Hoe Abonneren?

Voor toegang tot premium secties.

Abonneren

 

Eerlijk Advies »

De Grote Depressie van de 21st eeuw...

Internationaal PERSOONLIJK ADVIES verstrekt door experten met +45 jaar ervaring: krijg toegang tot +500 pagina's met onafhankelijk financieel advies (dagelijkse updates)!

Dit krijg je »

 1. Toegang tot dagelijks financieel nieuws en updates.
 2. Toegang tot de volledige site, een + 500 pagina's levend boek.
 3. Ontvang belangrijke email alerts en breaking news.
 4. Persoonlijke email consultaties en coaching. (beperkt)
 5. Gratis analyse van uw portefeuille & vermogen (beperkt)
 6. Ons advies is PERSOONLIJK, EERLIJK, ONAFHANKELIJK.
 7. Wij vertellen ook WAT en HOE je het moet doen en begeleiden je.
 • XMAS-2023.png
 • FEC ECB.png
 • fools gold slide.png
 • vault nl.png
 • Goldonomic
 • Goldonomic
 • Goldonomic
 • Goldonomic
 • Goldonomic is er vooral voor ernstige beleggers. De site wordt beheerd door talentvolle elementen (master in economie) met jarenlange ervaring. De site is oorspronkelijk bedoeld als betrouwbare informatiebron voor professionelen. De informatie is van hoog niveau en vraagt een open geest.

  F.S.

 • Ben zeer trots dat ik deze stap heb gezet. Het voelt aan als het bezit van een waardevolle eigendom die me meer zekerheid en vrijheid geeft in mijn leven. Ik moet u hiervoor bedanken want zonder de coaching en het advies van het afgelopen jaar was ik daar nooit geraakt.

  P.L.

 • Goldonomic is een zeer relevante website! De website geeft een onafhankelijke en neutrale visie op financieel, economisch en geo-politiek vlak. Het is vooral iets voor fijnproevers die graag op voorhand de nodige voorbereidingen willen treffen in onzekere tijden. Een kwalitatieve service die doet wat van hen verwacht wordt.

  W.A.

 • Men kan nog steeds op een wettelijke manier fysiek goud veilig (en verzekerd) opslaan buiten het banksysteem en buiten politiek bereik. Wij weten hoe! Een bankrekening openen in het buitenland?....wij weten HOE en waar. Laat U vooral niet afschrikken door Overheids-propaganda. Een rekening openen in het buitenland is voorlopig nog steeds wettelijk!

  Goldonomic

 • Kapitaal-kontroles zijn een zekerheid - 2018 is "alles" in plaats. Kontroles (Int. fiscale uitwisseling) zijn er nu al. De Vermogens-Belasting wellicht ook. Vijf na twaalf om je schapen op een veilige plek te laten grazen...terwijl dit WETTELIJK nog mogelijk is...Wij weten hoe!

  KS

 • Centrale Bankiers slaan massaal Goud op vanwege de komende devaluatie van de Euro en de US-Dollar...Als centrale banken grote hoeveelheden GOUD kopen, waarom zou U dan ook maar voor een seconde de negatieve commentaren van de mainstream media en derde-knoops-gat analysten geloven?!

  JB

Gratis Nieuwsbrief

29
april
2023

Zwitserland en SAUVE QUI PEUT !

Of hoe je spaarcenten in een nacht tijd met 34% kunnen worden afgeroomd...

Nieuwsbrief - als men je kapitaal met 34% wil belasten in Zwitserland, hoeveel zal men je wettelijk ontnemen in je thuisland ?!

zwitserland

Dit is jammer genoeg geen april grap....sauve qui peut!

nota: gelijkaardige onderhandelingen zijn ook bezig met Nederland, Franrijk en Griekenland.

Rijke Belgen hebben 30 miljard euro spaargeld op Zwitserse bankrekeningen geparkeerd. Dat blijkt uit berekeningen van de Zwitserse nationale bank.
Zwitserland stelt voor daar een eenmalige belasting van 34 procent op te heffen en aan België door te storten, in ruil voor het behoud van het bankgeheim, schrijft De Morgen. Maar België weigert, voorlopig.

Zwitserland sloot al gelijkaardige, zogenaamde 'Rubik'-akkoorden af met verschillende landen, waaronder Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

De Morgen merkt op dat mocht er een Rubik-akkoord worden gesloten tussen Brussel en Bern, België een derde van het in Zwitserland geparkeerd geld zou kunnen recupereren. Dat zou een bonus van minstens 10 miljard euro zou betekenen voor de Belgische staatskas.

Voor de toekomst stellen de Zwitsers een bronbelasting voor van 25 procent op de roerende inkomsten van Belgische klanten. De gegevens van Belgen die de heffing weigeren te betalen, zouden rechtstreeks aan de Belgische fiscus worden doorgespeeld.

Vijf na Twaalf !

De Belgische regering lijkt, net als de Europese Commissie, echter niet erg happig om in te gaan op het Zwitserse voorstel. De onderhandelingen worden voorlopig afgehouden. Een algemene opheffing van het bankgeheim blijft het voorkeurscenario.

Volgens minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders (MR) kan er wel een debat over het Rubik-voorstel georganiseerd worden in het parlement of op het ministerie van Financiën, "zodat iedereen zich een idee kan vormen". (Belga/TV)
 

Zwitserland mag dan wel geen lid zijn van de EU-zone maar tengevolge van de perikelen van de Zwitserse grootbanken over de voorbije jaren, is het land steeds meer onderhevig aan politieke chantage en wordt het steeds meer gezocht door buitenlandse Belastings-kontroleurs. 34% van je kapitaal is een pak geld. Oppassen dus!

Categories: Dagelijkse research, Literatuur, Opbouw van uw vermogen (beleggingspiramide), Zal de EU overleven? NEEN

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."