Waarom Goldonomic?

GOLDONOMIC IS ANDERS: GEEN SCHOONHEIDSWEDSTRIJD, MAAR ONGEKLEURDE EN gecondenseerde REALITEIT


Wij worden SLECHTS gesteund door onze betalende leden: niet door banken, niet door brokers, niet door financiële instellingen,...We zijn geen effectenmakelaars en hebben er geen voordeel bij als u handelt...We zijn volledig losgekoppeld van commerciele winsten, die gebaseerd zijn op bewegingen van de financiele markten. De overheden, de media en de bankiers bedriegen het publiek voortdurend. De pers & de Media zijn niet meer vrij. Erger nog, ze zijn instrumenten van STAATSPROPAGANDA geworden!

cheaperGoed financieel onderzoek is extreem tijd-, energie- en geldrovend. We weten dat dit moeilijk te begrijpen is. Maar we kunnen niet handelen zoals banken doen. Met uw aandeel als abonnee zorgt u ervoor dat u kunt genieten van eerste klas NEUTRAAL investerings-advies voor de maanden en jaren in het verschiet. Het is niet nodig om u in te schrijven bij 10 verschillende nieuwsbrieven en deze alle te lezen...Goldonomic is voldoende! Goedkoper is altijd mogelijk. Bankiers en politici blijven u gratis adviseren. Wat wij u in rekening brengen, valt in het niet in vergelijking tot wat een incorrect investeringadvies u kost.

De grootst mogelijke rendementen komen als een wijdverbreide overtuiging van investeerders onjuist blijkt te zijn. Zoals in 2013 het geval is voor de goud sector.  Omdat we een paradigma hebben, betekent investeren vandaag de dag VEEL MEER dan aandelen selecteren...of een spaarrekening openen...of obligaties kopen...of het investeren in vastgoed...Markten bestaan om een scala aan deelnemers te accommoderen, met uiteen- lopende opvattingen of economische interesses, dus is het nauwelijks een verrassing dat nagenoeg elke positie op de één of andere manier kan worden gerechtvaardigd. Zij die de posities juist beoordelen worden beloond, terwijl zij die dat niet doen worden gestraft.

De grootste verliezen doen zich voor als het tegengestelde waar is van wat algemeen denkt dat er gebeuren zal. Meeste participanten geloven dat de markten niet naar beneden kunnen komen. Dit is precies wat we beleven voor obligaties, cash en vastgoed in de meeste Europese landen eens we de resultaten in "echt geld (goud)" omrekenen. Hoe een financieel gat van $/€600.000 te graven door vastgoed te kopen!?...klik hier voor het antwoord.

Spekulanten abonneren zich beter niet ! Investeren en gokken zijn twee verschillende disciplines. Onze ervaring is dat gokkers op termijn het altijd verliezen van de Investeerders. (Gokkers kochten Onroerend, Studenten-kamers en Seniories op het hoogste van de markt.) Beleggen doe je noch op maandbasis, noch op jaarbasis. Reken op gemiddeld 3 jaar om een goede portefeuille samen te stellen. 

over 40 years of experienceWij zien investeren als een GLOBALE WERELDWIJDE OEFENING en NIET als een lokale exercitie en het selecteren van enkele aandelen. Kapitaal stroomt over de gehele wereld, vluchtend voor politieke veranderingen en belastingen, net zoals dat het wordt aangetrokken door welvaart. Kapitaal is internationaal en volatiel. Wij zijn internationaal georiënteerd en niet gebonden tot lokale markten. Wij kopen vaak als niemand dit wil en verkopen vaak als iedereen wil kopen. Wij zijn tegendraads...meer

Er bestaat niet zoiets als een conservatieve, defensieve, neutrale of dynamische investeerder. Investeerders en kapitaal willen allemaal precies hetzelfde: BEHOUD en GROEI (optimale allocatie). Het heeft geen zin 24 uur per dag te werken, als u uw geld niet verstandig investeert, en het heeft geen zin uw geld verstandig te investeren als u het niet buiten bereik van de overheid stelt. In beide gevallen zult u verliezen waarvoor u werkte"

We hebben de kennis, 45 jaar ervaring en we zijn onafhankelijk. Het heeft geen zin elke dag nieuwe verhalen te schrijven om telkens hetzelfde te blijven vertellen! Dit maakt het slechts lastiger om te begrijpen. Daarom wijzigen wij slechts die informatie die niet meer geldig is. Vaak beinvloedt eenzelfde informatie JAREN de markten.

De belangrijkste pagina's voor de abonnee zijn: DAGELIJKS ONDERZOEK, beleggings-piramide en de lijst aan de rechter zijde.   Vergeet vooral niet de Educatieve secties, de pers en de video's. Tip: lees het Dagelijks onderzoek ELKE DAG. Zo blijf je bij en loop je niet de kans belangrijke informatie te missen. Vaak is de gouden tip te lezen in een zin of in een woord.

Gedachtegoed Goldonomic

Het is duidelijk dat deze visie op economie een zekere waarde heeft. Wie snapt hoe de Austrian Business Cycles in elkaar zitten, kan daar in de praktijk van profiteren. En dat is wat Goldonomic u aanbidt: een kans om mee in te stappen in een economische denkwereld die vandaag helemaal niet mainstream is, integendeel.

Als u bij ons een abonnement neemt, dan moet u tegen een stootje kunnen. Wij verlaten de clichés die anderen maar blijven herhalen. Zelfs na de crisis van 2008, zeggen de meeste economen namelijk hetzelfde als daarvoor. Waarom zou u de mensen vandaag nog geloven, die de crisis van gisteren niet zagen aankomen?

De strategie van goldonomic

schaakspelHoe creëert Goldonomic nu meerwaarde voor u? Een eerste stap is te weten waarin u NIET moet investeren. Dat bespreken we in onze beleggingspiramide  (enkel toegankelijk voor abonnees). In dit strategisch rooster wordt elke investeringsmogelijkheid gewikt en gewogen en beoordeeld als positiefneutraal of negatief. Dit zowel voor de verschillende wereldvaluta, edelmetalen, vastgoed, aandelensoorten, grondstoffen, kunst, termijnrekeningen, gestructureerde bankproducten (TAK, CREST, ...), turbo's, opties, futures, warrants, trackers, speeders, kortom voor alles wat waarde heeft.

Goldonomic vertelt je ook WAAR en HOE je vermogen te bewaren. Het heeft namelijk niet de minste zin je gans vermogen binnen politiek bereik te bewaren eens je weet dat de OVERHEID dan met de kers op de taart (en  meer) zal gaan lopen.

Zo zijn er bijvoorbeeld heel wat mensen die denken dat vastgoed heden een goede investering is. Wij zeggen van niet. Maar waarom zeggen we van niet? De verklaring daartoe kan men afleiden uit de Oostenrijkse theorie, en in het beleggingsrooster krijgt vastgoed een zeer duidelijke plaats. Zo kan de belegger in één oogopslag zien waar hij moet zijn. Opgelet: voor de meeste mensen is dit een schok ... ze werden jarenlang bedrogen en slagen er soms niet in om een eerlijke waarheid onder ogen te zien. Dit noemen we Glaubensunwilligkeit (zie onze special).

DE TACTIEK VAN GOLDONOMIC 

Op basis van dit algemene "waardeschema" gaat Goldonomic bepalen in welke asset class het gaat investeren. We kunnen u nu al zeggen dat daar een stuk goud tussen zit. Maar goud en goud is twee. Welk soort goud? En in welke vorm aangehouden? Via ETF's? Fysiek? Digitaal? In munten? In baren? Ook zilver? Van welke zuiverheid dan? En toch niet enkel goud? Neen, natuurlijk niet. 

Wij organiseren onze portefeuille volgens een welbepaalde methode: de investeringpiramide(ook enkel toegankelijk voor abonnees). Is het beleggingsrooster het langetermijnperspectief, dan is de investeringspiramide het perspectief van waaruit men zijn portefeuille in één jaar tijd kan uitbouwen: in lagen, met in de basis de meest veilige en betrouwbare asset classes, en in de top de meest renderende, maar ook meest volatiele activa. Deze tactiek biedt de kleine spaarder evenveel zekerheid als de grote vermogensbeheerder. Een driehoek begint in zijn top, maar is oneindig aan zijn basis. Dat zorgt ervoor dat gelijk wie een abonnement kan nemen op Goldonomic: de tips zijn voor iedereen relatief gezien evenveel waard.

DE WINST DIE GOLDONOMIC MAAKT

Logo Goldonomic 283 x 283Goldonomic verdient zijn geld niet met vermogensbeheer, marketingtrucs of goedkope retoriek. Wij verdienen ons geld met het aanbieden van een degelijke vooral VEILIGE strategische analyse, die daarna vertolkt wordt in een beleggingstactiek, op zijn beurt dagelijks opgevolgd via technische analyse en waardevol macro-economisch nieuws. Wij zijn geen drukke praatjesmakers, maar mensen die waarde creëren en daarvoor betaald willen worden. Dit is de enige manier waarop de Amerikaanse zinsnede "making money" eerlijk kan gebeuren. Niet door het bij te drukken met een geldpers en het tegelijk aan iedereen te verbieden ...

Dit leidt tot resultaten  die uw abonnementsgeld in het niets doen verbleken.  Het belangrijkste is misschien wel dat de winst er vooral komt door Veiligheid op te zoeken...Wij weten en durven te zeggen dat ZERO risico beleggingen niet bestaan en doorgaans extreem gevaarlijk zijn. Vraag het zeker niet aan je bankier.

 

Beste,

Mijn portefeuille is de afgelopen weken met meer dan 5% gestegen, voornamelijk vanwege het beste beleggingsadvies dat ik ooit heb mogen ontvangen. De investeringspiramide is TOP!  Goud en zilver aandelen werden aangekocht zoals geadviseerd en met mijn posities FYSIEK goud en zilver die buiten politiek bereik in een door jullie aangeraden vault bewaard worden, slaap ik nu op beide oren. Ik wist echt niet dat dit allemaal zo gemakkelijk te verwezenlijken was. Zonger jullie hulp was dit onmogelijk geweest.

Hartelijk dank!last man standing

Grafiek van de evolutie van de hoofd Goldonomic portefeuille, met een jaarlijks gemiddeld rendement van 14% (klik om te vergroten)

 ABONNEESECTIE "DAGELIJKS ONDERZOEK" laat ons RELEVANTE en belangrijke NIEUWS tot VANDAAG zien"

De Junior portefeuille steeg met +10% in de laatste paar dagen en 130% sinds augustus 2009 (klik om te vergroten)

alt alt

De portfeuille Mijnaandelen steeg met 100% sinds december 2019! alt alt

Klik hier om te zien hoe anderen het deden.

 

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."
Cron Job Starts