21
december
2023

Enkel fysiek goud overleeft

Enkel FYSIEK goud en FYSIEK zilver overleven!

Alhoewel enkel Fysiek goud/zilver overleven, zijn er tal van manieren waarop mensen zichzelf overtuigen om geen fysiek goud/zilver te kopen.

De belangrijkste koopkans van dit jaar (2023) krijgt geen aandacht. Het wordt overschaduwd door Centrale Banken, brokers-wisselagenten, Goudbanken, enz... die, met de hulp van de Mainstream Media, van martkkramers en het domme egoïsme van de kudde, hun grootste theater spelen sinds de jaren 1960.

Dit is een klassieke truc die professionals gebruiken als het om grote hoeveelheden gaat. In de afgelopen maanden hebben Centrale Banken over de hele wereld enorme hoeveelheden FIAT PAPIER goud en zilver "verkocht" terwijl ze tegelijkertijd historisch grote hoeveelheden fysiek goud en zilver "kochten".

Wekenlang en maandenlang zijn goud en zilver inactief geweest (kleine schommelingen) en de aandacht van de kudde, die (zoals altijd) alleen gaat voor "onmiddellijke voldoening op fiatpapier", is afgedreven naar de foute kant van gezond beleggen. Het dreef zo ver weg dat de kudde zelfs begon te houden van "digitaal niets" genaamd cryptos.

"De zogenaamde financiële goeroes die hun publiek adviseren om hun beurswinsten dagelijks/wekelijks om te zetten in Fiat-geld moeten wel op een andere planeet leven."

De kudde vindt altijd goede excuses om geen fysiek goud/zilver te kopen. Wij denken dat het een hoop BS is. Sommige argumenten zijn:

 • Je kunt het niet opeten; als het slecht gaat, kan je er niets mee kopen.
 • Het is niet sexy.
 • Het is verouderd, barbaars geld en zal nooit meer ergens voor gebruikt worden.
 • De overheid zal het in beslag nemen. (dit zal waarschijnlijk gebeuren als je je goud niet buiten politiek bereik houdt)
 • Goud/zilver betalen geen dividend, hebben geen rendement en bieden geen inkomen om van te leven.
 • Mijn bankier zegt dat alleen idioten fysiek goud en zilver kopen.
 • Mijn makelaar adviseert om beter beheersbare ETF's en digitaal goud (futures) te kopen.
 • Mijn vrouw vindt dat ik meer onroerend goed moet kopen (ze droomt dat er iets overblijft als we een financiële/politieke crisis hebben en gelooft dat de 'fiat' prijs van onroerend goed altijd omhoog gaat.
 • Ik heb mijn huurwoningen (onroerend goed) nodig om van te leven. Maar de overheid maakt het behoud van "onroerend goed" erg duur en houdt zich aan de groene normen en de normen voor opwarming van de aarde. Straks maakt de inflatie van het leven van de huisbazen een hel.
 • Ik heb er vertrouwen in dat "landbouwgrond" zal overleven. Regeringen zijn echter op een lastige manier land aan het confisqueren.
 • Mijn andere bankiers zweren dat beleggingsfondsen en geldmarktfondsen de beste manier zijn omdat ze de beste beschermende 'diversificatie' bieden.
 • Ik ben zo bang voor wat er kan gebeuren dat ik al mijn spaargeld bij de banken houd waar ik al jaren mee samenwerk. Ik vertrouw erop dat deze mensen het juiste voor me zullen doen. Ik ben absoluut zeker dat ik die mensen kan vertrouwen!?
 • Vandaag is het anders. Wat economen en ervaren financiële adviseurs voorspellen, zal nooit meer gebeuren. Banken en regeringen weten dit!
 • Overheden zullen hun beschermende macht uitoefenen waar nodig. NIET zo!
 • Je kunt niet al je eieren in hetzelfde mandje stoppen. Alleen diversificatie kan je redden.
 • Cryptos zijn veel veiliger.
 • Die goudwolven zijn achterlijk.
 • Wat als goud/zilverbeleggers/adviseurs het mis hebben?
 • Centrale bankiers beginnen digitale dollars, digitale euro's en digitale yens te implementeren en goud zal nooit meer een rol spelen in het monetaire systeem.
 • Wat gebeurde en gebeurt in Venezuela, Argentinië, Zimbabwe, Libanon en Cyprus zal NOOIT gebeuren in de EU, noch in de VS & Canada.

Wij behoren tot de oude school en hebben meer dan 45 jaar ervaring. Ik denk dat we weten dat goud en zilver het enige ECHTE GELD zijn en de ultieme en waarschijnlijk enige instrumenten die je spaargeld en koopkracht veilig kunnen houden over de komende jaren. Dat hebben ze de afgelopen 6.000 jaar gedaan; geen levende ziel kan dat veranderen.

Het is vijf over twaalf voor degenen die van plan zijn zichzelf te beschermen. We weten hoe en waar. We weten dat de fiatprijs van goud en zilver tot ongekende hoogten zal stijgen. Als je niet het risico wilt lopen om al je spaargeld of een deel ervan te verliezen, zoals jaren geleden met mensen gebeurde, schrijf je dan vandaag nog in.

25 november 2023 - Vanuit technisch oogpunt en op basis van ons systeem zijn goud en zilver (eindelijk) klaar om te stijgen. Dit zou goud gemakkelijk naar $3.000,00 en hoger moeten brengen.

Centrale banken hebben de afgelopen kwartalen massaal goud gekocht. Dit is de reden waarom de prijzen niet hebben mogen stijgen, wat een weerspiegeling is van de enorme 'druk'-golf van geld van de afgelopen jaren. Het is wat ze doen dat telt, en centrale banken hebben goud gekocht alsof er geen morgen was. In plaats daarvan volg ik wat ze doen in plaats van wat ze zeggen... en ik ben geduldig als ik eenmaal weet dat ik gelijk heb.

Dit is hoe veilig ons systeem werkt...klik hier voor details.

© - Alle rechten voorbehouden - De inhoud van het rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.

Categories: Financieel Nieuws

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."