22
juli
2024

Juli 2024

ALS JE NU NIETS DOET, ZAL NIETS GOED JE OVERKOMEN!

[Most Recent Quotes from www.kitco.com] [Most Recent Quotes from www.kitco.com] koop je nog altijd papieren goud?
fysiek is tot 200$ duurder fysiek is tot 16$ duurder Koop je nog altijd papieren goud?

 • Internetbeveiliging maakt het voor ons steeds moeilijker om e-mailberichten te verzenden en voor u om ze in uw inbox te ontvangen. Gelieve het volgende e-mailadres in uw contactenlijst te zetten om dit probleem te vermijden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en controleer je spambox.
 • We raden aan om de site regelmatig te bezoeken. Vooral omdat interessante videos op YouTube gecensureerd worden!
 • Er staat VEEL waardevolle informatie in oudere updates, de moeite om die eens terug te lezen.
 • Lees vooral de dagelijkse informatie onder Belangrijke updates.
 • Kaars- en PF-grafieken kunnen te allen tijde worden bijgewerkt, zelfs als ze niet worden vermeld in de "Bijgewerkte secties".
 • o p q
 • Abonnees kunnen vanaf heden emails sturen met persoonlijke vragen/opmerkingen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Als je een email stuurt met vraag naar informatie, gelieve dan de ELEMENTAIRE BELEEFDHEID te hebben, je naam, voornaam, een geldig telefoonnummer en je adres op te geven. Dank.

Maandag  22 juli t/m woensdag 24 juli 2024: Doormodderen, stemmen met je voeten of nu gaan voor een tweede digitale entiteit/paspoort/ permanente residentie?!


Bijgewerkte secties: Centrale banken failliet, Wereld indices, LT termijn indexen

Wordt het "doormodderen" en hopen dat je het financieel overleeft...of ga je nu voor een 2de "digitale entiteit"?!

Dit zijn behoorlijk sterke woorden... vooral de laatste vier.

Als je ziet dat je om te produceren toestemming nodig hebt van mensen (uit Brussel) die niets produceren - als je ziet dat het geld stroomt naar degenen die niet handelen in goederen en diensten, maar in gunsten - als je ziet dat mannen/vrouwen rijker worden door smeergeld in plaats van ervoor te werken - en de wetten hen beschermen in plaats van jullie - als je ziet dat corruptie wordt beloond en eerlijkheid een zelfopoffering wordt - dan weet je dat een samenleving ten dode is opgeschreven. Ayn Rand; Atlas Shrugged, 1957

Ayn Rand wist waarover ze sprak. Geboren in 1905, in St. Petersburg, Rusland,  was ze al als kind al politiek bewust en geen voorstander van het bestaande concept van constitutionele monarchie. Het is dus niet verbazend dat ze zich, net zoals vele Russen, heeft laten verleiden door Lenin toen op haar twaalfde de Russische Revolutie uitbrak.

Ze kwam er al snel achter dat de claim van de bolsjewieken om het leven van de gemiddelde man te verbeteren in werkelijkheid een plan was om de levenskwaliteit van alle mensen te verminderen. Hierbij namen de bolsjewieken het bedrijf van haar vader in beslag en verdreven ze haar familie. Op een gegeven moment leed de familie honger, maar in 1925 kreeg Ayn toestemming om naar de VS te emigreren. (Later probeerde ze haar ouders en zussen ook uit de USSR weg te krijgen, maar dat bleek te laat).

Ayn Rand kreeg haar nu bekende overtuigingen over regeringssystemen bij het observeren van de evolutie van een relatief goedaardige monarchie naar totalitarisme. Hierdoor leerde ze niet enkel dat politieke leiders meestal bedriegers zijn in hun beweringen over sociale verbetering, maar ook dat net die leiders (en/of toekomstige leiders) die beloven dat ze het systeem gaan veranderen zodat iedereen "alles zal hebben wat ze nodig hebben" eigenlijk de grootste bedriegers zijn.

De grootste bedreiging van de fantasievolle beweringen van politici ligt in de bereidheid van de bevolking om hun visies te geloven. Helaas is de meerderheid van de mensen in elk land buitengewoon goedgelovig en naif.

Het idee dat er een methode bestaat of gevonden kan worden om alle mensen gelijk te maken is gewoon belachelijk. Er zullen altijd verschillen bestaan tussen individuen in intellect, talent en ambitie. Het idee dat een regering op de een of andere manier de meer begaafden en/of meer gemotiveerden kan dwingen om voortdurend de vruchten van hun inspanningen af te staan aan de minder begaafden en minder gemotiveerden, is per definitie onhaalbaar.

Of we het nu loofwaardig vinden of niet, zo'n idee kan uiteindelijk onmogelijk slagen. In het beste geval kan het idee met succes afgedwongen worden, maar dat zorgt er uiteindelijk voor dat de beter begaafden en gemotiveerden ophouden de nodige inspanningen te leveren. En dit is net wat we na verloop van tijd in alle socialistische landen zien gebeuren.

Er is een direct verband tussen de mate van "herverdeling" door de overheid en de afname van de inspanningen van de begaafden en gemotiveerden.

Toch zullen er altijd mensen zijn die minder begaafd of minder gemotiveerd zijn en geloven dat politieke leiders dit onmogelijke concept kunnen realiteit laten worden. Natuurlijk kan van deze mensen verwacht worden dat ze stemmen op of hun steun geven aan de politiekers die deze loze beloftes verkopen.

Hieruit leren we, dat het na verloop van tijd steeds perfect voorspelbaar is dat een bepaalde regeringsvorm uiteindelijk altijd in de richting van zelfvernietiging gaat. Dit omdat politiekers - teneinde aan de macht te blijven - steeds toegeven aan de meerderheid die vrijgevigheid zoekt ten koste van anderen.

Wat dan met de minderheid? Wat met diegenen in die groep van meer begaafde of gemotiveerde mensen - diegenen die, met hun capaciteiten en inspannigen historisch gezien een maatschappij vooruit duwen met hun capaciteiten en inspanningen?

Deze groep heeft de keuze. Ze kunnen als het land in kwestie in sociaal en politiek verval raakt, hetzij "meegaan met de stroom"; de evolutie accepteren en proberen door te modderen. Net zoals de ouders van Ayn Rand deden na de revolutie. Of ze kunnen zoals Ayn Rand, stemmen met hun voeten.

De resultaten van deze keuzes zijn duidelijk: Zinovy en Anna Rosenbaum verdwenen in de Sovjet obscuriteit, terwijl dochter Ayn ontsnapte om romanschrijfster te worden in een vrijer en inspirerender land: de VS.

Dit scenario herhaalde zich in Duitsland en Oostenrijk in de jaren 1930, toen notabelen als Albert Einstein, Friedrich Hayek en Ludwig Von Mises naar respectievelijk de VS, Engeland en Zwitserland vertrokken.

Vandaag zien we een herhaling van precies hetzelfde scenario. Enkel zijn de namen van de landen zijn veranderd: de EU (EUSSR), de USA (USSSR), enz.

Door de digitalisering van de (financiele) wereld zijn ook de vluchtroutes veranderd. Vroeger diende je een tunnel te graven, iemand te verstoppen in de bagageruimte van je auto, of met een luchtballon vluchten. Omdat nu steeds meer digitaal verloopt, is een 2de digitale entiteit enorm belangrijk geworden. Jammer genoeg wordt het, onder druk van de politiekers,  hier ook steeds moeilijker en raden we aan zo spoedig mogelijk de nodige stappen te zetten.

Wij zorgen voor je 2de digitale entiteit. Dit is veel meer dan een 2de paspoort/perm. residentie.  Met een tweede (digitaal) verblijf/paspoort hoef je, als het goed ingekaderd wordt, niet fysiek in dat land te wonen en wordt het tevens de basis van je tweede “digitale entiteit”!

p.s. hou er rekening mee dat de export van fysiek goud uit de EU (incl. Zwitserland en Noorwegen) bijna onmogelijk is geworden. Weet dat fondsen  buiten de EU(SSR) transferen ook (bijna) onmogelijk is geworden. Als je dit niet gelooft, probeer het maar..

.

 

 

Goud haalt keer op keer nieuwe recordprijzen...maar niemand die dit vermeldt. Een heel goed teken. Laat ze maar wat langer slapen!


Onze vastgoedhoek:

Als je dan toch voor een 2de paspoort gaat, zijn de beste landen om naartoe te emigreren  deze op het lijstje hieronder. Best een van deze landen uitkiezen. Je weet immers nooit.  Noteer dat voor EU-ingezetenen, Spanje geen optie is.

 


Belangrijke fundamentals:

 • De Amerikaanse dollar is TOAST ...

 Enkel voor abonnees

Belangrijke technische gegevens:

 • Zie de grafieken hieronder.

 Enkel voor abonnees

De inhoud van het rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Donderdag  18 juli
t/m vrijdag 19 juli 2024: De EU is het tweede paspoort onmogelijk aan het maken!


Bijgewerkte secties: US Dollar, Rupee Gold, Yuan Gold, Renminbi Goud, Zwitserse Fr. & Goud,
Euro en €-Goud, Canadese dollar & Goud, Brits Pond & Goud, Zweedse Kroon & Goud,
Australische dollar & Goud, Yen & Goud, Zuid-Afrikaanse Rand & Goud,

Niet alleen zal de EU forse EMIGRATIE-belastingen (Reichsfluchtsteuer) heffen, maar tegelijkertijd zullen ze elk land op deze planeet dat een tweede paspoort aanbiedt, blijven chanteren. In tegenstelling tot de VS, waar Amerikanen belastingen blijven betalen aan hun thuisland, zelfs als ze er niet wonen, hoeft de EU-burger (voorlopig) nog geen belasting  betalen aan hun thuisland nadat ze zijn geëmigreerd. (CRS en FATCA). Wij verwachten dat dit spoedig verandert.

De belastingdienst wil niet dat de "kippen met de gouden eieren" blijven weglopen en zal er  alles aan doen om ze in het nationaal "kippenren" te houden, zodat ze die verder kunnen blijven pluimen. en slachten. Merk op dat onroerend goed, vooral wanneer het wordt verworven met een hypotheek, een belangrijk element van het plan is, omdat het de burgers vastketent aan "stenen en cement" en tegelijkertijd aan hun thuisland.

Ik ben de baas van de EUSSR. En ik wil dat u belastingslaven bent.

Een tweede (digitale) entiteit zal de komende jaren je financiële LIFE SAVER zijn.

Het verkrijgen van een tweede permanente verblijfsvergunning/paspoort wordt indien nog mogelijk veel moeilijker (en duurder). We kunnen gelukkig nog over betaalbare opties aanbieden aan onze relaties. Weinigen realiseren zich dat ENKEL een tweede (digitale) entiteit je kan helpen ontsnappen aan de 21e-eeuwse DDR. (Onthoud dat de Berlijnse Muur tijdens 1 nacht werd gebouwd - degenen die niet voorbereid waren, werden opgesloten en moesten een tunnel  graven om te ontsnappen). Een digitaal systeem (FATCA, CRS,...) vervangt de betonnen muur die in 1961 werd opgericht.

Het voordeel van een tweede (digitale) verblijfsvergunning/paspoort is dat, als je het goed doet, je fysiek niet in dat land hoeft te wonen en dat het de basis kan zijn van je tweede "digitale entiteit"!

+ +++

Veel van onze relaties kochten op onze raad fysiek goud in 2003 voor $300 - $350 per oz. Degenen die toen $250.000 investeerden, kochten gemiddeld 800 oz. met het geld. Vandaag de dag zijn de 800 oz bijna TWEE MILJOEN DOLLARS waard. Heb je het beter gedaan?

Bovendien, omdat ze de metalen "buiten het politieke bereik" bewaren, hebben ze helemaal geen gelul gehad met overheidsvoorschriften / belastingen en bankbeperkingen. Vandaag hebben ze een absolute vrijheid over deze activa. Ze kunnen deze – of het resultaat van een verkoop – verplaatsen naar elke plaats op de Planeet Aarde. Als ze op de juiste plaats, in het juiste land in een stichting worden bewaard, kunnen ze deze nalaten aan wie ze beslissen en dienen er ZERO ERFENISRECHTEN betaald.


Onze vastgoedhoek:

Foto links: Canada zit in een vreselijke, gevaarlijke vastgoedzeepbel. De Japanse vastgoedbubbel brak al jaren geleden en is nooit hersteld, en de Canadese bubbel is nu al aan het leeglopen.

Vergeet niet dat de Belgische vastgoedzeepbel klaar staat om te breken.

Eens de  Berlijnse digitale Muur geinstalleerd , zal het erg moeilijk worden om vastgoed te verkopen en om de opbrengt van de fondsen veilig te stellen.  En indien mogelijk, zal het onmogelijk zijn om de fondsen buiten het politieke bereik te halen. De fondsen worden bevrozen in het digitale ORWELL SYSTEM, zolang het de regering maar wil. Ze zullen worden aangewend volgens wat de regering stipuleert.

 

Als je in de nabije toekomst toch je kop wil uitwerken en wat vastgoed gaat kopen, moet je NU eerst fysiek goud / Zilver kopen!

 


Belangrijke fundamentals:

 • De Amerikaanse dollar

 Enkel voor abonnees

Belangrijke technische gegevens:

 • Zie de grafieken hieronder.

 Enkel voor abonnees

De inhoud van het rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag 15 tot woensdag 17 juli 2024: De wereld staat in brand, maar de kudde blijft voetbal kijken!?


Bijgewerkte secties: Onroerend goed in België-Nederland-Frankrijk, Goud-$, Zilver,

Er is een enorme exodus gaande uit Californië. Mensen hebben genoeg van de hoge belastingen, dure levenskosten, dure boodschappen en daklozen. Wat er in Californië, Philadelphia en andere Amerikaanse steden gebeurt, zal binnenkort in Europa gebeuren. Soortgelijke situaties bestaan trouwens al in steden zoals Parijs, Frankrijk, om een van de vele voorbeelden te noemen. In Antwerpen, Gent en Brussel (België) zijn 60% tot 70% van de schoolgaande kinderen immigranten.

P.S. We zullen de video niet publiceren met de kuddes gedrogeerden (voornamelijk Fentanyl) die de straten van Los Angeles, Philly,...ontsieren.

+ +++

Het is brood en spelen, net als eeuwen geleden toen Rome in brand stond. De wereld staat in brand, maar mensen blijven voetbal en de Tour de France, de Olympische spelen kijken en leven van de sociale zekerheid ... Waarom werken als je het allemaal gratis krijgt? Het volstaat gewoon geld te drukken en meer schulden op te bouwen, nietwaar? Misschien is dat de reden waarom de KUDDE vertrouwen blijft hebben in de regering en in het financiële systeem.

Je zult gelukkig zijn, maar NIETS hebben, wordt elke dag meer realiteit ... maar weinigen beseffen dit.

Wat vroeger een "Tulpen Bubble" en "Tulpen Delusie" was, is nu een "Crypto-waanzin". Velen blijven koppig vasthouden aan deze valse droom, Fata Morgana. Ze hebben geen idee waar het over gaat. Ze weten niet dat "marktmakers" de waarde ervan manipuleren. Ze weten niet of het geld kost om crypto's levend te houden. Ze blijven dromen om schatrijk te worden door hierin te investeren.

Waarom werken als de aandelenmarkten blijven stijgen en iedereen miljonair wordt? Dagelijks verheerlijkt de media de zeepbel van de aandelen- en vastgoedmarkt. Enkel  niemand heeft het lef en/of de kennis om te laten zien wat het verhaal is wanneer uitgedrukt in ECHT GELD (Goud-Zilver). Sinds 2000 hebben aandelen gemiddeld 80% verloren. Obligaties verloren 70% en Belgisch vastgoed verloor liefst 75%. De meeste mensen realiseren zich niet dat het ergste nog moet komen. Met het ergste bedoel ik nog minstens 80% verlies (we denken dat als we de Argentijnse toer ingaan, het dank zij de DERIVATEN het een pak meer zal zijn).

Amerikaanse aandelen hebben sinds het jaar 2000 liefst 80% verloren.
De Belgische aandelen hebben sinds 2000 80% verloren.
   
Obligaties verloren sinds het jaar 2000 liefst 80%.
Hoewel de europrijs van een eengezinswoning in België is gestegen, blijft de prijs uitgedrukt in echt geld dalen.
  Het Belgisch Onroerend Goed heeft sinds 2000 liefst 75% verloren.

Zo investeren professionals en wijze mensen:

De meeste mensen investeren zoals men Roulette speelt. Zonder redenering of zonder een plan/strategie. Ze gaan alleen voor meer FIAT-geld. De regel is dat uiteindelijk, aan het einde van de rit, deze mensen alles verliezen. Eén slechte dag, één slechte week, één nieuwe wetgeving volstaat.

 Enkel voor abonnees

De inhoud van het rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.

 


Donderdag tot vrijdag 11 juli - 12 juli 2024: verwacht meer overheid, meer belastingen en minder vrijheid.


Bijgewerkte secties: Obligaties USA, Staatsobligaties in de EU, Bedrijfsobligaties, 

Het Dementieteam - Joe Biden A-Team. In 2019 kondigde Joe Biden aan dat hij zich voor de derde keer in zijn politieke loopbaan kandidaat zou stellen voor het presidentschap. Als je een president hebt die verdwaasd en verward kijkt, verdwaalt, zijn gedachten halverwege het zinnetje vergeet en brabbeltaal verkoopt, en op voorwaarde dat je ze kunt betalen, kun je misschien het Dementia Team inhuren.

De Overheid en politici zijn de "spiegel van het volk". De huidige situatie in de VS en A zegt alles over de situatie van de westerse wereld en de Sodom en Gomorra die het is geworden. Degenen die denken dat dit verhaal goed zal eindigen, krijgen straks een ZEER GROTE VERRASSING. Als een professional met +46 jaar ervaring, zie ik ELKE DAG dat de situatie verslechtert en dat de opties om aan de komende financiële (en politieke beproeving) te ontsnappen steeds moeilijker, complexer en duurder worden.

+ +++

Verwacht meer overheid en minder vrijheid. Het maakt niet uit welke partij aan de macht is. Rechts of links. Ze evolueren allemaal in dezelfde richting, zij het aan verschillende snelheden. Op de een of andere manier zal de regering je steeds meer en harder pluimen. Ze zal u blijven onderwerpen aan escalerende, willekeurige en lastige wetgevingen, beperkingen en belastingen.

We staan aan de vooravond van een wereldwijde monetaire reset waarbij een supranationale digitale valuta de Amerikaanse dollar zal vervangen. Dit wordt het einde van de papieren valuta en de geboorte van een Orwelliaans bewakingssysteem dat elke cent controleert die je verdient, spaart en uitgeeft.

Helaas is er niets dat iemand kan doen om deze financiele reset te stoppen ... Het enige wat je kunt doen is ervoor zorgen dat je aan de ontvangende kant van de komende overdracht van rijkdom staat. We weten dat en zien de storm aankomen. We voelen het aankomen. Daarom is het zo belangrijk om een stap voor te blijven op de verwachte acties van de overheid.

Vandaag is het erg belangrijk geworden ervoor te zorgen dat uw spaargeld en investeringen veilig buiten het politieke bereik blijven. Waar u uw spaargeld ook in investeert, als de overheid het belast of in beslag neemt, zullen al je inspanningen vruchteloos zijn. Een van de grootste verborgen gevaren is hyperinflatie. Weinigen hebben het vereiste intelligentie niveau om dit te snappen.

Hoe ziet echte (financiële) onafhankelijkheid er uit en hoe kun je die bereiken? Zoals hieronder opgesomt wordt, is het niet:

 • Het cumulatieve effect van inkomstenbelasting, omzetbelasting, BTW, vermogenswinstbelasting, successierechten enz.
 • Vaccin mandaten, lockdowns.
 • Reisbeperkingen
 • Wettelijke aanbestedingswetten, die mensen dwingen om snel overheidsconfetti als geld te gebruiken
 • Sociale kredietscores
 • Digitale valuta van de centrale bank (CBDC's)
 • Voor altijd oorlogen
 • De ontmanteling van de Bill of Rights, de grondwet.
 • De noodzaak om te voldoen aan een steeds groeiende stapel regels, mandaten en wetten.
 • De politisering van het rechtssysteem
 • Overheid en grote bedrijven die de culturele degeneratie bevorderen.

Dit is slechts een korte samenvatting van de huidige stand van zaken. De lijst is verre van volledig. Na de Tweede Wereldoorlog werden mensen belast alsof er geen morgen was. Ze werden uitgekleed omdat men zogezegd het systeem wou reinigen van "smerige oorlogswinsten".  Operatie Gutt, georganiseerd en gecontroleerd door de man die nadien de eerste president van het IMF (Internationaal Fonds) werd, is een van de beste voorbeelden van wat de regeringen doen als het onmogelijk wordt om het blikje verder op de weg te schoppen. Deze keer zal het net hetzelfde zijn, maar anders.

Wat wij hier voorspellen, is voor menig onbegrijpbaar en voor anderen ongelooflijk...maar een REALITEIT wordt het. 100% ZEKER.

De Reichsfluchtsteuer wordt in Nederland al in 2025 realiteit Klik HIER voor de TEKST: emigratieaanslag (ZEKER LEZEN).

Nota: dit is net hetzelfde als we voor WW2 in Duitsland hadden.

+++

 • Fysiek Zilveren munten kosten straks $ 50 per oz. Tegen het einde van het jaar kunnen we misschien de prijzen boven de $ 60 per munt.  Vandaag worden ze verkocht voor $39 tot $43 dollar.
 • Fysiek goud kost straks $2.800 per oz. Vandaag al worden Amerikaanse Gold Eagles verkocht voor 2.500 dollar per stuk. In China kosten die nog meer.

Goldonomic weet hoe je geliefden en je spaargeld te beschermen. HANDEL NU – voordat het te laat is.
Beter 6 maanden te vroeg dan 1 seconde te laat. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.m. Voor wie niets doet, zal er niets goeds gebeuren!


Ons vastgoed hoekje:

Vergeet niet dat de vastgoedmarkt in eerste instantie opdroogt; eens droog, komt de crash. Bij de crash, wordt VERKOPEN onmogelijk, behalve tegen gekke en veel lagere prijzen.

 • Het " Kaarten Onroerendgoed huisje" begint te vallen. De delinquentiepercentages voor Condo's en appartementen zijn al even hoog als in 2011. Gezinnen, zelfs mensen die winkels en appartementsgebouwen verhuren/huren, lopen achter op betalingen. Dat komt neer op delinquenties die zo hoog zijn als de top in 2011 - en we verwachten dat ze verder gaan stijgen.
 • Dit gebeuren is belangrijk omdat de meeste Amerikanen hun levensstandaard op schulden hebben gebouwd. De levensstandaard, het gekochte vastgoed...het is allemaal gebaseerd op schulden. De Amerikaanse economie is gebouwd op schulden. Eens betalingen vertragen, of betalingen er niet meer komen...dan zal dit een dramatische impact hebben op de niet-gerealiseerde verliezen die nu al in de balansen van de banken aanwezig zijn. Vooral deze in de sector van het Commercieel vastgoed.
 • Soortgelijke situaties bestaan in de EU en België, Nederland, waar velen onroerend goed kopen met een hypotheek, dan verhuren en het inkomen gebruiken om het onroerend goed af te betalen. Sommige hebben twee, drie of meer eigendommen op dit patroon. Ze geloven ten onrechte dat dit hen zal helpen hun kinderen op te voeden.
 • Ze weigeren toe te geven en te begrijpen dat er steeds opnieuw nieuwe overheidsvoorschriften (bijvoorbeeld gedwongen isolatie) en prijsinflatie zullen komen; huurders problemen zullen hebben met het betalen van de maandelijkse huur en de verhuurder niet langer in staat zal zijn om de kosten te dekken teneinde het onroerend goed te onderhouden. Zodra we dit stadion bereikt hebben, zullen we steeds meer falingen zien en zullen de banken (al) de eigendommen en activa aanslaan, inclusief het "maandelijks loon" van de schuldenaars. Zo gaat het immers in de EU.

Belangrijke fundamentals:

 • Stel niet uit om uw vermogen in veiligheid te brengen. Wat er gaat komen is helemaal niet grappig. Lees en bestudeer wat we de afgelopen jaren hebben gepubliceerd. Alles wat we voorspelden werd werkelijkheid!
 • Enkel FYSIEK-GOUD en ZILVER die buiten politiek bereik zijn opgeslagen in een onafhankelijke kluis (geen bank, geen Europees land), zullen hopelijk het drama overleven dat recht op ons afkomt.

Belangrijke technische gegevens:

 • Zie de grafieken hieronder.

 Enkel voor abonnees

De inhoud van het rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Wat is er bijgod "FOUT" met de meerderheid dat ze halsstarrig weigert de nodige stappen te zetten?

Nota: 

 • Houders, beleggers in vastgoed zijn er nog erger aan toe omdat ze het ideale belastingsobject zijn en straks hun vastgoed ONVERKOOPBAAR en dus WAARDELOOS wordt.
 • Bovendien wordt het straks ONMOGELIJK om ook maar 1 euro buiten de EU te sturen.
 • Ik weet heel precies hoe het mechnisme werkt en hoe gemakkelijk het is om in een sekonde het ganse financieel verkeer lam te leggen. Inlusief cryptos.


Maandag 8 tot woensdag 10 juli 2024: Zelfs de mensen in Afrika beseffen dat de dollar (en tegelijkertijd de euro) aan het sterven is.


Bijgewerkte secties: Recessiebestendige aandelen (LOCG), Recessiebestendig-HOLD, Biotech -
Farma
, Olie aandelen, Aardgas aandelen, Uranium aandelen, Bank Aandelen , Ruwe olie,
Zon en Zeldzame Metalen, Landbouwproducten, Koper, Platina, Non-Ferro's,
Lange Termijn Grondstoffen, Grondstoffen in Goud, Inflatie Index,

Nigeria repatrieert Gold-reserves te midden van zorgen over de verslechterende toestand van de Amerikaanse economie. Nigeria heeft een belangrijke stap gezet door te besluiten al zijn goudreserves uit de Verenigde Staten te repatriëren. Deze stap onderstreept de proactieve aanpak van Nigeria om zijn rijkdom te beschermen en heeft geleid tot discussies over de implicaties ervan voor zowel landen als het wereldwijde financiële landschap. De beslissing weerspiegelt de wens van Nigeria om de risico's van de verzwakkende Amerikaanse economie te beperken. Economische indicatoren zoals stijgende inflatie, escalerende schulden en geopolitieke spanningen hebben de bezorgdheid onder Nigeriaanse beleidsmakers over de stabiliteit van het Amerikaanse financiële en politieke systeem doen toenemen. 

Zelfs de mensen in Afrika beseffen dat de dollar (en tegelijkertijd de euro) aan het sterven is.

"Bijna elke regering doet precies wat politiekers en koningen in het verleden hebben gedaan, maar dankzij moderne technologie en globalisering doen ze het op ongeziene schaal. Deze keer drijft het hele wereldwijde financiële systeem onverbiddelijk af naar dezelfde chaos die alle eerdere fiat-valuta's heeft opgeëist.

De meeste mainstream economen en professoren economie geloven dat consistente en sterke toename van de geldhoeveelheid de economie ten goede komt en de natie uit een recessie kan halen. Voor hen laat een hogere geldhoeveelheid (meer schulden) zien dat een economie groeit, terwijl het in werkelijkheid geld waardeloos maakt. Tegelijkertijd worden alle activa die in dit in geld zijn geprijsd, waardeloos: obligaties, aandelen, onroerend goed, crypto’s, opties, pensioenfondsen, enz. Daarom is het een absolute dwaasheid om uw spaargeld in deze activa te beleggen en te houden. Je kan het ook evengoed in Monopoly geld houden.

 Noteer dat de 'omloopsnelheid'  een 'lagging' iets is. Met andere woorden, de grafiek loopt achter op de reaiteit en bevestigt deze. We staan op de vooravond van een historiche hyperinflatiegolf. Eens dit begint, is het te laat om te handelen.

Milton Friedman legt uit hoe banken geld creëren, en velen realiseren zich dit niet eens (vooral en inclusief bankiers). Hij legt ook uit wat de rol van goud was tijdens de Grote Depressie. Dit is (hyper)inflatie: 80% van alle dollars werd gedrukt tussen 2020 en 2021 (van $ 4 biljoen in januari 2020 tot $ 20 biljoen in oktober 2021. De afgelopen jaren zijn nog grotere hoeveelheden gecreëerd.

++++

De wereld is een open asiel geworden dat door zieke politici wordt geregeerd.

Denemarken introduceert 's werelds eerste koolstofbelasting op veescheten en boeren. Boeren zijn gewaarschuwd dat de scheten en boerenkool en varkens vanaf 2030 zullen worden gemeten en belast als het door de WF geïnfiltreerde land de eerste ter wereld wordt die boeren een koolstofbelasting oplegt. Het doel is om de Deense uitstoot van broeikasgassen tegen 2030 met 70 procent te verminderen ten opzichte van het niveau van 1990, zei minister van Belastingen Jeppe Bruus, meldt Baxter Dmitry. Vanaf 2030 zullen Deense veehouders worden geconfronteerd met een bestraffende belasting van 300 kronen (€ 40,5) per ton kooldioxide-equivalent die door hun vee wordt uitgestoten in de vorm van methaan. Elk excuus draagt bij aan een verhoging van de belastingheffing.

In Canada kost een liter melk $ 7! -dit  terwijl elke dag 5.000 liter melk worden gedumpt.

De wereld is een gekkenhuis geworden! in Australië worden alle kippen afgeslacht. Meer dan 1 miljoen vogels zullen werden al vernietigd nadat de vogelgriep werd gedetecteerd op een boerderij. Deze grootste uitbraak van vogelgriep in Australië heeft een grimmige mijlpaal bereikt. De autoriteiten hebben bevestigd dat meer dan 1 miljoen vogels zullen worden gedood om de verspreiding van het virus te voorkomen.  De uitbraak begon in mei op een eierboerderij in de buurt van Meredith en is zich blijven verspreiden in de regio en het land.

80% van de bevolking heeft geen psychologische of morele middelen om de druk van een autoriteit te trotseren, hoe onwettig ook.
Slechts 20% heeft dus een kritisch denkvermogen. Dit verklaart heel veel!


Goldonomic weet hoe je geliefden en je spaargeld te beschermen. HANDEL NU – voordat het te laat is.
Beter 6 maanden te vroeg dan 1 seconde te laat. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.om
Als je niets doet, zal er niets goeds gebeuren!


Ons vastgoed hoekje:
 • Alle wijsneuzen die een woning met een hypotheek hebben gekocht en zich gelukkig en slimmer dan de anderen voelen omdat de "HUURDER de lening afbetaalt" zullen straks voor een geweldige, en uiterst pijnlike verrassing komen te staan.
 • Lees en bestudeer ons artikel: onroerend Vastgoed: een drama met bijbelse dimensies?
 • Vastgoed tijdens de hyperinflatie van Weimar. vastgoed werd waardeloos en onverkoopbaar omdat de huur niet eens het onderhoud dekte.


Belangrijke fundamentals:

 • Net als bij elk Ponzi schema staat de huidige eveneens op het punt te falen. Na het lezen van " Onroerend goed zal crashen met bijbelse dimensies!", ga je hopelijk begrijpen dat SCHULD NOOIT WEG GAAT. Schuld wordt altijd op de een of andere manier betaald. Zelfs degenen die geen schulden hebben, moeten betalen. Het is heel moeilijk om dit volledig te ontlopen. Immers, iedereen lijdt onde de inflatie.
Deze exponentiële duidt op het begin van het einde! Ook de rentelasten stijgen exponentieel.
   
Het einde van de dollar (en de euro) is nabij. Een recessie met hogere rente is dodelijk!
De situatie in de EU is nog erger dan deze in de USA!
De federale schuld is al even hoog als na de Tweede Wereldoorlog.  

Belangrijke technische gegevens:

 • De Japanse Yen bereikte een 38-jarige dieptepunt versus de Amerikaanse dollar en de euro. We voorspelden al enkele jaren terug dat dit zou gebeuren. Let op de 'nominale verwarring' (nominal confusion) op de Japanse aandelenmarkt. Mensen denken dat ze rijk zijn, maar hebben niets, omdat de yen over de voorbije jaren meer dan de helft van zijn waarde heeft verloren. Morgen is het de beurt aan de dollar en de euro.
 • De Uranium-aandelen blijven het goed doen. xxxxxxx ziet er geweldig uit en heeft nog steeds veel potentieel.
 • Bitcoin is TOAST. Dit 'ding' heeft helemaal geen waarde. Daarom is een van de manieren om te zien wat de prijs zal doen om TECHNISCHE ANALYSIS een uitstekend instrument om de prijsverwachtingen te voorspellen.

 Enkel voor abonnees

© - De inhoud van het rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag t/m vrijdag 1-5 juli 2024: donderdag 4 juli, is USA Onafhankelijkheidsdag en openbare feestdag!


Bijgewerkte secties: Royalty Co's, Goud & Zilver Majors, Goud & Mijnen & SP500,
Goud & Zilver Juniors, Ruwe olie,

Het eerste Presidentieel Debat bewijst de hele wereld dat de VS en A gecontroleerd wordt door 'Een Achterlijke' (ik probeer beleefd te blijven). Waar zijn alle Hollywood-filmsterren die dit "seniel fossiel" in het Witte Huis prezen? Waar blijven alle wereldburgers die deze man "in de hemel prezen" en Trump een Clown vonden? Deze realiteit bewijst dat we nu het einde beleven van de "Westerse beschaving". Deels dank zij deze seniele man.

Joe Biden zag er vreselijk uit. Hoe is het mogelijk dat deze man nog in functie is? Hij is goed voor het 25e amendement. Het Congres zou de man beter verwijderen vooraleer hij  nucleaire voetbal begint te spelen. Natuurlijk beweerden ze dat de man een beetje verkouden was, maar zo een excuus kan je toch niet gebruiken om je te verschuilen achter zijn afschuwelijke beleid.

Hij kwam over als een oude dementerende man. Normaal gesproken zou dit sympathie moeten wekken, maar het feit dat die man president is van de USA, is alarmerend. Joe sprak aarzelend en onsamenhangend. Hij verkocht leugens die keer op keer (en in het verleden al) meermaals werden weerlegd. Soms verloor hij helemaal zijn gedachtegang, wat resulteerde in een beschamende presentatie. Hij had vaak een lege blik alsof niemand thuis was.

Biden en de politici zijn de SPIEGEL,
de ziel van de meerderheid van de Amerikaanse MENSEN!

Dezelfde situatie is jammer genoeg ook een realiteit in de EU (geen haar beter).

(Links verwijzen naar video's op Twitter)

Dit zegt het allemaal over degenen die deze Clown in het Witte Huis hebben gestemd...

COVID-19 heeft dan toch iets positiefs met zich meegebracht. Het was een van de grootste ‘schokken’ in mijn leven. Het aantal schapen, achterlijken die zonder nadenken een en zelf twee maskers droegen (sommigen dragen nog steeds dit merkteken van de IDIOOT) werd voor velen zichtbaar. Uit ervaring wist ik al dat de meeste mensen die op de "planeet aarde" leven niet erg intelligent zijn. Maar toch. Ik was verbijsterd door het feit dat ze met zovelen zijn. Tegelijkertijd was ik versteld door het aantal artsen, specialisten, verpleegkundigen en politici die klaar stonden om anderen te bedriegen (en zelfs te doden) voor meer macht en meer geld. Ten slotte, kwamen degenen, die stil bleven alhoewel ze "het wisten" en die niet de ballen aan hun lijf hadden om deze medisch-politieke genocide een halt toe te roepen.

Het zijn dezelfde mensen die waardeloos monopoliegeld blijven gebruiken en al hun spaargeld binnen het digitale banksysteem blijven aanhouden. Ze vertrouwen op digitale OBLIGATIES, AANDELEN, PENSIOENEN en zelfs CRYPTOS. Velen houden zich wanhopig vast aan onroerend goed (als ze het huis bombarderen, hebben ze nog steeds het land - nietwaar? en huren is weggegooid geld?) en weigeren te begrijpen waarom men in veel delen van de wereld vastgoed voor minder dan een zakje pinda's kan kopen.

Anderen hebben in echt geld belegd, maar weigeren dit buiten het politieke bereik te brengen (of weigeren er de noodzaak van in te zien). In veel gevallen weigert "de vrouw" dit. Ze verkiest om het in een onverzekerde, onveilige depositobox bij de bank om de hoek te bewaren (dit voelt beter aan). Niet wetende dat de toegang onmogelijk wordt in het geval dat de bank in de problemen komt (of u problemen ondervindt met uw vrouw). Of ze geeft haar vertrouwen  aan een makelaar die een contract aflevert waarin staat dat de goederen aanwezig zijn en op verzoek zullen worden geleverd. Niet wetende of de goederen wel fysiek aanwezig zijn en/of zullen aanwezig blijven die kluis,

Degenen die blijven geloven in hun regering en in waardeloos fiat geld zijn geneigd om elke leugen te geloven die de autoriteiten verkopen.

aboiling frog
Dit is hoe veel mensen, en vooral de massa, zijn. Zo is het merendeel van de mensen.

Meer WW III ?

De Iranese VN-missie deelde vrijdag mee dat als Israël begint aan een "volledige militaire agressie" in Libanon, er "een vernietigende oorlog zal volgen". De Iraanse missie bevestigde dit eveneens in een post op X (voorheen bekend als Twitter), dat in dit geval "alle opties" op tafel liggen.

Noteer dat er intussen in Somalië ook schermmutselingen zijn begonnen.

+ +++

Meer prijs-Inflatie krijgen wij als gevolg van hogere transportkosten. De route Shanghai naar Rotterdam zag de containerboxprijs nog eens met $455 w/o/w stijgen tot $ 7.322,- hoger voor een 10e opeenvolgende week. Dit is een stijging van 144%. Begin 2020 was de kost $2.000. Als gevolg, stijgen de tarieven voor luchtvracht eveneens.


Als je niets doet, zal er zeker niets goeds gebeuren!

Goldonomic weet hoe je geliefden en je spaargeld te beschermen. HANDEL NU – terwijl het nog kan. Beter 6 maanden te vroeg dan 1 seconde te laat. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Wat doen voor uw financiële overleving?

 • HANDEL nu! In het slechtste geval neem je (hopelijk) overbodige voorzorgsmaatregelen die je toch geld gaan opleveren.

Ons vastgoed hoekje:
 • Wie in Europa en de EU zijn hyptheek niet verder kan afbetalen, verliest "alles". In dit geval is "buiten politiek bereik" een erg nuttige en goede verzekering.
 • Het gemiddeld aantal WONINGEN dat in de koop-verkoop staat, crasht tot op het laagste niveau ooit. Na een scherpe daling van 7,7% in april, daalde het cijfer in mei opnieuw met 2,1% . Dit is lager dan de schatting van maximaal 0,5%. Deze index stortte reeds in tengevolge van de Covid-maatregelen van april 2020 en staat nu op het laagste niveau sinds dit onderzoek in 2001 begon. Wij weten precies waarom.

Belangrijke fundamentals:

 • Net als bij elk Ponzi-schema staat ook deze op het punt te falen.
Deze exponentiële duidt op het begin van het einde!

Belangrijke technische gegevens:

 • xxxx- en xxxxxx zijn oververkocht en de BACKTEST is bijna afgewerkt. Verwacht binnenkort hoger. Vandaag is het de tijd om te kopen.
 • De Olieprijzen gaan door met hun rally...maar zijn nu overkocht. Verwacht een correctie en meer BODEM.

 Enkel voor abonnees

© - De inhoud van het rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.

Categories: Financieel Nieuws

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."
Cron Job Starts