Abonneren

Zo betaal je voor je abonnement
Een jaarlijks abonnement: $675 - €675 
Een abonnement voor TWEE jaar: $999 - €999
Onze Coaching service: $2,950 - €2.950

 Betaal met een banktransfer of met PayPal.

Klik op  "CONTACT" en stuur ons je gegevens door en vermeldt HOE je wenst te betalen.

Als u hulp nodig heeft of wilt betalen via banktransfer, cheque....stuur ons een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact [+1 (772) 905.24.91 ] met ons op!!!

Skype Me™!

Er zijn meerdere redenen waarom U zich moet abonneren op Goldonomic. De voornaamste reden is dat we een PERSOONLIJKE service verschaffen, RECLAME en PROPAGANDA VRIJ zijn; dat ons doel absolute vrijheid en onafhankelijkheid is dat we 100% kunnen schrijven wat we zien en wat we denken. Niet altijd een plezierige taak...maar iemand moet het doen. Voor degenen die de tijd hebben zich te beraden en meer nodig hebben....klik hier.

We weten alles over Financiele Instellingen, Brokers, charlatans die willen dat u waardeloze penny stocks koopt (een hoeveelheid goud- en zilvermijners onder hen) en over banken die voornamelijk willen dat u van hen zogenaamde NUL risico extreem gevaarlijke zelfgemaakte producten koopt. Uit ervaring weten we dat de Overheid meestal leugens om (eigen) bestwil verkoopt en ernaar luisteren de snelste manier is om geld te verliezen.

Wij hebben een team van ervaren experten met ervaring in alle belangrijke delen van de financiële sector. We kennen de gevaren, de valkuilen en ons voornaamste en enige belang is ervoor te zorgen dat onze Goldonomic vrienden zo veilig mogelijk zitten. Klik hier als u meer wilt weten over ONZE SERVICE en wees geadviseerd dat u gerust met ons kan praten (e-mail/ Skype/telefoon)!

Disclaimer: 

  • Deze website is enkel voor educatie en vermaak.
  • De inhoud van deze website en haar publicaties vertegenwoordigen de meningen van GOLDONOMIC. De inhoud van deze website en haar publicaties kunnen in geen enkel opzicht beschouwd worden als investeringsadvies en u kunt er ook als zodanig niet op vertrouwen. De inhoud van de website kan niet worden beschouwd als een aanbeveling, hetzij om een bepaald effect en/of financieel instrument te kopen en/of te verkopen, hetzij om te participeren in een bepaalde trading en/of investeringstrategie. GOLDONOMIC is geen geregistreerde beleggingsadviseur. Gebruikte informatie en analyses zijn afgeleid van bronnen en gebruikte methoden worden als betrouwbaar geacht, maar GOLDONOMIC kan geen verantwoordelijkheid accepteren voor verliezen die u mogelijk lijdt als gevolg van uw vertrouwen op deze analyses en zal niet aansprakelijk worden gehouden voor het vertrouwen op meningen of beweringen die  hierin zijn vervat, of voor omissies of vergissingen. Tenzij anders vermeld, zijn de grafieken, voorspellingen en de informatie die wordt gepubliceerd in onze nieuwsbrieven/actualisaties gebaseerd op gegevens waarvan de juistheid als betrouwbaar wordt geacht, maar niet gegarandeerd. De informatie die wij aanbieden in onze nieuwsbrieven is puur voor lering en vermaak en wij, noch enige van onze medewerkers kan verantwoordelijk worden gehouden voor enige verliezen die optreden bij onze lezers.
  • Elke actie die door de bezoeker van deze website of lezer van onze nieuwsbrieven/marktalerts ondernomen wordt op basis van de informatie op de website of uit de nieuwsbrieven/marktalerts, is de uiteindelijke verantwoordelijkheid van de bezoeker. Men moet altijd zijn/haar eigen beleggingsmakelaar en persoonlijke financiële adviseur raadplegen vóór het aangaan van enige handelsactiviteiten. Verricht uw eigen due diligence met betrekking tot persoonlijke investeringsbeslissingen.
  • Terwijl alle redelijke zorg is besteed om ervoor te zorgen dat de informatie niet onjuist of misleidend is ten tijde van publicatie, geven we geen garantie met betrekking tot de juistheid of volledigheid en mag er niet als zodanig op worden vertrouwd. Van tijd tot tijd kunnen Goldonomic en elk van haar bestuurders of medewerkers, voor zover toegestaan bij de wet, posities hebben of anderszins belang hebben wij enige transacties, in elke investering (inclusief derivaten) direct of indirect onderwerp van de inhoud van dit rapport. Echter wij, noch een van onze medewerkers, redactie en onderzoekers ontvangen enige compensatie of dergelijke voor aanbevelingen die wij maken in onze nieuwsbrieven. De waarde van effecten kan dalen, maar kan ook stijgen, mogelijk krijgt u niet uw oorspronkelijk ingelegde bedrag terug. Derivaten in het bijzonder kennen een erg hoog risico, hoog renderende investeringinstrumenten en een investeerder verliest mogelijk een deel van of alles van zijn/haar oorspronkelijke investering. De investeringen waarnaar wordt verwezen zijn niet perse geschikte investeringen voor iedereen die deze pagina's bezoekt. U zou zorgvuldig moeten beschouwen of allen of enige hiervan geschikte investeringen voor u zijn, bij twijfel moet u uw onafhankelijke adviseur raadplegen. Dit rapport is uitsluitend opgesteld voor klanten van Goldonomic die naar verwachting hun eigen investeringbeslissingen nemen, zonder te vertrouwen op deze publicatie. Noch Goldonomic, noch een werknemer van Goldonomic accepteert enige aansprakelijkheid wat ook, voor enige directe en/of gevolgschade die voortvloeit uit gebruik van dit rapport, onze publicaties of de inhoud ervan. Dit rapport mag niet worden gereproduceerd, verspreid of gepubliceerd door geen van de ontvangers voor elk doel zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van Goldonomic.
  • Alle verkopen zijn definitief. Er is geen restitutiebeleid.

 

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."
Cron Job Starts