Hoe Abonneren?

Voor toegang tot premium secties.

Abonneren

 

Eerlijk Advies »

De Grote Depressie van de 21st eeuw...

Internationaal PERSOONLIJK ADVIES verstrekt door experten met +45 jaar ervaring: krijg toegang tot +500 pagina's met onafhankelijk financieel advies (dagelijkse updates)!

Dit krijg je »

 1. Toegang tot dagelijks financieel nieuws en updates.
 2. Toegang tot de volledige site, een + 500 pagina's levend boek.
 3. Ontvang belangrijke email alerts en breaking news.
 4. Persoonlijke email consultaties en coaching. (beperkt)
 5. Gratis analyse van uw portefeuille & vermogen (beperkt)
 6. Ons advies is PERSOONLIJK, EERLIJK, ONAFHANKELIJK.
 7. Wij vertellen ook WAT en HOE je het moet doen en begeleiden je.
 • XMAS-2023.png
 • FEC ECB.png
 • fools gold slide.png
 • vault nl.png
 • Goldonomic
 • Goldonomic
 • Goldonomic
 • Goldonomic
 • Goldonomic is er vooral voor ernstige beleggers. De site wordt beheerd door talentvolle elementen (master in economie) met jarenlange ervaring. De site is oorspronkelijk bedoeld als betrouwbare informatiebron voor professionelen. De informatie is van hoog niveau en vraagt een open geest.

  F.S.

 • Ben zeer trots dat ik deze stap heb gezet. Het voelt aan als het bezit van een waardevolle eigendom die me meer zekerheid en vrijheid geeft in mijn leven. Ik moet u hiervoor bedanken want zonder de coaching en het advies van het afgelopen jaar was ik daar nooit geraakt.

  P.L.

 • Goldonomic is een zeer relevante website! De website geeft een onafhankelijke en neutrale visie op financieel, economisch en geo-politiek vlak. Het is vooral iets voor fijnproevers die graag op voorhand de nodige voorbereidingen willen treffen in onzekere tijden. Een kwalitatieve service die doet wat van hen verwacht wordt.

  W.A.

 • Men kan nog steeds op een wettelijke manier fysiek goud veilig (en verzekerd) opslaan buiten het banksysteem en buiten politiek bereik. Wij weten hoe! Een bankrekening openen in het buitenland?....wij weten HOE en waar. Laat U vooral niet afschrikken door Overheids-propaganda. Een rekening openen in het buitenland is voorlopig nog steeds wettelijk!

  Goldonomic

 • Kapitaal-kontroles zijn een zekerheid - 2018 is "alles" in plaats. Kontroles (Int. fiscale uitwisseling) zijn er nu al. De Vermogens-Belasting wellicht ook. Vijf na twaalf om je schapen op een veilige plek te laten grazen...terwijl dit WETTELIJK nog mogelijk is...Wij weten hoe!

  KS

 • Centrale Bankiers slaan massaal Goud op vanwege de komende devaluatie van de Euro en de US-Dollar...Als centrale banken grote hoeveelheden GOUD kopen, waarom zou U dan ook maar voor een seconde de negatieve commentaren van de mainstream media en derde-knoops-gat analysten geloven?!

  JB

Gratis Nieuwsbrief

14
december
2023

EU-Immo-het einde

Het DOODSVERDICT van de Europese IMMO is getekend.

de genadeslag van de EU-Immo !

Jonge gezinnen en ouderen kunnen in de EU vanaf 21 maart amper meer een hypotheek krijgen. Lage en negatieve rentevoeten zijn voor hen geen voorveel. Tijdens de grote depressie van de jaren '30 was dit net zo: lage rentevoeten, maar niemand kon er voordeel uit halen omdat niemand een lening kreeg (of bijna niemand)

chainDe oorlog die de ECB namens de banken en andere grote financiële spelers tegen de doorsnee Europeaan voert gaat op 21 maart een nieuwe fase in, als er een nieuwe EU richtlijn in werking treedt waarmee het jonge gezinnen vrijwel onmogelijk wordt gemaakt om nog een hypotheek af te sluiten. De banken gaan vanaf die datum niet enkel kijken of mensen hun maandelijkse lasten kunnen betalen, maar ook of hun financiële vooruitzichten wel goed genoeg zijn, vooral als de rente in de toekomst weer zou gaan stijgen.

De nieuwe regels zullen er toe leiden dat enkel nog grootverdieners tussen de 30 en 50 jaar aan de normen voor het krijgen van een hypotheek zullen kunnen voldoen. Jonger dan 30 en ouder dan 50? Dan zult u een eigen of nieuwe woning zo goed als zeker op uw buik kunnen schrijven.

De rem op leningen / kredieten / hypotheken die aan burgers worden verstrekt, bevestigt dat het nul-rentebeleid van de ECB uitsluitend is bedoeld om – naast het in stand houden van de nog altijd veel te hoge staatsuitgaven van bankroet Zuid Europa- de grote beleggers en topmanagers van banken en investeringsfirma’s te spekken.

Bijna nergens in Europa is de woningmarkt zó overspannen als in Belgie/Nederland.  Door de hypotheekrenteaftrek, fiscale ammestie, repatriering van kapitaal uit Luxemburg en Zwitserland zijn de prijzen van huizen jarenlang kunstmatig de hoogte in gedreven. Mensen sloten torenhoge hypotheken af met het door de banken gestimuleerde valse idee dat hun huizen vanzelf meer waard zouden worden. Nu de huizenmarkt sinds het begin van de financiële crisis compleet is ingezakt –met slechts af en toe een kortdurend herstel tussendoor- ziet het er voor de Nederlandse, Belgische, Franse... hypothekenmarkt en daarmee potentiële woningbezitters bijzonder slecht uit.

Een goede barometer is de kost per m² voor de afgewerkte bebouwde oppervlakte. In Belgie is de WAARDE van de gemiddelde oppervlakte gestegen tot wat ze was in vb. SPANJE net voor de Immo markt er in elkaar gestort is. Je betaalt er makkelijk € 200.000 voor een flat van amper 70 m²groot.

Nota:

 • Hou er rekening mee dat de ineenstorting van de Belgische Immo markt net dezelfde negatief-dramatische impact zal hebben op het belgisch bankwezen als het had op het Spaanse bankwezen.
 • Als we het GROOT aantal (EMOTIEVE) reakties tellen en de manier WAAROP die reakties worden geschreven, dan lijdt het NUL PROCENT twijfel dat de Belgische Immo markt nu net zijn Top achter de rug heeft.
 • Wie vandaag een optrekje koop van vb. 80 m² tegen € 200.000 + kosten, betaalt wel BEF 100.000 voor EEN VIERKANTE METER....dat op zich zou al een rode lamp moeten zijn.
 • In CUBA vond Castro ook dat IEDEREEN gelijk moest zijn. Na zijn aanstelling (MACHTSGREEP) hield hij een soort Operatie GUTT waar iederen alles werd afgenomen en waar iedereen een zelfde bedrag ($250) ter beschikking kreeg om zijn leven verder te zetten. Alwie onroerende goederen had, zag zijn eigendommen verbeurd verklaard. Nu de situatie tussen de USA en Cuba ondooit, stellen uitgeweken Cubanen vast dat hun huis (zen) later gewoon weggeschonken werden en de aktes in de naam van de nieuwe eigenaars werden geregistreerd....dat zijn pas leuke dingen voro de mensen. Straks ook in de EU!? Waarom niet....In de USSR deden ze het destijds wel...waarom niet in de EUSSR?!

20 maart 2016 - bijgewerkt September 2019

Categories: Financieel Nieuws, Dagelijkse research, Belgie, Frankrijk, Nederland, Onroerend goed, Spanje

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."
Cron Job Starts