28
september
2023

SEPTEMBER 2023

WE HEBBEN MINDER POLITICI NODIG OM EEN EINDE TE MAKEN AAN DE INFLATIE!

[Most Recent Quotes from www.kitco.com] [Most Recent Quotes from www.kitco.com] koop je nog altijd papieren goud?
fysiek is tot 200$ duurder fysiek is tot 16$ duurder Koop je nog altijd papieren goud?

OPMERKING:

 • Internetbeveiliging maakt het voor ons steeds moeilijker om e-mailberichten te verzenden en voor u om ze in uw inbox te ontvangen. Gelieve het volgende e-mailadres in uw contactenlijst te zetten om dit probleem te vermijden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en controleer je spambox.
 • We raden aan om de site regelmatig te bezoeken. Vooral omdat interessante videos op YouTube gecensureerd worden!
 • Er staat VEEL waardevolle informatie in oudere updates, de moeite om eens terug te lezen.
 • Lees vooral de dagelijkse informatie onder Belangrijke updates.
 • Kaars- en PF-grafieken kunnen te allen tijde worden bijgewerkt, zelfs als ze niet worden vermeld in de "Bijgewerkte secties".
 • Abonnees kunnen vanaf heden emails sturen met persoonlijke vragen/opmerkingen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Als je een email stuurt met vraag naar informatie, gelieve dan de ELEMENTAIRE BELEEFDHEID te hebben, je naam, voornaam, een geldig telefoonnummer en je adres op te geven. Dank.

Donderdag/Vrijdag 26-27 september 2023: Staat Goud op de rand van een revaluatie van duizenden dollare en meer?!


Bijgewerkte secties: Goud-$, Zilver, Rupee Goud, Yuan Goud(China), Zwitserse Frank & Goud

Onthoud dat het ENIGE DOEL van elke POLITIEKER is om aan de macht te blijven door STEMMEN te kopen van de stompzinnige groep. Dit doen ze door valse beloften te doen endoor  te liegen. Het kan ze niets schelen als ze tijdens dit proces de samenleving vernietigen.

Hoe is dit mogelijk?

Toen Stalin in 1922 de communistische partij overnam, wist hij dat voedsel en energie het belangrijkst waren voor de mensen. Boerderijen zorgden voor het voedsel. Koper leverde energie. Dit was niet alleen een geweldige manier om de bevolking onder controle te houden... Voor Stalin zou het zijn bewijs zijn dat het communisme werkt.

Dus toen Kondratieff drie jaar nadat Stalin aan de macht kwam het boek "The Major Economic Cycles" publiceerde, was dat een "no-no". Het boek tartte niet alleen de controle van de regering... het ging in tegen Stalins versie van het marxisme. Kondratieff wees op verschillende langdurige, groeiende marktcycli in de landbouw en de koperprijzen. De marktcycli betekenden dat het kapitalisme het op de lange termijn beter zou doen dan het communisme. En dat deed het ook.

 • In 1989 was Rusland failliet...2023, vandaag is het welvarend.
 • Van 1850 tot 1910 was België het rijkste land ter wereld. In 2023 is het een communistisch nest dat wordt overgenomen door barbaarse immigranten.
 • In 1945 waren Venezuela en Argentinië de 2 rijkste landen op deze planeet. Vandaag lijden ze allebei onder een hyperinflatoire depressie. Vandaag de dag is ARGENTINA een land dat politici wil afschaffen.
 • Tot 1994 was Zuid-Afrika het rijkste land van Afrika. Vandaag de dag is de economie kapot en sinds 1994 heeft de Rand 85% verloren ten opzichte van de Euro en Dollar.

"Er zijn een paar idioten die doen alsof het verhogen van de rente de geldhoeveelheid verlaagt, omdat mensen minder lenen als de rente hoog is.
Geen wonder dat de meeste mensen die naar deze charlatans luisteren verloren zijn....


Niets verandert...de video hieronder dateert van jaren terug maar toont precies wat de Kudde de Politieke leiders zijn.  Ben jij ook iemand die naar Hillary blijft staren? Ga jij straks ook stemmen in de overtuiging dat je er iets kan aan veranderen? We hebben minder politiekers nodig ipv meer en moest stemmen wat aan de situatie kunnen veranderen, dan werd dit verboden.


Wat is de prestatie van de aandelen die we adviseren en opvolgen? De volgende tabellen worden gepubliceerd in elke overeenkomstige sectie. Hieronder staan de tabellen voor de prestaties van ....

Enkel voor abonnees!

Enkel voor abonnees. Enkel voor abonnees. Enkel voor abonnees.
Recession Hold +45% Recession +119% Farma +115%

Onze Vastgoed-hoek (enkel voor abonnees): De huidige vastgoedzeepbel is belangrijker dan die van 2006.

Dit is de GROOTSTE onroerendgoed zeepbel OOIT in de geschiedenis!

Onroerend goed biedt absoluut geen bescherming tegen hyperinflatie. Integendeel, als het wordt gekocht met krediet en/of een hypotheek, wordt het suïcidaal. 


Belangrijke Fundamentals:

Belangrijke Technicals.

 © De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic. 


Maandag/woensdag 26-27 september 2023: We voorspelden het toch... waarom was je zo koppig?!


Bijgewerkte secties: US Dollar, Dollar Fundamentals, Euro en €-Goud,

Meer dan 4.000 migranten steken in één ochtend de grens met de VS over. DHS biedt werkvergunningen en deportatiebescherming aan meer dan 470.000 Venezolanen temidden van nieuwe golf van immigranten aan de grens. Hetzelfde scenario in Lampedusa. Wat er gebeurt lijkt meer op een georganiseerde invasie. De Italiaanse premier Giorgia Meloni kondigde de oprichting aan van nieuwe identificatie- en uitzettingscentra nadat het eiland een recordaantal van 12.000 migranten ontvangt in slechts vier dagen. Lampedusa heeft een inheemse bevolking van slechts 6000 mensen.

Brood en spelen is het: terwijl de Romeinen (EU-VS burgers) genieten van "brood en spelen", vallen de barbaren onder hun ogen hun land en cultuur binnen. Erger en onvoorstelbaar is dat de inboorlingen (vooral hun politieke overheid) de binnenvallende barbaren zelfs helpen en aanmoedigen.

Een rechte lijn van slechts een paar meter breed in de zee, in het midden van de haven, tekent een denkbeeldige grens tussen de twee realiteiten van Lampedusa. Aan de ene kant ligt een rij plezierboten met hun smetteloze, glanzende witte rompen. Op sommige boten klinkt levendige muziek en toeristen in badpak die met een drankje in de hand gaan en komen. Aan de andere kant ligt een stapel lege schuiten, sommige van roestig metaal en andere van hout, allemaal beschadigd en afgestraft door het water en de zon. Aan deze kant loeien ambulancesirenes en is het een drukte van belang van gezondheidswerkers en vrijwilligers van humanitaire organisaties die met thermische nooddekens van de ene naar de andere kant rennen.

Video, vooral voor zij die zich nog steeds niet realiseren dat wij Moderne Slaven zijn.

Video, vooral voor wie nog steeds niet het gevaar van Fractioneel Reserve Bankieren begrijpt.

Wist je dat er (achterlijke) financiële adviseurs rondlopen die durven beweren dat de hoofd-bestaansreden van Centrale Banken "de inflatie te beteugelen" is: ?!

Let op: Bankieren is al jaren volledig digitaal geworden... versierd met een kleine hoeveelheid bankbiljetten.


Wat is de prestatie van de aandelen die we adviseren en opvolgen? De volgende tabellen worden gepubliceerd in elke overeenkomstige sectie. Hieronder staan de tabellen voor de prestaties van Royalty's, Majors en Juniors.

Enkel voor abonnees!

 Enkel voor abonnees.  Enkel voor abonnees.  Enkel voor abonnees.
Royalties +43% Majors +114% Juniors +115%

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Donderdag/vrijdag 21-22 september 2023: Weinigen snappen dat we in een Hyperinflatoire depressie zitten !


Bijgewerkte secties: de geheimen van vermogensbescherming, Weimar Hyperinflatoire Depressie,

De vier ruiters van de Apocalyps. Welke kant op, Amerika, Europa, de EU? Wat zijn de krachten die samenzweren om ons ten val te brengen en ons land te vernietigen? Voormalig senior adviseur van waarnemend minister van Defensie Doug Macgregor geeft inzicht in wat we kunnen doen om de Republiek terug te winnen...

Alleen het gewenste geluid (inclusief het gewenste geluid van de oppositie) breekt door alle opgetrokken barrières heen. En degenen die zich dit nog niet hebben gerealiseerd en nog steeds een serieuze hap nemen uit de aangeboden taart, maken nog steeds deel uit van de Truman Show en laten hun leven erdoor leiden.

Het is daarom zinloos om op sociale media zoals Twitter te zitten, want daar kom je Twitter tegen, het kwetterende geluid van de herrie van de oude radio's als je aan de zoekknop draait. Het is allemaal ruis, en ruis klinkt als tweet-tweet-tweet. Twitter (tegenwoordig X) is niets meer dan een propagandakanaal waar allerlei minions hun minion one-liners over de schutting gooien. Daarop mogen staatsagenten dan een heleboel reacties tweeten, en dan heb je een stroom van ruis. Als je al dat lawaai bij elkaar optelt, heb je een tsunami van lawaai. Het gekwetter van een horde merels die in een wolk op je af komen vliegen.

Waarom een Gold Pool? Waarom een PPT (plunge protection team), waarom SWAP-overeenkomsten?

Een gevaarlijke valstrik. De heersende macht weet erg goed dat het creëren van een bepaalde verwachting leidt tot teleurstelling en zo de essentie ondermijnt. Het gevaar van het focussen op een datum is dat je ego zich erop focust, wat leidt tot teleurstelling als het niet lukt. Verleg de focus. Word geen slachtoffer van Cassandra!

Cassandra was een Trojaanse priesteres, voorbestemd om ware profetieën te verkondigen, maar nooit om geloofd te worden. Haar naam wordt gebruikt als een retorisch middel om een persoon aan te duiden wiens accurate voorspellingen, meestal over naderend onheil, niet worden geloofd.

"Hoe langer het duurt voordat we een catharsis hebben, een zwarte zwaan, des te minder DE KUDDE gelooft dat de voorspelling zal uitkomen en stoppen ze met voorbereidingen."

Politici proberen, om aan de macht te blijven, altijd het onvermijdelijke uit te stellen...Elk instrument, elke mogelijke pijl wordt gebruikt. Tegelijkertijd maken ze het probleem erger.

Niemand had verwacht dat er een Bank Holiday zou zijn op 15 maart 1968. In de jaren daarvoor hadden banken, Centrale Banken en Politici het onmogelijke gedaan om de goudmarkt onder controle te houden. Economen en specialisten die de explosieve situatie hadden voorspeld, werden uitgelachen en Gold Bugs genoemd. In maart 1968 was de situatie (lees SHORTS en verliezen) echter ondraaglijk geworden en waren de verliezen zo groot dat er iets moest gebeuren.

Op verzoek van de Amerikaanse regering kondigde de koningin van Engeland een Bank Holiday af. Twee weken later, toen de goudmarkt weer openging, verdubbelde de goudprijs en bereikte in de daaropvolgende jaren een hoogtepunt van $850/oz (1981). Dit was 27 keer de prijs van 1968 of een stijging van 2.550% (over een periode van 13 jaar). Sinds 2002-03 tot vandaag (10 jaar) is de goudprijs slechts met 900% gestegen (Mr. Amstrong, heeft u het beter gedaan?), en weet dat we nog niet klaar zijn. (Mr. Armstrong) Deze keer, vanwege fiat geld en derivaten (die niet bestonden voor 1971), verwacht ik dat Goud met meer dan 2.550% zal stijgen! Hoeveel mensen hebben een idee hoeveel de goudprijs omhoog ging tijdens de Weimar Hyperinflatoire Depressie? (De  MASSA weet niet eens dat er ooit een Weimar crisis was)...en stop alsjeblieft met zeggen dat dit NOOIT meer zal gebeuren. Wees niet naïef.

P.S. Ripley's geloof het of niet, Wikipedia durft te beweren dat de belangrijkste taak van de Gold Pool (november 1961) was ervoor te zorgen dat de goudprijs nooit te laag zou worden (een leugen) en dat dit mislukte omdat Frankrijk besloot de groep te verlaten? Ze verzuimen te vertellen dat de hoofdtaak van de Gold Pool was om ervoor te zorgen dat de goudprijs ONDER de $35 per oz bleef. Wikipedia vermeldt ook niet dat de Gold Pool faalde nadat de geaccumuleerde verliezen van de goudbanken te hoog opliepen en generaal De Gaulle (Frankrijk) eiste dat voor al de Dollars in het bezit van Frankrijk het fysiek goud  effectief diende geleverd worden aan Frankrijk.

Onwetenden die lachen met Gold Bugs, schijnen niet te weten dat de prijs van Fysiek Zilver de afgelopen jaren met 40% is gestegen. En dat Fysiek Goud in China tegen een hogere prijs wordt verkocht dan op de COMEX. Ze hebben ook geen idee van de Moderne Goudpool die, om de stijging van de goudprijs af te vlakken, de afgelopen jaren MILJARDEN goud heeft verkocht op de Westerse Fiatmarkten. Dezelfde onwetenden hebben geen idee van het feit dat (Centrale) banken de afgelopen jaren eveneens tonnen fysiek goud hebben verzameld (Basel III-Rusland-China-Indie...). Last but not least, begrijpen weinigen dat hoe langer de prijs van goud en zilver gemanipuleerd is, des te sterker en krachtiger de komende prijsstijging zal zijn.


Onze Vastgoed-hoek (enkel voor abonnees): De huidige vastgoedzeepbel is belangrijker dan die van 2006.

We hebben de GROOTSTE onroerendgoed zeepbel OOIT in de geschiedenis!

 


Belangrijke Fundamentals:

 • Geen (hyper)inflatie?...dit terwijl Central Bankers (de FED, de ECB) geld scheppen alsof er geen morgen  komt!
 Enkel voor abonnees.  Enkel voor abonnees.
De Saudi's snappen wat het betekent als je begint exponentiele hoeveelheden geld te scheppen...en gooien hun Dollars buiten! Japan doet net hetzelfde...trouwens, waarom Dollars aanhouden als je olie met andere currencies en zelf met Goud kan kopen?!
 Enkel voor abonnees.  <--dit is inflatie, hogere rentevoeten en duurdere goud en zilver prijzen. Noteer dat tussen het jaar 2020 en 2022 de geldhoeveelheid verdubbelde en meer steeg dan van 1913 tot 2020!

Belangrijke Technicals.

 • Zie grafieken hieronder: de tijd om gespreid Goud en Zilver te kopen, is wellicht voorbij.

 Enkel voor abonnees.

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag/woensdag 18-20 september 2023: Films, voetbal, bier, gokken en vooral angst vormden hun hele horizon en vulden hun geest!


Bijgewerkte secties: Ruwe olie, Zon en Zeldzame Metalen, Landbouwproducten, Koper, 
Platina, Non-Ferro's
,Lange Termijn Grondstoffen, Grondstoffen in Goud, Inflatie Index
,
Obligaties USA, Obligaties in de EU, Bedrijfsobligaties,

Films, voetbal, bier, gokken en vooral angst vormden hun hele leven en vulden hun gedachten. Ze onder controle houden was helemaal niet moeilijk. George Orwell 1984-2023.

Jaren geleden, toen Rome in brandde, lieten de Romeinen hun akkers braak liggen en trokken naar Rome waar alles gratis was en waar ze zich konden vermaken in het circus. Tegelijkertijd kwamen de barbaren uit alle delen van de wereld en namen het Romeinse Rijk over.

Vandaag worden de boeren legaal uit hun boerderijen verjaagd (stikstof, CO2,...) en worden barbaren uit alle delen van de wereld uitgenodigd. Zodra ze over de Mexicaanse grens en/of via de Middellandse Zee de Westerse wereld binnen dringen, vangt het Westen ze 100% op: medische hulp, voedsel, huisvesting en zelf zakgeld. Het zijn de burgers (die voetbal, televisie,... kijken) en hun kinderen en kleinkinderen die hier onbewust voor betalen via belastingen en inflatie (geld scheppen).

Om er zeker van te zijn dat de KUDDE zich nauwgezet aan de regels houdt, gebruikt deze Overheid ook ANGST, heel veel angst! En dit werkt als een fluitje van niemendal.

 1. Klimaatverandering: Het klimaat is functie de positie van de aarde ten opzichte van de zon, legt Capel uit. De aarde draait om de zon in een ellips, die over 100.000 jaar groter en kleiner wordt. Daarnaast is er de wiebeling van de aardas, een cyclus van 41.000 jaar. Ten derde is er de precessie van de aardas. De cyclus van de precessie is 26.000 jaar. "Deze cycli zijn extreem belangrijk voor het klimaat," benadrukt Capel. Hij wijst erop dat de Elfstedentocht altijd samenvalt met periodes van lage zonneactiviteit. "Als dat echt knalt, kun je je schaatsen in het vet laten zitten."
 2. Zeespiegelstijging: Het zeeniveau volgt al meer dan een half miljard jaar een vast patroon: het ene moment is het hoog, het andere moment is het laag. Op dit moment zitten we aan de top. "Dat spreekt voor zich."
 3. Pandemie: De bijdrage aan ziekten via een pandemie is bijna drie keer niks. Die van de afgelopen drie jaar (COVID), daar hebben we het al over gehad. Dat was niet helemaal natuurlijk. We moeten ons wel enige zorgen maken over de auto-immuunziekten.
 4. Stikstof: De scheten van de koe beïnvloeden de hele wereld. "Natuurlijk." Stikstof (N2) is geurloos, reageert niet en maakt 78 procent uit van onze atmosfeer. Dat wordt geabsorbeerd en omgezet in ammonium, nitraten en nitrieten, het voedsel voor planten. En zo begint de voedselketen te draaien. Dit is een enorm belangrijke cyclus. Stikstof is een van de grootste bronnen van leven. Dan beweren dat deze ook nog broeikasgassen zijn, kan niet absurder.
 5. Opwarming: De temperatuur op aarde schommelt al een miljoen jaar binnen relatief kleine marges. We zitten nu aan de bovenkant, en als je aan de onderkant zit, is het een ijstijd.
 6. CO2: CO2 loopt altijd achter op de temperatuur, niet andersom. De temperatuur stijgt eerder dan de CO2-stijging, ook in onze tijd.
 7. Energie: Als we volledig willen overstappen op 'duurzame' energiebronnen, hebben we enorm veel grondstoffen nodig. Tot nu toe werd er 700 miljoen ton koper gedolven. Voor zover bekend, zit er nog 880 miljoen ton in de grond. Daar zullen we over een paar jaar doorheen zijn. Zonder koper kan je geen electromotoren meer bouwen.


Het einde van de Goud-pool (Maart 2021)


De Bad Guys kunnen het niet langer stoppen (zelfs niet met de hulp van derivaten). Er is een premie van 14$ op Silver Eagles (en weinig voorraad - Dec 2022) – Goud en zilver zullen weldra door het plafond vliegen...Goud wordt weldra te duur voor gewone mensen, die zullen richting zilver vliegen. Aan 50$ zal zilver goedkoop zijn.

'Vrijdag 15 maart 1968 hadden we een ‘bank holiday’.

Op vrijdag 8 maart, verkocht London 100 ton goud op de markt, meer dan 5 ton van een normale dag. De volgende zondagavond onthulde de London Goud pool een verklaring "de London goud pool herbevestiging van hun besluit om de pool te steunen tegen een gefixeerde prijs van $35 per oz". Fed voorzitter William McChesney-Martin kondigde aan dat de VS de grens van $35 per oz zou verdedigen "tot de laatste staaf". Die week bleef de London gold pool de vrije markten bevechten en verdedigde $35,2. In het midden van de week werd een aantal nood vliegtuigladingen goud van de VS overgevlogen naar London om aan de vraag te voldoen. Woensdag verkocht de London markt 175 ton, 30 keer hoger dan normaal dagelijkse omzet, donderdag overtrof de vraag 225 ton.

Op vrijdag 15 maart 1968, na een bijeenkomst in Buckingham Palace de avond ervoor, kondigde Koningin Elizabeth een ‘bank holiday’ aan. De Londense goudmarkt was officieel twee weken gesloten. Toen deze twee weken later opnieuw werd geopend, maakten we kennis met 'two-tier'-goudprijzen. Een voor banken en een voor de particuliere sector. Toen de banken de handdoek in de ring gooiden, steeg goud in februari 1980 tot 850$. Een stijging van bijna 2400%. Paul Volcker moest de rentetarieven naar meer dan 25% brengen om de prijsstijging een halt toe te roepen.

De Goud pool (manipulatie)


Onze Vastgoed-hoek (enkel voor abonnees): De huidige vastgoedzeepbel is belangrijker dan die van 2006.

Een huis kopen voor 5 x 1 oz. goud: We zijn op weg naar een Cat 5 storm, wellich een orkaan!

Als de prijs van onroerend goed met 8% stijgt, en de inflatie 16% is, verliest u jaarlijks 8% op uw huis. Als bovendien de waarde van je valuta met 20% daalt, verlies je 28%. We noemen dit nominale verwarring/bedrog.

  Enkel voor abonnees.


Belangrijke Fundamentals:

Het heeft geen zin om de volgende informatie in het openbare gedeelte te publiceren, omdat de lezer het niet zou begrijpen en deze realiteit zou weglachen:

 Enkel voor abonnees.

Belangrijke Technicals.

 • Zie grafieken hieronder:

 Enkel voor abonnees.

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Donderdag/vrijdag 14-15 september 2023: De Overheid maakt alles duurder; Kapitalisme maakt alles goedkoper!!


Updated Section: Beleggingspiramide, Recessiebestendig, Biotech - Farma, Olie aandelen, 
Aardgas aandelen,Uranium aandelen, Bank Aandelen

Rusland bestuurt de multi-miljoenen trein die op hol slaat.

Het is niet wat het lijkt. Zelfs ervaren schakers zullen het moeilijk vinden om te analyseren wat zich onder onze ogen afspeelt. Zoals gewoonlijk zal de kudde alleen zwakkere valuta's zien (de roebel) en sterkere valuta's (een stuiptrekking de dollar) en een ondermaats presterende goud- en zilvermarkt... en... zoals gewoonlijk, onjuiste conclusies trekken.

Timing is altijd extreem moeilijk geweest. Behalve natuurlijk voor degenen die een kristallen bol hebben, politici en incompetente journalisten. Journalisten zijn hetzij volledig incompetente idioten of ze worden 100% gecontroleerd door de autoriteiten. Wat het ook is, het resultaat is hetzelfde: het publiek wordt misleid.

De Russische roebel was de afgelopen weken zwak omdat Rusland de verkoop van ruwe olie voor goud in plaats van roebels stimuleerde door meer voor goud te betalen dan de marktprijs. Een lager dan gemiddelde vraag naar roebels resulteert natuurlijk in een zwakkere roebel (dit is voor Rusland niet belangrijk omdat het land een overschot heeft op de handelsbalans).

Tegelijkertijd, als gevolg van een hogere vraag naar fysiek goud, was de fiatprijs xxxxxxxxxxxx zie abonnees sectie hieronder xxxxxxxxxxxx. En ja, de banken beschermen zichzelf met "Stop Buys" voor het geval de goudprijs om de een of andere reden een kritisch weerstandsniveau doorbreekt.

De FED had dus geen alternatief en moest verschillende gevaarlijke marktproblemen terzelfdertijd bestrijden: De dollar moest worden ondersteund (goud en dollar zijn anti-polen) en de fiatprijs van goud moest naar omlaag worden gedrukt om te voorkomen dat  massale STOP BUY orders zouden worden geactiveerd. Dit zou de goudprijs door het $2.020 niveau hebben geduwd en voor veel ongewenste aandacht door de MSM en de kudde hebben gezorgd.

Weinig insiders weten dat Rusland goud accepteert in plaats van valuta (dollars, euro's,...) voor ruwe olie en dat het interessanter is voor de koper van ruwe olie om met fysiek goud te betalen dan met valuta. Dit mechanisme stelt Rusland in staat om zijn fysieke goudvoorraad ongemerkt te vergroten. En omdat Rusland goud accepteert als betaling voor ruwe olie, is het metaal ook een uitstekend instrument voor iedereen die de sancties wil omzeilen.

Het is slechts een kwestie van tijd voordat Goud het xxxxx STOP BUY-niveau doorbreekt. Wanneer dat gebeurt, zullen we waarschijnlijk vuurwerk zien. Zoals gewoonlijk zal de domme kudde, degenen die denken dat ze het beter weten en al diegenen die wachten op een teken uit de hemel voordat ze handelen, nog steeds aan de zijlijn staan... en als ze nog steeds goud en zilver proberen te kopen, zullen ze een veel hogere prijs moeten betalen. Dit natuurlijk onder vorowaarde dat er op dat ogenblik nog fysiek edelmetaal uberhaupt zal kunnen gekocht worden.

95% van onze lezers hebben geen flauw benul van de De Goud pool (manipulatie) en wat er gebeurde in de jaren 1960 en in april 1968. Ze denken dat we pessimisten zijn (en geen realisten) die BS verkopen en blijven luisteren naar de MSM en politici...net als degenen die dit deden in de jaren 1960. Ze realiseren zich geen seconde dat het vandaag anders is en veel erger vanwege het bestaan van FIATGELD en een Kwadriljoenen of meer DERIVATEN. (In de jaren '60 waren de munteenheden nog gegarandeerd in goud - nu niet meer).


Heb je nog steeds geen tweede paspoort? Geen plan B? Bereid je maar voor op het ergste als er meer oorlog komt.

Er kan van alles gebeuren als je geen tweede paspoort hebt. Vooral als je maar één paspoort hebt!..Je land verlaten met het verkeerde paspoort lost het probleem niet meer op: je wordt naar de OORLOG gestuurd en wordt Kanonvlees.

Oekraïners die in Ierland wonen hebben onlangs berichten ontvangen van het Ierse Ministerie van Justitie waarin staat dat ze worden gearresteerd en gedeporteerd naar Oekraïne om hun dienstplicht te vervullen. De ontvangers worden gewaarschuwd dat ze in de gevangenis terecht kunnen komen als ze de kennisgeving negeren, meldt Hal Turner.

In een notendop gaat het als volgt: Oekraïners over de hele wereld hebben brieven ontvangen van de Oekraïense regering met de boodschap dat ze naar huis moesten komen om in militaire dienst te gaan en mee te vechten in de oorlog. Ze zijn niet thuisgekomen en hebben niet gereageerd, dan vaardigt Oekraïne internationale strafrechtelijke arrestatiebevelen tegen hen uit. Landen waar deze mensen zich bevinden MOETEN dan noodgedwongen iemand uitzetten door dit strafrechtelijk arrestatiebevel omdat uitlevering is afgesproken in een verdrag.

Les: Als je besluit iets te doen, doe het dan goed of doe het niet. Oekraïense burgers die hun land en oorlogsgebied hebben verlaten, zijn nu ook toekomstig KANONVLEES geworden. Met andere woorden, hebzuchtig zijn om geld uit te geven voor een 2e paspoort kan je leven kosten. Start de procedure voor jouw tweede paspoort/residentie en dat van je dierbaren NU! Wij hebben ervaring en kunnen helpen. Schrijf je in voor onze diensten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Onze Vastgoed-hoek (alleen voor abonnees): De huidige vastgoedzeepbel is belangrijker dan die van 2006.

De komende onroerendgoed crisis wordt niet een Categorie 5 storm, maar eerder een Hurricane!

 Enkel voor abonnees.


Belangrijke Fundamentals:

 • De rente zal blijven stijgen; de inflatie zal blijven stijgen; de aandelenmarktindices zullen blijven stijgen; de obligatiemarkten zullen blijven crashen; de onroerendgoedmarkten zullen blijven crashen....Uitgedrukt in echt geld (goud, zilver) zullen ALLE hierboven genoemde markten crashen! Dit zal grotendeels ongemerkt gebeuren (nominaal bedrog). Iedereen die deze logica weigert te accepteren zal de komende jaren het grootste deel van zijn vermogen verliezen!   F. Schutte
 • Rusland Enkel voor abonnees. Bekijk video hieronder!!!

Enkel voor abonnees.

Belangrijke Technicals.

  © De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag tot woensdag, september 11-13. 2023: Alle Westerse politieke leiders handelen als duivels in een wijwatervat om aan de macht te blijven!


Bijgewerkte secties: Wereldbeurs indices, Beursindexen in echt geld/Goud, Lange termijn 
beursindexen
, Royalty Co's
, Goud & Zilver Majors, Goud & Mijnen vs. SP500, Majors fund.
analyse
, Goud & Zilver Juniors, Recessiebestendige aandelen (LOCG),

Zo ontstaat de grote hyperinflatoire depressie van de 21e eeuw:
Wat de autoriteiten ook beweren: het is simpelweg onmogelijk om de inflatie te beheersen door de rente te verhogen...
dit leidt ALTIJD tot minder economische activiteit en meer depressie....
terwijl meer geldvoorraad resulteert in meer inflatie en hogere rentes.

De Derde Wereldoorlog is al begonnen en we moeten verwachten dat er nog meer conflicten zullen uitbreken.

 • Apple verloor in twee dagen bijna 200 miljard dollar aan beurswaarde door het Chinese iPhone-verbod, duidelijk als wraak voor het verbieden van Chinese producten in de VS zoals Huawei en TikTok.
 • De leider van de Chinese Communistische Partij (CCP), Xi Jinping, militariseert zijn land in hoog tempo en heeft het leger opgedragen zich "voor te bereiden op oorlog" en "te vechten en te winnen". De Chinese heerser Xi Jinping heeft de hogere leiding van China's Rocket Force vervangen, die verantwoordelijk is voor bijna alle 400 kernkoppen in China. Deze personeelswisselingen maken deel uit van wat vrijwel zeker de meest onheilspellende ontwikkeling van dit moment is. Het lijkt erop dat Xi overweegt om zijn meest destructieve wapens te gebruiken of er in ieder geval mee dreigt.

Dit is hoe politici van ons stelen (afgezien van belastingen en inflatie):

Om het bloeden te stelpen en de rekeningen van de schatkist aan te vullen, beval president Franklin Roosevelt de inbeslagname van goud. Op straffe van boetes en gevangenisstraf dwong de regering Amerikanen hun goud in te leveren en betaalde $20,67 voor elk ingeleverd ounce goud. Vervolgens verhoogde Roosevelt de prijs met een pennenstreek naar $35. Dit veroorzaakte een prijsschok waardoor Amerikanen 69% van hun zuurverdiende spaargeld verloren. De meeste Amerikanen konden daarom ook niet profiteren van de majestueuze Bull Run van goud die begon op $30 en eindigde op een prijsniveau van $850 in 1981!


Onroerend goed (enkel voor abonnees): De huidige vastgoedzeepbel is groter dan die van 2006.
 • Huizenprijzen .... Enkel voor abonnees.
 • Print de onderstaande grafiek uit en plak hem aan de muur, want dit is precies hoe mensen nu reageren! Net als voor de inflatie, is het allemaal tijdelijk en binnenkort zullen de vastgoedprijzen hun bull-trend hervatten...WIJ ZIJN ER ZEKER VAN DAT DIT NIET GAAT gebeuren!


Belangrijke fundamentals:

 • De dollar rent een heuvel op als een kip zonder kop. Razend en schijnbaar levend, maar zo gaat dat met pas geslachte kippen.
 • Op een gegeven moment zullen ze, indien nodig, een onderscheid maken tussen de petrodollar (externe niet-binnenlandse dollar) en de binnenlandse Amerikaanse dollar. Dit teneinde een massale instroom (verkoop) van buitenlandse oliedollars en een crash van de valuta (dollar) te voorkomen. Het is niet moeilijk te begrijpen dat de niet-binnenlandse dollars hierdoor snel WAARDELOOS zouden worden. Merk op dat de CBDC een uitstekend middel kan zijn om controle uit te oefenen en onderscheid te maken tussen de Binnenlandse Dollar en de Vreemde Dollar.
 • Enkel voor abonnees.

Belangrijke Technicals.

 • De meeste beursindices zijn hun
 • Enkel voor abonnees.

  © De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Vrijdag, September 8, 2023:  Gold is het natuurlijk en intuitief geld!


Bijgewerkte secties:  CRS & UBO wetgeving, Onroerend in Spanje, Onroerend in Zuid Afrika,

Goud is het natuurlijk geld. Aristoteles noemde vier kenmerken van goed geld: het moet duurzaam, draagbaar en deelbaar zijn en het moet intrinsieke waarde hebben en behouden. Goud bezit al deze eigenschappen en daarom dient goud al duizenden jaren als geld.

Vandaag worden goud en zilver in veel delen van de wereld en in verschillende landen gebruikt om goederen en diensten te kopen. In sommige landen (Zimbabwe, Venezuela) gaan mensen dagelijks goud zoeken en gebruiken het goud om voedsel te kopen.

"Ik ken persoonlijk mensen die tijdens WO2 hun vrijheid en leven kochten met gouden munten."

De video is speciaal bedoeld voor al diegenen die beweren dat "men geen goud en/of zilver kan eten".

Opmerking: De meeste beleggers en de meerderheid of Kudde. (je kan deze groep niet echt beleggers noemen...ze lijken meer op gokkers) investeren/kopen geen goud en zilver omdat ze de prijs niet zien stijgen. Een verschrikkelijke fout maken ze! Meer in de abonneesecties. Zie hieronder.


Nu zie je mij, nu niet: staatsburgerschap en ingezetenschap door investering gebruiken om de automatische uitwisseling van bankgegevens te vermijden.

De Common Reporting Standard (CRS), ontwikkeld in antwoord op het verzoek van de G20 en goedgekeurd door de OESO-Raad op 15 juli 2014, roept rechtsgebieden op om informatie te verkrijgen van hun financiële instellingen en deze informatie jaarlijks automatisch uit te wisselen met andere rechtsgebieden. CRS & UBO wetgeving

De gegevens worden door de banken doorgegeven aan de lokale belastingautoriteit. De lokale belastingdienst geeft deze gegevens vervolgens door aan de belastingdienst van het land (of de landen) waar je belastingplichtig bent...klik hier voor meer - CRS & FATCA (UBO)


Onroerend goed (enkel voor abonnees): De huidige vastgoedzeepbel is groter dan die van 2006. [info is uitzonderlijk toegankelijk voor allen]

De snelste manier om veel geld te verliezen is een auto en een huis te kopen.

Herinner je de voorspellingen van vorige maand over onroerend goed en de BUBBEL-grafieken waar Spanje op nummer 1 stond? Zie hoe vandaag de Spaanse vastgoedprijzen beginnen te crashen en herinner je een oud Spaans gezegde: de snelste manier om veel geld te verliezen is een auto en een huis te kopen. Zoals je op de andere foto's kunt zien, gebeurt net hetzelfde in de VS.

In de VS zagen slechts 29 van de 150 grootste stedelijke gebieden een jaar-op-jaar stijging van het aantal woningen met prijsverlagingen in juli. In het hele land onderging slechts 15,5% van alle woningen die op Realtor.com stonden die maand een prijsverlaging. Dat was een daling ten opzichte van 19,1% in juli vorig jaar. De huizen die op dit moment een piek in prijsverlagingen zien, bevinden meestal in het Zuiden en Midwesten, waar het aantal te koop staande huizen samen met de prijzen is gestegen. Op één na hebben alle van onze top 10 markten met prijsverlagingen een dubbelcijferige stijging van de voorraad ervaren in vergelijking met een jaar eerder.

Een prijsverlaging van liefst 30%
Een prijsverlaging van liefst 30%
Een prijsverlaging van liefst 37% Een prijsverlaging van 30% in de USA.

Belangrijke Fundamentals:

Belangrijke Technicals.

 • Goud en Zilver lopen nu op het "scherp van het mes"- precies hetzelfde gebeurde in de jaren 1960 vlak voor de Bank Holiday en de beslissing om de goudprijs te VERDUBBELEN (1968). Zie  De Goud pool (manipulatie). Hopelijk is het niet te moeilijk om te begrijpen dat deze realiteit het voor de gemiddelde belegger erg moeilijk en vaak onmogelijk maakt om te begrijpen WAAROM goud en zilver ZEER belangrijk zijn en hun financiële veiligheid waarborgen. In de regel investeert en/of verkoopt de gemiddelde belegger geen positie als de prijs niet stijgt of daalt.
 • Enkel voor abonnees.

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


dinsdag/donderdag 5-7 september 2023: Hoe groot is de vastgoedbubbel?


Bijgewerkte secties: Brits pond & goud, Zweedse kroon & goud, Aussie en goud, Yen & goud, 
ZA Rand & goud

Ja, volgens mij bestaat er geen twijfel over dat deze oorlog in Oekraïne zal eindigen... en dat deze op een bepaald moment in de nabije toekomst zal uitmonden in een Wereldoorlog. Tucker vertelt dat hij er spijt van heeft dat hij de oorlog in Irak heeft gesteund, dat het gebrek aan adequaat toezicht van de CIA een bedreiging vormt voor de democratie en hij denkt dat we oorlog zullen voeren met Rusland, met alle verwoestende gevolgen vandien... Tucker vertelt hoeveel de media afhankelijk zijn van de overheid en hoe dat het nieuws beïnvloedt dat ons allemaal met de paplepel wordt ingegoten. Adam laat Tucker ook gedetailleerd ingaan op zijn interview met Trump en hoe de directe omgeving van Trump een sterke invloed heeft op wat voor soort interview hij geeft. Tucker deelt wat persoonlijke inzichten over Trump als persoon versus politicus en zakenman.

   

Volgend jaar zal er een warme oorlog plaatsvinden tussen de NAVO en Rusland, zonder hoop op vrede in Oekraïne. Dit zal waarschijnlijk van de ene op de andere dag gebeuren en ernstige gevolgen hebben voor de financiële markten. Amerikaanse en NAVO-troepen zullen ingezet worden in Europa nadat Rusland de rest van het Oekraïense leger heeft afgeslacht. Een algemene mobilisatie in Europa is zeker plausibel.

Intussen plunderen de politici het land en ze willen niet dat jij dat ziet.

Juridische diefstal in al zijn glorie. Hoe worden we bestolen? Door belastingen op onze arbeid en kapitaal!

Om het bloeden te stelpen en de rekeningen van de overheid aan te vullen (VS), beval president Franklin Roosevelt de inbeslagname van goud. Op straffe van boetes en gevangenisstraf, dwong de regering de Amerikanen hun goud in te leveren, waarbij ze 20,67 dollar betaalden voor elke ingeleverde ounce. Vervolgens verhoogde Roosevelt met één pennenstreek de prijs naar 35 dollar, waardoor de Amerikanen 70% van hun zuurverdiende spaargeld verloren.

 • Inkomstenbelasting: belasting op de inkomsten of winsten van een individu of bedrijf.
 • Vennootschapsbelasting: belasting die wordt geheven over de winsten van bedrijven.
 • Onroerendgoedbelasting: belasting op de waarde van onroerend goed.
 • Belasting over de toegevoegde waarde (btw): een verbruiksbelasting die wordt toegevoegd aan de waarde van goederen en diensten in elke fase van de productie of distributie.
 • Vermogenswinstbelasting: belasting op de winst die wordt gerealiseerd uit de verkoop van activa, zoals aandelen, onroerend goed of waardevolle spullen.
 • Successiebelasting: belasting op de waarde van het nalatenschap van een individu na het overlijden, die wordt doorgegeven aan de erfgenamen.
 • Schenkingsbelasting: belasting op de overdracht van eigendommen of geld aan een andere persoon, zonder dat u daarvoor de volledige waarde terugkrijgt.
 • Vermogensbelasting: belasting op het nettovermogen van een individu, meestal inclusief bezittingen zoals onroerend goed, beleggingen en waardevolle bezittingen.
 • Accijnzen: belasting op specifieke goederen, vaak goederen die als schadelijk worden beschouwd, zoals alcohol, tabak en benzine.
 • Loonbelasting: belasting die wordt geheven op de lonen die aan werknemers worden betaald en die vaak wordt gebruikt om de sociale zekerheid en andere voordelen te financieren.
 • Socialezekerheidsbelasting: belasting die wordt gebruikt om socialezekerheidsprogramma's te financieren, waaronder pensioen- en arbeidsongeschiktheidsuitkeringen.
 • Overdrachtsbelasting: belasting die wordt geheven op de overdracht van onroerend goed van de ene eigenaar naar de andere.
 • Invoerheffingen: belastingen die worden geheven op de import of export van goederen, meestal om binnenlandse industrieën te beschermen of inkomsten te genereren.
 • Lokale belastingen: belastingen die worden geheven door lokale overheden, zoals stads- of provinciale overheden, om lokale diensten te financieren.
 • Milieubelastingen: belastingen die gericht zijn op het verminderen van milieuschade, zoals koolstofemissies.
 • Belasting op financiële transacties: belasting op financiële transacties, zoals aandelenhandel of valutawissel.
 • Wegenbelasting: belasting die wordt geheven op het gebruik van wegen, vaak toegepast op brandstof of voertuigregistratie.

De meest verraderlijke van alle belastingen is van deze lijst weggelaten: de inflatie. Wanneer en waar stopt het? 

Door het minimaliseren van de betaalde belastingen voor zover juridisch mogelijk en/of het verplaatsen van bedrijven naar gunstiger rechtsgebieden, die helaas ook worden aangevallen door de OESO en dergelijke, om de concurrentie om belastingen te minimaliseren. Het antwoord is een plan B en het grootste deel van uw spaargeld buiten politiek bereik brengen. [met dank aan L.S.]


Een vastgoedbubbel is de meest vicieuze bubbel van al, want zodra de markt opdroogt wordt het onmogelijk om tegen een fatsoenlijke prijs te verkopen. Executieverkopen maken de crash nog groter en verkopers kunnen daarom enkel tegen de laagste prijs van de markt verkopen. Tenminste, als ze überhaupt kunnen verkopen!

In het geval van oorlog, is onroerend goed zeker gezien. Als je me niet gelooft, vraag het dan aan mensen die in Oekraïne wonen, in Kiev.


ONROEREND GOED: DE HUIDIGE VASTGOEDBUBBEL IS GROTER DAN DIE VAN 2006.


Belangrijke fundamentals:

 • Nieuwe All-time high voor goud uitgedrukt in Australische dollar, Yen en Zweedse kroon.

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Vrijdag 1 september 2023: Soms ben ik bang dat we hetzelfde scenario voor goud en zilver zullen zien als in de jaren zestig!Bijgewerkte secties: Zwits. Frank & Goud, Euro & Goud, Candollar & Goud

"Derivaten en/of andere financiële instrumenten die worden gebruikt om de goud- en zilverprijs te manipuleren, waren niet beschikbaar in de jaren zestig!" - zie de goudpool.

Inflatie en politiek... of misschien is het beter om te zeggen; inflatie gecreëerd door politici! Argentinië is getroffen door een golf van plunderingen, die de politieke spanningen in de aanloop naar de verkiezingen van oktober heeft doen toenemen, nu het land worstelt met een jaarlijkse inflatie van 113 procent.

Sinds afgelopen vrijdag zijn groepen mensen, soms met tientallen tegelijk, supermarkten en andere winkels binnengedrongen, aangewakkerd door oproepen op social media, zeggen de autoriteiten.

Ongeveer 200 mensen, velen van hen minderjarig, zijn gearresteerd voor wat de lokale bevolking ‘piranha-aanvallen’ noemt – van de buitenwijken van de hoofdstad Buenos Aires tot de Patagonische stad Bariloche en de wijnstreek Mendoza.

"We verwachten dat dit de komende jaren ook in Europa en de Verenigde Staten zal gebeuren. De plunderingen vinden trouwens al op kleinere schaal plaats in Californië."


Aangezien dat fact check doet alsof Kissinger dit nooit heeft gezegd, zal ik er mijn eigen statement van maken. Citaat uit een toespraak voor de WHO Council on Eugenics, 25 februari 2009: “Zodra de massa verplichte vaccinaties accepteert, is het game over. Ze zullen alles accepteren – gedwongen bloed- of orgaandonatie – 'voor het algemeen belang'. We kunnen kinderen genetisch wijzigen en steriliseren - ‘voor het algemene belang’.” Beheers de gedachten van de schapen en je hebt controle over de kudde.

De enige manier waarop de politici ervoor kunnen zorgen dat hun leugens niet door de massa worden ontdekt en dat zij als gevolg daarvan hun baan en mogelijk hun leven verliezen, is door de social media te controleren op dezelfde manier waarop ze nu de reguliere media controleren. Eeuwen geleden deed zich precies hetzelfde probleem voor met de drukpers, waardoor iedereen de bijbel kon lezen en kon zien dat de geestelijken enkel maar leugens verkochten. De situatie liep al snel uit de hand en werd zo erg, dat de paus Luther en Calvijn moest excommuniceren. Het kwaad was al geschied. De drukpers en het feit dat mensen konden lezen, luidden het einde van het katholieke rijk in.

Ik voel me zoals Don Quichote. Zeker als ik hoor dat sommige mensen beweren dat de prijs van goud te hoog is. Beweren dat de prijs van goud te hoog is, is ongeveer hetzelfde als zeggen dat de meeteenheid meter te lang is.


Er zijn nog steeds manieren om aan de DDR 4.0 / de EUSSR te ontsnappen.

Geen plan B? Geen tweede paspoort: "Wilt u een bankrekening openen? Wat is uw belasting identificatienummer!!!??"


We hebben voor Panama gekozen omdat het alle vereisten overtreft die u kan wensen op het gebied van internationale opslag- en activabescherming... en er een conciërgeservice is. Voor meer info:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 


Er zijn mensen die proberen gebeurtenissen te begrijpen en er zijn er die tot doel hebben gebeurtenissen te beïnvloeden. Om in één van deze pogingen te slagen, zelfs gedeeltelijk, is een levenslange inspanning vereist. Geen mens is daarom in staat om beide te doen.

 • Goldonomic is een distillaat van de overvloed aan informatie die ons dagelijks overspoelt. Overheid, media, bankiers, makelaars, charlatans, soms je vrouw of man, je kinderen... Punt is dat men je onwetend wil houden, ofwel het mensen betreft die zelf niet weten waar ze het over hebben, geen kennis van zaken hebben of niet logisch nadenken.
 • Goldonomic is een hulpmiddel voor de voorzichtige, denkende belegger. Oorspronkelijk gezien was de site bedoeld als informatiebron voor professionele beleggers. En dat is het nog steeds. De informatie die wij verstrekken is van een hoog niveau en vereist een open geest, oplettendheid, redenering en geduld. Niet iedereen is mentaal in staat om de informatie te verwerken.
 • Wij bieden beleggingsinformatie op institutioneel niveau. Iets waar professionele beleggers rekening mee moeten houden.

Francis D. Schutte is hoofd marktanalist bij Goldonomic sinds 2002. Sinds 1972 is hij actief op de financiële markten. Hij is bankier en effectenmakelaar geweest (België, Canada, NY) en bestudeert wereldvaluta sinds 1972. Hij heeft ook enkele jaren onroerend goed beheert en heeft op vier continenten gewoond. Hij is ervan overtuigd dat we zo onafhankelijk mogelijk moeten zijn om te overleven en door een periode van hyperinflatie te geraken zonder al te veel kleerscheuren. Zijn motto is een Plan B (tweede paspoort/permanente verblijfsvergunning), fysiek goud / zilver buiten politiek bereik, mogelijkheid tot ruilhandel en vermogensbescherming.


 Onroerend goed: de onzichtbare crash van de jaren zeventig en tachtig.

Op dit moment bevindt de vastgoedcyclus zich ongetwijfeld in een staat van euforie en zorgeloosheid. Wat de meeste mensen zich niet realiseren, is dat naarmate de rente stijgt, ook de hypotheken met variabele rente worden herzien (hogere maandlasten) en dat dit direct van invloed is op de waarde van vastgoed. Wanneer de waarde van één eigendom in uw straat daalt als gevolg van gedwongen verkoop en/of beslaglegging, daalt de waarde van alle eigendommen in uw straat.


Belangrijke fundamentals:

 • Hoe hoger de vaste hypotheekrente, 

Belangrijke technicals:

 • Het is opmerkelijk om te zien dat alle aandelenmarkten in de Westerse wereld 

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic. 

November 2023-October 2023-SEPTEMBER 2023-AUGUSTUS 2023-JULI 2023-JUNI 2023-MEI 2023
-APRIL 2023-MAART 2023-Februari 2023-JANUARI 2023

Categories: Financieel Nieuws

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."