21
december
2023

Ben je lid van de kudde?

Volg jij ook de Media en de "anderen" of probeer je eerst te DENKEN vooraleer je handelt?

Fortuinen zullen verloren gaan en nieuwe fortuinen zullen gemaakt worden! Als je het niet kunt vasthouden, is het niet je eigendom!

Screenshot 2023 12 23 at 18.18.43Gemakzucht, meelopen en ontkenning is gemeen goed. Ik ben verbijsterd door het feit dat zovelen er nog steeds heilig van overtuigd zijn dat er niets vreselijks zal gebeuren. Dat het morgen net zo zal zijn als vandaag. Dat de autoriteiten het NOOIT zullen laten gebeuren. Dat wanneer het allemaal kritiek wordt, er ruimschoots de tijd zal zijn om je "spaargeld" in VEILIGHEID te brengen.

Onverschilligheid is een functie van het IQ-niveau van de bevolking en het niet begrijpen van de lokale, geopolitieke en financiële situatie. De huidige zelfgenoegzaamheid is extreem gevaarlijk, vooral omdat het in leven wordt gehouden en versterkt door het valse verhaal dat wordt verkocht door autoriteiten, centrale banken, politici en professionals zelf.

  • Het doet me denken aan de gebeurtenissen van vorig jaar bij de Credit Suisse bank, waar de bankmedewerkers bij God en het hoofd van hun moeder zwoeren dat de bank gezond was en er niets verkeerds zou gebeuren.
  • Het doet me denken aan beleggers die, na het Canadese Truck-Trudeau-bank-debacle waarbij bankrekeningen illegaal werden geblokkeerd, ervan overtuigd zijn dat het volledig veilig is om hun spaargeld bij Canadese makelaars/banken te houden omdat het probleem enkel bankrekeningen betrof en Covid er nu niet meer is.
  • Het doet me denken aan de velen die nog steeds PAPIER Goud en PAPIER Zilver kopen en aanhouden bij metaalhandelaars omdat deze "beweren" dat de metalen op elk moment fysiek geleverd kunnen en zullen worden. NEE!
  • Het doet me denken aan al diegenen die hun fysiek goud en zilver in Canada houden (of binnen politiek bereik: de EU, Zwitserland,...) omdat ze (en de bewaarders bevestigen dit natuurlijk) er absoluut zeker van zijn dat het steeds mogelijk zal zijn om de fysieke metalen ter allen tijde uit het land te krijgen. [Noot 1: Canada heeft enige tijd geleden al het nationaal fysiek goud verkocht en indien nodig zal Trudeau niet aarzelen om al het goud waar hij de hand op kan leggen in beslag te nemen. Noot 2: Vandaag de dag hebben we ervaren dat het al zeer complex is om goud en zilver uit Canada te exporteren].

De gemiddelde belegger is verkeerd geïnformeerd en heeft bijna geen kennis van wat er in de echte wereld of achter de schermen gebeurt. Zo weten ze niet dat er sinds 1 maart 2023 in Europa (inclusief Zwitserland, Noorwegen,...) een nieuwe regelgeving is waarbij importeurs en exporteurs van goud en zilver een uniek autorisatienummer moeten krijgen van de EU-autoriteiten voordat ze dit kunnen doen.

Screenshot 2023 12 23 at 18.20.50Mensen (waaronder veel professionals) weten niet, weigeren te weten, of geven niet toe (omdat ze weten dat ze hierdoor zaken zouden verliezen) wat de gevaarlijke realiteit van de hedendaagse goud- en zilvermarkt is. Velen gaan voor het geld en voor "meer is meer" en kiezen voor papieren zilver omdat ze de premie op fysiek zilver te hoog vinden. Ze weigeren te leren WAAROM de premies zo hoog zijn en kiezen voor de goedkoopste oplossing. Zeker wanneer de goud/zilver handelaar de toekomstige fysieke levering BELOOFT!?!?

Kennis en OVERTUIGING gaan hand in hand. Hoe 'minder' mensen weten, hoe beter ze de 'leugens' geloven en hoe makkelijker het is om hun emoties en handelingen te beheersen. De menselijke kudde (en velen realiseren zich niet eens dat ze ook kudde zijn) heeft dezelfde kenmerken als elke dierlijke kudde. De meerderheid blijft samen in dezelfde richting bewegen, zelfs als dat in de richting van het slachthuis is.

Elk lid van de kudde heeft zijn eigen motief om dit te doen en individuen (die beter weten) worden behandeld als zwarte schapen en uitgelachen voor het hebben van een andere mening. Hoe langer het duurt voordat de mathematisch zekere catharsis plaatsvindt, hoe meer degenen die het weten en de specialisten die het weten worden uitgelachen. De dag na de gebeurtenis zijn er echter geen schapen meer over om te lachen omdat ze allemaal geslacht zijn.

Wat er uiteindelijk gebeurt, is dat de houders van PAPER goud en PAPER zilver uiteindelijk 100% verliezen... overblijven met niets, met ijle lucht. Met de gebroken droom van wat zij zagen als een korting van 30% tot 60%. Met de wetenschap dat de Fysieke Prijs de Echte Prijs is.

Als het regent, en je weet dat het nog meer gaat regenen, koop je een paraplu in plaats van een regenjas. De LALA-LAND Wet staat op het punt te eindigen en we zullen wellicht een 1968-achtige Zwarte Zwaan meemaken die de financiële wereld op zijn kop zal zetten. Dit is een tijd om jezelf, je geliefden en je spaargeld in veiligheid te brengen. Niet een tijd om te denken dat u wijzer bent dan de fysieke goudmarkt.

Goldonomic weet hoe u uzelf kunt beschermen en voorbereiden... in tegenstelling tot de kudde en bankiers hebben wij de hersenen, kennis, ervaring en het lef om de waarheid te vertellen. Wij weten dat er in de komende jaren fortuinen verloren zullen gaan en fortuinen gemaakt zullen worden! Waar zullen jullie staan? Ben je van plan te eindigen zoals de kudde altijd eindigt?

©, Alle Rechten Voorbehouden - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.

Categories: Financieel Nieuws

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."