01
februari
2017

SYMPOSIUM Apr 22, 2017

HOE de Financiele Titanic II te overleven?

Hoe overleef je de Financiële Titanic II? – 22/04/2017 - België

Er zijn zoveel “Black Swans” (zwarte zwanen), zoveel financiële ijsbergen dat het financieel systeem op elk ogenblik (vandaag, morgen, overmorgen) kan bezwijken. Wie GISTEREN, NU en als er tijd is MORGEN niet de juiste beslissingen neemt, loopt het risico het grootste deel van zijn spaargeld en vermogen door hyperinflatie te verliezen.

Bill MurphyBill Murphy is een bekende goudkever, voorzitter en directeur van het Gold Anti-Trust Action Committee (GATA) waarin meerdere essays berichten over complottheorieën en vermeende manipulatie van de edelmetaal markten. Murphy is overtuigd dat de prijs van goud kunstmatig laag wordt gehouden en heeft jarenlang vruchteloos bij de Amerikaanse regering aangedrongen om deze marktmanipulatie te onderzoeken.

Hij is een voormalige Amerikaanse professionele voetballer, leerde als stagiair bij Merrill Lynch hoe grondstoffenmarkten functioneren. Nadien werkte hij bij Shearson Hayden Stone en Drexel Burnham. Uiteindelijk runde hij zijn eigen beursvennootschap. Van 1993 tot 1996 woonde Bill Murphy in Miami, Florida, waar hij ondernemer was. Momenteel woont hij in Texas en runt er als financieel commentator de financiële website www.lemetropolecafe.com voor goudbeleggers.

Bill zal het hebben over de Goudmanipulatie. Hoe, waarom en wanneer dit volgens hem zal eindigen en wat je best doet om je veilig te stellen. Hij zal ook aantonen wat GATA de voorbije jaren heeft gedaan om de manipulatie van de goudprijs bloot te leggen.

 

Le Cafe Metropole


 Rein De VriesRein de Vries  studeerde af als econoom aan de universiteit van Amsterdam. Hij raakte zodanig in de ban van onmogelijkheden in onze algemeen geaccepteerde geschiedenis dat hij er een uniek boek “Revolutie door schuld” heeft over geschreven. Dit boek begint waar het bekende boek “Dit kan niet waar zijn” van Joris Luyendijk eindigt en is misschien wel het dikste geschiedenisboek dat je kan aantreffen. Hij woont in Haarlem en is reeds meerdere jaren actief als ondernemer in China.

Het is altijd leuk om het over zaken te hebben die eigenlijk taboe zijn en waarvan bijna iedereen denkt dat je een paranoïde conspiratie bederver bent geworden (van de omarmde consensus) omdat je niet binnen de vertrouwde box blijft denken.”

Rein  zal het hebben over de huidige staat van de financiële wereld in relatie met de geopolitieke ontwikkelingen die in de nabije toekomst in een stroomversnelling zullen geraken. Het zal een aanvulling of vervolg zijn op “Revolutie door Schuld”, waarin de rol van de (financiële) elite wordt toegelicht met betrekking tot de geopolitieke gebeurtenissen in onze geschiedenis tot nu. Daarnaast worden hun doelen voor de toekomst toegelicht en wat dat gaat betekenen voor de wereld met het meest waarschijnlijke toekomstscenario.


Francis SchutteFrancis D. Schutte is de drijvende kracht achter Goldonomic. Hij heeft op 4 continenten geleefd. Met zijn +45 jaar ervaring in de Internationale Financiële wereld behoort hij tot de kleine groep professionelen die gezien heeft hoe tijdens de jaren 1960 de Goudpool uiteindelijk het onderspit heeft moeten delven en hoe tijdens de voorbije decennia het Kapitaal Rood-Europa is ontvlucht. Hij heeft de tijd van de Belgische kapitaal-controles zelf beleefd. Hij heeft gezien hoe de Muur van Berlijn werd gebouwd en hoe – na het failliet van de USSR in 1989 – deze afgebroken werd.

Francis zal het hebben over HOE de Financiële westerse wereld nu gestructureerd is. Welke gevaren en enorme risico's deze structuren veroorzaken als je niet oplet. HOE en WAAR je het best Goud, Zilver en effecten koopt en bewaart teneinde de huidige crisis zo goed mogelijk te overleven. Hij zal ook uitleggen WAAROM de goudprijs (en mijnbouw aandelen) op een zeker ogenblik spectaculair kunnen dalen en wat je dan moet doen.

  • Hoe functioneert in Europa de wereld van banken en brokers? Wat is een TRANSFER AGENT? Wat gebeurt er in Europa als er een probleem ontstaat met een partij tussen De Vennootschap waarvan je aandelen bezit en de instelling waar die aandelen op jou naam zijn ingeschreven? Wat gebeurt er als een van die partijen fraudeert of over kop gaat? Hoe kan je dit vermijden?
  • Hoe en onder welke vorm koop je het best Goud en Zilver? Hoe en waar bewaar je dit het best teneinde te vermijden dat de Overheid dit straks gaat belasten...of aanslaat? 
  • WAAROM is Onroerend Goed een erg slechte belegging in tijden van financiele en economische crisis?
  • WAAROM zijn afgeleide financiele producten en producten door de bank gefabriceerd gevaarlijk?

 


Manoj ChatlaniManoj Chatlani (advocaat). We komen op een punt waar het gras inderdaad veel groener is aan de overkant. Nederland, België en Europa worden plaatsen met steeds minder vrijheid, meer belastingen, meer Big Brother controle en meer foute immigratie. Steeds meer mensen praten over emigreren naar het buitenland. Maar hoe groen is het gras in Centraal Amerika? Hoe doet de economie het in Panamá? Hoe is hun gezondheidszorg voorzien? Wat is de belastingsdruk? Hoe is het er met de banken gesteld? Van welke enorme voordelen kan je er genieten? Welke zijn de voordelen en opties voor wie wenst Europa te verlaten?

En vooral hoe kan je profiteren van de bloeiende Onroerend Goed Markt met rendementen om U tegen te zeggen! Hoe kan je als ondernemer een zaak starten in Panamá en welke zijn sectoren met de beste opportuniteiten?

 

 Panama Real Estate

- Dit is een verborgen juweel -

  • Wat is de woonkost in Panamá ?

  • Hoe is de gezondheidszorg en -verzekering er opgebouwd? Van "pay as you go" tot openbare en private gezondheidsplannen.

  • De meest recente vastgoed “hot spots” in Panamá.  Leer het van ervaringsdeskundigen die deze gebieden zelf geselecteerd hebben: huurprijzen, financiering, en meer …

  • Verneem rechtstreeks van een expert hoe het in Panamá gesteld is met de banken, bedrijven, trusts, belastingen en meer …

  • Kom wat meer te weten over de Panamese High Schools en Universiteiten van goede kwaliteit.

 


Zorg voor je eigen plan B voor als het ooit mis gaat in de Westerse wereld (dit wordt helaas een zekerheid):

Panama beach

* Heb je edelmetalen en de juiste aandelen veilig bewaard op de juiste locatie?

* Heb je al een verblijfsvergunning in een stabiel en economisch gezond land (Panamá)?

* Heb je besef van de nefaste gevolgen door de huidige migratiestromen in Europa?


Inschrijvvingen zijn afgesloten. Elke inschrijving zal worden bevestigd per email en desgevallend per telefoon. Ingeval het symposium om één of andere reden niet plaats vindt en ingeval een inschrijving niet wordt aanvaard, zal het bedrag (exclusief eventuele bankkosten) worden teruggestort. Een screenshot of bewijs van uitgevoerde betaling en foto-ID zijn noodzakelijk om tot het symposium te worden toegelaten.

Elke deelnemer krijgt 6 maanden toegang tot beide Goldonomic sites...Klik op de knop SUBSCRIBE om je in te schrijven via PayPal of Credit Kaart.
VERVOLLEDIG NU HET FORMULIER DOOR OP SUBSCRIBE TE KLIKKEN (wie niet via PayPal betaalt, vult het formulier alsnog in en klikt op ORDER and CALL) . HOTEL ACCOMODATIE op aanvraag. Symposium gaat wellicht door in Noord-Belgie.

Voor inlichtingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Klik NU op Subscribe en reserveer je plaats...

knop Titanic


 Inschrijvingen voor het symposium van zaterdag 22 April 2017 zijn afgesloten!

09u00 – 09u30 : Welkom, Registratie en Koffie/Thee.

09u30 – 11u00 : Rein de Vries – Revolutie door Schuld.

11u00 – 11u15 : Koffie/Thee.

11u15 – 12u45 : Bill Murphy – GATA, Goud en het hoogtepunt.

12u45 – 14u00 : Lunch met wijn.

14u00 – 15u30 : Francis Schutte – Over HET MONSTER en HOE je voor te bereiden.

15u30 – 17u00 : Manoj Chatlani – Panamá, residentie, 2de paspoort en Onroerend Goed.

17u00 – 18u30 : Drink

De juiste locatie wordt begin april bekend gemaakt, voor wie ter plekke wenst te overnachten, kan hotel accommodatie worden voorzien.

Categories: Financieel Nieuws

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."
Cron Job Starts