30
november
2020

NOVEMBER 2020

Verpruts je tijd niet met uit te vissen waarom de toekomst slecht zal evolueren, maar stop je energie in het uitzoeken wanneer het zal gebeuren.

-

[Most Recent Quotes from www.kitco.com] [Most Recent Quotes from www.kitco.com] koop je nog altijd papieren goud?
fysiek is tot $200 duurder fysiek is tot $11 duurder ;Koop je nog altijd fools gold?

OPMERKING:

 • Internetbeveiliging maakt het voor ons steeds moeilijker om e-mailberichten te verzenden en voor u om ze in uw inbox te ontvangen. Gelieve de volgende e-mailadressen in uw contactenlijst te zetten om dit probleem te vermijden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en controleer je spambox.
 • We raden aan om de site regelmatig te bezoeken. Updates worden driemaal per week gemaakt: op maandag, woensdag en vrijdag.
 • Er staat VEEL waardevolle informatie in oudere updates, de moeite om eens terug te lezen.
 • Kaars- en PF-grafieken kunnen te allen tijde worden bijgewerkt, zelfs als ze niet worden vermeld in de "Bijgewerkte secties".

Door de ongekende hoge vraag op de edelmetaalmarkten kunnen de responstijden op e-mails en telefoontjes langer zijn dan normaal. Het kan tot 2 werkdagen duren vooraleer we contact met je opnemen over transacties, transfers en andere services. Bedankt voor je geduld!


Maandag/dinsdag, 30-1 nov/dec 2020 - Timing is onmogelijk, bereid je dus best voor op het onvermijdelijke.


Bijgewerkte secties:/

Vooruitgang komt ALTIJD van de mensen, ondernemers, de middenklasse en NOOIT van de overheid. government helpControle van de overheid resulteert ALTIJD in meer wetgeving, een grotere overheid, USSR, Venezuela, Zimbabwe,... meer STASI, meer Gestapo, meer KGB, ... en minder vrijheid van meningsuiting en minder vrijheid in het algemeen.

"Overheden creëeren geen welvaart; wat ze uitgeven, moeten ze eerst van iemand anders stelen."

Als de 'overheid' de rijkdom van de producenten gebruikt om haar eigen doelen te dienen, ontneemt het de producenten de mogelijkheid om hun eigen doelen te bereiken. Als de 'overheid' de rijkdom van de consumenten gebruikt (belasting, inflatie) om haar eigen doelen te dienen, ontneemt het de consumenten de mogelijkheid om te sparen en beleggen.

De macht die u de regering vandaag verleent, is de macht die zij morgen tegen u zal gebruiken. Zoals altijd en zoals de geschiedenis ons leert, staan mensen enkel op en protesteren ze als ze honger hebben. Omdat het onmogelijk is dit te timen, bereid je je nu best voor. Je kunt beter 3 jaar te vroeg zijn dan 1 seconde te laat. De dag dat we een bank holiday, kapitaalcontroles,... hebben, zal het te laat zijn om in actie te komen. Je zal als een muis in een val zitten. 

passport of the freeMensen die een PLAN B of een tweede permanente residentie hebben, zijn bevoorrecht. De afgelopen weken en maanden bewezen dit al.

"Draconische, onbegrijpelijke regels en waanzin zijn altijd de voorbode van een totale dictatuur."

En draconische regels hebben we in Europa. We hebben een avondklok en noodwet. Duitsland, België, Nederland, Frankrijk, de EU, Europa zinkt weg in het communisme. Land na land stemt voor een zogenaamde noodwet. Daarbij wordt een groot deel van de vrijheid afgenomen. In Spanje is deze wetgeving al vorig jaar in werking getreden. In Nederland is pas enkele weken geleden de "Spoedwet" (noodwet) ondertekend. In Frankrijk wordt er nu door het Parlement op gestemd. België zal volgen ... in werkelijkheid is de wet al actief.

Veel Europeanen weigeren te accepteren dat ze al in een systeem leven dat erger is dan tijdens de Wereldoorlog. Iedereen die nog grootouders heeft, kan het ze vragen. Ze zullen dit zeker bevestigen. Elke alerte en weldenkende persoon moet zich realiseren dat COVID-19 een excuus is voor iets veel GEVAARLIJKER dat nog zal volgen in 2021-22.

Als je geen plan B hebt, heb je minder keuzes. Een plan B is een verzekering voor je vrijheid... Wat is er belangrijker dan uw vrijheid? Het is, als je erover nadenkt, niets minder dan je persoonlijke waardigheid. Om je te helpen met je Plan B en om de controle over je vrijheid terug te nemen, hebben we een solide en   onmiddellijk uitvoerbaar plan. We hebben een volledig decennium en talloze uren besteed aan het verzamelen van informatie van experts van over de hele wereld.

We hebben lockdowns over de hele wereld… Politici kramen absolute onzin uit… En de geldpers draait op volle toeren. Als je nog niks hebt gedaan ... het is nog niet te laat. Tenminste als je niet kwijt wil wat je hebt opgebouwd, verdiend door hard te werken... 

 • Schaf een tweede permanente verblijfsvergunning of paspoort aan, zodat u altijd een plek heeft om thuis te noemen.
 • Bouw een fort rond je bezittingen, zodat je kan beschermen wat rechtmatig van jou is.
 • Diversifieer uit valuta's (Amerikaanse dollar, euro, pond sterling, Zwitserse frank, ...) in veilige havens, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je je spaargeld kan verliezen...
 • Heb speciale pensioenrekeningen die je koopkracht behouden terwijl je je belastingen verlaagt, zodat je een hoogwaardige levensstijl kan behouden …

Het is gemakkelijker en een stuk goedkoper dan je denkt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Poland KGB

The Fantasy of Central Banks - alleen voor abonnees.


Wat centrale banken betreft die geld uit het niets drukken om ongewenste staatsschulden te kopen; slot

Zoals Von Mises waarschuwt: “Er is geen manier om de definitieve instorting van een hausse als gevolg van kredietexpansie te vermijden. Het alternatief is enkel of de crisis eerder moet komen als gevolg van het vrijwillig opgeven van verdere kredietexpansie, of later als een laatste en totale catastrofe van het valutasysteem."

slot

Belangrijke fundamentals:

 • De globale financiële markt is een BILJARDEN DERIVATENMARKT geworden. Daarom slot
 • De Wereldbank voorspelt ten onrechte dat het wereldwijde BBP in 2021 met 4% zal toenemen, ondanks de duidelijke schade die de COVID-lockdowns al hebben aangericht. De wereldwijde schuld ten opzichte van het bbp is nu groter is dan 3:1. Dit maakt dergelijke groeiprognoses komisch.
 • slot

Belangrijke technicals:

 • Koperslot
 • Aardgas slot
 • De divergentie tussen de mijnen en goud wijst slot
 • Bitcoin:slot
 • BELANGRIJK: de Put-Call-ratio slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Donderdag/vrijdag 26,27 november – Thanksgiving & Black Friday: er valt niet veel te vieren aangezien WW3 & de Grote Depressie begonnen zijn!

Bijgewerkte secties:/

thanksgiving 2020

Op dit moment hebben mensen het gevoel dat de aandelenmarkt hen rijk gaat maken. Net zoals ze aanvoelden dat de vastgoedmarkt hen miljonair zou maken, net voordat de zeepbel in 2008 barstte. De aandelenmarkt is zwaar overgewaardeerd, gelijk hoe je het bekijkt; koers/boekwaarde, koers/winst, dividenden... Bij de volgende crash, zal de kleine belegger worden weggevaagd. COVID-19 is een handig instrument om alles uit te voeren zonder dat er rellen ontstaan.

Enkel voor abonnees

slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Woensdag 25 november 2020 – Goud bestaat omdat je de regering en Centrale banken niet kan vertrouwen!


Bijgewerkte secties: PF-grafieken voor Goud in dollar en euro, Bank & Fin. Aandelen, 
Ruwe olieprijs, kolen, zonne-energie en zeldzame elementen, landbouwproducten,
koper, platina, non-ferro's, lange termijn grondstoffen, grondstoffen in goud,
Inflatie index

bankrupt bankGoud bestaat omdat men de regering noch de centrale banken kan vertrouwen. Wie het niet eens is, moet het John Law-verhaal eens lezen... klik hier. Op dit moment is er weinig volume op de FYSIEKE MARKT voor Goud en Zilver. Alles gebeurt op de PAPIEREN MARKT. Voor sommige mensen is het moeilijk te begrijpen dat de ACTIE van de Goudbanken op de papieren markt, niets anders is dan een nieuwe poging om ZWAKKE bezitters van Goud en Zilver de stuipen op het lijf te jagen, zodat ze hun fysieke bezit VERKOPEN.

Belangrijk om te begrijpen is dat met Biden-Harris in het Witte Huis, de creatie van SCHULD en GELD omhoog zal schieten. Daarom zal het risico van een wereldwijde crisis samen met de wereldwijde schuld toenemen. Tegenwoordig bedraagt de GLOBALE SCHULD 325% van het wereldwijde BBP. Met andere woorden; ofwel blijven de rentevoeten dalen (en de reële rentevoeten zijn al negatief), ofwel CRASHT het systeem.

Het feit dat het criminele team Biden-Harris waarschijnlijk het Witte Huis heeft veroverd, wordt gevierd door de aandelenmarkten. (Trump zou blij moeten zijn dat hij weg is en dat zijn naam niet in de geschiedenisboeken zal eindigen als de president van de Grote Depressie van de 21e eeuw).

In een ultieme poging om de bankensector in leven te houden, FUSEREN banken in heel Europa. Om onduidelijke redenen zijn de Europese autoriteiten ervan overtuigd dat door het samenvoegen van 2 failliete banken, het potentiële risico op een faillissement afneemt. Vraag het aan gelijk welke boekhouder en hij zal bevestigen dat dit niet correct is.

Banken behoren tot de instellingen met de meeste leverage ter wereld. De verhouding tussen de hoeveel geld die een bank kan uitlenen tot hoeveel kapitaal de bank aan haar eigen vermogen besteedt, vertelt ons wat de risico-blootstelling van een bank is.

Een bank leent geld uit dat is "geleend" van de klanten die daar geld storten. In zekere zin zijn al deze deposito's leningen aan de bank die op elk moment opvraagbaar zijn. De leverage ratio wordt gebruikt om te bepalen hoeveel schuld de bank heeft in verhouding tot haar kapitaal.

Hoe hoger de ratio, hoe groter het risico dat een bank failliet gaat als verstrekt krediet niet wordt terugbetaald. Met een ratio van 100% is het risico op faillissement een stuk hoger dan met een conservatieve ratio van 35%.

Leverage van activa tegenover uitstaande kredieten. Een hefboomratio is één van de vele financiële maatstaven die het vermogen van een bedrijf beoordeeld om aan zijn financiële verplichtingen te voldoen.
  Mei 2020 Oktober 2020
Crédit Agricole 35% 80%
Deutsche Bank 42% 100%
BNP 50% +50%
Soc. Générale 64% 100%
     

cheese deutsche bank

Stel je voor - Deutsche Bank geeft een krediet met een lading Parmezaanse kaas als onderpand !?

De situatie van de bankensector is buitengewoon kritiek geworden. Zo kritiek dat ING Bank een rente van -1% rekent op deposito's. Zo kritiek dat BNP-Fortis haar klanten nu 144€ per jaar aanrekent voor financieel advies. (We rekenen 675$ per jaar). Zo kritiek dat in Spanje veel banken (13) bezig zijn met FUSEREN (Caixa, Bankia, BBVA, Sabadell, Liberbank, Unicaja, ...). In Zwitserland staan we op het punt een fusie te zien tussen UBS en Credit Suisse. In Duitsland heeft Deutsche Bank een LADING KAAS geaccepteerd als garantie voor een krediet van 27 miljoen euro. De situatie in Italië is zo slecht dat ze de haven van Triëst moesten VERKOPEN aan een Duits bedrijf. Ze zijn ook bezig om VENETIË aan CHINEZEN te verkopen. In Frankrijk wordt de bank HSBC verkocht aan andere banken.

"Raak niet in paniek en blijf KALM: de globale schuld is slechts 325% van het mondiale BBP!"

Belangrijke fundamentals:

 • BANKEN, met name Europese banken (incl. Zwitserse banken), zijn in een zeer precaire situatie beland.slot

Belangrijke technicals:

 • Zie de technische analyse voor de dollar en de euro hieronder.slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag/dinsdag 23, 24 november 2020 - Het verkiezingsschandaal in de VS...

Bijgewerkte secties: Recessiebestendig (hold), Biotech-Farma, Olie, Aardgas,Uranium

democracyFox News blokkeerde een video over de verkiezingen die wij woensdag publiceerden.De volgende videos vervangen ze. Jammer genoeg hebben we geen nederlandse vertaling. Maar wie wat Engels verstaat, zal begrijpen wat er aan de hand is en ook HOE de fraude gebeurde.

De uitkomst van de Amerikaanse verkiezingen zal er straks heel waarschijnlijk anders uitzien dan wat de Media ons probeert te doen geloven.De corruptie, manipulatie van de Amerikaanse verkiezingen (door de Demokraten) was GEPLAND, VOORBEREID, ENORM en ONGEZIEN in de moderne geschiedenis. Wat er zich nu afspeelt in de USA is schandalig en de manier waarop de Media deze realiteit voor het Amerikaanse volk verstopt, crimineel.

De tweede video is een oproep aan de Media opdat ze niet langer de realiteit, de waarheid zou blijven verzwijgen.Het is een oproep aan de Media om opnieuw de belangen van de Amerikaanse burgers te dienen. Het is eveneens een oproep tot de FBI opdat deze instelling na 4 jaar eindelijk opnieuw zijn verantwoordelijkheid zou opnemen. Wat er zich nu in de Verenigde staten afspeelt, is ongezien in de geschiedenis en neemt internationale dimensies aan.

Bijna niet te geloven, is dat zelf Venezuela (Maduro), Cuba en China zouden bijgedragen hebben tot deze geplande fraude. Wat weinigen weten, is dat er geknoeid werd met de software die het kiesproces beheert. Hertellen of niet hertellen, speelt hier absoluuut geen rol. Toen duidelijk werd dat Trump zou overwinnen, werd 's avonds in verschillende staten het tellen gestopt zodat de software ingenieurs ongemerkt met de stemmen konden knoeien. In nog andere gevallen werden uit het niets ineens vrachtwagens Biden-stem-bulletins aangevoerd.

Of iemand Trump nu leuk vindt of niet maakt niet uit, wat hier gebeurt, is een communistische staatsgreep. Hoe LINKSER een systeem wordt, hoe meer het leven van de burgers wordt gecontroleerd door de overheden... totdat ze alles controleren zoals in China, de USSR, ... En nadat ze alles onder controle hebben en al het geld van de anderen is uitgegeven, gaat het land failliet. (Klik om te vergroten)

Michigan nov 4

Belangrijke fundamentals:

 • Een Belgische financiële krant beweert dat de Belgische aandelen dit jaar met ongeveer 10% zijn gestegen ... terwijl deze in werkelijkheid bijna 20% verloren. Tot nu toe steeg de goudprijs met bijna 30% (uitgedrukt in euro).
 • slot

Belangrijke technicals:

 • Zie de technische analyse voor goud hieronder. ALLE technische indicatoren slot
 • slot is goud op steroïden.

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


VRIJDAG 20 NOVEMBER 2020 - DE FINANCIËLE MARKTEN ZIJN EEN CASINO.

Bijgewerkte secties: Recessie bestendige aandelen (LOCG)

Swiss postNaast Dominium (Canadees) is er nog andere malafide software in Europa. Het failliete Scytl is gekocht door de Zwitserse overheid (Swiss Post). Scytl komt uit Spanje; beide vertegenwoordigen "buitenlandse inmenging" bij de Amerikaanse verkiezingen (maar ook in andere landen) ... met gegevens die via servers in Duitsland liepen.

"Wat hebben de Zwitserse Post en de Amerikaanse presidentsverkiezingen gemeen?"

Scytl, een ander bedrijf van stemsoftware, werd veel gebruikt bij de Amerikaanse verkiezingen. Zoals Great Game India meldt: enkele dagen nadat was onthuld hoe de Amerikaanse verkiezingen van 2020 werden gemanipuleerd door het Canadese Dominion (door middel van een zogenaamde "storing"), heeft Great Game India nu ontdekt dat een ander dubieus buitenlands bedrijf zich bemoeide met de Amerikaanse verkiezingen.

De Amerikaanse stemmen werden geteld door een failliet Spaans bedrijf Scytl. Net als Dominion Voting Systems heeft Scytl een lange geschiedenis van verkiezingsfraude in verschillende landen, waaronder het creëeren van achterpoortjes in zijn verkiezingssoftware. Experts vragen zich af waarom deze gevoelige taak werd uitbesteed aan een buitenlands bedrijf. Hoe kon een failliet Spaans bedrijf Amerikaanse stemmen tellen in Spanje? Vanwege deze fraude op grote schaal, is de voorzitter van de Amerikaanse Federale Verkiezingscommissie Trey Trainor van mening dat de Amerikaanse verkiezingen onwettig zijn.

Het maakt niet uit wie de verkiezingen wint. Trump kan ons enkel meer tijd kopen, niks meer.


casino stock marketsEr zijn geen echte markten meer. De financiële markten zijn een casino geworden. Voor GOUD hebben we daar de afgelopen week en dagen duidelijk bewijs van gezien. Dit zijn zeer gevaarlijke tijden en degenen die blijven GOKKEN, zullen met lege handen achterblijven.

“Je hoeft niet naar Las Vegas te reizen - nu kan je RUSSISCHE ROULETTE spelen van achter je bureau!"

Het bewijs van de fake markten is altijd terug te vinden in de onderliggende echte markt. Vorige week, toen goud 100$ steeg slot

Zoals gewoonlijk vinden deze snelle bewegingen in de edelmetalen plaats op de papiermarkten. Daar kunnen de casinospelers miljarden dollars aan papieren goud en zilver verschuiven zonder ooit één ounce van de onderliggende goud- of zilverstaven aan te raken...

Op een dag in de nabije toekomst zal de croupier (centrale banken, IMF, BIS) de magische woorden uitroepen: "RIEN NE VA PLUS". Die dag zullen fortuinen verloren gaan en fortuinen worden verdiend.

Niemand anders dan degenen die de Grote Depressie meemaakten, kunnen geloven of zich inbeelden dat dit terug zal gebeuren. Tijdens de Grote Depressie, de Weimar-revolutie en de situatie na de Tweede Wereldoorlog, werden fortuinen eenvoudigweg legaal in beslag genomen door de overheid. Deze verhalen worden niet verteld op school, noch vernoemd door de mainstream media. Integendeel, men doet mensen geloven dat dit NOOIT IS GEBEURD en dat dit NOOIT meer zal gebeuren ... om een maximum aan gok-slachtoffers te kunnen aantrekken. En geloof het of niet, dit omvat ook veel politici.

Niemand gelooft dat regeringen, landen FAILLIET kunnen gaan. De geschiedenis kent nochtans tal van voorbeelden. Zie onderstaande tabel.

slot

fatca crsBanken zijn de belastingcontroleurs van de overheid geworden: vertrouw je je bankier echt? Denk twee keer na! Als je bankier het de afgelopen 15 jaar goed heeft gedaan voor je, heeft hij dat waarschijnlijk gedaan omdat men moeilijk anders kon. Met de dalende rentevoeten en stijgende QE moest men al stom zijn om iets verkeerd te doen.

'Vertrouw je je bankier echt? Denk toch twee keer na!'

Om het nog erger te maken, lijken veel banken echte marxisten te zijn geworden. Banken lijken routinematig van hun klanten te stelen. Ze gokken met ons spaargeld, behandelen ons als criminele verdachten, bedelven ons onder absurde bureaucratische voorschriften... Ik weet waar ik het over heb, aangezien ik een aantal jaren bankier ben geweest.

"Banken hebben dikwijls het recht om boetes die je gekregen hebt, rechtstreeks van je rekening af te schrijven."

Toch is dit de wereld waarin we nu leven - daarom moet FISCALE PLANNING absoluut deel uitmaken van je plan B... en mogelijks binnenkort je plan A

Dit is zeker het geval als u ergens in het Westen woont: je belastingen gaan omhoog. In veel gevallen gebeurt het al op lokaal niveau. In 'the land of the free' hebben we al de inkomsten-, vastgoed-, verkoopbelastingen enz. zien stijgen. Californië heeft zelfs een vermogensbelasting voorgesteld, plus een exitheffing voor mensen die de staat ontvluchten. En dat is voordat we kijken naar de impact van belastingverhogingen op nationaal niveau.

"In de VS heeft Biden al beloofd de belastingen te verhogen, inclusief vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en vermogenswinstbelasting."

Belangrijke fundamentals:

 • Er zijn geen echte markten.slot

Belangrijke technicals:

 • Alcoa (AA)slot
 • Veel aandelen slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


WOENSDAG/DONDERDAG 18,19 NOVEMBER 2020 – Een corrupt systeem: wat is Dominion en hoe beïnvloedt het de verkiezingen?

Bijgewerkte secties: Majors Fund. analyse, Goud & Zilver Juniors, Juniors fundamenten

election theft

Het Amerikaans Congres heeft een officiële verklaring afgelegd; ER IS GEEN PRESIDENT-ELECT! Wat betekent dat JOE BIDEN ten onrechte beweert president-elect te zijn. De MEDIA bevestigen dit ten onrechte.

Zie de officiële verklaring hieronder ... (met dank aan L.T.)

De Dominion-software is ontwikkeld voor de CIA en wordt gebruikt om digitaal stemmen te manipuleren. De Dominion-software heeft naar verluidt meer dan 2,7 miljoen stemmen verwijderd in het hele land en meer dan 500.000 stemmen van Trump naar Biden verandert.

President Trump zijn tweet sloeg in als een bom:

“RAPPORT: DOMINION HEEFT NATIONAAL 2,7 MILJOEN TRUMPSTEMMEN VERWIJDERD. VIA DATA-ANALYSE VONDT MEN DAT 221.000 PENNSYLVANIA STEMMEN VERANDERD ZIJN VAN PRESIDENT TRUMP NAAR BIDEN. 941.000 TRUMP-STEMMEN WERDEN VERWIJDERD. STATEN DIE DOMINION-STEMSYSTEMEN GEBRUIKEN, HEBBEN 435.000 STEMMEN VERANDERD VAN TRUMP NAAR BIDEN.

Uit data-analyse blijkt zelfs dat meer dan 2,8 miljoen stemmen van president Trump werden verwijderd, terwijl 512.000 stemmen werden verandert van Trump naar Biden. De gegevens zijn nu openbaar. Hier is de spreadsheet met de verwijderde en aangepaste stemmen. Merk op dat enkel stemmen van Trump zijn verwijderd, nooit van Biden:

Switched votes 2020 11 13

Hier is een kaart die laat zien waar Dominion-stemsystemen worden gebruikt. Merk op dat het zwaartepunt vooral ligt bij de swing states. In Michigan werden stembiljetten gedumpt om "Trump in te halen".

dominion2020

Tegelijkertijd onthult Rudy Giuliani nu dat 100.000 stembiljetten in een stembureau in Michigan zijn binnengebracht om "Trump in te halen". Dit komt van een verklaring onder ede van een ooggetuige, één van de honderden die binnenkort getuige zal zijn voor de rechtbank:

Pelosi als de "degene die samenspande met Rusland" of de vermeende schandalen van Nancy Pelosi en zoon Paul gaan veel verder dan Oekraïne. De onbekende executive order die op 12 september 2018 door president Donald J. Trump werd ondertekend, heeft als titel: "Executive Order voor het opleggen van bepaalde sancties in geval van buitenlandse inmenging bij een verkiezing in de Verenigde Staten."

Wat de meeste mensen missen, is dat deze executive order van Trump (2018) de DOJ de macht geeft om alle bezittingen van individuen en bedrijven die medeplichtig waren aan het helpen of verbergen van deze buitenlandse inmenging bij Amerikaanse verkiezingen, in beslag te nemen. De National Emergency Order roept specifiek op tot de inbeslagname van alle activa van entiteiten die "direct of indirect betrokken zijn bij het sponsoren, verbergen of op een andere manier medeplichtig zijn geweest aan buitenlandse inmenging in Amerikaanse verkiezingen." De Executive Order omvat elke persoon die is gecorrumpeerd of gecompromitteerd door het communistische China. En dat omvat minstens 80% van de democratische wetgevers, volgens onze schattingen, inclusief senatoren Feinstein en Schiff ...

Twee dagen geleden werd tijdens een missie van Trump's LOYALE leger een server in Duitsland in beslag genomen. Om de missie te laten slagen, moest men de CIA omzeilen. Ook werden hoge ambtenaren van defensie uit de Trump-regering verwijdert en vervangen door loyalisten.

Onmogelijk om te zeggen hoe dit allemaal zal eindigen ... wordt vervolgd.

Het maakt niet echt uit wie de verkiezingen wint. Aan het einde van de termijn van 4 jaar als president, zal de winnende kandidaat waarschijnlijk wensen dat hij verloren had. Omdat de nieuwe president een economisch, financieel en moreel bankroet land erft met onoplosbare schulden en problemen.

Officiële verklaring:

slot

Belangrijke fundamentals:

 • Er zijn geen echte markten. Financiële markten zijn een casino.
 • slot

Belangrijke technicals:

 • Dit is een unieke kans omslot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag/dinsdag 16,17 november 2020 – Wordt het hyperinflatie of een (burger)oorlog?

Bijgewerkte secties: index in echt geld/goud, langetermijngrafieken, royalty's, Goud & Zilver Majors, Mijnen & Goud vs SP500

De Hammer en scorecard-software. Luitenant-generaal Thomas G. McInerney (USAF, gepensioneerd) waarschuwt dat indien het vervalsen van de verkiezingen van 2020 niet aan het licht komt en niet wordt herzien, we nooit meer vrije verkiezingen in Amerika zullen zien. De driesterrengeneraal, een gevechtspiloot met hoge onderscheidingen en topcommandant van de USAF/NORAD en DOD offical, legt het criminele gebruik van het geheime Hammer en Scorecard-programma uit onder de Obama-regering (o.a. Clapper, Brennan, Comey).

slot

De Grote Reset begint in 2021. Het is moeilijk te geloven dat zoveel mensen al hun spaargeld en koopkracht in het financiële systeem en in vastgoed houden. Je moet echt gek zijn om dat te doen. Mensen lijken NIETS te hebben geleerd van de geschiedenis; operatie Gutt, de Weimar-revolutie, Argentinië, de USSR (1917), Mao (China),... Mensen zijn als een konijn dat 's nachts in de koplampen van een auto zit te staren.

De Grote Reset is niet zoiets als het aan- en uitschakelen van een lamp. Nee, het is en zal een evolutie zijn. Met de hulp van de Mainstream Media zal de wereld gevangen worden gezet in een Globalistische gevangenis. Ze noemen het geen socialisme, communisme en nauwelijks democratie... maar het is waarschijnlijk het ergste Absolutisme en Tirannie dat we ooit zullen zien. Het zal veel meer gevolgen hebben dan enkel voor je spaargeld en bankdeposito's.

In Nederland werd op vrijdag 13 november de "SPOEDWET" ondertekend door de Koning. Het geeft de regering (o.a. politie) ABSOLUTE MACHT over de Nederlandse burgers. In Oostenrijk bestaat de vrije meningsuiting niet meer. Het wetsontwerp van Oostenrijk is gebaseerd op de veel bekritiseerde NetzDG-wet van Duitsland, ook wel bekend als de censuurwet, die in januari 2018 van kracht werd en sociale mediabedrijven verplicht om onwettige online content binnen de 24 uur of maximaal 7 dagen te verwijderen of te blokkeren. Indien ze dit niet doen kan men boetes krijgen tot wel 50 miljoen euro. In Spanje bestaat de vrije meningsuiting ook niet meer...

"Het onevenwicht van het financiële en economische systeem groeit exponentieel."

Degenen die zich niet voorbereiden op de Grote Reset, blijven spelen in de financiële casino's; crypto's, aandelen, obligaties,... en zullen GROTE verliezen lijden als het gebeurt.Een catharsis kan OP ELK MOMENT vanaf januari 2021 gebeuren. [Merk op dat verschillende GREAT RESET-video's al zijn gecensureerd door YouTube.]. Wat velen niet beseffen, is dat we een totale ontkoppeling hebben tussen de financiële markten (aandelen, vastgoed, ...) en de ECHTE ECONOMIE. Financiële markten (zie onze communicerende financiële vaten) zijn niets anders dan ÉÉN GROTE BUBBE, ontstaan door al het FIATGELD dat door de banken uit het niets is gecreëerd. De dag dat het publiek zijn vertrouwen verliest in dit DIGITALE FIATGELD, zal het GAME OVER zijn. Daarom moet men zich NU VOORBEREIDEN!

slot

De verkiezingen werden gemanipuleerd en het is zo goed gedaan dat zelfs Biden het niet lijkt te beseffen. Belangrijk is dat als dit openbaar en bevestigd wordt door het Hooggerechtshof, de financiële markten dit waarschijnlijk zullen vieren en dat dit de ultieme kans zal zijn om van aandelen en de dollar (valuta's) af te komen.

Brennan en andere 'Deep State' ambtenaren weten dat ze gevat zullen worden. Trump heeft al het bewijs. Hij heeft zelfs een gedetailleerd transactielogboek dat de fraude in realtime laat zien. In de komende weken zal deze informatie worden voorgelegd aan het Amerikaanse Hooggerechtshof. We verwachten dat het Hooggerechtshof de presidentsverkiezingen ongeldig zal verklaren en de beslissing bij het Congres zal leggen. Daar krijgt elke staat één stem om de volgende president te kiezen. De Republikeinen hebben er een sterke meerderheid en ze zullen die stem gemakkelijk winnen.

Het Dominion Voting System (ontwikkeld door de CIA om verkiezingen te manipuleren) komt steeds meer naar voor als manier waarop deze frauduleuze verkiezingen konden plaatsvinden. Hierover meer in onze update op woensdag.

slot

FOX is nu ook een socialistische zender geworden. In de VS zijn er nog maar weinig rechtse nieuwskanalen over. NewsMax is er nog één.

Belangrijke fundamentals:

 • ALLE DIGITALE EFFECTEN: aandelen, obligaties, ... MOETEN te allen tijde VERMEDEN worden. Deze maken deel uit van het DIGITALE CASINO en slot

slot

Belangrijke technicals:

 • De goud- en zilversectorslot

slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


 

Donderdag/vrijdag 12,13 november, Wikileaks heeft al haar bestanden op het internet gedumpt.

Bijgewerkte secties: Aussie & Goud, Yen & Goud, SA Rand & Goud, Wereldbeurs Indices

biden electedDe verkiezingsuitslag van Trump-Biden zal op korte termijn resulteren in meer vuurwerk. Maar op de middellange tot lange termijn heeft het geen of weinig invloed op de financiële situatie van de Westerse Wereld. Als Biden zijn overwinning kan behouden, glijdt de VS af naar socialisme. Wat de uitkomst van de presidentsverkiezingen ook zal zijn, we zullen meer polarisatie en meer onrust zien. Het ziet ernaar uit dat de verkiezingen vervalst zijn, maar de waarheid zullen we waarschijnlijk nooit weten en het zal de depressie niet stoppen.

De mensen DUMPTEN een zakenman (Trump) voor een 77-jarige politicus die NOOIT iemand in dienst heeft genomen en nooit een bedrijf heeft geleid. Hij zal alles wat Trump heeft gerealiseerd, ongedaan maken. Dit is exact wat de politici al jaren nastreven ... zodat ze hun smeergeld weer kunnen krijgen.

Journalist Alex Newman zegt dat deze verkiezingsfraude de grootste is uit de geschiedenis van de vrije wereld. Newman legt uit: “Dit is een heel ander niveau. Ze proberen niet enkel ons geld te stelen, ze proberen ons land, onze toekomst, onze vrijheden en onze constitutionele regeringsvorm te stelen. Dat is per definitie verraad en oorlog tegen de Verenigde Staten (en het Westen). Het feit dat er geen aanklachten worden ingediend en er geen onderzoeken plaatsvinden, vertelt je alles wat je moet weten over AG Barr, de DOJ en de FBI. . . . Er is momenteel een staatsgreep gaande! Hun doel is een volledige omverwerping van de VS.”

"Honderden miljoenen mensen staan effectief onder huisarrest en we durven te praten over een herstel?"

Er is nog nooit een wereldwijde aanval op het menselijk ras geweest op deze schaal. Uiteraard waren de aanvallen op de mensheid van Hitler, Mao en Stalin erger in termen van directe doden en daarmee vergeleken zijn de lockdowns niet zo erg. Maar wat er nu gebeurt is erger in de zin dat regeringen wereldwijd samenwerken om een veel breder net uit te werpen over de hele mensheid. Ze veroorzaken massale psychische aandoeningen en zelfmoord en kijken de andere kant op. Deze lockdowns zijn een pure misdaad tegen de mensheid.

"Ofwel loopt de bubbel leeg, ofwel wordt hij verder opgeblazen en explodeert. Hoe dan ook, het eindresultaat is hetzelfde. "Goud is geld, al het andere is krediet "

Kan iemand uitleggen WAAROM er in landen als ZWEDEN en JAPAN GEEN LOCKDOWNS waren en het aantal slachtoffers van COVID-19 er laag zijn? Iedereen met hersens (en die deze ook gebruikt) beseft de inconsistentie van de COVID-voorschriften. Of we nu lockdowns hebben of niet, mondmaskers, social distance, handen wassen, ... niets lijkt te werken aangezien het Corona-virus blijft ronddolen op de planeet Aarde. België krijgt nog steeds de Oscar voor het grootste aantal Covid-doden per miljoen inwoners!

Covid zal uiteindelijk verdwijnen, het geld drukken niet ... totdat de bubbel ploft. Vanwege covid zal alles duurder worden. De lockdowns zullen eindigen, simpelweg door noodzaak, omdat dit niet kan worden volgehouden.

💥 Wikileaks heeft al hun bestanden online gezet. Alles. Klik op de link als u tijd heeft.slot

Belangrijke fundamentals:

 • De hoeveelheid negatief slot
slot slot
Goud zal het beter doen dan aandelen. Zilver zal het beter doen dan aandelen.

Belangrijke technicals:

 • Een daling van $-Goudslot
 • slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.

WOENSDAG 11 NOVEMBER, DEMOCRATIE IS DE KORTSTE WEG NAAR COMMUNISME.

Bijgewerkte secties: alle PF-grafieken voor Goud zijn aangepast.;

Celui qui dit la Verité, il doit être executé - (Hij die de waarheid zegt, moet geëxecuteerd worden). Socrates had een hekel aan democratie en werd ervoor geëxecuteerd.

Wat de democraten en de mainstream media ook moge beweren, de uitkomst van de Amerikaanse presidentsverkiezingen is nog niet duidelijk. We gaven al aan dat het abnormaal is dat het tellen van de stembiljetten enkele dagen en nachten duurt. Dit wijst erop dat er inderdaad onregelmatigheden waren. Bekijk de volgende video's voor details. De komende dagen en weken zullen hopelijk onthullen wat er ECHT is gebeurd. Tot dusver had Pennsylvania (PA) een hertelling en Trump wordt de winnaar genoemd.

   

"De Westerse Wereld is rot tot op het bot en de politiek, de financiële wereld en de economie zitten in een ENORME, STRUCTURELE crisis. Elke keer dat dit gebeurde in de geschiedenis, volgde een grote DEPRESSIE en OORLOG ... en slechts ÉÉN investering overleefde."

In 1819 merkten mensen in Amerika dat banken steeds minder bereid waren om deposito's te honoreren. Ze gaven je waardeloos papieren geld (IOU-bankbiljetten) in plaats van je goud, zilver of cash... en beweerden dat dit even goed was als echt geld. Zoals iedereen ontdekte, was dit niet waar.

Plots begon contant geld zijn waarde te verliezen... banken probeerden te verhullen dat ze hun verplichtingen niet konden nakomen. Toen het Amerikaanse publiek samen met buitenlandse schuldeisers tot dit besef kwamen, was er in het Westen totaal geen geld meer en schakelde men terug naar een ruilsysteem met graan. De prijzen van vastgoed en gronden vielen van een klif, evenals de inkomsten uit de verhuur. Je kon niets verkopen omdat niemand het geld had om het van je te kopen. Bijna de helft van het geld in het land verdween.slot

Toen de Sovjet-Unie in 1987 werd blootgesteld voor fraude, zou niemand het geloven. Maar slot

"Wat is de waarde van schuld (geld) van iemand die niet kan betalen?"

Belangrijke fundamentals:

 • Pfizer heeft naar verluidt een vaccin dat voor 90% bescherming biedt tegen COVID-19. Dit lijktslot
 • De manier waarop de financiële markten zich gisteren gedroegen,slot

Belangrijke technicals:

 • Zolang we geen DEFINITIEVE uitkomst hebben over wie de presidentsverkiezingen heeft gewonnen,slot
 • We hebben een nieuwe uitbraak en;slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


MAANDAG/DINSDAG 9,10 NOVEMBER 2020 - WIJ VERWELKOMEN DE NIEUWE PRESIDENT VAN DE USA.


Bijgewerkte secties: Goud-$, Zilver, Rupee Goud, Zwitserse Frank & Goud, Euro en €-Goud, 
Can dollar en goud, Brits pond en goud, Zweedse kroon en goud

Harris BidenNet zoals Hoover werd weggestemd tijdens de Grote Depressie (1930), is Trump weggestemd tijdens de Grote Depressie van de 21e eeuw. De domme massa kiest altijd een andere president tijdens depressies. Omdat ze niet ziet en begrijpt wat er gebeurt en de leugens van de andere gelooft. Wie dit ook moge zijn. Herbert Hoover was ook een republikein en hij werd vervangen door de gehandicapte Democraat Roosevelt.

Roosevelt was de man van de NEW DEALS en de man die de opdracht gaf om voedselvoorraden te verbranden. Hij deed dit in een poging om de crash van prijzen van landbouwproducten te stoppen. Door dit te doen, verhongerden mensen. Hij was ook de man die in 1933 het goud van de Amerikanen confisceerde, waarna hij de dollar devalueerde. Historici zijn het erover eens dat vanwege zijn beleid de Grote Depressie langer duurde. En we moesten wachten tot na de Tweede Wereldoorlog vooraleer we een economische heropleving zagen.

'De massa denkt dat ze Biden heeft gekozen, terwijl het in feite Harris is.'

De Amerikaans democratische verkiezingsmachine is een enorme organisatie, die 24 uur per dag wordt gerund. Ik had de gelegenheid om enkele goedbetaalde teamleden van de democratische denktank te ontmoeten. Elk scenario is tot in de details voorbereid. Scenario's en agenda's worden uitgewerkt over verschillende presidentiële termijnen van 4 jaar: de zure regen, het gat in de ozonlaag, Global Warming, COVID-19, controle van de Mainstream Media en internationale organisaties (WHO,...), de hoax van de Russische verkiezingsinmenging, de afzetting van Trump,... en nu het vervalsen van de presidentsverkiezingen.

"We hebben de grootste organisatie van kiezersfraude gecreëerd uit de geschiedenis van de Amerikaanse politiek. (Biden, voor de verkiezingen)"

election rigging 2020

Het feit dat het tellen van de stembiljetten een hele week in beslag neemt in plaats van één dag, het feit dat 100 miljoen mail-in stembiljetten werden verspreid, het feit dat in verschillende staten 100% van de kiezers stemde (in sommige gevallen zijn er meer stembiljetten dan inwoners), ... bewijzen dat we stem- en telonregelmatigheden hebben. (vanaf 3 november hebben iets minder dan 100 miljoen Amerikanen een stem uitgebracht door middel van vervroegde stemmingen, veel meer dan de 47 miljoen in 2016.)

election rigging

De domme massa zorgt ervoor dat de geschiedenis zich herhaalt en houdt de oneindige cyclus van democratie naar socialisme en communisme levend. Een overwinning van de Democraten is niets meer dan een omarming van het socialisme en het communisme door de Amerikaanse heersers, door de Deep State en door degenen die de hele wereld proberen te controleren. Biden en Harris zijn niets meer dan hun marionetten. Als de democraten in staat zijn om het Witte Huis over te nemen, dan zal de val van de wereldeconomie en het financiële systeem nog versnellen. Een situatie zoals in Venezuela, Zimbabwe, de Weimar-revolutie staat voor de deur.

Door te stemmen, duidt de massa simpelweg aan wie hen als slaven mag behandelen.

Belangrijk is dat de presidentsverkiezingen ondergeschikt zijn aan de economische en financiële problemen waarmee de westerse wereld op dit moment te maken heeft.slot

Belangrijke fundamentals:

 • Goud en Zilverslot

Belangrijke technicals:

 • De langetermijn vooruitzichtenslot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


DONDERDAG/VRIJDAG 5,6 NOVEMBER 2020 - GOUD ZAL DE ECHTE WINNAAR VAN DE VERKIEZINGEN ZIJN: EXPLOSIEF STIJGENDE SCHULD BETEKENT 100.000$ GOUD!

Bijgewerkte secties: Goud-$, Zilver, US dollar

Dit zijn de misdaden die ze voor je verbergen. Zo zijn de mensen die de leiding hebben over een land. Dit zijn de mensen waarvoor de DOMME MASSA blijft stemmen... omdat ze UITSTEKENDE LEUGENAARS zijn. In het bijzonder voor de ervaren politicus (+47 jaar) met de naam Biden.

BELASTINGPLAN VAN BIDEN: drie staten en New York City zouden top marginale staats- en lokale belastingtarieven krijgen van meer dan 60%. Volgens een analyse van de toonaangevende denktank voor de vrije markt: de Tax Foundation, zou Californië het hoogste marginale staats- en lokale belastingtarief krijgen, namelijk 62,64%. Na Californië zou Hawaï volgen met 60,34%, New Jersey met 60,09%, Oregon met 59,24% en Minnesota met 59,19%. New York City zou een toptarief van 62,03 krijgen en Washington D.C. zou een toptarief van 58,29 krijgen. Dit begint min of meer te lijken op de belastingtarieven in België (de hoogste ter wereld) en Frankrijk.

"De belastingtarieven onder Biden zullen de hoogste zijn sinds de Tax Reform Act van 1986"

De Tax Reform Act van 1986, verlaagde het hoogste belastingtarief voor individuen van 50 naar 28%. Voor deze wet hadden zeven staten en Washington top marginale belastingtarieven die hoger waren dan die van Californië volgens het Biden-plan.

De Amerikaanse verkiezingen hebben eindelijk plaatsgevonden. Tijdens de campagne hebben beide kandidaten de belangrijkste punten die de VS in de komende vier jaar ten val zal brengen, volledig vermeden. Het is duidelijk dat geen van beiden de kiezers wilde vertellen dat hij de leiding zal nemen over een totaal bankroet land dat in de komende vier jaar economisch, financieel en moreel dreigt in te storten.

Noch Trump noch Biden hebben het Amerikaanse volk verteld dat de VS een totaal bankroet land is dat al 90 jaar tekorten heeft.

Je moet echt een psychopaat zijn om te proberen een insolvente natie te leiden en door iedereen gehaat te worden terwijl het land in verval raakt: België, de VS, de EU, het VK, Japan, ... Hoe kan iemand bereid zijn om een land te leiden dat de helft of meer van zijn begrotingsuitgaven moet lenen?

slot

Het is nu tijd om je voor te bereiden.slot

Belangrijke fundamentals:

 • Boeingslot

Belangrijke technicals:

 • Big Techslot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Woensdag 4 november 2020 - ZODRA WE WETEN WIE HET WITTE HUIS EN DE SENAAT HEEFT GEWONNEN, ZULLEN WE DE SITE BIJWERKEN.


Zoals verwacht hebben we een nek-aan-nek-race tussen de Republikeinen (Trump) en de Democraten (Biden). We hopen dat we vanavond de uitslag van de presidentsverkiezingen kennen. Het is ongelofelijk om te zien dat zoveel Amerikanen op Biden hebben gestemd (tenzij we fraude hebben - naar verluidt hebben 100 miljoen Amerikanen per post gestemd). Ofwel is er een probleem met stembiljetten, ofwel blijven mensen geloven en vallen voor de SPROOKJES van de Democraten.

Verkiezingsavond verandert in verkiezingsweek. NAGELBIJTER: de presidentsverkiezingen van 2020 werden niet beslist op de verkiezingsdag. Dit was een voorspelbaar resultaat nadat de pandemie de manier waarop Amerikanen stemden radicaal veranderde. En verkozen politici in sleutelstaten weigerden hun wetten aan te passen om dat weer te geven. Wat overblijft is een fel omstreden verkiezing. Alle aandacht gaat naar de drie Rust Belt-staten die Donald Trump in 2016 zijn overwinning bezorgden (met kleine marges) - Michigan, Pennsylvania en Wisconsin. Als Biden Wisconsin wint, heeft hij alleen Michigan, Pennsylvania of Georgia nodig om de algehele overwinning te claimen.

Florida kleurt Republiekijns (Rood).! Net het omgekeerde van wat de media beweren.

florida early vote 2020 11 01

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


MAANDAG/DINSDAG 1,2 NOVEMBER 2020 - DENK JE ECHT DAT STEMMEN HELPT, WAT ALS JIJ DE KONING WAS?

Bijgewerkte secties: bedrijfsobligaties

Wat als JIJ de koning was? Uitstekende video voor degenen die willen begrijpen WAAROM het hele systeem niet deugd. Wat zij democratie noemen, is en kan geen democratie zijn. Dat is gewoon onmogelijk. De video legt ook uit waarom we in de huidige ENORME schuldsituatie zijn beland en waarom het erger zal worden voordat het beter wordt.

De VS bereidt zich voor op RELLEN, burgeroorlog,... Walmart haalde wapens en munitie uit de winkelschappen als reactie op de onrust in Philadelphia deze week. Dat geldt ook voor locaties in Middle Tennessee. Klanten kunnen nog terecht in andere winkels voor wapens en munitie. De verkoop blijft dit jaar stijgen.

'Heb je of ga je een AR-15 kopen? Is hij vergrendeld en geladen?'

De wapenverkoop in de VS breekt records in 2020. Wapenwinkels proberen de vraag bij te houden, maar de bevoorrading is een uitdaging.

guns manyAls mensen geen toekomst meer hebben, verliezen ze alles. Eerst gaan we heel langzaam failliet en dan zal het erg snel gaan. Staten, steden en gemeenten staan op de rand van het faillissement (versneld door Covid). Dit zal resulteren in een crisis op de veel grotere obligatiemarkten. Illinois heeft 5 miljard $ nodig!!! Als er te weinig geld is voor pensioenen, dan verliezen agenten, overheidspersoneel, ... een deel van hun inkomen. Ook degenen die hun nominale inkomen niet verliezen, zullen binnenkort nog bitter weinig kunnen kopen met hun maandsalaris.

Massale ontslagen komen eraan in 2021 - tenzij we een federale reddingsoperatie hebben (meer fiatgeld), zullen miljoenen kiezers hun pensioen verliezen. Belastingen zullen drastisch stijgen. Chicago, Los Angeles, ... zullen op Caracas gaan lijken. We zullen meer sociale onrust en een tragere reactie van de politie zien. Mensen maken zich klaar voor sociale onrust en misschien een burgeroorlog. In 2021 gaat het serieus worden omdat COVID-19 veel bedrijven waardeloos heeft gemaakt: JC Penney, luchtvaartmaatschappijen, hotels... Binnenkort zullen we overal faillissementen zien. Dit zal de obligaties doen crashen, de rente opdrijven en het allemaal nog erger maken.

"Deze COVID-19 wordt door politici gebruikt om meer fiatgeld te drukken en de EU in een totaal communistisch regime te duwen."

Exodus uit Parijs na aankondiging nieuwe lockdown: meer dan 700 km file. Sociale media noemden de files zowel een "chaos" als "legendarisch". Een unicum volgens de Franse media. De Franse autoriteiten zijn IDIOTEN! We hebben geen ander woord voor hun oorlogsactie.

Er zijn anti-lockdown protesten in heel Europa terwijl regeringen bedrijven verplichten te sluiten en strenge lockdowns invoeren. In Italiëwaren er voor de derde nacht op rij gewelddadige demonstraties. Autoriteiten beschuldigen extreemrechts, voetbalhooligans en anarchisten ervan de ontevredenheid over nieuwe beperkingen te gebruiken als voorwendsel voor een 'stadsguerrilla'.

In Havana (Cuba) vechten mensen om voedsel. Cubanen verhongeren. In Caracas (Venezuela) riskeer je je leven als je durft te gaan winkelen. Zoals gewoonlijk lijden socialistische en communistische landen het meest.

"Portfolio's opgebouwd door mainstream bankiers & brokers zullen het meest lijden!"

De traditionele manieren van investeren werken NIET MEER. Obligaties worden waardeloos. Uitgedrukt in echt geld, worden aandelen waardeloos. Vanwege regelgeving en belastingen zullen mensen proberen om zo snel mogelijk van hun vastgoed voor verhuur af te komen. Hierdoor zal de vastgoedmarkt instorten. In feite zijn de centrale banken en overheden nieuwe wetgeving aan het voorbereiden voor begin (januari) 2021.

Belangrijke fundamentals:

 • Nieuwe highsslot

Belangrijke technicals:

 • Goud en zilverslot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


 

Categories: Financieel Nieuws

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."