30
september
2016

NIEUWS SEP '16 (publiek)

Vrijdag 30 september 2016 - Onze lezers wisten al in 2004 dat de banken en de financiële sector op een ramp afstevenden.


Bijgewerkte secties:

Het is ongelooflijk hoeveel mensen nog een rekening en deposito's bij Deutsche Bank hebben of financiële beleggingsproducten van deze bank bezitten. Deutsche Bank wordt nu geconfronteerd met het feit een aantal tegenpartijen op de derivatenmarkt overtollig geld weggehaald hebben. Dat betekent concreet dat die tegenpartijen niet bepaald meer staan te trappelen om nog zaken te doen met de grootste Europese investeringsbank. Volgens een intern document van Bloomberg News hebben een aantal van de meer dan 200 derivatives-clearing klanten deze week sommige posities naar andere spelers overgebracht.

Deutsche Bank en het financieel systeem zullen NIET PLOTS INSTORTEN. Dat zal ook volgende weekend (nog) niet gebeuren. De ECB en de BIS zullen ALLES doen wat in hun macht ligt om de banken en dus ook het systeem overeind te houden. We moeten eerst HYPERINFLATIE krijgen alvorens de banken en het financieel systeem instorten. 

Er is iets heel akeligs aan het gebeuren in Europa. De Europese banken zijn er heel slecht aan toe - wie het niet gelooft mag op de abonneesectie gaan kijken. Vanwege de probemen met Deutsche Bank is de vraag naar Amerikaanse Dollars sterk gestegen. De Dollar/Euro exchange rate blijft voorlopig stabiel, maar het vertrouwen in het Europees bancair systeem is aan het wankelen.  Ik twijfel er aan of zij die nog zaken doen met  Deutsche Bank en/of andere Europese financiële instellingen nog goed bij hun hoofd zijn...

Het duurde van 2001 tot 2005 alvorens de topformatie van de bankindex consolideerde. De terugval gebeurde in 2005-06 en dat is precies 10 jaar geleden.!....We waarschuwen onze lezers al meer dan 10 jaar dat iets heel ERGS te gebeuren staat (zie onze archieven)....Lehman Bros, Fortis, Dexia, Cyprus,... wie zijn spaargeld verliest, heeft dat alleen aan zichzelf te wijten. 

Dit is NOGMAALS een WAARSCHUWING. Wie zijn spaargeld niet buiten het bancair systeem in veiligheid brengt, dreigt een belangrjik deel zo niet alles er van kwijt te spelen. En denk niet dat vastgoed zal overleven, het zal samen met de banken de dieperik induiken. 

Wie zijn spaargeld niet buiten het bancair systeem in veiligheid brengt, dreigt een belangrjik deel zo niet alles er van kwijt te spelen. Wie geld heeft en zijn verstand niet gebruikt en/of wie zich als een willoos schaap naar de slachtbank laat voeren, zal een hoge prijs voor zijn stupide gedrag betalen.  Wanneer het systeem ontploft, meer bepaald als gevolg van de creatie van geld uit het niets in het kader van het fractional reserve banking systeem (zie Academie) en van de wildgroei in de derivatenhandel,  zal iets meemaken dat erger is dan de explosie van ee atoombom.

Belangrijke fundamentals: zie abonneesectie  

Belangrijke technicals:  zie abonneesectie

Copyright 2016, Alle rechten gereserveerd. De inhoud van dit rapport mag niet gecopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke toestemming van Goldonomic


Donderdag 29 september 2016 - Deze week is de expiratie van de optieseries

Bijgewerkte secties: 

We hebben geen behoefte aan een vrouw die mooie praatjes verkoopt, want we weten welk leed dergelijke slijmballen kunnen veroorzaken. Tijd voor een zakenman voor wie actie belangrijker is dan praatjes......Zie het complete eerste debat over de presidentsverkiezingen in de VS 2016. Toets bij uzelf af of u het allemaal al niet eerder hebt gehoord.

Screen Shot 2016-09-28 at 08.17.51

Bekijk het allemaal zelf in plaats van te luisteren naar de Mainstream Media...en denk er aan dat in 70% van de gevallen de mensen op een EMOTIONELE MANIER stemmen!


De verkopen van nieuwe huizen zijn in de VS met meer dan 7% gedaald. De cijfers hebben betrekking op de maand augustus, terwijl ze in juli nog het hoogste niveau in bijna 9 jaar bereikten. In alle Amerikaanse regio's daalden de verkopen behalve in het westen. Het Commerce Department maakte een daling met 7,60% bekend voor de maand augustus, in die maand werden nog maar 609.000 huizen verkocht. In juli werd nog een stijging met 13,80% opgetekend tot 659.000 verkochte eenheden. Dat was de snelste groei sinds oktober 2007.

Volume gaat altijd de prijs vooraf. Wanneer het nettoinkomen van de Amerikanen daalt, moet ook de prijs van een eengezinswoning naar omlaag. Het 2de been van de neerwaartse beweging is begonnen. 

Ik sprak al in de jaren 80 over wat er vandaag gebeurt en over wat er morgen zal gebeuren. Al meer dan 30jaar geleden hebben we onze positie ten opzichte van fysiek goud bepaald. Achteraf bekeken was dat helemaal geen slecht advies. KAPITAAL leeft een eigen leven, het gehoorzaamt aan de wetten van de zwaartekracht. Zoals water vloeit geld altijd in de richting waar het wil vloeien.

Belangrijke fundamentals: zie abonneesectie  

Belangrijke technicals:  zie abonneesectie

Copyright 2016, Alle rechten gereserveerd. De inhoud van dit rapport mag niet gecopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke toestemming van Goldonomic


Woensdag 28 september 2016 - Wat de corrupte Mainstream Media ons ook willen goed geloven: Trump maakte brandhout van Killary...


devilBijgewerkte secties: $-Goud, Zilver , €-Goud ,  Aussie-Gold & Aussie/$/€, Zwitserse frank -Gold & Sf/$/€, Can$-Gold & Can$/$/€, ¥-Gold & ¥/$/ , £-Gold & £/€/$ , R-Gold & R/$/€, 

Krona-Gold & Krona/$/€ , Yuan-Gold , Rupee-Gold

Wie zich afvraagt WAAROM de Amerikaanse media aan Clinton haar voeten liggen en Trump haten, moet weten dat de Mainstream Media eigenaars zijn van Killary Clinton. In 1996 ondertekende haar man Bill Clinton een Media Bill. In de jaren nadien werd het aantal onafhankelijke kranten en televisiestations sterk gereduceerd van 100 tot mnider dan 10. De 1996 Telecom Act faalde in het streven om het grote publiek te bedienen en loste de belofte van meer competitie, meer diversificatie, lagere prijzen, meer jobs en een boomende economie niet in. “Integendeel het publiek kreeg meer mediaconcentratie, minder diversiteit en hogere prijzen.

Hoewel ze zelf beweren democraten en socialisten te zijn, zijn de Clinton's de duivel in hoogsteigen persoon.!

Zo kochten de Clintons's Wall Street: in 1999 tekende president Bill Clinton een wet die de Glass-Steagall Act ongedaan maakteDie wet was een regelgeving uit de tijd van de grote depressie om de verschillende types financiële instellingen gescheiden te houden. Zie de site Academie voor details.

Met Obama-care kocht president Obama de Medische Sector...een andere belangrijke economische sector....[in feite was het de Medische sector die president Obama OMKOCHT- zoals Wall-Street en de GROTE mediagroepen Clinton omkochten!]

Belangrijke fundamentals: zie abonneesectie  

Belangrijke technicals:  zie abonneesectie

Copyright 2016, Alle rechten gereserveerd. De inhoud van dit rapport mag niet gecopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke toestemming van Goldonomic


Dinsdag 27 september 2016 -  Vannacht vindt de eerste confrontatie tussen Trump en Clinton plaats.


Bijgewerkte secties: Banken & Financials,

Assange WEET en VERSTAAT en dat is waarom hij de publieke vijand nummer 1 is in de VS: noteer dat de Democraten (Hillary) IS (Daesh) opgericht, bewapend en gefinancierd hebben. Tegenwoordig geniet IS nog steeds hun bescherming. Dat wordt allemaal onder de mat gestopt door de Clinton Foundation, waarbij Hillary en de Saoedi's de beste maatjes zijn. Hillary verkocht het Amerikaans uranium aan de Russen,...er ligt een compleet andere wereld verscholen achter wat de Mainstream Media (die omgekocht zijn door de Clinton's) ons proberen te vertellen. Wist u dat zelfs de CIA en de FBI luisteren naar de bevelen van de Clinton's. De VS  en de Dollar staan met de rug tegen de muur en zijn precies daarom zo gevaarlijk...en daarom is niet alleen  Assange in gevaar maar de hele westerse wereld!


Het is niet de taak van de regering om in de economie te investeren in de hoop dat die krachtig zal opveren. Politici zijn een bende psychopaten die nooit ook maar iemand in dienst hebben genomen en die er geen flauw idee van hebben hoe een bedrijf winstgevend kan gerund worden.  Zelfs geen snoepwinkel kunnen ze doen bollen. Erger is echter wat de overheid ons allemaal lapt: handelsbeperkingen, quota's, prijscontrole, productienormen, manipulatie van de rentevoeten, de creatie van fiat geld uit de lucht en natuurlijk het feit dat ze het Fractional Reserve banking dat de wereld verder in een DEPRESSIE duwt ondersteunt. De politieke psycho's begrijpen niet dat het MONETAIR SYSTEEM en de ECONOMIE 2 totaal verschillende zaken zijn.

Belangrijke fundamentals: zie abonneesectie  

Belangrijke technicals:  zie abonneesectie

Copyright 2016, Alle rechten gereserveerd. De inhoud van dit rapport mag niet gecopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke toestemming van Goldonomic


Maandag 26 september 2016 - De burgeroorlog is begonnen in North Carolina – De gouverneur roept de noodtoestand uit en roept de Nationale Wacht op!


Bijgewerkte secties: $-Goud , Goud & Zilver Majors , Juniors, Indexes in Real Money (Goud) , 

national guardDe burgeroorlog is begonnen in North Carolina – De gouverneur roept de noodtoestand uit en roept de Nationale Wacht op! Recessies en depressies leiden ALTIJD tot sociale onrust en/of burgeroorlog. Een zwarte politieofficier schoot een gewapende zwarte man neer in een flatgebouw in Charlotte, North Carolina. Dat lokte boze straatprotesten uit die tot diep in de nacht duurden Er zijn in Charlotte spanningen tussen verschillende bevolkingsgroepen. Wit en zwart botert niet samen, maar beiden hebben dan weer een hekel aan Latino's. Mijn ervaring is dat in de VS meer spanningen zijn tussen blank en zwart dan in Zuid-Afrika.

Twee weken geleden werd in Port St-Lucie, Florida, een moskee in brand gestoken. Telkens wanneer een gesluierde vrouw in een shoppingcentrum opduikt, breekt er paniek uit. 

In Sisco, Corsica (Frankrijk) arriveerde op 13 augustus een groep moslims op het strand in gezelschap van vrouwen die boerkini's droegen.  De moslimmannen vroegen de toeristen om het strand te verlaten en plaatsten bordjes met 'geen toegang'. Toen een paar teenagers dit weigerden gingen de mannen hen te lijf met harpoenen en baseball bats. De polite kwam tussenbeide, maar de zaken escaleerden. In de volgende dagen doken overal in Frankrijk moslimmannen op met vrouwen in boerkini's en vroegen de strandgangers om weg te gaan. De toeristen gingen lopen, verschillende burgemeesters verboden de boerkini's en de hele zaak ging aan het rollen. 

Over een periode van 30 jaar zijn Frankrijk maar ook België en Nederland in snel tempo verislamiseerd.

Over een periode van 30 jaar zijn Frankrijk maar ook België en Nederland in snel tempo verislamiseerd. Frankrijk was een land waar religieuze neutraliteit één van de hoekstenen van de samenleving was. Moslimextremisten gebruiken de hoofddoek en andere vormen van lichaamsbedekking om de indruk te geven dat de islam overal aanwezig is. Politici verklaren tegen iedereen die het wil horen dat ze de mensenrechten eerbiedigen, maar lijken te zijn vergeten dat ook onbedekte vrouwen rechten hebben. Ook de vrouwen die te lijden hebben onder de islamisering, zij die niet langer kunnen schrijven, denken of vrij de straat op gaan, hebben hun rechten. De kwalijke gevolgen van de islamisering - sexuele intimidatie, verkrachting en de vernietiging van de vrijheid - liegen er niet om.


opecDe leden van de OPEC en niet-OPEC lid Rusland zullen deze week in Algerië overleg plegen. Ik denk dat Saudi Arabia deze keer een inspanning zal doen om een deal rond te krijgen. Daardoor kan in de komende maanden een geleidelijke stijging van de olieprijs verwacht worden. En dat zal alle olieproducerende landen evenals de oliemaatschappijen (actief in exploratie en productie) zeer geukkig maken.

De nieuwe *olie benchmark" is mogelijk gezet en daardoor kan het idioot zijn om de olieprijs laag te houden. Saudi Arabia en veel andere olieproducerende landen kunnen aan de huidige olieprijzen niet overleven. UIt een uitgelekt rapport zou blijken dat de Saoedi's bereid zijn om de productie te verlagen wanneer Iran toestemt om zijn olieproductie te plafonneren op het huidige niveau van 3,50 miljoen vaten per dag, wat iets minder is dan het eigen objectief van een productie van 4 miljoen vaten. De verwachte stijging van de olieprijzen is al zichtbaar in de charts van de sectie olieaandelen (details over de nieuwe olie benchmark werden vorige maand gepublideerd.

 

Belangrijke fundamentals: zie abonneesectie

  • Nieuwe bijkomende informatie onder de charts in de secties Majors en Juniors: we hebben de namen van de toegevoegd van de landen waarin de mijnbouwbedrijven actief zijn, evenals het aantal werknemers en het gegeven of het bedrijf al dan niet ook andere grondstoffen bovenhaalt. Vaak komen goud en koper samen voor...maar ook andere metalen worden gecombineerd. 

Belangrijke technicals: zie abonneesectie

Copyright 2016, Alle rechten gereserveerd. De inhoud van dit rapport mag niet gecopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke toestemming van Goldonomic


Vrijdag 22 september 2016 - Hoe de fiscus jacht maakt op ons geld, hoe meer fiscale emigratie en ontwijking we te zien zullen krijgen.


Bijgewerkte secties: Crude Oil price ,  Donald-Duck-Dives-Into-His-Money-Gold

 


Er is GEEN ENKELE MANIER waarop de centrale banken de rente kunnen verhogen zonder financiële zelfmoord te begaan...en ze weten het zelf maar al te goed. Centrale bankiers kunnen, evenals de autoriteiten trouwens, alleen overleven als de rentevoeten laag blijven...de dag dat de rente stijgt, zal het spel van de centrale banken over en uit zijn.

Op een bepaalde onzalige dag zullen de financiële markten crashen. Dat staat mathematisch vast. In afwachting zal een massa vers geld gedrukt zijn en zullen we geconfronteerd worden met Argentinië-Venezuela-Zimbabwe achtige toestanden. Inclusief grote sociale onrust en mogelijk zelfs burgeroorlogen. De Verenigde Staten zullen alles doen wat in hun macht ligt om een nieuwe wereldoorlog op te starten, die hun de kans biedt om het volk leiders op te duwen dat het in normale omstandigheden nooit zou accepteren.

Naarmate de overheden hun financieel plaatje niet meer zien kloppen (ze zullen de inkomsten zien dalen en de uitkomsten zien stijgen- zie Jim's formule) zal de belastingdruk en de heksenjacht van de fiscus toenemen. Steeds meer kapitaal zal geconsumeerd worden en het westen zal steeds armer worden. En dit proces zal zonder pardon gevoerd worden. 

De banken wereldwijd bevinden zich in een erbarmelijke toestand. Dat geldt op de eerste plaats voor DEUTSCHE BANK. Het probleem is zo GROOT dat zelfs een bail-in te klein zou zijnl. Daarom is het pure zelfmoord om geld op de bank te laten staan, in welke vorm dan ook (deposito's, spaarrekeningen, obligaties en alle andere financiële producten uitgegeven door banken zoals ETF's, warrants, opties, beleggingsfondsen,...) en het is verstandig om uw aandelenin bewaring te geven bij een financiële instelling ZONDER ENIG COMMERCIEEL RISICO in een land waar een fatsoenlijke verzekering beschikbaar is voor het geval er iets gebeurt. Een belangrijk deel van uw spaargeld moet uiteraard bewaard worden als FYSIEK GOUD en ZILVER in een kluis buiten bereik van de politiek. Op alles wat bewaard wordt onder de matras, bij uw lokale bank, in obligaties, lokaal vastgoed zal u DRAMATISCHE VERLIEZEN lijden. Dit bezit kan bovendien door de overheid aangeslagen worden. Dat is in het verleden herhaaldelijk gebeurd en er is GEEN ENKELE REDEN waarom het in de toekomst niet opnieuw zou gebeuren. Wanhopige overheden doen wanhopige dingen.

Copyright 2016, Alle rechten gereserveerd. De inhoud van dit rapport mag niet gecopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke toestemming van Goldonomic 


Donderdag 22 september 2016 - Maak u geen illusies: gratis financieel advies bestaat niet


Bijgewerkte secties: Goudmijnen fundamentals , Steenkool-zon & zeldzame mineralen , 

financial advisorMaak u geen illusies: gratis financieel advies bestaat niet. Ofwel investeert u in een GOEDE financiële adviseur, ofwel doen bankiers, brokers en consoorten u op een andere manier betalen. En dan zal het u een pak meer kosten. De algemene regel is dat uw lokale bankier u NOOIT de zaken zal vertellen zoals ze zijn. Ze werken de eigen agenda af en zullen u doen investeren in die financiële producten waar ze het meest aan verdienen. Uw lot is daarbij van ondergeschikt belang.

Hoeveel betaalt u voor uw financieel advies? Het lijkt een voor de hand liggende vraag, waar de meeste mensen het antwoord echter niet op weten. Uit een onderzoek bleek dat veel mensen ofwel denken dat dit advies gratis is ofwel de kostprijs er van simpelweg niet kennen.

Gratis advies is meestal waard wat er voor betaalt...en dat is dus niets. Wanneer u pech hebt, schiet er zelfs nog op in. Het is onthutsend te vernemen dat het niet ongewoon is dat individuen hun financiën plannen op basis van mythes, geruchten, geburen, collega's, vrienden, internetforums of de media. Klinken de volgende adviezen u vertrouwd in de oren?: "Een huis kopen is de beste investering die u kan doen". Of wat vindt u van deze: "Niets is veiliger dan geld op de bank."

Het is een jammerlijk feit dat het meeste wat u over geld hoort van andere mensen totaal fout is. Of meer algemeen: die praatjes zijn totaal niet aan een concrete situatie aangepast. Ingaan op de gegeven adviezen kan u zware financiële schade opleveren. Tegen die achtergrond kan het nut van goed financieel advies moeilijk onderschat worden. Het is bovendien zijn prijs meer dan waard.

In Europa hebben de banken het beroep van "financieel adviseur" vakkundig de nek omgewrongen. Hetb begon allemaal in de jaren 90 en het is sindsdien alleen maar erger geworden. Vandaag zijn er waarschijnlijk geen financiële adviseurs meer actief. De bankiers hebben zodoende het alleenrecht op financieel advies in handen gekregen. Dat is één van de redenen waarom het aantal beleggingsfondsen (hedge en anderen) als een raket de lucht is ingeschoten. Vroeger waren er 1 tot 2 pagina's beleggingsfondsen in de Herald Tribune. Vandaag zijn er dat minstens 10.

Belangrijke fundamentals: zie abonneesectie  

Belangrijke technicals:  zie abonneesectie

Copyright 2016, Alle rechten gereserveerd. De inhoud van dit rapport mag niet gecopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke toestemming van Goldonomic


Woensdag 21 september 2016 - Het kost gemiddeld 3 jaar alvorens een portefeuille op een fatsoenlijke manier geherstructureerd is


Bijgewerkte secties: Recessiebestendige aandelen ,

Hoewel er regelmatig correcties kunnen optreden zijn de beurzen gedoemd om te stijgen zolang als we QE en/of negatieve rentevoeten hebben....Ik verwacht dat zowel de beurzen als de sector goud en zilver nog een lange weg te gaan heeft alvorens de muziek zal stoppen. Daarom is het belangrijk om aandelen te blijven accumuleren op zwakkere dagen. Zie de sectie recessiebestendige aandelen in abonneesecties. 

Belangrijke fundamentals: zie abonneesectie  

Belangrijke technicals:  zie abonneesectie

Copyright 2016, Alle rechten gereserveerd. De inhoud van dit rapport mag niet gecopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke toestemming van Goldonomic


Dinsdag 20 september 2016 - Een emotionele stem is een egoïstische stem die door de politici gevoederd wordt.


emotionBijgewerkte secties: Vastgoed , 

Een emotionele stem is een egoïstische stem die door de politici gevoederd wordt. De emotionele stem komt van ongeveer 70% van de bevolking. Politiiek nieuws is goed gemanaged, met een sterke focus op fotografische of filmische info. De communicatiesnelheid is zo sterk toegenomen dat de complexiteit van de berichtgeving voor de man in de straat simpelweg onbegrijplijk is geworden. De nodige backgroud kan alleen bekomen worden wanneer gebruik wordt gemaakt van diverse bronnen met gevarieërde informatie uit verschillende regio's.

Het komt er alleen op aan OM VERKOZEN TE WORDEN...en om vervolgens de kiezers bij de neus te nemen.

De Amerikaanse presidentsverkiezingen (maar ook die voor het Conres) zijn één grote MARKETINGMACHINE die duizenden mensen tewerkstelt. Elke individuele factor wordt grondig geanalyseerd. De strategie wordt uiteraard aangepast aan de gewijzigde maatschappelijke omstandigheden. Indien nodig kan de uitslag van de verkiezingen ook nog eens vervalst worden. De inzet is hoog en dat geldt niet alleen voor de Verenigde Staten, maar ook voor Rusland, Frankrijk, Duitsland...en veel andere landen op deze planeet.

De goudprijs aangepast aan de inflatie is nu lager dan in 1981!

inflation gold 2016

Belangrijke fundamentals: zie abonneesectie  

Belangrijke technicals:  zie abonneesectie

Copyright 2016, Alle rechten gereserveerd. De inhoud van dit rapport mag niet gecopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke toestemming van Goldonomic


Maandag 19 september 2016 - Mijn vrouw voorspelde al in 1995 dat gans Zuid-Afrika naar Europa zou komen...


Bijgewerkte sections:  Obligaties USA , 

Parijs : dit is ongeveer hoe Johannesburg er in 1994 uitzag nadat Nelson Mandela tot president van Zuid-Afrika was verkozen. Al jaren waarschuw ik de lezers dat FRANKRIJK alleen maar wacht op een groot accident waar moslims bij betrokken zijn. De kans is groot dat Frankrijk het eerste land in de EU zal zijn dat in een BURGEROOROG belandt.

De FED, ECB, BIS en het Bureau of Labor Stats maken ons niets dan blaasjes wijs. De echte cijfers geven aan dat de situatie verslechtert...de overheid liegt echter steeds harder...hoe lang kan dit nog blijven duren?

Wanneer de steun bezwijkt KAN de Dow Jones terugvallen richting 6.000 punten. Dat zou neerkomen op een grote marktcorrectie. Het feit dat veel aandelen die wij volgen de bovenkant van de trading zone hebben bereikt en dat anderen een technisch koersdoel in het vizier hebben, roept op tot VOORZICHTIGHEID. Beveilig daarom uw posities door middel van een stop loss...of bouw de posities af worden met het oog op een correctie na 8 november (Amerikaanse presidentsverkiezingen).

In 2005/06 implodeerde de zeepbel op de Amerikaanse vastgoedmarkt geleidelijk aan....De Amerikaanse vastgoedprijzen daalden dramatisch, soms met meer dan 50%. Die beweging stopte slechts enkele jaren geleden [zie sectie VASTGOED]. Op een bepaald moment leek de neerwaartse beweging te zijn gestopt, maar dat was slechts schone schijn. Veel mensen weten niet dat een BEAR MARKET bij vastgoed minstens 25 jaar duurt en dat de prijzen nooit in een vloeiende beweging dalen. Vandaag (september 2016) zijn er signalen dat de trends op de vastgoedmarkt de dalende trend opnieuw hervat hebben. in Aspen-Colorado, The Hampton's, Miami en Las Vegas zijn de prijzen opnieuw ingestort. Hetzelfde scenario geldt voor Canada en dat op de eerste plaats voor Vancouver, Toronto, Montreal en Quebec.

 

De vastgoedprijzen in België bereikten vorig jaar een piek en vanaf dit jaar zijn de activiteiten op de markt aan het opdrogen. Dit is een voorbode van lagere prijzen. 2015 + 26 = 2041 alvorens de bodem zal bereikt worden!!!

De huizenprijzen kunnen nogmaals met 40% dalen als de persoonlijke inkomens blijven dalen. Indien het probleem van de lage of negatieve rentevoeten niet opgelost raakt, kan de schade nog veel groter worden. Gevaarlijk is bovendien dat tijdens zo'n correctie de verhandelde volumes opdrogen, zodat het bijna onmogelijk wordt om vastgoed te verkopen.

In Spanje staan 1 miljoen huizen te koop...van overaanbod op de vastgoedmarkt gesproken! 

De correctie op de Europese vastgoedmarkt werd afgeremd door de SOCIALE ZEKERHEID, de VAKBONDEN en het feit dat een strengere SOCIALE WETGEVING het verlies aan inkomen heeft beperkt. Het valt niet moeilijk te begrijpen wat er zal gebeuren wanneer de Europese sociale zekerheid omvalt.

De dag dat de Europese vastgoedsector instort, zulen verschillende Europese banken, verzekeraars en pensioenfondsen op hun beurt instorten! 

Belangrijke fundamentals: zie abonneesectie  

Belangrijke technicals:  zie abonneesectie

Copyright 2016, Alle rechten gereserveerd. De inhoud van dit rapport mag niet gecopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke toestemming van Goldonomic


 


Vrijdag 16 september 2016 - De BEREN krabbelen weer recht  --  is dit een belangrijk bullish signaal?


consumer-pricesBijgwerkte secties: Koper, Platina & Non-Ferro's ,  Aardgasaandelen, Uraniumaandelen, 

Er is geen limiet aan monetaire inflatie. Centrale banken uit verschillende landen blijven activa kopen en ze kunnen aandelen en vastgoed blijven kopen...het volstaat om het benodigde geld te drukken. Dit is pure gekte, de financiële markten worden van a tot z gemanipuleerd, het zal allemaal niet goed aflopen...alleen weten we niet WANNEER het zal eindigen.

Op een bepaald punt in de toekomst zullen de centrale banken letterlijk alles in hun bezit hebben, inclusief de staat. Op dat moment vieren socialisme en communisme hoogtij, maar het zal onterecht verkocht worden als democratie en kapitalisme.

Monetaire inflatie (QE, negatieve rentevoeten) eindigt altijd in prijsinflatie, in zeepbellen. De overheid liegt en bedriegt altijd en zal de inflatiecijfers naar haar wensen ombuigen. (zie de figuur links - klik om te vergroten)

Soms duurt het maanden of zelfs jaren ALVORENS monetaire inflatie doorschemert in de prijs van consumptiegoederen. Het probleem is echter dat zodra ze opduikt het te laat is om te reageren.

Belangrijke fundamentals: zie abonneesectie  

Belangrijke technicals:  zie abonneesectie

Copyright 2016, Alle rechten gereserveerd. De inhoud van dit rapport mag niet gecopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke toestemming van Goldonomic


Donderdag 15 september 2016 -  Wie obligaties met een negatieve rentevoet koopt is een volslagen idioot en ik denk dat de meeste mensen het daar mee eens zullen zijn. 


Bijgewerkte secties: 

Wanneer we inderdaad dicht bij het einde zijn: hoe zal het dan allemaal aflopen? Kirby geeft zijn mening, "Ze zeggen dat het einde nabij is. Eigenlijk wil ik dat niet weten, want het zal geen happy end zijn. Niet voor mij, niet voor u...voor niemand. Het zal de manier waarop we leven op een ingrijpende manier veranderen. De forse bewegingen op de beurzen zullen sneller en sneller verlopen en bovendien dieper en dieper zijn. Toekomstige renteverhogingen zijn op de lange baan geschoven. Al die tijd hebben de centrale banken samen met de BIS het spelletje gemanipuleerd.

Wie obligaties met een negatieve rentevoet koopt is een volslagen idioot en ik denk dat de meeste mensen het daar mee eens zullen zijn. Sanofi en Henkel waren de eerste bedrijven die de beleggers konden overtuigen hen te betalen om geld te mogen lenen. Door obligaties te plaatsen aan een rendement van 0,05% negatief geven ze een signaal dat de obligatiemarkten hun piek hebben bereikt.

Een belegger die enkele van de obligaties van Sanofi's 1 miljard Euro ($1,12 miljard) emissie kocht en van plan ze is te behouden tot op de vervaldatum is er zeker van dat hij geld zal verliezen. Hetzelfde geldt voor de obligaties van Henkel van wie er voor een bedrag van 500 miljoen euro werden geplaatst. Het betreft obligaties met een looptijd van 2 jaar. Het komt neer op 2 Euro lenen aan uw buur in de wetenschap dat die maar 1 Euro zal terugbetalen.

De obligaties met negatieve rentevoeten zijn het equivalent van de derivaten die vorig decennium in het midden van de storm stonden. En we weten allemaal hoe dat verhaal is afgelopen.

Belangrijke fundamentals: zie abonneesectie  

Belangrijke technicals:  zie abonneesectie

Copyright 2016, Alle rechten gereserveerd. De inhoud van dit rapport mag niet gecopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke toestemming van Goldonomic


Woensdag 14 september 2016 - De Amerikaanse bevolking is KO geslagen...de Amerikanen kunnen hun eigen rekeningen niet meer betalen, laat staan die van de overheid.


Bijgewerkte secties:

De overheid maakt onderwijs duur. Politici hebben door hun tussenkomst op de markt de prijzen voor onderwijs door het plafond gejaagd. Maar zelfs nog erger is dat die prijzen door het aangaan van SCHULDEN zijn opgejaagd...Hillary Clinton zal het probleem niet oplossen, zij zal het alleen maar ERGER maken. Killary staat - samen met haar man - aan het hoofd van een CRIMINELE bende. Zij is een incompetente en zeer gevaarlijke vrouw....

Obamacare is zoals de monetaire politiek van de FED een COMPLETE RAMP. QE zal noch de VS noch de rest van de wereld uit de problemen halen, zoals Obamacare de medische verzorging al evenmin goedkoop en betaalbaar zal maken.

Er zijn grote problemen in de bankector, de sector van de (her)verzekeraars en die van de pensioenfondsen. Vanwege de lage en negatieve rentevoeten ontslaat de financiële industrie op grote schaal medewerkers. Daardoor zal de depressie alleen maar erger worden.

Bill Murphy zal in 2017 waarschijnlijk onze belangrijkste gastspreker zijn. 

Belangrijke fundamentals: zie abonneesectie  

Belangrijke technicals:  zie abonneesectie

Copyright 2016, Alle rechten gereserveerd. De inhoud van dit rapport mag niet gecopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke toestemming van Goldonomic


Dinsdag 13 september 2016 - De FED speelt in de kaart van de democraten (Killary Clinton)


Kennedy-and-CaponeBijgewerkte secties: Wereldbeursindices (alleen de candle charts),

Al Capone en Joe Kennedy both waren beiden bootleggers (dranksmokkelaars). Al Capone werd gepakt en eindigde in de cel,  Joe Kennedy werd rijk en zijn zoon werd president van de Verenigde Staten. Politiek en economie zijn altijd aan elkaar gelinkt geweest en dat zal ook altijd zo blijven. En geschiedenis wordt altijd door de overwinnaars geschreven.

God schiep de wereld in 6 dagen, maar de scheppers van de financiële wereld hadden daar 3 weken voor nodig: van 1 tot 22 juli 1944. Tijdens deze periode vond een internationale meeting plaats over de hervorming van het financieel systeem en de introductie van de goudstandaard in de plaats Bretton Woods in de Amerikaanse staat New Hampshire. In 1971 was het Richard Nixon die het internationaal financieel systeem de nek om wrong. In september 2016 of 47 jaar later hebben de meeste mensen dit nog altijd niet begrepen....

Het was in Bretton Woods waar de Angelsaksische bankiers een vreemd en totaal onlogisch financieel systeem opbouwden dat uiteindelijk alleen maar kon instorten. Iets wat we nu live aan het meemaken zijn. Waarom is de instorting van het financieel systeem onvermijdelijk? Omdat het tegen alle natuurwetten in gaat. Niets verdwijnt in deze wereld in het ijle of komt plots en onverwacht uit het niets te vooschijn. De zaken bestaan vanwege de wet op het behoud van energie. En de bankiers besloten in Bretton Woods tegen dat principe in te gaan. Geld en welvaart uit het niets zonder dat daar arbeid bij is komen kijken stemt overeen met de kortste weg naar aftakeling en degeneratie. En het is precies dat wat we vandaag meemaken.

Belangrijke fundamentals: zie abonneesectie  

Belangrijke technicals:  zie abonneesectie

Copyright 2016, Alle rechten gereserveerd. De inhoud van dit rapport mag niet gecopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke toestemming van Goldonomic


Maandag 12 september 2016 - Het gemiddeld rendement op Panamees vastgoed bedraagt 6 tot 9% ! 

Bijgewerkte Secties: Indiase Rupee-Goud , ZAR-Goud , ¥-Goud , Can$-Goud , Zwitserse frank-Goud , Aussie-Goud , €-Goud , 

credit cardEnkel een idioot pleegt belastingfraude of doet aan belastingontduiking, dat staat als een paal boven water. Er bestaan immers te veel helemaal legitieme manieren om je belastingen te verlagen of ze zelfs te vermijden... Er is bijgevolg absoluut geen reden om risico's te nemen door opzettelijk de wet te overtreden.

Bewaar het grootste deel van uw vermogen niet THUIS, zeker niet in een BANKKLUIS. Zoiets hoort BUITEN POLITIEK bereik te gebeuren. De realiteit is dat het in de regel meestal VEILIGER is om bepaalde activa buiten je land te bewaren. In Europa zijn bankkluizen NIET verzekerd. In het buitenland daarentegen kan je de inhoud van je SAFE integraal verzekeren. Vaak zelf voor politiek risico. In België en Nederland bestaan geen Vaults-Kluizen of NIET-BANK-instellingen waar je veilig iets kan laten bewaren.

Een brief uitgaande van de Belgische/Nederlandse staat naar de banken volstaat om je banktegoed en eventuele bankkluis te blokkeren. Wees ook voorzichtig met het 2 kluizen naast elkaar verhaal. Niet zo veilig als je wel denkt.

Een echte ramp is dat zodra uw woning in beslag genomen wordt en uw bankrekeningen bevroren. Het is dan aan u is om uw eigen onschuld te bewijzen … nadat ze u beroofd hebben van de financiële middelen om dit te doen.

Wees ook NOOIT zo onvoorzichtig om zelf waardevolle zaken, bankbiljetten enz. zomaar op reis naar het buitenland mee te nemen. Doe zoiets op een VEILIGE en LEGALE manier. Wees tenslotte ook voorzichtig met internationale kapitaalsverrichtingen en het gebruik van buitenlandse bank- en kredietkaarten die op jouw naam staan.


Panama heeft een schrijnend tekort aan "goede" woningen. Men schat dat er minstens +300.000 woningen moeten worden gebouwd om aan de vraag te voldoen.

onroerend panama

Belangrijke fundamentals: zie abonneesectie  

Belangrijke technicals:  zie abonneesectie

Copyright 2016, Alle rechten gereserveerd. De inhoud van dit rapport mag niet gecopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke toestemming van Goldonomic


Vrijdag 9 september 2016 - De dag dat we hogere intresten zien, zal de muziek stoppen met spelen...en die dag zal het SPEL OVER zijn!


ecbBijgewerkte secties:

De ECB houdt haar basisrente ongewijzigd. De Europese Centrale Bank houdt die basisrente dus op nul procent. De 25 centrale banken uit eurozone besloten om niets te veranderen aan de rente. Ook de rente op deposito's voor de commerciële banken bleef eveneens ongewijzigd op minus 0,40%.

Wie weet nog waarom de Russische economie bij het begin van de jaren 90 stierf? Dat was omdat er alleen maar geld geleend kon worden aan een rentevoet van 210% op jaarbasis. Dit was uiteraard een recordniveau, maar tussen 1993 en 1996 werd de rentevoet gedurende een lange periode met 3 cijfers geschreven. Je moet het maar eens proberen, geld lenen aan 210%. Wie met een eigen zaak wl beginnen, zal wel 2x nadenken alvorens hij geld gaat lenen.  De inflatie vloog toen door het dak en de prijzen schoten pijlsnel de lucht in. Is het aantrekkelijker om geld te lenen aan 55%? Dat was het percentage toen Poetin aan de macht kwam in 2000. Sindsdien is de rente geleidelijk aan gedaald tot 7,50% nu.


Dit is een voorsmaakje van wat BELGIE nog voor  het einde van het jaar te wachten staat!....en dit gaat een heel stuk verder dan gewoon een vermogensbelasting (dit is een copie van de update die we vorige maand schreven]

De Griekse minister van Financiën maakte meer details bekend over de aanleg van een verrmogensregister dat in voege gaat in februari 2017. Meer dan 8.500.000 belastingbetalers die in Griekenland geregistreerd staan zullen al hun bezittingen moeten aangeven (roerend of onroerend), dus hun totaal vermogen en zelfs de cash in bezit. Ook een bedrag van minder dan 100 euro moet aangegeven worden. De belastingbetaler zal onmiddellijk alle wijzigingen in zijn vermogen moeten melden, de registratrie zal niet op jaarbasis gebeuren. Binnen de maand moeten alle wijzigingen in het vermogen gemeld worden.

De Griekse autoriteiten geven daarmee een deja vue van de GESTAPO methoden die we voor WOII zagen. Dit is een voorspel van wat heel Europa te wachten staat (inclusief Zwitserland, Liechtenstein, Monaco, Andora,..)

De Grieken worden gedwongen om ALLES aan te geven wat ze bezitten, de belastingbetalers moeten roerende en onroerende bezittingen als GOUD, ZILVER, schilderijen, antiek, juwelen en zelfs historische wapens aangeven, ook de cash in de zakken of onder de matras moet aangemeld worden.  Hitler deed hetzelfde in de late jaren 30...en we weten allemaal wat in 1940 gebeurde...fortuinen werden gewoon vernietigd (dit is informatie die ik uit eerste hand ontving van Duitse bankiers).

Is er bij de wijsneuzen die hun goud en zilver en hun beleggingsportefeuilles binnen politiek handbereik bewaren nog geen lampje gaan branden?: alles is ok tot het dat niet langer het geval is. Op dat moment zitten de spaarders echter als ratten in de val. In een volgende fase zullen de overheden alles aanslaan zoals is gebeurd in Argentiniê.

Nota: wie zijn fysiek goud en zilver in kluizen bij de bank bewaart is extra kwetsbaar. Vanwege FATCA heeft de IRS  al toegang tot alle details over het spaargeld van de Amerikaanse burgers. Zelfs wie in het buitenland is geboren en nooit een stap op het grondgebied van de VS heeft gezet.

Belangrijke fundamentals:

  • Vanwege de HOGE SCHULDENGRAAD zal het financieel en politiek systeem omvallen op de dag dat de rentevoeten stijgen.

Belangrijke technicals:

  • De Amrikaanse staatsobligaties stegen op het bericht dat de ECB niets heeft gedaan = de verwachting dat de rente laag zal blijven.
  • De prijs voor ruwe olie en de aandelen in de sector olie & energie stegen op het bericht over een daling van de olievoorraden.
  • XXXXXXX is uitgebroken en zodoende KOOPWAARDIG.

CHK

Copyright 2016, Alle rechten gereserveerd. De inhoud van dit rapport mag niet gecopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke toestemming van Goldonomic.


Donderdag 8 september 2016 - Camille Gutt - welbekend van de Operatie Gutt - werd de 1ste president van het IMF (Internationaal Monetair Fonds)


RUSSIA-25-RUBLES-1922Bijgewerkte secties: €-Goud & €/$ , £-Goud & £/$/€ ,

Op 16 december 1947 hervormde de USSR het monetair systeem van het land. De bevolking moest haar cash omruilen tegen nieuw uitgegeven geld in een verhouding van 10:1. Deposito's van spaargeld tot 3.000 Roebel (dit soort rekeningen was goed voor 4/5de van het totaal) bleven gespaard, daarboven gebeurde de omruiling in een verhouding van 1:1. Grotere deposito's werden op een iets complexere wijze herberekend. Onder 3.000 Roebel gold de vorige regeling, van 3.000 tot 10.000 Roebel bedroeg de herwaardering 3:2 en boven 10.000 Roebel werd het bedrag automatisch gehalveerd. 

Op 20-21 juni vond een monetaire hervorming plaats in Duitsland die als pure diefstal mag beschouwd worden. De Reichsmark die onder de Hitlerperiode in gebruik was, werd vervangen door de Deutsche Mark. Zelfs onze wanhopige overheden zouden het niet gewaagd hebben om een dergelijke hervorming door te voeren. Tegenwoordig zou men het leger nodig hebben om ze door te voeren. Elke Duitser kon 60 Reichsmark omwisselen in een 1:1 verhouding — 40 Mark nu en nog een 20 Mark twee maanden later. De helft van het spaargeld kon omgewisseld worden in een verhouding van 1:10, de tweede helft in een verhouding 1:20. Pensioenen, salarissen, betalingen en belastingen werden omgerekend aan 1:1. Kunnen we dergelijke verhoudingen democratisch noemen?

Een nog triester lot was vennootschappen beschoren. Alle bedrijven ontvingen een som van 60 Mark per werknemer. Alle staatsobligaties (Treasuries) in oude Reichsmark werden zonder enige vorm van compensatie waardeloos verklaard! Dit leidde tot een devaluatie van ongeveer 2/3de van alle bankactiva die in staatsobligaties waren belegd. Dit alles gebeurde op staande voet, zoals bij een goede militaire operatie. Deutsche Marken werden in het geheim in de VS gedrukt en kwamen meteen in omloop. 

Monetarisering van schuld leidt ALTIJD tot hyperinflatie.

secret cycle

Martin Amstrong (Princeton Economics) was minder gevaarlijk toen hij nog in de gevangenis zat. Er is geen behoefte aan complexe financiële-modellen met PI-cycli en allerlei in Princeton-Amstrong bedachte uitvindingen die pretenderen om het gedrag van de beurzen in de onmiddellijke toekomst te voorspellen. Laat dat maar over aan het gezond verstand. Samen met de communicerende financiële vaten: hoe meer fiat geld (QE) hoe lager de rentevoeten en hoe hoger de beurskoersen. Zelfs wanneer we een depressie hebben.

We ontvingen heel wat mails van beleggers die behoorlijk in de war waren van de interprestaties die Martin Armstrong post factum maakte. Zijn interpretatie was dan ook niet bepaald eenvoudig en bovendien in se tegenstrijdig.

 

Belangrijke technicals:  zie abonneesectie  

Belangrijke technicals:  zie abonneesectie

Copyright 2016, Alle rechten gereserveerd. De inhoud van dit rapport mag niet gecopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke toestemming van Goldonomic


Woensdag 7 september 2016 - Investeren heeft alles te maken met communicerende financiële vaten!


Bijgewerkte secties:

QE (geld drukken) + Lage Rentevoeten (het drukken van nog meer geld) = stijgende beurskoersen, hogere prijzen voor goud en zilver. Dat geldt eens te meer tijdens periodes van recessie en depressie. 

Belangrijke technicals:  zie abonneesectie  

Belangrijke technicals:  zie abonneesectie

Copyright 2016, Alle rechten gereserveerd. De inhoud van dit rapport mag niet gecopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke toestemming van Goldonomic


Dinsdag 6 september 2016 - Een kans die we maar eens in ons leven krijgen!!....


Bijgewerkte secties: Majors, Juniors , $-Goud, Zilver , US-DollarRecessiebestendige aandelen , Olieaandelen ,

Maandag 5 SEPTEMBER 5 2016 waren de markten in de VS gesloten wegens LABOR DAY

De grootste vergissing die veel beleggers maken is te verwachten dat de financiële markten zich conform hun eigen wensen en verlangens zullen gedragen, zij verwachten onmiddelijk hier en nu winsten. Ze luisteren niet naar de muziek en hebben het ritme van de financiële markten niet te pakken. Behalve wanneer het te laat is!!! De goud- en zilversector deed het erg slecht in de periode van 2011 tot en met 2015. Over de afgelopen 6 maanden was de sector echter ijzersterk, waarbij alle geleden schade werd opgehaald. We zitten nu in de winst en dit nog maar het begin...er zit veel meer in het vat.

Belangrijke fundamentals:   zie abonneesectie  

Belangrijke technicals:  zie abonneesectie

Copyright 2016, Alle rechten gereserveerd. De inhoud van dit rapport mag niet gecopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke toestemming van Goldonomic

Labor day


Vrijdag 2 september: - Over de afgelopen 12 maanden heeft GOUD beter gepresteerd dan eender welke andere activaklasse!


Bijwerkte secties: $-Goud , Zilver , US-Dollar , 

De depressie is een REALISTISCH GEGEVEN en hetzelfde geldt voor de berenmarkt op de vastgoedmarkt.  Wereldwijd crashen de vastgoedprijzen op grote schaal: Aspen, Miami, New York, Vancouver, Toronto, The Hampton's,...de prijzen zijn met minstens 20% gedaald, inclusief uitschieters tot minus 50% Inmiddels zijn steeds meer mensen zich bewust van de communicerende financiële vaten. Hoe meer geld de centrale banken drukken, hoe hoger de vastgoedprijzen stijgen.

Stel met eigen ogen vast hoe die OERDOMME SOCIALISTEN in Venezuela een ganse maatschappij vernietigen...wees er op voorbereid dat dit ook in dit land kan gebeuren, in uw eigen stad. De OVERHEID ZAL NIETS DOEN OM dit te stoppen. Integendeel, ze zal het nog erger maken. Dit gebeurt wanneer de politici de vrije markt beletten van te functioren.

Deutsche Bank weigert fysiek goud te leveren aan wie daarom vraagt.

De financiële sector focust zich in de afgelopen dagen op het nieuws dat Deutsche Bank uit de problemen probeert te raken door een samengaan met Commerzbank als onderdeel van de strategie om een gehele of gedeeltelijke uitverkoop te houden, maar inmiddels is een nog meer zorgwekkend bericht binnengelopen. Volgens een Duitse website gefocust op de goudmarkt is Deutsche Bank niet in staat om fysiek goud te leveren dat door een klant was opgevraagd.

Belangrijke fundamentals:   zie abonneesectie  

Belangrijke technicals:  zie abonneesectie

Copyright 2016, Alle rechten gereserveerd. De inhoud van dit rapport mag niet gecopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke toestemming van Goldonomic

 


Donderdag 1 september 2016 - Op één generatie zal Europa onherkenbaar veranderd zijn! (tegen 2025-30 ten laatste)

 


Bijgewerkte secties: Majors (HUI-index) , Juniors (HUI-index) , Inflatie-index , Obligaties algemeen & USA , Landbouwgrondstoffen ,

soumissionToerisme in Frankrijk, België,..en de andere Europese landen is met minstens 10% teruggevallen. Aanleiding zijn uiteraard de aanslagen gepleegd door islamitische extremisten. De islam is bezig om Europa in alle stilte te veroveren. 

Die dreiging is verwoord in de hoofdpersoon van het boek van Michel Houellebecq Submission: Mohammed Ben Abbes, de "gematigde" moslim die president van Frankrijk wordt en het land vervolgens tot de ismal bekeert. En vanwaar startte president Ben Abbes de islamisatie? Van de Sorbonne University. Het is nu al volop aan de gang: Qatar gaf recent een belangrijk bedrag aan de bekende universiteit om de opvoeding van migranten te sponsoren. klik hier voor het ebook

De islam wil een burgeroorog in Frankrijk ontketenen: een blinde repressie uitlokken zodat de moslimbevolking de zijde kiest van de revolutionaire minderheid. Maar er bestaat zelfs een nog slechtere afloop: dat alles bij het oude blijft en dat er dus niets verandert.

Volgens Goldonomic en volgens Patrick Calvar, het hoofd van de Franse binnenlandse veiligheid, is "de confrontatie onvermijdelijk". Er zijn naar schatting 15.000 Salafisten tussen de 10 miljoen Franse moslims. De radicale fundamentalisten controleren veel van de woonwijken aan de rand van steden als Parijs, Nice of Lyon. Deze woonwijken worden overwegend door moslims bewoond. Hun priesters roepen op tot een burgeroorlog, waarbij alle ongelovigen het moeten ontgelden. Deze salafisten bestrijden open en bloot de Franse manier van leven en maken er geen geheim van dat ze met geweld, terreur en fysieke intimidatie het bestaande regime omver willen werpen.

Europa hernieuwt zich niet langer, de bevolking veroudert. In plaats van zich voort te planten, worden massaal immigranten uit het Midden-Oosten, Afrika en Azië verwelkomd die de autochtone Europeanen zullen vervangen. Ze brengen een cultuur met zich mee die totaal anders denkt over sex, wetenschap, politiek, cultuur, economie en de relatie tussen God en mens. 

Meer overlijdens dan geboorten, dat is de nieuwe realiteit in Europa. Op één jaar tijd kwamen er 2 miljoen immigranten bij, terwijl de autochtone bevolking blijft krimpen. De situatie is demografisch even vernietigend als tijdens de waanzininge 14de eeuw. 

Het fatale onevenwicht tussen de dalende geboortes in Europa en de toename van het aantal islams heeft al verregaande gevolgen: Europa is een incubator van terrorisme geworden met een nieuwe uiterst giftige golf van anti-semitsme, met een politieke ruk naar rechts waardoor het gezag de grootste crisis uit de geschiedenis ondergaat en waardoor de buitenlandse politiek de grootste wijziging ondergaat sinds de terugtrekking van Europa uit het Midden-Oosten. (Gatestone)


Apple moet 14,50 miljard Dollar aan achterstallige belastingen betalen. De EU heeft dringend geld nodig en dit is dus niet meer dan LEGALE DIEFSTAL - of alleszins een poging in die richting. Het bewijst dat de Europese staten hun AUTONOMIE verloren hebben. Europa wordt nu bestuurd door NIET-VERKOZEN BUREAUCRATEN. Een vrij land als Ierland zou zijn eigen belastingwetgeving mogen hebben, dit in het belang van de eigen burgers.  Binnen de EU is Ierland echter niet langer een vrij land. De macht ligt nu in Brussel en daar handelt men alsof ze door God persoonlijk zijn aangesteld. Maar zouden ze zich ergens iets van aantrekken, er is toch niemand die ze controleert.

 Belangrijke fundamentals:   zie abonneesectie  

Belangrijke technicals:  zie abonneesectie

Copyright 2016, Alle rechten gereserveerd. De inhoud van dit rapport mag niet gecopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke toestemming van Goldonomic

 

Categories: Financieel Nieuws

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."
Cron Job Starts