28
februari
2014

NIEUWS FEBRUARI 2014

BENT U VOORBEREID VOOR DE KOMENDE BAIL-IN(S)? ZE ZULLEN KOMEN ALS EEN WETTELIJKE HOLDUP BIJ KLAARLICHTE DAG EN ZOGEZEGD VOOR UW EIGEN VEILIGHEID !

 

 We hebben nog max 15+ plaatsen vrij. Maak uw reservering NU zodat u kunt aanwezig zijn bij deze uiterst informele  klein schalige happening

volg de reserveringsprocedure !

 http://goldonomic.be/nieuws/item/symposium-survive-the-sinking-titanic

Goldonomic-6

Vrijdag 28 februari 2014 - Geduld is bitter, maar de vrucht is zoet -

Update van vandaag en de videoclip is ENKEL voor abonnees!

Ik heb de mening dat free-shoppers en traders niet de mogelijkheid mogen hebben om deze update en deze video gratis te zien. Financiële analyse is zeer tijdrovend en duur en goed financieel advies komt met een prijs. Wat je gratis krijgt zal je per definitie veel meer kosten dan het abonnementsgeld en / of een deelname aan ons Symposium op 22 april aanstaande.

In de VS is de toegangsprijs aan een symposium met sprekers als Peter Schiff, Elmer Hogervorst, ....  ten minste $ 1.000 tot $ 3.000. In Europa klagen sommige mensen dat  575 euro duur is!?

Goed financieel advies is van onschatbare waarde ! - Al het andere komt gratis.....onze vaste abonnees weten dit ondertussen al lang en appreciëren onze onafhankelijkheid. Niet alleen omdat we zonder advertising/sponsering werken maar ook omdat we hen zekerheid geven en zij een hoger rendement realiseren dat boven dit van de "concurenten" ligt. (sinds 1 januari zit de portefeuille al op +10% winst, ex-dividend)

 


  Donderdag 27 februari 2014 -  Geduld is bitter, maar de beloning is zoet -


Geactualiseerde secties: Uranium & aandelen, Goud & Zilver majors, $-Goud,

De devaluatie van de Mediterrane landen naar een derde wereld status en een opmerking van een Belgische Intelligente Psychopaat.....deze gasten begrijpen het gewoon niet !

  

Dit beeld is helaas voor vele beleggers : Tot welke groep behoor jij ? of maak je uw huiswerk ? Lees Goldonomic en neem uw tijd.......Hebzucht is nooit een goede raadgever, noch is angst.


Belangrijke Technicals:

 • Wat met Uranium aandelen ?
 • Wat met de HUI-index (Goud & Zilver majors)  ?

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Woensdag 26 februari 2014


Het probleem is de overheid en niet de economie :  Oekraïne , Turkije ( Erdogan ) , Spanje ( Koninklijke Familie , Rajoy , .. ) , Thailand ( eerste minister ) , Venezuela ( Chavez , Maduro ) , Hollande (Frankrijk en 60 % gov gegenereerd BNP ) . Overheid en wat de Intelligente Psycho 's durven een Democratie te noemen, is erger dan wat absolutisme was vlak voor de Franse Revolutie .  Overheid is er niet om te helpen ... Ze zijn hier om gezondheidszorg duurder te maken, universiteit duurder ... alles wat ze aanraken is duurder ...

   

"Centrale banken staan klaar om goud te leasen in steeds grotere hoeveelheden moest de prijs stijgen " A. Greenspan 1998 - . Het probleem is dat het goud dat aan China en India is verhuurd nooit zal terugkeren naar het Westen en een goud audit  de massale fraude zal blootleggen.

Internationale aandelenmarkten ( zie geselecteerde landen in sectie abonnees  ) zal de muur van zorgen opklimmen gebouwd door de verslechterende economische cijfers  tot het kaartenhuis instort zoals gebeurde in Zimbabwe . Daarom is het belangrijker dan ooit een verzekering van fysiek goud en zilver te hebben. Papier Goud zal dit niet doen. Belangrijk is om je fysiek goud op te slaan buiten het bereik van de intelligente psychopaten en uit het bankwezen. Wij adviseren om dit te doen zolang dit juridisch mogelijk is.

Aandelen van Banken en Financiële instelllingen moet je links laten liggen, blijf er af zelfs in de verste verte. In Europa worden voorbereidingen getroffen om AXA op te splitsen in een ( slechte ) bank en een verzekeringsmaatschappij . Dit is de consequentie van zowel de eliminatie van de Glass-Steagall Act waardoor banken Casinos worden en de 2003 Commodity Reforn Act die wettelijk toezicht op derivaten heeft geëlimineerd.

Verzekering co 's zijn een accident waiting to happen . Extreem lage rente hebben hun basis inkomen weggenomen en reserves zullen instorten de dag dat de rente zal stijgen . Dalende vastgoed prijzen zullen de rug van de kameel breken.

Het IMF maakt geen onderscheid tussen papier en fysiek goud voor de boekhouding.

Belangrijke technicals :

 

zie abonnee secties.........

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.

 


Dinsdag 25 februari 2014 - Gaan we een Dow Jones  zien van 30.000 en hoger ?! -


Geactualiseerde secties :

Oekraïne is een typisch voorbeeld van een niet-duurzame complexe samenleving en dure energie . Het is bijna zeker dat het land,  dat het eindresultaat is van politieke gimmics,  de komende maanden / jaren uit elkaar zal vallen in ten minste twee delen : Oost ( Russisch) en West ( Pools, Oekraïne) ....meer in de sectie ACADEMIE : Tainter, energie en complexe samenlevingen.

Wat in Vegas gebeurt , blijft in Vegas , wat er gebeurt in (zuid) Afrika gebeurt over heel de westerse wereld !

De JSE Top - 40 index sloot op zijn hoogste ooit op vrijdagmiddag , vooral te wijten aan een last-minute spurt toen de Amerikaanse markten sterker openden en leken hoger te gaan. Robuuste resultaten van bedrijven die het rapportage seizoen openden op de JSE , een zwakke rand, sterkere internationale markten en aanwijzingen dat de wereldeconomie in een stroomversnelling zit, heeft SA aandelen dag na dag hoger gestuurd vorige week , met de belangrijkste indices op recordhoogtes . Beleggers leken volstrekt het negatief nieuws te hebben genegeerd , zoals de hogere inflatiecijfers , glansloze detailhandel verkopen, arbeidsonrust en het effect van hogere olieprijzen en de rente op de economische activiteit.

Het negeren van slecht nieuws is een zeker teken van een stieren markt .

 

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


 Er zijn nog 20+ plaatsen beschikbaar dus indien u erbij wil zijn ........schrijf in en volg de reserveringsprocedure !

 http://goldonomic.be/nieuws/item/symposium-survive-the-sinking-titanic

Goldonomic-6

 


Maandag 24 februari 2014 -  In de abonnee secties vind je goede solide aandelen die rendementen geven van 4% tot 8% -

Geactualiseerd secties: Olie aandelen, Natural Gas & Aandelen, Uranium & aandelen, Bank aandelen, ruwe olie, kolen & aandelen, Landbouwproducten, Copper & Platinum, Grondstoffen, VS dollar, Inflatie index

Hoe hogere voedselprijzen we krijgen, hoe groter de kans op rellen en revolutie.Het belangrijkste verschil is dat westerlingen zijn gehersenspoeld om te geloven dat de beschaafde mensen hun grieven uiten in een stemhokje in plaats van het doen met een strijd in de straten. Het is een verkeerde premisse. Helaas, zo is gewelddadige revolutie. Vele revoluties worden gestart door de CIA.

             

Dus deze anti-goud idioten zijn precies dat, idioten, of ze hebben het geheugen van een goudvis. Papiergeld komt en verdwijnt, zoals de nacht volgt op de dag. Dit is de natuurlijke orde der dingen. En zoals men kan zien, het is niet door het traden in goud dat iemand rijk wordt. Door in Goud te beleggen bescherm je je spaarvermogen tot op het bittere einde. Het is verkeerd te stellen dat de GOUD houders rijk zullen worden. Deze zullen gewoon rijk blijven. Alle anderen zullen arm worden.

We hebben meer dan enkel Goud & Zilver aandelen in de abonnee secties. Recessie Bestendige aandelen, Olie aandelen, Aardgas aandelen met een opbrengst tot 8% ... staat uw spaargeld nog steeds op een spaarrekening??


(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


 Er zijn nog een 20-tal plaatsen beschikbaar. Nu inschrijven indien u erbij wil zijn ... volg de reserveringsprocedure !

 http://goldonomic.be/nieuws/item/symposium-survive-the-sinking-titanic

Goldonomic-6


Zaterdag 22 februari 2014 - Goud Meer Haussier met Yellen -


FOX Business legde Peter Schiff op de rooster voor de kleine dip in de goudprijs deze week. Peter verdedigde de vooruitzichten van goud en legde uit waarom het gele metaal enkel maar omhoog kan gaan met Janet Yellen als hoofd van de Federal Reserve.

"Het is zinloos te proberen een $ 5 daling in de prijs van goud uit te leggen nadat deze negen opeenvolgende  dagen gestegen is... Markten gaan niet elke dag omhoog. Dus er hoeft geen verklaring te zijn ... Zolang de Fed blijft verkeerde dingen doen... ga ik goud blijven aankopen. " Peter Schiff


   


(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


  Er zijn nog een +20-tal plaatsen beschikbaar. Indien u erbij wil zijn ... NU inschrijven!

 http://goldonomic.be/nieuws/item/symposium-survive-the-sinking-titanic

Goldonomic-6


Vrijdag 21 februari 2014 -  Waarom zijn bankiers zo arrogant? - Goud zal eigenhandig de dollar doden -


Geactualiseerd secties: Recession Proof aandelen, Wereldbeurs indices

Vraag naar goud en trends voor 2013:

 De aangepaste monetaire basis blijft exponentieel stijgen. Het is slechts een kwestie van tijd voordat we hyperinflatie zullen zien. Deflatie is eveneems mogelijk mits het financiële systeem failliet gaat ... iets dat autoriteiten met alle middelen zullen proberen te voorkomen . Als de Federal Reserve niet eigenhandig  de Amerikaanse dollar zal vernietigen, zal China het wel doen - met de antithese van de dollar : goud.

Als intelligente psychopaten zoals Mugabe (Zimbabwe), Chavez en Madura (Venezuela), Kirchner (Argentinië), ....intelligent genoeg zijn om deflatie te voorkomen en ze de landen van de economieën die ze leiden in hyperinflatie jagen, waarom dan zouden Obama en de westerse leiders dan falen?

Intelligente psychopaat President Madura van Venezuela noemt de protesterende menigte fascisten ...!?

Het zit steeds allemaal in de prijs: Newmont Mining meldt $ 2,5 miljard verlies voor 2013.  Winst voor Goud & zilver mijnaandelen weerspiegelen de correctie die we hadden sinds de late zomer 2011....Meer in de abonnee secties.

Wat is het verband tussen de REEEL besteedbaar inkomen van de middenklasse en de prijsontwikkeling van onroerend goed? .... Meer in de abonnee secties.

Belangrijke Technicals:

 • Meer in de abonnee secties.

 


(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


 Er zijn nog een 25+ plaatsen beschikbaar. Indien u erbij wil zijn ....... NU inschrijven !

 http://goldonomic.be/nieuws/item/symposium-survive-the-sinking-titanic

Goldonomic-6


Donderdag 20 februari 2014 - HERSTEL EN BETERSCHAP ?! WAAR ???


domino

Geactualiseerd secties:

 Een klein overzicht van het nieuws en "fact and figures"

 • 8 miljard euro aan Belgische woonkredieten staan "onder water"
 • Banken verlagen nogmaals de rente op spaarboekjes die onder de 0.25% duikt terwijl de officieele inflatie in België 1.17% is (kan je rekenen wat je verliest?)
 • BNP schrapt 300 banen, ING......
 • Dexia boekt 1.1 miljard verlies
 • Belgische economie verloor verleden jaar meer dan 10.000 ondernemingen
 • Ruim 1.000 Belgische bedrijven over de kop in januari
 • Belgische ministers keuren brugpensioen goed op 52 terwijl ze steeds zeggen dat we langer moeten werken
 • Sociale onrust neemt overal toe, werkonzekerheid, meer werkloosheid, belastingen, minder koopkracht,.....
 • Conflicten in vele landen nemen toe en lopen uit de hand (Oekranië, Venezuela,...)
 • Elke Italiaan die geld uit het buitenland krijgt ziet daarvan automatisch 20% geconfisceerd
 • Na het IMF en de Bundesbank, wil nu ook de EU uw spaargeld 'mobiliseren' ttz confisceren
 • Sony schrapt 5.000 banen: Zaventem zwaar getroffen
 • 1.250 banen verdwenen in sector hernieuwbare energie
 • Truckbouwer Volvo schrapt nog eens 2.400 banen
 • enz......enz.......

Alles kaat goed....en de propaganda gaat maar door maar heeft u positief nieuws gelezen ? Als de domino stenen vallen zal het snel gaan......

 (C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


 Er zijn nog een dertigtal plaatsen beschikbaar dus indien u erbij wil zijn ........schrijf in en volg de reserveringsprocedure !

http://goldonomic.be/nieuws/item/symposium-survive-the-sinking-titanic

Goldonomic-6


 Woensdag 19 februari 2014 - Tirannieke Prinsen zijn even nefast als Tirannieke democratieën!


Geactualiseerd secties: Goud & Zilver Majors, Goud & Zilver junioren,

Tyrannic democratieën kunnen nog erger omdat ze duren tot de meerderheid geen eten meer heeft. In Venezuela komen de pro-overheid demonstranten uit de getto's. De anti-overheid demonstranten zijn de minderheid, namelijk studenten, goed opgeleide mensen. Velen zijn uit Venezuela gevlucht naar Canada, de Verenigde Staten, Panama in de hoop een beter leven te vinden.

Thai, Venezolaanse, Oekraïne protesten gewelddadig, ... mensen worden gevoed met de regering, regulering en belastingen en deze gebeurtenissen zal blijven escaleren als de depressie erger wordt ...

Zeg nooit "Dit zal hier nooit gebeuren "!

 In het beste geval zal elk land zijn eigen pad vinden. Hopelijk met zo weinig mogelijk geweld ... maar mensen zijn het zat! Het is duidelijk dat Spanje, net als Griekenland,  gewoon op een deel van haar schuld zal moeten failliet gaan . Idem vooral Ierland en Portugal. Japan zal toevlucht nemen tot het drukken van geld in hoeveelheden die tot de verbeelding spreken en de wereld opschrikken, tot ze eindelijk in het reine komen met het feit dat ze moeten omgaan met hun deficit spending.

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


 

Er zijn nog een dertigtal plaatsen beschikbaar dus indien u erbij wil zijn ........schrijf in en volg de reserveringsprocedure !

http://goldonomic.be/nieuws/item/symposium-survive-the-sinking-titanic

Goldonomic-6

 


Dinsdag 18 februari 2014 -  De financiële repressie is begonnen en je bent schuldig tot het tegendeel is bewezen -


guardio 20di 20finanza 201

Geactualiseerd secties:

De financiële repressie is begonnen.   Al wie in Italië een bankrekening bezit en geld krijgt toegestuurd vanuit het buitenland ziet daar nu automatisch 20% van geconfisceerd aan de grens. Italië is daarmee het eerste land dat een richtlijn van het IMF daadwerkelijk implementeert en ben je als burger schuldig tot het tegendeel bewezen is.  Lees hier meer

Dit geeft duidelijk aan dat het reeds vijf na twaalf is,  dat een ondoorzichtige taks op spaarders (klik hier voor meer) en alle andere richtlijnen om uw geld te "confisceren" niet zo maar genomen worden "voor in het geval dat....." maar in werkelijkheid in uitvoering worden gebracht en daadwerkelijk worden geïmplementeerd.  Als u in een positie bent waarbij je voorzorgsmaatregelen dient te nemen.....doe het dan beter NU voor het werkelijk te laat is ! Als je geld hebt ben je de speelbal !  Dit is duidelijk Glaubensunwilligkeit en ook waarom er nog ongeveer 250 miljard op de Belgische spaarboekjes staat terwijl de richtlijnen om te confisceren worden geïmplementeerd .......klik hier voor de pdf file

"De rommel is geleidelijk groter aan het worden, omdat de bubbels geleidelijk groter worden. We hebben de grootste zeepbel ooit,want we hebben een gelijktijdige zeepbel op de aandelenmarkt en de onroerend goed markt en de obligatiemarkt ....  de Fed weet dat deze bubbel te groot is om te knallen. Daarom gaat de FED terugkomen met een nog grotere ronde van QE (geld drukken) dan de laatste ronde. We zullen worden geraakt met een tsunami van inflatie .... Nieuwe Fed-voorzitter Janet Yellen zei dat ze meer inflatie wil. Nou, ze is op de goede weg om het te krijgen. " Peter Schiff denkt dat de Amerikaanse dollar als eerste in de problemen zal zitten en niet de Treasury Bonds. Waarom? Schiff zegt: "De dollar zal eerst gaan. Vergeet niet, de Federal Reserve kan  al die obligaties kopen om de instorting van prijzen te stoppen, maar om dit te doen dient het dollars te drukken. Maar, uiteindelijk, zal de dollar instorten, ...." (Er is veel meer in het video-interview)

 

U voldoende en juist informeren kan het verschil maken tussen alles verliezen of uw vermogen veilig stellen.

Goldonomic-6

 

 Belangrijke technicals :

 • Stop met het jagen op snelle fiat winsten en kies voor zekerheid. We gaan turbulente tijden tegemoet met hoge volaliteit !

 (C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag 17 februari 2014 - Dit is geen deflatie noch hyperinflatie, dit is een schaakspel!


 

 

Geactualiseerd secties:  $-Gold , Silver , €- Gold , Aussie-Gold & Aussie/$/€ , Swiss-Gold , Can-Gold , ¥-Gold , £-Gold , ZAR-Gold , Krona-Gold , Renminbi-Gold ,

 Ter herinnering  : de Amerikaanse markten zullen allemaal gesloten zijn op maandag voor President's Day

 

Extra info over het symposium : "Hoe overleef je de zinkende financiële Titanic ?" met Peter Schiff, Elmer Hogervorst, Erik Geenen, Manoj Chatlani en Francis Schutte

 •  Wanneer ?     dinsdag 22 april 2014 van 9 uur tot 20 uur.
 •  Waar?      Noord-Belgie of Zuid-Nederland.  Deelnemers worden enkele weken vooraf ingelicht waar het symposium zal doorgaan.
 •  Wat zit er in de prijs ? 

   (uren onder voorbehoud)

 

 • 8u00               ontvangst met koffie, thee,...... kennismaking en overhandiging van de welkomstmap met nuttige info en inclusief 6 maand gratis abonnement op Goldonomic 
 • 9u00               start symposium
 • 10u30              koffie break
 • 10u45              vervolg symposium
 • 12u30              lunch met 3 gangen en aangepaste wijn
 • 14u00              vervolg symposium
 • 16u00              break
 • 16u15              vervolg symposium
 • 17u15              Q & A  met Peter Schiff, Elmer Hogervorst, Erik Geenen, Manoj Chatlani en Francis Schutte  (inclusief Q & A ivm navigatie website zodat u optimaal rendement kan halen in alle sectoren en op het juiste moment en uw inschrijving en/of abonnement héél snel kan terugverdienen)
 • 19u00              Drink /receptie

Reserveer nu !

We proberen zoveel als mogelijk tijd te geven voor "Vraag en Antwoorden". Daarom is het aantal deelnemers  beperkt.

Er zijn nog een dertigtal plaatsen beschikbaar dus indien u erbij wil zijn ........schrijf in en volg de reserveringsprocedure !

http://goldonomic.be/nieuws/item/symposium-survive-the-sinking-titanic

Natuurlijk zitten we in een depressie! ... en de rente zal omhoogschieten nadat de Dollar instort.

Natuurlijk zal Janet Yellen stoppen met tapering en  kwantitatieve versoepeling uitbreiden : dat is een wiskundig feit!

Dit is suïcidaal. Wat we vandaag zien in de opkomende markten zullen we morgen hebben in het Westen: ecomomies dalen en de rente gaat omhoog om de munt te beschermen.

 

 (C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


 

 Goldonomic-6

 


Vrijdag 14 februari 2014 - De overheid kan het probleem niet oplossen omdat de overheid het probleem is -


Updated sections:


Socialisme werkt niet ... Venezuela was de natte droom van elke socialist. Chavez en Madura hebben een land dat direct na de tweede wereld oorlog  een van de rijkste in de wereld was geruïneerd. De situatie is zo slecht dat er niet alleen een tekort is van wc-papier, maar alle luchtvaartmaatschappijen zijn gestopt met vliegen naar Caracas, Venezuela. Het goede is dat de studenten eindelijk in opstand komen: al het geld van de anderen is op en verkwist in Venezuela! Dit gezegd zijnde, het ergste is dat Chavez, Nicolas Madura, Hollande, Obama, ... allemaal aan de macht zijn gebracht door een democratisch stemproces.  Het ergste is dat de socialistische leiders nog het lef hebben om de studenten de schuld te geven....

Moslims  in Nederland (immigranten) beledigd omdat een goed uitziend Nederlandse meisje een bar opent  in Nederland ... wat een arrogantie! Wie denken deze jongens dat ze zijn??

Na het IMF en de Bundesbank, wil nu ook de EU uw spaargeld "mobiliseren".  De term 'confisceren' is dan ook misschien beter op zijn plaats dan 'mobiliseren.' lees meer... klik hier ...en ....klik hier

Op ons symposium, met Peter Schiff, Elmer Hogervorst, Erik Geenen, Manoj Chatlani en Francis Schutte, dat zal doorgaan op 22 april 2014, krijgt u niet alleen de absoluut schokkend ontwikkelingen die zich gaan afspelen maar ook hoe u zich kan beschermen, wat te doen, hoe, waarom...  en krijgt u ook de tijd om vragen te stellen aan onze gastsprekers.  Wees voorbereid want in het slechtste geval zal dit voor sommigen het verschil zijn tussen alles verliezen of het opgebouwde vermogen veilig te stellen.

Goud, zilver en mijnaandelen zetten hun bull run in. $-Goud is door een belangrijk weerstandsniveau gebroken ($ 1280 en op het moment ook de 1306 $) en bevestigt hierbij dat de bodem formatie is gerijpt. De sector is uitgegroeid tot een schreeuwend koopsignaal.

 

Reserve ratio van banken in Panama dienen minstens 30% te bedragen

 Zilver staat $ 21,07 genoteerd. Als deze prijzen aanhouden zal het zilver uitbreken.

 Belangrijke Technicals:

 • GORO +10% , MAQ.TO +10% , MUX +12% , PG.TO + 10% , SVM +10%,......
 • Meer belangrijke informatie in secties van de abonnees ...

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


 

 

Goldonomic-6


 

Donderdag 13 februari 2014 - de Fed drukt om de 12 maand evenveel geld als over de laatste 100 jaar -

 


 

AMSTERDAM - 500 ton goud is plots uit de open markt verdwenen . Geen handelaar weet waar het is . Beijing is stil , maar er zijn sterke vermoedens dat een grote koper in  China zijn krachtige klauwen er op heeft gezet .

 •     Japan was een netto-importeur van goud in december , de eerste keer in bijna vier jaar . De netto investeringen bedroegen 1.885 kilogram ( 60.604 gram ) .
 •     De deelstaat Gujarat in India melde dat de zilver invoer een vijfjarig record raakte van april 2013 tot januari 2014 . Invoer was meer dan 450 % hoger dan in dezelfde periode een jaar geleden .
 •     Australische Perth Mint zei dat de goud omzet steeg met 41 % en zilver 33 % in 2013 . In januari steeg de vraag naar goud met 10 % en zilver met 8 % .

Meer belangrijker imformatie in secties van de abonnees ...

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.

 


 

Goldonomic-6


Woensdag 12 februari 2014 -  Vastgoed prijzen zijn ook afhankelijk van het echt besteedbaar inkomen -


Geactualiseerd secties:

 Hoe lager het echt besteedbaar inkomen, hoe lager het algemene niveau van vastgoed / onroerend goed (real estate) :

meer over Real Estate (vastgoed / onroerend goed) in de sectie abonnees.

De Europese Crisis gevisualiseerd:

Belangrijke Technicals:

 • zie abonnee sectie

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Goldonomic-6


Dinsdag 11 februari 2014 - het Oosten is geen veilige plek om uw spaargeld te houden -


Geactualiseerd secties: Uranium & Uranium shares , 

In de EU is de economische depressie erger aan het worden. Werkloosheidscijfers in Griekenland, Italië en Spanje blijven stijgen. Ik verwacht een nieuwe crisis op de Europese obligatiemarkten direct na de aanstaande mei Verkiezingen in de EU.

Japan zou wel eens voor iets nooit gezien kunnen staan: omgekeerde kapitaalcontroles of de Bank of Japan die het onmogelijk maakt voor buitenlanders om Japanese Yen (schatkistpapier, aandelen, .. deposito's) te verwerven.

 HSBC, een van de grootste banken ter wereld, heeft 'schrijnende problemen' en er kan een $ 111.000.000.000 kapitaal inbreng nodig zijn. Twee analisten voor Forensic Asia, een onlangs gelanceerde boutique Hongkong onderzoeksbureau, hebben zware kritiek op van de bank voor 'overdreven inkomens, onvoldoende gekapitaliseerde balansen, wettelijke en reglementaire problemen.CNBC

Kluisjes in banken die failliet kunnen gaan zijn "death traps" die wachten op de eigenaren om dicht te slaan.

Bij verschillende gelegenheden heb ik aangegeven dat de financiële toestand van de Chinese banken zich in een precaire toestand bevinden en hun banksysteem is slecht gestructureerd . Weinigen weten dat de QE ( geld drukken ) in China een veelvoud is van de QE in de VS. Het Oosten is dus geen veilige plek om uw spaargeld te houden . meer in de abonnee sectie.

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


 Goldonomic-6


Maandag 10 februari 2014 -  Is de basis voor de bull markt volgende etappe nu gelegd ... of is dit het begin van de grote crash? -


Geactualiseerd secties: Olie aandelen, Natural Gas & Aandelen,

 

De Goldonomic sites worden geraadpleegd over de hele wereld, door de NSA, de Russische geheime dienst, MA-16, EU-spy-systeem, Staatsveiligheid, ... Helaas, vanwege hun hacking vaardigheden hebben zij toegang tot de sites zonder een financiële bijdrage ............... Bent u een abonnee?

 

Vanaf vandaag is de sectie Real Estate enkel toegankelijk voor de Special Services en Abonnees! De sectie ACADEMIE is tot het einde van de maand nog voor iedereen toegankelijk !

 • Bosnië of dit gebeurt wanneer 40% van de mensen geen baan hebben : Sociale onrust, Revolutie en ---- binnenkort ook in Portugal, Spanje, Frankrijk, Italië, Griekenland, ...

 • Oekraïne of dit gebeurt wanneer grootmachten (Rusland en de VS / ECB) botsen over ENERGIE. Verwacht een interventie van het (Russische) leger te zien na de Olympische Spelen in Sochi. -En binnenkort ook in Turkije
 • Tijdens de Eerste Wereldoorlog duwden de Autoriteiten de werkloosheid in Europa met 4.000.000 naar beneden in slechts 4 jaar tijd. Dat is 1.000.000 per jaar.
 • Iran zegt dat oorlogsschepen onderweg zijn tot dicht bij de grenzen van de VS (AP) - Iraanse oorlogsschepen gezonden naar de Atlantische Oceaan zullen dicht bij US zeegrenzen reizen voor de eerste keer, vertelde een hoge Iraanse marine-commandant zaterdag. De commandant van de Noordelijke Vloot van de Marine van Iran, admiraal Afshin Rezayee Haddad, zei dat de schepen reeds in de Atlantische Oceaan zijn via wateren in de buurt van Zuid-Afrika, melde het officiële persagentschap IRNA.

 

Je denkt dat je veilig bent, omdat u zelf een aantal huizen bezit,  maatschappelijk welzijn hebt, goedkope medische hulp hebt, u recht heeft op een pensioen, ... dan is het beter je voor te bereiden op een vreselijke verrassing. Straks zal dit allemaal weg zijn ... ofwel omdat de Grote Overheid blut zal zijn, hetzij omdat Hyperinflatie deze waardeloos zal maken.

De farce is voltooid: Blythe Masters , hoofd van JPMorgan Chase & Co 's grondstoffen divisie en de vrouw achter de derivaten zou toetreden tot een adviescommissie van de Amerikaanse Commodity Futures Trading Commission . Masters , 44 , werd uitgenodigd door waarnemend voorzitter Mark Wetjen om te zetelen in een commissie van de wereldwijde markten op de in Washington gevestigde regulator van futures en swaps , volgens een persoon met kennis van de materie . Masters is gepland om deel te nemen aan een CFTC vergadering op 12 februari om grensoverschrijdende begeleiding te bespreken over de regels , zei de persoon. "(Zero hedge )

De manipulaties worden steeds meer en meer flagranter . Op 6 februari werden de prijzen van goud en de beurs futures tegelijkertijd gemanipuleerd . Op een aantal recente momenten heeft goud  geprobeerd door de $ 1270 per ounce prijs te breken . Als de goudprijs stijgt boven dit niveau , zou het een vloed van short-covering kunnen triggeren door de hedge funds die ' meeliften ' op de goudmanipulatie van de bullion banken . De aankopen door de hedge funds om hun short posities te dekken zou de goudprijs hoger duwen. Met druk die wordt uitgeoefend door strakke leveringen van fysieke beschikbare goudstaven voor levering aan China, wordt de Fed steeds meer wanhopig om een het deksel op de prijs van het goud te houden . De recente grote daling van de beurs bedreigde de Fed hun beleid  om de druk van de dollar te nemen door te bezuinigen op obligatie-aankopen en het verminderen van het bedrag van de schuld monetisatie. (Paul Craig Roberts en Dave Kranzler)

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


Vrijdag 7 februari 2014 - Als u het probleem ziet maar er niets aan doet, word je een deel van het probleem -


Geactualiseerd secties :

10 redenen om te gaan voor een 2 de permanente verblijfsvergunning / paspoort ( krijg de details en meer door deel te nemen aan ons Symposium op 22 april 2014) .  Het verkrijgen van een 2 de permanente verblijfsvergunning ( en paspoort ) is een stuk makkelijker en goedkoper dan u denkt en heeft veel meer voordelen dan je denkt ....

 •     Reden # 1 : Meer Internationalisering Opties : Het verkrijgen van een tweede paspoort kan de deur letterlijk openen naar een wereld van internationalisering opties voor uw activa en inkomsten die verboden terrein zijn voor burgers van bepaalde landen.
 •     Reden # 2 : Meer Visa - Gratis Reizen : Een kenmerk van een goede paspoort is hoeveel visumvrij reizen het toelaat .
 •     Reden # 3 : Vermijd Buitenlands Beleid  : Als uw eigen overheid een slechte gewoonte heeft om zijn neus in de interne aangelegenheden van andere landen te steken , kan je het doelwit zijn moest je toevallig op de verkeerde plaats zijn op het verkeerde moment .
 •     Reden # 4 : Preempt Reizen / Mensen Controles : Een tweede paspoort kan ook van pas komen als paspoort beperkingen of andere soorten van mensen controles worden uitgevoerd. Dat wil zeggen , het voorkomt dat uw regering/oveheid in principe je onder huisarrest kan plaatsen door het intrekken of annuleren van uw paspoort , om welke reden zij dat nodig acht .
 •     Reden # 5 : U moet niet te leven als een vluchteling : Het hebben van een tweede paspoort zorgt ervoor dat u altijd een andere plaats heeft om mogelijk thuis te noemen.
 •     Reden # 6 : Afstand doen : Naar alle waarschijnlijkheid zult u een tweede paspoort nodig hebben moest u beslissen om de drastische stap te nemen van afstand te doen van uw nationaliteit.
 • Hierdoor kunt u profiteren van enorme fiscale en wettelijke voordelen als uw eigen land zijn burgers belast met verstikkende en onontkoombaar fiscaal beleid .
 •     Reden # 7 - # 10 : Symposium deelnemers zullen dit ontdekken .

Meer over een 2 de permanente verblijfsvergunning / paspoort tijdens ons Symposium op 22 april 2014.

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


 We zitten reeds boven de 52% van de beschikbare plaatsen dus indien u erbij wil zijn ........reserveer en volg de reserveringsprocedure !

Goldonomic-6

We zitten reeds aan 52% van de beschikbare plaatsen dus indien u erbij wil zijn ........reserveer en volg de reserveringsprocedure !


Donderdag 6 februari 2014 - Wanneer de Fed een loopje neemt met de rente of minder obligaties inkoopt (tapering) gebeuren er ergens slechte dingen -


Geactualiseerd secties:  Real Estate in België, Nederland, 30 Redenen om vastgoed te verkopen,

De wielen komen van het financiële systeem en het is steeds een strijd om te overleven die uiteindelijk leidt tot een oorlog. Alle landen zijn van nature protectionistisch als ze te ver worden geduwd. De gevechten zijn nog maar net begonnen in wat belooft een enorme, lelijke valuta-oorlog. Als de valuta oorlogen van de jaren 1930 en 1970 een gids zijn, zullen we mesgevechten  zien. Regeringen zullen vuil vechten, ze zullen belastingen, beperkingen en kapitaal controles opleggen. Het gebeurt al en we zullen veel meer zien  .... (Code Red-Casey)

Zolang de VS zich een weg uit de recessie kan drukken, zal er leven zijn ... Het rare deel van dit spel - althans voor gewone mensen - is dat de US-Dollar telkens profiteert van de zwakte en problemen van andere landen. Dit omdat de dollar 's werelds "reserve currency" is en men kan gemakkelijker en sneller elke valuta omzetten in dollars. Het Britse pond was 's werelds reserve valuta tot de overeenkomst van Bretton Woods.

De centrale oorzaak van een krediet boom is de val van de marktrente onder de natuurlijke rente. Investeringen die niet rendabel  zijn tegen hogere tarieven worden mogelijk. Hoe groter de afwijking van de rente van de natuurlijke snelheid, hoe groter de potentiële krediet boom en hoe groter de barst. Ludwig von Mises

Door de rente laag te houden en veel extra liquiditeit in de markten te pompen, is de Fed opzettelijk de reële rente in negatief territorium aan het duwen. Zoals altijd zal de rente terug komen met een wraak en neemt de laatste actieve generatie bij (een nare) verrassing.

Een van de zeer nare verrassingen zullen VASTGOED zijn. Alle argumenten  door diegenen die doen alsof Vastgoed prijzen hun dieptepunt hebben gehad en weer omhoog zullen gaan kan worden gebruikt tegen de analisten / schrijvers. Vastgoed/onroerend goed is gestegen sinds WO II en niets stijgt voor altijd .... Meer over Real Estate: klik hier - en hier

 • Q. De prijzen zijn al aanzienlijk gedaald ( althans in sommige delen van de wereld ) en zijn al herstellende en kan niet meer naar beneden komen .
 •     A. Vastgoed cycli bestaan ​​uit een bull run de duur van ongeveer 50 jaar en een beer run voor de duur van 26 jaar . De correctie hadden we net (2011-2013) voor aangewezen markten ( VS en Spanje ) was al gepland en voorspeld in 2007 . Niets gaat naar boven of naar beneden in een rechte lijn . Andere Real Estate bubbels zijn net gebarsten ( Canada , België , ... ) en lopen aanzienlijk op de algemene cyclus . Dergelijke echter geven niet aan dat het niet gebeurt .
 • Q. Lange Termijn reële rente zijn op een historisch dieptepunt .
 •     A. Vandaar dat de rente alleen omhoog gaan. Hoe meer de rente omhoog gaat , hoe duurder een woning en hoe moeilijker het is om het te financieren .
 • Q. Banken zullen het moeilijker maken om een hypotheek te krijgen .
 •     A. Hoe moeilijker het is om een ​​woning te financieren , hoe minder potentiële kopers en hoe lager de prijs . Strengere regels inzake de financiering worden naar verluidt toegepast om een Real Estate Bubble voorkomen! ? Hij of zij die van dit argument dacht moet geestelijk gehandicapt zijn.
 • Q. Ouders zullen vaker bereid zijn om hun kinderen financieel te helpen om een huis te kopen .
 •     A. Dit is een bearish argument bij uitstek en het bewijs dat Real Estate prijzen veel te duur zijn . In een "normale markt " kunnen kinderen een huis te kopen , zonder enige hulp van hun ouders . Eigenlijk in een normale markt ( zoals het was in de jaren 1960 ) een huishouden kan een huis kopen , een auto, kinderen opvoeden ,  betalen voor een vakantie en het nog redden ... allemaal met het salaris van een alleenstaande ouder . [ politici die doen alsof de samenleving verbeterd is zijn ook verstandelijk gehandicapt ]
 • Q. Een huis huren is een verspilling van geld .
 •     A. NIET ZO . Zeker niet tijdens de bearmarkt cycli. Vanuit economisch oogpunt moet een gezin steeds betalen voor een dak ofwel kopen van een huis  door kapitaal te gebruiken of door het huren van een woning . Kopen van een huis levert alleen op tijdens hoogconjunctuur . Veel gezinnen die tijdens de voorbije hoogconjunctuur een huis kochten zijn nu onder water en wordengedwongen om lucht af te betalen.

Meer over Onroerend goed en vastgoed cycli tijdens ons Symposium op 22 april 2014.

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


 Woensdag 5 februari 2014 - Een Hyperinflatie beleid is alleen mogelijk met een deflatie propaganda (dat is precies wat Yellen doet) -


Geactualiseerd secties: De correctie was perfect voorspeld door ons in november 2013 ... zie Lange Termijn Grafieken sectie,

Kennedy was waarschijnlijk de laatste Amerikaanse president met wat hersenen in zijn hersenpan. (voordat hij in het hoofd werd geschoten )

Obama "really sucks" : vandaag worden 1 op de 10 Amerikaanse gezinnen door de Russen  van stroom voorzien.

Putin regelt nu in wezen 10% van de gehele Amerikaanse elektriciteit matrix.

In de afgelopen jaren hebben de Amerikanen productie geëxporteerd naar China en worden steeds meer energie afhankelijk van het buitenland. Uranium is een van de beste investeringen voor de komende 5 tot 10 jaar.

 • Hoeveelheid elektriciteit in de Verenigde Staten door kernenergie: 20%.
 • Aantal woningen in President Obama's Amerika die worden aangedreven door de Russen: 1 op 10.
 • Aantal woningen in President Kennedy's Amerika die werden aangedreven door de Russen: 0.
 • Percentage van ingevoerde uranium in President Obama's Amerika: meer dan 90%.
 • Percentage van ingevoerde uranium in President Kennedy's America: 0%.
 • In 1962, was de VS de grootste producent van uranium in de wereld.
 • In 2013, de VS gerangschikt # 8 in de productie van uranium, direct na China. (D.Casey)

Olie is de achilleshiel van de US-Dollar:

 • De regering van Nigeria kondigde ook vorige week dat het zou gaan om te beginnen met het verschuiven van de olie geld uit Federal Reserve Board dollar en in Chinese Yuan.
 • Zimbabwe heeft aangekondigd dat het nu  Chinese Yuan, Japanse Yen, Indiase roepies en de Australische dollar zal accepteren in een poging om de afhankelijkheid van hun land op de USD te verminderen.

We herinneren ons allemaal de Reserve Bank of Zimbabwe's Gideon Gono die Ben Bernanke prees voor de gelijkenissen tussen zijn QE monetair beleid en Ben's QE beleid van de Amerikaanse Federal Reserve .

Hetzelfde doen keer op keer en een ander resultaat verwachten is de definitie van krankzinnigheid . ( Albert Einstein )

De voormalige Amerikaanse adjunct- minister van Financiën Paul Craig Roberts bood een overtuigende theorie de afgelopen week dat de Amerikaanse Federal Reserve opzettelijk opkomende valuta aanvalt door middel van hun wereldwijde monetaire beleid in een poging om mensen te dwingen om op de dollar terug te vallen om te voorkomen dat de dollar crasht naar haar intrinsieke waarde nul . In feite heeft de heer Roberts gespeculeerd dat de Amerikaanse bankiers zich verheugen in het instorten van de valuta's van twee van de VS gepercipieerde vijanden - Rusland en Venezuela .  Maar zelfs als dit het snode plan van de Amerikaanse bankiers is,  heb ik het gevoel dat het sneller een averechts effect op hen zal hebben en alleen de dood van de USD zal inluiden. Waarom ? Twee van de pijlers vertragen de onvermijdelijke ineenstorting van de dollar zijn de oliedollars en het gebruik ervan als een de facto valuta in de internationale handel . Elk land van Irak tot India tot Rusland tot Iran tot China tot Australië tot Japan tot Brazilië hebben reeds hun voornemen bepaald om geen USD meer te gebruiken in billaterale handelsovereenkomsten alsmede olie aankopen , en veel landen die het lot van hun munt hadden vastgebonden aan de USD in de afgelopen jaren hebben ook al lang de banden met de USD verbroken.

We zijn in het midden van een depressie. Het zal allemaal veel erger worden voordat het beter wordt: faillissementen, werkloosheid, voedselbonnen, belastingen, regelgeving,....

Belangrijke technicals: 

         zie secties voor de weerstand en steun van ****/*** en ***** alsook de technicals van aardgas, olie en uranium

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


 

Goldonomic-6

We zitten reeds boven de 50% van de beschikbare plaatsen dus indien u erbij wil zijn ........reserveer en volg de reserveringsprocedure !


Dinsdag 4 februari 2014 -  Zullen de beurzen hun stierenloop hervatten zodra Yellen stopt met taperen? Zal ze het risico nemen van een crash? -


Geactualiseerd secties: £-Gold & £ / $ / €, ZAR-Gold & Rand / $ / €, Krone-Gold & Kroon / $ / €, Renminbi Goud, Rupee Goud, Wereld beurs indexen,

JPMorgan marktkapitalisatie ligt rond de 170 biljoen $. Als de zilver verliezen zo groot zijn als 40 biljoen $ in contanten, dan zal JPM insolvent zijn. Punt . Dit zal gebeuren vanaf Zilver handelt tegen $ 36 per oz.   Voeg de verliezen voor Goud (Goud zal omhoog gaan wanneer Zilver omhoog gaat) en rentederivaten en dit alles wordt een financiële atoombom.

Zodra de prijs van zilver de koers overtreft van JPMorgan, dan is voor elke dollar de prijs van zilver omhoog gaat zal JPM circa 70 cent of zo verliezen.

Dit betekent dat als zilver de $ 60 raakt, JPMorgan een enkel cijfer aandeel zal zijn.

Er wordt gezegd dat China  waarschijnlijk ook de grootste houder van papier Gold & Silver is. Dit is logisch ... Welke koper zou de papierprijs niet naar beneden drukken om het ECHTE fysiek Goud en Zilver zo en aan lagere prijs in handen te krijgen?! Vooral als je miljarden waardeloze Amerikaanse Treasuries in handen hebt.

   

De Bodem van de vastgoed boom die begon na de Tweede Wereldoorlog zal niet worden bereikt tot 2030 en de Chinese vastgoedmarkt is een Bubble ... en anderen delen onze mening. Real Estate zal niet alleen blijven lijden onder de dalende reële inkomen, maar de sector zal worden geslacht zodra de rente weer gaat stijgen ...

  Belangrijke technicals:

  zie secties in vermogensallocatie : zie targets en wat te doen !!!

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


 We zitten reeds boven de 50% van de beschikbare plaatsen dus indien u erbij wil zijn ........reserveer en volg de reserveringsprocedure !


Maandag 3 februari 2014 - Er is een verband tussen het crashen van valuta's en de onjuiste allocatie van financiële middelen -


yellen printing

Geactualiseerd secties: US-Dollar , €-Gold & €/$ , $-Gold , A$-Gold & A$/$/€, Swiss-Gold & Swiss/$/€ , Can$-Gold & Can$/$/€ , ¥-Gold & ¥/$/€ ,

"Dat kan HIER NOOIT GEBEUREN......!!?."

De ERGSTE vorm van ANGST is ONTKENNING.

Mensen zien zo veel gevaar, hun afweermechanisme is om te weigeren dit te erkennen.

 Janet Yellen mag zelfs niet dromen van tapering (geleidelijk afbouwen van het opkoopprogramma van staatsleningen en hypotheekobligaties) . Als ze dat doet zullen wij niet alleen meer deflatoire rookgordijnen zien (een hyperinflatie beleid is alleen mogelijk met een deflatoire propaganda), maar ook meer barstende zeepbellen en meer volatiliteit op de financiële markten resulteert in meer Black Swan Events.

tapering = geld drukken in een trager exponentieel tempo

De geldcreatie uit het niets en fractional reserve banking leidt tot een verkeerde allocatie van middelen. Misallocated fondsen stromen eerst naar nationale entiteiten (landen), omdat deze worden gezien als veiliger. Vooral wanneer het risico wordt gedekt door DERIVATEN. We zijn op een punt gekomen waar Wiskundig men toenemend en EXPONENTIEEL moet blijven vers geld drukken(QE). Tapering of een daling in de creatie van vers geld is uiterst gevaarlijk als kapitaal de landen ontvlucht die in de problemen zitten en leiders worden gedwongen om drastisch de rente te verhogen om de daling van hun munt te stoppen. [crashende wisselkoersen drijven de prijs op van de ingevoerde goederen en genereren meer inflatie]. De sterke stijging van de rente brengen de werelds grootste banken  in gevaar (JPMorgan, Deutsche Bank, ... volg de zelfmoorden), die de Nationale obligaties tegen faillissement (schuldenmoratorium) hebben verzekerd.

Rente zal laag blijven totdat de tijd op is !!! Als de tijd verstreken is , zal zelfs God niet in staat zijn om deze te houden op bijna nul niveaus . Janet Yellen gebruikt vreemde economische en econometrische modellen en matrixen voor de Dollar en de wereld te beheren . Degenen onder jullie die eigenlijk econometrie studeerden weten dat het een wetenschap is die probeert om de economische fenomenen te verklaren met wiskunde. Te makkelijk en het werkt niet ! Het grootste manco van Yellen is dat ze geen praktische regels gebruikt . In plaats daarvan gebruikt ze esoterische economische modellen die niet overeenkomen met de werkelijkheid .

Stijgende rente zou de volgende Black Swan kunnen zijn als landen worden gedwongen om het algemene niveau van de rente te verhogen om hun munt te beschermen : dit is de verkeerde allocatie van middelen die terug slaan !

De Zuid-Afrikaanse Reserve Bank verhoogde onverwacht de benchmark rente en volgen de centrale banken in de opkomende markten van Turkije tot Brazilië die hun monetaire beleid aangescherpten om hun valuta's te versterken . Met een dramatische stijging in Turkije (overnacht) van de leningsrente 7,75-12,5 procent aangekondigd op 28 januari , volgde de Turkse Centrale Bank Gouverneur Erdem Basci  zijn eerdere belofte om de rente te gebruiken als een wapen om de Turkse munt, de lira te verdedigen. Een munt moet worden beschermd omdat een neerstortende wisselkoers  ( hyper ) inflatie genereert omdat de prijs van de invoer en energie piekt .

Zwakke valuta en de stijgende rente zijn een explosief gevaar voor DERIVATIVEN, de VIJF grootste banken in de wereld en de stabiliteit van het financiële stelsel .... Heb je Goud?

Dit is een schoolvoorbeeld van wat er ELKE KEER gebeurt net voordat dingen uit de hand lopen! Omstreden premier van Turkije, Erdogan, leed een klap op zijn stoere reputatie als de centrale bank de druk van de overheid haalde en agressief de rente verhoogde op een late-night noodsituatie vergadering om de val van de kelderende valuta in te dammen.

Argentina 19.67 %
Brazil  10.25 %
Turkey 12 %
India 8 %
South-Africa 5.5 %

Elke dag zijn er nieuwe bedreigingen . Oproepen tot kapitaalcontroles ( wereldwijd) . Vermogensbelasting ( Europa). Plunderen van ' slapende ' bankrekeningen ( Japan ) . Politie weg komt met moorden ( Land of the Free) . En nu gaat de president van de Verenigde Staten een nieuw programma lanceren om de controle over uw pensioensparen te nemen (wat in Europa in veel landen al het geval is) .

Er zijn iets van een 3000 kleine mijnbouwbedrijven in de wereld vandaag , daarom is het belangrijk om de juiste keuzes te maken = zie sectie goud en zilver juniors in vermogensallocatie

Neem je geld uit het bankwezen en REN terwijl het nog kan! ... De wielen komen van het financiële systeem en de zwakste valuta's crashen ... terwijl onrust, burgeroorlog, revolutie en oorlog verspreiden.   Wereld Oorlog III is in feite al begonnen en is zich nu aan het verspreiden ....

 • Banken in Italië en het Verenigd Koninkrijk zijn begonnen met het beperken van hoeveel geld klanten kunnen opnemen. Banken in de Verenigde Staten zijn begonnen met het beperken van internationale overschrijvingen van hun klanten. En natuurlijk, de banken in Cyprus bevroren volledig de mensen hun rekeningen.
 • Iedereen van het Internationaal Monetair Fonds tot vooraanstaande Harvard economen hebben gepleit voor kapitaal controles die uw geld zullen vergrendelen in een falende banksysteem.
 • "Rijkdom belastingen" worden ook voorgesteld ... opnieuw door het IMF, evenals de Duitse centrale bank.
 • Ze komen ook voor uw pensioensparen. Polen nationaliseerde particuliere pensioenfondsen vorig jaar en nam er de helft van dit jaar.
ZARUSD 10 year INRUSD 10 year
ImpoBRLUSD 10 year TRYUSD 10 year

Belangrijke technicals:

        BELANGRIJKE KOOPSIGNALEN ! zie secties in vermogensallocatie

 

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.

Categories: Financieel Nieuws

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."
Cron Job Starts