30
april
2013

NIEUWS APRIL 2013

ALS U UW SPAARTEGOEDEN NIET BUITEN POLITIEK BEREIK HEEFT, BENT U NIET KLAAR MET UW HUISWERK

woensdag 1 mei 2013 - ER IS EEN VERSCHIL TUSSEN WAARDE EN PRIJS - moet u uw goudposities verkopen als het verkoop signaal wordt bevestigd ?

Updated sections: Investment Pyramid , Krone-Gold & Krone/$/€, Renminbi-Gold, Indian Rupee-Gold

Voor meer grafieken en informatie,  klik hier

Alhoewel Goldonomic zich ten eerste focust op hoe het vermogen te beschermen in deze woelige tijden, een middellange en lange termijn aanpak heeft, halen wij ook nog eens een héél mooi gemiddeld rendement per jaar!

Een abonnement méér dan waard !  Wenst u toegang tot alle secties van de website en uw spaargeld veilig te stellen ?  klik dan hier

Copyright © 2009-2013 Goldonomic.be; Alle rechten voorbehouden. Vertrouw U met ons juridisch beleid telkens u de site bezoekt: deze wordt voortdurend bijgewerkt .


maandag 29 april tot woensdag 1 mei 2013 - Bank vakantie in veel landen - als je het systeem nu niet verlaat, zal je niet in staat zijn om het systeem te verlaten.


Bijgewerkte secties: US-Dollar, €-Goud & € / $ , Aussie-Gold & Aussie / $ / €, Swiss-Gold & Swiss/$/€, Can-Gold & Loonie/$/€,  ¥-Gold & ¥/$/€, £-Gold & £/€/$ , ZAR-Gold & R/$/€ ,

De volgende dagen zijn er veel financiële markten gesloten. Markten in Noord-Amerika (Canada en de VS) zijn actief.

Goud : Dit is de uitzondering op de regel waar een verhoging van het (papier)aanbod de (fysieke) vraag eveneens verhoogt. Het ergste wat ZE (de centrale planners) hadden kunnen doen was om
de papieren goudprijs naar beneden te drukken in een ongekende bull markt voor de fysieke markt. Mocht het ooit weer gebeuren, zal het resultaat hetzelfde zijn. Wat dit heeft gedaan voor de scherpe waarnemers is om hoe de toekomstige mechanismes te onthullen en te ontdekken hoe de goudprijs in feite zal worden ingesteld. Papieren handel in goud betekent niets als de fysieke markt explodeert, het crashen van de goudprijs door de centrale banken heeft niets anders teweeg gebracht dan een enorme vraag naar het echte metaal.

Begrijp in twee minuten waarom Goud naar $ 6.993,-per oz zal gaan

 Een burgeroorlog is dichtbij......Spaanse clash tegen 14.000 (veertienduizend) politie mensen

Tijdens de laatste maanden van 2012 heeft een bedrag van 45 miljard euro de EU verlaten.

   Voor meer grafieken en informatie,  klik hier

Alhoewel Goldonomic zich ten eerste focust op hoe het vermogen te beschermen in deze woelige tijden, een middellange en lange termijn aanpak heeft, halen wij ook nog eens een héél mooi gemiddeld rendement per jaar!

Een abonnement méér dan waard !  Wenst u toegang tot alle secties van de website en uw spaargeld veilig te stellen ?  klik dan hier

Copyright © 2009-2013 Goldonomic.be; Alle rechten voorbehouden. Vertrouw U met ons juridisch beleid telkens u de site bezoekt: deze wordt voortdurend bijgewerkt .


vrijdag 26 april 2013 - het grote geheim is uitgekomen, er is géén goud !


Dit zijn de prijzen die je vandaag moest betalen voor fysiek Goud / Zilver in PANAMA:

1 kg bars $ 59,435.47
Krugerrand 1 oz. $ 1,996.72
Eagle 1 oz. $ 1,952.34
   
American Silver Eagle $ 41.29
Chinese Silver Panda $ 59.15

 

Goud / Zilver mijnen, zij bezitten fysiek goud /zilver, aandelen : *****+ 7,5%, A*****N +50%, G**** ****n + 9%, G**** ****r + 8.64%, M***** ***d + 17%, P**** ***l + 18%, S******p + 7%, D******  ***d  + 7%

  Voor meer grafieken en informatie,  klik hier

Alhoewel Goldonomic zich ten eerste focust op hoe het vermogen te beschermen in deze woelige tijden, een middellange en lange termijn aanpak heeft, halen wij ook nog eens een héél mooi gemiddeld rendement per jaar!

Een abonnement méér dan waard !  Wenst u toegang tot alle secties van de website en uw spaargeld veilig te stellen ?  klik dan hier

Fysiek goud, manipulatie van de markten, geschiedenis en heden, waarom mensen liegen, bedriegen, stelen en doden in naam van goud en JA, waar is het goud en wie heeft echt het goud ?

Copyright © 2009-2013 Goldonomic.be; Alle rechten voorbehouden. Vertrouw U met ons juridisch beleid telkens u de site bezoekt: deze wordt voortdurend bijgewerkt .


DONDERDAG 25 APRIL 2013- 9 $ boven spotprijs voor 1 oz zilveren munten!

Goud en Zilver Markten ervaren soortgelijke volatiliteit als in het verleden. Deze keer hebben we echter wel een paradigma verschuiving en de ENDGAME! ... Financiële autoriteiten zijn dwazen en rijp voor het asiel ... hun laatste domme actie (de 4-12 coup) heeft een extreem bullish effect op de fysieke goud markt. Britain's Royal Mint, in de 13e eeuw opgericht, verkocht meer dan drie keer zoveel gouden munten deze maand dan een jaar eerder toen de prijzen daalden. Verkopen zijn meer dan 150 procent hoger dan vorige maand, volgens Shane Bissett, directeur van edelmetaal en herdenkingsmunt bij de Koninklijke Munt. Goud is 11 procent gedaald deze maand, op weg naar de grootste daling sinds september 2011 ... meer

 


Waar Caesar, Napoleon en Hitler faalden,  zullen ook niet een stelletje intelligente psychopaten kunnen verwezenlijken. De EU-zone zal uit elkaar breken en de Frankenstein zal niet overleven. Zelfs in Duitsland beginnen mensen wakker te worden en te morren ??....

  • Te veel huizen in Spanje, te veel fabrieken in Duitsland, te veel ambtenaren in Frankrijk ...
  • Fracking is verboden in de EU ... binnenkort zal energie onbetaalbaar zijn en alleen overheidsfunctionarissen (ze krijgen het gas gratis) zullen kunnen reizen.
  • Sigarettenpakjes lijken binnenkort allemaal op elkaar. Ontwerpers en pakket fabrikanten zullen duizenden mensen moeten ontslaan en namaaksigaretten zullen de markt inpalmen (de ambtenaar die verantwoordelijk is voor de uitvoering van deze wet openlijk verklaarde dat hij zich geen bal aantrekt van mensen die hun baan hiermee verliezen?)
  • Autofabrikanten sluiten de ene vestiging na de andere. Salarissen en andere regelgevingen maken ondernemen en ondernemers kapot ...
  • Visa en grote chemische bedrijven zijn van plan om Europa te verlaten ... de staalreus Mittal is aan het vertrekken ...
  • Een ECB renteverlaging van bijna nul tot bijna, bijna nul zal niet in staat zijn om de schade te herstellen ... je hoeft geen Einstein te zijn om dit te begrijpen... waarom begrijpt Mario dit dan niet? .. of wel misschien.

Tot voor kort, was mijn veronderstelling dat een Franse schuldencrisis zou plaatsvinden tussen 2014 en 2017. In het licht van het buitengewone misdadigheid van Hollande en zijn huidige regering ben ik van gedachten veranderd en geloof dat Frankrijk nu zeer dicht bij de afgrond staat. Doe je gordel om in Europa want het laatste echt communistische land van de wereld staat ongeveer op imploderen.

Politici beheren Frankrijk's economie met een dergelijk systeem dat de publieke sector continu georganiseerd kan plunderen bij de particuliere sector. Deze geïnstitutionaliseerde wijze van stealth overval heeft een zichzelf versterkende cyclus van economische verval zodanig dat lagere bedrijfswinsten worden meegenomen in beperkte particuliere investeringen, en zo verder tot lagere economische groei, wat resulteert in stijgende werkloosheid. [vergelijkbare omstandigheden doen zich voor in België]. In Frankrijk is de regering een deel van het BBP en is groter dan het deel van de particuliere economie geworden ...

Elites in Frankrijk zijn ervan overtuigd dat de communistische technocratie een superieur systeem is voor het kapitalisme, en dit geloof is door een groot deel van de bevolking geaccepteerd.

Economische malaise van Frankrijk is een fout van het publieke moraal.De elites van de publieke sector verafschuwen niet alleen de particuliere sector, maar zij geloven ook dat het een hogere roeping is om geld te stelen van ondernemers en het aan de civiele servants te geven. Dit moreel bankroet betekent dat de situatie onomkeerbaar is, wanneer de bevolking wordt gebombardeerd met propaganda dat het creëren van rijkdom op de een of andere manier vuil is, terwijl het moreel toelaatbaar is voor de staat om alle particuliere winsten te onteigenen, zal het moeilijk zijn om een klimaat voor economische groei te bouwen.

Voor meer grafieken en informatie, klik hier

Wenst u toegang tot alle secties van de website en uw spaargeld veilig te stellen ?klik dan hier


Copyright © 2009-2013 Goldonomic.be; Alle rechten voorbehouden. Vertrouw U met ons juridisch beleid telkens dat u de site bezoekt: deze worden voortdurend bijgewerkt .


WOENSDAG 24 APRIL 2013 - HET BANK SYSTEEM IS ALS EEN BETONNEN VLIEGTUIG, HET ZAL NEERSTORTEN EN ER ZULLEN GEEN OVERLEVENDEN ZIJN !

Als je geld in een Fractional Reserve Banking-systeem steekt moet u weten dat, zodra je het op je bankrekening zet, MINSTENS 90%(automatisch) verloren is! Fractional Reserve Banking is een absurd en uiterst gevaarlijk spel en het zal slecht aflopen. Het probleem met de banken is dat ze spelen zonder gevaar ... als er een verlies is, zal de belastingbetaler ervoor opdraaien en de stukken kunnen lijmen. Als u in de jaren 1950 geld leende dat je niet had, was het een misdrijf en je zou hangen. Kwantitatieve versoepeling (QE) is een strafbaar feit en juridisch zou je hiervoor naar de gevangenis moeten.

Volgens de Boston Consulting Group is er maar één uitweg uit de eurocrisis: in principe zullen alle burgers moeten betalen voor de herstructurering van de Europese overheid en bankschulden.  Dat betekent dat iedere spaarder, eigenaar en verhuurder zal moeten betalen, zelfs als u bijvoorbeeld uw hypotheek hebt afgelost.

 

 Voor meer informatie en grafieken, klik hier

Onze abonnees krijgen alle achtergrond informatie en weten wat ze kunnen doen om zich te beschermen tegen deze diefstal,....

klik hier als u zich wenst te abonneren

 

 Copyright ©2009-2013 Goldonomic.com; All Rights Reserved.  Familiarize yourself with our legal and use policies every time you engage the site: they're updated constantly without notice.

Copyright © 2009-2013 Goldonomic.be; Alle rechten voorbehouden. Maak u vertrouwd met ons juridische beleid elke keer dat u de site bezoekt en gebruikt : ze zijn voortdurend bijgewerkt zonder kennisgeving.


DINSDAG 23 APRIL 2013 - China heeft tot nu 1/3 van de Wereld Goud Productie gekocht !


  Het Goud Kartel ((intelligente psychopaten die geloven dat ze goden zijn) heeft haar hand overspeeld. Zoals ik had verwacht, in plaats van de mensen bang te maken van goud, heeft het meer kopers aangetrokken. Met ingang van 14 april, had China al gekocht 1/3e van de Wereld Goud Productie ... eigenlijk, het feit dat de coup op grote schaal werd geadverteerd in de hele wereld door de mainstream media was dit voor Goud de beste promotie die het kon krijgen.World Gold Production was 2700 Tonnes or 225 Tonnes/month

 

Wereld Goud Productie was 2700 ton of 225 ton per maand
China 370 T
Australia 250 T
USA 230 T
Russia 200 T
RSA 170 T
Peru 165 T
Canada 100 T
Indonesia 95 T
 *2012 cijfers

Shanghai Gold Exchange Physical Gold Delivery   klik hier om het ganse artikel te lezen

Beurs indexen: als we zien naar de actie op Wall Street in de laatste 5 dagen, is het moeilijk om het vermoeden te mijden dat de handelaren en Hedgefondsen de volatiliteit rondduwen binnen het huidige aanbod en grenzen om zo extra centen binnen te halen terwijl ze enkel en alleen beleggers super nerveus maken. De correctie werd verwacht en we testen nu de weerstand niveaus die steun zijn geworden.
Betreft goud-en zilvermijnen: na de daling van de goudprijs in de afgelopen week, en de nog snellere verslechtering van de aandelen van goudzoekers, zijn de diep over verkochte condities nu heel duidelijk. Om dit in perspectief te zetten, in het laatste decennium heeft goud een aantal opwaartse acceleraties gehad waardoor het overkocht was ten opzichte van het 200-daagse gemiddelde, met pieken tussen 25% en 29%. De keerzijde, dinsdag's low goudprijzen zaten bijna 20% onder het 200-daagse gemiddelde. Voeg daarbij dat de relatie Fysiek Goud / Papier Goud MINSTENS 1:100 is. Nog beter is dat de Goud Coup veel GAPS heeft gecreëerd op de kaars grafieken van goud / zilver aandelen, en ... GAPS worden altijd gevuld! [Koop:. Royal Gold, Silvercorp, Franco-Nevada, PAAS (Pan American Silver), EGO (Eldorado), Sandstorm, First Majestic Silver] De HUI grafiek toont dat de mijnbouw aandelen terug op ondergewaardeerde niveaus zitten idem als in 2001, toen goud in het laatste stadium was van zijn berenmarkt.


Betreft Fysiek Zilver : het is bijna onmogelijk Zilveren muntstukken te kopen onder de 30$.

EEN NIEUWE WAARSCHUWING VOOR FYSIEK GOUD.

 

Goud bezitten en het opslaan is niet genoeg. Hoe het te bezitten en hoe het te bewaren is kritiek en wordt eventueel van terminaal belang. Beleggers met aanzienlijke deposits in het systeem (banken en brokers) zitten in het middelpunt van de storm die aanzienlijke schade zal teweegbrengen. Pensioen rekeningen en fondsen zijn ook de nagel in de doodskist van de centrale planners.

Het hele proefschrift van bescherming wordt steeds moeilijker.

De hele theorie van goud als verzekering hangt nu af van hoe en waar. Het concept van de goud ETF's is helemaal verkeerd.

Belangrijk om te weten : Hoe Europa er uit zal zien als Van Rompuy, Barroso en co. hun plannen doorvoerenklik hier om het volledig artikel te lezen 

Over Koper en grondstoffen: Volgens Alexandra Knight van de National Australia Bank, beste voorspeller voor industriële metalen die door Bloomberg worden gevolgd over de acht kwartalen, zegt dat deze dieptepunten niet duurzaam zijn in de nabije toekomst. Onze PF en Kaars grafieken geven ons een vergelijkbaar beeld: sterk oververkocht.


QE in Japan, de VS en de EU zal de prijzen van goud verzekeren, grondstoffen en voorraden blijft stijgen (omdat de gepercipieerde waarde van het fiat geld blijft dalen).

 

Voor meer grafieken en informatie, klik hier

Wenst u meer info? Volledige toegang tot alle onderdelen van de site ?klik dan hier

 


MAANDAG 22 APRIL 2013 - HET ZAL NOG EEN WILDE RIT WORDEN VOOR GOUD, MAAR HET ZAL BLIJVEN STIJGEN ZOLANG NIET EEN BANK ADVISEERT TOT KOPEN !


 

 

De reden de goudmarkt te crashen voor het camoufleren van het fractioneel goudsysteem, welk erg belangrijk is voor het financieren en de overheid, heeft gefaald. De waarheid is dat als de futures markten mislukken, goud naar $50,000 gaat. Niet $3,500...Een gouden Napoleon muntstuk kost officieel 200 euro maar je kan geen enkele verkoper vinden onder de 225 euro !

Cyprus is een blauwdruk voor de financiële mislukking in Europa, Canada en de VS...geen plek meer om zich te verbergen, behalve in goud. In de Vs krijgt het"Cyprus debacle" zo weinig media attentie dat veel mensen niet eens weten wat er is gebeurd. (voor diegenen die het gemist hebben : er was een overval door het IMF/ECB en alles boven de 100,000 € is in rook opgegaan/gestolen)

Meer informatie, in detail, kan u in onze abonnee sectie vinden. Een jaarlijks abonnement van +- 440 euro ($575) kan u HEEL wat kopzorgen besparen en ervoor zorgen dat u het nodige kan doen om uw spaargeld veilig te stellen.

Het is duidelijk dat de media niet weet wat er is gebeurd in Cyprus en ze praten nog steeds over "geld op de bank"...

 

Na Luxemburg en Liechtenstein, is het nu officieel dat Zwitserland GEDWONGEN zal worden zijn historisch bankgeheim te beëindigen. Helemaal geen verassing voor mij, noch voor de aandachtige Goldonomic lezer, daar ik hiervoor meerdere keren heb gewaarschuwd. We zijn een nieuw tijdperk binnen gegaan waar bankgeheim steeds kan opgeheven en vervolgd worden. Welkom in de 21ste eeuw.

Onderstaande videoclip gaat over de financiele fraude en inside informatie. Explosieve video over de 21ste eeuw Al Capone's. Clinton was eigenlijk de boosdoener omdat hij een einde heeft gemaakt aan de Glass-Seagall wet die de deposito banken gescheiden hield van de speculerende banken. De morele omgeving van Wall Street is pathologisch: deze mensen zijn erop uit om miljarden dollars te stelen en hebben geen moraal en verantwoordelijkheid tegen niemand. Ze zijn hebzuchtig en losgeslagen. We hebben corrupte politiek tot in de kern en de corruptie is overal ... Een natte droom voor Al Capone, die waarschijnlijk nooit zou hebben gedacht dit soort situaties ooit werkelijkheid zou worden. Dramatisch voor de belegger op zoek naar zekerheid Financiële Markten worden permanent verkracht door deze bendes.

Meer gedetailleerde informatie, grafieken,..... kan u in onze abonnee sectie vinden. Een jaarlijks abonnement van +- 440 euro ($575) kan u HEEL wat kopzorgen besparen en ervoor zorgen dat u het nodige kan doen om uw spaargeld veilig te stellen.

 


VRIJDAG 19 APRIL 2013 -HERHALING IS SOMS BELANGRIJKER DAN OVERVLOEDIGE INFORMATIE !


 Ik vermoed dat wat er de laatste dagen is gebeurd, een bijna instorting van het fractioneel goudsysteem was. Belangrijk onderdeel van het verhaal is dat Duitsland 7 jaar moet wachten om zijn goud  uit New York thuisgeleverd te zien;  ABN Amro verandert eenzijdig zijn goudregelement en schrapt fysieke leveringen,.......... en enkele weken terug was er een belangrijke daling van goud- en zilvermijn voorraden  op de LME, COMEX en CME...KOOP FYSIEK NU!....een jaarlijks abonnement van $575 (+-440 €) kan u HEEL wat besparen.

Het is NIET omdat de goudprijs neerwaarts werd gemanipuleerd dat ik verkeerd ben, integendeel....details en scenario's zullen in de actualisaties volgende week worden uitgelegd!

liechtensteinNa Luxemburg (2015) is het de beurt aan Liechtenstein. Op verzoek van de Belgische belastingdiensten zal Liechtenstein voortaan alle (pertinente) gegevens uitwisselen in de strijd tegen de belastingfraude, schrijft De Tijd vrijdag. Ook de gegevens van banken en andere financiële instellingen horen daarbij. Grensoverschrijdende fiscale controles worden eveneens geregeld. Wie zijn spaarvarken laat grazen in Europa, zal er dus vanaf zijn met de moeite.Dit geldt ook voor de gouden spaarvarkentjes...ook die krijgen straks de das om! Of het nu zwart geld, of wit geld of 50 tinten grijs geld betreft, voor de Overheid maakt het niets uit: voor hen is GELD, GELD...en een spaarder = Inkomen!

'Dat aandeelhouders en spaarders voor bankenfaillissement opdraaien wordt in juni EU-wet' (meldt de Duitse Zeitung).....klik hier voor artikel  dus hoog tijd om actie te ondernemen en uw spaargeld veilig te stellen ! (weet je nog...Cyprus...was een uitzondering en éénmalig?)

Wenst u meer infomatie over onze service ? klik dan hier  of wenst u zich te abonneren ? klik dan hier


DONDERDAG 18 APRIL 2013 -
ALS U BESLUIT UW GELD NIET BUITEN BEREIK TE HOUDEN VAN DE OVERHEID, ZAL U ZICH NOOIT HOEVEN AF TE VRAGEN HOE HET TE REPATRIEREN....HET ZAL OOK NIET MEER NODIG ZIJN!


 

Als goud zich niet herstelt, maar neerwaarts blijft/crashed waarschuwt ons dit dat het financieel systeem uit elkaar valt en we op het punt staan van een wereldwijd faillissement. Als gevolg hiervan zal al het FIAT geld in de bankrekeningen, staatsobligaties,de meeste obligaties, levensverzekeringen, pensioenfondsen en bankproducten (TAK21, TAK23), enz...van de ene op de andere dag eenvoudig verdampen.

Ik ben er vrij zeker van dat Goud en de mijnen zich zullen herstellen en dat we naar veel hogere niveaus gaan vóór dat mensen realiseren dat centrale banken en overheden failliet zijn

Verdwijn met je geld uit de Euro-zone voordat ze naar jou toe komen! Wat we zien is macht zonder grenzen en hoe eerder deze criminelen zijn weggeveegd hoe beter...

Laat je niet wegjagen uit de Goud sector...blijf ECHT Geld accumuleren (zie beleggingspiramide in de sectie vermogens allocatie) en plaats het buiten bereik van politiek en overheden.  Geloof  NIET in de onzin die de Media verkoopt.  Dit is pure PROPAGANDA enkel om je verschrikkelijk bang te maken .

 

 

 CME (Chicago Mercantile Exchange) Groep destabiliseert edelmetalen markt.

Voor degenen die het niet weten, de CME Group is de exploitant, van de VS, van de papier-fraude markten in grondstoffen. De rol van dit misdaad syndicaat is belangrijk om de grondstoffenmarkten in het algemeen depressief te houden en te verbergen dat de westerse centrale banken ongecontrolleerd geld bijdrukken.

Prijzen zouden VEEL MEER stijgen als er geen interventies waren! ... En de prijs is wat de kudde observeert en begrijpt. De betekenis van WAARDE is helaas weggespoeld door de propaganda.

De meeste mensen abonneren zich op financiële nieuwsbrieven omdat ze MEER GELD willen verdienen ... niet omdat ze op zoek zijn naar meer veiligheid voor hun spaargeld.

 Klik hier voor meer informatie en grafieken...


WOENSDAG 17 APRIL 2013-JE MOET BALLEN HEBBEN OM TE GOKKEN TEGEN DE ENGEL DES DOODS ...OF WINST KOMT NIET GRATIS!...

Geactualiseerde secties : Ruwe olie, Steenkool, Koper , Landbouwprodukten, Aardgas, 

Zoals gewoonlijk is het de kleine man die de klos is.  Bij de centrale banken FED, BOJ, BOE, ECB... begint de kanker, allen failliet en houders van bergen rommelobligaties gekocht met vals geld. Ze moeten berecht worden als oorlogsmisdadigers. Dit is een schande, bankiers en centrale banken hebben miljoenen mensen geplunderd en NIET één is de gevangenis in gegaan. Zij maken vals geld, moeten zelfs de gevangenis niet in maar in de plaats moeten de geplunderde spaarders hun verliezen betalen. Is er nog moraal ?

        "Het is puur short verkopen op de papiermarkt." Maak ervan wat je wil. (A Maguire)

Arizona heeft besloten dat Goud en Zilver vanaf 2014 worden geaccepteerd als wettig betaalmiddel...

John Kemp bij  Reuters heeft berekend dat op basis van normale verdeling, dat bewegingen zoals vrijdag en maandag enkel één op 500 miljoen handelsdagen of eens om de twee miljoen jaar mag verwachten. Erger nog, er is geen enkel element die dergelijke fluctuatie kan rechtvaardigen  – In feite,  de markt zou positief moeten zijn voor goud...en volgens mij klopt hier iets niet.

Massale runs op de banken in Europa zullen onvermijdelijk zijn. [FRANKRIJK wordt straks de grootste verrassing] Slimme beleggers zullen geen andere keuze hebben dan te vluchten met hun privé vermogens (Goud, Zilver) en weg uit de onrustige EU zone.  Hoe moet een gemiddeld persoon de kredietwaardigheid van een bank beoordelen als men de controle kwijt is, er routinematig zaken worden verzwegen en men manipuleert zoals blijkt uit het LIBOR rente schandaal?  De ECB en de FED hebben de staatsobligaties gemanipuleerd. De hele boel afgeleide producten (1.4 quadrillioen derivaten) zijn volledig ondoorzichtig en een financiële  atoombom. Er zijn ook nog de afgeleide buiten de beurs (OTC over the counter product -rechtstreeks tussen twee partijen-zonder toezicht) die geen financieel evenwicht hebben en een verschrikkelijk groot risico vormen voor de ganse banksector.

De volgende video clip is voor al diegene die eventjes in paniek waren, hebben overwogen om hun fysiek goud te verkopen en dachten dat wij niet wisten waarover wij spraken. Ooit gehoord van goud leasing en fractioneel bankieren...? Bekijk eerst de video clip voor u op de pianist schiet ! ...en KOOP MEER GOUD ! Er is in de afgelopen jaren tonnen papiergoud opgebouwd. Daardoor kon een run op goud het spel  eindigen in een flits.

De gevaarlijke fase van de crisis die we nu zijn ingegaan, waarin zelfs de hoofd economen die de schuldgerelateerde aard van het probleem begrijpen... nog steeds, maar zonder enthousiasme, ondersteuning geven aan de poging van de centrale banken om het probleem op te lossen door te inflateren, hoewel meerdere onder hen weten dat dit niet gaat werken.

Waarom? Omdat ze wanhopig zijn. Ze weten dat het alternatief is ofwel een korte maar wilde depressie die absoluut de meeste rijke en machtige zal ruïneren, ofwel de ineenstorting van het mondiale financiële systeem en zeer waarschijnlijk ook een groot deel van de verschillende politieke structuren. Dus, ze hopen dat de centrale banken succesvol zullen zijn om door te inflateren hieraan te ontsnappen. Maar als men kijkt naar de schuld statistieken, is het volkomen duidelijk dat deze strategie faalt, omdat de ratio schuld / BBP  nog steeds groeit. Hoewel we niet weten wanneer de financiële motor, in toenemende mate verstopt met schulden, zal vastlopen, kunnen we er zeker van zijn dat dit vroeg of laat zal gebeuren. (Vox Day)

Klik hier voor meer informatie en grafieken...


Dinsdag 16 April 2013 – DE WINNAAR ZAL ALLES HEBBEN - ALS JE DE DRUK NIET AANKAN GA DAN VISSEN (EN STOP MET NAAR DE MEDIA TE LUISTEREN)..........MAAR ALS JE KAN KOOP, KOOP, KOOP..................


winnertakesitall1

Geaktualiseerde secties:

De winnaar zal alles hebben en de keuze is simpel : het  gaat niet om wie het meeste wint op een bepaalde tijd, maar over wie het minste verliest op het einde.

Als de aandelen-en obligatiemarkten ineen storten (het financieel systeem implodeert ........ en  alle bankdeposito's verloren zijn geraakt) en de wereld wordt ingedompeld in een deflatoire crisis, de meeste aandelen en schuldpapier papieren het meest verliezen, zo niet alles van hun waarde verliezen zal het enige activa die zal blijven bestaan GOUD zal zijn. Dit is al eeuwen zo omdat goud  niet failliet kan gaan.

Goud is het enige juiste instrument om welvaart te meten en heeft geen tegenpartij. Aandelen zullen tijdelijk lijden, maar altijd overleven. In slechts 6 maanden na de Big Crash van de jaren 30 herstelden zij het grootste deel van hun verliezen.

Een verdere daling van de prijs van goud zal aangeven dat we binnenkort een val zullen hebben van het financiële stelsel. Zo'n ineenstorting zou alle Bank Deposito's en Treasuries vernietigen en zij  die er overnacht aan vasthouden (of denken dat ze veilig zijn) zullen alles verliezen.

Dit gezegd zijnde, wat me verbaast is dat in een tijd waarin goud zwak is (hebben we een 2008 stijl deleveraging?) en Europa een puinhoop is (Cyprus, Griekenland, Ierland, Italië, Portugal, Spanje en Frankrijk,....), de Amerikaans-dollar ZWAK BLIJFT ? GEEN GOED SIGNAAL EN TEKEN ! Zou daar de reden liggen van wat er zich op de goudmarkt afspeelt!

Er wordt een rookgordijn opgetrokken en zij die er door kunnen kijken  (en logisch nadenken) zullen dit overwinnen !

De propaganda De uiteindelijke waarheid
Cyprus is een uitzondering en eenmalig. Spaarders moeten meebetalen
Goud, zilver krijgen klappen-stieremarkt voorbij Fysieke vraag blijft zeer hoog, stieremarkt intact. Handelaats betalen PREMIE op het goud dat ze inkopen.

Alle media kanalen verklaren ten onrechte dat centrale banken (en Cyprus)  hun goudreserves aan het verkopen zijn. Dit is pure BS want zulke hoeveelheden worden ALTIJD   buiten de markt verhandeld, bijvoorbeeld van centrale bank naar centrale bank. Zij die verklaren of wijzen dat Cyprus de boosdoener is, weten niet waarover ze het hebben  ....

Technisch gezien is Goud tot op een zone teruggevallen met verschillende belangrijke STEUNLIJNEN. Deze doorbreken wordt niet gemakkelijk. Voeg hieraan toe dat Goud tijdens zijn val GAPS heeft achter gelaten...en dat GAPS ALTIJD gevuld worden. De Goudmarkt zou dus wel een heel snel kunnen van richting veranderen. Tenzij er natuurlijk een 2008 Lehman Bro's scenario uit het niets opduikt.

Klik hier voor meer informatie en grafieken...


Maandag 15 april 2013 – The Matrix zal ontploffen, maar of dat dit jaar gebeurt, of ergens volgend jaar....... is niet voorspelbaar.  Heb je FYSIEK GOUD ?


goldbearbullGeactualiseerde secties: $-Goud, €-Goud, Zilver,.. (grafieken aangepast, kommentaar en data voorlopig niet), hoe en waar goud kopen en bewaren?

Laten we eerlijk zijn, de goudprijs werd  door de verkoop van meer dan 500 ton papier goud op vrijdagmiddag naar beneden gehaald , terwijl er steeds minder fysiek goud voorhanden is ....! en iedereen  zich aan het voorbereiden was voor het weekend. 

Niet vergeten dat "ze" ook hun analisten hebben, dat "zij" ook weten dat $ 1550 en 1500 dollar belangrijke steunniveaus zijn met veel stops die werden geactiveerd eens de prijs door dit niveau brak?  Of is dit gewoon een manier om meer fysiek goud te verzamelen! Onthoud autoriteiten en Banksters nemen geen gevangenen ... en vrijdag's push bewijst dit opnieuw.  Vergeet niet, ze hebben onbeperkt fiat papier geld om mee te spelen en als de FED, Centrale Banken verkopen dan vragen de COMEX en LME  zelf geen waarborgsommen.  We beleven mogelijks wel de grootste Bear Trap ooit! [om een geldig Technisch Verkoop signaal te zijn , - zie rubrieken - moeten bepaalde niveaus opnieuw worden getest en dient de breakdown te gebeuren met een aanzienlijk-fysiek-volume]

Wat er zich nu afspeelt op de LME en COMEX (futures markt) is een zuiver papierspel. Niet een gram van het Goud dat afgelopen vrijdag werd verkocht, zal ooit worden geleverd!... Het geld dat de opdrachtgevers verliezen, zal gewoon worden bijgedrukt.

LAApropagandaduckT U NIET MISLEIDEN door wat er vrijdag o.a. met goud is gebeurd. Denk logisch na en bekijk de fundamentals.  Papier goud (en zilver, olie,....) = Future Markets (papieren beloftes om iets te kopen/verkopen in de toekomst)  DIT IS NIET HETZELFDE ALS  de Fysieke goudmarkt (en zilver,...). Zie ook onze email, market alert, van zondag 13 april met als onderwerp goud en mijnen.

  • Alle landen blijven fiat geld bijdrukken (hoe meer er van iets is met weinig vraag, hoe lager de waarde/prijs) zie Japan, US,....de ECB volgt.....en hoe groter de kans van hyperinflatie (zie Weimar)
  • De schulden worden groter en groter (ze vullen de gemaakte putten door nieuwe te maken en op het moment lukt dit nog omdat de rente op nul staat maar als je dieper moet graven om de vorige put te vullen......en je geraakt er niet meer uit.......)
  • De EU zone (ECB) zal niet anders kunnen dan massaal geld bij te drukken om de vallende domino  stenen recht te houden (Ierland, Griekenland, Portugal, Cyprus, Spanje, Slovenie,......)
  • Griekenland heeft gevochten om zijn goud te behouden en Cyprus vecht nu ook om zijn goud te kunnen behouden (die amper +- 450 miljoen waard is tegenover de 23 miljard die ze nodig hebben) Meerdere landen waaronder Duitsland (CH, NL,......) repatriëren hun fysiek goud. DIT DOEN ZE NIET ZOMAAR (waarom voor iets vechten als het binnenkort veel minder waard is) terwijl China, en andere, massaal blijven kopen en met fysieke levering nemen.
  • Vrijdag is er "papier" goud (futures) verkocht die overeenstemt met meer dan 50 procent van de jaarlijkse goudproduktie (om de prijs naar beneden te halen en je op het verkeerde been te zetten). DIT IS NIET NORMAAL EN DRUIST IN TEGEN ALLE LOGICA EN FUNDAMENTALS
Vorige US Treasury official, Dr Paul Craig Roberts, noemt het een door de FED georkestreerde smash in goud. Andrew Maquire (een klokkeluider) zegt dat er absoluut geen gram fysiek goud te koop is.

CONCLUSIE :

De centrale banken, politiekers en overheden verliezen controle en zullen ALLES doen wat in hun mogelijkheid ligt om deze controle over het fiat systeem te behouden en vrijdag hadden we een mooi voorbeeld (bear trap). Door de aktie werd er paniek gezaaid zodat ZIJ het goud (fysiek) zo goedkoop mogelijk in hun handen kunnen krijgen (en jij er geen meer hebt) zodat ZIJ hun eigen verplichtingen kunnen nakomen voor fysieke leveringen. (ZIJ hebben het goud niet: Duitsland moet 7 jaar wachten om hun goud geleverd te krijgen).  ZIJ hebben het fysiek goud verschillende keren uitgeleend (we hebben fractioneel goud) en er papier van gemaakt (meerdere keren, en de vraag is hoeveel keer).  Voor elke kilogram fysiek, bestaand goud zijn er al minimum 3 of 4 claims (futures-papiermarkt).

Als iedereen zijn goud fysiek gaat opvragen -wat aan het gebeuren is - dan betekent dit het einde van de Ponzi Piramide, dan barst de ballon en gaat goud parabolisch.  China kocht sinds de aanvang van 2013 liefst 800 ton (fysiek) GOUD en wisselen hun (fiat geld) US dollars, Yen,...(die steeds meer van hun waarde verliezen door het massaal bijprinten) in voor ECHTE ACTIVA.  Zij die het goud fysiek bezitten, zullen de macht hebben.  Het Oosten (China,...) kent heel goed het oude spreekwoord "so goes the gold, so goes the power". (spreken we nog niet over Rusland,.....).

Volg het slimme geld (niet de kudde) en blijf goud/zilver en goud en zilvermijnen bijkopen  (zeker niet verkopen om het om te ruilen tegen Fiat geld).

Bear Trap en op naar de MANIA PHASE ? (rode pijl = NU)


Zorg er ook voor dat je uit de greep blijft van de overheden en politiekers, centrale bankiers, bankiers, voor het werkelijk te laat is, zie Cyprus, Argentinië, Spanje, .......

Klik hier voor meer informatie en grafieken...


VRIJDAG 12 APRIL 2013 - HET KOSTTE MEER DAN +500 TON AAN PAPIEREN GOUD OM DE PRIJS VANDAAG NAAR BENEDEN TE BRENGEN (EEN VRIJDAGMIDDAG)!


comexgold stocks13

Geactualiseerde secties: Goud, Zilver,...grafieken aangepast, data en kommentaar NIET!

Misschien hebben we niet genoeg aandacht besteed aan het nieuws dat we enkele dagen geleden publiceerden, maar hier opnieuw: 30% van CNT zilvervoorraaden onttrokken van COMEX kluizen in twee dagen tijd!

Vergelijkbaar verhaal en andere cijfers voor goud. In de laatste 90 dagen zonder aankondigingen, zijn voorraden goud aangehouden in Comex pakhuizen ingestort met het grootste cijfer ooit gemeten tijdens een enkel kwartaal sinds metingen hiervan begonnen in 2011 (ruwweg het begin van het hausse trend markt). Nabij 2 miljoen oz goud (ruwweg $3.000.000.000 dollar) worden verwijderd van de pakhuizen.


Meer waardevolle informatie voor vandaag in het abonneegedeelte van de website

Voor meer grafieken en meer informatie, klik hier... 


DONDERDAG 11 APRIL 2013 - DE ROOF OP GOUD GISTEREN UITGEVOERD DOOR DE MAINSTREAM MEDIA (CYPRUS) EN LAGARDE (IMF) MISLUKTE VOLLEDIG!


Geactualiseerde secties...
 

"De tijd om goudaandelen te kopen is als niemand ze wil kopen...zelfs u niet"...klik hier voor de video

Onze centrale banken en centrale planners hebben letterlijk geen controle meer. "De gehele wereld staat in brand en de meeste mensen beseffen zich dit niet eens. De wereld staat letterlijk in vuur en vlam, met de creatie van geld en er zal hel en verdoemenis komen om te betalen voor wat er nu plaatsvindt. Het monetaire beleid van Japan is nu van Japan overgeslagen naar Europa en zal uiteindelijk de gehele wereld beïnvloeden". Jim Sinclair.

De actie van de goudmarkt is een absolute bevestiging dat we de dieptepunten van deze reactie hebben gezien. Vanaf hier gaan we naar nieuwe toppen.

Er is echter één grote verkoper. Cyprus moet voor €400 miljoen aan goudreserves verkopen om een deel van haar redding mee te financieren (Trojka order). Ofwel ongeveer 10 ton goud. De uitstroom van geld was vermoedelijk groter dan het worstcase scenario en daarom had Cyprus meer geld nodig?! Voor de kopers: centrale banken kopen op de dieptepunten [belangrijk is te begrijpen dat deze handel NIET wordt afgehandeld door de COMEX noch de LME, maar direct tussen twee partijen]. 

We hadden een "walking dead huizenherstel. Met de mainstream media in toenemende mate opgewonden over de aanstaande parabolische sprint in vastgoed en 'nu is de tijd te kopen', is er de realiteit van 'zombie huisuitzettingen' en 'foreclosure stuffing' dat blijft stijgen. Terwijl de meeste mensen de voorkeur geven aan het ontkennen van de voorraad als probleem, wetende dat op enig moment deze enorme volumes van leegstaande, maar nog altijd in "eigendom" zijn woningen, op de markt komen (zodra het proces van uitzettingen toeneemt). De realiteit is dat er voldoende voorraad is en met de bijbehorende neerwaartse druk op de prijzen... eu-immo bubble1

Spanje heeft de blauwdruk gezet voor de toekomst. De regering van Andalusië heeft vanaf morgen het recht om banken en hun VASTGOED te onteigenen. Voor een maximale periode tot drie jaar hebben de banken geen recht tot 'foreclosure' van huizen en mogen de bewoners niet uitzetten als zij voldoen aan bepaalde voorwaarden en in gevaar verkeren tot het vallen in sociaal isolement. Bovendien worden banken vanaf nu beboet tot €9.000 euro per geval als zij het object niet verhuren. Andalusië telt tenminste 1 miljoen lege huizen die kunnen worden verhuurd. De wetgeving is zonder enige twijfel een dramatische neerwaartse duw op huur- en vastgoedprijzen.

Klik hier voor meer informatie en grafieken...


WOENSDAG 10 APRIL 2013 - ALLE SPAARDERS IN DE EU ZIJN ONDERDEEL VAN HET SPEL EN DE PATRIOTTISCHE OVERVAL PROPAGANDA IS BEGONNEN


wolfgangWe hebben verdere bevestiging van een bodem voor de goud- en zilversector.

Als je niet 100% klaar bent, ben je NIET klaar en ben je NUL% veilig!

Wolfgang Schauble, de meest gevaarlijke man van Europa...of de situatie in de Eurozone is kritiek en zij die niets doen betalen een hoge prijs voor hun immobiliteit. Schlaube werkte een financieel plan uit voor de hereniging van Oost- en West-Duitsland. Hij introduceerde de "solidariteitsheffing". Vandaag is deze belasting een integraal onderdeel van de fiscale aangifte van elke Duitse burger geworden. Dezelfde man werkt nu actief aan aan blauwdruk voor een overval op de spaarders van de Eurozone...

Wat er gebeurde op Cyprus was geen buitengewoon ongeval. Het was en is een life test van een blauwdruk die spoedig in geheel Europa zal worden gebruikt. Herinner dat we fractioneel reserve bankieren hebben en DERIVATEN en 95% van de BANKEN in de Eurozone (inclusief Zwitserland en Luxemburg) zijn technisch failliet.

Cyprus-stijl confiscatie van spaargelden is het"nieuwe normaal". Bail-in beleid die in meerdere landen sturen falende TBTF banken om geld van "concurrerende crediteuren" om te wisselen voor kapitaal; en die schuldeisers blijken gewone spaarders te zijn. Zelfs "beveiligde" schuldeisers, inclusief staat en lokale overheden lopen mogelijk risico's. Derivaten hebben een "super prioriteit" status bij faillissement en Dodd Frank sluit verdere reddingen door belastingbetalers niet uit. In een grote derivaten ontploffing is er mogelijk geen onderpand meer over voor de schuldeisers die volgende in de lijn zijn.

In Luxemburg en Zwitserland zijn er positieve en duidelijke aanwijzingen dat bankgeheim en anonimiteit worden opgeheven en spaarders lopen tegen problemen aan met de fiscus, het echte gevaar echter is dat spaartegoeden worden geplunderd zoals op Cyprus: een 60% belasting over spaartegoeden boven €100.000 en kapitaalscontroles over alle deposito's tot €100.000 [geef het wat tijd].

Zoals gebruikelijk zal de massa die weigert haar huiswerk te maken en/of niet begrijpt hoe het financiële systeem werkt, zij die weigeren te luisteren naar specialisten zullen de hoogte tol betalen. De massa luistert ALTIJD naar de mainstream media en de overheden en zal daarom ALTIJD de rekening gaan betalen.

property taxVandaag zijn er nog altijd LEGALE manieren om uzelf zo goed mogelijk te beschermen. Hebzuchtige mensen en/of mensen die liever voor eigen dokter spelen zullen spoedig meer betalen dan de kosten van een abonnement en een coaching fee om erachter te komen wat legaal mogelijk is. Herinner dat wij al jaren geleden voorspelden wat er vandaag gebeurt: eerst word je genegeerd, daarna lachen ze je uit, daarna strijden ze tegen je en tot slot win je.

Een bankencrisis verwacht in Slovenië (België bevindt zich feitelijk in een slechtere situatie) en in Spanje wordt op dit moment handel bedreven met 30 alternatieve valuta's, de waarde van de Bitcoin is dramatisch toegenomen...

Nadat de rekeningen van alle EU-spaarders zijn gereinigd is de volgende stap de belasting te verhogen op alle activa die niet kunnen worden verplaatst: VASTGOED. Als u meer heeft dan een huis, is het sterk aan te raden u tweede woning en verhuurpanden NU te verkopen [tijdens de Weimar crisis kocht één maand huur nauwelijks een brood].

De zekerste manier om uw spaartegoeden te verliezen is deze aan te houden op als bankdeposito, spaarrekening, obligatie, papieren geld onder uw matras en aandeel certificaten binnen de Eurozone.sprott videoIn de laatste 90 dagen zonder aankondiging daalden goudvoorraden gehouden bij Comes pakhuizen met het grootste cijfer ooit gemeten tijdens een kwartaal sinds metingen begonnen in 2001 (grofweg het begin van de bull markt). Totale drainage van fysieke voorraden bereikten bijna 2 miljoen oz goud, tegen de waarde van vandaag vertegenwoordigt dat ongeveer $3.000.000.000 dollar.

Wat nu Dow Jones!? Het middellange termijn doel van 14.750 dat ik voorspelde is bijna bereikt!

INDU candle1Klik hier voor meer informatie en grafieken...


DINSDAG 09 APRIL - WE WORDEN GEPAKT! - CORRECTIE VOOR DE GEWONE AANDELEN EN EEN BODEM VOOR DE GOUD EN ZILVER AANDELEN - 


chaplin

Geactualiseerde secties: $-goud (sterk ****), Zilver (sterk ****), ¥-goud/¥/€/$ (stevige neerwaartse trend), Zuid-Afrikaanse Rand $ R/$/€, €-goud & €/$, Australische dollar-goud (hausste trend vlag & Australische dolar/$/€, Zwitsers-goud/$ (key reversal), Canadees-goud (*****) & Can$/$/€, Derivaten, PPT, Goud pool, Junior fundamentele informatie, Recessie bestendige aandelensectie

Geen papier is veilig voor een bail-in! Het risico van de Canadese overheid tot het niet nakomen van haar verzekering op deposito's is zeer klein, zegt Craig Alexander, hoofdeconooom bij TDBank.

"Het doel van de overheid om een bail-in regime te implementeren...ontworpen om ervoor te zorgen dat, in het onwaarschijnlijke geval dat een systeemrelevante bank haar kapitaal moet doorhalen, de bank kan worden geherkapitaliseerd en teruggekeerd naar levensvatbaarheid", zegt de minister van Financiën Jim Flaherty's begroting van 21 maart op pagina 144.

Het westen vernietigt zichzelf feitelijk, het pleegt financiële, economische en sociale zelfmoord. Japan is nu duidelijk bezig met het monetiseren van haar schulden en de kansen zijn er dat we in Japan eerder HYPERINFLATIE zien dan in de VS. Dat gezegd hebbende, er zijn enkele tekenen dat de VS de volgende kunnen zijn (Eurozone is bezuinigingszone). Belangrijk te begrijpen dat als de VS een cyclus van hyperinflatie binnentreedt, de dollar waardeloos zal worden...zoiets zal de balans van westerse centrale banken negatief beïnvloeden...en zou de EU-zone in een Griekse stijl deflatie spiraal kunnen duwen.

De Australische regering heeft aangekondigd dat het haar burgers gaat bestraffen die op een verantwoorde manier geld opzij hebben gezet voor hun pensioen. Elk inkomen boven A$100.000 getrokken uit het pensioenfonds wordt met 15% belast. Voorheen waren al deze inkomsten vrij van belasting [ze nemen geen gevangenen].

China staat vermoedelijk op korte termijn toe dat haar valuta rechtstreeks kan handelen met de Australische dollar, volgens ambtenaren van de Centrale bank bij een top denktank overleg van de overheid. De beamte van de People's bank of China, die niet wil worden vernoemd, zei dat er bewegingen waren om handel direct af te wikkelen tussen Australië en China, in plaats van door middel van de VS dollar, dit verlaagt transactiekosten. Hij zei dat de mogelijkheid werd onderzocht door het Boao Forum op Hainan, maar weigerde een tijdsbestek te geven. De VS vielen Irak en Libië binnen omdat Saddam en Khadaffi hadden besloten te stoppen olie te verhandelen voor DOLLARS. Gaan zij nu ook China en Australië binnenvallen?!

Klik hier voor meer informatie en grafieken...


MAANDAG 8 APRIL 2013 - AFGELOPEN VRIJDAG LIET GOUD ZIEN DAT ZIJ STERK IS...$1.550 IS EEN STEVIGE BODEM!


Geactualiseerde secties: 

kamikaze

DOOR HET HERSTARTEN VAN DE GELDPERS HEEFT DE BANK VAN JAPAN HAAR DOODVONNIS GETEKEND...

Het kelderen van de Yen, maak Japan één van de sterkste aandelenmarkten ter wereld, dit is na Teheran. Andere aandelenmarkten belanden in een CORRECTIEFASE. De heer Doom (Faber) waarschuwt voor een potentiële crash...de heer Doom begrijpt de kracht van communicerende financiële vaten niet.

Japan is het land waar ze me voor gek verklaarden toen ik in 1989 de crash van de Japanse aandelenmarkt, vastgoedsector en de Yen voorspelde...

De bull markten worden geboren op pessimisme, groeien op scepsis, worden volwassen op optimisme en sterven aan euforie. De tijd van maximaal pessimisme is de beste tijd om te kopen; en de tijd van maximaal optimisme is de beste tijd om te verkopen. John Templeton

Locatie, locatie, locatie: de volgende meest belangrijke factor van succesvol investeren in de 21e eeuw.  Socialisme sterft als het geld van de anderen is uitgegeven. Vandaag de dag waarbij het meeste is geplunderd of uitgegeven verkennen overheden andere gebieden. Ik twijfel of de jacht winstgevend zal worden. Immers, meer en meer mensen stemmen met hun voeten en nadat de belastingbetalers zijn verhuisd naar andere landen blijft de fiscus over met lege handen. Ongelooflijk dat de westerse wereld precies dezelfde fouten maakt als de USSR in 1989. Het jachtseizoen voor de gemiddelde spaarder is geopend. Tijd om alles te liquideren waar de overheid haar handen op kan leggen.

fiscal paradises in the worldRome is gebouwd op een moeras. Vanwege haar voordelig belastingsysteem werd het de eerste kosmopolitische stad met meer dan één miljoen inwoners...helaas werd het vernietigd door fiat geld en belastingen...

Afgelopen vrijdag liet goud zien dat zij sterk is en $1.550 een stevige bodem. Ik denk dat het NU tijd is om volledig te beleggen in goud en zilveraandelen! De baisse trend voorspellingen van bankanalisten zullen in onze archieven eindigen als soevenir van de incompetentie van de grote banken van extreem slechte track records.

VOCZuid-Afrika is een bijzonder geval. Het land overleefde zonder veel problemen de sancties van de jaren '80-'90. Door dit te doen liet het de wereld zien dat Zuid-Afrika een depressie van het westen kan overleven. Zuid-Afrika (met de hulp van Chinees kapitaal) heerst over een groot deel van Afrika, heeft een overvloed aan mineralen (goud, zilver, uranium), vis, vlees en landbouwproducten. Landen noord van Zuid-Afrika  zijn booming: Angola, Botswana, Mozambique, Tanzania,...communicatie is verbeterd (glasvezel internet),...de RAND leed tijdens deze 18-20 maanden goudcorrectie...maar dit zou snel kunnen veranderen. De dood van Mandela zal weinig veranderen aan een systeem gesticht door de Hugenoten in 1671. De uittocht van de Hugenoten uit Frankrijk/Europa veroorzaakte een brain drain, omdat vele Hugenoten belangrijke plaatsen in de maatschappij vervulden. Het kostte Europa jaren om volledig te herstellen.

De goudprijs was vele jaren $35 -- en plotseling was er geen markt meer. 

Klik hier voor meer grafieken en informatie...


VRIJDAG 5 APRIL 2013 - DE MASSA IS DOM....ZO DOM...EN LEEFT IN EEN FANTASIEWERELD... 


Geactualiseerde secties...

Zou u uw goud omruilen voor één van onderstaande briefjes? De keizer heeft geen kleren en de werkelijke waarde van deze bankbiljetten is NUL!...Het punt van GEEN terugweg is al gepasseerd. Er is GEEN WEG terug. Van nu af aan zal er slechts meer geld printen (QE) zijn, meer belasting (legale diefstal), meer inflatie (onzichtbare diefstal), meer bezuinigingen, meer recessie, sociale onrust,...meer geprint geld voegt geen rijkdom toe, slechts ellende!

ten dollar note ten euro note
nixon monopoly ten pound note

Of dit is waarom er GEEN MOGELIJKHEID is dat de prijs van goud aanzienlijk kan of zal dalen, maar de prijs staat op het punt dramatisch te stijgen EN u MOET gaan voor fysiek goud!

Voor meer grafieken en meer informatie, klik hier...


DONDERDAG 4 APRIL 2013 - GOUD ZAL BLIJVEN STIJGEN ZOLANG WE NEGATIEVE REËLE RENTETARIEVEN HEBBEN...WAT DE OVERHEDEN EN BANKIERS OOK PROBEREN


 Geactualiseerde secties : 

Het werkelijke probleem ligt in het raamwerk gemaakt door politici, dit voorkomt dat vrije markten kunnen afrekenen met de excessen op de manier zoals kapitaal dit altijd doet. [Cyprus is een zeer goed voorbeeld hiervan. Het probleem is niet Cyprus. Het probleem is de Euro].

Op Cyprus verloren grote spaarders hun geld. Kleine spaarders hebben hun geld niet verloren...maar er zijn kapitaalscontroles - of "ZIJ KUNNEN HET NIET HEBBEN"! Het komt erop neer dat de overheden FAILLIET en INSOLVABEL zijn. Massale verkoop van de VS dollar zal het begin vormen van hyperinflatie. Het is zeker dat u voorbereid moet zijn SNEL TE HANDELEN, zodra het slotstuk begint...

Hoe lang kunnen zij doorgaan het spel te manipuleren? Wat moet er gebeuren voordat de massa ziet dat de keizer geen kleren aan heeft? Hoe groot zal de totale schade zijn? Vergeet niet dat zij voor $1,4 biljard aan derivaten hebben om mee te spelen...en dit is precies wat er vandaag en gisteren werd ingezet tijdens hun laatste gefaalde manipulatie naar beneden. 

De spaarders en werknemers worden GESTRAFT, terwijl de schuldenaren worden beloond: bankiers en overheden STELEN simpelweg op klaarlichte dag (Cyprus), maar ook in een verborgen manier: gekookte LAGE RENTETARIEVEN, gemanipuleerde inflatiecijfers...dit zal SLECHT eindigen,...

Het maakt niet uit of de prijs van goud/zilver en de aandelen stijgen of dalen. Wat van belang is dat u vasthoudt aan deze activa en NIET aan fiat waardeloos geld, waardeloze bank deposito's, derivaten,...EN u uw activa buiten politiek bereik aanhoudt...

ALLE BANKEN ZIJN TECHNISCH FAILLIET. De situatie wordt met de dag slechter. Het is belangrijk om minimale saldo's aan te houden. Banken zijn failliet omdat zij werken door middel van Fractioneel reserve bankieren [men moet een verschil maken tussen commerciële banken en investeringbanken].

ING kampt met een grote storing in haar internet bankieren. Het is onduidelijk hoeveel klanten zijn geraakt, maar afgaande aan de omvang van de reacties op Twitter (#ING), zijn het er veel. Sommige klanten rapporteren incorrecte balansen en rapporteren pinpassen die niet werken.

We hebben een paradigma verschuiving en we zien het slotstuk!

 Klik hier voor meer informatie en grafieken....



WOENSDAG 3 APRIL 2013 - TOUT VAS TRES BIEN MADAMA LA MARQUISE !? -

euro titanicGeactualiseerde secties:  

Herstel om de hoek!? De obligatiemarkten doen het goed, grondstoffen doen het goed, falende banken krijgen een bail-out of een bail-in. Inflatie is laag, rentetarieven zijn laag, er zijn weinig tot geen belangrijke valutaverschuivingen, BNP is licht positief of schommelt rond nul. Met dank aan fracking is het piekolie probleem verder opgeschoven...zelfs aandelenmarkten doen het goed: de SP500 en Dow Jones op recordniveau's...en de goud en zilverprijs is stabiel.

Maar werkloosheid stijgt overal ter wereld. Jeugdwerkloosheid in Griekenland en Spanje heeft wrede niveau's bereikt. Werkelijke inflatiecijfers blijven stijgen (Shadow statistics) en besteedbaar inkomen blijft dalen. De vicieuze cirkel van Jim maakt overuren...en SCHULDEN blijven stijgen. Het aantal faillissementen stijgt. Als bedrijven geen faillissement aanvragen, sluiten zij simpelweg hun deuren en verplaatsen zij zich naar delen van de wereld waar arbeidskosten betaalbaar zijn, en belasting en regulatie netjes. Besparingen die nodig zijn om het kapitaal te vormen, vereist om te bouwen aan de toekomst en voortgang wordt vernietigd door de onverantwoordelijke daden van de overheden.

Youth Unemployment

Het maakt niet uit wat de prijs van goud/zilver is en de aandelen stijgen of dalen. Wat er toe doet is dat u zich vasthoud aan deze assets en NIET aan waardeloos fiatgeld, waardeloze bankdeposito's, derivaten,...EN u deze buiten politiek bereik aanhoudt.

De slowmotion run op de Europese banken zal versnellen (enorme hoeveelheden geld verlaten Griekenland, Spanje, Italië,...Frankrijk, Duitsland, België, Nederland en zelfs Zwitserland en Luxemburg). Zodra de situatie kritiek wordt (zoals op Cyprus), worden valutacontroles ingevoerd door de ECB (en zullen we een financiële en converteerbare euro krijgen). De rijke spaarders werden niet rijk omdat zij dom waren. Zij zullen hun geld niet allemaal direct opnemen, maar een goede portie van dit geld zal het bankensysteem verlaten in iets wat kan worden omschreven als een "slowmotion bank run". 

Klik hier voor meer informatie en grafieken...


DINSDAG 2 APRIL 2013 - CYPRUS IS IMMOREEL & LEGALE DIEFSTAL VAN DE ZWAKSTEN!


empty nest


Geactualiseerde secties: goud & zilver juniors (bevestiging van de ****), aardgas (nieuw aandeel), VS-dollar, Euro (**** technische constellatie), wereldbeurs indices (gebruik *****), aandelen zijn echte activa, €-goud, $-goud, Australisch goud & Australische dollar/$/€ (****), Zwitsers-goud & Zwitserse frank/$/€, Canadese dollar-goud & Canadese dollar/$/€, ¥-goud & ¥/$/€, £-goud&£/$/€ (stop loss), zilver, ruwe olie

De markten zijn zorgvuldig gebalanceerd nabij een potentieel belangrijk buigpunt, verwacht weinig actie tot na Pasen.

Geen Paaseieren meer: vanaf nu kunnen klanten van Europese banken ontwaken en erachter komen dat (een deel van) hun spaartegoeden in de nacht is verdwenen - we waarschuwden u al en het is mogelijk nog niet te laat om te handelen en DOE HET NU! Wij verzoeken onze abonnees vriendelijk om ons een e-mail te sturen als zij hulp nodig hebben*

De 17 lidstaten van de Eurogroep namen de ondenkbare stap. Zij zullen het opnieuw doen: alle burgers van de Europese Unie moeten zich realiseren dat zij het doel zijn van een financieel beleid dat vastberaden is ze te beroven van de vruchten van hun arbeid onder het voorwendsel van het op orde brengen van de begroting. Lokale marionetten in Rome, Athene en Nicosia lijken zich neer te leggen bij orders vanuit Brussel, Frankfurt of Berlijn met als beloning publieke afwijzing (Serge Halimi).

VEILIGHEID is veel belangrijker dan het najagen van WINSTEN: vandaag meer dan ooit, u moet uw spaartegoeden aanhouden bij een bank die niet is betrokken in fractioneel reserve bankieren. U moet uw spaartegoeden aanhouden in AANDELEN en FYSIEK goud. Niet in spaarrekeningen, obligaties, levensverzekeringen, pensioenfondsen, gestructureerde producten (inclusief Tak. 21, Tak 23) en andere door banken verzonnen producten...Stuur ons een e-mail als u twijfelt over de veiligheid van een bepaald investeringinstrument waarin u belegt, of voor andere hulpvragen*.

Volgens een studie is België nummer 3 van de 11 voor een risico van een haircut op deposito's. Slovenië komt hierna en Duitsland komt vóór Frankrijk, Italië en Ierland.

baddebthaircutrisk

Terwijl de mainstream media zich richt op Cyprus, heeft de Italiaanse Banca Monte dei Paschi di Siena, opgericht in 1472 en oudste bank ter wereld, toegegeven dat klanten miljarden opnamen...de reden achter deze actie zijn DERIVATEN (opnieuw) en Super Mario (geen oude KGB-er, maar een Goldman Sachs dief).

Wat er op Cyprus gebeurt - en zonder twijfel zal het ook gebeuren in andere landen - is een direct gevolg van Fractioneel reserve bankieren. Bank deposito's, spaarrekeningen en obligaties zijn besmet. Geld wordt uit het niets gecreëerd, door een interactie tussen de banken en de overheden die obligaties uitgeven in ruil voor euro's.

Zie ook het verschil tussen een DEPOSITO contract een een LENING overeenkomst: in het geval van een deposito contract, waar de middelen zijn gestort in het bankensysteem waar de bewaargever de bank vertrouwt zijn middelen te bewaken en deze terug te geven op het moment de bewaargever hierom vraagt. Het fundamentele doel van dit contract is...klik hier voor meer

 Klik hier voor meer informatie en grafieken...

Categories: Financieel Nieuws

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."