31
mei
2020

MEI 2020

[Most Recent Quotes from www.kitco.com] [Most Recent Quotes from www.kitco.com]
fysiek is tot $200 duurder fysiek is tot $11 duurder Klik op het plaatje voor meer

 

Donderdag/vrijdag 28/29 mei 2020 - Hoe de Grote Depressie van de 21ste eeuw overleven?


Bijgewerkte secties: Obligaties-EU, Bedrijfsobligaties & Junk bonds,

debt mountain

Hoe de Grote Depressie van de 21ste eeuw overleven? De globale schuldenzeepbel implodeert aan een angstwekkend tempo, met Corona als katalysator. De globale economie komt tot een halt. In een paar maanden werden sectoren als luchtvaart, catering en toerisme vernietigd.

We beleven nu de moderne versie van de GREAT DEPRESSION, we bevinden ons al in een economische depressie. Veel middenklassers zijn zonder werk en zonder inkomen gevallen. Wie denkt dat dit een tijdeljik verschijnsel is, zou zich wel eens flink kunnen vergissen.

"Nooit eerder werd zo met zoveel schulden en derivaten gewerkt. Het zal een zware depressie vergen om deze enorme schuldenberg uit te gommen.

Een belangrijke reden voor de lockdown was het tot stilstand brengen van de economie om zo de omloopsnelheid van het geld te verlagen . De Centrale Banken krijgen zo de kans om onbeperkte hoeveelheden geld te drukken zonder dat de inflatie onmiddellijk uitgroeit tot hyperinflatie. De beurskoersen en de  obligatie markten kregen zo eveneens een extra impuls.  Ook belet dit  dat de rentevoeten stijgen. De keuze is simpel: het is een lockdown om tijd te kopen of het instorten van het financieel systeem.

"Covid-19 of miljarden vers geld uit ijle lucht plukken, de omloopsnelheid van het geld bevriezen en bankbiljetten uit omloop halen.!" 

Banks and cashDe Corona liet toe om de BANKBILJETTEN uit omloop te halen en zo een "Run on the Banks" te vermijden. Zonder bankbiljletten is het trouwens een stuk makkelijker om  een hyperinflatie te controleren en indien nodig enkele ZERO's te schrappen van het (digitaal) geld in circulatie.

De Centrale Banksters realiseren zich dat ze te ver zijn gegaan in de schuldenexpansie en dat het zo niet verder meer kan.. Het financieel systeem was gevaarlijk instabiel geworden (zoals bleek uit het feit dat eerder dit jaar miljarden in de repomarkt dienden gepompt).

De Overheid en bankiers wisten maar al te goed dat - mocht het fout lopen - ze door de stijgende armoede een woedende massa achter zich zouden krijgen. Dus moest een zondebok gevonden worden om het mogelijk te maken  een oorlogswet op te leggen. En de Corona-virus kwam net op tijd.

"Ze verwelkomden Corona en Het Volk kreeg huis-arrest."

Het virus is zeker niet ongevaarlijk, maar de sterfte statistieken worden sterk opgeblazen door de media. De ziekenhuizen krijgen premies om zoveel mogelijk Covid-19 doden te melden. Op die manier kreeg men de mensen zelf zo ver om mondmaskers te dragen (iets wat totaal NIET tegen een virus beschermd). Maar omdat de economie hierdoor  kapot wordt gemaakt, loopt de bevolking nu meer risico om van honger te sterven dan door het virus.

government puppetsDe massa begrijpt maar niet dat de Centrale Banken de wereld regeren. De wereld wordt gerund door niet-verkozen  bureaucraten zonder gezicht die geld scheppen om zichzelf te verrrijken en om alle anderen in slavernij te duwen.

Regeringen zijn niet meer dan poppenkasten om de massa te amuseren. In de US gebeurt dit extreem, het interesseert de Amerikanen zelfs niet dat de twee partijen door dezelfde mensen gecontroleerd worden. Belgie wordt bestuurd door politici die zelf niet verkozen zijn. Als schapen gaan de Belgen toch elke 4 jaar naar de stembus, denkend dat hun stem enig verschil maakt.

Als gevolg van de enorme schuldenberg die in het verleden werd opgebouwd, staat de wereld nu op imploderen. Het virus is vooral een katalysator. De ganse berg van alle mogelijke schulden zal eindigen als een gigantische hoop waardeloos vuil. En dit alvorens deze depressie achter de rug is.

De Fed (en alle Centrale Banken, zelfs de Zwitserse) gebruiken deze crisis om alles te kopen wat ze ook maar kunnen kopen.  Hun geldcreatie zal eindigen in een hyperinflatoire vuurstorm zodat alles wat ze hebben gekocht uiteindelijk NIETS meer waard zal zijn.

Sommigen denken dat de wereld zal blijven zoals hij is. Wat weinigen zich realiseren, is dat regeringen de controle volledig zullen verliezen. Ze zijn volledig afhankelijk van schulden en van het in leven houden van het fake monetair syteem. Ze realiseren zich niet dat hun fake systeem op imploderen staat en dat ze hun macht volledig zullen kwijt raken.

Hoe uzelf beschermen in dit scenario? 

 • Stop een relatief HOOG percentage van uw geld in fysiek goud en zilver. Premies voor fysiek goud zijn niet langer laag maar zullen nog verder stijgen. Uiteindelijk zal het onmogelijk worden om fysiek goud vast te krijgen (Gresham: het slechte geld duwt het goede geld uit het systeem ). [we weten hoe en wanneer]
 • Met zilver kan alles gekocht worden, met zilveren munten o.a. voeding.  
 • Een gouden staaf doet het niet langer en dit wordt nog erger eens goud $3,000, $5,000, $10,000 per oz zal kosten. Ruil ze dus om voor zilveren en gouden munten. Doe het nu, tenzij u straks een hogere premie wilt betalen [we weten hoe en wanneer]
 • Bewaar wat gouden en zilveren munten in huis, maar sla het merendeel op in een bewaakte kluis buiten politiek bereik. Zo kan de overheid niet aan uw bezit, maar kan je dit toch op elk moment verkopen. [we weten hoe en wanneer]
 • Wie wapens heeft, zal die nodig hebben om zichzelf, zijn familie en zijn bezit te beschermen. Probeer nog wapens bij te kopen en zorg voor zoveel mogelijk munitie.  Betrouw niet op de politie, want die duikt altijd veel te laat op want ze moet de politici beschermen.   Wanneer hongerige mensen voor uw deur staan, is het hun leven of uw leven.
 • Bewaar niet te veel geld op bankdeposito's want die zullen de deuren sluiten eens de zaken slecht gaan. Verstandig is om uw geld te spreiden over verschillenden landen en continenten. [we weten hoe en wanneer]
 • Hou wat aandelen, met de bedoeling te verkopen als je cash nodig hebt. [we weten hoe en wanneer]
 • Maak zo weinig  mogelijk SCHULDEN, als het kan beter geen schulden.
 • VERKOOP VASTGOED, behalve eventueel het huis dat uzelf bewoont. Vastgoed zal in de komende jaren zwaar belast worden en de waarde er van zal STERK dalen samen met de koopkracht van de bevolking.
 • Hebt u een tweede permanente residentie in een stabiel land....weg van grote steden en landen als Belgie, en Nederland waar de mensen binnenkort weer tulpenbollen zullen moeten eten?. Er zijn niet zo veel opties.  Panama is nog steeds een aanvaardbaar PLAN B. Start de procedure NU, want morgen zal het niet langer mogelijk zijn. Blijf weg uit landen zoals Hong Kong, Dubai, Singapore...die zijn politiek onveilig. [we weten hoe en wanneer]

meer in de abonneesectie...klik hier om verder te lezen.

Belangrijke Fundamentals:

 • U bent knettergek wanneer u deze beurzen short.  De koersen zullen blijven stijgen zo lang als er fiat geld uit de lucht wordt geplukt. Dit geldt echter niet voor alle beurzen. Zie de sectie beursindices voor de lange termijn voor meer details.
 • U bent knettergek wanneer u in deze beurzen blijft.  Goud en zilver zullen veel beter presteren dan de beursindices. Zie sectie beursindices in goud
 • U bent knettergek wanneer u in de obligatiemarkten blijft. Zeer gevaarlijk, ze zijn niet meer dan gebakken lucht en...
 • U bent knettergek wanneer uw spaargeld belegt in papieren goud en zilverklik hier om verder te lezen.

Belangrijke Technicals:

 • Zie charts. 
  klik hier om verder te lezen. klik hier om verder te lezen.
   Extreem  Bullish   Extreem  Bullish
  indugold ratio may20 UNEMPLOYMENT 2020 05 25
   Aandelen zijn extreem BEARISH versus Goud.
  35% (115 million werklozen) op een populatie
  van 331,000,000is het ECHTE cijfer!
   

  ©. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Dinsdag/woensdag 26/27 mei 2020 - Belangrijke uitbraken voor de grondstoffenindices
.!


Bijgewerkte secties: Koper-Platina & non-Ferro's (met tips), Inflatie Index, Obligaties-USA

food prices

Het begin van de Low Order Consumer Goods (hyper)inflatie! De prijzen voor voedingsproducten stijgen tijdens de coronavirus pandemie.

 • Koekjes + 11%
 • Wit brood +9.4%
 • Gehakt, vlees; +11.2%
 • Varkensvlees +7.2%
 • Kip +12%
 • Eieren +32.4%
 • Melk +9.6%
 • Aardappelchips +5%
 • Suiker +8%

 

Het begin van meer recessie en lagere fiat prijzen in de sector High Order Capital Goods!

Grote kantoren in de stadscentra  ( Manhattan, Brussel, Parijs, Londen,...) zullen verdwijnen. Werken vanuit thuis is meer efficient en makkelijker. Dit zal verkocht worden als tegengif voor Global Warming. Er zullen minder woon-werk-verkeer, minder vervuiiling en een betere levenskwaliteit zijn.

Wat vastgoed betreft: Met de failliete shopping malls  en lege kantoortorens omdat woon-werk-verkeer niet langer noodzakelijk is, blijft de vraag wie de huur en de hypotheek van al dat commercieel vastgoed zal betalen. De restaurantjes in deze winkelcentra zoals MacDonald's, en de wokrestaurants zulllen na de Corona immers dicht blijven. 

De grote cyclus ziet er allesbehalve veelbelovend uit. Een hyperinflatoire depressie, revolutie, oorlogen,....brrr  (de Gold-Silver ratio bevestigt deze cyclus - zie hieronder).

long term cycle

Onthoud dat politici ALTIJD de reden zijn waarom een recessie uitgroeit tot een depressie. Deze video gaat over socialisme maar ook over de Grote Depressie Mythen (leugens). 

De goud tot zilver ratio heeft zijn historische all-time records gebroken. Specifiek steeg de ratio tijdens de Coronapaniek in maart tot 125 ounce zilver om 1 troy ounce goud te kopen. We bevinden ons nu rond 100, maar de ratio blijft boven de vorige piek noteren. Hieronder ziet u het slot van de gold tot silver ratio op kwartaalbasis sinds 1940:

indu goldsilver ratio"Er is een signaal opgedoken op de markten dat maar 1x in de geschiedenis is gezien geweest en dat de grootst mogelijke ellende voor de wereldeconomie voorspelt.

De gold tot zilver ratio is zoals een thermometer voor de gezondheidstoestand van de wereld. Wanneer de ratio stijgt, betekent dit dat zilver (dat zowel een monetaire als een industriële functie heeft) in waarde daalt tov goud. Goud is daarentegen een louter monetair instrument. Een stijging van de ratio betekent met andere woorden dat industriële actieva het moeilijk hebben in vergelijking met monetaire activa. Als de basismetalen er onderuit gaan, gaat de industrie zelf ook achteruit.

"Het is een slecht VOORTEKEN als de basismetalen er onderuit gaan; het geeft aan dat de industrie zelf ook onderuit gaat."

Denk er aan dat in 1930 goud gebruikt werd als geld omdat het de dollar dekte, wat gepaard ging met de uitbraak begin 1930 van de gold-zilver ratio en dit bleek het signaal te zijn voor de ergste deflatiegolf uit de geschiedenis van de VS. Met andere woorden: de Grote Depressie was begonnen.

Wanneer in de geschiedenis is de goud-zilver ratio gestegen tot een nieuw all-time high? Toen de Great Depression begon, in 1930...Echter, de gold-Zilver ratio is nu uitgebroken tot zelfs nog hogere piek en dit betekent het begin van de Big Depression van de 21ste eeuw.

Laat ons een eeuw teruggaan in de tijd. De 1920s, de zogenaamde Roaring ’20s, waren een periode van grote technologische innovatie. Overal in de steden kwam electriciteit, de radio deed zijn intrede evenals de raket op vloeibare brandstof. Sommige van die nieuwigheden hebben een blijvende impact op onze levens gehad.

Hoe je veilig stellen voor de Grote Depressie.

 • Wat steeg in waarde toen de Dow Jones Industrial Average tijdens de Great Depression met 90% daalde? Goud.
 • In 1933 verbood President Roosevelt het privébezit van goud. Hij herwaardeerde nadien de goudprijs met 75%, wat neerkwam op een devaluatie van de US dollar met eenzelfde percentage. In plaats van iets meer dan $20 for per ounce besliste Roosevelt dat de prijs $35 bedroeg.
 • Die stijging met 75% was duidelijk veel beter dan een waardedaling en een verlies van 50% in waarde voor vastgoed tijdens de Great Depression of het zelfs nog catastrofaler verlies van 90% geleden door aandelen in dezelfde periode.

Belangrijke Fundamentals:

 • De energieprijs (olie, aardgas, steenkool) overweegt in de  klik hier om verder te lezen.
 • U.S. MINT verkopen van gouden munten zijn al VERDUBBELD vs. 2019:  Voor een American Silver Eagle betaal je nu al $25 per oz.  klik hier om verder te lezen.
 • Verzekeraars en pensioenfondsen raken ZWAAR in de problemen. De sector KAN NIET OVERLEVEN OP LAGE & NEGATIEVE rentevoeten en zal - in een poging om te overleven de premies dramatisch moeten verhogen.

insurance cos net yield may2020

 • "Vaccins" is het nieuwe business model om Big Pharma te laten overleven. Vaccins zijn een gemakkelijke manier om zonder veel risico's miljarden te verdienen in een farmasector die tot over de oren in de problemen zit.

Belangrijke Technicals:

klik hier om verder te lezen. Silver volume 2020 05 20
 Extreem  Bullish   Extreem  Bullish
M2 Gold 2020 05 09 klik hier om verder te lezen.
 Meer geld drukken = hogere goudprijs!
Zilver voorspelt altijd dat iets SLECHTS op komst is.
   

©. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Maandag 25 mei 2020 - Wat deze dagen op de markten gebeurt, is irrelevant: donderdag en vrijdag waren bank holidays in Europa en maandag is Memorial day in de USA.


Bijgewerkte secties: Banken, Olieprijzen (bear trap), LT Commodity Charts, Commodities 
in goud
, Steenkool-zon-zeldzame elementen, Landbouwproducten,

"Happy Memorial Day!"

De 3 eerlijkste minuten uit de ganse televisie geschiedenis.

Belangrijke technicals:

 • Een Memorial Day cadeautje. Zie charts hieronder.
Gold volume 2020 05 20 Silver volume 2020 05 20
  Goud prijs-volume: extreem Bullish   Zilver prijs-volume: extreem  Bullish
HPI LT HPIGold
Shiller Home price Index: Extreem Bearish Shiller Home price Index: dramatisch Bearish

©. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Donderdag/vrijdag 21/22 mei 2020 - De gekken hebben de wereld volledig in handen gekregen, er komt steeds meer fiat GELEEND geld in omloop.!


Bijgewerkte secties: Recessiebestendige aandelen (HOLD), Zilver, Olieaandelen, 
Aardgasaandelen, Uraniumaandelen, Majors - Juniors (PF-charts),

everything under controlDe gekken hebben de wereld volledig in handen gekregen, er komt steeds meer fiat GELEEND geld in omloop. Politici worden meer en meer efficiënt. Bij de Grote Depressie vergde het 3 jaar om de werkloosheid naar recordhoogte te sturen. De Gates Corona Depression heeft dit in 8 weken klaargespeeld. Het virus is niet meer dan een truucje om een rode politieke agenda doorgevoerd krijgen. Wanneer dat is gebeurd, zal elke politicus die de draconische lock-down ondersteunde en het gat van Bill Gates likte (hopelijk) weggestemd worden bij de volgence verkiezingen. 

De economische en humanitare  fallout (sociale onrust, zelfmoorden, scheidingen) is nog maar pas begonnen. Eerst zijn de eind-retailers aan de beurt. Dan volgen de distributiebedrijven, de verwerkende industrie en het transport. De economische schade van deze onnodige virusgekte verandert de economie zo structureel dat de advocaten van de klimaatverandering feestjes organiseren om het verdwijnen van zoveel jobs te vieren. Ze begrijpen echter niet dat het gaat om mensen met families. De $1200 check zal niet helpen en de Democraten (=socialisten & communisten) zijn enkel bezorgd over de bailout van het overheidspersoneel op alle niveaus. De rest van de maatschappij is enkel collateral damage voor onbelangrijke mensen zonder mensenrechten in dit machtsspel.

Eerst werd de autosector uitgeschakeld met het opleggen van een belachelijke regelgeving over emissies. Nadat dit mislukte, waren er de elektrische autos. Ook dat werkte niet en er is niets dat zal werken. Politieke leiders zijn volslagen IDIOTEN die geen enkel benul hebben van economie en financiën. RENAULT sluit verschillende fabrieken, Rolls Royce ontslaat 9,000 werknemers...en dit is nog maar een begin. De Wereldbank verwacht dat als gevolg van de absurde COVID reactie ongeveer 60 miljoen mensen in armoede gestort zullen worden. De DEPRESSIE vergt zijn tol en de autosector is de kanarie in de koolmijn.

Bail-ins zijn WET geworden in zowel de USA als de EU. Insolvente Wall Street banken werden onder het mom van Corona in alle stilte overgenomen. Toen de Dodd-Frank Act werd goedgekeurd in 2010 verklaarde President Obama triomfantelijk, "No more bailouts!".  Maar wat de wet eigenlijk zegt is dat de volgende keer dat de banken in de problemen raken er "bail-ins" zullen plaatsvinden - het geld van hun schuldeisers, inclusief de grote depositohouders, zal gebruikt worden voor het dekken van de probleemkredieten  [idem voor Europa]

Voor de juist begonnen crisis achter de rug is, zullen wereldwijde schulden, derivaten en ongedekte verplichtingen (Medicare, pensioenen) verdwijnen. We praten dan over sommen met een waarde van quadriljoenen dollars. Het juiste bedrag hangt af van hoeveel extra geld er nog uit de lucht wordt geplukt voor het eindspel. Als de schulden naar zero waarde gaan, zullen de meeste activa die gefinancierd werden door schulden 90-100% van hun echte waarde verliezen. Op dat moment zal de wereld beseffen dat al deze dingen waarvan we dachten dat ze waarde hadden in feite waardeloos zijn.

De meeste grote banken zullen verdwijnen als het financieel systeem implodeert. Zonder grote schulden, derivaten en leverage zullen de banken terugkeren naar hun basis activiteiten: financieren van de handel, bedrijven en industrie. Investment banken zullen verdwijnen.  Centrale banken zullen verdwijnen of veel minder belangrijk worden. Na het instorten van het huidig economisch systeem zal leverage verdwijnen. Banken zullen alleen nog ontlenen wat ze effectief aan deposito's hebben, zoals het geval was toen bankieren 4000 jaar geleden begon. In Argentinië wordt alleen cash aanvaard bij aankoop van een huis, het aanvragen van een woonkrediet is onmogelijk.

"De huidige werkloosheidsgraad van 15-30% zal permanent blijven."

De huidige werkloosheidsgraad van 15-30% zal permanent blijven.  Het betalen van niet-productieve mensen met waardeloos geld garandeert geen houdbare maatschappelijke toestand Pensioenfondsen zullen niet overleven. Hun activa (aandelen, obligaties, vastgoed) zullen het grootste deel van  hun waarde verliezen. De pensioenfondsen zullen geen dekking meer hebben, zodat er geen geld meer zal zijn om pensioenen uit te betalen.

Veel luchtvaartmaatschappijen zullen bankroet gaan. De overlevers zullen met fors hogere kosten geeconfronteerd worden waardoor de tickets duurder zullen worden. [De werknemers van Brussels Airlines gaan akkoord met een 45% lager salaris.] Het toerisme zal op een dramatische manier dalen vanwege zowel hogere werklooosheid als hogere kosten. Het grootste deel van de luxe hotelmarkt zal een stille dood sterven.

Hebben het faillissement & chapter 11 aangevraagd

 • Neiman Marcus
 • J. Crew
 • True Religion
 • Pier 1 Imports
 • Earth Fare
 • Modell's Sporting Goods
 • Art Van Furniture
 • Stage Stores, eigenaar van Goody’s, Palais Royal, Bealls, Peebles en Gordmans
 • Forever 21. Er zullen 350 winkels wereldwijd gesloten worden, waaronder 178 in de VS.
 • J.P. PennyGarden Fresh Restaurants
 • In Duitsland zijn er Karstadt Kaufhof en Deutsche Bahn. In de voorbije week hebben veel middelgrote bedrijven het faillissement aangevraagd.

Belangrijke Fundamentals:

Belangrijke Technicals:

©. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Woensdag 20 mei 2020 - Iemand proberen te adviseren om goud te kopen is verspilde energie!


Bijgewerkte secties: LT beursindices, Recessiebestendige aandelen (LOCG), Zilver, ,

Panic buttonIemand adviseren om goud te kopen is verspilde energie, zeker wanneer ook de raad wordt gegeven om het buiten politiek bereik te bewaren! De meeste mensen zijn zo dom dat ze uw advies nooit zullen opvolgen. Misschien kopen ze later dit jaar goud of zilver aan het dubbele van de huidige prijs. Misschien gaat de prijs zelfs x3 of x4 alvorens bij hen de alarmbellen beginnen te rinkelen. Soms moet iemand een schop onder zijn ballen krijgen alvorens zijn verstand begint te werken. Slechts 0,50% bezit fysiek goud of zilver; 99,50% vormt de dwaze massa die dit niet doet. 

"Vorige week kondigde HSBC een verlies van $200m op één dag trading in de fysieke markt voor het Comex goud contract."

Een deja vu van de Gold Pool in de 1960s'. De Netto shorts van de bankiers was gestegen tot $34.9bn, met een stijging van het verlies in de boeken van $20.8bn.. Vorige week kondigde HSBC een verlies van $200m aan op één dag trading in de fysieke markt voor het Comex goud contract..

Uitbraken uit een vlagformatie worden typisch gevolgd door een snelle beweging. Dit zegt ons dat de goudprijs fors kan stijgen met wel $250. Vlagformaties zijn niet onfeilbaar, maar omdat de centrale banken’ ...lees meer in de abonneesectie

Deze video is voor iedereen die denkt dat ONZE REGERING het beter weet. Bent u er nog altijd van overtuigd dat "Big Government" goed is voor u? Brengt u een ziek kind naar een Apple winkel  in plaatts van naar een dokter? Aanvaardt u financieel advies van politici, de Mainstream Media of jongeren die denken dat ze de steen der wijzen hebben gevonden.?

Bezit u vastgoed? Airbnb eigenaars verkopen alles in paniek. De verkoop van bestaande woningen is in een diep gat gevallen. Het  Q1 BBP daalt met 4.8% in de VS en dat is de grootste daling sinds de financiële crisis. Volgens Goldman is een herhaling van de crash van Black Thursday ergens in het midden van dit jaar mogelijk. ALLE VASTGOED zal te lijden hebben onder de Airbnb paniekverkopen.

Wie zijn vastgoed financiert met kredieten, is helemaal de klos. Verkopen zal onmogelijk worden. De vastgoedmarkt is opgedroogd en binnenkort krijgen we weer gedwongen verkopen......lees meer in de abonneesectie over vastgoed .

Vastgoed zal dus allesbehalve een veilige vluchthaven zijn. Eerst droogt de markt op en daarna dalen de prijzen en is het bovendien onmogelijkheid om nog te verkopen.

Als stemmen voor degelijke, professionelen en eerlijke politiekers niet helpt, zijn er 6 mogelijke scenario's:

 1. Een Russische revolutie.
 2. Een Zimbabwe hyperinflatie.
 3. Een Duitse revolutie gevolgd door hyperinflatie.
 4. Een Servische hyperinflatie gevolgd door een revolutie.
 5. Een Venezolaanse hyperinflatie gevolgd door een vreemde invasie.
 6. Een Hongaarse hyperinflatie gevolgd door een andere hyperinflatie en door fascisme en dan nazisme.

Belangrijke Fundamentals + Technicals enkel voor abonnees: klik hier om verder te lezen.

Belangrijke Technicals:

© Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Maandag/dinsdag 19/20 2020 - Ik ben John Galt? Wie bent u?


Bijgewerkte secties: $-Goud, €-Goud, Biotech-farma (nieuw aandeel), Majors (uitbraak?)

Follow the money 2020 05 12Wat vandaag in de United States en Europa gebeurt, is EXACT wat door Ayn Rand wordt beschreven in haar boeken.  We leven in de peirode Ayn Rand. Koop het boek en lees het.  Ayn Rand was geboren in ROOD RUSLAND en zij weet EXACT wat in de U.S.A. en Europa gebeurt.  Ayn Rand vluchtte van de USSR naar de USA en dacht dat ze vrij was. Ze kwam tot de ontdekking dat in de USA (en de EUSSR) hetzelfde gebeurt als destijds in de USSR.

De overheid MOET ten dienste staan van de individuen en niet omgekeerd. Ze moet het individu beschermen. Lobbying of politici omkopen om producten te verkopen, is geen kapitalisme. Dat is Monopolie en/of Oligopolie en COMMUNISME. Dit alles is slecht voor de gemeenschap en voor de mensheid en zou niet toegelaten mogen worden. (Microsoft is een monopolie en zou opengebroken moeten worden). De Bill Gates foundation is een monopolie en moet afgeschaft worden.  .De grote vleesindustrie is een kartel (oligopolie), de Big-Pharma is een kartel (oligopolie).

Zij (politici, overheid) verkopen het "algemeen belang" en willen dat wij allen daar een "eerlijk deel" van betalen. Vertrouw NOOIT uw regering en vertrouw GEEN organizaties (zoals de Bill Gates Foundation) die de overheid controleren. Bovendien, wie DURFT belastingen groter dan 50% nog een "eerlijk deel" te heten?

In 1957 voorspelde Ayn Rand exact wat vandaag gebeurt (collectivisme, communisme).  Overheid is NOOIT het antwoord, het antwoord zijn de burgers. De overheid heeft behoefte aan verstandige mensen met karakter en niet aan mensen die jagen op GELD en MACHT zoals vandaag het geval is.

"Niets is wat het lijkt. Wanneer er leiders zijn zonder moraal, gebeurt wat er vandaag gebeurt. De hele bende stort ons in pure ellende die nog decennia kan aanhouden."

Ik noem het LEGALE DIEFSTAL. De overheid is een ordinaire DIEF en neemt van ondernemers weg (indien nodig gewapenderhand) wat zij een eerlijk deel heet. Meer en meer goede mensen willen weg uit deze maatschappij die zo door de overheid wordt gecontroleerd omdat ze niet langer hun job naar behoren kunnen doen.  Producerende bedrijven zijn deze overheidsparasieten met hun dwaze en gekke maatregelen kotsbeu. 

Het systeem is rot tot op het been: de Media worden door de overheid gecontroleerd, evenals Hollywood, scholen en universiteiten. Deze laatsten leren foute waarden aan.  Als resultaat van deze dwaze ingrepen van de overheid sluiten fabrieken, gaan jobs verloren en ontstaan zelfs tekorten aan voedsel.

Belangrijke Fundamentals:

 • China's lauw economisch herstel is een waarschuwing voor de ganse wereld. China beleefde de eerste lockdown en geeft dus ook een goed beeld van wat er gebeurt wanneer die wordt opgeheven. Het is zorgwekkend dat het verwachte herstel uitblijft. Dit bevestigt dat we een depressie hebben.
 • De Nasdaq-100 kende een V-vormig herstel. De Russell 2000, zowat heel Europa, Japan en de groeimarkten kenden die niet. Er is heel wat te doen in de pers over de mismatch tussen Wall Street en de economie. Feit is dat het niet uitmaakt wat de overheden doen. Ze slagen er enkel in om de prijzen voor activa op te blazen en om de koopkracht van hun munten te devalueren.covid
 • De computersector (Microsoft, Apple), enz...profiteert eveneens in enorme mate van de Covid.  Bill Gates & vrouw proberen de wereld te veranderen zodat ze nog meer geld en macht kunnen vergaren. Weinig mensen weten dat Gates DOS niet zelf schreef, maar het van iemand anders afnam. Microsoft heeft de spraakcomputer en Siri niet zelf  uitgevonden, maar van anderen (Belgen) gestolen (Flanders language valley - Lernout & Hauspie). Nota: we geloven niet dat de fraude was opgezet door Lernaut & Hauspie, maar eerder door Bill Gates en de CIA).

Belangrijke Technicals:

klik hier om verder te lezen.

©. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Vrijdag 15 mei 2020 - Gaan goud en zilver uitbreken? Is dit het einde van de lenteconsolidatie en -correctie?


Bijgewerkte Secties: Beursindices in goud,

Wat hebben de WHO, de Wereldbank, de GPMB, Big Pharma, Fauci en the Bill Gates Foundation gemeen Is de Corona-story niets meer dan een andere versie van 9/11?

Dit is een lange maar zeer interessante video over belangrijke topics.

We kunnen een centrale bank en haar papieren geld missen als kiespijn, want ze zijn een grotere vijand dan het leger. Centrale banken zijn waarschijnlijk de belangrijkste reden waarom we nu zo diep in de problemen zitten.

Dat de centrale banken zoveel goud kopen, heeft alles te maken met het feit dat ze verwachten dat we binnenkort zullen terugkeren naar een geldstandaard gebaseerd op goud. Zij die beweren dat 'goud niet gegeten kan worden' of 'goud geen dividenden uitbetaald' geloven de onzin van de centrale banken en zullen daar een hoge prijs voor betalen.

"De depressie zal erger worden zolang er NIET MINDER OVERHEID komt!"

Zolang als we NIET MINDER (bekrompen) OVERHEID krijgen, zal de depressie blijven duren. De enige manier om uit deze recessie te raken, is het snijden in de overheid en de overheidsbestedingen. Laat de economie en de ENTREPRENEURS doen wat ze moeten doen. Entrepreneurs zijn de ECHTE HELDEN van de maatschappij, niet de overheid of de atleten. 

Nixon moest ofwel de goudstandaard stopzetten ofwel stoppen de VS verder in de schulden te steken. Hij had moeten stoppen met het opstapelen van schulden, maar dat is niet de manier waarop politici denken.

Wat er ook gebeurt met de goudprijs: de bezitters van goud (en de centrale banken) zullen de winnaars zijn.  Hoe dan ook zijn we het echter niet eens met wat Peter Schiff predikt over mijnbouwaandelen en goudstaven versus munten. Probeer goud en zilver te kopen met een conciergedienst zodat u op eender welk moment 100% flexibiliteit hebt.

Gold breakout 2020 05 14 Silver breakout 2020 05 14
$-goud breekt uit driehoek $-zilver breekt uit wedge

Belangrijke Fundamentals: klik hier om verder te lezen.

Belangrijke Technicals: ..klik hier om verder te lezen.

©. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Woensdag/donderdag 13/14 mei 2020 - De huidige situatie wordt gebruikt om de rente laag te houden en om meer fiat geld in het systeem te pompen.


Bijgewerkte secties: Can$-Goud & Can$/$/€, £-Goud & £/€/$, Kr-Goud & Kr/$/€, Au$-Goud & Au$/$/€,
¥-Goud & ¥/€/$, R-Goud & R/$/€, Wereldbeursindices,

repos Covid-19 doet ook iets goeds. Het bespaart de centrale banken (en onszelf) hogere rentevoeten. VOOR het virus echt uitbrak, gebruikten de centrale banken hiervoor de REPOs om miljarden in het financieel systeem te pompen. Dankzij Covid kan dit nu met volle toestemming van de overheden en van de massa. Zo wordt het mogelijk om herstel na te streven zonder dat de rente explodeert. Die hogere rentevoeten worden echter alleen maar uitgesteld en het herstel komt er NIET!

WEINIG mensen begrijpen dat GOUD altijd de totale activa van de reservebanken afweegt tegenover de totaal uitstaande schulden. Op basis van de totale US-schulden versus de totale goudreserves zou de goudprijs op $87,500 per oz moeten staan om deze balans in evenwicht te brengen.

"We hebben een goudprijs van $87,300 nodig om de boeken van de FED in balans te brengen."

Weinig mensen beseffen dat er wegens de natuurwetten al een disconnectie bestaat tussen PAPIEREN en FYSIEK goud en zilver. Fysiek goud verkoopt nu aan een $200 premie boven papieren goud. In het geval van zilver bedraagt die premie al $10.

In de komende weken en maanden verwachten we dat de premies voor fysiek zullen blijven stijgen. Vanaf een bepaald niveau (+ $1,900 oz), zal dit de prijzen voor papieren goud omhoog duwen. Kopers zullen dan immers papieren goud kopen en vragen om levering om vervolgens dit goud op de fysieke markt te verkopen.

"De 300:1 oz ratio (papier/fysiek) zal per definitie de prijs voor fysiek goud naar omhoog zal duwen."

Wat we in de toekomst verwachten:

 1. Digitaal geld (cryptos) zal het nieuwe normaal worden, bankbiljetten zullen afgeschaft of sterk beperkt worden.
 2. Goud zal gebruikt worden om de boekhouding in balans te brengen om het nieuwe geld te garanderen...waarbij de levering echter beperkt zal zijn. Dat is de reden waarom Rusland en China alle FYSIEK GOUD kopen dat ze te pakken krijgen.
 3. De volgende halte voor de goudprijs is $3,500 -
 4. Houd er rekening mee dat in de toekomst goud- en zilvermijnen genationaliseerd zullen worden.
 5. Zilver wordt goud op steroiden.

Enkel voor abonnees.....klik hier om verder te lezen.

©. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Maandag/dinsdag 11/12 mei 2020 - De politie is medeplichtig aan het ontbreken van elk respect voor de wet en aan het schenden van de mensenrechten.


Bijgwerkte secties: Majors (kaarsgrafieken), Juniors (kaarsgrafieken) , 

thought policeWegens de huidige "state of emergency" en het feit dat overheden en gezondheidsambtenren nu bij decreet regeren, worden de wetten op grote schaal geschonden. Voor de wetten of voor de mensenrechten is er niet het minste respect meer. Politie arresteert eigenaars van zaken omdat ze de 'misdaad' begaan hebben hun zaak te openen. Politie arresteert mensen die zich alleen op het strand bevinden. enz...

"Covid-19: wie niet begrijpt dat hem om een grote grap gaat, lijkt helemaal niets te begrijpen."
Gebruik uw hersenen en laat u niet in slaap wiegen.

Wat is er aan de hand? Veel mensen stellen zich deze vraag nu het "virus" niet dodelijker blijkt te zijn dan de gewone seizoensgriep. Dit blijkt uit onderzoek gedaan aan onder andere Stanford University. De lockdowns en de Mainstream houden de angst er bij de mensen goed in.


De beurskoersen stijgen ondanks historische verliezen. De Dow ralliet zelfs na een recordverlies aan banen, de werkloosheidsgraad in de VS bedraagt nu 15%. Dat is nooit gebeurd sinds de Great Depression.

Teheran index 2020 05 09 STOP luisteren naar de idioten die een BEAR TREND op de beurzen voorspellen. De connectie tussen de beurzen en de echte economie is gebroken. Alleen wie meedanst op de muziek van de markten en zijn geduld bewaart, is succesvol. Allen andere zullen een arm en en een been verliezen.  De beurzen zullen alleen in ECHT GELD (goud) verliezen. In de komende jaren zullen records gebroken worden, maar die winsten zullen niet volstaan om een brok brood te kopen.

Iran heeft 4 zero's van zijn munt geschrapt. Een diepe recessie en hoge inflatie (40%) hebben de waarde van de rial uitgehold. 1 dollar kost nu meer dan 150,000 rials. De mensen gebruiken nu debetkaarten of reischeques  cards   om betalingen te doen. De waarloze Teheran Stock Market Index breekt echter record na record".

De koopkracht van fiat geld daalt snel. Dat ONDERSTEUNT de koersen van beurzen, vastgoed, goud en obligaties. De $4 triljoen injectie door de centrale banken in de afgelopen maanden heeft de prijzen van alle activa ondersteund.

"Beslissingen van de overheid en de monetaire politiek maken de situatie, zoals in de jaren 30, alleen maar erger."

Screen Shot 2020 05 09 at 4.03.44 PMNa WW I in 1919-22 waren het drukken van geld en de devaluatie van verschillende Europese munten nodig nodig als een verlengstuk voor de schuldencrisis. Dat gold op de eerste plaats voor de landen met de meeste schulden, zoals Duitsland dat de oorlog had verloren. Dit leidde tot de Weimar revolutie en een totaal waardeverlies van de Duitse mark.

Les Annees Folles. Zodra er een oplossing was gevonden voor alle problemen braken de Roaring 1920s aan, een boom periode die duurde tot het uiteenspatten van de zeepbel in 1929. De Roaring 1920s kunnen vergeleken worden met de 2010s vandaag.

In 1930-45 dwong de schuldenzeepbel de centrale banken om meer geld te drukken en te devalueren. Op het einde van de oorog werd het nieuw monetair systeem dat de dollar linkte aan het goud ingevoerd. Ook andere valuta's werden aan het goud gelinkt. Zo  eindigde de 20 jaar lange economische recessie die in 1929 was begonnen. Dat monetair systeem bleef bestaan tot 1971. Nixon sloot het Gold Window in 1971,  de globale situatie was opnieuw uit de hand gelopen. Nog erger is de manipulatie van de rentevoeten, van de balansen van de centrale banken, van de officiële statistieke (inflatie), het drukken van geld, financiële producten,...dit alles heeft ZEEPBELLEN veroorzaakt en de huidige situatie nog grimmiger gemaakt.

Belangrijke Fundamentals:

 • Het is tijd om zilveren munten in grote hoeveelheden te kopen!  Zilver was versus goud nooit eerder in de geschiedenis zo goedkoop. Normaal is 18 x 1 oz. zilveren muntenn nodig om 1 x 1 oz. gouden munten te kopen, vandaag is dat 100 x 1 oz.
 • Goud ETFs zien een recordinflow op jaarbasis.  Kies voor fysiek goud en vermijd de 'schande' van papieren goud. Hou er rekening mee dat de ETF-Goud in handen is van HSBC (een bankroete bank).  De ETF-kopers begrijpen nog altijd niet dat ze waardeloos PAPIEREN GOUD kopen.
 • Er is minstens 200x meer papieren goud/zilver dan fysiek goud/zilver. De beleggers krijgen wegens leveringsproblemen amper fysiek goud te pakken omdat mijnbouwbedrijben en raffinaderijen moeten sluiten wegens het uitbreken van het Coronavirus. Men begint te begrijpen dat de papieren markt bedrog is en dit jaagt de prijzen verder omhoog. Banken hebben dezelfde hoeveelheid goud telkens opnieuw verkocht, want er is zelden iemand die om levering vraagt.
 • Luchtvaartverkeer is met 95 % ..klik hier om verder te lezen.
Silver instead of gold 2020 05 08   ..klik hier om verder te lezen.
Meer dan 115 zilveren munten zijn nodig om 1 gouden munt te kopen. 
Volgens onze theorie van de commmunicerende vaten zullen de beurskoersen blijven stijgen tot nieuwe  recordniveaus
 

Belangrijke Technicals:

HUI candle2

©. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Donderdag/vrijdag 7/8 mei 2020 - Politici hebben de markten vernield en lappen met alarmerend enthousiasme de mensenrechten aan hun laars.


Bijgewerkte sectiens:Zilver, Dollar,Rupee-Goud & Rupee,Swiss-Goud & Swiss/$/€, €-Goud & €/$


Politici zijn het UITSCHOT van deze planeet.
Politici hebben de markten vernield en lappen met alarmerend enthousiasme de mensenrechten aan hun laars.

 • De duurste manier om de overheid te betalen, is het drukken van geld. Ofwel betaalt u de rekening via de belastingen, ofwel via inflatie. Dit laatste is de duurste manier.
 • Producers versus parasieten....dit is de enige manier om de maatschappij te veranderen en te verbeteren: zet alle parasieten aan de deur. En dat geldt ook voor politici.

"De mensen die Anna Frank verborgen, begingen een MISDAAD. Wie haar, haar familie en de mensen die haar verborgen aanhielden, volgde de WET. Sommigen werden terechtgesteld."

We weten niet wat morgen ons zal brengen, maar we hebben wel een paar aanwijzigingen over wat ze plan zijn.

Belangrijke Fundamentals:

Belangrijke Technicals:

©. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Woensdag 6 mei 2020
- - Amerikanen leven niet als ratten, alleen Europeanen doen dit?!


Bijgewerkte sectiens: Juniors, 

boat paradeAmerikanen leven niet als RATTEN, alleen Europeanen laten zich als RATTEN opsluiten in kooien zonder tralies (en zonder geweren). Europeanen hebben hun wapens weggegeven, ze hebben hun legers opgegeven en controleren niet langer parlement en regering, ze hebben bijna al hun vrijheden opgeofferd. Ze worden gedwongen om mondmaskers te dragen. Straten en winkels worden éénrichtingsbanen voor voetgangers. Hoe dan ook, in de U.S.A. protesteren de burgers...in Florida wordt het LEVEN gevierd.  (klik op de video voor meer)

 Politici hebben de wereldeconomie en zo veel meer vernield. In Japan probeerden ze alles, van manipulatie van de rente tot manipulatie van kredieten tot directe interventies. NIETS WERKTE!  WAAROM proberen ze dat nu in Europa en de VS,...?? Dit is één van de interessantste video's die ik dit jaar zag. Daarom staat hij in publieke zone, hij komt ergens permanent op de site te staan. Een lange film die u een paar keer moet bekijken alvorens u hem begrijpt. De conclusie is dat ELKE BUREAUCRATISCHE INTERVENTIE (politici) ALTIJD faalt.  In Japan probeerden ze sinds WWII alles maar zonder SUCCES...manipuleren doet weinig met een economie/gemeenschap behalve de creatie van zeepbellen. Alleen een VRIJE MARKT brengt voorspoed.

Princes of the Yen vertelt hoe de Japanse gemeenschap na de oorlog werd omgevormd in het belang van machtige groepen en hoe de burger daar niets van wist. De geschiedenis herhaalt zichzelf nu wereldwijd.

Nota: de BIS (Bank International Settlements), IMF(International Monetary Fund) en de centrale banken (zoals de WHO) zijn vuile spelers die de menshheid een boel kwaad doen...klik hier voor LITERATUUR

"Groene energie kostte de wereld een arm en een been, de Corona lockdown kost een tweede arm en been."

U.S. Treasury zal naar verwachting $2.999 triljoen lenen in het april-juni kwartaal, $3.055 triljoen meer dan verwacht. 120 miljoen Amerikanen krijgen steungeld Ze ontvangen $250 miljard voor de opvang van jobverlies, kortere werkuren en andere problemen veroorzaakt door de pandemie. De lagere klassen krijgen nu meer geld dan toen ze er voor gingen werken.

De EU wil triljoenen meer dan verwacht lenen.

De wereld zit tot over de oren in de schulden.

 • Overheidsschulden bevinden zich op recordniveau.
 • Bedrijfsschulden bevinden zich op recordniveau.
 • Consumentenschulden bevinden zich op recordniveau.
 • Studentenleningen bevinden zich op recordniveau.
 • Kredietkaartschulden bevinden zich op recordniveau.
 • Autokredieten bevinden zich op recordniveau.

"Behalve het drukken van gratis geld (wat nu VOLOP bezig is), zullen ze u ook belasten tot ge geen pap meer kunt zeggen."

Dit zal u in slavernij brengen:

 1. Digitaliseren van het bancair en monetair systeem. √
 2. CRS + FATCA of  financiële informatie wordt door overheden uitgewisseld. √
 3. De overheid weet van elke burger wat zijn persoonlijke bezittingen zijn. √
 4. De mensen worden rechstreeks via de banken belast. √
 5. Bevriezen van de rekeningen van elke burger die niet braaf naar de wet luistert.
 6. Beperk het reisgedrag van wie niet braaf naar de wet luistert. √

Nota: u kunt dit nog altijd voorkomen...wij weten hoe!

Belangrijke Fundamentals:

 • Pandora's box is open. Indien de rente niet naar zero/negatief wordt gebracht, hebben de banken geen bestaansrecht meer. Gemanipuleerde rentevoeten vernietigen banken en Europese pensioenfondsen omdat ze maar beperkte investeringsmogelijkheden hebben.
 • Rusland heeft maar 17% schulden. In 1989 ging de USSR bankroet wegens te veel schulden en fiat geld. Sommige generaties hebbben hun les geleerd...
 • De FED, ECB,...de centrale banken kopen Junk Bonds? Het antwoord is JA, JA en nog eens JA.
 • De zeepbel is zo groot dat ze bijna niet te omschrijven valt. Centrale banken zullen, zoals in Japan en Zwitserland, aandelen, oobligaties Junk Bonds, bedrijfsobligaties kopen,.....klik hier om verder te lezen.

Belangrijke Technicals:


Terwijl ZIEKE ANGSTHAZEN in Belgie hun tijd verspillen met "social distancing", Mondmaskers, andere nonsens, met Ziekenfondsen-ambtenaren die hun tijd verbeuzelen door contacten van besmette burgers op te bellen, genieten de burgers in de Sunshine state (Florida) verder van de zon en van een NORMAAL leven. Het GRAS is wel degelijk GROENER aan de andere kant van de plas.  Europa, de EU wordt niet COMMUNIST, het IS AL COMMUNIST.

 

Wij leven in een staat van beleg. Heel interessante video met tal van antwoorden en leugens.  De naam van Bill Gates valt telkens opnieuw. Ook hier. Nu laat ook het "ware gezag" zijn smerig gezicht zien. Overheids problemen met opstanden in Chile, Hong Kong, Frankrijk, Indie,...worden door het verbod op samenscholing ineens opgelost. De digitalisering van het financieel systeem wordt helemaal doorgedrukt. Helicoptergeld wordt als een noodzaak verkocht. Wie weet wat ze straks nog als theater verkopen.

©. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Maandag/dinsdag 4/5 mei 2020 - Een gevaarlijk communististisch precedent: China start testen met een digitale munt.


Bijgewerkte secties: $-Goud, Royalties, Majors, Zimbabwe,

maoChina start testen met een digtale munt. In Xiangcheng, een district in de oostelijke stad Suzhou, zal de overheid ambtenaren vanaf volgende maand voor de helft betalen in deze digitale munt. Overheidsambtenaren moeten een app installeren op hun smartphones waarop de digitale munt zal overgeschreven worden.

"De overheid maakt het onmogelijk om nog een fatsoenlijk loon te verdienen. Maar overheidsambtenaren en politici worden wel nog allemaal betaald. En u bent diegene die daar voor opdraait."

De ambtenaren werd gezegd dat de nieuwe munt kan overgemaakt worden naar bestaande bankrekeningen of rechtstreeks gebruikt kan worden voor aankopen.

"Indien u zich niet gedraagt zoals wij dat willen, bevriezen we uw geld en uw spaargeld!"

China is haantje de voorste wat de lancering van de nieuwe officiële digitale munt betreft. In de afgelopen jaren is het gebruik van de tradtionele papieren biljetten en cash geld sterk gedaald. Het betalen via smartphone is zo algemeen geworden dat vooral jonge inwoners van de grote Chinese steden zelfs geen cash of portefeuille meer op zak hebben. Zij maken gebruik van Tencent Holdings Ltd. ’s WeChat Pay en Alipay, gecontroleerd door Ant Financial Services Group en dat is een dochter van Alibaba Group Holding Ltd.

Zo wordt duidelijk dat de overheid volledig controle wil over de manier waarop de consumenten hun cash uitgeven; De façade heeft het natuurlijk over de strijd tegen witwassen en/of terroristische financiering, iets wat typisch is voor landen met een zware schuldenberg.

"Bijna ALLES wordt gedigititaliseerd, zodat u 'de facto' de SLAAF  van de overheid wordt.
Aleen goud en zilver garanderen u veiligheid!"


soup lines floridaIn plaats van door het Coronavirus, zullen we van de honger sterven. Er dreigt namelijk een globale voedingscrisis. Transportnetwerken lijden zwaar onder de coronavirus lockdowns en dat zal niet zonder gevolgen blijven voor kwetsbare landen. Wereldwijd is er geen gebrek aan voedsel, maar de onzekerheid rond Corona heeft alles op zijn kop gezet. Daardoor ontstaat druk op de prijzen van sommige commodities terwijl anderen juist in prijs stijgen. Internationaal staan we voor de uitdaging om genoeg voedsel op de juiste plaats te krijgen om te beletten dat mensen van honger sterven.


Onderstaande video gaat over Zimbabwe. Voor alle IDIOTEN die doen alsof Afrika het goed doet en alsof Zuid-Afrika floreert onder het Black Regime,maar ook voor al diegenen die denken dat een hyperinflatoire depressie is niet zo erg als sommigen denken.  Vandaag zijn in Zuid-Afrika zowel WITTE als ZWARTE kampen met krakers...is dit misschien vooruitgang? In Zimbawe weigeren dokters te werken omdat zelfs het transport naar de ziekenhuizen niet wordt betaald...


Belangrijke Fundamentals:

 • Keep moving OUT of all digital equities, bonds, currencies, stocks, and into Physical Gold & Silver NOW! and store these out of political reach.

Belangrijke Technicals:  zie hieronder ..klik hier om verder te lezen.

   ©. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Vrijdag 1 mei, 2020 - Waarom nog belastingen betalen als de overheid onbeperkt geld kan scheppen uit ijle lucht?!


Bijgewerkte secties: ,

Deze video MOET je absoluut bekijken...en weet dat en de video en de resume gecensureerd werden! - Net zoals de film van Thomas Moore, legt de video de grotestke LEUGEN bloot die de Media dag in dag uit verkopen. Wij hadden het geluk de video op te laden vooraleer deze gecensureerd werd en hebben het genoegen deze te publiceren op onze sites. Dit zodat al onze lezers voor zichzelf kunnen zien hoe het volk met de hulp van de media BELOGEN en misleidt wordt door de Overheid. Politiekers willen dat we "veilig en ongedeerd" blijven  (lees: "Slaven worden en blijven").  De video werd gemaakt door Dokters die werken en leven in California. Contacten van ons die in New York leven, bevestigden trouwens al eerder dan de Media de Corona situatie op een valse en overdreven misleidende manier afschilderen.

Bovendien hoorden we uit de mond van relaties die wij hebben in Europe dat de situatie er min of meer gelijk is.  Vele klinieken hebben erg weinig en praktisch geen patienten! Men vertelde ons zelf dat, in Belgie, de Minister van Justitie Geens op de staatstelevisie zijn volk leert mondmaskers NAAIEN!. Daar weten ze echt hoe van zichzelf Clowns en van het land een Circus te maken.

Screen Shot 2020 04 30 at 7.49.16 PM

De resume van de film met Nederlandse ondertitels.

censuur


In de U.S.A. revolteren "gewapende" burgers (vb. Michigan). Ze betogen voor het huis van de Gouverneur, en willen zo een eind maken aan de "Ongrondwettelijke Lockdown".  Protesters verzameld aan het huis van Gov. Gretchen Whitmer uit Michigan revolteren omdat zij van plan is het coronavirus stay-at-home order te verlengen . In Europa is er zoals verwacht, weinig of geen tegenstand. Het (ontwapende) volk volgt de "Orders" zoals opgejaagde schapen. Enkel in de stad Berlijn (Duitsland) waren er protesten. In Frankrijk kwamen de Gele Hesjes zelf nergens op straat.


Waarom belastingen betalen als de Overheid onbeperkt fiat geld uit ijle lucht kan blijven drukken en zo stiekem zijn burgers in volle daglicht besteelt?  Steeds meer zien we dat mensen die zichzelf "economen" heten, dat Professors die aan universiteiten economie doceren, opstaan en beweren dat de Overheid MOET geld scheppen teneinde de economie terug op dreef te krijgen. 

Indien de Overheid al het nodige geld kan en moet drukken/scheppen, dan zegt de logica toch dat de burgers moeten ophouden met het betalen van belastingen...of is dit niet zo?!

©. Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic

 

Categories: Financieel Nieuws

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."
Cron Job Starts