30
juni
2021

JUNI 2021

DE ECONOMIE IS ZIEK… EN DE REMEDIE VAN DE OVERHEID IS ERGER DAN DE KWAAL.

  

[Most Recent Quotes from www.kitco.com] [Most Recent Quotes from www.kitco.com] koop je nog altijd papieren goud?
fysiek is tot $200 duurder fysiek is tot $11 duurder Koop je nog altijd fools gold?

OPMERKING:

 • Internetbeveiliging maakt het voor ons steeds moeilijker om e-mailberichten te verzenden en voor u om ze in uw inbox te ontvangen. Gelieve de volgende e-mailadressen in uw contactenlijst te zetten om dit probleem te vermijden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en controleer je spambox.
 • We raden aan om de site regelmatig te bezoeken. Vooral omdat interessante videos op YouTube gecensureerd worden!
 • Er staat VEEL waardevolle informatie in oudere updates, de moeite om eens terug te lezen.
 • Kaars- en PF-grafieken kunnen te allen tijde worden bijgewerkt, zelfs als ze niet worden vermeld in de "Bijgewerkte secties". 
 • Door de ongekende hoge vraag op de edelmetaalmarkten kunnen de responstijden op e-mails en telefoontjes langer zijn dan normaal. Het kan tot 2 werkdagen duren vooraleer we contact met je opnemen over transacties, transfers en andere services. Bedankt voor je geduld.

Vanaf augustus zal een residentie voor Panama 200.000$ meer kosten!


Woensdag 30 Juni 2021 - Melt-up van de aandelenmarkten gevolgD door een crash van 80% dit jaar.


Bijgewerkte secties: Inflatie-index, Obligaties algemeen & VS, Staatsobligaties in de EU

Door de ongekend hoge vraag op de edelmetaalmarkten, kunnen er langere responstijden zijn dan normaal op e-mails en telefoontjes. Houd er rekening mee dat het tot 2 werkdagen kan duren vooraleer u een antwoord ontvangt over Panama Residencies, transacties, transfers,... Bedankt voor je geduld!

Wat er vandaag gebeurt, is PRECIES wat er gebeurde onder het bewind van Lodewijk XIV... maar dan anders. Zoals gewoonlijk zien en begrijpen maar een paar mensen het. Het overige deel is de massa; mensen van allerlei stand, opleiding, kleur en achtergrond. Vaak zien en begrijpen de ouders het, of de man wel en zijn vrouw niet, of de ouders wel, maar de vrouw en de kinderen niet. Precies HETZELFDE PATROON dat we uit de geschiedenis kunnen leren.

Stock market now

De geschiedenis laat zien dat de meeste bullmarkten eindigen met een blow-off top, waarbij de prijzen door het plafond gaan voordat ze hard corrigeren. Macro-analist David Hunter denkt dat we getuige zijn van het einde van de langstlevende bullmarkt uit de geschiedenis. Daarom voorspelt hij een naderende melt-up die er ook een voor de recordboeken zal zijn. MAAR hij voorspelt dat er vervolgens een enorme marktcrash zal plaatsvinden, waarbij de activaprijzen mogelijk tot wel 80% zullen dalen. En als klap op de vuurpijl voorspelt Hunter dat zowel de melt-up ALS de correctie nog DIT dit jaar zullen plaatsvinden. Als zijn voorspellingen correct blijken te zijn, hebben we niet veel tijd meer om ons nog voor te bereiden.

slot

Belangrijke fundamentals:

 • Houd er rekening mee dat de BIS (Bank for Int. Settlements), het IMF en alle Goudbanken - net als in de jaren zestig - slot

Belangrijke technicals:

 • De Dollar is enigszins slot
 • Goud en Zilver blijven slot
slot  
slot slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Maandag/dinsdag 28, 29 juni 2021 - HET MEEST BETAALBARE BACK-UP PLAN TER WERELD – ENKEL NOG MOGELIJK DE KOMENDE 40 DAGEN...


Bijgewerkte secties: COVID-19 een complot? Vaccinaties VEILIG?, Medische zorg in Panama, 
Bank & Fin. aandelen, Ruwe olie, Zon & zeldzame metalen, Landbouw,
Koper, Platina, Non-ferro's, Grondstoffen in Goud

balboa panama 2Over 40 dagen zal een residentie in Panama veel meer kosten, met dank aan een bureaucraat van een president: wat tweede residenties betreft, is het Panama Second Residency-programma één van de beste opties die we ooit hebben gezien. Maar vanaf augustus verandert het programma - en wordt het veel minder betaalbaar.

"Je hoeft niet fysiek naar Panama te verhuizen... je hoeft er maar eens in de TWEE jaar te zijn!"

Dus als je serieus nadenkt over een goed Plan B, dan is dit het moment om ervoor te gaan... Als je het niet serieus neemt, zal er een dag komen dat je spijt krijgt dat je er niet voor bent gegaan. Na het doorlopen van enkele eenvoudige stappen komen jij en je naaste familie meteen in aanmerking voor een permanente verblijfsvergunning en sla je de fase van een tijdelijke vergunning volledig over. Je hoeft niet eens in Panama te wonen als je dat niet wilt. Om de residentie te behouden, hoef je maar één keer om de twee jaar naar Panama te reizen.

Wij helpen IEDEREEN PERSOONLIJK die voor het plan gaat. Beginnend met het opstellen van de benodigde documenten en het plannen van uw reis. Een tweetalige gids (Spaans-Engels) helpt u persoonlijk bij elke stap die u zet in Panama. Tussendoor kunt u genieten van uw verblijf. Wij bellen u, telkens als u persoonlijk aanwezig moet zijn. Na 10 dagen kunt u het land verlaten met uw Residentiekaart op zak.

"Maar om het voor elkaar te krijgen, moet je snel handelen."

We hadden nog nooit zoiets betaalbaars gezien en waarschuwden onze lezers meerdere keren dat de deal niet eeuwig zou blijven duren. We hadden gelijk. Je hebt echter nog tijd om te profiteren van de oude regels. De nieuwe wet treedt in werking in augustus 2021, wat betekent dat je nog iets minder dan twee maanden de tijd hebt om te handelen. Maar om alles voor elkaar te krijgen, moet je snel zijn. Het is slechts 10 uur vliegen met een rechtstreekse vlucht vanuit Amsterdam, Parijs, Madrid...

"Een Panamees Paspoort heeft veel meer voordelen dan u zich waarschijnlijk kan inbeelden ."

Als u denkt dat u en uw gezin baat kunnen hebben bij een verblijf in een Latijns-Amerikaans land met...

 • Een ontwikkelde bank- en financiële sector die professionals van over de hele wereld aantrekt.
 • Eersteklas medische zorg.
 • Territoriaal belastingsysteem - dat wil zeggen geen belasting op uw buitenlands inkomen als u daarheen verhuist.
 • Een duidelijk positieve evolutie, verreweg het meest opwindende verhaal in Latijns-Amerika.
 • Zeer vriendelijke lokale bevolking en een bruisend nachtleven (althans pre-pandemie).

… dan wilt u misschien zo snel mogelijk handelen. Als u vóór augustus een permanente verblijfsvergunning aanvraagt bent u nog net op tijd.

Let op voor het advies van boekhouders. De meerderheid heeft GEEN kennis van de huidige internationale wetgeving en degenen die het weten, mogen je wettelijk niet het juiste advies geven. Ook willen ze natuurlijk geen klant kwijt. We kennen mensen die - dankzij hun Panamees paspoort - elk jaar 60% belasting besparen. We kennen mensen die een fortuin besparen aan erfbelastingen. We kennen mensen die eindelijk een manier hebben gevonden om te beslissen welk deel van hun vermogen naar welke mensen kan gaan nadat ze zijn overleden.

De beste manier om de procedure voor uw residentie op te starten, is je te abonneren op ons coaching serviceplan.

Als u een COACHING-abonnement neemt, leert u precies hoe u legaal:

 • Een tweede residentie aanvraagt... zodat je nooit op één plek vast komt te zitten...
 • Strategieën ontwikkeld en implementeert om uw meest waardevolle activa te beschermen; zoals uw huis, uw spaargeld,...
 • Uw pensioenrekeningen structureert om de belastingdruk te minimaliseren en uw spaargeld te maximaliseren ...
 • Landen vindt die de meeste vrijheid bieden...
 • Ontdekt waar en hoe u veilig bank-/makelaarsrekeningen kunt openen...
 • Wat u moet doen met UBO, CRS, FATCA,...
 • Waar u op moet letten bij een verhuis naar het buitenland...
 • Diversifieert uit de Amerikaanse dollar, de Euro,... uit valuta's.
 • Hoe en waar u veilig metalen kan kopen, verkopen en opslaan... en leer over de voordelen van een conciërgeservice.
 • Leer van de ervaringen van andermans Plan B...
 • Toegang tot de Goldonomic site(s)...En nog veel meer...

We hebben het genoegen gehad om honderden mensen te helpen. Mensen van over de hele wereld, jong en oud, met diverse beroepen en uit alle lagen van de bevolking. Waar u zich ook bevindt in uw zoektocht, wij kunnen u helpen om uw doel te bereiken. Wij kunnen u helpen om OUT OF THE BOX TE DENKEN.

 

Het Goldonomic-team.

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Donderdag/vrijdag 24, 25 juni 2021- De vastgoedprijzen stijgen sterk in Nederland, een signaal dat een vastgoedcrash nabij is. 


Bijgewerkte secties: Goud & Mijnen vs SP500, Majors fundamentals, 
Goud & Zilver Juniors, Recessiebestendig (LOCG), Recessiebestendig - hold,
Biotech - Farma, Olie, Aardgas, Uranium

Ik ben het 100% eens met de uitspraken in deze video. Deze video MOET je ZEKER BEKIJKEN en DELEN met je dierbaren en vrienden. Denk aan de financiële implicaties, NU is het moment om bescherming te zoeken. Tegen het einde van het jaar kan het te laat zijn. [Engels gesproken - Nederlandse ondertitels]

Enkel voor abonnees.

Bitcoin is een fraude en meer over de algemene markten. Een uitstekende analyse.

slot

"De EUSSR zal eindigen zoals de USSR in 1989 = volledig bankroet!"

De VS zal de eerste zijn die de depressie zal voelen, maar ook de eerste die zal herstellen. De reden hiervoor slot

Denk je echt dat dit NORMAAL is?

 • In 1913 was de prijs van een auto 600$. De prijs van een elektrisch voertuig was 200$.
 • Nu heb je 25.000$ nodig om een auto te kopen en 50.000$ voor een elektrische auto.

Belangrijke fundamentals:

 • De aandelenmarkten zagen een verlies van 89% tijdens de crash van 1929. Tegenwoordig zijn de markten zo opgeblazen dat we opnieuw een ramp van die orde kunnen meemaken.
 • slot

Belangrijke technicals:

 • De pullback van Goud & Zilver slot
 • Goud werd in een paar dagen tijd neergehaald van 1.900$ naar 1.720$. slot
BitcoinGold pf1 slot
Vergis je niet: Goud heeft gewonnen van Bitcoin!  Fannie Mae was de voorbode van de crash van 2008... en crasht opnieuw!
slot slot
We zagen het al eens in 2006-07 in Florida, nu stijgen de prijzen ook snel in Nederland, België, Florida (opnieuw). De koopclimax wijst op een nieuwe dreigende vastgoedcrash.  Alles is in orde ... geen inflatie en zeker geen hyperinflatie ... dat is totdat de omloopsnelheid begint op te lopen. [merk op dat dit een slechte indicator is - de dag dat de omloopsnelheid omhoog schiet, zal er al hyperinflatie zijn] 
slot slot
Goud breekt weer duidelijk uit ten opzichte van de staatsschuld. Net als in de jaren '60-'70 proberen de Centrale Banken zoveel mogelijk fysiek goud in handen te krijgen. En net als in de jaren 60-70 zal dit mislukken en eindigen met een bank holiday. Aan het einde van de bank holiday VERDUBBELDE de prijs van Goud.

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Maandag–woensdag, 21–23 juni 2021, Inflatie is een verborgen belasting waar de overheid van profiteert. Elke keer dat de prijzen stijgen, betaal je ook hogere belastingen (o.a. btw).

Bijgewerkte secties: Wereldbeursindexen, Index in echt geld/goud, Lange termijn beursindexen, 
Royalties, Goud & Zilver Majors

StupidDe Dollar, Goud, Zilver en Bitcoin zijn met elkaar gerelateerd, het draait allemaal om de crash van het systeem. Dit is echt een disruptie van een systeem dat we al ons hele leven kennen. Het systeem van fiatgeld en de Centrale Banken, is fundamenteel bankroet. De overgang naar een nieuw systeem zal tot veel chaos leiden en het einde van een tijdperk betekenen. Er was chaos toen het Britse rijk ophield te bestaan, maar niet heel veel. Ik heb het over het soort chaos dat we zagen toen het Byzantijnse rijk ten einde liep en dat leidde tot de donkere middeleeuwen.

Het overgrote deel van de mensen zijn er net zoals de politici van overtuigd dat er NIKS aan de hand is (behalve Covid-19) en geloven dat snel alles weer normaal zal zijn. OORLOGEN, beurscrashes, hyperinflatie, honger,... het zijn allemaal SPROOKJES uit het verleden die NOOIT meer zullen gebeuren. Erger nog, is dat ze er vast van overtuigd zijn dat de planeet aarde aan het opwarmen is en dat op een ochtend de helft van de planeet onder water zal staan, ze geloven dat de lucht die we inademen giftig zal zijn, dat de regen zo zuur zal zijn dat regendruppels gaten in hun huid zullen branden, dat het gat in de ozonlaag zo groot zal zijn dat we allemaal zullen sterven door STRALING. Misschien hadden we het bij RELIGIE moeten houden in plaats van te vallen voor deze POLITIEKE dwaasheden.

De massa is en blijft de massa en hun collectief gedrag zal altijd blijven bestaan. Het voelt veel veiliger aan voor de meeste mensen om de massa achterna te lopen dan na te denken en hun eigen weg te gaan. Slechts 0,5% van de mensen bezit Goud. Zoals gewoonlijk weet de massa het beter en zal ze niks doen tot "het te laat is". Ook denken sommigen dat ze 'last minute' nog posities kunnen innemen of verkopen, ook zij zullen te laat zijn.

Enkel voor abonnees.

slot


 Belangrijke fundamentals:

 • Deze aandelenmarkten zijn zo opgeblazen slot

repos 2021 06 16

 • De VS en Groot-Brittannië slot

Belangrijke technicals:

 • De aandelenmarkten zijn zo opgeblazen dat het mogelijk is dat we op 10 mei een LANGE TERMIJN TOP hadden (net zoals Bitcoin deed). 
 • slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Vrijdag 18 juni 2021 – Correcties tijdens bullmarkten zijn altijd KORT & HEVIG!


Bijgewerkte secties: we hebben alle korte kaarsgrafieken in de secties Goud & Zilver en in de dollarsectie bijgewerkt, Rupee & goud, Zwitserse frank & goud, Euro & goud, CAD$ & goud, 
Brits pond & goud, Zweedse kroon & goud, Aussie & goud, Yen & goud, Rand & goud

CLOWNS G7Verwacht niet dat deze lage goudprijzen nog lang zullen aanhouden. De goudprijs zakte gisterenmiddag met 25$ per ounce nadat de Federal Reserve eerder dan verwacht renteverhogingen aankondigde. Afgelopen maart verwachtte men bij de Fed zeker geen renteverhogingen tot in 2023. Momenteel wijzen nieuwe voorspellingen van de Fed op twee renteverhogingen in 2023. De reden voor de aangepaste voorspellingen zijn inflatie en een snellere economische groei dan verwacht.

De Fed verlaagde haar basisrente in maart 2020 naar nul, omdat de Covid-crisis een recessie en een beurscrash veroorzaakte. Ondanks recente inflatiedata die laten zien dat de consumentenprijzen op het hoogste niveau sinds 2008 staan, blijft de Fed de rente op het dieptepunt van nul procent houden. Zelfs de nieuwe schattingen van vandaag voorspellen geen renteverhogingen voor ten minste 18 maanden.

Dit is wat we de komende weken en maanden steeds vaker gaan zien. (zie grafiek hieronder)

weimar gold volatility 1914  1923

Belangrijke fundamentals:

 • De fundamentals zijn xxxxxxx voor Goud en Zilver. Als je ziet dat enkele woorden van de baas van de FED de prijs van Goud hebben doen zakken van 1.900$ naar 1.780$, dan begrijp je dat de dwaasheid van de massa geen limiet kent.
 • Mensen blijven denken dat alles goed komt en blijven in dromenland wonen. Ze WEIGEREN de realiteit in te zien... die zal eindigen met een CRACKUP-BOOM (Von Mises). Politici zullen precies het tegenovergestelde blijven doen van wat er de komende maanden en jaren moet gebeuren... tot het te laat is. We gaan meer en meer richting een WERELDOORLOG III. Dat is nadat de NEP COVID-OORLOG achter ons ligt.
 • Hoe meer ze printen, hoe meer ze moeten printen... gewoon om de boel draaiende te houden. De prijzen vliegen door het dak. Op een gegeven moment gaan de aandelenmarkten CRASHEN!
 • Er zijn maar weinig veilige landen. Uruguay is er één, PANAMA is er nog één.

slot

Belangrijke technicals:

 • slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Woensdag/donderdag 16,17 juni 2021 – Het is de hoogste tijd om je chips van de goktafel te nemen.


Bijgewerkte secties: COVID-19 & vaccinaties, Goud-$, Zilver, US Dollar

"Freedom is never more than one generation away from extinction. We didn't pass it to our children in the bloodstream. It must be fought for, protected, and handed on for them to do the same, or one day we will spend our sunset years telling our children and our children's children what it was once like in the United States where men were free."

"You and I have the courage to say to our enemies, "There is a price we will not pay." "There is a point beyond which they must not advance." "We'll preserve for our children this, the last best hope of man on earth, or we'll sentence them to take the last step into a thousand years of darkness." - Ronald REAGAN 1976 

Klik op de afbeelding hieronder om de video in de sectie COVID-19 te zien.

us senate

De manier waarop onze IDIOTE politici Covid-19 hebben aangepakt, is een schande voor de mensheid. Ze maken de Grote Depressie van de 21e eeuw enkel maar erger.  Maar wat kan je anders van hen verwachten? panama canal containershipAls je ziet hoe BIDEN spreekt en beweegt, zou je al genoeg moeten weten. Hetzelfde geldt voor de meeste presidenten in de westerse wereld. Ze maken zich meer zorgen over STEMMEN en om aan de macht te blijven dan om 'het volk'. De productie van veel goederen is nog steeds niet op het oude niveau omdat er onderdelen ontbreken om het eindproduct te maken. Variërend van hondenvoer tot microprocessors die nodig zijn in de automobielsector.

De blokkade van het Suezkanaal op zijn beurt maakte het allemaal nog erger. De wereldhandel werd nog meer stilgelegd en nog meer containers kwamen vast te zitten in China waardoor "Made in China-producten” niet meer geëxporteerd konden worden naar het Westen. Bijna niets hiervan wordt gemeld door de Mainstream Media (zoals verwacht). De JOURNALISTEN van vandaag lijken zich hier niet eens van bewust te zijn en geven er de voorkeur aan om het enkel over COVID te hebben omdat het beter verkoopt dan het publiceren van rapporten over containervervoer.

"De prijs voor containervervoer van Azië naar Europa, is op een jaar tijd met 1.000% gestegen!"

De tarieven voor zeevracht zullen volgende week zelfs nog meer stijgen, met FAK-tarieven (freight of all kinds) van Azië naar Noord-Europa die richting de 20.000$ per container van 40ft gaan (dat is VEEL GELD). Dit representeert een ongelooflijke stijging van 1.000% in de spotkoers tegenover een jaar geleden. 

Tarieven voor trans-Atlantische zeevervoer laten ook forse tariefstijgingen optekenen: de Freightos Baltic Index (FBX) Noord-Europa naar Amerika steeg deze week met 17% tot 5.069$ voor een container van 40ft. Andy Cliff van het in Warrington gevestigde Straightforward Consultancy, waarschuwde dat sommige importeurs in de problemen zouden kunnen komen door het verschil tussen de vaste prijzen die zijn overeengekomen met grote retailers en de huidige zeer hoge vrachttarieven. Veel Britse importeurs zullen in de problemen komen en acht keer meer betalen voor zeevracht dan vorig jaar; verwacht dus zeker faillissementen in 2022. De FBX-index voor de westkust van de VS, steeg deze week met 10%, tot 6.106$ per 40ft, terwijl de index voor de oostkust van de VS met 16% steeg tot 8.716$ per 40ft.


Het is hoog tijd om je chips van de goktafel te nemen en te vervangen DOOR goud, tot er een nieuwe cyclus aangebroken is en het duidelijk wordt wat de nieuwe opportuniteiten worden.

casino stock marketsGoud is een verzekering, een investering en een instrument dat regeringen overleeft. Enkel mensen met Goud kunnen NEE zeggen tegen een tirannieke regering. Daarom dat men het bezit van goud zoveel mogelijk wil ontraden, omdat ze weten dat het je de macht geeft om NEE te zeggen. Ze geven er de voorkeur aan (en dwingen je vaak) om staatsobligaties aan te houden en zien je graag goederen en diensten verhandelen met hun waardeloze fiatgeld, omdat dit hen volledige controle over jou geeft!

In 1966 was het minimumloon 1,25$ per uur ofwel één ounce zilver. De belastingen waren ook lager in 1966. Tegenwoordig zijn de minimumlonen ongeveer een halve ounce zilver. De reële lonen in zilver gemeten, zijn de afgelopen vijftig jaar met meer dan 50% gedaald.

De beste manier om te leren is door iets te horen van iemand die het echt heeft meegemaakt. Aan het begin van de Bulgaarse hyperinflatie verdiende een tandarts maandelijks ongeveer 5000 leva. Tegen het einde van de cyclus steeg de prijs van een brood tot 700 leva. Aan het begin van de hyperinflatie had de tandarts genoeg geld op de bank om een appartement te kopen. Voordat hij het wist was al het geld op zijn bankrekening uitgegeven aan eten, toiletpapier,... en moest hij bij zijn ouders blijven wonen tot na het einde van de crisis.

Roemenië, in 1989 bedroeg de goudprijs 6.000.000 Leu per oz. Tegen het einde van de crisis was het 46.500.000 Leu per oz goud. Een gemiddeld salaris was 1.000.000 leu aan het begin van de crisis en tegen het einde van de crisis liep dit op tot slechts 2.800.000 leu. Dit heeft nooit de inflatie gevolgd. Vandaag, uitgedrukt in Leu, is de goudprijs opnieuw verdubbeld.


Belangrijke fundamentals:

 • slot

Belangrijke technicals:

 • Zoals te verwachten was, slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Maandag/dinsdag 14,15 juni 2021 – Het kopen van een eigen woning is voorAL VOOR DE JONGERE GENERATIE onmogelijk geworden. 


home for sale

Of het nu gaat om een mooie villa op het platteland of een appartement in de stad, de overgrote meerderheid van de mensen beschouwd een eigen woning als een streefdoel. Voor velen is die droom echter een nachtmerrie geworden vanwege de steeds stijgende huizenprijzen en stagnerende lonen.

Na correctie 'voor' inflatie lijkt de toekomst van de vastgoeddroom nogal somber: de gemiddelde huizenprijzen stegen sinds 1960 met 121%, maar het gemiddelde gezinsinkomen steeg slechts met 29%. Degenen die een huis kopen zijn niet de enigen die het moeilijk hebben. Ook de gemiddelde huur (voor inflatie), is sinds de jaren zestig met 72% gestegen, meer dan het dubbele van de groei van de inkomens. Hierdoor is huren duurder dan ooit geworden en sparen voor een toekomstig huis moeilijker.

Een gezonde verhouding tussen prijs en inkomen is 2,6. Men heeft dus 2,6 gemiddelde jaargezinsinkomens nodig om een gemiddelde huis te kunnen kopen. Sinds eind de jaren negentig is deze verhouding niet gezond meer geweest. In de jaren zestig was de verhouding prijs/inkomen 2, wat betekent dat twee jaarinkomens van een gezin voldoende waren om een huis te kunnen kopen.

We hebben niet enkel een vergrijzende bevolking, maar er is ook minder SPAARGELD om een huis te kopen. Zelfs met een rente van 0% kan de jongere generatie zich geen huis meer veroorloven.

"Een lager reëel inkomen en stijgende huur- en huizenprijzen maken het moeilijker dan ooit om te sparen voor een eigen woning en de maandelijkse hypotheeklasten te betalen."

 

1975 cost of living

Kunstmatig lage rentevoeten moedigden mensen aan om dure huizen te kopen die ze zich niet kunnen veroorloven.

"Vandaag de dag worden mensen aangemoedigd om dure huizen te kopen met geld dat door de Centrale Banken is geprint."

Vanwege de lokale hyperinflatoire depressie, zijn er in Argentinië geen hypotheken meer mogelijk... en dit blijft de vastgoedprijzen drukken. Door de crisis stortte de hypotheekmarkt in, gevolgd door de vastgoedmarkt. Enkel werd de zichtbaarheid hiervan verborgen door de hyperinflatie.

Hetzelfde verhaal in Zimbabwe en Venezuela waar de prijs van vastgoed blijft stijgen. Maar enkel uitgedrukt in valuta, in echt geld (Goud & Zilver) CRASHT het.

Wat velen zich nog steeds niet realiseren in de Westerse Wereld, is dat hoewel de fiatprijzen nog steeds op recordprijzen zweven, de ECHTE PRIJZEN al zijn begonnen met crashen. Eigenlijk is de trend al omgekeerd in 2004-05 en sindsdien is de reële prijs van vastgoed aan het crashen. In een historische cyclus zal de prijs normaal dalen tot het niveau waarop de climax begon of respectievelijk 1981 en 1960.

Terwijl men in 2005 een woning kon kopen met 15 goudstaven van 1 kg, heeft men er vandaag slechts 5 nodig. In 1980 had je er maar 2,7 nodig en we verwachten dat dit nog verder zal dalen.

 euro gold for 1 house 2021

Naarmate de hyperinflatoire depressie ontwikkeld, zal het ECHTE INKOMEN ook corrigeren naar het niveau van 1970 waar het begon te stijgen nadat Nixon de convertibiliteit van valuta's in goud had gesloten.

Average home price versus income 2021 06 01 huizenprijzen vs. netto inkomen 2020 06 22

De prijs van een ééngezinswoning moet met minstens factor 10 dalen om zich aan te passen aan het inkomen in fiatvaluta. 

De prijs van een ééngezinswoning moet minstens 50% dalen om zich aan te passen aan het inkomen in fiatvaluta.

Voor velen zal het er misschien niet zo dramatisch uitzien, maar de realiteit is dat de ECHTE prijs van vastgoed de komende jaren serieus zal crashen. Andere factoren die de druk nog zullen vergroten zijn: belastingen, demografisch (een omgekeerde bevolkingspiramide of meer mensen die vastgoed verkopen dan kopen), dalende ECHTE pensioenen, de stijgende kosten voor levensonderhoud (voedsel, nutsvoorzieningen, medische diensten,...).

fiat versus real price of a house 2021 06 03 belgium House price vs. gold 2020 02 09
De hogere prijs voor vastgoed in fiatgeld is misleidend.   Technisch gezien is been 1 = been 2.

De hogere vastgoedprijs uitgedrukt in fiatgeld is misleidend. De dag dat de convertibiliteit van VALUTA in Goud werd opgeheven, is de prijs dalende. Deze solide langetermijntrend is het enige bewijs dat men geen welvarende economie kan hebben op basis van FIATGELD.

VASTGOED is een uiterst GEVAARLIJKE sector om in te investeren wanneer men in een depressie (inflatoir of deflatoir) terechtkomt, omdat de markt opdroogt, verkoop onmogelijk en zelfs illegaal wordt (Duitsland na Weimar). In het ergste geval is er een OORLOG en wordt je eigendom gebombardeerd (de meeste mensen realiseren zich niet dat verzekeringen dit soort risico's niet dekken). Ook als je moet vluchten, omdat je je huis onmogelijk kan meenemen.

In Venezuela lopen mensen die het land hebben verlaten en langer dan 6 maanden wegblijven het risico hun huis te verliezen. In de USSR besloot de Communistische Partij hoeveel gezinnen er in je huis moesten wonen.

"Vastgoed is ILLIQUIDE!"

Mijn eigen ervaring uit 2007 in Florida: van zodra de prijs van één huis in jouw straat crasht, volgen alle huizen jouw straat. Het wordt bijna onmogelijk het jouwe te verkopen tenzij je het met min. 50% korting verkoopt. Vastgoed is ILLIQUIDE!


 

 Belangrijke fundamentals:

 • COMPLIANCE is  slot

Belangrijke technicals:

 • Zowel de US-dollar als de prijs van Goud & Zilver slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Vrijdag 11 juni 2021 – We zullen tegelijkertijd een implosie en hyperinflatie zien. 


Bijgewerkte secties: Goud-$

zwei millionen markDe Federal Reserve & Centrale Banken hebben zichzelf zodanig in het nauw gedreven dat ze eigenlijk maar twee keuzes hebben. Het komt neer op 'inflatie of implosie'. Als de Fed en de ECB zouden stoppen met het creëeren van enorme hoeveelheden geld voor stimulus, zou je een financiële implosie zien. Het systeem heeft liquiditeit nodig (vers gecreëerde dollars en euro's) om te kunnen functioneren. Zonder die liquiditeit zou je een economische implosie zien. De Fed moet het banksysteem en de economie overeind houden. Dat alles vereist een enorme toestroom van liquiditeit in deze moeilijke tijden.

Inflatie of implosie? Ik denk dat we een combinatie van beide zullen hebben (denk aan LOCG en HOCG). Ik denk dat we uiteindelijk richting een hyperinflatoire,  economische instorting gaan. Niet dat we nog geen economische instorting hebben gezien . . . De Centrale Banken hebben geld gecreëerd in een tempo dat nog nooit eerder is gezien. De geldcreatie is op een jaar tijd met 75% gestegen. Dit is ongekend. Normaal gesproken kan het op een jaar met 1% à 2% stijgen. De exploderende geldhoeveelheid zal leiden tot inflatie. Ik zeg niet dat we een inflatie van 75% zullen bereiken - nog niet, maar wel 4% of 5% en binnenkort 10% op een jaar tijd. . . . De Centrale Banken hebben de controle over de inflatie verloren. En onthoud, dat wanneer de Centrale Banken moeten toegeven dat de officiële inflatie 10% is, de ECHTE INFLATIE zal opgelopen zijn tot 15% of hoger.

“Wanneer de Centrale Banken moeten toegeven dat de officiële inflatie 10% is, zal de ECHTE INFLATIE opgelopen zijn tot 15% of hoger.”

goldmark in paper marks

Op dit moment is de ECHTE inflatie hoger dan 11%. Tenminste als het wordt berekend zoals het was vóór 1980. Vanaf dan begon de overheid boekhoudkundige trucjes toe te passen om de inflatie er minder uit te laten zien dan het in werkelijkheid is. De beste manier om de inflatie te bestrijden die er al is, is door materiële activa te kopen. Fysiek Goud & Zilver is de beste manier om je koopkracht in de loop van de tijd te beschermen. Goud is voor de meesten misschien een beetje duur, maar zilver is nog steeds relatief goedkoop. Alles gaat in prijs stijgen.

 

"Begin 2022 kijken we misschien naar iets dat in de buurt komt van een hyperinflatoire en een ingestorte economie."

 

Belangrijke fundamentals:

 • slot

Belangrijke technicals:

 • slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Woensdag/donderdag 9, 10 juni 2021 – De grote hyperinflatoire depressie van de 21e eeuw en het begin van de volgende revolutie/oorlog.


Bijgewerkte secties: negatieve rentevoeten

jumping investorNu de technologische ontwikkelingen en markten parabolisch gaan, voorspellen veel marktexperts dat we ons in een exponentieel economisch tijdperk bevinden. Velen geloven dat dit voor altijd zal blijven doorgaan. Dat garandeert dat DIT NIET GOED ZAL AFLOPEN!

Het is absolute onzin om te geloven en te doen alsof exponentiële expansie op basis van tekorten, schulden en nepgeld, het begin is van een nieuw tijdperk. Iedereen die de economie en de geschiedenis van de markten bestudeert, weet dat exponentiële bewegingen het einde van een tijdperk aangeven en niet het begin. Geschiedenis is onze beste leermeester en dat geeft ons nu ernstige waarschuwingsignalen.

"Exponentiële bewegingen duiden het einde van een tijdperk aan en niet het begin!"

Is het mogelijk dat kredietgroei gezond kan zijn voor de economie? Niet als je constant 3 à 5$ aan krediet nodig hebt om 1$ aan BBP te creëren. We staan ​aan de top van de bubbel. Wat gebeurt er als deze markt zijn top bereikt? De dollar zal meegetrokken worden.

Kijk naar de fundamenten van de economie. Ze hebben het over economisch herstel, maar . . . kijk naar alle winkels die gesloten zijn en nooit meer heropend zullen worden. Dit is een economie in zeer slechte staat. De reden waarom de prijzen stijgen, is omdat al dit GRATIS fiatgeld in handen van de consument komt. Ze geven dit geld uit, maar er is niet voldoende productie om aan de vraag te voldoen. . . . Er is geen oplossing. We komen op het punt dat er eigenlijk geen uitweg meer is uit deze puinhoop.

Vandaag lijden beleggers in vastgoed OOK al grote verliezen. 

euro gold for 1 house 2022

Markten die momenteel worden ondersteund door veel lucht en nepgeld, staan klaar voor een moment dat veel pijnlijker zal zijn dan wat dan ook tijdens de Grote Depressie. slot

Denk aan de grote crash van 1929 en de jaren die daarop volgden. Zoals de feiten bevestigen, crashte de S&P in 1929. Pas in 1956, zo'n 27 jaar later, zou de S&P terugkeren naar zijn oude piek. slot

Als we naar Japan kijken, zien we een ander historisch moment; de beruchte crash van de Nikkei in 1989. Welnu, zo'n 30 jaar later heeft die markt zijn eerdere hoogtepunten nog steeds niet hersteld.

slot

Zelfs als u het risico kunt en wilt nemen om zo lang te wachten tot er een herstel is tot de eerdere piek, moet u er rekening mee houden dat de inflatie die u tijdens die periode treft, meer dan 50% van uw koopkracht zal opslokken. Dus, als u gelooft dat de markten vandaag en voor de komende decennia voor perfectie geprijsd zijn, blijf dan vooral op koers.

Opmerking:

 • In Duitsland duurde het na de oorlog nog 30 jaar vooraleer de Duitse vastgoedmarkt weer tot leven kwam.
 • Wat er ook gebeurt met de aandelenmarkten is IRRELEVANT, zolang deze zich in een BERENMARKT bevinden wanneer ze worden uitgedrukt in ECHT GELD (zoals nu).

Belangrijke fundamentals:

 • slot

Belangrijke technicals:

 • slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


 Maandag/dinsdag 7, 8 juni 2021 – Las Vegas is niet de enige plaats waar je kan gokken.


Bijgewerkte secties: Bitcoin & crypto

francis nieuwe brilShit happens als je zegt dat mannen enkel op dinsdag en donderdag hun huis uit mogen, terwijl vrouwen enkel op maandag en woensdag mogen winkelen. Dit is precies wat president Nito van Panama heeft opgelegd tijdens de eerste maanden van de Covid-crisis. De manier waarop de socialistische president COVID-19 in Panama aanpakte, heeft de economie en het land veel schade berokkend.

Shit gebeurt van zodra LINKSE politici aan de macht komen. Merk op dat 'hoe linkser' een regime is, hoe strenger de COVID-regels en hoe harder en hoe langer deze worden gehandhaafd. De wetswijziging omtrent een TWEEDE PASPOORT, is niets meer dan een wanhopige poging om de Panamese vastgoedcrisis te stoppen. De vastgoedprijzen in Panama werden tot voor kort ondersteund door RIJKE immigranten. Het grootste deel van de lokale bevolking kan zich geen huizen boven de 100.000$ permitteren. Investeerders en immigranten die wat geduld hebben, zullen over één of twee jaar prachtige woningen kunnen kopen voor 300.000$ en minder. Normaal gezien zal de LINKSE Nito er niet meer zijn over 2 jaar.

De handel in meme-aandelen is de afgelopen weken weer opgedoken, maar is de laatste sessies echt in een stroomversnelling geraakt, aangezien retailfavoriet AMC Entertainment (AMC) de krantenkoppen blijft halen. (Een meme-aandeel is een aandeel dat online viraal is gegaan en de aandacht trekt van particuliere beleggers.) Een stijging van 95% tot 62$/aandeel op woensdag - na vier handelsstops - maakte de bioscoopketen waardevoller dan de helft van de bedrijven in de S&P 500. Dat volgt na een stijging van 23% op dinsdag, een stijging van 200% in de afgelopen week , en een rendement van 3.600% sinds het begin van het jaar. Op vrijdag, na de sluiting van de beurs, noteerde het aan 47,91$. Veel van de prijsstijgingen zijn toegeschreven aan zwermhandel en gamification, waarbij beleggers populaire namen kopen, waarbij ze fundamentele en technische factoren en andere katalysatoren negeren. Het afgelopen jaar hebben we deze trend al verschillende malen gezien, variërend van GameStop (AMC was toen ook betrokken) tot Hertz (HTZGQ) en Kodak (KODK). 

Ook aandelen van Bed, Bath & Beyond (BBBY), Express (EXPR) en BlackBerry (BB) stegen woensdag allemaal met meer dan 30%. Zelfs GameStop (GME) steeg zo'n 13% te midden van een brede rally in meme-namen die op Reddit en elders veel werden besproken.


EEN NIEUW TIJDPERK, OPGELEGD DOOR RUSLAND EN CHINA, BEGINT OP 28 JUNI 2021, ALS GOUD ZIJN OUDE FUNCTIE ALS GELD ZAL HERWINNEN.

BIS

De Bank for International Settlements (BIS) is de Centrale Bank van alle Centrale Banken.

slot

slot

Gordon Brown was de Britse POLITICUS die een groot deel van de Britse GOUDreserves VERKOCHT toen de goudprijs OP HET LAAGSTE niveau in 20 jaar stond. Politici zijn (op enkele uitzonderingen na) het LAAGSTE van het LAAGSTE. Meestal zijn het gefrustreerde, ongeschoolde psychopaten die je kunt vergelijken met Lodewijk XIV, Lodewijk XVI en Marie-Antoinette. Politici gedijen op STEMMEN, MACHT en het GELD dat ze WETTELIJK stelen van de hardwerkende mensen en ondernemers. Politici geven niet om de mensen. Zoals de geschiedenis leert, is de enige manier om uit een depressie te komen, om zoveel mogelijk politici en zoveel mogelijk regeringen kwijt te raken. In 1830 deden de Fransen precies dit!

Citaat van Eddie George, gouverneur van de Bank of England in 1999, toen de BoE 400 ton goud ofwel 50% van haar goudvoorraad verkocht:

“We looked into the abyss if the gold price rose further. A further rise would have taken down one or several trading houses, which might have taken down all the rest in their wake. Therefore at any price, at any cost, the central banks had to quell the gold price, manage it. It was very difficult to get the gold price under control but we have now succeeded. The US Fed was very active in getting the gold price down. So was the U.K.”

Belangrijke fundamentals:

 • Sibanye-Stillwater slot
 • Goud tijdens de Roemeense hyperinflatie. In tegenstelling tot wat velen denken, is het een ZEGEN om het grootste deel van uw Goud & Zilver buiten POLITIEK bereik te hebben, zodat u het kunt ruilen of wisselen voor een valuta om daadwerkelijk activa te kopen. Zodra hyperinflatie begint, verdwijnen fysiek Goud & Zilver uit het systeem. Mensen verkopen enkel als ze niks anders meer hebben. Op de zwarte markt (en zelfs op de officiële) stijgt de waarde van Goud & Zilver exponentieel en kan men land, onroerend goed,..en andere activa kopen voor heel weinig GOUD. In de video wordt ook uitgelegd dat, hoewel land en huisvesting in deze tijden kunnen blijven stijgen uitgedrukt in fiatgeld, het crasht wanneer ze worden uitgedrukt in Goud en/of Zilver. De ouders van de auteur konden onroerend goed van 2 miljoen Ley kopen, met enkel een ketting van 14 karaat. 

  Belangrijk om weten, is dat Goud & Zilver bijna uit roulatie zijn verdwenen. Zoals Gresham leerde: "slecht geld verdrijft goed geld". Als er twee vormen van geld in omloop zijn, zal de waardevollere uit omloop verdwijnen. Roemenen begonnen te handelen met Deutsche Marks (zoals Zimbabwanen Zuid-Afrikaanse Rands, Dollars en Euro's gebruikten). LES: houd wat Goud & Zilver bij de hand, maar bewaar het grootste deel BUITEN POLITIEK BEREIK. VERTROUW NOOIT, MAAR DAN OOK NOOIT OP UW LOKALE OVERHEID.

slot

 • De prijs van vastgoed slot

Belangrijke technicals:

 • Tijdens bull-markten in Goud, zijn correcties KORT en HEVIG. Dit is precies wat de dip van vorige week van 1.910 naar 1.870$ was.
 • slot
 • Zie grafieken hieronder.
slot slot
   
   
   

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Wereldwijd grijpen overheden de “coronacrisis” aan om meer grip te krijgen op het leven van burgers - een voorspelbare ontwikkeling die niet vanzelf stopt. Daarvoor zullen burgers de overheid een halt moeten toeroepen. Niet over 10 jaar maar nu, nu het nog kan. © De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Donderdag/vrijdag 3, 4 juni 2021 - Waarom de Franse en Belgische pensioenen onhoudbaar zijn.

Bijgewerkte secties: /

groeten met de nieuwe brilDe meeste westerlingen zijn zich niet bewust van wat er zich werkelijk afspeelt in de echte wereld. De propagandamachine, voorheen beter bekend als de mainstream media, bombardeert de massa constant met voornamelijk politieke en gevoelsverhalen in plaats van echt nieuws. Zoals gewoonlijk, is het slechts een kleine minderheid die hun hersenen en een redeneerproces gebruiken en doen wat gedaan moet worden. 

Het volgende is een feit, geen sensatie. Enkel in het laatste jaar van onbeperkte QE, heeft de Fed meer valse digitale dollars gecreëerd dan alle voorgaande biljoenen aan QE samen (QE1-QE4 van het tijdperk 2009-2014).

"We can guarantee cash benefits as far out and whatever size but we cannot guarantee the purchasing power of it. A. Greenspan"

Frankrijk, Spanje, België,... werden tijdelijk gered door COVID! Verwacht dat de pensioenproblemen weer zullen opduiken van zodra COVID verdwenen is. De pensioenproblematiek is nog erger dan velen zich realiseren, omdat Pensioenfondsen het grootste deel van hun kapitaal BIJ WET moeten beleggen in WAARDELOZE OVERHEIDSOBLIGATIES. Eenmaal regeringen geld moeten drukken om de pensioenen uit te kunnen betalen, worden de pensioenen waardeloos.

Hyperinflatie is niks uitzonderlijk of iets dat enkel lang geleden gebeurde... Roemenië, Zimbabwe en Venezuela zijn enkele voorbeelden die het nog niet lang geleden hebben meegemaakt en het verlamt een land als Venezuela nog steeds. 

top hyperinflation 2021 05 14

 • Hyperinflatie is er voor je het beseft.
 • Degenen die denken hyperinflatie te slim af te zijn, worden er het zwaarst door getroffen.
 • Het komt in golven.
 • Eerst stijgt de prijs van grondstoffen.
 • De prijs van een brood begint rond 1 maar eindigt bij 10.000.000 en hoger.
 • De oudere generatie en mensen met een pensioen krijgen het meest te lijden.
 • De prijs of waarde van valuta eindigt altijd op NUL.
 • Hoge inflatie zorgt voor veel faillissementen bij bedrijven. Veel aandelen zijn uiteindelijk NIKS meer waard.
 • Sommige bedrijven overleven. Alhoewel de waarde van hun aandelen niks opbrengt voor de aandeelhouders. In het beste geval kan beleggen in aandelen uw koopkracht enkel op zeer korte termijn behouden. Dit betekent dat hyperinflatie hoger zal zijn dan de snelheid waarmee de aandelen stijgen.
 • Als je geluk hebt, kan je je eigendommen behouden gedurende de hyperinflatie. Verwacht echter geen geld te verdienen met onroerend goed, want mensen zullen geen geld hebben om een woning te kunnen betalen. En als het echt slecht gaat, zullen de autoriteiten je dwingen om (meerdere) andere gezinnen in je huis te huisvesten.
 • Denk niet dat je geluk zult hebben dat je schuld (hypotheek) verlicht zal worden door (hyper)inflatie. De overheid houdt van inflatie en hyperinflatie omdat het hen in staat stelt om hun SCHULDEN weg te vagen...niet die van de burgers. Tegelijkertijd zullen ze er alles aan doen om te voorkomen dat de burgers hetzelfde kunnen doen, daar gelden andere regels.
 • Hyperinflatie is een wreed iets. Het geld dat je op de bank hebt staan, verdwijnt niet. Maar met het geld dat je had aan het begin van de hyperinflatie, kon je bv. een huis kopen, terwijl je erna slechts één televisietoestel kan kopen.
 • Hyperinflatie ontstaat niet door de actie van één regering. Een dergelijke gebeurtenis is het resultaat van de acties van verschillende opeenvolgnde regeringen. De problemen van vandaag zijn ontstaan in 1971, toen Nixon het Gold Window sloot (of de convertibiliteit van de dollar in goud). Deze dingen hebben veel tijd nodig om zich op te bouwen en dan, ineens, exploderen ze in je gezicht.
 • Hyperinflatie betekent dat het VERTROUWEN van de mensen in het GELD, de VALUTA, is verdwenen. Dit betekent ook dat het vertrouwen van de mensen in de overheid zal verdwijnen. 
 • Rechtshandhaving is nutteloos als mensen dan bang zijn om van honger te sterven.
 • De komende hyperinflatie zal de reset zijn waarbij veel fortuinen zullen worden weggevaagd. Vooral vermogens opgebouwd gedurende meerdere generaties. En vooral de fortuinen van degenen die het vertrouwen behouden in de valuta en activa die in deze valuta worden gewaardeerd, en regeringen die proberen de valuta in leven te houden.
 • Mensen die in steden en dichtbevolkte landen wonen (België, Nederland,...) zullen het meest getroffen worden. Nederlanders moeten mogelijk weer tulpenbollen eten en boeren zullen hun aardappelvelden moeten beschermen met schrikdraad (zoals ik destijds ik de USSR gezien heb).
 • Degenen met schulden zullen het steeds moeilijker krijgen om die af te betalen vanwege de 'depressie' en omdat ze een steeds groter deel van hun inkomen nodig zullen hebben om simpelweg voedsel te kunnen kopen.

 

Video's enkel voor abonnees.

slot

Belangrijke fundamentals:

 • De olieprijs bereikt het hoogste punt in twee jaar en zal de inflatie nog doen versnellen. Driecijferige olieprijzen komen dichterbij en geen WINDMOLEN of zonnepaneel dat dit kan stoppen slot
 • Zilver...zie video
 • slot

slot

Belangrijke technicals:

 • zie grafieken onder
slot slot
   
slot slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van GoldonomicDinsdag/woensdag 1, 2 juni 2021 – Intelligente rijke mensen kopen fysiek goud & zilver... koopt u nog steeds papiergoud? 


Bijgewerkte secties: Obligaties algemeen & VS, Staatsobligaties EU, Bedrijfsobligaties

"Je kunt NOOIT fout doen met fysiek Goud en Zilver."

Hyperinflatie is de ultieme bescherming tegen overheidsinmenging! In tijden van hyperinflatie moet je ECHT GELD bezitten en geen fiatgeld, omdat dit waardeloos zal worden. De waarde van Goud & Zilver gaat dan naar oneindig omdat de waarde van de valuta tot NUL daalt.

"Tijdens hyperinflatie gaat de waarde van Goud naar oneindig omdat de waarde van de valuta tot NUL daalt!"

Vastgoedprijzen kunnen blijven stijgen in fiatgeld uitgedrukt (aandelen zullen dat ook doen), maar zullen crashen wanneer ze worden uitgedrukt in ECHT geld. Je huis zal bv. verkocht worden voor 10.000.000$, maar slechts 2 of 3 gouden munten waard zijn.

Dit is geen echte economie. We hebben de reële economische groei vervangen door het drukken van fiatgeld. Alle overheidsuitgaven verhinderen het herstel van de economie. De komende grote depressie zal worden veroorzaakt door INFLATIE. Inflatie en een recessie KUNNEN NIET worden opgelost door meer SCHULDEN en door meer FIATGELD te drukken... onmogelijk! Deze keer is het geen kogel, maar een handgranaat en we stappen er recht op af.

Digitaal geld zal hetzelfde zijn als fiatgeld. In plaats van bankbiljetten te printen, gaan ze meer digitaal geld creëren. 

Enkel voor abonnees ... uitstekende video!

 slot


Belangrijke fundamentals:

slot

Belangrijke technicals:

 • Hoewel de technicals duiden op LAGERE MARKTEN, denken we dat we in het ergste gevalslot

slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


 

Categories: Financieel Nieuws

Twitter

Cron Job Starts