30
juli
2021

JULI 2021

DIT IS ORWELL 1984!

 

[Most Recent Quotes from www.kitco.com] [Most Recent Quotes from www.kitco.com] koop je nog altijd papieren goud?
fysiek is tot $200 duurder fysiek is tot $11 duurder Koop je nog altijd fools gold?

OPMERKING:

 • Internetbeveiliging maakt het voor ons steeds moeilijker om e-mailberichten te verzenden en voor u om ze in uw inbox te ontvangen. Gelieve de volgende e-mailadressen in uw contactenlijst te zetten om dit probleem te vermijden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en controleer je spambox.
 • We raden aan om de site regelmatig te bezoeken. Vooral omdat interessante videos op YouTube gecensureerd worden!
 • Er staat VEEL waardevolle informatie in oudere updates, de moeite om eens terug te lezen.
 • Kaars- en PF-grafieken kunnen te allen tijde worden bijgewerkt, zelfs als ze niet worden vermeld in de "Bijgewerkte secties". 
 • Door de ongekende hoge vraag op de edelmetaalmarkten kunnen de responstijden op e-mails en telefoontjes langer zijn dan normaal. Het kan tot 2 werkdagen duren vooraleer we contact met je opnemen over transacties, transfers en andere services. Bedankt voor je geduld.

Goud stijgt 30$ en Zilver stijgt 1$ maar het beste moet nog komen voor Goud & Zilver - zie onze grafieken!


Vrijdag 30 juli 2021 – Het westen pleegt financiële & economische zelfmoord.


Bijgewerkte secties: Lange termijn grondstoffen, Grondstoffen uitgedrukt in goud

Jammer dat de bank waar Peter Schiff voor staat (Euro Pacific Bank) van een veel lagere kwaliteit is dan zijn eersteklas opinies.

   
   

HOE INVESTEREN OM VEILIG TE ZIJN?


Al jaren leggen we uit waarom het bezit van edelmetalen zo essentieel is voor de doelstellingen van vermogensbehoud van ervaren beleggers, zowel individuele als institutionele. 

Edelmetalen zijn enkel een safe haven als u al de juiste stappen volgt. Het heeft GEEN zin als uw edelmetalen worden opgeslagen bij onveilige instellingen (d.w.z. commerciële goudbanken en/of andere edelmetaalhandelaren) die zelf deel uitmaken van het kapotte systeem en zo een risico vormen dat u oorspronkelijk wilde vermijden. Ook kunnen banken om welke reden dan ook de toegang tot uw kluis weigeren.

's Werelds grootste commerciële banken signaleren de noodzaak om een nieuwe bankencrisis te vermijden (een grote kans dat ze zich aan het voorbereiden zijn). Degenen die de gekende banken vertrouwen voor het opslaan van hun edelmetalen, lopen daarbij een groot risico.

De banken plaatsen uw edelmetalen op "unallocated” (niet-toegewezen) rekeningen. Hetzelfde geldt voor aandelen, obligaties, ETF's, enz.

In de kleine lettertjes van het document dat u ondertekent bij het openen van een rekening, staat enigzins verborgen dat de edelmetalen (en effecten) in feite geen individuele eigendom zijn van de klant, maar eerst van de bank. Er zijn geen goudstaven of munten waaraan uw naam is toegewezen en die klaar zijn voor levering wanneer dat nodig is. Dit maakt de klant een concurrente schuldeiser van de bank, en dus geen directe eigenaar van het goud dat de bank voor u opslaat!

Zullen de banken een nieuwe bankencrisis overleven? Als er om een ​​aantal waarschijnlijke redenen opnieuw een bankencrisis, een bank holiday of een bevriezing van de deposito's plaatsvindt, dan zullen de klanten achteraan in de rij moeten staan, achter andere bankcrediteuren in plaats van hun goud en zilver onmiddellijk in ontvangst te nemen.

 1. Zelfs allocated (toegewezen) edelmetaalrekeningen lopen gevaar. Ten eerste zijn er de tegenpartijrisico's die samenhangen met het mogelijke falen, insolventie of wanbeheer van een van de tussenpersonen, bewaarders en subbewaarders - van regelrechte fraude tot ontoereikende verzekeringsdekking.
 2. Ten tweede betekent het aantal tussenliggende partijen tussen uw rekening en de uiteindelijke kluis, dat u als bankcliënt niet rechtstreeks toegang tot uw kluis krijgt; enkel uw bank of haar contractuele tussenpersoon kan dit doen.
 3. Ten derde, zelfs in een "allocated edelmetaalrekening" waarin u direct eigendom is beloofd van bijvoorbeeld 100 ounces goud, maakt uw 100 ounce waarschijnlijk deel uit van een 400 ounce baar waarvan u slechts een ¼ claim bezit.

Dit is wat wij bieden aan serieuze beleggers:

Rechtstreeks eigenaar zijn van edelmetalen, volledig bewaart op uw naam en met directe toegang tot privékluizen waarin uw zilver en goud wordt bewaard, de metalen worden buiten het risicovolle bankwezen gehouden en worden ofwel opgeslagen in uw privébox ofwel in een volledig door Lloyds' verzekerde kluis.

Liquiditeitsopties

Een conciërgeservice is van het grootste belang. U heeft altijd onmiddellijke liquiditeitsopties in alle belangrijke valuta in het geval u ervoor kiest om uw activa geheel of gedeeltelijk te verkopen. Met andere woorden, u kan te allen tijde metalen in en uit de kluis verplaatsen en deze omzetten in de valuta die u wenst en het geld op de door u gewenste rekening(en) laten overmaken.

Volledig verzekerd of gewoon “verzekerd”?

Volledig verzekerd is de beste manier om uw edelmetalen in een privékluis te bewaren. 

Wat wordt er uitgesloten van de verzekering? De maximale dekking? Wie zijn de verzekeraars? Lloyd's of iemand waar je nog nooit van hebt gehoord? Is het transport van de metalen van of naar uw kluis ook volledig verzekerd, en zo ja, door wie en hoeveel? (wij zijn Lloyd's verzekerd) .

Veilige levering van edelmetalen aan de klant, is deel van elke geloofwaardige particuliere kluisservice, en deze eersteklas services zullen enkel de meest gerenommeerde en volledig verzekerde vervoerders inschakelen (Brinks, Loomis, enz.).

Ongeacht uw woonplaats, moet uw privékluisservice ook over de volledige logistiek beschikken om het ophalen en afleveren van uw metalen te regelen (evenals alle grensoverschrijdende protocollen die van toepassing zijn; de invoerheffingen of belasting over de toegevoegde waarde).

slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Woensdag/donderdag 28, 29 juli 2021 – We betalen de prijs voor de COVID-19 oplichterij...


Bijgewerkte secties: Bitcoin en crypto's, Zon- en zeldzame elementen, Landbouw
Koper, platina, non-ferro, Inflatie index, Lange termijn grondstoffen

In Frankrijk krijg je vanaf 1 augustus 6 maanden gevangenisstraf als je een winkelcentrum, een restaurant, een theater,... betreedt zonder gevaccineerd te zijn. Denk je dat dit NORMAAL is? Er zijn protesten over het hele land, net als in vele andere landen in de EU en Australië tegen de Covid-restricties. In Frankrijk kan men niet naar een café, bioscoop, restaurant, enz. zonder de "Sanitaire Pass". Verpleegkundigen die NEE zeggen tegen het vaccin zullen hun baan verliezen. Fransen beginnen in opstand te komen tegen dergelijk schendingen van hun fundamentele vrijheden. Medisch personeel en zelfs brandweerlieden hebben zich er officieel tegen verzet.

Opmerking: COVID is een POLITIEKE zaak die wordt gebruikt om meer SCHULDEN & VALUTA te creëren alsof er geen morgen is en om de mensen nog meer te CONTROLEREN. Met de hulp van COVID, is West-Europa een COMMUNISTISCHE entiteit geworden en wordt de VS snel een SOCIALISTISCHE entiteit. Beiden zullen verdwijnen van zodra al het geld van de anderen is uitgegeven.


De dreiging van hyperinflatie is reëel en de VS zou de nieuwe Weimarrepubliek kunnen worden. Het probleem is dat de meeste westerse valuta's worden gegarandeerd door de Amerikaanse dollar (de reservevaluta) en dat alles wat er met de Amerikaanse dollar gebeurt, ernstige gevolgen zal hebben voor al deze valuta's: pond, euro, zwitserse frank, yen, ... Landen als China en Rusland proberen afstand te nemen van de Amerikaanse dollar en zoveel mogelijk Goud te verwerven.

 Fysiek Goud & Zilver, beter dan onroerend goed.
 Waarom er nu een reële inflatie van 13,5% is en die nog hoger zal worden. 

Het lijdt geen twijfel dat we op een punt zijn gekomen waarop de Centrale Banken - om voor de hand liggende redenen - overgaan op digitaal geld. Eens we hyperinflatie hebben, wordt het een stuk eenvoudiger om fiatgeld uit het niets te creëren zonder al te veel aandacht van de Mainstream Media. Elke keer dat ze wat NULLEN moeten weghalen, wordt het ook heel gemakkelijk om dat te doen. Er moeten geen nieuwe bankbiljetten gedrukt worden.

Eens we overstappen naar een digitale munt, kunnen ze negatieve rente opleggen en naar believen geld van uw rekening halen. Mensen beseffen niet wat dit betekend... Als ik je een biljet van 100€ heb gegeven, dan weten ze niet waar het biljet van 100€  vandaan komt. Als ik je dat echter in Bitcoin geef, weten ze niet alleen dat ik het aan je heb gegeven, maar ze weten ook waar ik het vandaan heb. Het kan volledig worden getraceerd. Dat is de droom van een belastingdienst. Je moet begrijpen dat wat ze verkopen echt een totalitair regime is. Niet onbelangrijk, met digitaal geld kunnen ze je zelfs dwingen om het voor een bepaalde datum uit te geven of de toegang tot je eigen geld te beperken om welke reden dan ook!


HOE INVESTEREN OM VEILIG TE ZIJN: ZIE DE UPDATE KOMENDE VRIJDAG


Belangrijke fundamentals:

 • Als de ECB een virtuele valuta aanneemt, zal deze waarschijnlijk in de voetsporen treden van China en resulteren in een volledige controle over uw portemonnee. U kunt zelfs gedwongen worden om uw digitale geld uit te geven vóór een bepaalde datum... of u bent het kwijt.
 • De ECB wil een DIGITALE EURO en zal hem introduceren?! 

slot

Belangrijke technicals:

 • Op de huidige niveaus zijn de aandelenmarkten niet enkel grote zeepbellen die los staan ​​van de economische realiteit, maar ook een herhaling van de waanzin die leidde tot de beurscrach van Wall Street van 1929-1932. Het verschil echter is het geld: door goud gedekte dollars toen vergeleken met niet-gedekt fiatgeld vandaag. Dit verschil maakt het allemaal nog explosiever dan 1929.
 • Dit is de reden WAAROM de dollar voorlopig standhoudt.

slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Maandag/dinsdag 26, 27 juli 2021 – De oplossing van de overheid is altijd een groter drama dan het originele probleem.


Bijgewerkte secties: COVID-19 & vaccinaties , Aardgas & aandelenUraniumaandelen, 
Bank & Fin. Aandelen (grafieken)

Wanneer de overheid zich bemoeit met de vrije markt, creëert het ALTIJD een groter probleem dan we in de eerste plaats hadden. In de regel zijn politici psychopaten die nog nooit iemand in dienst hebben gehad en geen verstand hebben van ondernemen. Het probleem is dat DE MASSA deze gevaarlijke leiders blindelings volgt.

Leer meer over Repo, Inflatie, Omloopsnelheid en de gevaarlijke Bubbel die op het punt staat te ontploffen. Leer WAAROM deze zal ontploffen, zelfs als de economische activiteit daalt.   De communistische bureaucratie is springlevend en doodt ons huidige economische systeem op dezelfde manier als de USSR dat deed. 
Geld sparen zal u niet redden en onroerend goed zal u ook niet redden... enkel GOUD & ZILVER.  Het is slechts een kwestie van weken, maanden voordat Zuid-Afrika een ander Zimbabwe is... De blanken zullen het land uit worden gejaagd via dezelfde haven als waar ze oorspronkelijk naar Kaapstad kwamen.

Sinds ik in 1995 Zuid-Afrika verliet, heeft de rand meer dan 80% van zijn waarde verloren ten opzichte van de euro en de dollar (en de rand zal in de nabije toekomst tot NUL dalen). In die tijd, nadat crimineel Mandela aan de macht was gekomen, was het duidelijk dat het hoog tijd was om het land te verlaten. De komst van Nelson Mandela betekende het einde van een PARADIJS en het begin van ARMOEDE voor zowel de blanken als de zwarten. [zie de sectie Rand-Goud & Rand voor financiële grafieken]

Wie in 1995 niet al zijn Zuid-Afrikaanse activa verkocht, verloor +80% van zijn spaargeld/koopkracht. Vandaag hebben degenen die koppig waren en bleven, niet eens de financiële middelen meer om te emigreren. Ze ketenden zich vast aan de zinkende Zuid-Afrikaanse Titanic.


Enkel voor abonnees: hoe te investeren zodat u beschermd bent?

Alle hyperinflaties eindigen in deflatie omdat hyperinflatie de meeste activaklassen waardeloos maakt.

De BIG RESET waar iedereen het over heeft, gebeurt ONDER onze ogen.

Denk eraan dat ze geen crash of ernstige correctie kunnen en zullen toestaan. Ofwel zal er een ongeluk gebeuren en het zal allemaal van de ene op de andere dag gebeuren, ofwel zullen de aandelenmarkten zo opgeblazen worden dat uw portfolio niks meer waard is.

Ook de Centrale Banken zitten vast; ze kunnen de rente niet verhogen, want als ze dat doen, stort het systeem in. Maar ze kunnen de rente ook niet verder naar beneden duwen, want als ze dat doen, zou de dollar onmiddellijk zijn status van 'reservevaluta' verliezen.

Wat ze kunnen en zullen doen, naast het creëeren van fiatgeld uit het niets, is het verhogen van de belastingen.

slot

“Het einde van het kapitalisme zal te wijten zijn aan de ongelooflijke hoeveelheid schulden die momenteel wordt gecreëerd. Dit zal een monsterinflatie creëeren die elke valuta zal vernietigen. De enige valuta die niet kan worden vernietigd, is goud. Wanneer investeerders dit beseffen, zullen we één van de grootste bullmarkten ooit in goud zien.”

 

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Woensdag/VRIJDAG 21-23 juli 2021 – Er zijn geen vrije markten meer, enkel nog interventies. 


Bijgewerkte secties: Recessiebestendig (LOCG), Recessiebestendig - hold, 
Biotech-Farma, Olieaandelen

Het hele systeem is corrupt. Mensen zullen zich moeten verenigen om onze burgerrechten en vrijheid te beschermen, en het zal een zware strijd worden.

FANG“De feiten tellen niet. Als je de feiten laat zien, is het foute informatie, of het is een samenzweringstheorie. Als je afwijkt van het narratief, verwijderd men je reactie van de social media. Je mag niks zeggen als je het niet eens bent met de overheid of de (zogenaamde) ‘gezondheidsdeskundigen’.”

Niemand heeft het over het feit dat de helft van de VS al natuurlijke immuniteit heeft, aldus dr. Marty Makary van de Johns Hopkins University. Terwijl het aantal doden en zieken van volledig gevaccineerde mensen elke week met duizenden stijgt, zijn het geen feiten die de meerderheid aan pro-vaxxer zullen beïnvloeden.

Het IMF, BIS, en de Centrale Banken maken met de hulp van Politici (Regeringen) en Mainstream Media handig gebruik van het COVID-virus om elke dag onbeperkte hoeveelheden fiatgeld te creëren. Dit geld (REPOS) is nodig om het financiële systeem overeind te houden en de aandelen te laten stijgen. Wat ze zich nog steeds niet realiseren, is dat de marginale productiviteit van elke extra gecreëerde hoeveelheid FIATGELD nu NEGATIEF is geworden. Met andere woorden, elke nieuwe eenheid Fiatgeld maakt het enkel erger.

Elke financiële crisis komt uiteindelijk neer op een liquiditeitscrisis, namelijk niet genoeg fiatgeld om alles financieel gesmeerd te houden.

De creatie van fiatgeld uit het niets, stuurt valse signalen naar ondernemers en politici. (Ludwig von Mises). In een wereld waarin consumenten, bedrijven en overheden ten onrechte op schulden gebaseerde groei hebben verward met werkelijke groei, is een liquiditeitscrisis geen theoretisch debat, maar een wiskundige zekerheid.

Jarenlang hebben politici, centrale bankiers en 'mainstream financiële journalisten' de wereldwijd groeiende schuldenberg van 280 biljoen dollar gebagatelliseerd. Die schuld is "gemonetiseerd" door de valuta's te ontwaarden. Het wereldwijde BBP bedraagt minder dan 1/3 van de wereldwijde schuld. De "gemonetiseerde schuld" zal binnenkort resulteren in "hyperinflatie".

"Aandelen, obligaties en onroerend goed houden van geld dat uit het niets wordt gecreëerd en uitgeleend tegen bijna NUL (kunstmatig onderdrukte) rente."

Bedrijven hebben biljoenen geleend om hun eigen aandelen terug te kopen en laten de aandelen eerder stijgen dan dalen. Zelfs de Centrale Banken hebben en kopen effecten (aandelen, obligaties). Omdat de marginale productiviteit van elke extra gecreëerde munteenheid nu NEGATIEF is, is het slechts een kwestie van weken en/of maanden (timing is bijna onmogelijk) voordat we de echte gevolgen voor de samenleving zullen ervaren. Sociale onrust zal volgen op de financiële crisis en de 'daders' (politici) zullen de schuld krijgen.

Wat betekent dit voor beleggers? - enkel voor abonnees

slot

Belangrijke fundamentals:

 • slot

Belangrijke technicals:

 • slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


MAANDAG/DINSDAG 19, 20 JULI 2021 - HYPERINFLATIE ZAL de USA & EUSSR doen instorten!


Bijgewerkte secties: Index in echt geld/goud, Lange termijn beursindexen, Royalty Co's,
Goud & Zilver Majors, Mijnen & Goud vs SPX , Goud & Zilver Juniors

We hebben inflatie... en het zal snel een stuk erger worden! De politici, autoriteiten en Centrale Bankiers liegen over de inflatiecijfers en zwijgen over wat er gaat komen. Erg gemakkelijk voor hen, aangezien 90% van de mensen niet eens de juiste definitie van inflatie kent (inclusief professoren in economie). Erger nog, is dat ze niet weten HOE ze hun spaargeld moeten beschermen tegen inflatie en hyperinflatie.

Om de een of andere duistere reden houden de meesten hun spaargeld in het bank- en financiële systeem, blijven ze onroerend goed kopen (in tijden van hyperinflatie wordt dit een LIABILITY), blijven ze aandelen kopen en houden (niet beseffend dat de authoriteiten bij een crisis de aandelenmarkten kunnen sluiten en zo iemands activa wel weken of maanden bevroren worden).

Hyperinflatie zal de USA en EUSSR doen instorten. Het scenario geschetst in de video van vandaag (verbannen op YouTube) is SOMBER maar zeker mogelijk (zie hieronder). Het is zelfs aannemelijk als men de ontwikkelingen in Venezuela, Cuba, Zuid-Afrika... en bepaalde staten in de VS ziet. Weinigen beseffen dat de problemen die we hebben in Cuba en Zuid-Afrika, de voorbode zijn van het einde van de Amerikaanse dollar (en Fiat valuta) en dat COVID een enorme katalysator is voor de Depressie.

De westerse wereld wordt de afgrond in geleid door een stel onverantwoordelijke, zieke psychopaten alias politici, bijgestaan door DE MASSA; een meerderheid van hersenloze mensen die denken te kunnen blijven overleven in dromenland, waar de Centrale Banken elke dag meer dan een BILJOEN aan valuta uit het niets creëeren.

Imperiums vergaan altijd als gevolg van hyperinflatie, nadat sound money (solide geld) verdwijnt en de rijkdom van "de anderen" is verbruikt door Socialisten en Communisten. Vanwege hyperinflatie en omdat ze blindelings deze politici blijven vertrouwen en steunen, verliezen 95% van de mensen AL hun spaargeld en koopkracht.

In 1789 (Franse Revolutie) moest elk gezinslid hard werken om te overleven. Het was werken voor eten of verhongeren. Wat de leiders (en de elite, de koningen en koninginnen, de hogere klassen) o.a. niet begrijpen, is dat de kans dat ze onthoofd of opgehangen zullen eindigen, toeneemt. Denk maar aan een Biden, Trudeau, Maduro, Merkel, Ursula, Rutte, Macron, Michel, Decroo, Besos, Bill Gates,... maar ook je lokale politici en bankiers.

De video is somber, maar het scenario is aannemelijk. 

 slot

Belangrijke fundamentals:

 • VS: einde van het moratorium op huisuitzettingen op 31 juli. slot

Belangrijke technicals:

 • slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Donderdag/vrijdag 15,16 juli 2021 - Honger en plunderingen in Cuba en Zuid-Afrika laten ons zien wat er binnenkort in de westerse wereld zal gebeuren.


Bijgewerkte secties: US Dollar, Rupee Goud

SA looting 2021 07 12Inflatie zal de lagere en middenklasse harder treffen dan de pandemie. Eens mensen alles hebben verloren, is het hek van de dam; honger en plunderingen in Cuba en Zuid-Afrika laten ons zien wat er in de westerse wereld gaat gebeuren. Vergeet het maar, mocht je er ook maar even aan denken dat de politici het wel zullen oplossen. NEE, deze idioten maken het altijd erger. Ongeveer 2000 jaar geschiedenis bewijst het. De grote massa zal hen niet stoppen. Dat doen ze NOOIT. Ongeveer 2000 jaar geschiedenis bewijst het. De MENSEN beginnen pas te protesteren als het al te laat is. De reden hiervoor is dat de MASSA de LEUGENS van de autoriteiten altijd gelooft (klik op de foto om de filmpjes te zien).

"Inflatie zal de lagere en middenklasse harder treffen dan de pandemie."

Stel je voor dat je geen vuurwapens hebt! Zuid-Afrika bevindt zich te midden van een totale maatschappelijke ineenstorting; zwervende bendes en relschoppers vernietigen, plunderen en branden bedrijven plat in de stad Durban & Joburg. De regering heeft aangekondigd dat ze "de controle kwijt is". Gewapende burgers schieten met scherp op relschoppers, vangen sommigen en ranselen ze af op straat (dit zullen ze niet laten zien op uw lokale televisiezender).

Zuid-Afrika verkeert momenteel in een enorme chaos. Tienduizenden zijn betrokken bij rellen, plunderingen en brandstichting. Het begon aanvankelijk als een protest tegen de opsluiting van oud-president Zuma. Maar al erg snel sloegen de protesten om in criminele "get free shit". De situatie is zo slecht dat zelfs de voedselbevoorrading wordt verstoord.

De Zuid-Afrikaanse Rand zakte naar het laagste niveau in meer dan twee maanden ten opzichte van de dollar. Oorzaak zijn de rellen die vorige week begonnen met de arrestatie van voormalig president Jacob Zuma. Dit drukt de vooruitzichten nog meer, voor een economie die al onder druk stond door een heropleving van het coronavirus. In de jaren zeventig was Zuid-Afrika een van de rijkste landen op aarde. Sindsdien verloor de Rand bijna al zijn waarde. In 1994 werd Mandela president van de Zuid-Afrika. Sindsdien verloor de Rand al meer dan 80% van zijn waarde... en blijft waarde verliezen.

De rellen in Zuid-Afrika kunnen overwaaien, maar de schade aan de Rand (en Zuid-Afrika) kan niet ongedaan worden gemaakt. Op de schuldmarkt stegen de rendementen op de meest liquide staatsobligatie van 2026 met vijf basispunten tot 7,49%. Het risico op wanbetaling van het land, gemeten aan de hand van credit default swaps, kende de grootste sprong sinds 23 juni.

"Laatste oproep voor je 2e PASPOORT. Een tweede PASPOORT is veel meer dan je beseft! Word coaching abonnee en ontdek het nu."

De welvaartsongelijkheid kan zichzelf op twee verschillende manieren corrigeren: REVOLUTIE, WIPE-OUT OF BEIDE.

 • Ofwel een revolutie zoals in Frankrijk aan het einde van de 18e eeuw of Rusland aan het begin van de 20e eeuw. Dit zou leiden tot een algemene daling van de economische activiteit en een herverdeling van rijkdom in een nieuw Marxistisch systeem. De activamarkten zouden instorten, waardoor iedereen slechter af zou zijn totdat het marxisme door de mensen wordt verworpen. In Rusland duurde dat proces de vorige keer zo'n 70 jaar. Het begon aan het einde van WO I (1919) en eindigde in het faillissement van de USSR in 1989.
 • De andere manier is een ineenstorting van de activamarkten die leidt tot een massale vernietiging van de rijkdom van de rijken. De armen zouden ook slechter af zijn als gevolg van de algemene verslechtering van de economie.

GOUD BIEDT ONMIDDELLIJKE LIQUIDITEIT.

Store goldInstellingen waarderen fysiek goud omdat het onmiddelijk liquiditeit vertegenwoordigt. Elke dag wordt er meer dan $ 180 miljard aan goud (meestal papiergoud) verhandeld. Goud kan de klok rond worden gekocht en verkocht tegen de vermelde spotprijs plus een kleine marge voor fysieke levering.

Al duizenden jaren lang heeft goud bewezen de meest stabiele vorm van geld te zijn. En het is erin geslaagd zijn waarde/echte koopkracht vast te houden gedurende bijna alle lange periodes van economische onzekerheid. Het is de veiligste manier om uw koopkracht te behouden. Op voorwaarde dat u FYSIEK Goud bezit en het BUITEN HET BANKSYSTEEM en BUITEN POLITIEK BEREIK houdt.

Waar mag u uw Goud en Zilver NIET opslaan? De grote banken zijn allesbehalve veilig. Zoals ons recente rapport over de Bazel III-regelgeving suggereerde, signaleren 's werelds grootste commerciële banken de noodzaak om ze te vermijden omdat ze een nieuwe bankencrisis verwachten (en zich voorbereiden). In het geval van een bail-in kan een effectenrekening veiliger zijn. Het heeft zeker geen zin om uw safe-haven activa zoals Goud, op te slaan bij onveilige financiële instellingen, die zelf deel uitmaken van het kapotte systeem dat u oorspronkelijk wilde vermijden.

Bij Goldonomic weten we precies HOE en WAAR we veilig Goud & Zilver kunnen kopen, opslaan en verkopen.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Degenen die denken dat het veilig is om thuis Goud & Zilver te bewaren, staan een vreselijke verrassing te wachten... enig idee wat Operatie Gutt was??


Belangrijke fundamentals:
slot

Belangrijke technicals:

slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Maandag/Woensdag 12-14 juli 2021 – Een sterk staaltje van propaganda | Perspectieven op de pandemie XVII: MARK CRISPIN MILLER.


Bijgewerkte secties: Stichtingen & Trusts (nieuwe sectie), Vastgoed

Goebbels"Propaganda is het uitvoerende instrument van de onzichtbare regering", schreef Edward Bernays, de vader van de moderne propaganda. In deze video bespreekt Mark Crispin Miller, professor Media Studies aan de New York University, de propaganda-aanval die het jaar 2020 definieerde. Waarom het in twijfel trekken van officiële verhalen "noodzakelijkerwijs betekent dat je (sommige) samenzweringstheorieën serieus moet nemen."

"Joseph Goebbels zou een orgasme krijgen bij het horen van al de propaganda, als zelfs intelligente mensen ervan overtuigd zijn dat ze worden aangevallen en zelfs de meest perverse dingen doen zoals kinderen een masker laten dragen!"

Deze COVID is gevaarlijke propaganda die zou kunnen leiden tot een nieuwe Wereldoorlog, of iets dergelijks. Deze video is EEN MUST SEE! Merk op dat het in verschillende delen van de wereld (de EU) bijna onmogelijk is om het op YouTube te bekijken.

 

Het lijkt erop dat het jaar 2020 en vervolgens de eerste helft van 2021 een wereldwijd propagandaspektakel van ongekende schaal heeft opgeleverd. Ik geloof dat we in de loop van 2020 en net daarna zijn onderworpen aan een reeks zorgvuldig geplande psychologische operaties. Ik denk dat het begon met de uitrol van het virus. Dit specifieke geval van angstzaaien is de meest overtuigende, verwoestende vorm van angstzaaierij die ooit echt is gebruikt in de geschiedenis van de propaganda en dat zegt echt wel iets. We hebben de angstpropaganda zien evolueren van de Hunnen naar het Communisme, het terrorisme, maar nu maakt het een cruciale stap. De evocatie van de aanwezigheid van 'Het Virus' overal om ons heen, was genoeg om miljoenen hoogopgeleide mensen te laten doen wat men wilt. Overtuig ze gewoon dat ze worden aangevallen en dat iedereen die die bewering tegenspreekt, hen in gevaar brengt."

Het is een feit dat COVID wordt gebruikt door regeringen om democratieën naar het communisme te leiden, een VIRTUELE Berlijnse Muur te bouwen rond landen en continenten. Dit is slechts één van de redenen WAAROM we onze lezers adviseren om een groot deel van hun vermogen BUITEN POLITIEK BEREIK te houden. Denk eraan dat er weinig tijd was om uit de DDR weg te geraken, toen ze begonnen met de bouw van de Berlijnse Muur.

"In Spanje zal iedereen nu volgens de wet, niets bezitten en gelukkig zijn. Dit is een totale economische en sociale reset."

Dit is wat er gaat gebeuren in heel Europa.

 • In het geval dat in Spanje een noodtoestand wordt uitgeroepen "situatie van belang voor de nationale veiligheid", kunnen de autoriteiten ook overgaan tot tijdelijke inbeslagname van alle soorten eigendommen, bij voorlopige ingebruikname van die welke noodzakelijk zijn of het opschorten van allerlei activiteiten. Dat is zo vaag dat de overheid beslag kan leggen op al uw bankrekeningen en zelfs uw huis!
 • Deze nieuwe plicht om alle eigendommen op te geven stopt echter niet bij individuen. Dit geldt OOK voor bedrijven en juridische entiteiten om samen te werken met de autoriteiten om elke crisis te overwinnen die zij naar eigen goeddunken bepalen.
 • De nieuwe wetgeving richt zich ook tot de media. Dit ontwerp omvat de verplichting voor media om samen te werken met de bevoegde autoriteiten bij de verspreiding van informatie van preventieve of operationele aard. Met andere woorden, het beëindigt de persvrijheid. De pers zal worden gedwongen om enkel het standpunt van de regering naar buiten te brengen.

Dit zal een grote verrassing zijn voor de Elite... ze zullen ook arm worden en al hun macht verliezen als de catharsis plaatsvindt. Het huidige monetaire systeem heeft de 0,1% elite illusoire rijkdom en macht gegeven. Maar dat is een volkomen kunstmatige en tijdelijke situatie. Terwijl het huidige valutasysteem instort, zullen ook hun macht en illusies instorten. 

Geld dat is vervaardigd met een muisklik, kan nooit meer waard zijn dan de kosten van het bewegen van die vinger. Toch genereren deze kleine vingerbewegingen biljoenen dollars, euro's, yens, RMB's en andere valuta's in een illusoire creatie van rijkdom.

Hoe waardevol is iets dat je maakt met een muisklik? We moeten ook rekening houden met de tijd en moeite dat het kost om goud en zilver te produceren. De Fed en de meeste Centrale Bankiers creëren tegenwoordig nieuwe valuta met een computer en muis - aanwijzen, klikken, voila! Echt geld produceren duurt een vol decennium - van exploratie en ontdekking tot ontwikkeling, productie en distributie. De meeste valuta van tegenwoordig zijn in feite "een illusie" gecreëerd door een centrale bank, waarbij de nieuwe cijfers worden gecrediteerd aan banken en andere entiteiten. Erg gemakkelijk!

fiat currency vs Au Ag 2021 06 28

Hoe waardevol is iets dat met weinig moeite, in enkele seconden kan worden gemaakt? Dit is een van de redenen waarom een ​​gouden standaard kan werken; het kost echt werk en veel tijd om goud op de markt te brengen, wat de hoeveelheid geld die politici kunnen uitgeven beperkt (daarom zullen ze ertegen vechten als het ooit weer wordt geïntroduceerd).

BITCOIN – het volgende koersdoel 10.000$? Voor iedereen die gelooft dat cryptocurrencies het van goud zullen overnemen, moeten nog eens goed nadenken. Er zijn vandaag ongeveer 10.000 crypto's en al meer dan 1.000 bestaan al niet meer.

Bitcoin is natuurlijk de grootste. Zoals ik al eerder heb gezegd, is BTC een wilde binaire weddenschap. Het kan zowel oplopen tot $ 1 miljoen en het kan naar nul gaan. Het is onwaarschijnlijk dat regeringen zullen toestaan ​​dat het naar $ 1 miljoen gaat, behalve als het een verzamelobject is zonder enig praktisch gebruik. Ze zullen het eerder tot nul dwingen, omdat het door een toenemend aantal landen wordt verboden.

En iedereen die denkt dat BTC goud zal vervangen, moet opnieuw nadenken. Het kan een geweldige speculatieve investering zijn, maar het zal nooit een 'store of value' zijn. En de extreme volatiliteit maakt het zeer ongeschikt als reservevaluta of als investering voor het behoud van rijkdom.

We hebben dit jaar 65.000$ voor BTC gezien en nu is het vanaf dat moment 46% gedaald. Technisch gezien lijkt het erop dat BTC naar 10.000$ en lager zou kunnen gaan (zie grafiek in de financiële sectie).

Geloof het of niet, maar er zijn meer dan 7.500 cryptocurrencies in de wereld van vandaag … die worden verhandeld op 475 verschillende crypto exchange platformen… met een totale marktkapitalisatie van ongeveer 2 biljoen dollar. Dat is groter dan de marktkapitalisatie van Apple, Alphabet of Facebook.


sinking real estateWat we nu over de hele wereld zien, is de KOOPCLIMAX of de laatste piek vooraleer de vastgoedmarkt opdroogt en sterk begint te dalen. Een daling van 60% is zeer waarschijnlijk.

In de VS is onroerend goed het afgelopen jaar met 23% gestegen. Dit lijkt steeds meer op een top van de vastgoedmarkt. Het is niet de waarde van het onroerend goed die omhoog gaat, maar eerder de waarde van de valuta die omlaag gaat naarmate meer en meer geld uit het niets wordt gecreëerd.

"Dit is vergelijkbaar met de NEGATIEVE rente die je aan banken moet betalen over je banktegoeden."

Wat de meeste mensen niet begrijpen, is dat onroerend goed een LIABILITY wordt in tijden van van hoge inflatie en hyperinflatie. Dit gebeurt van zodra de HUURINKOMSTEN de ECHTE KOSTEN van een woning niet meer dekken. Of de inkomsten dekken de belastingen, onderhoud, hypotheek, afschrijvingen,... niet meer. Het feit dat HUURDERS door de hoge inflatie en de recessie hun huur niet meer kunnen betalen, en/of VERHUURDERS niet meer in staat zijn om hun hypotheek te betalen, draagt ​​bij aan het drama.

Van zodra onroerend goed een liability wordt, droogt de markt op en beginnen de prijzen te dalen. De gedwongen verkopen zorgen voor een daling van het algemene prijsniveau, vaak met 40% tot 60% en meer, uitgedrukt in Echt Geld of Goud. 

Belangrijke fundamentals:

 • De komende jaren zullen alle excessen van de afgelopen 90 jaar uiteindelijk uit de markt worden verdreven. slot
 • Spanningen op de arbeidsmarkt duiken overal op. 
 • Dit is de ENGE realiteit, een eng beeld van het Amerikaanse huishouden! slot

the usa balance 2021

 • Dit is de fundamentele waarde van GOUD uitgedrukt in Fiatgeld. Nog nooit was het zo goedkoop!

slot


Belangrijke technicals:

 • slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Donderdag/vrijdag 8,9 juli 2021 – Goud is de verzekering tegen een systeem dat al in brand staat.


Bijgewerkte secties: Ruwe olie Prijsevolutie, Goud-$, Zilver

"De architecten van het wereldwijde financiële circus zijn bezorgd over het monster dat ze hebben gecreëerd en dat ze niet langer in de schoenen van COVID kunnen schuiven.” 

Goud is de verzekering tegen een systeem dat al in brand staat, op voorwaarde dat er nul-tegen-partijrisico en 100% eigendom is. Ondanks de poging van Basel III om van allocated goud een risicovrije prioriteit te maken ten opzichte van unallocated papiergoud, weten we dat zelfs het "allocated" goud van hun bankklanten, in feite geen eigendom is van de klanten maar van de bank. Daarom slaan we de volledig verzekerde edelmetalen van onze klanten op buiten dit kapotte banksysteem in goed beveiligde kluizen, verzekerd en bewaard in naam van de klant, niet de onze.

De zinloosheid van het bijhouden van edelmetalen dringt door. (The Financial Times, op 16 april 2004 - Goud was 400,46$ oz.)


Prijzen van huizen en huurprijzen hebben iets gedaan wat ze nooit eerder hebben gedaan... dit is een koopclimax! Dit is het resultaat van het creëren van exponentiële hoeveelheden fiatgeld. We hebben ook de hoogste gasprijzen in 10 jaar aan beide zijden van de Atlantische Oceaan.

Iedereen kon de huizenprijzen uit de hand zien lopen, en nu zien we cijfers die gewoon schokkend zijn. De huizenprijzen stijgen in het snelste tempo ooit geregistreerd en miljoenen potentiële kopers geraken gefrustreerd over hoe competitief de woningmarkt is geworden. In de VS wordt een gemiddeld Amerikaanse gezin volledig uit de markt geprijsd.

Enkel voor abonnees

PSL 2005  2022De koopclimax van huizen in de VS duidt op een dreigende vastgoedcrisis. De mediaanprijs van een eengezinswoning in de VS bereikte in mei een record van 350.000$, een stijging tegenover het vorige record van 341.600$ een maand eerder. De prijzen zijn in de afgelopen 12 maanden 24 procent gestegen, het snelste sinds 1999 toen men begon met het bijhouden van gegevens.

slot


 

 

 

Belangrijke fundamentals:

 • De Japanse staatsobligatiemarkt is bijna $ 10 biljoen groot. slot

Belangrijke technicals:

 • We hebben een bullish flag slot
slot slot
Het is tijd voor Zilver & Goud om te schijnen.   Elliott Wave Zilver
slot slot
slot slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Dinsdag/woensdag 6,7 juli 2021- Venezuela geeft ons een voorsmaakje van wat er ons binnenkort met de Westerse Wereld staat te wachten.


Bijgewerkte secties: Grondstoffen uitgedrukt in goud

powel money machineHoe creëer en spendeer je ongemerkt 1 biljoen dollar per dag?! Erg eenvoudig; vindt en gebruik een griepvirus en met de hulp van de Mainstream Media jaag je de MASSA de stuipen op het lijf. Erg gemakkelijk.

Het BIS (Bank of International Settlements), het IMF, de Centrale Banken en sommige intelligente politici weten dat het financiële systeem OP ELK MOMENT kan imploderen. Ze weten dat op de dag dat het gebeurt, ze niet enkel hun BAAN zullen verliezen, maar waarschijnlijk ook hun HOOFD.

Als mensen alles verliezen, is het hek van de dam. Op dat moment zal zelfs de 'kunstmatig opgewekte' angst voor een griepvirus de massa niet meer kunnen stoppen. Het wordt een remake van de Franse Revolutie, een remake van de Boston Tea Party en de geboorte van een nieuwe 4 juli 1779.

De REPO-markt is de RUGGENGRAAT van ons bank en financiële systeem; wanneer deze markt faalt, is het game over!

Het REPO-drama begon in september 2019. Centrale Banken verwelkomden het coronavirus en gebruikten het als argument om samen met de overheden, te beginnen met het creëren van MILJARDEN aan fiatgeld om het systeem te redden en het onvermijdelijke uit te stellen.

Dankzij COVID-19 konden ze dat bijna ongemerkt doen. Sindsdien is het REPO-DRAMA als een paddestoel gegroeid en heeft het vandaag de grootte van een MONSTER. 

Waarom mensen dwingen of bang maken om zich toch maar te laten vaccineren met iets experimenteel, als er zoveel meldingen zijn van overlijdens en letsels? Dit gaat niet over medicijnen! Het gaat over ANGST die men gebruikt om een ​​groter DRAMA dat zich aan het ontvouwen is, te VERBERGEN.

De afgelopen week heeft de Fed in één nacht bijna 1 biljoen dollar uitgegeven op de reverse repomarkt. De Fed wil niet dat de rente onder nul daalt, en aan de andere kant geeft ze (tenminste) 120 miljard dollar per maand uit om de rente niet te veel te laten stijgen op de repomarkt. Kan je nog volgen? Weet gewoon dat er iets heel erg mis is bij de Fed als ze in één nacht 1 biljoen dollar moeten uitgeven!

Bezuinigen op risico is mijn beste advies. Normaal gesproken, als de geschiedenis klopt, zijn ENKEL houders van fysiek Goud en Zilver veilig, op voorwaarde dat ze een groot deel 'buiten politiek' bereik houden.

Opmerking: REPO's zijn de fondsen, het geld dat Centrale Banken elke dag moeten creëren om te voorkomen dat het financiële systeem implodeert.


Bolivar 1900  2021

"Venezuela geeft ons een voorsmaakje van wat er ons binnenkort met de Westerse Wereld staat te wachten als gevolg van de triljoenen fiatgeld die uit het niets zijn gecreëerd."

Venezuela schrapt zes nullen van de Bolivar, in de derde valutaherwaardering in 13 jaar tijd. Eerdere pogingen van de Venezolaanse regering om greep te krijgen op een aantal jaren van hyperinflatie, omvat de dramatische en ongekende recente stap van het uitgeven van bolívarbiljetten van 1 miljoen. De hoge coupure die in maart werd uitgevaardigd, heeft natuurlijk niets gedaan aan het onderliggende probleem dat in 2016 begon onder een instortend systeem. Het maakte het leven van de gewone Venezolanen enkel maar moeilijker.

Een enkel bolívarbiljet van 1 miljoen zou momenteel niet genoeg zijn om één kopje koffie te kopen, aangezien een miljoen bolivars iets meer dan 0,32$ waard zijn. De overgrote meerderheid van de mensen uit de arbeidersklasse heeft nog steeds contant geld nodig voor dagelijkse transacties, ook voor het openbaar vervoer of lokale supermarkten en warenhuizen. 


Verschillende vastgoedmarkten pieken. We hebben een Buy Climax die wijst op een dreigende vastgoedcrash. Onthoud dat in eerste instantie het volume en het aantal transacties zal opdrogen. Vervolgens zullen de prijzen crashen met waarschijnlijk 50 à 60% en misschien wel meer.

slot

Als je wilt weten WAT de werkelijke prijs/waarde van iets is, moet je het vergelijken met Goud en/of Zilver. Er is gewoon geen andere manier. De prijs van Ruwe Olie kan in prijs verdubbelen wanneer deze wordt uitgedrukt in een valuta, maar hetzelfde blijven wanneer deze wordt uitgedrukt in Goud. Hetzelfde geldt voor Koper, Suiker, Maïs,... Daarom is het op één na belangrijkste gedeelte van deze site, de pagina waar we de prijs van grondstoffen in Goud (of Echt Geld) uitdrukken...klik hier.

Belangrijke fundamentals:

 • Goud is ONMIDDELLIJKE LIQUIDE... en als u het niet kunt omwisselen voor een VALUTA, kunt u goud gebruiken voor ruilhandel. Hetzelfde geldt voor Zilver.

slot

 

 • De margin loans staan net zoals tijdens de late jaren 1920 op een recordhoogte. Dit is een betrouwbare voorbode van een GROTE CRASH. slot
slot slot slot
 Mensen kopen aandelen op krediet.  Dit is een koop-climax. Het einde is nabij!  Dit is een koop-climax.
 • Japan herstartte de eerste kernreactor slot

Belangrijke technicals:

 • We hebben waarschijnlijk slot
slot slot
Na de uitbraak zal Zilver stijgen naar 35-38$.
Zelfs cyclusanalyse wijst op een bodem op korte termijn.
slot slot
Stijgende rentevoeten gaan hand in hand met een stijgende goudprijs. De Dow Jones bereidt zich voor op een CRASH die erger is dan de Crash van 1929.

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Independence Day in de VS - De volgende update is dinsdag.


July 4th


Wie nog steeds niet door heeft dat dit COVID-19 "gezeik" zelf met haken en ogen niet aan elkaar kan worden gebreid, is superdwaas en/of heeft een zwaar mentaal probleem (of is een SMERIGE POLITIEKER). Weinigen realiseren zich dat wij gecontroleerd worden door dit soort "uitschot" .

Donderdag/vrijdag 1,2 juli 2021 – Dit is Orwell 1984!


Bijgewerkte secties: /

central banks marxOrwell 1984 is hier en de Centrale Banken, de FED, ECB, BoJ, BoE en zelfs het IMF en de BIS zijn marxistische instellingen, gecontroleerd door regeringen en politici. We weten dat het NARRATIEF anders is en politici houden het idee levend dat dit PRIVÉ-instellingen zijn. Dit is dus niet zo!

Marx zei dat de centralisatie van het krediet in handen van de staat moest zijn, door middel van een nationale bank met staatskapitaal en een exclusief monopolie.

In de meeste gevallen gaat het verhaal nog steeds de ronde dat Nationale Banken en Centrale Banken particuliere instellingen zijn, terwijl deze in werkelijkheid volledig door de overheid worden gecontroleerd. De Nationale Bank van België is daar een perfect voorbeeld van.

In feite zijn het de BIS, de Centrale Banken en het IMF die momenteel proberen de goudprijs te controleren. Net zoals gebeurde in de jaren zestig... tot 1968, toen hun inspanningen niet veel meer opleverden en er een BANK HOLIDAY werd uitgeroepen. Erna verdubbelde de prijs van Goud en begon het zijn reis naar een niveau van 850$. De goudprijs steeg met een factor 25.

Vanwege de exponentiële creatie van FIATGELD, verwachten we nu TEN MINSTE een factor 50. De prijs van goud zal dus minimum stijgen tot 100.000$.

ECHT GELD is de vrucht van WERK, TIJD en ENERGIE. Fiatgeld is het resultaat van al het andere. Dat is al 6000 jaar zo en dat zal voor altijd zo blijven.

time to create currency vs Au Ag

Belangrijke fundamentals:

 • Goud is een financiële verzekering. De tijd om een ​​verzekering te kopen is wanneer het goedkoop is en wanneer niemand het wil. Van zodra er een ramp plaatsvindt, is het te laat.
 • Goud is goedkoper dan in de jaren zestig. Zie hieronder voor meer fundamentals.
gold cheap 2021 slot 
   
 slot slot 
   

Belangrijke technicals:

 • De markten bevinden zich sinds eind april in een overkochte positie.
 • De US-Dollar slot
 • slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic

Categories: Financieel Nieuws

Twitter