30
juli
2020

JULI 2020

HET BESTE LOKAAS OOIT IS DE AANDELENMARKT OF FOOLS GOLD, ZODRA IEDEREEN ER IN ZIT KRIJGEN WE EEN BANK HOLIDAY EN EEN BAIL-IN.

[Most Recent Quotes from www.kitco.com] [Most Recent Quotes from www.kitco.com] koop je nog altijd papieren goud?
fysiek is tot $200 duurder fysiek is tot $11 duurder  Koop je nog altijd fools gold?

OPMERKING:

 • Internetbeveiliging maakt het voor ons steeds moeilijker om e-mailberichten te verzenden en voor u om ze in uw inbox te ontvangen. Gelieve de volgende e-mailadressen in uw contactenlijst te zetten om dit probleem te vermijden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en controleer je spambox.
 • We raden aan om de site regelmatig te bezoeken. Updates worden driemaal per week gemaakt: op maandag, woensdag en vrijdag.
 • Als je nog geen abonnement hebt is dit een goed moment. We denken eraan om de prijs van het abonnement te koppelen aan de prijs van goud en zilver.
 • Er staat VEEL waardevolle informatie in oudere updates, de moeite om eens terug te lezen.

min orders juni 


DONDERDAG/VRIJDAG 30,31 JULI 2020 - DE KOMENDE JAREN ZOUDEN DE BEURSRENDEMENTEN DE VERWACHTINGEN KUNNEN OVERTREFFEN - MAAR NIET ZOALS MEN VERWACHT!


Bijgewerkte secties:

depression 25 2020 07 28Er is een ontkoppeling tussen de ECHTE ECONOMIE en de financiële markten. Degenen die hun spaargeld op deze markten houden zijn niet goed wijs (ze riskeren veel, zo niet alles te verliezen).

De komende jaren zouden de beursrendementen de verwachtingen kunnen overtreffen - maar niet zoals men verwacht! Momenteel testen de Federal Reserve, de ECB, BoJ of ze hun balans tot de hemel kunnen laten groeien. Dit zal leiden tot een devaluatie van ALLE valuta's: de dollar, de euro, de yen,... en activa die deel uitmaken van deze valuta's.

De echte dreiging is niet, of was niet, het kelderen van de aandelenkoersen of COVID-19. Inflatie en hyperinflatie zijn de echte dreiging. Dat is de reden waarom mensen een veilige haven zoeken. Het is de monetaire beleidsreactie op de recessie die schade aanricht.

"De reden dat goud de enige veilige haven is (en blijft stijgen), is omdat ze de enige is die veiligheid biedt tegen inflatie en wereldwijde fiat-valutaontwaarding."

Het eindresultaat van het beleid van de centrale banken is dat de FIAT-aandelenkoersen hoog blijven en stijgen, maar de reële aandelenkoersen, de aandelenkoersen gemeten in goud, aan het dalen zijn. Ze gaan omlaag en we verwachten dat ze met ten minste 95% zullen dalen. "Hetzelfde verhaal voor obligaties, vastgoed,...

Vooral voor degenen die nog steeds geloven in het Fiat Geld Systeem, die geloven dat SCHULDEN geen probleem zijn, die geloven dat DERIVATEN geen probleem zijn,... klik op de afbeelding en scroll helemaal tot het einde! Merk ook op hoe zilver helemaal bovenaan staat. (De link is alleen actief voor abonnees!)

MONEY MARKETS

 meer in de abonneesectie...  

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


WOENSDAG 29 JULI 2020 – DE HISTORISCHE ALL-TIME HIGH VOOR GOUD... WAT IS HET VOLGENDE?

Bijgewerkte secties: Biotech & Farma (nieuwe video), Staatsobligaties in the EU, 
Bedrijfs & Junk obligaties,(P&F-grafieken van Dollar, Goud & Zilver, Majors,
Juniors worden regelmatig aangepast)

nostalgic gold

Is de Italiaanse regering omgekocht om de strengste lockdown van Europa op te leggen? Volgens de historicus Nicola Bizzi zouden eerst de WHO en vervolgens het IMF een massa geld hebben aangeboden in Minsk, om "net als in Italië te doen".

Het land in lockdown laten gaan op basis van een fel gedramatiseerd epidemiologisch model, tot het punt dat het economisch geruïneerd wordt? De regering van Wit-Rusland (Belarus) weigerde: de normale gezondheidsmaatregelen zijn voldoende om het hoofd te bieden aan COVID, zonder avondklok en zonder de economie op te blazen.

Een dergelijk "aanbod" zou ook aan Italië zijn gedaan. Het land heeft altijd de rol van proefmodel gespeeld, en zo de rest van Europa in de richting van een 'Wuhan-style lockdown' geduwd?

President Loekasjenko, "die altijd heeft geweigerd om een lockdown, social distancy of andere maatregelen te nemen in zijn land”, zei vorige maand dat hij "een aanzienlijk aanbod in cash (92 miljoen $) had ontvangen van de Wereldgezondheidsorganisatie om te doen "zoals in Italië". Een aanbod dat na het droge nee van Loekasjenko, in een paar weken vertienvoudigd zou zijn: "Maar liefst 900 miljoen dollar, dit keer aangeboden door het Internationaal Monetair Fonds, met hetzelfde verzoek: om alles te sluiten en te doen "zoals in Italië". Bizzi weet van inlichtingenbronnen dat soortgelijke aanbiedingen zijn gedaan aan vele andere landen in Europa en daarbuiten.

"In bullish markten komen de verassingen altijd met een stijging.” 

Wees voorbereid op MEER en HOGERE BELASTINGEN! We hebben een situatie waarin steden in de hele Verenigde Staten effectief gesloten zijn en als gevolg daarvan hebben die steden hun belastinginkomsten letterlijk zien ineenstorten. Op een vergelijkbare manier storten de belastinginkomsten van de hele westerse wereld in. 

De stijging van de goudprijs bevestigt dat de wereld het vertrouwen verliest in het post-Bretton-Woods systeem, waar het door goud gedekte valutasysteem werd vervangen door een fiat-valutasysteem. Als gevolg daarvan zullen miljoenen mensen alles wat ze opgebouwd hebben zien verdwijnen, door dit financiële systeem dat wordt gesteund door politici en bankiers. In de komende maanden zal een groot deel van de wereldbevolking het vertrouwen in het financiële systeem en hun leiders verliezen. De daaruit voortvloeiende problemen zullen ongekend zijn.

meer in de abonneesectie...  

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Maandag/dinsdag 27,28 juli 2020 – Paniekverkopen bereiken de Chinese aandelenmarkt, nu de spanningen met Amerika verergeren!

Bijgewerkte secties: $-goud, zilver, Amerikaanse dollar,
PF-grafieken voor goud in alle secties.

american chinese warDe GROTE PANDEMIE is een live oefening om de niveaus van WERELDWIJDE ANGST te verhogen. Nu ISIS en het TERRORISME verdwenen zijn, en zonder de "geruchten van oorlogen" hadden degenen die aan de touwtjes trekken iets nieuw nodig om de wereldbevolking van streek te maken. Het virus maakt het ook mogelijk de waarheid van "de GROTE DEPRESSIE van de 21e eeuw" voor het publiek te verbergen en te doen wat normaal enkel maar kan worden afgedwongen in tijden van oorlog. Dit zal ons hopelijk enige tijd opleveren voordat we daadwerkelijk in een echte Wereldoorlog terechtkomen. Deze zal de depressie beëindigen zoals de geschiedenis ons leert en de deur openen naar een nieuwe economische heropleving.

Een wereld die gewend is geraakt aan een stijgende levensstandaard op basis van schulden en nepgeld, leeft met de illusie dat dit alles is wat men nodig heeft om welvaart te creëren. Een nepwereld en een illusoir financieel systeem kunnen niet overleven zonder echte waarde te creëren die gebaseerd is op hard werken met de productie van goederen en diensten. Duurzame welvaart kan nooit worden bereikt door financiële tovenarij en hocus pocus geld.

"Duurzame welvaart kan nooit bereikt worden door financiële tovenarij en hocus pocus geld."

Zoals ik had verwacht, is "Made in China" een groot probleem geworden voor de westerse wereld. Na Huawei, 5G, Hong Kong, spanningen in de Stille Zuidzee, een Chinees virus met de naam COVID-19, Amerikanen die beginnen met het sluiten van Chinese consulaten in de VS en de Chinese represailles. De westerse wereld begint te beseffen dat geen enkele economie alleen op DIENSTEN kan overleven, want het is vooral de PRODUCTIE van GOEDEREN die een land groot maakt. Een manier om de productie weer thuis te brengen, is door een oorlog te beginnen. Belastingvermindering en minder REGELGEVING zouden ook werken. Dit is echter niet acceptabel voor politici, omdat dit zou betekenen dat ze openlijk zouden moeten toegeven dat ze een zootje van de westerse wereld hebben gemaakt. Ook zouden regeringen de uitgaven drastisch moeten verlagen wat politiek volstrekt onaanvaardbaar is. Louis XIV wacht liever tot Louis XVI & Marie-Antoinette onthoofd zijn.

'Koop goud voordat het marxisme je geld vernietigt.'

Paniekverkopen bereiken de Chinese aandelenmarkt, nu de spanningen met Amerika verergeren. De escalatie van de spanningen komt op een bijzonder volatiel moment voor de Chinese aandelen. Waarbij de regering stappen onderneemt om een door schulden aangedreven waanzin te beheersen, die de aandelen sinds 2015 tot het hoogste niveau heeft gedreven. Bullish traders hebben de leverage naar een bijna vijfjarig hoogtepunt geduwd. Zorgen over China-VS relaties zullen de markt domineren. Mensen zullen nauwlettend in de gaten houden hoe de VS reageren op de sluiting van het consulaat van Chengdu. De Chinese yuan daalde met 0,28% tot 7,0238 ten opzichte van de greenback, het zwakste sinds 8 juli.

meer in de abonneesectie...  

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


 

DONDERDAG/VRIJDAG 23,24 JULI 2020 – DE MILJARDEN VAN WALL STREET STROMEN NAAR DE EENS GEMEDEN GOUD- & ZILVERMIJNEN!

Bijgewerkte secties: $-Goud(pf-charts), €-Goud en €/$, Zilver(pf-charts),Rupee-Goud & Rupee/$

toilet paper and mouth masksAls je wilt weten hoeveel mensen er zijn die gewoon blindelings de massa volgen, bedenk dan dat het eerste wat de massa op vrijdag 13 maart kocht (toen corona uitbrak), TOILETPAPIER was.

De cultus van fiatgeld. Als je de hele monetaire geschiedenis in één momentopname zou kunnen bekijken, dan zouden enkele feiten in het oog springen. Je zou zien dat goud en/of zilver vaak als monetaire maatstaven hebben gediend. Zelfs in de Verenigde Staten en niet zo lang geleden. Dat alle fiat-valutasystemen uiteindelijk zijn ten onder gegaan ...

De geschiedenis laat zien dat het creëren van valuta de meest gebruikelijke manier was om schulden te "herstructureren". Het minder waard maken van valuta is een trucje van centrale bankiers en politici om schulden te devalueren. Omdat het hen in staat stelt om terug te betalen in "goedkopere" dollars, euro's, ponden ...

De mainstream (en de massa) behandelt de gouden standaard over het algemeen als een vervlogen overblijfsel van een ver verleden. Maar in dit moderne tijdperk van ongebreidelde geldcreatie, beginnen zelfs sommigen in de mainstream te denken dat een goudstandaard niet zo gek is. En ja, goud is een relikwie, één die 6000 jaar heeft overleefd en nog eens 6 eeuwen zal overleven! "Ik ben een opa die goud kocht voor 35$ en zilver voor 4$ per oz. En weet je, tegen de huidige prijzen koop ik nog steeds goud en zilver omdat ik begrijp wat er aan de hand is."

Goud is een RELIKWIE, één die 6000 jaar heeft overleefd en nog eens 6000 jaar zal overleven!

Dit is een DEPRESSIE die niet kan worden verborgen ... door geen enkele politicus. De Europese economie krimpt gemiddeld met 10%. Dit is de depressie waar we het de afgelopen jaren over hebben gehad.

gold poolWe zien het einde van de goud & zilvermanipulatie dichterbij komen (zie goldpool), net zoals in de jaren 1960-70. Met goudbanken, de COMEX en de LMBE die geen fysiek goud meer kunnen leveren... De verliezen worden zo dramatisch hoog dat ze een 'bank holiday' zullen moeten uitroepen. Wat er tijdens zo'n sluitingsperiode gebeurt, zal de meeste mensen verbazen.

Financieel en economisch expert A. Macleod zegt dat de goudmarkt "extreem gevaarlijk is voor de goudbanken, swaps en tradingdesks". Die zullen binnenkort fysiek goud moeten leveren dat ze niet hebben. De mogelijkheid van een default en van ‘overmacht’ wordt steeds groter.

Een bank holiday: de enige manier waarop de banken kunnen worden gespaard als ze het fysiek goud dat ze niet hebben, niet kunnen leveren!

Men zal spoedig zien dat contracten voor goud en zilver in contanten worden uitbetaald en niet meer in fysiek metaal. Dit zal het einde betekenen van de futures omdat niemand het meer zal vertrouwen. Het niet nakomen van COMEX-contracten is een zeer ernstige kwestie. 

Wat gebeurt er met de prijs van goud? De prijs is al op weg naar het oneindige, of beter gezegd, de dollar, de euro, het pond, de yen, ... zijn allen op weg naar nul. Dit gaat niet lang meer duren. Mogelijk zien we dit tegen het einde van het jaar al omdat er een bankencrisis aan het ontstaan is. Dit is het natuurlijke gevolg van de inkrimping van het bankkrediet. Daarbij komt nog het effect van de handelstarieven. Dat maakt dat we ons aan een horrorshow zoals van 1929 tot 1932 kunnen verwachten. . . .

Als de banken ineenstorten, dan zullen de waarden van die activa gewoon wegvloeien. Het volgende is dat de rente op obligaties zal stijgen vanwege de inflatoire gevolgen van een financiële ineenstorting. In dat stadium zal overheidsfinanciering onmogelijk worden omdat overheden dan feitelijk failliet zijn.

 

meer in de abonneesectie... 

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


WOENSDAG 22 JULI 2020 – ZILVER FUTURES TREDEN UIT DE SCHADUW VAN GOUD EN STIJGEN NAAR EEN 3-JARIG HOOGTEPUNT!

Bijgewerkte secties: Portefeuille, Bank- en financiële aandelen, Ruwe olie, Steenkool-zonne- en zeldzame elementen, Landbouwproducten, grondstoffen uitgedrukt in goud, obligaties VS, $ -goud, zilver, Amerikaanse dollar

Charles Michel UlrikeDe BANDIETEN (Michel en Ursula Von Der Leyen) deden het: 1,824 biljoen euro zal uit het niets worden gecreëerd. Dit is een vroege Kerstmis. Om er zeker van te zijn dat iedereen gelukkig zal zijn, komt ongeveer de helft als krediet, de andere helft als een DONATIE. Ondertussen blijft iedereen zingen: Tout va tres bien Madame la Marquise. Dit is een grote misstap, waanzin is het!

Charles Michel en Ursula Von der Leyen zullen de geschiedenisboeken in gaan als degenen die de ruggengraat van Europa hebben gebroken, als degenen die erin zijn geslaagd een EU-belasting op de EU-lidstaten af te dwingen. Denk aan minister van Financiën Gutt die wordt herinnerd als de Belgische crimineel die na de Tweede Wereldoorlog al het geld van de Belgen heeft gestolen (in beslag genomen).

De EU-leiders bereikten een akkoord van bijna 2 biljoen € stimulus. Daarvan is 750 miljard euro een uitgavenpakket dat moet dienen om de ongekende economische neergang tegen te gaan. Het is een aanzienlijk hulppakket, maar in vergelijking met de door de VS genomen maatregelen nog vrij klein.

Deze periode van 100% fiatgeld is nog nooit eerder in de geschiedenis voorgekomen. Dat betekent dat er geen draaiboek is om ons te vertellen wat er zou kunnen gebeuren, het is eigenlijk een experiment. De risico's voor het monetaire systeem zijn extreem hoog. De diefstal gaat gewoon door. Omdat we in een fiat-wereld leven - waar papieren euro's 'geld' zijn omdat de regering zegt dat ze geld zijn - kunnen ze naar believen worden verwaterd. Er is enkel een beetje gezond boerenverstand voor nodig om te begrijpen dat hoe meer je van x maakt, hoe minder waardevol x wordt. Wanneer die valuta-eenheden voor het eerst worden gemaakt, profiteren degenen die ze het eerst ontvangen het meest. Met andere woorden, de mensen voor je. Hoe langer het duurt voordat die nieuwe eenheden je bereiken, hoe minder waardevol ze worden. Houd er rekening mee dat u aan het einde van de rij staat! Als je niet oplet, ben JIJ de verliezer.

meer in de abonneesectie... 

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


 

MAANDAG/DINSDAG 20, 21 JULI 2020 – De wereldwijde gemiddelde schuld/BBP-ratio is 331%. Groter dan aan het einde van WOII!

Bijgewerkte secties: bank- en financiële aandelen, ruwe olie, 
steenkool, zonne-energie en zeldzame elementen, landbouwproducten

De wereldwijde gemiddelde schuld/BBP-ratio is 331%. Groter dan aan het einde van WO2. Het marginale rendement op elke extra toegevoegde schuldeenheid is negatief geworden. Met andere woorden, elke extra gecreëerde schuldeenheid heeft een NEGATIEVE IMPACT op het BBP. Het vertraagt de economie. Erger nog, het is een katalysator voor de depressie. Zie grafieken en meer in de abonneesectie.

Je lichaam en geest zijn niet genoeg - ze willen je ziel.

COVID-19, volg de geldstroom. Wie profiteert van COVID? De autoriteiten doen dat. Geen 'gele hesjes' meer op straat, geen protesterende mensen. Het virus stelt autoriteiten en bankiers in staat om uit het niets miljarden fiatgeld te creëren (en hun commissie te kunnen innen). Door het virus kunnen politici meer stemmen kopen. Het virus verbergt alle andere dramatische en fundamentele problemen zoals de depressie waarin we ons bevinden.

 • Alle NGO's, de WHO (World Health Org.), De Verenigde Naties en de NAVO profiteren allemaal omdat COVID hen meer macht en geld geeft. Heel belangrijk in een tijd waarin de VS (Trump) stopt met het financieel steunen van deze bloedzuigers.
 • Bill Gates, Microsoft, Amazon, Netflix, computer- en smartphonefabrikanten, distributeurs en internetproviders profiteren van het feit dat de consumenten hun uitgavegedrag aanpassen.
 • De biotech- en farmasector heeft COVID nodig als nieuwe inkomstenbron. Vaccins zijn zeer winstgevend.
 • Banken gebruiken COVID om het gebruik van bankbiljetten en munten te stoppen. Papiergeld en munten zijn een serieuze kostenfactor voor banken.

Dit is speciaal voor de wijsneuzen die verblind zijn door Fools' Gold: waarom nu de aandelenmarkten verlaten??

Het is helemaal geen kunst om juist te zijn over de markt. Ik heb veel [traders] gekend die precies op het juiste moment gelijk hadden en aandelen gingen kopen of verkopen toen de prijzen op het niveau lagen dat de grootste winst zou opleveren. Enkel hebben ze er niet echt geld mee verdiend. Traders die zowel gelijk hebben als rustig kunnen afwachten zijn een zeldzaamheid. Ik vond het één van de moeilijkste dingen om te leren. Het is pas nadat men dit goed heeft begrepen, dat men het grote geld kan verdienen. 

Tegenwoordig volstaat het niet meer om juist te zijn over de markt. Je moet er ook voor zorgen dat je niet vast komt te zitten, zoals mensen op Cyprus (2013) of Griekenland (2015), zoals mensen na WO2 (Gutt, Lieftinck). Degenen die een portfolio hebben, zullen op een bepaald moment in de nabije toekomst zien dat hun portfolio BEVROREN wordt en/of serieus BELAST. Hetzelfde zal gebeuren met degenen die hun spaargeld in ONROEREND GOED gestopt hebben.

meer in de abonneesectie... 

 © De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


 

DONDERDAG/VRIJDAG 16,17 JULI 2020 - WERELDOORLOG 3 IS BEGONNEN!

Bijgewerkte secties: koper-platina en non-ferro's

LAGARDE DANGER

Belangrijke mededeling:

Het wordt steeds moeilijker om goud en zilver uit te voeren uit de EU-zone (België, Nederland...). We DRINGEN er bij u op AAN zo snel mogelijk te verzenden en hopen dat dit nog steeds mogelijk is. Hoe langer u wacht, hoe groter de kans dat het ONMOGELIJK wordt om uw fysieke goud en zilver naar een veilige zone te verzenden.

De EU en de EU-lidstaten bereiden zich voor op HOGERE BELASTINGEN. Vandaag al geven regeringen en EU-ambtenaren allemaal openlijk toe dat er hogere belastingen zullen komen. Bovendien is het 100% zeker dat we binnenkort EU-belastingen zullen zien.

"Vermogensbescherming is GOUD, ruilgeld is ZILVER."

Senioren, mensen die de Tweede Wereldoorlog als kind of jongere hebben meegemaakt, vertellen allemaal hetzelfde. Wat we vandaag meemaken, is Wereldoorlog 3 en het voelt PRECIES hetzelfde aan als Wereldoorlog 2. Het enige verschil is dat we tot nu toe geen soldaten op straat zien marcheren, we zien geen tanks door onze steden rijden en er wordt niet geschoten en/of gebombardeerd.

Als alles mislukt, gaan ze oorlog voeren. Wat maar weinigen beseffen, is dat alles al uit de hand liep VOOR COVID-19 begon. De economie is dood. Het financiële systeem is kapot. Wat we nu hebben, is een Derde Wereldoorlog waardoor extreme maatregelen kunnen worden genomen. Maatregelen die mensen in vredestijd nooit zouden accepteren.

Een fiat valuta is ONTWORPEN om zichzelf te vernietigen en de premies op goud en zilver zullen extreem worden. De QE van de FED & ECB hebben nul waarde. Telkens men in de geschiedenis geld schepte van deze omvang, zoals in Weimar, werd het totaal waardeloos. Deze keer zal het niet anders zijn!

'Het zijn niet de kosten van producten die stijgen, maar de waarde van fiatgeld dat daalt.'

Verwacht dat de vastgoedprijzen 95% zullen dalen ten opzichte van goud (echt geld). In Japan hadden we jaren geleden al een vastgoedcrash. Commercieel vastgoed verloor 95% en residentieel vastgoed verloor er 85%. Eénmaal je vastzit in deze digitale geldwereld, zal er geen exit meer zijn. Om de catharsis uit te stellen, zullen ze met digitaal geld komen EN de belastingen zullen verhoogt worden (bvb. Corona-belasting).

quid now Gold SilverVergeet het maar als je denkt dat je van de ene op de andere dag je aandelen kan omzetten naar fysiek goud of zilver. Eerst moet je je aandelen omzetten in fiatgeld. Je verkoopt al je aandelen niet in één muisklik. Eerst moet je ze kunnen verkopen. Dan het geld overschrijven naar een goudhandelaar. Dat komt al snel neer op enkele werkdagen. Tenslotte moet dit nog naar een veilige kluis verzonden worden.

Vergeet het maar als je denkt dat je je goud en/of zilver buiten politiek bereik kunt brengen voordat de autoriteiten het in beslag nemen (je dwingen het tegen een vaste prijs aan hen te verkopen). Dit wordt onmogelijk! Tegenwoordig is het al erg moeilijk om fysiek goud en zilver uit Europa te verzenden. ERG MOEILIJK.

Mensen die hun rijkdom bewaren in een systeem dat hen berooft, zijn niet erg slim. ZIJ verdienen geld met je geld en blijven dit doen zolang je in het systeem blijft. De dag dat je uit het systeem stapt, kunnen ze geen geld meer verdienen.

Heeft u ook een fiatgeld adviseur? Autoriteiten komen weg met hun diefstal omdat de massa inflatie en deflatie niet begrijpt (veel financiële adviseurs ook niet) en omdat ze het monetaire systeem niet begrijpen. Ze geraken ermee weg omdat mensen gemakzuchtig zijn en denken dat er niets met hen kan gebeuren.

meer in de abonneesectie... 

 © De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


WOENSDAG 15 JULI 2020 - ANGST IS HET GROOTSTE WAPEN VAN MARXISTISCHE DEMOCRATEN.

Bijgewerkte secties: Recessiebestendige aandelen, Recessiebestendig (hold),
Biotech & Pharma, Olie-aandelen

Alleen mensen met een open geest die deze situatie goed proberen te BEGRIJPEN, zullen deze video bekijken. De MASSA zal zoals gewoonlijk de media en autoriteiten blijven geloven en alle kritische tegengeluiden verketteren. In socialistische regimes zijn WETENSCHAPPERS en degenen met een hogere opleiding de eerste mensen die verketterd worden. De mensen die DENKEN zijn degenen die DE WAARHEID durven te vertellen. Tegenwoordig worden degenen die de waarheid vertellen verketterd op Twitter, Facebook, Mainstream Media, ...

Deze COVID-19 (al dan niet gefabriceerd in een labo) viel als een geschenk uit de hemel voor de autoriteiten. Ze wisten dat de DEPRESSIE op het punt stond zichtbaar te worden en ook dat hyperinflatie altijd het einde van een cyclus is. Daarom gebruiken ze een virus om de depressie te verbergen en het mogelijk te maken om nog eens biljoenen fiatgeld in het systeem te injecteren. En dit zonder dat men een plotselinge stijging van de inflatiecijfers riskeert. Dit psychologische spel van angst zet consumenten ertoe aan om minder te consumeren en meer te besparen. Precies wat de autoriteiten nodig hebben. Dit stelt het eindspel (hyperinflatie) uit tot het bittere einde. [Vernoncoleman.com]

"De COVID-19 mythe is zo krachtig dat zelfs intelligente mensen zweren dat de aarde plat is."

meer in de abonneesectie... 

  © De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


MAANDAG / DINSDAG 13,14 JULI 2020 - C
onfiscerende belastingen komen eraan.

Bijgewerkte secties: Wereldbeursindexen, indexen in echt geld (de belangrijkste), 
Lange termijn beursindexen

cost of living
Lees de oudere updates - Er is veel waardevolle informatie!

Inflatie komt eraan. De inflatie komt later dit jaar of in 2021, voornamelijk vanwege problemen aan de aanbodzijde ...

 • Koper is gestegen en komt dichtbij de high van januari. Het bevindt zich op het hoogste niveau sinds april 2019. (een stijgende koperprijs duidt op OORLOG).
 • De prijs van constructiehout is boven het Pre-COVID-niveau gestegen.
 • De prijs van ijzererts staat op een hoogtepunt dit jaar.
 • De prijs van nikkel is het hoogste sinds januari.
 • Zink staat op het hoogste niveau sinds 5 maanden. 
 • Uw boodschappen in de supermarkt kosten 10% tot 50% meer.

Alles verloopt voorlopig nog volgens plan. De gevolgen van de exponentiële fiat-geldcreatie of PRIJSINFLATIE blijven binnen de perken omdat ANGST de omloopsnelheid van geld laag houdt. Dit kan in de nabije toekomst veranderen.


Danger Banks 2020

Met een fundamenteel zwak banksysteem in de wereld, overleveraged en vrijwel zeker klaar om in te storten (als de huidige financiële en economische omstandigheden verslechteren), zou een nieuw bankfalen de eerste golf van bankfaillissementen in Nashville (1930) eruit laten zien alsof het niks was. Het falen van slechts één grote bank in de wereld, zal waarschijnlijk in een wijdverspreide paniek uitgroeien omdat de wereldwijde regulering ervoor heeft gezorgd dat ze allemaal op dezelfde manier werken en allemaal in meer of mindere mate dezelfde zwakke punten hebben.

Na de Lehman-crisis kwam de G-20 nieuwe regels overeen om ervoor te zorgen dat de kosten van toekomstige bankfaillissementen worden gedragen door obligatiehouders en grote depositohouders, evenals door aandeelhouders, en niet door overheden.

Bij een grote bankencrisis zullen de G-20-leden waarschijnlijk voor de bail-in optie kiezen ... wat betekent dat een deel van alle deposito's zal worden gebruikt om de banken overeind te houden. Dit heeft men enkele jaren geleden al gedaan toen banken in Argentinië in de problemen kwamen.

In tegenstelling tot 1930-1933, waar we een reeks bankfaillissementen hadden, lijkt één grote crisis waarschijnlijker vanwege de onderlinge afhankelijkheid van banken wereldwijd. Gezien de enorme liquiditeitsinjecties die sinds afgelopen september al hebben plaatsgevonden, denk ik dat dit dominoproces al is begonnen.

Een van de redenen dat centrale banken het afschaffen van cash geld hebben aangemoedigd, is om hen minder kwetsbaar te maken voor ouderwetse bankruns. Een andere reden is dat het gemakkelijker is voor banken en centrale banken om met hoge inflatie en hyperinflatie om te gaan. Men hoeft geen geld te drukken ... gewoon op ENTER klikken!

Door het creëren van bankreserves via QE en het gebruik van de repo-faciliteit om liquiditeit te verschaffen, maken commerciële banken al gebruik van deze steun. Zonder deze steun was er vrijwel zeker al een bankencrisis geweest. De realiteit is dat er al bankfaillissementen zijn. Alleen zijn ze verborgen voor het publiek. Dat is de reden waarom financiële activa zoals obligaties en aandelen niet mogen crashen. Als ze dat zouden doen, dan zou het hele financiële systeem snel imploderen. 

Degenen die hun goud in de tuin hebben begraven, zullen eindigen zoals degenen die BANKBILJETTEN onder hun matras hebben liggen!

Zowel in de Verenigde Staten als in Europa bedenken denktanks en politici manieren om hun burgers te beroven. De in beslag genomen fondsen zal men gebruiken op een zogenaamde sociale manier om hun wereld na deze COVID-19 weer op te bouwen. We verwachten meerwaardebelastingen te zien in landen waar we die nog niet hadden (België bvb.). We verwachten vermogensbelasting in landen die dit nog niet hadden. Tegenwoordig is zoiets met de CRS en FATCA uiterst eenvoudig geworden. Goud en zilver dat binnen politiek bereik wordt gehouden, zal ook belast worden (zie onze opmerking over kluisjes in Frankrijk - in feite is dit de laatste informatie die de belastingdienst nog mist). Maar dit kan en zal snel worden opgelost. Degenen die hun goud in hun tuin hebben begraven, zullen eindigen zoals degenen die BANKBILJETTEN onder hun matras hebben liggen! Dit is de LAATSTE OPROEP om uw spaargeld buiten politiek bereik te brengen ...

meer in de abonneesectie... 

 © De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


DONDERDAG / VRIJDAG 9,10 JULI 2020 - Ons financieel systeem davert op zijn grondvesten. 

Bijgewerkte secties: Goud objectieven, Royalties, Majors (index), Juniors (Index),

gold and silver metalsGoud en zilver in $ zijn belangrijke weerstandsniveaus aan het doorbreken! We voorspelden dit weken geleden toen duidelijk werd dat we na de lente geen traditionele correctie zouden zien. Het is belangrijk om te voorspellen dat er een uitbraak zal plaatsvinden. En niet enkel te roepen wanneer we een uitbraak hebben. In feite, en onze lezers weten het, hadden we alle belangrijke doorbraken voor goud en zilver uitgedrukt in andere belangrijke valuta voorspeld.

WAAROM blijven goud & zilvermijnaandelen nu achter op de prijs van $-goud, terwijl we normaal gezien het omgekeerde zien?

Goud- en zilvermijnaandelen volgen nu eindelijk in het kielzog van de stijgende goud- en zilverprijs, terwijl we normaal het omgekeerde zien. Belangrijk voor de investeerder is om te begrijpen WAAROM dit gebeurt. (zie het abonneegedeelte onderaan voor het antwoord op deze vraag.)

De fundamenten van het financiële systeem zijn aan het uiteenvallen. Dit wordt een probleem van decennia. Denk dus niet dat dit allemaal snel zal overgaan en weer normaal wordt! Er is een belangrijke economische basiswet, die zegt dat wanneer mensen BANG ZIJN, ze MINDER consumeren. Ze zullen dit blijven doen, zelfs nadat het GEVAAR verdwenen is. Hierdoor zal het algemene consumptieniveau laag blijven. Mensen blijven minder uitgeven en besparen indien mogelijk meer.

Ook verandert het UITGAVENPATROON van consumenten op een fundamentele manier. Woon-werkverkeer zal verdwijnen. In plaats van twee auto's per gezin hebben ze er maar één meer nodig. Doordat steeds meer mensen van thuis uit gaan werken, raken kantoorgebouwen overbodig. Restaurants zullen minder klanten zien en digitale- en internetactiviteiten zullen dramatisch toenemen. (Goed gedaan Bill Gates).

'Je staat op het punt om miljardair te worden ... maar je zal er niet veel met kunnen kopen.'

We hebben een enorme kloof tussen de ECHTE ECONOMIE en de financiële markten. De aandelenmarkten zijn een casino geworden. Het is erg moeilijk om te voorspellen WANNEER de grote bubbel zal ontploffen. We zijn echter 100% zeker dat dit op een bepaald moment in de nabije toekomst zal gebeuren. Belangrijk om te begrijpen is dat dit waarschijnlijk alleen zal gebeuren in termen van fiatgeld.

meer in de abonneesectie... 

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


 

WOENSDAG 8 JULI 2020 - COVID-19 IS DE TRIGGER EN KATALYSATOR VAN DE GROTE DEPRESSIE VAN DE 21E EEUW.

Bijgewerkte secties: Kr-Goud & Kr/€/$, Aussie-Goud & Aussie/€/$, ¥-Goud & ¥/€/$, 
R-Goud & R/€/$

COVID-19 is de trigger en katalysator van de Grote Depressie van de 21e eeuw. Maar de meeste mensen en investeerders zien nog steeds niet DE BIG PICTURE. De realiteit wordt gemaskeerd door de ANGST voor dit griepvirus en een sterke, onjuiste overtuiging dat morgen alles weer normaal zal zijn. In feite maken politici en autoriteiten het SLECHTER (zoals gewoonlijk). Net als tijdens de Grote Depressie van de jaren 30, doen ze precies het tegenovergestelde van wat er moet gebeuren. Niet enkel wat betreft COVID-19 waar de lockdowns de groepsimmuniteit verlagen, maar ook met betrekking tot de economie waar ze meer depressie, meer SCHULD en meer fiatgeld uit het niets creëren.

Victorias secret"Als u nog een baan heeft en uw bedrijf is nog steeds actief, wees dan zeer dankbaar."

 • Victoria's Secret is failliet.
 • 1.200 Pizza Hut-restaurants en 400 Wendy's franchises vragen het faillissement aan vanwege het coronavirus, met een schuld van bijna 1 MILJARD $.
 • Zara sloot 1.200 winkels.
 • De productielijn van Chanel wordt stopgezet.
 • De productielijn van Hermes wordt stopgezet.
 • Patek Philippe stopte met de productie.
 • Rolex heeft de productie stopgezet.
 • De wereld van de luxe-industrie is verschrompeld.
 • Nike heeft in totaal 23 miljard dollar klaar voor de tweede fase van ontslagen.
 • Gold's Gym heeft het faillissement aangevraagd.
 • De oprichter van Airbnb zei dat vanwege de pandemie 12 jaar inspanningen in 6 weken tijd zijn vernietigd.
 • Zelfs Starbucks kondigde ook aan 600 winkels definitief te sluiten.
 • WeWork zit ook niet in een geweldige positie.
 • Nissan Motor Co. sluit mogelijk fabrieken in de Verenigde Staten en sluit nu al fabrieken in Europa.
 • Het grootste autoverhuurbedrijf (Hertz) heeft het faillissement aangevraagd - zij bezitten ook Thrifty en Dollar.
 • Het grootste vrachtwagenbedrijf (Comcar) heeft het faillissement aangevraagd - ze hebben 4000 vrachtwagens.
 • Het oudste retailbedrijf (JC Penny) heeft het faillissement aangevraagd - door Amazon overgenomen voor peanuts.
 • De grootste investeerder ter wereld (Warren Buffet) verloor de afgelopen 2 maanden 50 miljard$.
 • De grootste investeringsmaatschappij ter wereld (BlackRock) signaleert een ramp in de wereldeconomie - ze beheren meer dan 7 biljoen $.
 • Het grootste winkelcentrum in Amerika (Mall of America) stopte met het betalen van hypotheekbetalingen.
 • De meest gerenommeerde luchtvaartmaatschappij ter wereld "Emirates" ontslaat 30% van haar werknemers.
 • AirFrance-KLM ontslaat duizenden werknemers.
 • De US Treasury & ECB drukken biljoenen om te proberen de economie levend te houden.

Geschat aantal winkels in de kleinhandel dat zal sluiten in 2020: 12.000 tot 15.000. De volgende zijn grote retailers die de sluiting hebben aangekondigd:

 • J. Crew
 • Gap
 • Victoria's Secret
 • Bath & Body Works
 • Forever 21
 • Sears
 • Walgreens
 • GameStop
 • Pier 1 Imports
 • Nordstrom
 • Papyrus
 • Chico's
 • Destination Maternity
 • Modell's
 • A.C. Moore
 • Macy's
 • Bose
 • Art Van Furniture
 • Olympia Sports
 • K Mart
 • Specialty Cafe & Bakery
 • en nog veel meer

De werkloosheidaanvragen bereikten een recordhoogte van 38+ miljoen. De werkloosheid is meer dan 35% (van de 160 miljoen beroepsbevolking zijn er bijna 40 miljoen werkloos). Zonder inkomen daalt de consumentenvraag drastisch en gaat de economie in vrije val. Dit is enkel de VS ...

Onder druk van de pandemie zien veel bedrijven zich nu geconfronteerd worden met een mogelijk faillissement. Vijf maanden pandemie zorgden voor nog MEER schulden en tienduizenden bedrijven gingen failliet. Als u een bedrijf heeft, en uw bedrijf is er nog steeds, zonder loonsverlagingen of ontslagen, behandel uw bedrijf en klanten dan goed. We zitten in een crisis die niet langer kan worden beheerst. De tweede helft van 2020 wordt een uitdaging!

'Mensen worden geconfronteerd met een crisis die niet langer kan worden beheerst. Het is sauve qui peut!'

Nooit gezien in de moderne geschiedenis.

Wij kunnen het voor 1/10e van de prijs.
adults with parents 2020 St Kitts Nevis

Een plan B, een tweede permanente verblijfsvergunning en een paspoort zijn voor iedereen BETAALBAAR. Voor meer info, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Degenen die hun goudstaven en munten  in een kluis bij een bank of lokale kluis bewaren, zullen binnenkort voor een GROTE, vervelende verrassing komen te staan. Als eerste stap richting taxatie, moeten Franse banken vóór 1 september 2020 alle namen van degenen die een kluis bij hun bank hebben naar de belastingdienst sturen. Volgende stap, ze zullen een gedetailleerde inventaris van de kluis moeten sturen ... zoals al het geval is in Griekenland. Goud & Zilver verzenden is niet langer een gemakkelijke klus. Degenen die begrijpen dat het beter is om hun gouden en zilveren bezittingen te verplaatsen; DOE HET ZO SNEL MOGELIJK!

"Wij bieden een safe aan met conciërgeservice en 100% verzekering in politiek stabiele landen."

Dit is een UNIEKE SERVICE. U hoeft niet heen en weer te reizen naar de kluis om metalen in uw safe te stoppen of om er wat uit te halen (voor het geval u iets wilt verkopen). Het geld wordt volgens uw instructies op uw bankrekening gestort.

Het is trouwens een stuk veiliger en gemakkelijker om uw goud in een van onze kluizen te hebben dan in een kluis in uw stad / land. Geen risico op diefstal, u hoeft uw metaal niet naar een dealer te brengen om het te laten verkopen. Het is niet nodig om uw metaal in ontvangst te nemen nadat u het hebt gekocht. Alles wordt op de veiligst mogelijke manier gedaan. Voor meer info, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

meer in de abonneesectie... 

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


MAANDAG / DINSDAG 5,6 JULI 2020 - 'the elephant in the room', zie je hem?

Bijgewerkte secties: US-Dollar, Rupee-Goud, Swiss-Goud & Swiss $,€, €-Goud & $

when the market mechanism breaks its to the moon AliceWat is groepsimmuniteit? Aangezien er nog geen vaccin is ontwikkeld om je te beschermen tegen COVID-19, zal de bevolking op natuurlijke wijze resistentie tegen het virus moeten opbouwen. De lockdown maakt het erg moeilijk om immuniteit op te bouwen.

Hoe meer mensen immuun zijn voor een bepaalde ziekte, hoe kleiner de kans op verspreiding. Wanneer 60% van de gemeenschap immuun is voor een ziekte (door vaccinatie en/of eerdere ziekte), wordt de verspreiding van deze ziekte van persoon op persoon erg onwaarschijnlijk. Dit kan gebeuren wanneer veel mensen de ziekte oplopen en er na verloop van tijd immuniteit voor opbouwen (natuurlijke immuniteit). Men kan ook gevaccineerd worden tegen de ziekte om immuniteit te bereiken. Vanwege het lockdown-beleid dat men heeft opgelegd, is de groepsimmuniteit in bvb. België slechts 3%.

Wat maar weinig mensen en financieel analisten beseffen, is dat de 'CORONA-OLIFANT' niets anders is dan een enorme truc. Onze aandacht wordt afgeleid van het feit dat ze BILJOENEN fiatgeld en SCHULDEN creëren, om iets uit te stellen dat 100% zeker zal gebeuren: de grote depressie van de 21e eeuw en de ineenstorting van het financiële- en banksysteem. Ik weet dat ik het vorige punt steeds weer benadruk. Dit wordt gedaan zodat de grootste groep mensen kan begrijpen wat er waarschijnlijk gaat gebeuren. En zodat ze zichzelf en hun financiële situatie kunnen voorbereiden.

Als je ziet hoeveel mensen 'geloven' in dit COVID-ding, is het niet moeilijk te begrijpen dat zovelen 'geloven' in een valuta die niet wordt gewaarborgd door een regering of centrale bank ... en is gedoemd..!

Stupid Bitcoin herd

Deze omvang van schuld kan nooit worden afgelost tegen een lage en zelfs niet tegen een negatieve rente. 18 biljoen$ schulden is zo'n 22% van het wereldwijde BBP. Aangezien bijna alle landen vandaag tekorten hebben, is er GEEN enkele kans dat deze schuld in de toekomst ooit zal worden afbetaald of terugbetaald. Bedenk dat de VS sinds 1960 geen behoorlijk begrotingsoverschot meer hebben gehad. (En vergeet de Clinton-jaren. Men had nep-overschotten want de schuld bleef toenemen). In de westerse wereld stijgt de schuld-ratio tot het BBP tot astronomische hoogten. Correcte cijfers zijn gepubliceerd in eerdere updates.

doctor zhivagoVergeet vastgoed. De regering is van plan een fonds op te richten voor verhuurders en hypotheekbezitters "waarmee ze hun verliezen kunnen recupereren, zolang ze ermee instemmen zich gedurende vijf jaar te houden aan een reeks eerlijke huurpraktijken." Enkele van die voorwaarden zijn het niet verhogen van de huur voor vijf jaar en het niet weigeren van huurders op basis van kredietgeschiedenis of strafblad.

'Net als bij de start van de RODE REVOLUTIE, zullen de regeringen u spoedig vertellen hoeveel gezinnen er in één huis kunnen wonen, aan wie u het moet verhuren en voor hoeveel u het kunt verhuren.'

Vergeet bankdeposito's en portfolio. De Dodd-Frank Act zorgt ervoor dat banken zichzelf wettelijk kunnen beschermen met UW pensioenspaargeld tijdens de volgende financiële crisis. U loopt meer risico dan ooit tevoren als u geen stappen onderneemt om uzelf te beschermen tegen de "bail-ins" (ingevoerd door de Dodd-Frank Act, hierdoor kunnen banken uw pensioengeld wettelijk confisqueren). In Europa zien we iets gelijkaardig; de bail-in-procedure is in wetgeving vastgelegd. Wat "bail-ins" niet wegnemen, zal inflatie wegnemen.

 

Nooit gezien in de moderne geschiedenis.

Nooit gezien in de moderne geschiedenis.
TOTAL ASSETS FED 2020 07 03 TOTAL ASSETS ECB 2020 07 03

meer in de abonneesectie... 

 © De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


 

 

DONDERDAG / VRIJDAG 2,3 JULI 2020 – Wie niet leert van de geschiedenis, is gedoemd de geschiedenis te herhalen. 

Bijgewerkte secties: $-Goud, Zilver

Degenen die niet van de geschiedenis leren of weigeren ervan te leren, zijn gedoemd om de geschiedenis te herhalen. Wat de overheden ook moge beweren, de economie komt NIET terug naar zijn oude niveau. Dit is de GROTE DEPRESSIE van de 21e eeuw. Elke economische indicator, elke financiële statistiek wijst in de richting van DEPRESSIE. Degenen die koppig weigeren om NU UIT HET FINANCIËLE systeem te stappen, vanwege de winsten die men kan behalen op de aandelenmarkten, zullen al hun spaargeld verliezen. Degenen die geen plan B hebben, kunnen vast komen te zitten in een oorlog. Het is tijd om NU te handelen!

 1930 tariffs

Moderne politici gedragen zich op een immorele manier: tarieven, hoge belastingen, bail-ins, bail-outs, goud in beslag genomen door de overheid, operatie GUTT, operatie Lieftinck, ... Zodra de schatkist leeg is en de overheid schulden heeft, doden, stelen en martelen overheden, ze drukken exponentiële bedragen fiatgeld, veroorzaken hyperinflatie, maar betalen NOOIT belastingen. Omdat ze zoals Louis XVI zijn, zal men zoals gewoonlijk bloed op de straten moeten zien, vooraleer men dit uitschot zal kwijtraken.

Banken en Centrale banken zijn uitschot en de mensen betalen de rekening als ze failliet gaan! Wie aandelen, spaarrekeningen, bankdeposito's heeft (allemaal digitaal), zal binnenkort mogen betalen. We weten enkel niet HOEVEEL je van je spaargeld kwijt zal zijn en WANNEER het zal zijn.

meer in de abonneesectie... 

©. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


 WOENSDAG 1 JULI 2020 - MAINSTREAM MEDIA WORDEN BULLISH OVER GOUD & ZILVER.

Bijgewerkte secties:

Iran nuke "Goud bereikt voor het eerst sinds 2011 weer 1.800$"

Iran blijft volhouden dat zijn nucleaire programma is ontworpen voor vreedzame doeleinden, ondanks alle bewijzen van zijn militaire aard. Dit bewijs omvat de recente bevindingen van de IAEA over de vooruitgang van Teheran op het gebied van uraniumverrijking. Gezien de huidige uraniumvoorraden en verrijkingscapaciteiten van Iran, kan het theoretisch het Non-proliferatieverdrag (NPV) verbreken en binnen vier maanden zijn eerste atoombom ontwikkelen.


Cryptocurrency zijn afhankelijk van gegevensversleuteling. Onder de LEAD-act worden CRYPTOCURRENCY effectief illegaal. De geplande LEAD-act vereist dat ontwikkelaars van besturingssystemen zoals Microsoft Windows en Apple's macOS, een achterpoortje voorzien in uw computersysteem. Als deze wet wordt aangenomen, zal de overheid niet alleen toegang hebben tot uw apparaten, maar zullen ook hackers veel nieuwe data kunnen stelen ... met dank aan de Amerikaanse Senaat.

WhatsApp bijvoorbeeld is één van de meest populaire berichten-apps ter wereld. Een paar jaar geleden begon Facebook (dat eigenaar is van WhatsApp) end-to-end-codering te implementeren voor alle WhatsApp-gegevens. Dit betekent dat elk bericht dat je iemand via WhatsApp stuurt, meteen wordt versleuteld zodra het je telefoon verlaat. Berichten komen volledig versleuteld aan op de WhatsApp-servers. En het bericht wordt pas ontcijferd als het op het apparaat van de beoogde ontvanger is aangekomen. Dus de enige mensen die de boodschap in "duidelijke tekst" kunnen zien, zijn de twee mensen die aan het gesprek deelnemen. Niemand anders kan de gegevens afluisteren of downloaden.

'De wereld staat vandaag op de rand van een implosie van het hele financiële systeem. Een klein scheurtje kan het hele systeem al doen instorten.'

Weimar ZimbabweWeimar & Zimbabwe komen eraan. De centrale banken van de wereld zijn nu bezig om zowel Weimar als Zimbabwe te overtreffen. Samen met overheden hebben ze sinds de start van COVID wereldwijd 18 biljoen dollar gedrukt en geleend. En sinds het begin van de grote financiële crisis die in 2006 begon, hebben ze de wereldwijde schuld meer dan verdubbeld van 125 biljoen dollar tot meer dan 275 biljoen dollar.

We praten over miljarden, biljoenen en biljarden alsof we begrijpen wat dit wil zeggen. Het is niet meer te bevatten wat een biljoen is. Tellen tot één biljoen zou je 32000 jaar kosten. En dan zou je heel snel moeten tellen, nooit aarzelen of een fout maken. Om de 18biljoen $ te tellen die zojuist wereldwijd is gecreëerd, zou het bijna 600.000 jaar duren. Dit geeft je een idee om wat voor immense cijfers het wel gaat.

Vrijwel al het geld dat de Amerikaanse regering en de Fed in de afgelopen 20 jaar hebben gecreëerd, is volkomen waardeloos. Omdat geld dat uit het niets gecreëerd wordt, per definitie nep is. Het enige dat nodig was om tientallen biljoenen te drukken, was enkel op een knop drukken. Als er niets geproduceerd werd door middel van goederen of diensten, dan heeft het geld GEEN waarde.

meer in de abonneesectie... 

 ©.  De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


 

 

 

Categories: Financieel Nieuws

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."
Cron Job Starts