29
april
2023

Het piekolie schema (met zeer interessante film)

Een visuele presentatie van piekolie, fractioneel reserve bankieren, agricultuur,...

NIETS is voor eeuwig, we hebben cycli, de mensheid zal moeten evolueren of ze zullen verdwijnen 

Deze video is een samenvatting van de grote problemen waarin de wereld verkeerd. De mensen die de wereld tot nu toe draaiende houden verliezen de grip. We hebben een paradigma verandering. Als u buiten kampeert met een groep mensen en een beer valt u aan, hoeft u niet sneller dan de beer te kunnen rennen, maar u moet zich ervan verzekeren dat u niet de langzaamste loper bent. We hebben PIEKOLIE en dit zal de komende decennia een impact op onze levens hebben. Ik begon met deze voorspelling in de jaren '80 omdat de trend toen al zichtbaar werd. In 2004 kon ik het scenario beter omschrijven en probeerde het proces te TIMEN. Vandaag is het duidelijk geworden dat ALLES SNELLER dan verwacht beweegt.

Op de Titanic zijn drie typen passagiers: een groep is net als het hert dat kijkt in de koplampen en niet weet wat te doen, waar zijn de reddingsboten,...de tweede groep weet dat het schip op het punt staat te zinken en ook hoe reddingsboten te bouwen, de derde groep zegt dat de Titanic absoluut onzinkbaar is, dus laten we terug gaan naar de bar en de doemdenkers wegsturen voor een lange wandeling.

De FDIC zal failliet gaan, de Federal Reserve zal failliet gaan, de Europese Centrale banken zullen failliet gaan, overheidsobligaties zullen waardeloos worden, Olie zal zo extreem duur worden dat het economische systeem zal worden afgesloten.

U moet de transitie fase overleven. RAAK NIET IN PANIEK...volg zeker niet de MASSA noch degenen die doen alsof de Titanic niet kan of zal ZINKEN. Blijf niet in ontkenning maar DENK! Probeer te begrijpen waarom Noord-Korea wel, maar Cuba niet het faillissement van de Sovjet-Unie in 1989 overleefde [zie de eerder gepubliceerde video over de Cubaanse landbouwindustrie].

In de nieuwe menselijke Paradigma zal alles lokaal zijn! Als u verhuisd kiest u het beste voor een land met een mild klimaat, veel grond, fruitbomen, blijf niet in of verhuis niet naar GROTE STEDEN of dichtbevolkte landen.

Categories: Financieel Nieuws

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."
Cron Job Starts