21
oktober
2014

Evenementenkalender

          


van Zaterdag 24 JANUARI 2015 tot  Zondag 1 FEBRUARI 2015 :

Festival International de Ballons, Château-d'Oex - Suisse .


semain de ballon

chateau d oexTussen 24 januari - 1 februari, 2015 gaat in Château d'Oex het 37ste International Balloon Festival door. Dankzij zijn uitzonderlijke microklimaat, de wereldhoofdstad van het alpijns ballonvaren. Ballonvaarders uit de hele wereld en fantastische ballonnen met speciale vormen.

Château-d'Œx is een gemeente en plaats in het Zwitserse kanton Vaud, en maakt deel uit van het district Pays-d'Enhaut. In de buurt veel skimogelijkheden zoals het mondaine Gstaad. Klik op de afbeeldingen links en rechts voor meer informatie.

Dankzij de samenwerking met Spildooren Ballooning kunnen onze lezers, aan een uitzondelijke prijs, een unieke ballonvaart boeken om mee te varen in de Zwitserse Alpen. Normale prijs ter plaatse is 390CHF (325 €) per persoon maar als lezer van Goldonomic kan je dit doen voor 150€/persoon. U kan dit rechtstreeks boeken bij Spildooren Ballooning door "Goldonomic" te vermelden. Plaatsen zijn beperkt dus wacht niet te lang indien u zo een fantastische unieke ervaring wil meemaken. 

Klik op onderstaande afbeelding voor de contact informatie.

spildoorenBallonvaart boven de Alpen

Eenmaal per jaar zijn wij met heel ons ballonteam aanwezig in de Zwitsere Alpen (Chateau d'oex) om daar adembenemende ballonvaarten te maken. Wil je een skivakantie combineren met een onvergetelijke vliegervaring boven de alpen neem dan contact op met ons.  Een ballonvaart boven de Alpen klimmen we door naar een hoogte van 4000 m dit geeft je een prachtig uitzicht over de besneeuwde alpen die in een stralende zon liggen. De ballonvaart op zich duurt ongeveer 2 uur.

Enkele sfeerbeelden van de 36ste editie begin 2014 (of klik hier voor een foto reportage)

 oo-BLZ  spildooren chateau d oex chateau-doeux-festival-68aaca7b-1f39-4b80-a211-41e5bce42f31
 ballonvaart chateaux doex4  ballonvaart chateaux doex3

 

 

 


 

Categories: Financieel Nieuws

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."