29
april
2024

April 2024

Vijf voor Twaalf om uit onroerendgoed te stappen?!

[Most Recent Quotes from www.kitco.com] [Most Recent Quotes from www.kitco.com] koop je nog altijd papieren goud?
fysiek is tot 200$ duurder fysiek is tot 16$ duurder Koop je nog altijd papieren goud?

 • Internetbeveiliging maakt het voor ons steeds moeilijker om e-mailberichten te verzenden en voor u om ze in uw inbox te ontvangen. Gelieve het volgende e-mailadres in uw contactenlijst te zetten om dit probleem te vermijden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en controleer je spambox.
 • We raden aan om de site regelmatig te bezoeken. Vooral omdat interessante videos op YouTube gecensureerd worden!
 • Er staat VEEL waardevolle informatie in oudere updates, de moeite om die eens terug te lezen.
 • Lees vooral de dagelijkse informatie onder Belangrijke updates.
 • Kaars- en PF-grafieken kunnen te allen tijde worden bijgewerkt, zelfs als ze niet worden vermeld in de "Bijgewerkte secties".
 • Abonnees kunnen vanaf heden emails sturen met persoonlijke vragen/opmerkingen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Als je een email stuurt met vraag naar informatie, gelieve dan de ELEMENTAIRE BELEEFDHEID te hebben, je naam, voornaam, een geldig telefoonnummer en je adres op te geven. Dank.

In 30 dagen is goud gestegen van $ 2179 naar $ 2391 (een stijging van 9,7%) en zilver van $ 24,33 naar $ 28,77 (een stijging van 18,2%)...en neen, de goudprijs stijgt niet tengevolge van de Israel-Iran oorlog!


Maandag  tot dinsdag 28-30 april 2024:  Ligt de exponentiele van zilver recht voor ons.!?


Bijgewerkte secties: Rupee Goud, Renminbi Goud, Canadese dollar & Goud,

Deze historische parallel met het Romeinse Rijk is de perfecte analogie met de situatie van vandaag - de VS lijkt veel zwakker dan een paar jaar geleden. En dat heeft grote gevolgen. Toen de barbaarse koning Rugila in het jaar 434 na Christus stierf, verheugde de Romeinse keizer Theodosius II zich over de dood van zijn doodsvijand.

Rugila (en zijn vader Uldin) waren al tientallen jaren het Romeinse grondgebied aan het binnenvallen en te terroriseren,, Toen was het Rijk zo zwak dat Theodosius machteloos stond en hen niet kon stoppen. Begin van de jaren 400 had Rome al zijn vroegere grootsheid verloren. Bijna twee eeuwen van burgeroorlog, pest, inflatie, invasies en economische recessie hadden het rijk uitgeput...en barbaren profiteerden hiervan.

In de jaren 420 besloot Theodosius koning Rugila om te kopen en beloofde elk jaar 350 gouden ponden te betalen teneinde de vrede te bewaren. Verbijsterd nam Rugila het geld aan....Jaar na jaar maakte Theodosius de betalingen terwijl hij liet utischijnen dat de deal een overwinning voor Rome was.

De keizer deed alsof hij nog steeds machtig was en de situatie onder controle had. Hij probeerde zijn onderdanen er zelfs van te overtuigen dat het jaarlijkse eerbetoon een betaling was voor een of andere nepdienst die de barbaren zogenaamd verleenden. En daarom was de dood van koning Rugila zo welkom voor de keizer. Eindelijk was de dreiging weg. Helaas voor Theodosius was Rugila's opvolger een veel grotere bedreiging.

Zijn naam was Attila, bekend als Attila de Hun. Hij profiteerder verder van de zwakte en lafheid van het Romeinse leiderschap. Attila onderhandelde opnieuw over het vredesakkoord en stelde meer eisen aan het Romeinse Rijk. Jaarlijks diende nu dubbel zoveel losgeld betaald. (Verdrag van Margus - een verhoging van 350 naar 700 pond goud). Bovendien dwong hij de keizer om de handelssancties tegen de Hunnen op te heffen en zo de enorme markten van Rome open te stellen voor Hunnenhandelaren.

Net als zijn vader Rugila was Attila waarschijnlijk verbaasd dat de heerser van het vermeende machtigste rijk ter wereld geen ruggengraat had, geen vertrouwen, geen wil om te vechten. Natuurlijk hielden Attila's eisen niet op bij het Verdrag van Margus. Hij bleef verder de Romeinse zwakte verder uitbuiten. Zo bleef hij, ondanks vredesbeloften , steeds nieuwe excuses te vine om het verdrag terzijde te schuiven en Romeinse gebieden binnen te vallen.

Hij stak de Donau over en verwoestte de provincies van Rome op de Balkan, waardoor Theodosius gedwongen werd om eens te meer het vredesverdrag te onderhandelen. Deze keer werd de jaarlijkse schatting verdrievoudigd tot 2100 pond goud. Een paar jaar later stelde Attila dat hij zou trouwen met de zus van Valentinianus (de heerser van het westelijke deel van het Romeinse Rijk). Valentinianus weigerde het voorstel (evenals Attila's eis voor de helft van de westelijke landen), dus viel Attila Italië binnen en plunderde het land.

Attila stierf uiteindelijk in 453 na Christus voordat hij de kans had om het rijk volledig te vernietigen. Maar andere barbaarse koningen zagen ook de onbekwaamheid en zwakte van het Romeinse leiderschap en traden in Attila's voetsporen.

+++

Zo is het met lafheid en zwakte: tegenstanders hebben de neiging om dit op te merken en er hun voordeel uit te slaan. Iran, Rusland en China realiseren zich maar al te goed hoe laf en zwak de regering Biden is. Ze zien het sociale en financiële verval van de Verenigde Staten. De politieke instabiliteit. De verwaterde prioriteiten van het Ministerie van Defensie. En ze kunnen hun ogen nauwelijks geloven.

Ze weten dat de man (Clown Biden) met vijf decennia ervaring geen ruggengraat heeft... dat hij een corrupte, hersenloze stroman is die buigt voor de meest radicale vleugel van zijn partij. De man staat nergens voor, laat zijn bondgenoten in de steek en geeft alles weg terwijl de USA absoluut niets in ruil krijgt. Hij ruilde de waardevolste Russische gevangene in Amerikaanse hechtenis uit voor een WNBA-speelster (The Women's National Basketball Association). Hij maakte tientallen miljarden dollars vrij voor Iran in ruil voor een valse belofte dat ze geen kernwapens meer zouden ontwikkelen.

Hij staat massale invasies van het Amerikaans grondgebied toe... en doet niet alleen niets, maar klaagt regeringen van staten proberen hun grens te beveiligen aan. Hij probeert te voorkomen dat bondgenoten zich verdedigen. Hij gebruikt de Amerikaanse Strategische Petroleum Reserve om zijn dalende populariteit op te krikken. En telkens een oorlogvoerende natie met geweld dreigt, bindt hij is.

Dit zijn allemaal tekenen van duidelijke zwakte die tegenstanders maar al te graag uitbuiten. Iran is slechts het meest recente voorbeeld. Na de aanval van dit weekend op Israël waarschuwde Iran de VS specifiek om niet te reageren. Biden verstijfde onmiddellijk. Het is vrij duidelijk wie de broek aanheeft in deze relatie.

En net als in het geval van Attila houdt het nooit op. Elk verdrag dat wordt ondertekend, elke overeenkomst die wordt bereikt, is gewoon een leugen. Ze zullen zich nooit aan hun woord houden en ze zullen doorgaan met het uitmelken van de overduidelijke lafheid.

Dit verhaal van zwakte gaat niet alleen over Joe Biden. Het Congres is even zwak en ineffectief. Veel rechtbanken en rechters negeren de rechtsstaat. Het leger heeft te kampen met een wervingscrisis, verouderde wapensystemen en een kritisch lage staat van paraatheid. De grote media zijn een linkse propagandamachines geworden. Eersteklas universiteiten cultiveren links radicalisme. Zelfs Boeing lijkt geen kwaliteitsvliegtuig meer te kunnen bouwen.

Het eindresultaat is onmiskenbaar: Amerika lijkt veel, veel zwakker dan zelfs maar een paar jaar geleden. En de tegenstanders zijn niet van plan om op te geven.

Op uw vrijheid, James Hickman

Medeoprichter, Schiff Sovereign LLC

 

We leven in een tijd waar Dokters de gezondheid vernietigen, advokaten gerechtigheid vernietigen, de overheid de vrijdheid vernietigt, universiteiten de kennis vernietigen, de media en pers de informatie vernietigen,  de godsdienst de moraal vernietigt, en de banken de economie vernietigen.

 • Terwijl meer dan 20 miljoen Amerikanen van voedselbonnen leven en waarschijnlijk meer dan een miljoen mensen dakloos zijn, besloot Washington 61 miljard dollar aan Oekraïne te geven. Probeer dit maar eens uit te leggen aan je medeburgers.
 • Oekraïners zonder tweede permanente verblijfplaats en/of tweede paspoort worden straks als kanovlees gebruikt. Oekraïne schrapt consulaire diensten voor burgers in het buitenland. Ongeveer 4,3 miljoen Oekraïners woonden in januari 2024 in EU-landen, waaronder 860.000 volwassen mannen (kanonvlees). Degenen zonder een tweede paspoort/permanent verblijf zullen geen ander alternatief hebben dan dienst te nemen in het Oekraïense leger. Wie dat niet doet, wordt gearresteerd en teruggestuurd naar Oekraïne.
 • Overmorgen zullen de Europese jongeren (Nederland, België) als "kanonvlees" naar Oekraïne worden gestuurd.   De Nederlandse 17 jarigen kregen trouwens al een soort oproepingsbrief.

Les: iedereen die niet gaat voor een tweede paspoort en/of tweede permanente residentie zal binnenkort worden opgeroepen voor zijn militaire dienstplicht...


Ons vastgoed hoekje:
 • Als je in 1920 een gemiddeld huis kocht voor $5.000 en het vandaag zou verkopen voor $500.000, zou je geld hebben verloren!

 • ARGENTINIË: in 2023 waren er 6.600 woningen te huur. President MILEI schafte AL de ZIEKE socialistische wetgeving af, EN vandaag de dag staan er al 19.900 HUURWONINGEN te huur.

Belangrijke fundamentals:

 • Zilver de opportuniteit van je leven?

 Enkel voor abonnees

© - De inhoud van het rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Van maandag 22 april tot vrijdag 26 april 2024: slechts ongeveer 0,5% van de wereldwijde financiële portfefeuilles bevat fysiek goud!


Bijgewerkte secties: Bank Aandelen, Zon en Zeldzame Metalen, Landbouwproducten, 
Koper, Platina, Non-Ferro's, Lange Termijn Grondstoffen, Grondstoffen in Goud,
Inflatie Index, Zilver, Goud-$, Euro en €-Goud,

De Derde Wereldoorlog is in de maak. Omdat Poetin wijselijk niet in de val trapte, besloten "ze" om hetzelfde spel (de truc die werd gebruikt om Hitler en Duitsland in de Tweede Wereldoorlog te loodsen) met Iran te spelen. De Israëlische leiders zijn zo koppig dom en hebzuchtig dat ze besloten om Iran in een oorlog te duwen (WWIII). En het lijkt te werken - zowel Israël als Iran slikken het aas.

Israël valt Iran aan en maakt meer oorlog: "WW III zit om het hoekje en zal zich binnenkort in je achtertuin afspelen. Een bunker bouwen redt je zeker niet!”

De dodelijke uit de hand gelopen oorlog  in het Midden-Oosten breidde zich deze week verder uit. Israël heeft Iran aangevallen. Iran voerde een massale tegenaanval op Israël. Als revenge heeft Israël dan meerdere Iraanse doelen aangevallen, waaronder Iranese nucleaire faciliteiten in het centrum van het land. Waar stopt het?

Nu belooft Iran de nucleaire sites van Israël aan te vallen. Velen waarschuwen al maanden voor een conflict dat de Derde Wereldoorlog zou kunnen veroorzaken. Is dit het? Het ziet er zeker zo uit.


De meeste mensen realiseren zich niet het gevaar van SCHULD per CAPITA en de gruweldaden waartoe dit leidt... De meesten realiseren zich niet dat schulden altijd moeten worden betaald! Altijd!.

Het zijn de onverantwoordelijke politici die hun burgers in de schulden zetten. In de EU is de situatie nog erger omdat niet-gekozen politici dit doen; de meeste burgers weigeren te begrijpen dat buiten emigreren, de enige manier om enigzins uit de handen van deze zevenkoppige politieke monsters te komen, is je spaargeld in fysiek goud en zilver te stoppen ... en deze buiten politieke bereik te bewaren! Degenen die, om een of andere domme reden, dit niet doen omdat ze hun lokale overheid meer vertrouwen dan een TAX-FREE-zone kluis met conciërgedienst buiten politiek bereik, zullen binnenkort aan den lijve de hebzucht van de politici ervaren. U bent gewaarschuwd!


Goud begint aan een rally waarin een verstandige belegger nooit zal verkopen!

Alleen sukkels verkopen nu fysiek goud en zilver! Politici (super sukkels) verkochten het lang geleden ... op het laagste niveau van de markt. Zoals het hoort voor een politieker.

 

Fysiek goud en zilver maken je onafhankelijk en uiterst flexibel en helpen je om oorlog, revolutie en communisme te trotseren.


Ons vastgoed hoekje:
 • Daarom staan België en Nederland op het punt een vastgoedcrash te zien met Bijbelse dimensies:  omdat DE KUDDE niet gelooft dat er een crash zal komen... totdat deze er komt en het te laat wordt om nog te verkopen! Dan zal het zelfmoordcijfer drastisch stijgen.
 • Vastgoed ketent je als een slaaf aan je overheid!.... De schapen krijgen straks een levensles over het beheren van risico's. Een crashende economie en vastgoedmarkt liggen zeker op tafel op voorwaarde dat de oorlog niet alles ineens van tafel schopt.

 


Belangrijke fundamentals:

 Enkel voor abonnees

© - De inhoud van het rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag 15 tot en met vrijdag 19 april 2024: Zal zilver tegen november het historisch prijsrecord van $ 50 bereiken?


Bijgewerkte secties: Goud-$, Zilver, US Dollar, Wereldbeurs indices, Beursindexen in 
echt geld/Goud
, Lange termijn beursindexen, Ziekenzorg in Panama, Euro en €-Goud,
Recessiebestendige aandelen , Recessiebestendig - HOLD, Biotech - Farma, Olie aandelen,
Uranium aandelen,

Denk en hoop niet dat de openbare schuld zomaar zal verdwijnen en er niets zal gebeuren! Wanneer niets anders werkt, leiden ze je naar een oorlog – en dit is precies wat ze nu voorbereiden en doen! De westerse wereld zit op een tijdbom en de KUDDE doet niets. Slechts een paar mensen hebben zich voorbereid. Het doet me denken aan de jaren die WW2 vooraf gingen. Alleen DENKERS zoals vb.  Albert Einstein hadden een plan "B". Zoals gewoonlijk deed de KUDDE niets, zoals ze vandaag ook niets doet. Het zal allemaal wel niet zo een vaart lopen...denken ze.

Dit is een escalatie: Iran lanceerde drones naar doelwitten in Israel!

Overal Inflatie, overal recessie, oorlog, overal COVID-19 gevaccineerden en dood. De OVERHEID, in samenwerking met de banken zijn het intieme leven van de mensen binnen gedrongen. In Europa weten de banken precies wat er de zondag op je bord ligt en welke medicijnen je gebruikt. Banken bevelen degenen die te veel geld opnemen uit de geldautomaten om hun rekeningen te sluiten. Weinigen beseffen dat dit reeds de EUSSR is...de moderne DDR. De meesten weten niet eens wat de DDR was. Nog minder mensen weten dat MERKEL die jaren aan het hoofd stond van Duitsland een voormalige STASI  was.

Waar komt de inflatie vandaan? De oorlogsuitgaven in Oekraïne lopen in de honderden miljarden dollars en er wordt elke dag meer uitgegeven zodat we overal oorlog kunnen voeren. En dan zijn er nog de miljarden die worden uitgegeven aan het opvangen van illegale immigranten, promotie van EVs, stomme CO2 taksen,...

Topviroloog Geert Vander Bossche waarschuwt voor een "op handen zijnde tsunami van doden onder de zwaar gevaccineerden". Vander Bossche zegt dat dit in de plaats zal komen van de enorme toename van kankergevallen veroorzaakt door de CV19 vaccin en zal resulteren in nog meer overlijdens.


Ben je klaar voor een grote DUMP in Bitcoin?

Velen weten dat Peter Schiff en ik vaak in dezelfde richting denken. Voor de houders van Bitcoin en crypto’s staan er net om het hoekje een pak ongelukken  te wachten.

Bitcoin en de meeste crypto's zijn zelfs minder waard dan fiat geld, omdat het geld kost om het in leven te houden. Een modern Ponzi-schema is het.


Ons onroerendgoed hoekje: geen commentaar!


 Enkel voor abonnees

© - De inhoud van het rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag t/m vrijdag 8 - 12 april 2024: We weten wat er gebeurt nadat er een breuk ontstaat tussen de reële economie en de financiële markten!
!


Bijgewerkte secties: De evolutie van de ruwe olieprijs, alle goudsecties, 

Rusland bloeit, maar het Westen zit in een depressie!

 • MOSKOU, 3 april (Reuters) - Het Russische ministerie van Financiën zei woensdag dat het in de komende maand zijn buitenlandse valuta- en goudaankopen zal verdubbelen. Deze stap, in combinatie met de verkoop door centrale banken, zal de netto forex-interventies van de staat dicht bij nul brengen. Het ministerie van Financiën zei dat het van 5 april tot 7 mei een equivalent van 235,3 miljard roebel ($ 2,6 miljard) of 11,2 miljard roebel aan deviezen en goud per dag zou aankopen.
 • De Russische economie overtrof met een groei van 3,6% alle 2023 verwachtingen, het cijfer is hoger dan dit van alle andere G7-landen. Het IMF voorspelt dit jaar voor Rusland een groei van 2,6 procent, twee keer zo hoog als de eerdere prognose; dit lijkt bijzonder gunstig in vergelijking met de groeiprognose van 0,9 procent voor Europa (groteske leugen).
 • De Russische roebel is veerkrachtiger gebleken dan verwacht. Het percentage Russische exporttransacties in Amerikaanse dollar of euro is gedaald van ongeveer 90 procent begin 2022 tot minder dan 30 procent vandaag; ondertussen is het percentage transacties in roebel gestegen van ongeveer 10 % tot meer dan 30 %, terwijl het aandeel transacties in andere valuta's, voornamelijk de Chinese renminbi, meer dan 40 % steeg. Ondanks de opschepperij van het Westen over de campagne om de roebel te vernietigen, is de valuta zeer stabiel gebleven.

Stel dat je de Bull Shit en de Duizend-en-een Blogs en artikels van de politici, MSM, televisiekanalen enz.  net zoals Albert Einstein doorziet. Dan is het niet moeilijk te begrijpen dat de kudde,  zij die niet redeneren en niet nadenken volledig verloren zijn en gewoon niet weten en niet snappen hoe ze met hun spaargeld moeten omgaan.

Financiële crissisen ontstaan omdat de Kudde bestaat uit  IDIOTEN.

Ik heb het geluk dat ik een goede relatiekring heb die bestaat uit goede "denkers". Bovendien, sta ik met mijn persoonlijke expat-ervaring met mijn beide "voeten stevig op de grond". De beste dag in mijn leven was de dag dat ik dat CORRUPT Belgium verliet. Ik woon al meer dan 35 jaar in het buitenland en ik zoek voordurend de beste manieren op om belastingen legaal te minimalisren en hoe je best een 2de permanente residentie en paspoort kan verkrijgen. Ik ben telkens op zoek naar de beste manieren om te genieten van het leven op de meest vrijheidslievende plekken op de planeet aarde.

Ik ben afkomstig uit België en ben naar meer dan 100 landen gereisd, waaronder Zimbabwe, Afrika, Europa, Canada en de Caraiben. Ik bezocht de DDR en de Sovjet-Unie toen de bolsjewieken er nog aan de macht stonden. Sinds de jaren negentig woonde ik opeenvolgens in Zuid-Afrika, de Verenigde Staten en Centraal-Amerika (Panama). Mijn echtgenote woonde in Australië.

Ik zou je zo kunnen vertellen hoe een offshore bankrekening te openen in naam van een Trust of stichting. Hoe je een fortuin kunt besparen met medisch toerisme in Colombia. Hoe en waar je onroerend goed kan kopen in Zuid-Afrika (niet doen - totale afrader). Waar je best goud/zilver koopt en verkoopt (zonder BTW) en buiten politiek bereik bewaart. Hoe je een vennootschap of stichting opzet in Panama en Wyoming, en nog veel meer...

Ik vertel dit alles niet om indruk te maken. Ik deel het enkel voor wie interesse heeft om  in meer vrijheid te leven, om legaal minder belastingen te betalen en eenvoudige manieren probeert te vinden om zijn vermogen buiten de grenzen van de overheid te diversifiëren en te beschermen (en uit een oorlogsgebied te blijven). Terzake heb ik 35 jaar waardevolle ervaring opgedaan.

Het grootste gevaar van vandaag is Uw eigen regering!

De belangrijkste les die ik de afgelopen 35 jaar heb geleerd, is dat je grootste vijand je eigen overheid is.  Al je eieren in één land bewaren, is de zekerste manier om zo arm als JOB te eindigen.  Vooral als je al spaargeld hebt bevroren in onroerend goed, pensioenfondsen, bankdeposito's en / of portefeuilles. Als je geen spaargeld buiten politiek bereik hebt, kan je, de dag dat de hel losbreekt,  niet eens vluchten!

Dat kan het tragische verhaal van elke mens worden: alle activa binnen nationale grenzen bewaren (België, Nederland, VS, Canada, de EU, Zwitserland),... Zodra de hel losbreekt, ben je financieel dood. Nadat dit gebeurt,  zullen velen wellicht zelfmoord plegen.

Canadese banken bevriezen de financiële rekeningen van vreedzame demonstranten.  Het hebben van " je vermogen binnen Canadees politiek bereik"  werd voor velen een harde levensles. Denk maar aan het ‘Freedom Convoy’ in Canada. Dit was een vreedzame groep burgers die zich verzette tegen de illegale vaccinatiemandaten van de overheid. Vrijheid van meningsuiting is al duizenden jaren een fundamentele pijler van de democratie. Maar niet langer... Trudeau was de eerste premier van Canada die de ‘Emergencies Act’ inriep. Dit gaf regering ongekende autoritaire machten. Al de financiele rekeningen van de betogers werden bevrozen.

De activa van Russische burgers werden wereldwijd bevroren, enkel omdat het Russen zijn.

Telkens vrije burgers zich vreedzaam verzetten tegen regeringen die ongrondwettelijke mondkapjes-mandaten, vaccin-mandaten en lockdowns opleggen...worden deze mensen behandeld als criminelen, en worden ze ten onrechte "terroristen" genoemd en worden al hun financiële rekeningen (banken, brokers) bevrozen. Dit is helmaal geen democratie. Dit is tirannie – dit zijn verwoestende kapitaalcontroles.

De tijd om de eerste stap te zetten om jezelf te beschermen tegen de tirannie van de overheid is NU. Als je ziet wat er zich wereldwijd nu afspeelt, kan zelfs  één dag wachten te lang zijn. Dit is niet meer de tijd om de aktie uit te stellen. Uitstellen brengt vooral jou toekomst en deze van je familie in gevaar.  Weet dat de overheid nooit aarzelt om je privéleven binnen te dringen en je burgerrechten te vertrappen. Elke dag wordt deze immers agressiever. Na WW2 verloren alle burgers die geen voorzorgen genomen hadden, ook al hun spaarcenten: operatie Gutt, Lieftinck,...

Privacy is officieel DOOD. De overheid bespioneert onze e-mails, sms-berichten en telefoongesprekken en houdt elke financiële transactie bij. Medische privacy is eveneens onbestaand geworden.

Bankieren is een nachtmerrie geworden. Je wordt verondersteld een witwasser en drugshandelaar te zijn totdat je bewijst dat je dat niet bent. “Onschuldig tot het tegendeel is bewezen” is op zijn kop gezet. Erger nog, zelfs als je onschuldig bent, zal de regering niet aarzelen om iedereen die haar niet orders opvolgt als een binnenlandse terrorist te bestempelen. Banken eisen van de rekeninghouders meer dan prive informatie...in opdracht van de overheid.

Het is zo erg geworden dat veel internationale banken weigeren rekeningen te openen met Amerikaanse burgers. Ze weigeren een nieuwe rekening te openen zodra ze een Amerikaans adres of ID zien. In België weigeren sommige banken ronduit om geld naar Panama te sturen (dit alhoewel daar nu het EU-hoofdkwatier voor Centraal-Amerika is gevestigd).

Omdat de Amerikaanse overheid bergen geld drukt, vernietigt ze de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen met een enorme schuld die onmogelijk ooit kan worden terugbetaald. Hetzelfde geldt voor de EU, Zwitserland, enz...  Zowel de VS, Canada als West-Europa bewegen zich gevaarlijk in de richting van extreem communisme.

De heerschappij van Amerika als de dominante supermacht van de wereld zal binnenkort eindigen samen het verlies van de reservevalutastatus van de Dollar. Dit zal leiden tot een financiële catastrofe voor iedereen die zijn activa in Amerikaanse dollars, Canadese dollars of in een andere fiat-valuta bezit. Papiergeld zal binnenkort waardeloos worden (zoals in Venezuela). Hetzelfde geldt natuurlijk voor digitaal geld.

++++

Het nieuwe principe van wereldwijde diversificatie...

De traditionele "vermogens-diversificatie" was vooral van toepassing op financiële activa. Conventionele wijsheid zegt dat je je geld moet spreiden over verschillende activaklassen: aandelen, obligaties, onroerend goed en misschien zelfs goud en zilver. Naarmate het ene activa in waarde daalt, stijgt een ander. Dit model werkte in het verleden min of meer goed. Het zorgde voor een sterke middenklasse die waardevolle goederen en diensten produceerden en deze werelwijd uitvoerden. Helaas werd dit nu  op zijn kop gezet. We zijn consumenten geworden, we produceren niet langer goederen en diensten, maar voeren ze massaal in. Dit zorgt ervoor dat we diep in de schulden raken.

De VS (Canada, de ECB,...) heeft triljoenen dollars/euros gedrukt, wat al 40 jaar zorgt voor inflatie. Elke bijgedrukte dollar/euro koopt telkens minder voedsel, minder benzine en minder van alle basisbehoeften die we nodig hebben om te genieten van een normaal, gelukkig leven.

Dit is de triestige realiteit: Door  al uw financiële activa in Amerikaanse dollars, Canadese dollars, euro's, Britse ponden, Yen.. (of een fiat-valuta) te bewaren, pleeg je  financiële zelfmoord. Er bestaat een veel betere, slimmere en veiligere manier om dit te doen.

Een eenvoudig geheim voor het elimineren van soevereine risico’s

Simpel gezegd, wanneer je een deel van je vermogen buiten controle van één enkele overheid haalt, vermindert u uw soeverein risico. Het is een eenvoudig concept omdat geen enkele regering je in een regio dat buiten haar bereik ligt, kan controleren. En het is volkomen legaal, ondanks de BS die de reguliere media en de overheid verspreiden.

Zo werkt het systeem nu. Mensen selecteren voor de belangrijkste beslissingen in hun leven "voorverpakte financiele producten".

Ingeval van pensioenplanning, beantwoordt u een reeks vragen om uw risicoprofiel te definiëren en wordt je  direct een modelportfolio voorgeschoteld. Er is weinig keuze, gezien de beperkte opties die beschikbaar zijn in de meeste pensioenkassen.

Wanneer je een bank binnenloopt, zal niemand met je gaan zitten en zeggen:

“Hé, je moet jezelf beschermen tegen de waardeloos wordende  fiat-valuta. Laten we het hebben over edelmetalen, goud, zilver of een minder onstabiele valuta zoals de Zwitserse Frank. NEEN! Banksters rammen telkens dezelfde financiele producten door onze keel: de zicht - of spaarrekening. Als je geluk hebt, betalen die 1% rente. In het beste geval krijg je een gemeenschappelijk beleggingsfonds voorgeschoteld dat door de bank wordt beheerd.

In plaats van de beperkende keuzes in  eigen land te accepteren, kunt u misschien beter een buitenlandse bankrekening openen in alternatieve valuta, goud en zilver opslaan in een privékluis in het buitenland of een buitenlandse effectenrekening openen???

Het is (voorlopig) nog steeds 100% legaal om een buitenlanse bankrekening te openen,. Zweden is een uitzondering. Daar moet je voordien toestemming van de fiscus krijgen.


Buiten politieke bereik!

Wanhopige regeringen  aarzelen niet om kapitaalcontroles in te voeren om te voorkomen dat kapitaal het land verlaat.  Autoriteiten proberen zo te voorkomen dat burgers hun vermogen naar offshore-rekeningen verhuizen (buiten hun bereik). CRS en FATCA zijn slechts twee van de instrumenten die zij gebruiken. Verder hebben we ondervonden dat de EU zware druk zet op bepaalde landen die een 2de paspoort veschaffen aan EU-burgers. Noteer dat alle Europeanen nu ook vallen onder de controle van de EU in plaats van enkel onder de controle van de lokale nationale overheid.

2de paspoorten en een 2de nationaliteit (zelfs als u nooit van plan bent om uw thuisland te verlaten), betekenen een ULTIEME-verzekering ... Als de spreekwoordelijke "shit de fan raakt" - of zelf als je gewoon ziek  en moe wordt van de groeiende communistische politiestaat, dan beschik je immers over een unieke ontsnappingsroute, een Plan B ... Een tweede paspoort verhoogt bovendien uw reisopties: je kan naar meer landen reizen zonder een visum aan te vragen. De meeste westerse landen sloten hun grenzen voor toeristen tijdens COVID. Echter, met een tweede paspoort kon men elk land binnenkomen en verlaten (onze ervaring).

Een Trust of Stichting (voor bescherming en privacy): een bedrijfsentiteit beschermt een persoon tegen rechtszaken, terwijl een trust of stichting  beschermt tegen persoonlijke rechtszaken. Het opzetten van een structuur als deze biedt enorm veel bescherming. Het zijn ook fantastische instrumenten voor privacy en voor het wettelijk vermijden van successierechten...

Het wordt nog moeilijker op eigen houtje voor een tweede paspoort te gaan (het is volkomen legaal om meerdere paspoorten te hebben). - Welk land is best? Wie is er om je te helpen de bureaucratie en het papierwerk van het geselecteerde land te doorworstelen? Spreekt je de taal van het land?

De kritieke eerste stap moet je NU zetten ... Zoals ik al zei, het is een uitdaging, maar het is niet zo moeilijk dan je denkt.

Op dit moment kan ik je helpen bij het openen van een offshore bankrekening en het opzetten van een offshore-entiteit zonder het comfort van uw eigen huis te verlaten. Sterker nog, ik kan je helpen een tweede verblijfsvergunning en een tweede paspoort te krijgen zonder naar dat land te reizen, of zelfs je huis te verlaten als je dit liever niet wilt.

Niemand weet zeker wat de volgende waanzin wordt, welke kwade plannen er gesmeed worden, welke de exacte datum wordt dat het systeem zal imploderen. We weten enkel dat het traditionele systeem aan het afbrokkelen is, en dat de deurtjes die je nu toelaten voor een plan B te gaan de ene na de andere gesloten worden. Hopelijk begrijp je de dringende noodzaak om NU  je soeverein risico te diversifiëren voordat het te laat is. Vul deze applicatie nu in. Noteer dat wij enkel aanvragen beantwoorden waarin je netjes alle details vermeldt: naam, voornaam, adres, beroep, telefoonnummer,enz...


Enkel voor abonnees

De inhoud van het rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Donderdag tot vrijdag 4 - 5 april 2024: Sorry, je kan je goud niet krijgen, en de implicaties van fatale schulden betekenen politici en bankiers zullen meer leugens verkopen!


Bijgewerkte secties: telkens we dit nuttig achten, worden de grafieken in de Goud/Zilver 
secties bijgewerkt. Goud-$ ,Zilver, Portefeuille, Royalty Co's, Goud & Zilver Majors,
Goud & Zilver Juniors, ..alle goudsecties.

Fatale hoge schulden zullen politici en bankiers nog meer doen liegen. En weet je wat? Het werkt en de kudde zal de leugens blijven geloven. De gemiddelde belegger blijft zitten in vastgoed, crypto's, obligaties, aandelen, ETF's, pensioenfondsen, enzovoort, omdat ze er zeker van zijn dat er niets ergs zal gebeuren. De regeringen en politici zullen immers nooit toelaten dat er iets ergs zou gebeuren, en als het dan toch slecht gaat, zullen ze hen redden.  Hoe DWAAS kan je zijn!?

Het IQ-niveau van de kudde is hetzelfde als dit van een goudvis. Men houdt enkel rekening met de winst die men denkt te maken met zijn investeringen. Men is blij zodra de cijfers (nominale verwarring) stijgen. Daarom koopt de kudde altijd in een stijgende markt en krijgen we op een bepaald ogenblik  een koop-Climax. Wanneer de prijzen beginnen te dalen, verkopen ze niet. Zen wachten liever geduldig af tot de prijs prijs weer stijgt ... en verkopen uiteindelijk toch tijdens de paniek-climax. Ik weet dat het al jaren zo is en nooit zal veranderen. De Sheeple, de kudde, zijn immers geboren verliezers.

Uit ervaring weten we dat The Sheeple zich niet abonneert op onze site of zelfs onze openbare updates niet leest. Wat de MSM en de politici verkopen is belangrijker en veel juister. Het is hun overtuiging dat wat we vertellen vooral pessimisme en onjuiste informatie is. Echter, wie opgelet heeft, weet dat wij voor het eerst in 2003/04 en voor de tweede keer in 2016 een goud/zilver koopadvies gaven. Bekijk de abonneesecties voor meer.

Wanneer de psychologie van het publiek verandert, wordt het alsof je de inhoud van de Hoover Dam door een tuinslang probeert te sluizen ... en alle goud en zilver zullen van de internationale markten verdwijnen.

Vergeet niet dat slechts 0,5% van de beleggers goud en zilver heeft.

Is meer meer meer? Hoewel $-Goud duidelijk is uitgebroken uit een (Bullish) Reversed Hoofd en Schouder-patroon en het korte termijn objectief van dit zeer VEILIG financiële instrument door al onze abonnees bekend is, vindt de gemiddelde belegger nog steeds excuses om andere beleggingsvehikels te kopen omdat ze er volledig van overtuigd zijn dat deze veiliger zijn en deze meer (fiat)geld zullen opleveren.


Sorry, je krijgt je goud niet!

Nu de meeste van de Redenerende mensen in fysiek hebben geïnvesteerd, wordt de volgende stap ervoor te zorgen dat de regering het niet aanslaat . Vergeet niet dat destijds de kruisvaarders werden gemarteld en gedood om te weten te komen waar ze hun goud verborgen hadden. Wij verwacht datdit  deze keer opnieuw zal gebeuren, maar dan op een andere manier. Politici zijn zieke, gestoorde narcisten, dieven en moordenaars. Om aan de macht te blijven, zijn ze bereid alles te doen, hun moeder te verkopen en zelf mensen martelen en oorlog voeren.

We waarschuwen regelmatig voor het risico dat gepaard gaat met het opslaan van Goud en Zilver bij banken. Ze ALLE bankoperaties steeds moeilijker en spanning met de overheden samen...teneinde het voor de staat eenvoudiger te maken om uw geld legaal te bevriezen of in beslag te nemen. Om het nog allemaal erger te maken, stellen ze rapporten op met betrekking tot de inhoud van kluisjes en beperken ze wat erin kan worden opgeslagen - opnieuw met risico op confiscatie. Merk op dat dit allemaal internationale dimensies heeft aangenomen: CRS en FATCA.

Banken behoren tot de meest risicovolle plaatsen om rijkdom op te slaan. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen terugkeren naar de oeroude faciliteiten die - kluizen die waardevolle metalen en dergelijke bewaren voor een vergoeding, en zich niet bezighouden met  bankactiviteiten.

LET OP: dergelijke faciliteiten zijn vaak een even slechte gok zijn. Herhaaldelijk waarschuwden we lezers dat veel van die faciliteiten geen echt, fysiek goud / zilver opslaan. In plaats daarvan bieden ze u een contract waarin staat dat zij op verzoek een overeengekomen hoeveelheid goud/zilver zullen leveren. Het probleem met dit idee is dat het verleidelijk wordt voor dergelijke faciliteiten om een contract met u te ondertekenen en de aankoopprijs te innen, maar nooit echt goud te kopen en op te slaan. Naar schatting is de totale wereldwijde waarde van dergelijke contracten ongeveer 150 keer zo groot als de hoeveelheid goud wereldwijd.

Daarom is het noodzakelijk dat u enkel fysiek, toegewezen goud/zilver koopt.

En een andere waarschuwing: ik heb herhaaldelijk verklaard dat hoewel veel van de veiligere faciliteiten ter wereld zich in Noord-Amerika en Europa (Zwitserland) bevinden, deze rechtsgebieden op het punt staan in een zware economische crisis terecht te komen. Dit suggereert dat, wanneer de crisis arriveert, de bestaande wetgeving uit het raam zal worden gegooid. Zowel overheden als faciliteiten kunnen betrouwbaar blijken, maar op een gegeven moment kunt u van de faciliteit te horen krijgen: "Sorry, we zijn niet in staat om je goud/zilver te leveren." [Wij weten dat dit regelmatig in Zwitserland gebeurt.] Er kan een veelheid aan redenen worden gegeven, hoepels om doorheen te springen en een eindeloze bureaucratische rompslomp om mee om te gaan. En uiteindelijk ben je misschien nooit in staat zijn om je goud/zilver in ontvangst te nemen.

Om deze redenen raden we aan dat, hoewel niets in het leven gegarandeerd is, u altijd uw rijkdom moet beschermen door de minst riskante optie te kiezen. Dit betekent dat je je moet houden aan twee eenvoudige regels:

 • Regel 1: Selecteer de jurisdictie met de beste, veiligste wetten en reputatie.  Een tax-vrijhaven is steeds goed.
 • Regel 2: Zorg ervoor dat een gerenommeerde opslagfaciliteit in dat rechtsgebied een Klasse III-kluis heeft en door Lloyds London verzekerd wordt.

Ben ik overdreven voorzichtig als ik dit advies zo vaak geef? Helaas, nee. Ik heb voorspeld dat, in de toekomst, naarmate we dichter bij een monetaire crisis komen, banken en opslagfaciliteiten in landen die waarschijnlijk zwaar getroffen zullen worden, er steeds meer zullen proberen te voorkomen dat je geld wordt vrijgegeven  (in het geval van banken - kapitaalkontroles) of edelmetalen (in het geval van opslagfaciliteiten) geleverd.

Rapporten die ik ontvang van kluizen uit bepaalde rechtsgebieden bevestigen dat mijn voorspellingen  realiteit worden. Klanten krijgen het steeds moeilijker om hun geld en metalen weg te krijgen. In veel gevallen creëren instellingen, vertragingstechnieken (die in zowel tijd als geld duur zijn) en in sommige gevallen zien we regelrechte weigeringen. Dit gebeurt vaak in Zwitserland.

Oostenrijk/Zwitserland: Een klant probeert zijn 138 gouden munten (Filharmonie) van zijn bank te verhuizen naar een faciliteit in een ander rechtsgebied. De bank heeft herhaaldelijk het proces verhinderd:

 • De bank weigerde de producten zelf te verzenden en weigerde de verzending te regelen.
 • Toen de gespecialiseerde couriendienst zich melde, weigerde de bank de goederen vrij te geven aan FedEx/UPS. Dit hoewel er een bewijs van verzekering werd voorgelegd. Vervolgens stond de bank erop dat Brinks een vrachtwagen stuurde.
 • De bank weigerde toen opnieuw om de munten te leveren, tenzij aan een andere bank.
 • Later beweerde de bank dat ze "niet klaar" waren om de munten te leveren. De klant werd uitgenodigd om "een nieuwe aanvraag in te dienen". (Acht pogingen waren nodig.)
 • Ten slotte stemden ze ermee in om de munten te leveren, maar enkel als er een leveringsvergoeding van 1% werd betaald (dit maakte geen deel uit van de oorspronkelijke overeenkomst - het was in wezen een losgeld).

Er zijn veel meer voorbeelden. Dit is een groeiende trend: als u uw geld of metalen uit een bedreigde jurisdictie zoals een EU-land of Noord-Amerika wenst te halen, wordt dit steeds moeilijker. Verwacht is dat ze het straks moeilijk, duur en zelfs onmogelijk zullen maken. De invoer en uitvoer van edele metalen vraagt nu al bijkomende formaliteiten en een EU-goedkeuringsnummer.

Er bestaat ook een andere belangrijkere factor. Naarmate de economische crisis steeds naderbij komt, begrijpen ze dat er op een bepaald ogenblik een banknoodtoestand zal worden uitgeroepen. De banken zullen dan hun deuren voor een nog onbekende periode sluiten (vermoedelijk totdat er een oplossing is gevonden). Wat worden dan de nieuwe regels? Niemand weet het. Worden de banken en opslagfaciliteiten dan verplicht aan de overheid volledige details te bezorgen vooraleer ze hun activiteit opnieuw kunnen hervatten? Niemand weet het. Wat er enkele jaren terug in Cyprus gebeurde is in elk geval een goed voorbeeld.

Daarom willen banken in het laatste deel van deze race naar de bodem zoveel mogelijk van je geld en metalen vasthouden.

De bovenstaande voorbeelden zijn slechts de tip van de ijsberg, en we kunnen verwachten dat de toekomst grotere beperkingen zal brengen. Hoewel er in tijden van economische/politieke/financiele crisis geen garanties bestaan, kiest men best voor de situatie die het minst van onze rijkdom zal kosten.

 • Kies de best mogelijke jurisdictie: een met een regime met een lage belasting of geen belasting, een stabiele regering en wetgeving die de buitenlandse investeerder beschermt in plaats van er een slachtoffer van te maken.
 • Kies het rechtsgebied dat u het gemakkelijkst kunt bereiken.  Indien mogelijk een non-stop vlucht. 
 • Kies best geen faciliteit die in een oorlogszone ligt of kan komen te liggen.
 • Kies de beste faciliteit binnen dat rechtsgebied met de beste reputatie en het beste contract (belastingvrije zone, klasse III kluis, 24 uur per dag toegang, goed verzekerd, enz.).

Ons Vastgoed hoekje: ONROERENDGOED TOTAAL ONVEILIG EN KOPEN MAAR DAT HUISJE!?

Britten worden uit hun eigen huis gedwongen  ten voordele van asielzoekers. Particuliere eigendommen moeten verplicht worden verkocht voor asielzoekers; zoniet worden ze in beslag genomen. Britten krijgen te horen dat hun huizen voor hen  te grootzijn en worden met geweld uit hun huis verwijderd terwijl deze aan asielzoekers worden gegeven.

Dit gebeurde eveneens in 1917 toen de bolsjewieken in Rusland aan de macht kwamen.

Prive eigendomsrechten worden vernietigd en Britten krijgen te horen dat ze hun eigendommen moeten opgeven voor illegale migranten en asielzoekers. Dat is het resultaat van de massale illegale immigratie gesteund door de globalisten die de regering en het parlement in het Verenigd Koninkrijk hebben geïnfiltreerd. Britten krijgen te horen dat ze gedwongen kunnen worden om hun eigendommen te verkopen en  te verhuizen om plaats te maken voor illegale migranten.


Enkel voor abonnees

© - De inhoud van het rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag tot woensdag 1 - 3 april,  2024: Goud breekt uit, maar blijkbaar ligt niemand hiervan wakker. Besef je dat je "Ons patroon X" hebt gemist omdat je geen abonnee bent?!


Bijgewerkte secties: controleer voor updates komende week...Obligaties USA, Obligaties EU,
Bedrijfsobligaties,

De zelfmoord van Europa:

Dit gebeurt wanneer je Apen (politici) een land en een continent laat regeren. Ik dacht eerst dat wat gebeurde een grap was. Dan dacht ik dacht dat het een vergissing was. Tot slot realiseer ik me dat het allemaal echt is. Als je Apen een vliegtuig laat besturen, dan ben je zeker dat het neerstort. Het maakt niet uit of de Aap klein, lang, oud of een baby is. In alle gevallen zal het vliegtuig met iedereen aan boord neerstorten!

De mainstream media en politici geven toe dat de Derde Wereldoorlog komt en dat die wellicht al begonnen is. En toch blijft de kudde in de koplampen staren, wachtend om neergeschoten te worden.

Het Hoofd in het zand. Ik begrijp de KUDDE en veel analisten helemaal niet. Er zijn in de geschiedenis 1001 voorbeelden van wat er gebeurt eens het financiële en politieke systeem is wat het vandaag geworden is.

Er zijn op deze planeet veel voorbeelden van wat er gebeurt nadat politici het systeem verkracht hebben ... en toch blijft DE KUDDE niets doen, en blijft men zijn hoofd in het zand houden. Toch gebruikt DE KUDDE 1001 excuses om niet te doen wat een man moet doen, en worden de nodige stappen niet gezet...neen, men blijft eerder wachten op de executie.

Ik denk niet dat de algemene situatie in de VS beter is dan in Europa. Er is een record creditcardsschuld, een implosie van het commercieel onroerend goed, er zijn miljoenen achterstallige hypotheek- en autobetalingen en honderden miljarden aan onbetaalbare derivatenschuld die Warren Buffett 'massavernietigingswapens' noemde.

We komen stilaan tot een hoogtepunt in een zogenaamde schuldreset waar we het al jaren over hebben. De massavernietiging komt in de nabije toekomst. Dit wordt de ‘Great Reset’. Dit is val van de wereldeconomie en de dominostenen beginnen nu te vallen. De mainstream media, die eigenlijk de mainstream medeplichtige aan genocide is, vermelden dit niet. De vraag is: wat zal de hellende financiële Toren van Pisa omver duwen? Volgens mijn mening wordt het de derivatenschuld. Enkele biljoenen dollar aan creditcardschulden kunnen ook nooit worden terugbetaald.


Ben je verstandig en heb je het lef om je oude koe te verkopen voor enkele magische bonen?

Als de koe ophoudt met melk te geven, dan moet je deze verkopen. Dat is het begin van het verhaal van Jan en de bonenstaak.

De oude waarschuwingssignalen zijn er opnieuw en wijzen duidelijk op het volgende: stap uit de dollar, de euro, de Zwitserse frank, het Britse pond, uit het fiat-geld en al het geld dat kunstmatig kan worden gecreëerd! Dus ook de cryptos.

Op verzoek van zijn moeder bracht Jan de familiekoe, hun enige bron van inkomsten, naar de markt om deze te verkopen. Een mysterieuze man biedt Jan magische bonen aan voor de koe. Jan aanvaardt de deal.

Als hij thuiskomt, is zijn moeder woedend, maar Jan besluit toch de bonen te planten. De volgende ochtend schiet er een enorme bonenstaak uit de grond en Jan klimt helemaal naar de top. En vindt er gouden munten, een kip die gouden eieren legt en een harp.

Dit is de snelste en gemakkelijkste manier om rijkdom te vergaren. Niet door het kopen van magische bonen, maar wel door het omruilen van iets wat snel waarde (een oude koe die bijna geen melk meer geeft) zal verliezen voor goud.


De dollar goudprijs is net uitgebroken tot nieuwe recordhoogten aller tijden. Geen enkele persoon die ooit goud heeft gekocht in de geschiedenis van de menselijke beschaving heeft ooit een cent verloren aan goud (als ze dit tot vandaag hebben gehouden). Je zou denken dat beleggers zich vandaag positief zouden voelen over de goudprijs. Maar wanneer we sentimentindicatoren controleren – lijkt dit niemand een moer te kunnen schelen.

Deze achtergrond van record prijzen te midden van onverschillig sentiment is de meest positieve opzet die mogelijk is. Hogere prijzen liggen in het verschiet - en JA, het Pattern X die we in de loop der jaren hebben ontwikkeld, vertelt veel meer dan de meeste mensen zich kunnen voorstellen.

Per 29 maart 2024 heeft $-goud een nieuw dag-, week-, maand- en driemaand- recordprijs geboekt: de slotprijs van goud bedroeg $ 2.233 per ounce, de hoogste prijs ooit in de geschiedenis van de menselijke beschaving. Attente investeerders en onze abonnees weten dat goud al geruime tijd recordprijzen heeft gebroken als uitgedrukt in andere fiat-valuta's: de euro, de Japanse yen, het Britse pond, de Australische dollar, de Canadese dollar, de Zuid-Afrikaanse Rand, de Indiase rupee, de Chinese yuan en zelfs de Zwitserse frank. Bekijk onze abonnees secties voor meer.

Recordhoge prijzen trekken normaal gesproken de aandacht, omdat nieuwsartikelen luid de nieuwe records aankondigen om interesse te wekken van het lezerspubliek. Voor goud zien we echter niet enige  mainstream interesse. Dit alhoewel $-goud zojuist de hoogste prijs ooit heeft geregistreerd. Meer in de abonnees secties.


Ons vastgoed hoekje:

Het vruchtbaarheidscijfer van de EU heeft een dieptepunt bereikt en blijft maar dalen. Dus ja, als er meer mensen sterven dan geboren worden, zal er niemand zijn om nog dat huis te kopen. Geen kopers betekent dat de huizenprijzen zullen crashen tot $1 of €1.

Ook het algemene niveau van SPAREN crasht vanwege de stijgende INFLATIE. Daarom is er steeds minder geld voorhanden om de aanbetaling voor dat huis te maken. Jongeren worden steeds meer gedwongen om bij hun ouders of familie te blijven wonen. In een poging om (tijdelijk) uit de miserie te geraken, verhuren vastgoedpromotoren steeds meer hun onverkochte voorraad woningen.

Last but not least, vanwege hyperinflatie, zullen de rentetarieven stijgen in plaats van te dalen (zoals men probeert je te laten geloven), waardoor het nog moeilijker zal worden om die hypotheek te krijgen en de maandelijkse betalingen te doen.


Enkel voor abonnees

© - De inhoud van het rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.

Categories: Financieel Nieuws

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."
Cron Job Starts