30
april
2023

4e Generatie-cyclus

"Dit zijn de tijden waar de ziel van het volk wordt getest."

“Tirannie is net als de hel niet gemakkelijk te overwinnen, toch hebben we de troost, dat hoe zwaarder het conflict is, hoe glorieuzer de triomf.”

fourth turningIn 1775 onderging Koloniaal Amerika de vroege stadia van een 'vierde generatie', een historische crisistijd die zich ruwweg elke tachtig jaar voordoet. In 2022 maken West-Europa en de VS opnieuw dezelfde vroege stadia van een 'vierde generatie' door.

  1. De 1e generatie ontstaat in een periode van vernieuwing nadat een historische crisis is beëindigd. Het volk is opgestaan en heeft het juk van de tirannie van zich afgeworpen en de sociale, politieke en economische beproevingen overwonnen. Nu ze dat hebben gedaan, creëren ze vernieuwing op basis van hard werken, persoonlijke verantwoordelijkheid en morele integriteit.
  2. Een tweede omwenteling vindt een generatie later plaats wanneer de beloningen van de 1e generatie hebben geleid tot welvaart en stabiliteit. De nieuwe volwassenen die zijn opgegroeid tijdens de eerste omwenteling zullen het goed hebben en zullen streven naar hoogstaande en sociale zorgen. Onderweg zullen ze ook zelfgenoegzaamheid nastreven. (Er begint al een verslechtering.)
  3. In de derde generatie treedt zelfgenoegzaamheid in. Politiek gezien hebben sociopatische individuen dan de neiging om politieke functies te gaan bekleden, ter vervanging van de oudere generatie van verantwoordelijke mensen. Ze hebben de neiging om belastingen te verhogen, sociale welzijnsprogramma's te verhogen en de overheidsuitgaven op alle mogelijke manieren te verhogen - eigenlijk elk excuus om meer macht over de bevolking te grijpen.
  4. Uiteindelijk in een 4e omwenteling, weer een generatie later, nadat de macht is gegrepen, streven de sociopaten naar totale macht – waarbij alle vrijheden worden geëlimineerd om te worden vervangen door totalitair bewind. Historisch gezien maken zelfgenoegzame mensen het in een derde omwenteling mogelijk voor sociopaten om de macht over te nemen. In de 4e oefenen de sociopaten de macht uit.

Het maakt niet uit of de excuses die door politieke leiders naar voren worden gebracht klimaatbeheersing, raciale gelijkheid, CBDC's, de cancelcultuur, niets bezitten, digitale ID's, transhumanisme, vaccinmandaten of een Green New Deal zijn; het doel is enkelvoudig: totale dominantie van de heersende klasse over de ondergeschikte klasse. Elk excuus is voldoende als het een totalitair bewind als resultaat heeft.

In elke 4e generatie zullen degenen die attent en vooruitdenkend zijn, de trucs doorhebben maar merken dat ze door iedereen zwaar bekritiseerd worden. De media zullen alles doen wat in hun macht ligt om degenen die de heersende klasse in vraag stellen, neer te halen. Het belangrijkste deel van de bevolking zal echter blijven slapen en weerstand bieden om de realiteit onder ogen te zien.

Op zo'n moment ervaren de weinigen die het bedrog hebben ontdekt hun grootste uitdaging: zich uitspreken of gewoon meegaan met de massa. Deze groep moet in grote mate in de duisternis worstelen, aangezien het grootste deel van de bevolking vecht tegen een ontwaking, die hun zelfgenoegzaamheid verstoort en te verschrikkelijk is om te overwegen.

De tweede helft van een 4e omwenteling wordt een chaotische en verwarrende periode waarin veel mensen wanhopig hopen om gewoon met elkaar overweg te kunnen, terwijl degenen die meer visionair zijn zich er steeds meer van bewust worden dat hun vrijheden meer en meer eroderen. De groep die het tij keert, is de groep die ik vaak (niet vleiend) de massa noem, de gemiddelde persoon dus. Op een gegeven moment hebben deze mensen, die gewoon door willen gaan met hun leven – aan het werk gaan, het gras maaien, naar tv kijken,... – hun leven zo verstoord zien worden door de heersende sociopaten en hun steeds manischere onderdrukking dat ze accepteren dat ze de tv moet uitzetten en actie moet ondernemen. [Toen in Ottawa, Canada, een paar vrachtwagenchauffeurs een kleine demonstratie gaven en mensen het zagen op het nieuws, stapten ze in hun vrachtwagen en deden mee. Ze hadden geen echt idee van hoe de gebeurtenissen zich zouden ontwikkelen, maar ze hadden een trigger nodig om tot actie te komen.]

De gemiddelde persoon maakt deel uit van het grootste deel van de bevolking en hun collectieve gewicht is erg belangrijk om iets gedaan te krijgen. De denkers en de vooruitzienden kunnen niet op tegen de onderdrukkers tenzij ze het volk kunnen meekrijgen.

Voor degenen onder ons die de waarschuwingssignalen al vroeg hebben gezien (decennia geleden), was de eerste helft van de 4e omwenteling buitengewoon verontrustend. De globalisten zijn grondig geweest in hun planning en hebben met succes de verwijdering van onze vrijheden uitgevoerd, waarvan we aannamen dat elke "denkende" persoon dit had moeten zien aankomen.

De meeste mensen zijn geen denkers. De meeste mensen zijn meelopers. Ze blijven meegaan tot het moment dat…. ze wakker zijn. Het ontwaken gebeurt geleidelijk maar het punt dat de gewone mens er genoeg van heeft, komt dichterbij. Men is misschien niet intellectueel geïnspireerd maar hun collectieve gewicht is door de geschiedenis heen, het keerpunt geweest.

guillotineDat moment is de dag waarop Lodewijk XVI en Marie-Antoinette naar de guillotine worden geleid en onthoofd worden. Als idiote politici zeggen dat je konijn moet eten als vlees te duur is; ze zeggen dat je je huis niet mag verwarmen tenzij de temperaturen lager zijn dan 19° C, die dicteren dat je de airco niet mag aanzetten tenzij de temperatuur hoger is dan 27 ° C, die je adviseren geen stropdas te dragen, zodat je minder last hebt van de hitte, die vertellen dat je beter op de fiets naar je werk rijdt in plaats van je auto te gebruiken om te besparen op benzine, die de economie kapot maken omdat ze weigeren hun aardgas- en oliefacturen in roebel te betalen, die de economie en de samenleving verwoesten vanwege een aantal duistere, onwerkelijke klimaatregels...

We zijn op een punt gekomen waarop verkiezingen zinloos zijn en geen enkel verschil maken. Een simpele vrachtwagenchauffeur heeft een medisch attest, een theoretisch en praktisch examen en een vergunning nodig,...maar elke idioot zonder diploma en die nog nooit iemand in dienst heeft gehad, kan de leider van een land worden!? Dat zou onmogelijk moeten worden!

September 2022

Categories: Financieel Nieuws

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."
Cron Job Starts