30
september
2020

SEPTEMBER 2020

WE STAAN OP DE RAND VAN EEN MONDIALE FINANCIËLE INSTORTING EN PANIEK.

[Most Recent Quotes from www.kitco.com] [Most Recent Quotes from www.kitco.com] koop je nog altijd papieren goud?
fysiek is tot $200 duurder fysiek is tot $11 duurder  Koop je nog altijd fools gold?

OPMERKING:

 • Internetbeveiliging maakt het voor ons steeds moeilijker om e-mailberichten te verzenden en voor u om ze in uw inbox te ontvangen. Gelieve de volgende e-mailadressen in uw contactenlijst te zetten om dit probleem te vermijden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en controleer je spambox.
 • We raden aan om de site regelmatig te bezoeken. Updates worden driemaal per week gemaakt: op maandag, woensdag en vrijdag.
 • Als je nog geen abonnement hebt is dit een goed moment. We denken eraan om de prijs van het abonnement te koppelen aan de prijs van goud en zilver.
 • Er staat VEEL waardevolle informatie in oudere updates, de moeite om eens terug te lezen.

WOENSDAG 30 SEPTEMBER 2020 - ENKEL EEN GLASS-STEAGALL ACT & KERNENERGIE KUNNEN ONS REDDEN!

Bijgewerkte secties:/

light end tunnelDit is hoe ze het licht aan het einde van de tunnel uitdeden. Het is een lange video. Maar wie respect heeft voor zijn/haar spaargeld, MOET ernaar kijken en proberen te begrijpen wat er is gebeurd. Wie na het bekijken van de video nog geld in deze ZEEPBELLEN stopt, heeft een ernstig mentaal probleem.

"Ik heb zelf de mutatie van het financiële systeem in een monster meegemaakt in de late jaren tachtig, begin jaren negentig. De film laat je op een andere manier naar de geschiedenis kijken."

Na de roaring 20's kwam de crash van 1929 en de grote depressie. In 1933 ondertekende Roosevelt de Bankact, beter gekend als de Glass Steagall-act. Dit maakte een einde aan nog meer monopolisme en fascisme & de activa bubbel die we vandaag weer hebben. Dat was de onderliggende reden voor de zeepbel van 1920 en de crash van 1929. 

In juli 1944 maakt de Bretton Woods-conferentie een einde aan de Grote Depressie van de jaren dertig. Het wereldwijde financiële systeem was weer gebaseerd op gezond geld en de wereld begon een nieuwe cyclus van welvaart en vooruitgang. Opmerking: Roosevelt was ook de president die het Panamakanaal voltooide. De gehandicapte man stierf jong maar deed in zijn korte leven veel goeds. De volgende president, Harry Truman, begon alles wat Roosevelt had ingevoerd weer te ontmantelen en liet het financiële systeem teruggaan naar het monster dat het in de jaren twintig was.

"De Glass Steagall-act zorgde voor een veilig en gezond Amerikaans en Europees banksysteem."

In 1982 liet de Garn-St-Germain Act opnieuw toe dat spaar- en kredietbanken dezelfde risico's namen die commerciële banken konden nemen en omgekeerd. Alle banken mochten weer speculeren met het spaargeld van de mensen.

Greenspan was de nagel aan de doodskist van het Roosevelt-systeem. In 1984 begonnen Allan Greenspan en Barney Frank met het ontmantelen van de Glass Steagall-act. In 1971 sloot Nixon het 'gold window' (converteerbaarheid van de US-Dollar in Goud) en beëindigde hiermee het Bretton Woods-systeem. Hierdoor werden alle valuta in feite WAARDELOOS. Tegelijkertijd betekende dit voor banken en financiële instellingen het begin van een langdurige speculatiecyclus. Deze cyclus staat nu op het punt tot een dramatisch einde te komen.

Op 19 oktober 1987 (ik weet nog precies waar ik was en wat ik aan het doen was) crashte de aandelenmarkt. Er waren alleen VERKOPERS ... GEEN KOPERS. Greenspan liet massaal veel vers fiatgeld los op de markten. De FED leende net zoveel uit als nodig was om de markt te redden. Deze actie heeft een precedent geschapen voor ALLE CASINO-aandelenmarkten en DERIVATEN.

Toen president Clinton in 1992 werd verkozen, riep hij op tot een nieuwe financiële structuur en ondernam hij stappen om de "Glass Steagall-act" opnieuw in te voeren. Hij wist dat al de speculatie zou eindigen in drama en ellende. Exact op dit moment duikt Monica Lewinsky op in dit verhaal. Van een nieuwe Glass Steagall-act kwam nooit iets meer.

Opmerking: het is niet zeker, maar we vermoeden dat president Kennedy in 1963 om precies dezelfde reden werd vermoord. Onderschat de kracht van JPMorgan & Co. niet. Deze keer denk ik echter niet dat ze het zullen overleven.

"Vastgoed zit in een MONSTER ZEEPBEL... morgen meer hierover."

Belangrijke fundamentals:

Belangrijke technicals:

 • Goud: meer in de abonneesectie... 
 • Heb je nog Belgische aandelen!? Hoog tijd om deze te verkopen ... tenzij je bereid bent om GROTE verliezen te leiden. [Zie index in echt geld/goud]
 • Je moet blind zijn om niet te zien wat er gaat gebeuren! Argentinië en Turkije zijn slechts voorlopers van wat er gaat gebeuren in Europa en de Verenigde Staten. Mensen in Turkije verkopen hun auto's maar ook hun huizen om goud te kopen! (Opmerking: tijdens de laatste hyperinflatie kochten Turken huizen, vastgoed ...) 
 • turkey gold 2020 09 12 argentina gold 2020 09 12 

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag/dinsdag 28,29 september 2020 - COVID-19 zorgt ervoor DAT DE DEPRESSIE WORDT UITGESTELD MAAR MAAKT ZE OOK ERGER!


Bijgewerkte secties: Goud & Zilver Majors, Goud & Zilver Juniors, Goud-$, US-Dollar, Goud en 
mijnen vs SP500
, Obligaties algemeen en VS, Beursindexen in echt geld/goud, Inflatie-index

COVID-19 depressionkan ‘de depressie’ uitstellen, maar de acties van de overheden maken het allemaal nog erger. De hele wereld is gefocust op CORONA. Alle aandacht voor de economie en het financiële systeem is weg. Overheden creëren MILJARDEN FIATGELD en bijna niemand realiseert zich dat het onmogelijk is om rijkdom te creëren door het drukken van fiatgeld. ECHTE RIJKDOM wordt alleen gecreëerd door hard te werken, door handel, door de productie van goederen en diensten. Al het andere zijn DROMEN, ZEEPBELLEN...

Regeringen doen samen met de Mainstream Media, Bankiers en Centrale Bankiers al het mogelijke om er zeker van te zijn dat HET VOLK deze DROOM blijft geloven. Ze weten dat van zodra de mensen inzien dat "de keizer geen kleren heeft", de droom doorprikt wordt en het systeem instort.

De wereld en het systeem zoals we het nu kennen, loopt op zijn einde. Door wanbeheer in de afgelopen 50 jaar staat het sociale en financiële systeem op het punt uiteen te vallen. 

We zien nu het begin van de crisis. Naarmate de zaken erger worden, zullen we meer rellen, sociale onrust en criminaliteit zien.

De huidige situatie is vanwege fiatgeld, wereldwijde schulden, derivaten, leveraged banken, ... veel erger dan in 1920-1930. Aangezien het WISKUNDIG onmogelijk is om geld te creëren tot in het oneindige, is het ook wiskundig zeker dat dit FAKE GELD SYSTEEM binnenkort zal imploderen (max. 2,5 jaar van nu). Zoals altijd is TIMING erg moeilijk. Als het überhaupt al mogelijk is. Daarom is het belangrijk om je nu voor te bereiden (in plaats van je tijd te verspillen met het najagen van fiatgeldwinsten op de aandelenmarkten).

"Bankdeposito's en staatsobligaties zijn een claim op een failliete bank en op een failliet systeem!"

Verlaat NU ALLE FIATMARKTEN! Ga weg van alle bubbels die door dit waardeloze fiatgeld zijn gecreëerd. Er zijn helaas niet veel opties voor degenen die deze FATA-MORGANA willen verlaten. Het probleem is dat de meerderheid van de mensen vastgeroest zit in bepaalde ideëen. Je moet weg van iets wat jarenlang ervaren werd als VEILIG EN GOED en je moet in iets stappen dat ONBEKEND is: fysiek Goud en Zilver, een activa zonder tegenpartij risico.

"Je kunt geen goud eten, is de stomste opmerking die ik ooit heb gehoord!"

Deze activa is enkel goed gekend bij een zeer klein publiek (slechts 0,5% van de investeerders). Op dit punt moet je heel goed BEGRIJPEN wat er is aan het gebeuren, zodat je contrair kan beleggen. Om een contraire belegger te zijn, heb je veel kennis en lef nodig om kuddegedrag tegen te gaan. Dit is de enige manier om in korte tijd veel ECHT GELD te verdienen. En enkel echt geld zal overleven.

adaption investment ideas 

Opmerking: de goudmarkt is slechts 2,5 biljoen dollar groot. Het totaal aan investeringsactiva bedraagt 500 biljoen. Stel je voor wat er met de goudprijs zal gebeuren als slechts 1% van de 500 biljoen dollar besluit om goud te kopen.

De eerste stap is de bubbels verlaten. Een tweede stap is naar FYSIEK goud en zilver overstappen. De meesten hebben de neiging om naar DIGITAAL Goud, Zilver over te stappen. Het is gemakkelijk. Maar door je spaargeld te investeren in ETF's of FUTURES is het nog steeds niet uit de FIAT BUBBEL. Wat de massa niet weet, is dat we een DIGITALE Goud- en Zilvermarkt hebben en een FYSIEKE en dat tot dusver de digitale markt de prijs bepaald.

"We hebben minstens 500 keer meer digitaal goud dan fysiek goud!"

Tijdens de laatste correctie meer in de abonneesectie... 

Tot dusver is maximaal 0,5% geïnvesteerd in fysiek goud en zilver. meer in de abonneesectie... 

"Gecorrigeerd voor de wereldwijde geldhoeveelheid is goud net zo goedkoop als in 1971!"

Aan de bearish kant wordt de prijs van goud voor 200% verzekerd door centrale banken. Aan de bullish kant zijn we er 100% zeker van dat de digitale goudmarkt (futures) op een gegeven moment zal uiteenvallen (Gold Pool). Het is mathematisch onmogelijk om een papiermarkt in leven te houden waar slechts 1oz van fysiek goud is versus 500 oz. digitaal goud. Goudbanken zullen blijven proberen de goudmarkt te manipuleren en voorlopig kunnen kopers door hun acties nog steeds fysiek goud kopen tegen deze lage prijzen. Hetzelfde geldt voor zilver, dat zelfs nog goedkoper is.

Hoe je jezelf kan beschermen lees je in de abonnee-secties.

"Alles zal te koop zijn!"

De verkoop- en leaseback-operaties van de Belgische overheid zijn DIEFSTAL bij klaar daglicht.

Belangrijke fundamentals:

 • Elke bankdeposito is een claim op een failliete bank en een failliete overheid. Op bankdeposito's krijg je geen rente. In feite kost het geld (negatieve reële en/of nominale rente). Ik vergelijk het met de mensen die op de Titanic bleven toen duidelijk werd dat het schip aan het zinken was.

Belangrijke technicals:

meer in de abonneesectie... 

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


DONDERDAG/VRIJDAG 24,25 SEPTEMBER 2020 - ALLE OORLOGEN ZIJN BANKIERSOORLOGEN: ALS ALLES MISLUKT, GAAN ZE VOOR OORLOG...


Bijgewerkte secties: ruwe olie, majors (PF en kaarsgrafiek), juniors (PF en kaarsgrafiek),
wereldbeurs indices(PF & kaarsgrafiek), Recessiebestendig (COMPQ-PF & kaarsgrafiek),
Steenkolen, zonne-energie en zeldzame elementen, landbouwproducten, koper, platina, non-ferro ,lange termijn grondstoffen, grondstoffen in goud

journalismAlle oorlogen zijn bankiersoorlogen en alle oorlogen in het verleden zijn begonnen vanwege leugens in de media. In oorlogen moet de bevolking voor de gek gehouden worden. En tijdens oorlogen wordt de bevolking altijd voor de gek gehouden door de mainstream media. Oorlogen zijn financiële en economische gebeurtenissen. Oorlog begint niet omdat één of andere populaire of niet populaire publieke figuur wordt vermoord. Geschiedenisboeken beweren ten onrechte dat WOI is begonnen vanwege de moord op aartshertog Franz Ferdinand in Sarajevo.

De waarheid is dat in een tijd waarin Engeland in ernstige financiële problemen verkeerde, het Duitse Rijk een zeer gevaarlijke vijand van het Britse rijk was geworden. In de loop der jaren bleef het Britse pond zijn status van RESERVE VALUTA verliezen. Zelfs nadat Duitsland WO II had verloren, werd dit verlies permanent en met Bretton Woods nam de US dollar definitief de rol van reservevaluta over van het Britse pond. Tegenwoordig is het de US dollar die zijn rol als reservevaluta aan het verliezen is.

"Niets is gratis en in het ergste geval betalen we allemaal met onze vrijheid en rechten."

Merk op dat het GOUD was dat de overstap mogelijk maakte van het Pond naar de US dollar.

Ik denk dat we op het punt zijn gekomen dat het veilig is om te zeggen, dat de hele angst voor het Wuhanvirus een massale fraude is tegen de mensen, om de manier waarop landen georganiseerd en bestuurd worden en hoe we leven fundamenteel te veranderen. 

Mensen dwingen thuis te blijven, hun bedrijf sluiten en medische apparatuur onteigenen zijn zware schendingen van onze rechten. Het zijn misdaden. Niemand heeft het recht een (onschuldige) persoon thuis op te sluiten of hem te verplichten zijn bedrijf te sluiten. 

De EU-regering beslist niet enkel over COVID-19, maar ook over de economie, elektrische auto's, windmolens, maskers,... Overheidsfunctionarissen beslissen welke producten een CE-label moeten hebben voordat deze in de EU mogen worden verkocht. Voor degenen die het nog steeds niet begrijpen: dit is 100% communisme. En communisme eindigt altijd in ellende en faillissementen.

"Investeren (of liever uw spaargeld veiligstellen) in een communistische EU wordt een totaal andere oefening!"

Screen Shot 2020 09 23 at 9.55.51 AMHet dodelijkste virus ooit is ONWETENDHEID. Het tweede is VERTROUWEN in de Mainstream Media (overheidspropaganda). Iedereen met een beetje hersenen weet dat dit hele COVID-gedoe afleiding is. We weten dat de economie net als de handel zal blijven krimpen. Eerder zal dit nog versnellen dan we een herstel zullen zien. 

We weten dat een werkloosheidspercentage van 30%, en waarschijnlijk nog hoger de bodem zal zijn. We weten dat door de stijgende (hyper)inflatie de sociale zekerheid niet veel meer zal betekenen, ook in de EU. We weten dat we vanwege de toenemende armoede meer protesten, rellen en misdaad zullen zien. En uiteindelijk een burgeroorlog of een wereldoorlog. De wereld valt uit elkaar door menselijk falen en wanbeleid van politici.

Dit zijn tijden om ELKE investering met een tegenpartij risico te vermijden: Obligaties, Vastgoed, ETF's, ... Bankdeposito's, Spaarrekeningen, Pensioenfondsen, Verzekeringen,... Het risico is er nu en als u zich hierop niet degelijk voorbereidt, verliest u waarschijnlijk niet enkel uw vermogen, maar ook uw baan, pensioen of sociale zekerheid, afhankelijk van de omstandigheden. En als u in een stad woont, wordt u waarschijnlijk ook getroffen door sociale onrust en criminaliteit...

Het is een zeer hoog risico om volledig belegd te blijven in aandelen. Als onze prognose van 50.000 voor de Dow en Goud uitkomt, zou de Dow verdubbelen en goud 25x stijgen. Tel daarbij op dat het veel veiliger is om fysiek goud buiten politiek bereik te houden dan DIGITALE aandelen, die op elk moment kunnen worden bevroren en/of in beslag genomen.

balance sheets 2020 09 22

Zie abonneesecties om te weten wat je kan doen...

Belangrijke fundamentals:

 • Financiële markten hebben tegenwoordig niets meer te maken met fundamentele zaken of waardering, maar zijn enkel op liquiditeit gebaseerd (zie onze communicerende financiële vaten).
 • meer in de abonneesectie... 

Belangrijke technicals:

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


 

WOENSDAG 23 SEPTEMBER 2020 - WAAROM EEN AL OVERGEWAARDEERDE AANDELENMARKT NOG EEN STUK HOGER KAN GAAN.

Bijgewerkte secties: /

corona stats 2020 09 22Er zal "GEEN" economisch herstel in V-vorm zijn, gewoon ONMOGELIJK! Wereldwijd verloren 320 miljoen mensen hun baan ... in de VS zijn tot dusver meer dan 30 miljoen mensen hun baan kwijtgeraakt. De wereldeconomie is in een depressie beland ... en het wordt er niet beter op.

Omdat de ECB haar schuld niet kan herfinancieren (vervaldatum naar een latere datum verleggen), staat de ECB banken toe om te doen wat ze willen. In tegenstelling tot US dollar obligaties zijn Euro obligaties internationaal onverkoopbaar. We verwachten dat in de nabije toekomst, de uitstaande Europese obligaties zullen worden omgezet in EEUWIGDURENDE OBLIGATIES (zoals in het verleden is gebeurd). (dette unifiee - let op de lage rentetarieven).

De marginale nominale rentevoet is 1 tot 0% en centrale banken willen dit in ieder geval al zo houden tot 2024. Centrale banken kopen alle obligaties op omdat niemand anders geïnteresseerd is in het kopen tegen negatieve rentevoeten. Dit geldt ook voor junk en gemeentelijke obligaties. Ze kopen ook AANDELEN en zolang ze dat doen, zullen de aandelenkoersen blijven stijgen.

"Centrale banken kopen zelfs Junk Obligaties & Aandelen om te voorkomen dat de aandelenmarkten crashen."

We zijn op een punt gekomen waar ze de rentetarieven niet kunnen verhogen ... maar ook niet verlagen. De keynesianen hebben zichzelf vast gezet. De centrale banken zitten in de val.

Voedselprijzen beginnen te stijgen in een tijd waarin velen zonder werk zitten... ze hebben de banken misschien gered met de introductie van COVID ... maar ze hebben het probleem nog erger gemaakt.

Mensen verlaten de grote steden. Huurprijzen voor commercieel vastgoed gaan omlaag. Groene steden hebben gezorgd voor lagere inkomsten, en dit is nog maar het begin. De groenen doen er alles aan om ervoor te zorgen dat we spooksteden krijgen.

De apocalyps van de kleinhandel gaat door. Sluiting van winkelketens die we over de hele westerse wereld hebben. De omzet blijft zwak. Zelfs voor digitale elektronica.

Tel daarbij op dat we voor alle grondstoffen tekorten hebben. Dit zal nog meer druk zetten op de reeds bestaande prijsinflatie

states business closed 2020 09 20 businesses closed 2020
restaurants and retails closed 2020 Searches for evictions 2020 09 19
small businesses 2020

Dit is een regelrechte DEPRESSIE erger dan de Grote Depressie van 1930! Iedereen die denkt dat hij/zij deze depressie ongedeerd zal doorkomen, DROOMT. Iedereen die geen voorzorgsmaatregelen neemt, riskeert alles te verliezen.

Cijfers in de EU zijn ERGER!   

Dat de situatie in Belgie ook schrijnend is, wordt duidelijk bij het bekijken van volgende video.

Belangrijke fundamentals:

Belangrijke technicals:

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


MAANDAG/DINSDAG 21,22 SEPTEMBER 2020 - CENTRALE BANKEN PANIKEREN: het was hetzij covid hetzij een crash!

Bijgewerkte secties: Uranium

no clothes

Volg het geld, of beter, volg het tekort aan geld. Het begon allemaal in 1971 nadat Nixon een einde maakte aan de goudstandaard. En regeringen meer en meer geld begonnen uit te geven.

Alles ging min of meer goed tot in 2008. Toen begon elke extra toegevoegde eenheid (wereldwijde) schuld en fiatgeld de wereldeconomie op een negatieve manier te beïnvloeden. Overheden en centrale bankiers begrepen zoals altijd, niet wat er gebeurde. Simpelweg omdat ze geen idee hebben van economie... en omdat degenen die het wel hebben, enkel de theorie van KEYNES kennen (een voormalige ambtenaar bij de overheid).

2008/09, om het onvermijdelijke te vermijden, creëerde men QE1. Erna kwamen er met QE2 en QE3 nog nieuwe rondes van kwantitatieve versoepeling (geldschepping). Tegelijkertijd werd Global Warming toegevoegd aan de geldinjectiemix, in de hoop dat investeringen in windmolens, zonnepanelen, batterijen en elektrische auto's de wereld zouden redden. De realiteit is dat deze onbetrouwbare en oneconomische groene acties de toch al zwakke economie nog meer verstikken.

In het laatste kwartaal van 2019 werd de situatie opnieuw kritiek. Zo kritiek dat de centrale banken elke dag miljarden (REPOS) in het banksysteem moesten injecteren om het instorten van het financiële systeem te voorkomen. Elke dag steeg het benodigde bedrag aan REPO-gelden dat geïnjecteerd moest worden. Met de komst van COVID-19 en de lockdown, daalde de exponentieel groeiende vraag naar meer REPO-fondsen. De 'lockdowns en de ANGST' vernietigden het algemene consumptieniveau tot slechter dan depressie niveaus. Tegelijkertijd crashte de OMLOOPSNELHEID van het geld tot een ongezien laag historisch niveau. Een lagere omloopsnelheid en een lagere wereldwijde vraag resulteerde in een lagere vraag naar kapitaal ... en nam de financiële druk weg (voorlopig althans).

Opmerking: het overnight reverse repo-programma (ON RRP) wordt gebruikt als aanvulling op het primaire monetaire beleidsinstrument van de Federal Reserve, rente op overtollige reserves (IOER) voor deposito-instellingen, om de korte termijn rentetarieven te helpen beheersen.

Monetary base total 2020 repo 2020
Ze moesten een andere naam vinden voor QE ...  De vereiste bedragen namen exponentieel toe ...
balance sheet 2020 09 19 assets fed balance 2020 09 19
Wat komt er eerst, COVID of een mogelijke instorting... ... van het financiële systeem ?!

Dit wekt de indruk dat COVID-19 een zeer intelligent virus moet zijn. Bijna wonderbaarlijk is dat het precies op het goede moment kwam. Dit virus moet een hoog IQ hebben want het is één van de kampioenen in het erkennen van staatsgrenzen, dag en nacht, nationaliteiten, leeftijd en zelfs het geslacht van een mens. COVID-19 kan ook de tijd aflezen en weet wanneer iemand dronken of nuchter is. COVID-19 is zo slim dat het afstanden kan meten.

Tegelijkertijd duwden centrale banken de RENTETARIEVEN verder naar beneden en zelfs negatief. Dit maakt het voor overheden mogelijk om de schulden te vergroten en geld te creëren zonder kosten en zelfs met winst. Er zijn maar weinigen die begrijpen dat negatieve rentevoeten een VERBORGEN DIEFSTAL zijn. Niets anders dan een operatie GUTT in slow motion (zoals uitgevoerd na WOII). De onderstaande grafiek toont de evolutie van de NOMINALE rentevoeten. Er rekening mee houdend dat we een officieel inflatiepercentage van + 2% hebben, is de kapitaalvernietiging eigenlijk al begonnen. En zeker wanneer we rekening houden met een niet gemanipuleerd inflatiecijfer van 10% is er op dit ogenblik een vernietiging van 8% op jaarbasis! (10% inflatie - 2% rente)

Long term interest rates 1700 2018

"Wat echt belangrijk is, is uit te zoeken WAT je moet doen om deze zinkende Titanic te overleven (financieel en misschien zelfs fysiek)."

 Het antwoord hierop, bespreken we in onze abonneesectie.lock small

Echte journalisten bestaan niet meer, enkel hersenloze clowns. De Mainstream Media hebben de afgelopen jaren elke vorm van objectiviteit verloren.

Op dit moment ziet slechts een kleine groep dat de keizer geen kleren heeft. Belangrijk voor de meerderheid is de algemene indruk die ze krijgen, ofwel hoeveel fiatgeld 'fools gold' zal opleveren. Zolang er niets dramatisch gebeurt (bv. Cyprus), zullen ze hun investeringsgedrag NOOIT veranderen. Ze blijven blind vertrouwen hebben in bankiers, centrale bankiers, het BIS en IMF (hoewel deze failliet zijn) en ze zijn ervan overtuigd dat de overheden hen en de banken zullen redden als er een ongeluk gebeurt.

Belangrijke fundamentals:

Belangrijke technicals:

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


DONDERDAG/VRIJDAG 17,18 SEPTEMBER 2020 – WE ZIJN OMGEVEN DOOR HOPELOOS INCOMPETENTE OVERHEDEN!Bijgewerkte secties: olieaandelen, aardgasaandelen

governments love warOverheden houden van pandemieën om dezelfde reden dat zij van oorlogen houden. Het geeft hen de mogelijkheid om controles op te leggen aan de bevolking die men anders NOOIT zou aanvaarden. En om instellingen en mechanismen te creëren die gehoorzaamheid opleggen.

Er is geen reden voor deze lockdown/restricties, maar hierdoor heeft men wel een overheidscontrolesysteem gecreëerd. Ze willen een volledig onderdanige bevolking voordat ze een stap verder gaan. Men bereid je voor op de dag dat de overheden nog dieper in je zakken en bankrekeningen zullen zitten en alles eruit halen wat ze maar willen.

De andere reden is dat het de farmaceutische industrie ten goede komt. Er is geen vaccin nodig voor een GRIEP waarvan 99,9% van de zieken herstelt. Vanad dag één werd ons duidelijk gemaakt dat we ons normale leven niet zouden terugkrijgen vooraleer er een vaccin zou zijn. Een vaccin is dan ook big business.

Tenslotte, stelt het regeringen in staat om nog meer fiatgeld te creëren (bv. de groene obligaties van de EU) en mensen zelfs meer te belasten dan onder normale omstandigheden. De massa is bang gemaakt voor dit propaganda virus en is bereid alles te accepteren. 

Zeer gevaarlijk en verontrustend is dat de mainstream media iedereen adviseert om hun spaargeld in de aandelenmarkten te investeren. Mensen die de afgelopen 10 jaar in aandelen, obligaties en dollars hadden geïnvesteerd, hadden GELUK. Elke keer dat er een probleem was, werden ze gered door de Centrale Banken... maar hun geluk staat op het punt te eindigen. ..en uiteindelijk moet iemand de 'bag holder' zijn, nietwaar?

Je kan dus beter TWEE KEER NADENKEN. In de jaren twintig hoefde je alleen maar de aandelen te kopen die de taxichauffeur je 's ochtends zei ... en bij sluiting van de beurzen had je een mooie winst. We weten allemaal hoe dit verhaal op 19 oktober 1929 eindigde.

Goud beschermt je tegen de overheid, tegen inflatie, tegen deflatie, tegen depressie en in tijden van oorlog. Als je geen goud en/of zilver hebt, negeer je 6000 jaar geschiedenis ... of misschien ben je gewoon dom en denk je dat je het allemaal beter weet?


Belangrijke fundamentals:

Belangrijke technicals:

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


WOENSDAG 16 SEPTEMBER 2020, INFLATIE IS EEN ZEER GEVAARLIJKE, STIEKEME TAX!

Bijgewerkte secties: Recessiebestendige aandelen (LOCG), Recessiebestendige aandelen (hold), Biofarma (nieuwe grafiek: Farma uitgedrukt in goud)

idiots 2020 09 14Inflatie is een gevaarlijke en wrede belasting. Ze nemen je geld af op een stiekeme manier. Ze printen en printen en maken de waarde van de valuta en de meeste activa waardeloos. 

"Dit is de grootste zeepbel ooit. Dit zal erger zijn dan de Grote Depressie."

Er zal GEEN RESET zijn zoals veel analisten prediken! In ieder geval niet in de nabije toekomst. Een reset komt er pas NADAT we hyperinflatie hebben. Op dit moment is er GEEN RESET nodig. Geldcreatie zal doorgaan totdat hyperinflatie optreedt en uiteindelijk de economie en de samenleving vernietigt is (vb. Venezuela). Bovenop de hyperinflatie zullen we OOK HOGERE BELASTINGEN krijgen.

We zullen pas een mondiale schuldsanering zien, wat men een "RESET" noemt, als de geldcreatie stopt met werken omdat het publiek alle vertrouwen in de valuta heeft verloren. Dit zal de resterende schuld vernietigen en worden gebruikt om het vertrouwen van het publiek in een nieuw systeem te herstellen. Wanneer dit gebeurt, crasht vastgoed en kun je een hele straat kopen met een paar gouden munten of wat zilver.

Door geldcreatie gaat de dollar (maar ook de euro) waardeloos worden. De dollar zal de komende maanden en jaren langzaam maar zeker zijn status als reservevaluta verliezen. Net zoals het Pond overkwam na de Tweede Wereldoorlog. Momenteel wordt 60 cent van elke dollar die de VS uitgeeft, geprint ... binnenkort zal het 80 cent, 90 cent, 100 cent zijn.

De dollar is een tikkende tijdbom die elke dag kan afgaan... of je bent preventief en je haalt je geld uit de dollar, of je verliest alles. Van zodra de schuld niet meer kan worden terugbetaald, verwerpen ze deze ALTIJD ... en het geld, de valuta wordt vernietigd. Met je portfolio kunt je dan nog een appel en een ei kopen. Met één maand huur, een brood. Geld op uw bankrekening zal waardeloos zijn. Voedsel en onderdak zal je enkel kunnen kopen met gouden en/of zilveren munten.

Alles wordt DIGITAAL met een reden. Als al uw geld digitaal is (spaarrekening, aandelen..), dan bent u niet gediversifieerd en heeft men ook meer grip op uw vermogen. De dag dat fiatgeld faalt, zal ook vastgoed, kunst... falen. Alleen goud en zilver zullen overwinnen. 

"Met digitaal geld kan men tegen de tijd dat je naar de andere kant van de wereld gereisd bent, al het geld van je rekeningen hebben gehaald."

Wat is er mis met wind en zonne-energie? meer in de abonneesectie... 

Belangrijke fundamentals:

Belangrijke technicals:

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.

MAANDAG/DINSDAG 14,15 SEPTEMBER 2020, DIT IS EEN OVERVAL BIJ KLAARLICHTE DAG DOOR DE OVERHEID... EN NIEMAND ZIET HET GEBEUREN!

Bijgewerkte secties: Royalties, Majors, Juniors

Bovenop andere acties van de EU-lidstaten, heeft de EU besloten 1.800 miljard euro te creëren. Dit in een poging om het economisch systeem weer op gang te brengen, terwijl men afglijdt naar de GROTE Depressie van de 21e eeuw. Slechts een kleine groep economen, financiële analisten, ondernemers en investeerders BEGRIJPT dat om in de zakken van hun burgers te zitten, regeringen enkel meer fiatgeld moeten creëren. In tegenstelling tot de jaren '30, waar GELD gegarandeerd werd door GOUD, is het geld van vandaag NIETS waard, GEBAKKEN LUCHT... en daarom is het mogelijk geworden om onbeperkte hoeveelheden te creëren. Elke keer dat fiatgeld in het systeem wordt geïnjecteerd, daalt de hypothetische waarde van elke reeds bestaande dollar, euro, valuta. Uiteindelijk zullen enkel degenen die begrijpen wat ECHT GELD is, overleven.

“Ik waarschuw u dat politici van beide partijen zich zullen verzetten tegen goud als een betaalmiddel, hoewel ze zullen laten uitschijnen dat ze voor zijn. Tenzij u bereid bent uw kinderen en uw land over te geven aan woekerende inflatie, oorlog en slavernij, dan vereist deze zaak uw steun. Want als vrijheid in Amerika wil overleven, moeten we de strijd winnen om eerlijk geld terug te krijgen.” Howard Buffett, 1948

Aangezien er geen limiet is in de hoeveelheid fiatgeld, zullen de overheden exponentiële hoeveelheden fiatgeld blijven creëren. Dat is totdat HYPERINFLATIE begint, het VERTROUWEN van de mensen in het financiële systeem (bankiers) en regeringen verdwijnt en de westerse wereld instort.

"Wat niemand lijkt te begrijpen, is dat er tegenwoordig GEEN LIMIET is op de hoeveelheid valuta die kan worden gecreëerd."

Politici verkopen het geldverhaal door de mensen te laten geloven dat er geen inflatie is, terwijl we in feite al hyperinflatie hebben. Politici verkopen de geldcreatie door de massa te laten geloven dat dit nodig is om de wereld uit de CORONA-crisis te halen met behulp van de volgende twee elementen: 1. GLOBAL WARMING, 2. een nieuw DIGITAAL TIJDPERK. De massa begrijpt echter niet dat de New Green Deal nooit zal kunnen worden gerealiseerd onder een instortende oude economie (de Green Deal maakt het trouwens nog moeilijker).

De massa vraagt zich nooit af waar het ECHTE geld vandaan moet komen, ze denken er niet aan dat NIETS gratis is, dat men zelfs voor FIATGELD moet betalen. Regeringen en Centrale banken stellen de Catharsis alleen maar uit EN zorgen er tegelijkertijd voor dat de Catharsis alleen maar erger zal worden.

Inflatie is een wrede indirecte belasting. Ze nemen niets van je af. Ze printen gewoon. Maar omdat ze het nieuwe geld aan anderen geven, gaan de prijzen omhoog en kun je minder goederen en diensten kopen.

De CORONA-crisis komt erg goed van pas, aangezien het de hyperinflatie enigszins uitstelt omdat het bestedingspatroon van de consument verandert: mensen geven minder uit door onzekerheid. Mensen geven minder uit omdat ze psychologisch worden beïnvloed. Mensen denken minder omdat al hun aandacht en ANGST is gericht op de CORONA-crisis.

Vastgoed: de verkoop van commercieel vastgoed in New York daalt met 54% tot het laagste record ooit. De commerciële vastgoedmarkt blijft instorten.

Volgens de Real Estate Board of New York registreerde men een daling in verkoop van 54% in vergelijking met de eerste helft van 2019, en een dieptepunt sinds de Real Estate Board van New York begon te rapporteren (in 2015). De appartementsgebouwen lieten de grootste prijsdalingen zien, gemiddeld 50%. Kantoren en hotels daalden met respectievelijk 28% en 37%, terwijl de prijzen voor winkelpanden gelijk bleven.

Ook in Europa ziet vastgoed af. Zelfs het aantal huurders neemt af naarmate meer mensen besluiten (of gedwongen worden) om bij hun ouders te blijven wonen. De consumenten zijn bang voor deze onzichtbare COVID en stellen daarom ELKE belangrijke beslissing uit ... zoals het kopen of huren van een huis.


gold turkish lira 2020 09 12Goud in Venezolaanse Bolivar is nu geprijsd op 19.284,86 per oz. De prijs voor goud staat in Argentinië op 144.110,05 peso's per oz. De prijs van goud in Turkse lira ligt nu op 14.473,03 per oz. Verwacht niet dat we snel een top zullen zien voor goud en zilver. We voorspellen dat de percentages in zilver sneller en hoger zullen stijgen dan in goud. Als goud naar de 3.000 tot 4.000$ per ounce zal stijgen, zal je zilver voorbij de 100$ per ounce kunnen zien gaan. . . .

Turken verkopen huizen en auto's om goud te kopen! .. klik hier

 

Belangrijke fundamentals:

Belangrijke technicals: 

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


 

DONDERDAG/VRIJDAG 10,11 SEPTEMBER 2020, ZWANGERE VROUW GEARRESTEERD VANWEGE FACEBOOK POST & TWEE SOORTEN REGERINGEN!

Bijgewerkte secties: indexen in echt geld (goud), lange termijn beursindexen

Een zwangere vrouw werd thuis gearresteerd vanwege een Facebookbericht. Haar computer en smartphone werden in beslag genomen door de politie. Dit gebeurde niet zo lang geleden in Australië. Afgezien van het feit dat een dergelijke actie duidelijk laat zien hoe de POLITIE in veel delen van de wereld is geworden, wordt de arrestatie ook gebruikt om de TWEE SOORTEN REGERINGEN die er zijn te verduidelijken. Het laat zien wat elke regeringsvorm oplevert. Als u om uw spaargeld geeft, als u om veilig beleggen geeft, MOET u het verschil begrijpen. [zorg ervoor dat je de video helemaal tot het einde bekijkt]

"Grote overheden vernietigen ALTIJD persoonlijke vrijheden en de economie."

Het lijdt weinig twijfel dat men vooral in de westerse wereld en de EU in het bijzonder een GROTE OVERHEID heeft. Wat beleggers niet begrijpen, is dat een grote overheid ALTIJD resulteert in een BANKROET van een economisch systeem van een land. Dit omdat het op een gegeven moment politiek ONMOGELIJK wordt om de trend te veranderen. Daarom ligt het pad naar ellende, vernietiging van spaargeld, vernietiging van de economie en waarschijnlijk ook de vernietiging van mensenlevens voor ons. Door deze trend moeten investeerders die hun spaargeld willen behouden, op een andere manier investeren. Een grote overheid komt altijd met meer corruptie. Individuele vrijheden nemen af. De belastingen worden constant verhoogd. Grote overheden creëren grote tekorten en uiteindelijk onhoudbare schulden. Hoe groter de regering, hoe gemakkelijker het is om meer kwaad te doen.

Ron Paul legt duidelijk uit hoe slecht het huidige economisch-politieke systeem werkt. Hij legt ook uit WAAROM politici NIETS willen en kunnen doen om de wereld te redden. Hij bevestigt ook dat de westerse wereld getuige is van de grootste zeepbel ooit. Zoals velen weten, resulteren grote zeepbellen altijd in een CRASH. Degenen die het niet weten en niet willen weten, zullen het snel ondervinden.

Het is ook onmogelijk om succesvol te beleggen als u de definitie van inflatie (en deflatie) niet kent. Voor degenen die de definitie niet kennen, is het UITERST gevaarlijk om beleggingsadviseurs en economen te volgen (zelfs professoren die lesgeven aan universiteiten) die de definitie van inflatie niet kennen en niet begrijpen (zoals de meerderheid). Om te doen alsof er GEEN inflatie is, moet je echt blind en doof zijn: we hebben historisch hoge niveaus van fiatgeld, overheidsschulden, we hebben helikoptergeld,... Als gevolg hiervan hebben we al gigantische bubbels in de obligatiemarkten, de aandelenmarkten, de vastgoedmarkten, ...

"Wie goud begrijpt, heeft goud"

De BIS (Bank for International Settlements) grijpt in op de goudmarkt. De Centrale Banken, BIS, IMF eindigen ALTIJD als 'bag holders', en als ze dat doen nemen ze altijd de massa met zich mee. Dit ruikt naar de GOLD POOL (klik hier)), dit zal eindigen met miljarden verliezen, een Bank Holiday en het einde van de Gold Pool ...

"Het is dankzij "Madness of the crowds" dat fiat-valuta's al zo vele jaren overleven, dat de aandelen- en obligatiemarkten, de vastgoedmarkten zich in een bubbelgebied bevinden."

meer in de abonneesectie... 

Belangrijke fundamentals:

 • Waarom ging de industriële productie in de eerste plaats offshore? Vanwege regulering, vanwege belastingen, vanwege de overheid, vanwege corruptie en vanwege de politiek hebben ondernemers de productie buiten het politieke bereik gebracht.
 • meer in de abonneesectie... 

Belangrijke technicals:

 • Merk op dat goud en zilver blijven consolideren, maar dat de mijnen samen met de aandelenmarkten corrigeren.
 • Goud en Zilver presteren BETER dan de mijnen.
 • Let op de bearish divergentie voor de Dow Jones. WAAROM risico's nemen door aandelen te kopen als fysiek goud en zilver beter presteren?
 • Merk op dat de obligatiemarkten NIET LANGER fungeren als een vlucht naar veiligheid voor de aandelenmarkten.

meer in de abonneesectie... 

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


WOENSDAG 9 SEPTEMBER 2020, DE REGERINGEN ZIJN VERANTWOORDELIJK VOOR DIT BLOEDBAD EN MOETEN AANSPRAKELIJK WORDEN GESTELD!

Bijgewerkte secties: Kr-Goud & Kr/$/€, Aussie-Goud & Aussie/$/€, ¥-Goud & ¥/€/$, 
R-Goud & R/$/€

De overheid is verantwoordelijk voor deze schade - en moet aansprakelijk worden gesteld. In Zuid-Afrika is het BBP in het 2e kwartaal met 51% gedaald, terwijl de productie met 75% is gedaald. In andere delen van de wereld zijn de cijfers ook slecht, zo niet slechter dan tijdens de WERELDOORLOGEN.

De schuldencrisis zelf was en wordt nog steeds gecreëerd door politici en centrale bankiers. Gesteund door de massa, die blijft geloven dat fiatgeld werkt en dat schulden er niet toe doen. 

"Het BBP van Zuid-Afrika daalde met 51% tijdens Q2 – de productie daalde met 75%."

In een historische daad van directe democratie, hebben twee volksvergaderingen op Vancouver Island de civiele en politie-autoriteiten opgeroepen om af te zien van de handhaving van de COVID-restricties. Ofwel worden ze beschuldigd van deelname aan een “criminele samenzwering tegen de vrijheid en gezondheid van het volk". Eerder deze week kon men een einde maken aan de COVID-restricties door een Public Safety Bylaw uit te vaardigen die social distancy, quarantaine, het dragen van een mondmasker en verplichte vaccinaties verbiedt, vanwege "ongezond, onwettig en ongerechtvaardigd". Met deze wet kan iedereen die COVID-restricties probeert op te leggen nu boetes en een gevangenisstraf krijgen.

De PCR-test: deze test is ongeschikt voor het opsporen van een virale infectie. Meer nog, deze is zelfs niet toegelaten voor diagnostische doeleinden. Drie immunologen - professor Ulrike Kaemmerer uit Wuerzburg, professor Karkel uit Nederland en professor Dolores Kahill uit Ierland en de moleculair bioloog Avrey uit Oostenrijk - hebben in overeenstemming geantwoord op gedetailleerde vragen over de PCR-test van Drosten. De test is gebaseerd op een computer-algoritme, zonder ooit het virus in het laboratorium te hebben gezien. De test zegt niets over infectie als ze positief is! .. klik hier voor meer

Belangrijke fundamentals:

Belangrijke technicals:

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


 

MAANDAG/DINSDAG 7,8 SEPTEMBER 2020: HET IS NIET DE PRIJS VAN GOUD DIE OMHOOG GAAT, MAAR HET IS DE WAARDE VAN HET FIATGELD DAT NAAR BENEDEN KOMT!

Bijgewerkte secties: Beleggingspiramide, Goud-$, Zilver, US-Dollar, Goud-Rupee & Rupee, 
Goud-CHF & CHF/$/€,
€-Goud & €/$, Goud-Can$ & Can$/$/€, Wereldbeursindexen, Goud-£ & £/€/$

Het is niet de prijs van goud en zilver die omhoog gaat, maar eerder de waarde, de prijs van FIATGELD die naar beneden gaat. Daarom kunt u NOOIT teveel betalen voor goud en zilver. Op een gegeven moment in de nabije toekomst zullen er degene zijn die het HEBBEN en al de anderen die het NIET HEBBEN. Met andere woorden, degenen die blijven jagen op 'Fools Gold', ofwel fiatgeld... zullen uiteindelijk arm worden.

De schuldencrisis is veroorzaakt door politici en centrale bankiers. Als iedereen zou beseffen wat ze gedaan hebben, dan werden ze waarschijnlijk opgehangen aan een boom...

"De NASDAQ zakt 5%. The sky is not the limit. Zeker niet als de economie dood is."

De economie ligt volledig op apegapen terwijl er veel gemanipuleerd wordt om de aandelengemiddelden hoger te krijgen. Ook al hebben de meeste aandelen het eigenlijk moeilijk. De Dow zakt 800, de NASDAQ daalt bijna 5%. Na een record voor de Nasdaq en de S&P 500 na sluiting op woensdag, toen de Dow op het hoogste niveau sinds eind februari sloot, kregen aandelen het op donderdag hard te verduren. Toen de beurzen gesloten waren, was de S&P 500 3,5% gedaald, terwijl de Dow 2,8% daalde en de Nasdaq 5%. De correctie die we voor oktober hadden ingeschat, is eerder van start gegaan. [beter maanden eerder dan 1 seconde te laat]

Apple (AAPL) daalde 8%, terwijl Tesla (TSLA) 9% daalde en nu ongeveer 19% lager staat dan zijn record eerder deze week. Zoom (ZM)-aandelen daalden ook met 10%, waardoor hun tweedaagse verliezen op 20% uitkwamen. En Zoom is slechts één voorbeeld van een boomende 'stay-at-home business' die donderdag terug met de voeten op de grond stond. Gooi een pijltje naar een SaaS-naam of een aandeel dat wordt gebruikt voor de 'thuiswerk-economie' en je hebt donderdag een grote verliezer gevonden.

Nogmaals, dit is niets anders dan een ENORME AANDELENMARKT ZEEPBEL, vervaardigd door centrale bankiers en politici om de schijn hoog te houden. Hoewel we veel hogere aandelenmarkten verwachten, uitgedrukt in fiatgeld, hebben we het bewijs dat we veel lagere aandelenmarkten zullen zien, uitgedrukt in echt geld. Alleen abonnees hebben toegang tot deze EXTREEM BELANGRIJKE & unieke GRAFIEKEN ... klik hier

meer in de abonneesectie... 

Belangrijke fundamentals:

Belangrijke technicals:

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


DONDERDAG/VRIJDAG 3,4 SEPTEMBER 2020 - DE INKOMSTENBELASTING IS EEN LEGALE PLUNDERING! (FREDERIC BASTIAT & FRANCIS SCHUTTE)

Bijgewerkte secties:/

"Als het plunderen van de bevolking een manier van leven wordt voor een kleine groep in de samenleving... Ze creëeren in de loop van de tijd een rechtssysteem dat het goedkeurt en een morele code die het verheerlijkt."

COVID-regeringen handelen als criminelen! We staan ​aan de rand van een catastrofale wereldwijde financiële instorting en paniek. Hier is wat u moet doen om u nu voor te bereiden:

 • Stap uit alle BUBBELS: obligaties, aandelen, financiële producten, pensioenfondsen, ... Wat de FANG-aandelen en aandelenmarkten ook doen, het levert alleen meer 'Fools Gold' op.
 • Verkoop NU vastgoed nu het nog kan.
 • Stap uit fiat en papieren beleggingsvehikels: dit omvat ook Goud en Zilver ETF's.
 • Verkoop alle KUNST die je als investering hebt gekocht.
 • Breng de omvang van uw portfolio terug naar een niveau dat u zich kunt veroorloven te verliezen als we een 'digitale lockdown' of een 'bail-in' en/of schuldenmoratorium krijgen.
 • Behoud het grootste deel van uw koopkracht in FYSIEK goud en zilver. Bewaar wat thuis, maar houd het grootste deel BUITEN POLITIEK BEREIK. Zorg ervoor dat er een conciërgeservice is, zodat u te allen tijde kunt handelen.

"In 1980 kon je een gemiddelde eengezinswoning kopen voor 2 monsterboxen met zilveren munten."

We verwachten dat dit in de nabije toekomst weer mogelijk zal zijn. Mensen worden verblind door cijfers en vergeten ECHTE WAARDE. Cijfers zijn gewoon cijfers en we hebben overal bellen. Alleen goud en zilver worden ernstig ondergewaardeerd.

Belangrijke fundamentals:

 • Bail-outs en Bail-ins zijn GEEN kapitalisme, eerder communisme ... een falende bank zou moeten failliet gaan!
 • meer in de abonneesectie... 

Belangrijke technicals:

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


DINSDAG/WOENSDAG 1,2 SEPTEMBER 2020 – DE MAINSTREAM MEDIA HEBBEN EEN VERSCHRIKKELIJK VERHAAL GECREËERD DAT VOLLEDIG BUITEN PROPORTIE IS!


Bijgewerkte secties: steenkolen, zon en zeldzame metalen

pietje de doodCovid-19 wordt gebruikt om nog meer van onze grondwettelijke vrijheid te stelen omdat mensen geen aandacht schenken aan wat er vandaag gebeurt. COVID-19 wordt door de FED gebruikt om 125 miljard dollar per dag te creëren. Wat is de dollar echt waard als ze er miljarden van kunnen drukken? De ECB creëert op haar beurt miljarden euro's. Wat is de euro echt waard als ze er miljarden van kunnen drukken?

Men heeft een andere lockdown nodig om nog meer geld in het systeem te injecteren. We mogen de enorme keerzijde niet vergeten van de herstelmaatregelen waartoe het EU-Politburo in Brussel een paar weken geleden heeft besloten. Weinig mensen beseffen dat dit geld, regeringen de instrumenten geeft voor "economische planning" (COMMUNISME) door het opzetten van een "groene economie".

De nieuwe green deal zal NOOIT kunnen gerealiseerd worden tijdens een "instortende oude economie". Tegen de tijd dat de meerderheid de leugen beseft, verhongeren mensen en is het te laat geworden om het systeem te wijzigen. Venezuela is een perfect voorbeeld.

Economische planning (socialisme, communisme, de USSR, Mao) en de creatie van fiatgeld (Keynes) leiden onvermijdelijk tot het verkeerd toekennen van fondsen en communisme. Enkel een vrijemarkteconomie en vrij consumentengedrag geven de juiste signalen en zorgen voor vooruitgang.

"De mensen (criminelen) die vandaag onze landen besturen, leven in een fantasiewereld."

In de video zegt Ron Paul precies wat wij denken. Hij heeft het over het dreigende politieke gevaar van socialisme, communisme en fascisme. Wij geven onze abonnees antwoorden op hun en uw vragen. We vertellen onze abonnees wat ze moeten doen om financieel te overleven. Hoewel onze focus ligt op het beschermen van je koopkracht en vermogen, zal er waarschijnlijk ook veel geld verdiend worden bij het volgen van ons advies. Het advies dat we geven is heel anders dan het advies dat door de meeste analisten wordt gegeven. 

Het enige dat de overheid zou moeten doen, is onze vrijheden beschermen. Niets meer!

"Als Biden de verkiezingen in november wint, is dit het einde van de VS maar ook het einde van Europa zoals we dat nu kennen."

De Amerikaanse verkiezingen zullen niet alleen een wedstrijd zijn tussen politieke figuren en rivaliserende partijen, maar ook tussen tegengestelde wereldvisies. Biden heeft de intentie om met de Amerikaanse democratie de socialistische toer op te gaan, net zoals in Europa. 


Merel Boogaard is moleculair analist in een academisch ziekenhuis in Nederland. Zij heeft 15 jaar ervaring met PCR testen. Zij heeft PCR tests opgezet, uitgevoerd en gevalideerd. Zij zag direct de praktische en technische moeilijkheden van het testen van COVID-19 met een PCR test. In eerste instantie hield zij die twijfel voor zich, totdat er verhalen naar buiten kwamen dat die test niet goed werkte. Een PCR test dient namelijk als voorbewerking voor vervolgonderzoek waar de uiteindelijke uitslag op gedaan wordt en dat gebeurt nu niet. De uitslag wordt via de teststraten van de GGD direct op de PCR test gedaan en dat is een schandalige gang van zaken. Merel Boogaard sprak daarom op de demo op het Malieveld in Den Haag.

Belangrijke fundamentals:

 • De afloop van COVID-19 is buitengewoon belangrijk en zal de komende weken, jaren en decennia een grote impact hebben op de financiële markten.  meer in de abonneesectie...  

Belangrijke technicals:

 • Een goudprijs van 2.000 $ zal snel geschiedenis zijn, nu goud & zilver weer klaar staan om gelanceerd te worden. Merk op dat al onze voorspellingen en doelstellingen voor Goud en Zilver worden uitgedrukt in fiatgeld. Het is eerder de waarde van fiatgeld die wordt bepaald door de prijs van goud en zilver. Met andere woorden, sinds begin 2020 hebben de fiat valuta (Dollar, Euro) 30% verloren, uitgedrukt in Echt Geld of Goud! Geloof u me niet? Kijk maar eens hoe de prijs van boodschappen is gestegen.
 •   meer in de abonneesectie...  

 © De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


 

Categories: Financieel Nieuws

Twitter

Cron Job Starts