29
oktober
2020

OKTOBER 2020

COVID-19 IS DE NAALD VAN DE BIJNA-ALLES-BUBBEL!

 

[Most Recent Quotes from www.kitco.com] [Most Recent Quotes from www.kitco.com] koop je nog altijd papieren goud?
fysiek is tot $200 duurder fysiek is tot $11 duurder  Koop je nog altijd fools gold?

OPMERKING:

 • Internetbeveiliging maakt het voor ons steeds moeilijker om e-mailberichten te verzenden en voor u om ze in uw inbox te ontvangen. Gelieve de volgende e-mailadressen in uw contactenlijst te zetten om dit probleem te vermijden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en controleer je spambox.
 • We raden aan om de site regelmatig te bezoeken. Updates worden driemaal per week gemaakt: op maandag, woensdag en vrijdag.
 • Er staat VEEL waardevolle informatie in oudere updates, de moeite om eens terug te lezen.
 • Kaars- en PF-grafieken kunnen te allen tijde worden bijgewerkt, zelfs als ze niet worden vermeld in de "Bijgewerkte secties".

Door de ongekend hoge vraag op de edelmetaalmarkten kunnen de responstijden op e-mails en telefoontjes langer zijn dan normaal. Het kan tot 2 werkdagen duren vooraleer we contact met je opnemen over transacties, transfers en andere services. Bedankt voor je geduld!


DONDERDAG/VRIJDAG 29,30 OKTOBER - ALS ALLES MISLUKT, VOEREN ZE OORLOG. ALS WE EEN OORLOG HEBBEN EN JE HEBT GEEN GOUD, DAN BEN JE DE KLOS!

Bijgewerkte secties:/

Stemmen, het allerbelangrijkste voor moderne democratische politici is een farce geworden, als het ooit al iets anders was. Door te stemmen, beslist het volk enkel welke van de al voorgeselecteerde oligarchen de zweep zal hanteren. Ondertussen kalmeren ze de massa door hen dag en nacht te verzekeren dat zij - de geplunderde en gepeste massa die het electoraat vormen - zelf de regering zijn.

Tegenwoordig worden de criminelen beschermd door de regering en worden goede burgers in gevaar gebracht. Als je protesteert, zal de maffia met de hulp van de media, alles tewerk stellen om je te vernietigen.

De rentevoeten slot

De obligatiekoersen zullen instorten slot

"Het verlengen van de vervaldatum van de staatsschuld met 100 tot 150 jaar of tot in de eeuwigheid, is zeker aannemelijk."

sinking house3Stop met het meten van uw vermogen in waardeloze fiatvaluta's zoals ze dat in Venezuela doen. Het is absoluut waanzin om uw vermogen in een fiatvaluta te meten, of het nu om dollars, euro's of ponden gaat. Waarom uw vermogen meten in iets dat in reële termen met 98% is afgenomen sinds 1971 en 85% sinds 2000? Het voelt misschien even goed aan, maar niet meer als je je realiseert dat deze winsten gewoon papieren winsten zijn die de komende jaren volledig zullen verdampen.

Geloof niet dat de activa die u bezit, of het nu gaat om aandelen, obligaties of vastgoed, echt de duizenden of miljoenen waard zijn waarvoor ze worden gewaardeerd in fiat nepgeld. De op handen zijnde vernietiging van rijkdom, zal beleggers snel duidelijk maken dat hun vermogen slechts een fractie waard is van de denkbeeldige waarde die ze vandaag hebben.

Centrale banken zullen de wereld niet redden, dat kunnen ze niet. slot

Fysiek goud (en zilver) zullen in de komende jaren onthullen welke illusie ons financieel systeem is.

Centrale banken hebben de rentevoeten verlaagd en kwantitatieve verruiming doorgevoerd (d.w.z. geld drukken en financiële activa kopen) op manieren die niet duurzaam zijn. Dat versterkte de prijzen van activa en stimuleerde de aankoop van private equity en vastgoed. slot

Belangrijke fundamentals:

 • slot

Belangrijke technicals:

 • De FED, ECB, ... Centrale Banken kopen slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


WOENSDAG 28 OKTOBER - ALLE GRONDSTOFFEN BREKEN UIT.

Bijgewerkte secties: koper, platina, non-ferro, lange termijn grondstoffen, Inflatie index, obligaties algemeen & VS, staatsobligaties in de EU

Manhattan, Londen,... we hebben een enorme vlucht uit de steden. Bedrijven sluiten hun deuren om nooit meer heropend te worden. Dit is een paradigmaverschuiving en HET excuus voor de autoriteiten voor de georganiseerde diefstal die eraan komt. Terwijl de aandacht is gericht op deze COVID, bereiden overheden en centrale bankiers zich voor op de GROTE HOLDUP van de 21e eeuw.

Het vertrouwen in autoriteit, overheden inbegrepen, is irrationeel en tegenstrijdig.

Het respecteren en naleven van “wetten” van de regering maakt ons niet beschaafd en het niet respecteren leidt niet per se tot chaos en geweld. In feite ontstonden landen als de VS, Canada en zelfs België (1830) uit disrespect. 

Of Biden of Trump in november wordt gekozen, zal enkel de kleur van de dief veranderen, aangezien beiden hun onderdanen zullen blijven beroven en controleren.

Goudconfiscatie zal komen... financiële vrijheid wordt moeilijk in dit digitale systeem. Goud en Zilver zijn echter altijd een middel geweest om te kunnen ontsnappen, omdat FYSIEK goud en zilver het ultieme geld is zonder tegenpartij. Dat was de afgelopen 6.000 jaar zo en het zal waarschijnlijk nog zo zijn in de komende 6.000 jaar. Last but not least; degenen die geen fysiek goud en zilver kopen omdat het financieel systeem op een bepaald moment kan veranderen, maken een grote fout. We hebben geen glazen bol, maar in alle gevallen bieden fysiek goud en zilver DE BESTE bescherming voor wat er nog komt. Binnenkort zal je NIET LANGER IN STAAT/ TOEGESTAAN zijn om een bank-/effectenrekening buiten je land te openen/hebben! Enkel mensen die de goedkeuring van de BELASTINGDIENST hebben gekregen, mogen een dergelijke rekening hebben. Je zal worden gedwongen om ze te SLUITEN na het kleinste incident. Internationale geldtransfers zullen erg moeilijk, zoniet onmogelijk worden. Tegenwoordig is zelfs het verzenden van goud en zilver uit Europa al een nachtmerrie geworden. In veel gevallen is het onmogelijk geworden om fysiek goud en zilver naar het buitenland te verzenden.

Deze COVID-MASKERADE verdoezelt een veel gevaarlijkere en veel ingrijpendere actie van de autoriteiten en centrale bankiers op ons leven... het zal duidelijk worden in 2021. Volg gewoon het geld en de macht.

We leven in een gecontroleerde sloop van de Westerse Wereld. Vooral in Europa waar alle grondwettelijke rechten slot

Belangrijke fundamentals:

 • Financiële markten houden niet van onzekerheid en vandaag hebben we meer onzekerheid dan ooit tevoren ... 
 • Tenzij slot 

Belangrijke technicals:

 • Op dit moment verlaten de rentevoeten slot
 • Lange termijn bevinden zowel de Amerikaanse als de Canadese markt slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


MAANDAG/DINSDAG 26,27 OKTOBER - COVID-19 BRACHT DE ECONOMIE IN EEN KUNSTMATIGE COMA.

Bijgewerkte secties: Bank & Fin. Aandelen, Ruwe olie, Steenkool, zon en zeldzame metalen, Landbouwproducten

socialist americansDegenen die willen dat Biden en de socialisten in het Witte Huis komen, beseffen niet dat het geld uit hun eigen zak zal komen (vastgoedbelasting zal onder Biden met 3% stijgen). Men zal uiteindelijk eindigen zoals mensen in Venezuela; hun inkomen zal niet volstaan om van te leven en kinderen op te voeden.

"De afgelopen 6000 jaar, kon je overal in de wereld en op elk moment goud en zilver omzetten in om het even welke valuta"

De consequentie van deze COVID-19 is een kunstmatig gecreëerde COMA van de economie en het financiële systeem. Zowel de OMLOOPSNELHEID van het geld als het aantal transacties zijn lager. Hierdoor is de prijsinflatie nog enigzins onderdrukt. Maar er is GEEN ENKELE MANIER waarop deze lagere niveaus de EXPONENTIEEL GROEIENDE GELDVOORRAAD kunnen verslaan. Zeker is dat de leden van de DENKTANK die deze COVID-strategie hebben ontwikkeld, het scenario en de implementatie ervan zorgvuldig hebben voorbereid. Extreem belangrijk was en is dat DE MASSA of meer dan 60% van de bevolking, het verhaal zou geloven en de BEPERKINGEN en AVONDKLOK zou accepteren.

M x V P x T

Hoe kan je verwachten dat Jan Modaal begrijpt dat de overheid geen geld heeft en dat alles moet komen van belastingen en geldcreatie (verborgen belastingen), als professionals en professoren economie het zelfs niet begrijpen?

Zelfs met deze exponentiële groei van de geldhoeveelheid, is de economie in een depressie terechtgekomen van hetzelfde niveau als de depressie van 1930-1945. Het GEVAAR en het probleem is dat eens de hyperinflatie begint, het ALTIJD te LAAT is om TE HANDELEN en dat ALLE CASINO-spelers (speculanten op de aandelen- en obligatiemarkten, ...) alles zullen verliezen.

exponential growth 2020 recession 2020 10 23
M1 2020 10 18

Snelheid is een achterlopende indicator, daarom is het altijd te laat om te handelen van zodra deze begint te bewegen! Zie de abonneesectie om erachter te komen hoe je kan investeren om voorbereid en veilig te zijn!

Deze video is lang, maar elke minuut waard. In 90 minuten tijd wordt de geloofwaardigheid van 60 Minutes Australia, The Age, Sydney Morning Herald, Nick McKenzie en Charlotte Grieve volledig vernietigd. Eigenlijk duurde het maar 6 minuten, maar hun leugens waren zo talrijk dat ik de extra minuten nodig had om ze allemaal bloot te leggen. 

EuroPacific is een full reserve bank ... dit wil zeggen dat ze geen leningen verstrekt en dus GEEN KREDIETRISICO heeft. Het is een Amerikaanse bank beschermd door Amerikaanse wetgeving. Voor Europeanen is het parkeren van hun spaargeld op een EP-bankrekening gelijk aan het parkeren van kapitaal buiten politiek bereik. Men heeft de optie om een portfolio te beheren en Goud en Zilver te kopen. Je moet er wel bijnemen dat het erg lastig is om er een account te kunnen openen!

Belangrijke opmerking: het feit dat dit soort lastercampagnes plaatsvindt, is een GROTE WAARSCHUWING. Binnenkort zal het NIET LANGER TOEGELATEN zijn om een bank-/effectenrekening te openen/hebben buiten je land! Enkel mensen die goedkeuring hebben gekregen van de BELASTINGDIENSTEN, mogen een dergelijke account hebben. Je zal worden gedwongen om deze af te SLUITEN bij het kleinste incident.

Belangrijke fundamentals:

 • Kinross herhaalt slot

Belangrijke technicals:

 • Tarwe slot
 • De Amerikaanse dollar slot
 • Aandelenmarkten kunnen alle kanten op. Wat er ook gebeurt; degenen die aandelen, obligaties en vastgoed aanhouden, zullen de ECHTE VERLIEZERS zijn.

slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


 

DONDERDAG/VRIJDAG 22,23 OKTOBER 2020, ORWELL - NIEUWE WERELDORDE & EN DE GROTE RESET IS GEEN HERSTART.


Bijgewerkte secties: olieaandelen, aardgasaandelen

corona virus orwell

Orwell – er is een nieuwe wereldorde NU. Quarantaine is het afzonderen van zieke mensen voor een bepaalde tijd, met als doel ervoor te zorgen dat ze niemand anders kunnen besmetten. Tirannie krijgt men wanneer de vrijheid van gezonde mensen wordt beperkt. 'Ik ben je gouverneur en ik vertel je wat JIJ moet doen!' 

De Grote Reset is geen herstart zoals velen denken. Business as usual stierf door Covid-19. Er zal GEEN terugkeer zijn, maar een transformatie. Wie de presidentsverkiezingen ook wint, ik verwacht niet dat er veel zal veranderen.

In alle gevallen verwachten we:

 • meer regelgeving en minder vrijheden
 • meer en hogere belastingen
 • meer tekorten en meer wereldwijde schulden
 • meer geldcreatie
 • meer stimulans
 • meer depressie

Mensen zullen dichtbevolkte steden en landen blijven verlaten. De verkiezingen gaan NIETS veranderen. Van San Francisco tot Sydney, Brussel, Amsterdam, Londen, Parijs, … de huurprijzen voor appartementen in het stadscentrum dalen.

real estate bubble and pin

Commercieel vastgoed zal blijven dalen, de prijzen van appartementen zullen blijven dalen, winkelcentra zullen verdwijnen, dit is OORLOG! En erger is dat de politici die deze oorlog zijn begonnen, geen exitbeleid hebben. Covid is een dekmantel voor iets veel ergers, dit is een gecoördineerde actie. Dit is niet het einde van de globalisering, maar eerder meer globalisering.

Het is duidelijk dat telewerk veel vaker zal voorkomen en dat veel steden spooksteden zullen worden. De belastinginkomsten zullen dramatisch dalen en overheden zullen zelfs niet in staat zijn om basisdienstverlening te leveren. Ook zullen veel winkels, restaurants en kantoren in steden sluiten vanwege een gebrek aan klanten. Men zal buiten de stad of online winkelen. Deze trend is natuurlijk al in veel steden ingezet.

"Politici hebben geen exit-strategie en dit is niet het einde van de globalisering, maar eerder meer globalisering."

Ondanks alles wat we al hebben meegemaakt in 2020, is het overheersende verhaal in onze samenleving dat alles goed komt als we voorbij onze tijdelijke problemen zijn. Ik hoor zoveel mensen die niet kunnen begrijpen waarom ik zo 'negatief' ben over de toekomst. De reden hiervoor is omdat ze er volledig van overtuigd zijn dat goeie dagen niet veraf meer zijn. Hoe vreemd het ook mag klinken, we zien dit soort van wild optimisme onder christenen, atheïsten, kapitalisten en communisten.

De waarheid is dat veel van onze grootste problemen al tientallen jaren gestaag groeien. Onze schuldniveaus exploderen, onze economie is in een depressie gestort, er heerst burgerlijke onrust in de straten, onze samenleving valt letterlijk uit elkaar.

Als het reëel inkomen op vastgoed ook sterk zal dalen, zal het niet langer interessant zijn om in bakstenen te beleggen. Zal u wachten totdat iemand in uw straat tegen een lagere prijs MOET verkopen en de waarde van alle huizen in uw straat naar beneden brengt? 

Dit is het draaiboek voor vastgoed:

 1. de climax van de vastgoedmarkt (2019-2020)
 2. de vastgoedmarkt droogt op (2020-2021)
 3. de vastgoedmarkt stort in (2021 – 2022)

Hogere onderhoudskosten en hogere belastingen zullen nefast zijn voor de sector, maar banken zullen de sector ook laten crashen omdat ze erg kieskeurig worden bij het verkopen van hypotheken. Verwacht niet dat immigranten de sector zullen redden. Ze zullen eerder een last worden en het algemene prijsniveau nog verder drukken.

Swiss money supply 2020 10 21

De Zwitserse Nationale Bank is in feite het GROOTSTE HEDGEFONDS ter wereld geworden. Terwijl de balansen van centrale banken wereldwijd opgeblazen zijn, met rampzalige gevolgen, onderscheidt de Zwitserse Nationale Bank (SNB) zich als het 'grootste hedgefonds' en speculant ter wereld. Wanneer de aandelenmarkten crashen, zal de Zwitserse frank dat ook doen.

Binnenkort zullen Goud en Zilver de weg naar boven kunnen hervatten. WAAROM houden alle centrale banken nog steeds GOUD aan in hun reserves!? Een diepgaande vraag met een diepgaand antwoord. Centrale banken houden niet voor niets goud aan. Goud en zilver zullen waarschijnlijk en hopelijk de enige financiële instrumenten zijn waarmee men de Global Reset kan overleven.

Belangrijke fundamentals:

 • Wissel energie- en olieaandelenslot

Belangrijke technicals:

 • Tarwe stijgt tot zijn hoogste prijs in 6 jaar. De consumentenprijzen van basis voedselproducten stijgen in het algemeen en geven aan dat we afstevenen op veel hogere consumentenprijzen.
 • Een koopsignaal voor goud en mijnen? Zie grafieken.

slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


WOENSDAG 21 OKTOBER 2020 - DIT CORONAVIRUS VERBERGT SUCCESVOL EEN GEVAARLIJKER FINANCIEEL VIRUS!


Bijgewerkte secties: Recessiebestendig (LOCG), Recessiebestendig-hold, Biotech-Farma

Zweden deed niets. Nicaragua deed niets... en ze hebben minder problemen dan in de westerse wereld. Tevens hebben ze de economie niet tot stilstaan gebracht. Dit bewijst duidelijk dat COVID-19 voor een ander doel wordt gebruikt. Het wordt gebruikt om de Grote Depressie van de 21e eeuw te verdoezelen en ook om U TE BELASTEN ALSOF ER GEEN MORGEN is (hetzij direct via belastingen, hetzij indirect door hyperinflatie).

99% van de mensen met COVID zijn oké en hebben slechts milde of geen symptomen. Met andere woorden, er wordt met je voeten gespeeld. Ben je het Naziregime, Sovjetregime of Chinaregime al vergeten?! Trump is verre van perfect, maar hij is in ieder geval positief over de crisis. Trump liet beademingstoestellen maken en plots hadden we er geen meer nodig. En ja, als BIDEN wordt verkozen, zal hij het snel aan Harris overlaten...

Financiële markten haten onzekerheid en de uitkomst van deze presidentsverkiezingen is zeer onzeker. Sommige bronnen zeggen dat: "If Sleepy Joe wins, it will be WAR"! Dat is goed mogelijk. Belangrijker voor beleggers is HOE de FED zal reageren. Abonnees weten dat de financiële markten van vandaag niets meer en niets minder zijn dan COMMUNICERENDE FINANCIËLE VATEN (ook in de EU en Zwitserland).

De heksenjacht op geld gaat door. Tegenwoordig wordt elke bank, bankier of land dat op een iets andere templars at the stakemanier handelt dan de massa, verdacht van belastinggeld te verbergen en worden deze verbrand door de RODE JOURNALISTEN. Tegenwoordig worden deze bankiers al afgebeeld als immoreel, crimineel voordat er een aanklacht is. En de MASSA vindt dit geweldig en juicht. Precies wat er gebeurde tijdens de Middeleeuwen (anno 1300) toen ze - nadat ze waren gemarteld om erachter te komen waar hun goud verborgen was - de Tempeliers in het openbaar op de brandstapel verbrandden (Filips de Goede & de Tempeliers). Klinkt dit bekend!? Zie hieronder.

Om zijn voortdurende oorlogen te bekostigen, had Philip in 1295 geen andere keuze dan meer te lenen en de valuta te devalueren door het zilvergehalte te verlagen. Hierdoor was zilver in 1301 virtueel uit Frankrijk verdwenen. Een devaluatie van de valuta leverde 1.419 miljoen op, meer dan genoeg om de oorlogskosten in diezelfde periode te dekken. De lagere klassen met schulden profiteerden niet van de devaluatie, aangezien de hoge inflatie de koopkracht van hun geld aantastte. Het resultaat was sociale onrust.

Nadat al het geld van de anderen is uitgegeven, wordt de MASSA altijd hongerig. Zimbabwe is hier een goed voorbeeld van. Toen ze éénmaal alle blanke boeren hadden weggejaagd of gedood, was er honger. Als mensen alles verliezen en niets meer te verliezen hebben, dan hebben we een revolutie (en/of een OORLOG)!

Als mensen alles verliezen en niets meer te verliezen hebben, hebben we een revolutie!

Bankiers/effectenmakelaars zijn de BELASTINGINSPECTEURS van de overheden geworden. En morgen wanneer alles digitaal zal zijn, worden ze BELASTINGINNERS. Het zal uw bankier zijn die rechtstreeks de belastingen van uw bankrekening overmaakt naar de overheid. Het zal uw bankier/effectenmakelaar zijn die uw bankrekening BLOKKEERT als u zich niet goed gedraagt.

De wereld wordt gehersenspoeld met het idee dat RIJKE mensen hun vermogen moeten doneren aan ARME mensen. En dat de regering het recht heeft op het stelen van mensen die het goed hebben gedaan, hard hebben gewerkt in hun leven, om het dan te DONEREN aan degenen die het slecht deden of die graag profiteren van anderen. Er zijn tal van voorbeelden dat dit de snelste manier is om een economisch systeem en samenleving te beëindigen: de USSR, China-Mao, Cuba, Zimbabwe, Argentinië, Venezuela, ... Zoals we al zo vaak hebben uitgelegd; wat ze DEMOCRATIE durven te noemen is de snelste manier om met authentiek communisme te eindigen. En communisme eindigt ALTIJD met HONGER en ellende.

slot 

Belangrijke fundamentals:

 • De heksenjacht op geld gaat door. slot 
 • WAAROM gaat de aandelenmarkt omhoog in een tijd waarin ELK land dit jaar een negatief BBP zal hebben... BEHALVE China? slot 

Belangrijke technicals:

 • De aandelenmarkten zijn bevroren door ANGST. slot 

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag/dinsdag 19,20 oktober 2020 - In plaats van DE geldcreatie te stoppen, wordt deze nog verhoogt!

Bijgewerkte secties: Langetermijn beursindexen, Goud & Zilver Majors, Goud & Mijnen vs SP500, Goud & Zilver Juniors

von mises 80 years 2020 10 09We hebben een exponentiële groei van M1 (geld): het duurde 80 jaar vooraleer de FED het eerste biljoen creëerde, voor het tweede biljoen duurde het 18 jaar, voor het derde 5 jaar, voor het vierde 4 jaar en voor het vijfde slechts 4 maanden.

De exponentiële groei van de geldhoeveelheid komt er terwijl er minder vraag is, minder productie en een lager ECHT BBP maar hogere prijzen! Dit is het perfecte beeld van de komende hyperinflatie.

Geschiedenis bewijst dat inflatie uiteindelijk een zaak is van extreme geldhoeveelheid, en de omstandigheden voor edelmetalen dan zeer gunstig zijn. Niet omdat goud 'sterker' wordt, maar simpelweg omdat elke fiatvaluta ter wereld zwakker wordt door onbeperkte QE. Minder vraag, minder productie, hogere prijzen = hyperinflatie.

Overheden zijn niet bereid of gewoon te DOM om deze creatie van fiatgeld te stoppen. In plaats daarvan doen ze precies het tegenovergestelde: ze creëren nog meer fiatgeld! Crimineel! Door te doen wat ze doen, zorgen ze er simpelweg voor dat morgen een ramp wordt. En met morgen bedoel ik maximaal 2,5 jaar.

Zoals we blijven herhalen, wordt COVID door de overheden misbruikt om meer ANGST te creëren, het voor hen gemakkelijker te maken om de (domme) massa te controleren, meer stemmen te kopen, meer (onbeperkt) geld uit te geven en om meer fiatgeld te printen. Meestal hebben ze geen idee van het DRAMA dat ze creëren. En zelfs als ze dat doen, dan kan het de psychopaten die ze zijn niks schelen. Psychopaten deden het NOOIT; Louis XIV - Louis XVI, Nero, Maduro, Kirchner, Hitler, Stalin, Lenin, Mao, Che, Castro, ...


CANADA EEN TIRANNIE, Met een 2e "Totale" lockdown en ISOLATIEKAMPEN voor "Weigeraars".

Het canadadraaiboek is als volgt: beperkingen op voortschrijdende basis in de 2e lockdown. Verwacht in november 2020.

 • Rush om isolatiekampen klaar te hebben. Verwacht in december 2020.
 • Totale 2e lockdown verwacht eind december 2020 - begin januari 2021.
 • Hervorming en uitbreiding van het werkloosheidsprogramma om over te kunnen stappen naar het universele basisinkomen. Verwacht in Q1 2021.
 • Verwachte COVID-19-mutatie en/of infectie met 2e virus leidt tot een derde golf met een veel hoger sterftecijfer en een hoger infectiepercentage. Verwacht in februari 2021. Verbeterde lockdown restricties (3e lockdown) zullen worden geïmplementeerd. Er worden volledige reisbeperkingen opgelegd. Verwacht tweede kwartaal 2021.
 • Overgang voor individuen naar het universele basisinkomen programma. Verwacht medio Q2 2021.
 • Verwachte problemen met de bevoorradingsketen, grote economische instabiliteit. Verwacht eind Q2 2021.
 • Inzet van militairen in grote stedelijke gebieden en op alle belangrijke wegen om checkpoints te maken. Beperk reizen en beweging. Zorg voor logistieke ondersteuning van het gebied. Verwacht in Q3 2021.
 • Om een economische instorting op internationale schaal te compenseren, gaat de federale regering de Canadezen een totale schuldverlichting bieden. De federale overheid zal aanbieden om alle persoonlijke schulden (hypotheken, leningen, creditcards, enz.) te laten vallen. Alle financiering hiervoor zal aan Canada worden verstrekt door het IMF in het kader van wat bekend zal worden als het World Debt Reset-programma.
 • In ruil voor de aanvaarding van deze totale kwijtschelding van schulden, worden alle eigendommen en activa voor altijd verbeurd verklaard. Degenen die weigeren, moeten eerst voor onbepaalde tijd met de lockdown beperkingen leven. Degenen die weigeren deel te nemen, worden beschouwd als een risico voor de openbare veiligheid en zouden worden overgeplaatst naar isolatiekampen. Eénmaal in die faciliteiten, zouden ze twee opties krijgen: deelnemen aan het programma voor schuldkwijtschelding en worden vrijgelaten, of voor onbepaalde tijd in de isolatiekampen blijven onder de classificatie van ernstig risico voor de volksgezondheid met beslaglegging op al hun activa.

Geloof je het bovenstaande niet? Bekijk de onderstaande video (Canadees parlement).

Een vijfde van de Belgische overheidsschuld is in handen van de Nationale Bank en de Europese Centrale Bank (ECB). De centrale banken van de eurozone hebben de jongste vijfenhalf jaar zowat 3.400 miljard euro in de economie gepompt door massaal schuldpapier aan te kopen. De aankoop van overheidsobligaties is het belangrijkste onderdeel van die zogenaamde kwantitatieve verruiming (QE).

"Verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen, banken,... zijn WETTELIJK verplicht het grootste deel van hun activa in Belgische staatsobligaties te beleggen."

De massale aankopen van overheidsobligaties hebben de Belgische langetermijnrente onder nul doen dalen. Het rendement van tienjarige staatsobligaties daalde dinsdag naar -0,34 procent en flirt zo met het historische dieptepunt van -0,39 procent, dat dateert van augustus vorig jaar. De Belgische staat kan dus tegen een negatieve rente geld lenen. De Belgische Centrale Bank en de ECB zijn de grootste kopers van alle nieuwe schulden aangezien beleggers NIET bereid zijn te betalen om geld te lenen aan ons land. (De federale overheid heeft wel nog oude obligaties uitstaan met coupons tot 5,5 procent.) Anderen die WETTELIJK GEDWONGEN zijn om overheidsschuld te kopen: verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen, banken, ...

"Tijdens de jaren dertig werden Duitsers gedwongen om een hypotheek van 50% op hun huis te nemen en het geld aan de Duitse overheid te betalen"

slot 

Belangrijke fundamentals:

 • Dit is een veel grotere crisis! De overheidsschuld en -uitgaven stijgen alsof er geen morgen is en de belastinginkomsten blijven dalen. Het is een commerciële vastgoedcrisis: mensen betalen geen huur meer en stoppen met het betalen van hun hypotheek. Winkeliers, fitnesscentra, autoverhuurbedrijven,... kunnen hun huur niet meer betalen. Wie een auto heeft gekocht, kan zijn autolening niet meer aflossen. We drukken meer geld in een tijd waarin er minder vraag is naar goederen en diensten. Het publiek stopte met uitgeven en begon met BESPAREN. De prijzen gaan omhoog, zelfs als de vraag daalt.
 • Op een gegeven moment slot 
 • slot 

 Belangrijke technicals:

 • Royaltiesslot 
 • Het volgende koersdoel voor Goud in dollar slot 
 • slot 

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


DONDERDAG/VRIJDAG 15,16 OKTOBER 2020 - GAAN VISSEN TOT DE PRESIDENTSVERKIEZINGEN VAN 3 NOVEMBER...

Bijgewerkte secties: Wereldbeurs indices, Index in echt geld/goud

gone fishing

Gaan vissen tot de presidentsverkiezingen van 3 november! Financiële markten en investeerders houden niet van onzekerheid. En veel onzekerheden hebben we. Meer dan we normaal hebben. In 2016 waren we er min of meer zeker van dat Trump de presidentsverkiezingen zou winnen. Vandaag zijn we dat niet. Integendeel, we zijn bang dat BIDEN het Witte Huis EN de Senaat zal winnen. Als onze voorspelling correct is, zal dit resulteren in MEER BELASTING, MEER GELDCREATIE, MEER REGELGEVING ... en natuurlijk een LAGERE Amerikaanse dollar, hoger Goud & Zilver, en aanvankelijk LAGERE AANDELENMARKTEN. Zeker de eerste weken en maanden.

"In deze onzekere tijden kun je je het beste concentreren op de langetermijntrend en vermogensbescherming in plaats van op speculatie."

Tegenwoordig zijn er hoge risico's verbonden aan diversificatiestrategieën, zoals aangeraden wordt door bankiers en makelaars. Alle Amerikaanse aandelen zijn gekoppeld aan de Amerikaanse dollar en het is zeer belangrijk geworden om de waarde van aandelen te bekijken in termen van goud om hun werkelijke waarde vast te kunnen stellen.

Politici zijn mensen die een olifant zouden doden om een VLIEG en STEMMEN te redden. Eén van de belangrijkste fouten die politici maakten tijdens de Grote Depressie van de jaren '30, was om voedselvoorraden te verbranden. Hiermee probeerde men een zeker prijsniveau aan te houden. Eén van de belangrijkste fouten die politici vandaag maken, is de manier waarop ze proberen een VIRUS te controleren door de economie te vernietigen.

Door COVID-19 lijden miljoenen mensen honger. Ongeveer 46 miljoen Amerikanen leven al van VOEDSELBANKEN en dat aantal stijgt elke dag. Ze dromen er niet meer van om een huis te kopen. Afgelopen maart meldde al 20% van de Amerikanen dat ze niet voldoende voedsel meer konden kopen. Door de tragische gevolgen van COVID-19 zullen meer Amerikanen op BIDEN stemmen.

 • Een op de vijf Amerikanen zal op 3 november zonder geld zitten.
 • De biljoenen COVID-hulp die de Amerikaanse overheid uitgeeft, raakt op.
 • Het 'loan forgiving program' loopt ten einde.
 • Meer dan de helft van de bedrijven die zijn gesloten vanwege COVID-19, gaan niet meer open.
 • Gezinnen bezuinigen om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen.
 • Als de democraten de verkiezingen winnen, kan de DOLLAR in vrije val gaan en dit zal invloed hebben op de aandelenmarkt.

Belangrijke fundamentals:

 • Waarom doen de goudmijnen het op dit moment niet beter? slot 

Belangrijke technicals:

 • Het beleggerssentiment slot 
 • Zie grafieken

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


WOENSDAG 14 OKTOBER 2020 - GOUD HEEFT ENORME WAARDE IN TIJDEN VAN ONZEKERHEID...

Bijgewerkte secties: Can dollar & goud, Brits pond & goud, Zweedse kroon & goud,
Aussie & Gold, Yen & Goud, SA Rand & Gold

De wereldwijde schuld is drie keer zo groot als het wereldwijde BBP. Dit is ongezien in de geschiedenis. Alleen idioten roulettewuiven dit weg (en er zijn er genoeg). Er is een volledige en GEVAARLIJKE ontkoppeling tussen de economische realiteit en de financiële markten. De financiële markten zijn SUPERBUBBELS geworden vanwege het geld dat is gecreëerd door de centrale banken. Dit dient twee doelen: het stelt centrale banken in staat om nog meer geld uit het niets te creëren en het wekt bij het brede publiek de indruk men in LALA-land leeft (men verliest het gevoel met de realiteit).

Tegenwoordig moet je blijkbaar gewoon geld printen en schulden maken om goed te gedijen?! Dit is een reden waarom ik geloof dat goud nog steeds potentieel op lange termijn heeft, net zoals het deed in het oude Griekenland en het oude Rome, voor en tijdens de Franse Revolutie, in Zimbabwe, in Venezuela en in Argentinië, in Turkije en binnenkort ook "in de Westerse wereld"!

"Goud heeft een enorme waarde in tijden van onzekerheid ... en daar leven we nu zeker in."

Het mondiale BBP is met 5% tot 6% gedaald en met 260 biljoen dollar wereldwijde schuld is de huidige situatie net zo SLECHT (zo niet slechter) dan aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. De goudprijs bewijst dat DE MASSA (of 90% van de mensen) nog steeds niet de realiteit ziet en liever op de aandelenmarkten gokt. Ze is volledig gefocust op 'Fools Gold', COVID-19, de presidentsverkiezingen in november,... dat ze vergeet dat dit niet kan blijven duren. Het zal allemaal beginnen op het moment dat de centrale banken de rentetarieven niet langer meer laag kunnen houden en de rentevoeten zullen stijgen.

Zeker, aandelenmarkten zouden nog kunnen VERDUBBELEN (enkel in nominale termen!) maar kunnen ook crashen tot bijna NUL. russian rouletteEn dit kan van de ene op de andere dag gebeuren! Als de aandelenmarkten verdubbelen, verwachten we een goud-dow-ratio van 1:1 of een 60.000 Dow Jones en een goudprijs van 60.000$. Als de aandelenmarkten crashen, zullen de aandelen met 90% tot 95% instorten. Dus, WAAROM vasthouden aan AANDELEN, aangezien dit niets meer is dan een financiële Russische roulette.

Financiële media, banken en makelaars verdienen hun brood met o.a. aandelen en maken de bubbels nog groter. De realiteit is echter dat het ONMOGELIJK is om de rentevoeten voor altijd laag te houden. Op een dag zal dit spel stoppen.

Een crash kan op elk moment gebeuren tijdens een periode van hoge INFLATIE, en zal zeker gebeuren tijdens hyperinflatie. Door de CRASH barst de bubbel en wordt het fiatgeld waardeloos. We komen dan in een cyclus van deflatie.

"De vloek van deflatie is dat het de schuldenlast vergroot. De inkomens dalen maar de schulden blijven hetzelfde.”

Klik hier voor meer ...


Belangrijke fundamentals:

 • Verwacht niet dat er iets spectaculairs zal gebeuren op de financiële markten tot na de presidentsverkiezingen begin november.
 • Een crashende slot 
 • COVID-19 heeft een ernstige impact op de economie, op de omloopsnelheid van het geld en op het spaargedrag van het brede publiek. slot 

Belangrijke technicals:

 • 2021-objectieven voor goud en zilver.

slot 

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


MAANDAG/DINSDAG 12,13 OKTOBER 2020 - DIGITAAL GELD ZAL GEEN SOELAAS BRENGEN VOOR WAT GEDRUKT GELD NIET KAN DOEN!

Bijgewerkte secties: Goud-$, Zilver, US Dollar, Rupee Goud, Zwitserse Frank & Goud, 
Goud-€ & €/$

Stupid peopleDe kans dat domme mensen deze update op Goldonomic lezen, is max. 5%. Domme mensen luisteren liever naar wat politici en mainstream media hun vertellen. Tijdens revoluties en oorlogen, is het eerste wat de indringer doet de MEDIA overnemen. Zo kan men het volk controleren. Als je dit leest, weet dan dat tenminste 70% van de mensen om je heen VOLGZAME SCHAPEN zijn. Deze mensen redeneren niet, ze volgen alleen DE WET en gehoorzamen de blaffende honden (politici). Ze hebben geen zin om energie te verspelen aan het BEGRIJPEN van wat er aan de hand is. Zij zijn echter de MEERDERHEID en beslissen daarom over de samenleving. Dit is WAAROM een democratie per definitie ALTIJD eindigt in socialisme (communisme).

De kans dat mensen daadwerkelijk HANDELEN naar wat ze zien en lezen, is zelfs nog kleiner. De meeste mensen hebben genoeg excuses om niet te doen wat ze moeten doen: kinderen, vrouw, ouders, ...

Zoals altijd hebben wetenschappers, mensen die begrijpen wat er aan het gebeuren is,... het land al verlaten. Zij (Albert Einstein) weten dat van zodra het socialisme en het communisme de macht hebben overgenomen, zij de eersten zullen zijn die worden gearresteerd, opgesloten, geëxecuteerd.

Omdat de massa kuddedieren zijn, hebben we CLIMAX-momenten op de financiële markten. De massa handelt voornamelijk met emotie (en niet door redenering) en komt daarom altijd te laat.

Waar de ene persoon ontvangt zonder te werken, moet een andere persoon werken zonder te ontvangen. De overheid kan niets geven voordat ze iets afneemt van iemand anders. Als de helft van de mensen het idee krijgt dat ze niet hoeven te werken omdat de andere helft voor hen gaat zorgen, en als de andere helft het idee krijgt dat het niet goed is om te werken omdat iemand anders krijgt waarvoor ze werken, dan betekend dat het einde van een natie. Je kunt rijkdom niet vermenigvuldigen door het te verdelen.

De onderstaande video is erg interessant. Degenen die weigeren van de geschiedenis te leren, zullen dezelfde fouten herhalen. Elektrische auto's, Groene brandstoffen,... ze probeerden het al in het verleden. Het idee werd weggegooid vanwege niet-economisch. WAAROM vandaag weer dezelfde fouten maken? Waarom trappen we in de Global Warming- en COVID-val?

Een MUST SEE video (met ondertitels) als je wilt begrijpen hoe en waarom we hier beland zijn. Je leert ook meer over IG-Farben; nu BAYER (de fabrikant van Zyclon-B, gebruikt om meer dan een miljoen Joden te doden in gaskamers tussen 1942 en 1945 met een op cyanide gebaseerde pesticide), over Monsanto en Roundup (nu BAYER), enz ... Als je de video bekijkt, zul je ook zien dat een alerte burger-investeerder maar beperkte mogelijkheden heeft en dat verhuizen, emigreren vaak de beste optie is.

slot 


Eén van de beste verhalen over een staatsschuldencrisis is de stad Mainz in Duitsland, rond 1440.gutenberg Gutenberg vond de drukpers uit. Deze uitvinding zorgde voor een (r)evolutie. Zijn drukpers kon tot 3600 pagina's per werkdag drukken in vergelijking met het handmatig kopiëren door schriftgeleerden, die maar 40 pagina's per dag konden maken. De drukpers verspreidde zich vervolgens binnen enkele decennia naar meer dan tweehonderd steden in een dozijn Europese landen. Mainz kende economisch gouden tijden en al snel droomden politici van nieuwe belastinginkomsten zonder einde. Ze begonnen te lenen tegen toekomstige belastinginkomsten, omdat ze leerden hoe ze het geld sneller konden uitgeven dan dat het kon worden geïnd.

 

"Niets komt gratis, zelfs niet GEDRUKT GELD!"

Terwijl de politici van Mainz de belastingen bleven verhogen omdat ze hun schulden niet konden betalen, begonnen ze nieuwe schulden uit te geven om de oude terug te betalen, zoals dat momenteel gebeurt. Mensen werden weggejaagd vanwege hun belastingen, zoals we nu opnieuw zien. Wanneer politici geen nieuwe schulden meer konden verkopen om de oude te betalen, ging men bankroet. De paus excommuniceerde de politici en vervolgens vielen de schuldeisers de stad binnen, plunderden en brandden haar plat. Dit is ongetwijfeld het lot dat we zullen ondergaan, want politici rijden met hun auto op topsnelheid zonder veiligheidsgordel en ze hebben de banden nooit gecontroleerd. Niets komt gratis, zelfs niet GEDRUKT GELD!

"Vandaag denken ze dat ze met DIGITAAL geld kunnen doen wat Gutenberg niet kon doen met GEDRUKT geld. ONMOGELIJK!"


Heeft u een TWEEDE PASPOORT? Een plan "B"!? De politie controleerde dit weekend auto's die de stad Madrid verlaten. second passportMensen die in Madrid wonen en valiezen bij zich hebben, worden door de politie weer naar huis gestuurd. Alleen degenen die kunnen bewijzen dat ze niet in Madrid wonen, mogen hun reis voortzetten.

Wie een 2e paspoort heeft (bvb. Panama) kan en mag ALTIJD van en naar Panama reizen (humanitaire vluchten). Geen beperkingen. Elke inwoner van Madrid kan hiermee de stad verlaten. Elke Europese of Amerikaanse burger kan respectievelijk Europa of de VS verlaten met een Panamees paspoort.

De situatie is nog erger in Australië, waar het Australiërs verboden is internationaal te reizen. Geen verre reizen voor Australiërs tot 2022. En dat is enkel ALS ER EEN VACCIN IS voor de hele bevolking, voorspelt Budget. Australiërs die beperkingen moe zijn, hebben pech, aangezien lange afstandreizen verboden moet blijven totdat iedereen een Covid-19-prik kan krijgen.

"GA NU voor een TWEEDE PASPOORT! - neem contact met ons op, we kunnen het SNEL en kostenefficiënt doen!"

Belangrijke fundamentals:

 • We hebben de laagste slot

Belangrijke technicals:

 • De goud- en zilversector slot
 • Waarschuwing voor de US-dollar: slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


DONDERDAG/VRIJDAG 8,9 OKTOBER 2020 - DE ECHTE PIJN & CRISIS KOMEN NA COVID-19 IN 2021!

Bijgewerkte secties: goud objectieven, zilver objectieven

We hebben een abonnement op zijn nieuwsbrief zoals we een abonnement hebben op veel andere nieuwsbrieven. Door een abonnement op Goldonomic te nemen, krijgt u naast onze ervaring ook de professioneel gefilterde informatie van verschillende andere nieuwsbrieven. Gerald Celente is de uitgever van het Trends Journal, een wekelijks tijdschrift dat wereldwijde actuele gebeurtenissen analyseert en toekomstige trends vormt. Onze missie is om Feiten en Waarheid te presenteren tegenover de hype en propaganda. Zo kunnen we abonnees helpen om zich voor te bereiden op de steeds turbulenter wordende tijden die voor ons liggen.

"Stop met uitzoeken WAAROM de toekomst zal gebeuren en probeer erachter te komen WANNEER het zal gebeuren ... en bereid je NU voor!"

Het coronavirus dat begin 2020 begon, is niet de reden voor de huidige neergang in de wereldeconomie. Het was maar een katalysator. Om de één of andere reden, wanneer cycli op het punt staan te versnellen, lijkt de trigger de slechtst mogelijke. Ik had niet verwacht dat het zou komen als deze COVID-19 en dat  het in zoveel landen een totale lockdown in delen van de economie en de samenleving zou veroorzaken.

Wanneer je het einde van een financieel tijdperk of financiële cyclus nadert, is het erg moeilijk om precies te voorspellen hoe het allemaal zal eindigen. Het lijdt absoluut geen twijfel dat we nu aan het einde van een grote cyclus zijn.

De markten blijven CONSOLIDEREN en we verwachten dat dit zal duren tot na de presidentsverkiezingen. Op dit moment is er te veel onzekerheid. We WETEN waar markten zullen uitbreken, zowel opwaarts als neerwaarts. Deze informatie publiceren we in de abonneesecties. Belangrijk is om je NU VOOR TE BEREIDEN op wat er op de financiële markten zal gebeuren na de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

ASSET PERFORMANCE 2020 10 05

Onze analyse van cycli vertelt ons dat de volgende BULL RUN voor Zilver en Goud slot

Belangrijke fundamentals:

 • Wet in de VS vanwege COVID: slot
 • Als je nog steeds eigendommen in steden hebt, VERKOOP DEZE DAN NU! slot
 • Immigranten beginnen bepaalde delen van steden te bevolken en zorgen ervoor dat de prijzen omlaag gaan.
 • Wat CENTRALE BANKEN zijn geworden zie je in onderstaande interessante video. Stelt u zich eens voor wat er zal gebeuren als de Obligatie- en Aandelenmarkten CRASHEN ! De eerste minuten van de video mag je overslaan...slot

Belangrijke technicals:

 • De correctie op de aandelenmarkten slot
 • Deze grafiek van goud verbaast ons, en u ook waarschijnlijk. slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


WOENSDAG 7 OKTOBER 2020 - DIT IS GEEN OEFENING, DIT IS VOOR ECHT. DIT IS DE GROTE FINANCIËLE CRISIS VAN DE 21STE EEUW. TIJD VOOR ACTIE!

Bijgewerkte secties: kaarsgrafieken in de meeste secties voor goud en zilver - het is alleen een kwestie van dagen voordat de bull run begint. Deze bullrun duurt tot ver in 2021! 
Goud fundamenten, Zilver fundamenten, Bankaandelen & Financials II, Obligaties fundamenten I

We moeten er zeker van zijn dat deze COVID-ONZIN NOOIT MEER GEBEURT! Er zijn zoveel voorbeelden door de geschiedenis heen en over de hele wereld dat communisme, socialisme niet werkt. En toch zijn er nog steeds idioten die blijven doen alsof dat wel zo is. Deze COVID-19 is buiten alle proporties opgeblazen. Erger nog, is dat de PCR-test absoluut WAARDELOOS is.

Er is de Societe Generale, Deutsche Bank... en er is de ZWARE SCHADE veroorzaakt door de regeringen. PCR-tests zijn zeer onbetrouwbaar, je kan even goed een krasbiljet kopen. Aangezien deze COVID-19 een inherent onderdeel is geworden van de economie en het financiële systeem, raad ik ALLEN aan om de video te bekijken. Wist je dat je in de Filippijnen kunt worden neergeschoten als je geen masker draagt? Dat je in Australië wordt gearresteerd en opgesloten als je dit masker niet draagt?

Lockdowns waren nooit gerechtvaardigd, niet voor het gezondheidsrisico, en al helemaal niet voor de economie. De economische gevolgen zullen nog decennia voelbaar zijn. Ze zijn zeker niet gerechtvaardigd, nu we data hebben van de laatste zeven maanden. We weten nog steeds niet hoeveel van de gerapporteerde COVID-19 sterfgevallen daadwerkelijk werden veroorzaakt door de luchtwegaandoening, of het eenvoudigweg mensen zijn die stierven aan andere oorzaken na blootstelling aan COVID-19. We weten wel dat de schade veroorzaakt door de lockdowns veel groter is dan de schade die wordt veroorzaakt door het COVID-19 virus.

Bijna acht maanden van ons leven in vrijheid zijn al gestolen door politici en hun hysterie-bevorderende medeplichtigen in de media. Hoeveel meer zullen we nog accepteren?

Belangrijke fundamentals:

 • We weten allemaal dat dit een recept is voor een ramp ... we weten enkel niet WANNEER ... wel dat 'wanneer' binnenkort zal zijn.
slot slot
Verwacht dat de geldschepping nog zal pieken tot ver in 2021.  Zodra de omloopsnelheid weer toeneemt, zal het een race zijn naar hyperinflatie ...
slot
Het probleem is dat de werkloosheid STRUCTUREEL is!   WAARSCHUWING: video niet geschikt voor de emotionele kijker!

 

 • De leverage van Soc. Generale is gestegen van 104% deze zomer naar 141% in september 2020. We vertelden je al verschillende keren dat je UIT HET BANKSYSTEEM moet stappen, vooral in Europa. slot
 • De instorting van Soc. General en Deutsche Bank zal een algemene Europese bankencrisis op gang brengen. Europa heeft geen manier om zijn banken te redden, aangezien alle Europese economieën al zwaar getroffen zijn en 20% van de werknemers al zijn ontslagen. Het is een bankencrisis in Griekse stijl op steroïden. Mensen zullen cash geld afhalen omdat ze verwachten dat de dagelijkse geldlimieten zullen verlaagd worden. Fysiek goud is dan al van de markt verdwenen. Elke ondernemer met geld op de bank zal verwoede pogingen doen om te voorkomen dat hun werkkapitaal onderhevig zal zijn aan een 'bail-in'.
 • De Federal Reserve slot
 • Canada slot

Belangrijke technicals:

 • Nog steeds aan het spelen in het Casino van de Aandelenmarkten in plaats van iets te kopen dat ECHTE WINST biedt en je goed laat slapen?!
slot slot
Zelfs de voor inflatie gecorrigeerde Dow is te duur.  Goud is extreem goedkoop.
slot slot
Als je weet dat de prijs van goud de volgende maanden zal VERDUBBELEN, dan heb je een probleem als je blijft investeren in aandelen.  Als je weet dat de prijs van zilver de volgende maanden zal VERVIERVOUDIGEN, dan heb je een probleem als je blijft investeren in aandelen.

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


MAANDAG/DINSDAG 5,6 OKTOBER 2020 - WAAROM PRINTEN WE NIET GEWOON GELD, STOPPEN WE MET WERKEN EN LEVEN WE ALS ALICE IN WONDERLAND?!

Bijgewerkte secties: staatsobligaties in de EU, bedrijfsobligaties

AliceWaarom printen we niet gewoon geld, stoppen we met werken en leven we als Alice in Wonderland? Het is een vicieuze cirkel en er komt een nachtmerriescenario aan. Stop met dromen en onderneem ACTIE. Onbeperkte creatie van fiatgeld, zal zijn "magische" impact verliezen wanneer het vertrouwen in papiergeld (en zijn afnemende koopkracht) verdwijnt. 

"Edelmetalen zijn een ondergewaardeerde remedie tegen de huidige waanzin op de markten."

Het is een constante zorg van de moderne burger om de drukpers van de overheid voor te blijven. De koopkracht van de dollar wordt gegijzeld door buitenlandse verkopers. En met het huidige monetaire beleid zal de dollar hetzelfde lot volgen als de livre van John Law in 1720 – DE MISSISSIPPI BUBBEL. Typisch in zulke situaties is dat er geen monetaire kennis is bij het brede publiek. Eens dat men zal begrijpen dat het monetaire beleid ontworpen is om mensen te belasten ten behoeve van hun overheid, zal er een onaangename schok zijn. Die zal het gebruik van overheidsgeld snel doen dalen. 

"Hyperinflatie loert om de hoek: een digitale valuta maakt het een stuk eenvoudiger om nullen te verwijderen van zodra hyperinflatie begint."

danger2020 09 27De ECB weet wat er gaat komen en bereidt zich voor op de komende Tsunami. Lagarde werkt al aan een digitale euro als alternatief voor contant geld. De baas van de Europese Centrale Bank zegt dat het snel, veilig en modern zou zijn als we geen cash geld meer gebruiken.

De FED (VS) plant ook een digitale dollar als alternatief voor contant geld. De Federal Reserve Board of Governors en verschillende Federal Reserve Banken werken actief aan de digitale dollar. De wetgeving heeft voorgesteld dat elke Amerikaan een rekening bij de Fed zou krijgen voor transacties in de digitale valuta van de centrale bank. We kunnen deze digitale dollar al op 1 januari 2021 verwachten.

De Duitse Bundesbank (centrale bank) heeft een angstaanjagende waarschuwing gegeven aan Merkel en de EU: 'Er komt een grote schok aan!' In een gesprek met CNBC waarschuwde Joachim Wuermeling, lid van de Raad van Bestuur van de Bundesbank, dat er nog steeds een "grote schok" voor zijn economie moet komen. Hij waarschuwde na optimistische beweringen dat de eurozone al op weg was naar een snel economisch herstel. De herfst en begin volgend jaar zullen voor onaangename verrassingen zorgen.

Turken weten en begrijpen wat de BLINDE, KOPPIGE massa in het Westen niet doet. Terwijl de handel in aandelen een rage is in Europa en de VS, doen ze in Turkije (waar de valuta onder grote druk staat), wat ze altijd al hebben gedaan: goud kopen met het overheidsgeld dat meedogenloos wordt gedevalueerd. Turkse inwoners hebben al 33 miljard dollar aan gouddeposito's bij banken.

In Turkije presteerde goud de afgelopen tien jaar beter dan binnenlandse aandelen, obligaties en vastgoed. Mustafa Tuzcuoglu; een verkoper en maker van kluisjes heeft een stijging van de vraag met 50 procent gezien. Zijn klanten “bewaren een deel van hun spaargeld bij de bank en een deel thuis. Bewaar het grootste deel op een veilige plek buiten politiek bereik. Dat is wat ik ook doe." 

"Hülsmann geeft de beste reden om goud en zilver te hamsteren. "Het belangrijkste is dat ze uitermate geschikt zijn voor gewone mensen."

 

Globalisme & Co. is de realiteit die de massa nog steeds weigert te zien. Degenen die weigeren toe te geven wat er gebeurt (globalisme, digitale valuta's, FATCA, CRS, ...) en geen voorzorgsmaatregelen nemen, zullen het allemaal verliezen! Dit is niet het moment om een WIJSNEUS te zijn. Wat we nu hebben is SOCIALISME en COMMUNISME ... GEEN KAPITALISME!

Het probleem waarmee de wereld wordt geconfronteerd, is NIET COVID-19. Maar eerder de politici en de COMMUNISTISCHE manier waarop ze reageren op deze crisis die er niet zou moeten zijn. ZWEDEN is het perfecte voorbeeld dat de Mainstream Media en de politici weigeren te noemen. Politici zoals Biden proberen mensen te verleiden tot wat zij VEILIGHEID noemen, wetende dat veiligheid MINDER VRIJHEID en meer CONTROLE door de regering betekent (net zoals ze hebben gedaan in Communistisch China). In feite past het WESTEN precies DEZELFDE COMMUNISTISCHE COVID-REGELS toe die in China van toepassing zijn. Dit is een kwestie van controle, overheersing en dictatuur onder de dekmantel van een virus. Dit systeem houdt mensen afhankelijk, dom en ziek.

Belangrijke fundamentals:

 • De Londense analist Alasdair Macleod slot
 • Ga voor fysiek: SPEEL OP VEILIG ... vertrouw deze GEVAARLIJKE DIGITALE financiële wereld niet meer.
 • De creatie van fiatgeld slot
 • Vastgoed zit in een monster zeepbel, een grotere bubbel dan in 2006. Denk je echt dat vastgoed VEILIG is en zal overleven? 

Belangrijke technicals:

 • slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Donderdag/vrijdag 1,2 oktober 2020 - COVID-19 is de naald van de bijna-alles-bubbel!

Bijgewerkte secties:/

Het presidentiële debat Trump-Biden was "de show van de 21ste eeuw" tussen een clown en een oude idioot. De commentaren van de Mainstream Media waren ook super grappig en absoluut NIET interessant. Voor degenen die nog steeds niet beseffen dat de wereld een politiek circus is geworden, zeker eens bekijken.

Het Circus moet doorgaan... tegelijkertijd slaagden de Belgische politici er na bijna 2 jaar onderhandelen in, om een federale regering op te richten met de 7 politieke partijen die de meeste stemmen verloren. Omdat België een 'cordon sanitaire' heeft en omdat de politieke partijen met de meeste stemmen nog steeds geen absolute meerderheid hebben, hebben deze niets te zeggen. In België worden de VERLIEZERS de WINNAARS...

COVID-19 is de naald van de bijna-alles-bubbel en het is nu onmogelijk geworden om de economie weer op gang te brengen. COVID-19 maakt het allemaal erger, en dat geldt ook voor de kuur van de regering. 

"COVID-19 is een zwarte zwaan op steroïden."

De prijzen gaan omhoog en zullen blijven stijgen, zelfs als de vraag daalt. Dit is het begin van de hyperinflatoire depressie van de 21ste eeuw. De rentevoeten blijven voorlopig laag. Maar op een gegeven moment zullen mensen de US-dollar (en andere fiatvaluta's) gaan wantrouwen. Zodra dit gebeurt, zullen de RENTEVOETEN beginnen te stijgen en per definitie het BANKROET van landen betekenen.

vilvaldi monster is aliveEuropa en Spanje zijn niet beter. El Corte Inglés, de grootste warenhuisketen van Europa sluit 25 centra: 30.000 werklozen, plus indirecte jobs. Flex: 10.000 mensen verliezen hun baan. De Vip-keten sluit 50 winkels. Meer dan 3.000 restaurants sluiten, wat resulteert in meer dan 20.000 verloren banen. Nissan, scheepswerven, vissersvloten, hotels, ... hebben het zwaar te verduren, wat zal resulteren in meer dan 50.000 ontslagen. De bouw vertraagt, nog eens 120.000 ontslagen.

Spanje zit in vieze papieren met meer dan 10 miljoen werklozen en een daling van het BBP met 30%. Buitenlandse investeringen zijn met 60% gedaald. Kapitaal ontvlucht Spanje op zoek naar andere veilige havens. De belastinginkomsten blijven dalen met lagere inkomsten uit vennootschapsbelasting, lagere btw-inkomsten, enz. Dit is het resultaat van de communistische regering PSOE-Podemos, de leeglopende zeepbel en de COVID-19-beperkingen.

Disney Florida-Californië ontslaat 28.000 werknemers. De aandelen van het bedrijf daalden met minder dan 2% na sluiting van de beurs op dinsdag.

Royal Dutch Shell zal maar liefst 9.000 banen schrappen, om kosten te besparen na de crash van ruwe olie. De raad van toezicht van de Duitse auto-onderdelenleverancier Continental keurde in de eerste week van september een herstructureringsplan goed dat wereldwijd 30.000 banen zal schrappen of verschuiven.

Belangrijke fundamentals:

Belangrijke technicals:

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.  

Categories: Financieel Nieuws

Twitter