29
november
2021

NOVEMBER 2021

“INFLATIE IS ALTIJD EN OVERAL EEN PUUR MONETAIR FENOMEEN” – MILTON FRIEDMAN.

 

[Most Recent Quotes from www.kitco.com] [Most Recent Quotes from www.kitco.com] koop je nog altijd papieren goud?
fysiek is tot $200 duurder fysiek is tot $11 duurder Koop je nog altijd papieren goud?

OPMERKING:

 • Internetbeveiliging maakt het voor ons steeds moeilijker om e-mailberichten te verzenden en voor u om ze in uw inbox te ontvangen. Gelieve de volgende e-mailadressen in uw contactenlijst te zetten om dit probleem te vermijden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en controleer je spambox.
 • We raden aan om de site regelmatig te bezoeken. Vooral omdat interessante videos op YouTube gecensureerd worden!
 • Er staat VEEL waardevolle informatie in oudere updates, de moeite om eens terug te lezen.
 • Kaars- en PF-grafieken kunnen te allen tijde worden bijgewerkt, zelfs als ze niet worden vermeld in de "Bijgewerkte secties".


Maandag/dinsdag 29, 30 november 2021 – Turkije, een wijze les voor de wakkere belegger. 


Bijgewerkte secties: /

inflation BIDEN

"De consumentenprijzen gaan volgend jaar veel meer stijgen dan dit jaar."

Het inflatieniveau is behoorlijk hoog. Als je de Producer Price Index (PPI) over een jaar bekijkt, is dit meer dan 10% (USA). En tot nu toe loopt de CPI achter op de PPI. De CEO van IBM zegt dat angst voor inflatie tot chaos kan leiden. Nestle verhoogt haar prijzen. GM schort hun optie voor verwarmde zetels op, vanwege het tekort aan chips. Goya zal haar prijzen ook verhogen en Kraft verhoogt haar prijzen met 20%.

"De inflatie is al behoorlijk en we krijgen wat Goldonomic enkele jaren geleden voorspelde!"

Veel bedrijven waren terughoudend om prijsstijgingen door te voeren omdat ze hoopten dat de Fed gelijk zou hebben en de inflatie van voorbijgaande aard zou zijn. Nu ze beseffen dat de Fed het bij het verkeerde eind heeft en dat inflatie van blijvende aard zal zijn, zullen ze niet enkel de prijsstijgingen volgend jaar doorrekenen, maar ook de stijgingen van dit jaar die ze hebben uitgesteld. Ik vermoed dus dat de consumentenprijzen volgend jaar veel meer zullen stijgen dan dit jaar.

"Turkse bezitters van vastgoed en investeerders zitten tot over hun oren in de problemen."

De Turkse lira is in vrije val en verloor sinds begin dit jaar de helft van zijn waarde. De inflatie is er zowaar 40%! Vastgoedinvesteerders/eigenaren in Turkije zitten zwaar in de problemen. Het is te laat om een ​​woning te verkopen en de valuta het land uit te krijgen. Ze zijn niet ver meer verwijderd van een situatie zoals in Venezuela.

Spotprijzen voor onroerend goed vind je in Venezuela, waar men een luxe eigendom kan kopen voor slechts 10.000 à 30.000$. We zijn niet veraf meer van het moment waarop een woning kan gekocht worden voor een 1 oz. gouden munt..meer in de secties voor abonnees.


Turkije, een wijze les voor de wakkere belegger. 

Inflatie is een meer dan proportionele toename van de geldhoeveelheid. Om het simpel en begrijpelijk te maken voor alle politici, centrale bankiers en andere idioten die niet kunnen en/of willen nadenken; eens de meer dan proportionele toename een feit is, stijgt het algemene prijsniveau van goederen en diensten ALTIJD en kan het niet gestopt worden. De prijzen stijgen omdat de munt steeds minder waard wordt. Zo simpel is het!

Het hieronder beschreven scenario zal plaatsvinden in ALLE landen waar we deze exponentiële creatie van valuta hebben gezien. Dit omvat zowel de VS als Europa.

Money Supply Turkey 2021 11 24 Lira vs. Euro 2021 11 24
De geldhoeveelheid groeit exponentieel in alle westerse landen.    Eens de mensen beseffen dat de valuta waardeloos wordt, kunnen hogere rentetarieven de valuta ondersteunen. Landen met een hoge schuldenlast KUNNEN echter GEEN hogere rentetarieven toestaan, aangezien dit het FAILLISSEMENT van het land zou betekenen. 
Gold in Lira 2021

 Het eindresultaat is een crashende valuta (Turkse lira) en een crashende waarde van alle ACTIVA (incl. onroerend goed) uitgedrukt in die valuta!

Onroerend goed is GEKETEND aan het land en haar valuta. Vandaar dat een valuta die op haar laatste benen loopt, ook een erg zware tol eist van alle vastgoedbezitters.

Om het nog erger te maken, wordt het proces versneld met een reëel inflatiepercentage van 40%.

ENKEL EEN BEPERKT AANTAL ACTIVA KUNNEN GARANDEREN DAT DE ECHTE KOOPKRACHT BEHOUDEN BLIJFT ...meer in de secties voor abonnees.

 Sinds 2019 verloor de Turkse lira - en alle activa uitgedrukt in lira - 159% van haar waarde.  

Het GEVAAR bestaat dat verwarring mensen ertoe aanzet om te geloven dat de waarde van hun vermogen is gestegen. Om het simpel te zeggen; aan het begin van de hyperinflatie blijven de nominale vastgoedprijzen soms stijgen als ze worden uitgedrukt in de LOKALE VALUTA (net zoals aandelenmarkten meestal doen). Later in de hyperinflatoire cyclus, wanneer mensen zich niet veel meer zullen kunnen veroorloven, zal ook de nominale prijs van onroerend goed instorten.

nominal confusion


Belangrijke fundamentals:

 • De fundamentals wijzen op een sterk overgewaardeerde aandelenmarkt. slot

Belangrijke technicals:

 • slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Donderdag/vrijdag 25, 26 november 2021 – Dit is een triestige Thanksgiving: de prijs van kalkoen stijgt terwijl de Turkse Lira crasht!


Bijgewerkte secties: /

444d98e5 aa81 49ba b0ab 6ed4b711da29

Biden blijft doen alsof er geen probleem is en lacht ermee dat een kalkoen van 9kg slechts één dollar meer kost, terwijl de prijs in werkelijkheid met bijna 30% is gestegen. Boeren in Turkije klagen. De prijs van de kuikens is gestegen. De prijs van het voer is gestegen, de prijs van de transport is gestegen, de prijs van de arbeid is gestegen... En helaas, om enige vorm van winst te maken, moet de prijs van de kalkoen omhoog.

DE FED DOET ALLES WAT HET KAN OM MEE TE DOEN AAN BLACK FRIDAY!

In de afgelopen weken en afgelopen maandag heeft de FED, in een ultieme poging om mee te doen met de Black Friday-deals van dit jaar, 6.5 miljard dollar aan papiergoud gedumpt tijdens dunne handel ($4 miljard + $1,25 miljard + $1,25 miljard). En dat in een poging om het voor de INTELLIGENT DENKENDE burger zo betaalbaar mogelijk te maken om ECHT GELD te kopen voordat de hyperinflatie echt begint en voor iedereen zichtbaar wordt. Helaas zijn ze er niet in geslaagd om ons serieuze Black Friday-kortingen te geven...we moeten het doen met een schamele, korting van 3% à 4%. 

Goldonomic adviseerde om Goud te kopen in 2003 en 2016. Degenen die ons advies opvolgden, kochten hun kalkoen met 80% korting!

gold turkey silver turkey
 Enkel uitgedrukt in echt geld, kost uw kalkoen minder.  

Profiteer van onze Black Friday-deal (-33%) - geldig tot maandag middernacht!

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Woensdag 24 november 2021 – Het volk bestaat uit menselijke wezens en niet uit een kudde vee zoals politici het graag willen!


Bijgewerkte secties: Aardgas, Uranium, Bank en fin. Aandelen, Ruwe Olie, Goud-$

Toespraak gehouden net VOOR de wereldoorlog! Wat maar weinig mensen zich vandaag realiseren, is dat waar miljoenen jonge mensen voor hebben gevochten en voor stierven, nu wordt opgegeven. Dit verhaal zal eindigen zoals de COMMUNISTISCHE-DDR eindigde: met ellende, honger, vluchtende mensen en een volledig failliete EUSSR. Hopelijk volgt de VS niet hetzelfde scenario...

We waarschuwden al meerdere malen dat een financiële ramp ALTIJD eindigt met bloedvergieten: sociale onrust, revolutie, burgeroorlog, oorlog. Dit is gewoon de realiteit als je de geschiedenis wat kent. Gedurende zulke periodes kunnen slechts een paar zaken je vermogen beschermen. Doorgaans kunnen bankbiljetten en valuta je niet beschermen, aangezien de veroveraars hun eigen valuta uitgeven.

"The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Greed has poisoned men's souls, has barricaded the world with hate; has goose-stepped us into misery and bloodshed."


Argentijnen konden hun peso's inwisselen voor dollars en euro's. Maar nu de hele wereld wordt bedolven onder een stortvloed aan valuta, zal het omzetten naar een andere munt, geen waardige oplossing zijn. Er rest slechts een unieke monetaire activa. Als gevolg van de komende exponentiële vraag naar deze activa, verwachten we een ongeziene, parabolische en historische stijging van de waarde van Goud & Zilver. De stijging zal zo spectaculair zijn dat regeringen het zullen proberen in beslag te nemen.

In december 2001 bevroor de Argentijnse regering alle rekeningen. Voor elke 10.000 pesos die men op zijn/haar rekening had, kon men maximaal 250 pesos per week opnemen. Maar er is meer; het maximale aantal rekeningen dat elke burger mocht houden werd teruggebracht tot 2. Gedurende de daaropvolgende 3 maanden, was de convertibiliteit van 1$ voor 1 peso enkel nog iets voor de geschiedenisboeken en verloren de Argentijnen al hun spaargeld. [Kan je je voorstellen wat dit vandaag zou betekenen, nu de overheid op de hoogte is van elke rekening die je wereldwijd hebt?]

Screen Shot 2021 11 22 at 2.12.54 PM


DE FED DOET ALLES WAT HET KAN OM MEE TE DOEN AAN BLACK FRIDAY!

In de afgelopen weken en afgelopen maandag heeft de FED, in een ultieme poging om mee te doen met de Black Friday-deals van dit jaar, 6.5 miljard dollar aan papiergoud gedumpt tijdens dunne handel ($4 miljard + $1,25 miljard + $1,25 miljard), in een poging om het voor de INTELLIGENT DENKENDE burger zo betaalbaar mogelijk te maken om ECHT GELD te kopen voordat de hyperinflatie echt begint en voor iedereen zichtbaar wordt. Helaas zijn ze er niet in geslaagd om ons serieuze Black Friday-kortingen te geven...we moeten het doen met een schamele, korting van 3% à 4%. 

Maandag werd de prijs van $-Goud met 45$ naar beneden gehaald. Volgens de Mainstream Media gebeurde dit omdat Powell werd herbenoemd. Uiteraard is dit dikke zever.

Goldonomic kent de echte reden: uit het niets, werd in een paar minuten tijd voor 1,2 miljard dollar aan papieren goudcontracten gedumpt tijdens dunne handel. Dit nadat er enkele weken geleden ook al 4 miljard $ was gedumpt volgens hetzelfde scenario. Er is niks verandert aan de trend, zie grafiek...klik hier


 Belangrijke fundamentals:

 • Met dank aan deze Thanksgiving-week, slot

Belangrijke technicals:

 • slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Maandag/dinsdag 22, 23 november 2021 – Enkel degenen met een 'intact' immuunsysteem, hebben kans om te overleven!


Bijgewerkte secties: Olieaandelen, Aardgas, Recessiebestendig (LOCG),
Recessiebestendig (hold), Biotech-Farma

Enkel degenen met een 'intact' immuunsysteem, hebben kans om te overleven! Dit zal tot een ramp leiden: als hij gelijk heeft, gaan deze vaccins er juist voor zorgen dat er nieuwe varianten opduiken... maar niemand zal naar hem luisteren omdat hij tegen het officiële verhaal van de mainstream ingaat. Medicijnen worden zelden ontwikkeld om problemen echt op te lossen, enkel om de symptomen aan te pakken. De wetenschap wordt compleet verkracht door psycho-politici en de financiële HEBZUCHT van BIG FARMA!

Een natuurlijke pandemie zou uitsluitend kwetsbare mensen met een gebrekkig immuunsysteem of mensen op hogere leeftijd hebben getroffen. Sommige mensen zouden zijn gestorven, maar we zouden snel een groepsimmuniteit voor het virus hebben bereikt. Zieke mensen zouden genezen zijn en immuniteit hebben verworven. Binnen de 12 maanden zou de pandemie zijn overwonnen.

Dr. Tony Fauci waarschuwt dat het COVID-vaccin aan het uitwerken is en dat een derde boostershot "absoluut noodzakelijk" is. Ik denk dat je nooit "volledig gevaccineerd" zal zijn en steeds nieuwe boosters zal moeten nemen. Het boostershot en zelfs al een 4e prik, zijn een bevestiging dat het vaccin niet werkt en dat het een grote leugen is. Bill Gates zei onlangs ook soortgelijke dingen..

Hoe lang gaan ze nog volhouden aan het heersende narratief? Het is duidelijk dat dit verhaal langs alle kanten rammelt maar ze willen nog steeds dat je gedwongen wordt om een experimenteel vaccin te nemen. mRNA-pionier Dr. Robert Malone noemt dit het grootste medische experiment uit geschiedenis. Wat kon er fout gaan? Kijk naar de data, er is veel misgegaan na de COVID-inentingen met zware bijwerkingen of overlijdens als gevolg.

"Biden draagt de macht over aan Harris terwijl hij onder narcose is voor een colonoscopie. Dit is wat er overblijft van het land van de vrijheid: een oude idioot en een gestoorde vrouw."


"Het kopen van een huis in deze markt, is net zo verstandig als het kopen van een aandeel Tesla tegen een koerswinstverhouding van 1000."

Aangezien we ons in de 'allesomvattende bubbel' bevinden, zal ook onroerend goed – één van de dingen waar mensen met meer geld dan verstand het meest opgewonden van raken – in woelig water terechtkomen. real estate bubbleEen bubbel omvat meer dan enkel sterk gestegen prijzen. Het gaat ook om een specifiek gedrag, dat bijna niemand in normale tijden slim zou vinden. Dus naast recordprijzen en het onbetaalbaar worden, zijn er nog andere zaken waardoor we weten dat vastgoed zich in een epische zeepbel bevindt:

 1. Een typisch huis wordt nu in EEN WEEK tijd verkocht. Zo ziet een CLIMAX of de TOP van een BUBBEL eruit. slot
 2. De gemiddelde vraagprijs is slot
 3. De laatste zeepbelindicator; slot

Vastgoed zal binnenkort beschikbaar zijn, bij wanhopige verkopers tegen prijzen die onvoorstelbaar goedkoop lijken voor de kopers van vandaag. Met het verdwijnen van de bubbel, zullen meteen ook de biedoorlogen geschiedenis zijn.


Belangrijke fundamentals:

 • Het Huis van Afgevaardigden heeft het gigantische uitgavenpakket van Biden; de grootste uitbreiding van het sociale vangnet in decennia goedgekeurd. Een wetsvoorstel van $ 1,75 biljoen zal miljarden dollars toevoegen aan het tekort van $ 367 biljoen.
 • Terwijl uitbundigheid op de aandelenmarkt blijft domineren, hebben beleggers nog niet gemerkt dat niet alles goed is. De markten blijven positief reageren op de drukpers in plaats van op de onderliggende fundamentals. Drukpersen creëren geen echte waarde maar zeepbellen. Helaas verwarren beleggers lucht, die gratis is en geen waarde heeft, met echte, intrinsieke waarden.
purchasing power LT 2021 11 11 slot
  Ze hebben nog eens 20% meer nodig dan alle belastingontvangsten, om de rente op de schuld af te betalen!

Belangrijke technicals:

 • De olieprijs slot
 • De dood van de dollar zal niet langzaam gaan. slot
   
slot slot
 Spinning Bottom!?  

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Vrijdag 19 november 2021 – Niemand ziet wat er echt gaande is omdat alle aandacht van de mainstream media naar COVID gaat!


Bijgewerkte secties: Majors, Miners & Goud vs SP500

empty XmasNiemand ziet wat er echt gaande is want alle aandacht van de MSM gaat naar Covid! De echt CRUCIALE onderwerpen behandelen ze bijna niet meer. We hebben een energiecrisis met sterk stijgende prijzen en dalende voorraden. De Centrale Banken beweren dat de huidige inflatie slechts tijdelijk is. Dat is niks anders dan een ENORME LEUGEN. Ze moeten wel liegen omdat ons financiële- en geldsysteem een ​​fata morgana is, enkel op vertrouwen gebaseerd (dit is de reden waarom ze cryptocurrencies blijven toestaan). Ze moeten wel liegen omdat de TOELEVERINGSKETEN ​​is verstoord, als gevolg van hun DOMME LOCKDOWNS.

Een zwaar ontregelde toeleveringsketen zal leiden tot meer lege schappen en zelfs hogere prijzen. Zelfs kunstmestfabrieken moesten worden gesloten omdat ze een tekort aan energie en basisproducten hebben. Hetzelfde gebeurt in China en het Verenigd Koninkrijk. De prijs van tweedehandsauto's stijgt sterk omdat de productie van nieuwe auto's lijdt onder het tekort aan halfgeleiders.

"Het hele banksysteem is bedrog, enkel gebaseerd op vertrouwen.”

Banken, pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen zijn technisch gezien failliet. Banken kunnen nog steeds functioneren dankzij de IDIOTIE van de mensen die blijven geloven in sprookjes. Het hele banksysteem is bedrog, enkel gebaseerd op vertrouwen. Weinigen realiseren zich wat er gaat gebeuren de dag dat de massa dit te weten komt.

Net zoals het mondmasker, draagt de kudde ook ooglappen. De mensen blijven in de rij staan ​​voor een vaccin dat niet beschermt, maar zien geen urgentie om hun spaargeld te beschermen tegen het begin van hyperinflatie. Ze hebben geen idee van de vernietigende impact van inflatie op hun vermogen. Integendeel, ze blijven in het CASINO spelen dat de aandelenmarkten en de cryptocurrencies zijn. Ze weigeren te begrijpen dat RIJKDOM GEEN valuta is, noch het geld dat ze op hun bankrekening hebben (bij een failliete bank). Binnen afzienbare tijd is het geld op je bank zo goed als waardeloos. Als uw bank en/of makelaar failliet gaat en er een BAIL-IN volgt, bent u alles kwijt!

"Sinds 2008 zijn er zoveel extra valuta gecreëerd als in de afgelopen 250 jaar!"

Vaccins zijn veel gevaarlijker dan men dacht en verantwoordelijk voor vele slachtoffers. Het is NIET zo onschuldig als men beweert en erg gevaarlijk omdat het het auto-immuunsysteem vernietigt.


BIG FARMA VERDIENT 1.000$ PER SECONDE MET DE COVID-VACCINS! JAWEL, DUIZEND DOLLAR PER SECONDE!

Als je 1.000$ per seconde verdient, kan je wel wat geld missen om politici, Fauci,... om te kopen. In België is de minister van gezondheid iemand die in het verleden al smeergeld aannam. De omgekochte mensen weten maar al te goed hoe ze het geld moeten verbergen!


Belangrijke fundamentals:

EV 1920

 • De ECB waarschuwt voor BUBBELS, zowel op de vastgoedmarkt als op de aandelenmarkten. slot

 

 

Belangrijke technicals:

slot

 

 

 

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Woensdag/donderdag 17, 18 november 2021 – De vaccins zijn onveilig en de vaccinatie moet onmiddellijk gestopt worden!


Bijgewerkte secties: Wereldbeurs indexen, Index in echt Geld/Goud, Langetermijngrafieken,
Royalty's, COVID-19 & vaccinaties(HEEL INTERESSANTE VIDEO met Geert VDB)

stupid peopleDe vaccins zijn onveilig en de vaccinatie moet onmiddellijk worden stopgezet. Ook is de KUNSTMATIG gecreëerde COVID-crisis een katalysator voor de Grote Depressie van de 21e eeuw en maakt het alles nog erger dan het aanvankelijk zou geweest zijn.

"Het is niet de kwaadaardige regering die me het meeste verontrust, het is de domheid van de mensen!"

Eén van de beste COVID-video's: in de volgende video legt Geert Vanden Bosch duidelijk uit wat er gebeurt als je dit vaccin krijgt en WAAROM het zo gevaarlijk is om het te krijgen! (Engels met Nederlandse ondertitels) Het vaccin zorgt ervoor dat je afweersysteem niet goed meer werkt.

Het verhaal van deze herfst is dat van de “doorbraakinfecties”. Blijkt dat de vaccins niet werken en dat niemand er echt in gelooft. Er is geen logica, geen echt onderzoek, geen enkele rationele gedachte van een van de hoogopgeleide en goedbetaalde professionals, die zichzelf de dictators van ons leven hebben gemaakt. Niemand begrijpt dit beter dan Dr. Peter McCullough, cardioloog, internist en epidemioloog.

De marxistische globalisten hebben een plan voor het schrappen van alle schulden. Ze doen alsof ze om je geven maar je zult niets meer bezitten. Ze gaan alle hypotheken en creditcardschulden schrappen en je zult gelukkig zijn. Waarom? Omdat dat  het  rookgordijn is voor een wanbetaling. Ze kunnen niet in gebreke blijven zonder ieders pensioenfonds en spaargeld weg te vagen. De schuld zal weg zijn... maar tegelijkertijd zal ook al het spaargeld weg zijn en zullen alle zeepbel-activa leeglopen.

“De schuld zal weg zijn... maar tegelijkertijd zal ook al het spaargeld weg zijn en zullen alle zeepbel-activa leeglopen.”

assignats real estateRijke mensen kopen materiële activa om hun geld uit het systeem te halen, de kleine man zou hetzelfde moeten doen. Maar niet alle activa zullen je beschermen. Zaken zoals kunst, verzamelobjecten, Bitcoin, onroerend goed... zullen je niet redden. Enkel Goud & Zilver zullen blijven stijgen. Cryptocurrencies zijn een gevaarlijke valkuil omdat overheden uiteindelijk hun eigen cryptocurrencies zullen creëren en geen concurrentie zullen toestaan.

De SCHULDENLAST is zo dramatisch hoog, dat regeringen met schulden zullen proberen alles te nationaliseren & te grijpen wat ze in handen kunnen krijgen. Waarschijnlijk zullen ze er het COVID-virus de schuld van geven. Dit Covid-virus moet iets heel intelligents zijn. Het weet waar en wanneer het moet verschijnen, tussen bepaalde uren, in bepaalde landen,...

Het nationaliseren van alle activa zal gebeuren. Zelfs Napoleon deed het om te proberen de Grote Depressie na de Franse Revolutie te overleven. Onroerend goed was Napoleons favoriet en nadat hij het in beslag had genomen, gebruikte hij het als onderpand voor de Assignats. Nu zal onroerend goed opnieuw hun favoriet zijn omdat het een gemakkelijke prooi is. Goud zal ook in beslag worden genomen... net zoals het was in de tijd van de Grote Depressie en zoals het was in de DDR. Een deel van uw Goud (en Zilver) buiten politiek bereik houden is daarom uitermate belangrijk.

"Naarmate de consumentenprijzen stijgen, geven consumenten minder uit. Als we verstoringen in de toeleveringsketen aanpakken, wordt de inflatie enkel maar hoger, niet lager."

too high

Belangrijke fundamentals:

 • Royal Dutch Shell slot

Belangrijke technicals:

 • De wereldwijde marktkapitalisatie van cryptocurrencies is de afgelopen 24 uur met ongeveer 10% gedaald tot 2,7 biljoen dollar, terwijl Bitcoin terugzakte tot onder 60.000$. We hebben de afgelopen dagen tot voorzichtigheid opgeroepen. Vandaag lijkt het erop dat Bitcoin de BULL TRAP bevestigt!
 • slot
slot slot
Ruwe olie stuit op een weerstand en het grootste deel van de bull run is waarschijnlijk voorbij... voorlopig althans.
Als we voor het einde van het jaar geen correctie hebben, verwachten we begin 2022 een ERNSTIGE correctie.
Bitcoin BLOW OFF TOP slot
Een BLOW-OFF run is mogelijk... indien we dit niet krijgen, is dit een gevaarlijke BULL TRAP!    Een duidelijk VERKOOP-signaal is het! Deze grafiek toont een "dubbele top" terwijl de grafiek van Bitcoin een "bull trap" laat zien.
slot
slot
   

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Maandag/dinsdag 15, 16 november 2021 – Welkom in de USSAR.


Bijgewerkte secties: Juniors

Deze man heeft NIETS ILLEGAAL gedaan! Steve Bannon, een oude bondgenoot van Trump is aangeklaagd wegens minachting van het Congres, nadat hij een dagvaarding negeerde omtrent een onderzoek  naar de bestorming van het Amerikaanse Capitool van 6 januari 2021. Mensen die zijn gearresteerd omdat ze zouden hebben deelgenomen aan de bestorming van het Capitool, worden in slechtere omstandigheden vastgehouden dan terroristen in Guantanamo Bay. Grondwetten worden genegeerd door politici en regeringen van over de hele westerse wereld. De rechtsstaat bestaat NIET MEER! Niet in de VS, noch in de EU.


Degenen die doen alsof ze het beter weten en hun vermogen binnen politiek bereik houden, zullen er een ZEER HOGE prijs voor betalen. government reachOverheden nemen geen gevangenen. De geschiedenis leert dat ze hun onderdanen ALTIJD arm maken (want zo zien ze ons vandaag). We horen nog steeds het argument ‘ik heb niks te verbergen'. Ik vraag me af wat ze zullen zeggen, de dag dat de regering wegneemt wat ze niet verborgen hielden. Zoals gewoonlijk zullen ze het doen in het BELANG van het VOLK. Net zoals ze deze onzinnige Covid-restricties opleggen zodat je niet ziek wordt.

De mensen zijn ERG NAÏEF en hebben meestal niet het lef om te doen wat ze moeten doen. Deels door ANGST voor de belastingdienst en tevens omdat ze zullen moeten toegeven dat ze geen verstand hebben van VERMOGENBESCHERMING en ze liever de leugens van een charlatan geloven.

Ten slotte zijn er veel mensen die er mentaal gewoon niet bij kunnen wat er gebeurt en hoe ze zichzelf kunnen beschermen. Deze mensen volgen natuurlijk DE KUDDE, en de Kudde volgt de Mainstream Media en wat de politici hen laten geloven. Als je deze site leest, is de kans natuurlijk zo goed als onbestaande dat je daar deel van uitmaakt.


We leven in tijden waarin de waarheid geweld wordt aangedaan, waarin logica niet meer bestaat en waarin de geschiedenis wordt verkracht door ongeletterde, niet-denkende generaties. Deze generaties hebben elk besef met de  realiteit verloren. Dit is waarschijnlijk zoals "het einde van het Romeinse Rijk".

Sommigen van de huidige generatie dromers, gaan zelfs zo ver dat ze beweren dat het bezit van fysiek goud tijdens de hyperinflatie van Weimar, weinig tot geen bescherming bood. Ze gebruiken de onderstaande grafiek om te doen alsof GOUD verschillende keren haar waarde verloor, terwijl de prijspieken van Goud niets anders waren dan een prijspiek van de Duitse mark, die optrad telkens wanneer een oude Duitse mark werd vervangen door een nieuwe Duitse mark (nadat er een NUL was geschrapt op de oude bankbiljetten). Een vergelijkbare grafiek als degene die we vorige maand publiceerden voor de Venezolaanse Bolivar. In tijden van hyperinflatie weet iedereen met een beetje verstand, dat enkel Goud & Zilver veilig zijn. 

WEIMAR GOLD 2021


Panama is een geweldig land. Tenminste VOORDAT ze begonnen met de belachelijke covid-restricties zoals de erg zware lockdown. Hopelijk wordt het land snel weer normaal. Een belangrijke opmerking over de video staat hieronder. Het feit dat Panama geen CENTRALE BANK heeft en dat het land daarom hyperinflatie NIET in dezelfde mate zal ervaren als de VS, is een GROVE LEUGEN. Inflatie is een meer dan evenredig toename van de geldhoeveelheid. Daarom is ELK land dat de Amerikaanse dollar gebruikt, even hard onderhevig aan deze inflatie, zelfs Panama! Van zodra we hyperinflatie hebben in de VS, zullen we ook hyperinflatie hebben in Panama. De enige uitweg is om de Balboa los te koppelen van de Amerikaanse dollar. Positief is dat het land tenminste de mogelijkheid heeft om er iets aan te doen... [Spaanse video met Engelse ondertitels]


DE DDR IS EEN GOED VOORBEELD VAN WAT ER MET DE EUSSR & USSAR ZAL GEBEUREN.

intershopsIn tijden van depressie zal de vraag naar exportgoederen van Duitsland en de EU, gedurende enkele jaren volledig instorten door een gebrek aan FOREX. Er zal niet veel vraag zijn naar machines en chemische producten vanwege de sterke krimp van de wereldwijde productievolumes. Door de financiële crisis zullen veel internationale klanten de komende jaren niet het benodigde geld hebben om auto's en farmaceutische producten te kopen. Hierdoor hoeven de EU en Duitsland minder BUITENLANDSE producten te importeren. Hetzelfde geldt voor het "Made in China-land" of de VS.

Daarom zal de hoeveelheid deviezen die de EU en de VS in de toekomst tot hun beschikking zullen hebben, jarenlang zeer schaars zijn. De EU en de VS zullen echter essentiële goederen moeten importeren, vooral uit de energiesector: olie, gas en kolen. Ook zullen er diverse levensmiddelen geïmporteerd moeten worden.

DIT BRENGT ONS DIRECT BIJ DE DDR.

West-Duitse auto's, computers, koffie of bananen waren voor de DDR-burgers onbereikbaar. In zeldzame gevallen ontvingen Oost-Duitsers Duitse Marken van familieleden uit West-Duitsland of het waren politici en leden van de Stasi (Merkel was een STASI). Met dit geld konden de burgers (en politici) vervolgens West-Duitse goederen kopen in speciale wisselkantoren (INTERSHOPS). Het EU-gebouw in Brussel, heeft al gelijkaardige winkels waar enkel EU-ambtenaren en politici BELASTINGVRIJ kunnen kopen. Deze Gangsters hebben niet eens een Covid-pas nodig om het gebouw te kunnen betreden.

Sommige Oost-Duitsers hadden tijdens het Derde Rijk wijselijk zilveren munten gehamsterd. Het bezit van deze munten werd later legaal in de DDR. Het verbod op Goud werd echter streng gehandhaafd door de Oost-Duitse regering. Men zou bijna alles voor zilveren munten kunnen ruilen. Sterker nog: de Oost-Duitse Reichsbank kocht officieel zilveren munten. Met 7 van deze 5 Reichsmark-munten, betaalde de Centrale Bank een bedrag gelijk aan het maandloon van een Oost-Duitse arbeider (tegenwoordig zijn 7 x 1 oz. zilveren munten ongeveer 200$ waard). De reden; zilver was nodig in de DDR. Omdat er geen lokale zilverproductie was, moest de DDR zilver importeren... maar het had geen geld om dat te doen.


Belangrijke fundamentals:

 • Vandaag meer dan ooit: diversificatie is voor IDIOTEN! Eén van de redenen waarom zijn portfolio het buitengewoon goed heeft gedaan, is dat hij zijn investeringen concentreerde op enkele zeer goed onderzochte opportuniteiten, die hij als veel veelbelovender dan gemiddeld beschouwde en daarom beter presteerde dan de markt. Er is een gezegde "diversificatie is voor idioten". slot
 • Ze willen je eigenlijk laten geloven dat een schuldencrisis kan worden opgelost met meer schulden. 

Global money creation 1971 2020 

Belangrijke technicals:

 • Tussen nu en volgend jaar zien we mogelijks een kleine correctie slot
 • Een overvloed aan bearish factoren slot
slot slot
   
slot slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Vrijdag 12 november 2021 – Tijd om te stoppen met dromen. Mensenrechten bestaan niet meer: is vandaag de eerste dag van de nieuwe wereldorde?!


Bijgewerkte secties: (gedeeltelijk) Zilver, Euro en GoudJuniors

fauci loved kidsJoe Biden negeert de uitspraak van de federale rechtbank. De Democraten kunnen maar beter wakker worden omdat deze globalistische Duivels zich hun partij hebben toegeëigend. Vaccins redden geen levens, de regering Biden gebruikt dit enkel om mensen onder controle te houden. Ga je niet voor een booster, dan zal je je rechten opnieuw verliezen.

Beetje bij beetje, gaat men telkens een stap verder. De ideeën over hoe de samenleving te veranderen, lijken erg op wat Hitler Duitsland aandeed. De regering Biden heeft bedrijven opgedragen de (hoogste) rechtbanken te negeren en 'zijn' bevelen op te volgen, wat op zich al schandalig is. Dit is de volledige ondergang van de rechtsstaat! Hij roept bedrijven op om hun werknemers te dwingen zich te laten vaccineren en vraagt ​​hen de uitspraak van de rechtbank te negeren.

Binnenkort ook bij jou! In Australië halen ze met geweld kinderen weg van hun ouders, arresteren ze zwangere vrouwen en doen ze er alles aan om mensen te laten vaccineren!

 

"Vaccinatiecertificaten en mandaten; één groot rookgordijn.”

Voor degenen die nog GELOVEN in het BIS, IMF, VN,... zelf ben ik al jaren actief in de internationale financiële wereld en ik kan bevestigen dat wat Mads uitlegt in de video correct is en de realiteit is. In deze video schetst Mads Palsvig de big picture van hoe de financiële wereld werkt en hoe de COVID-sage daarin past. Hij was een bankier in Londen die staatsobligaties verhandelde voor grote banken en merkte wanpraktijken op bij de centrale banken. Hij beschrijft hoe de Verenigde Naties, de Wereldbank en het IMF, landen met schulden verlammen en die schuld gebruiken om hen onder de duim te kunnen houden. Een must-see om een ​​frisse kijk te hebben op de haute finance en hoe de machtsstructuur in de wereld echt werkt.

Inflatie is alomtegenwoordig aangezien we de 1e fase van hyperinflatie ingaan: boodschappen in de supermarkt, tweedehands auto's (de favoriete inflatiehedge in Zuid-Afrika), energie,... We hebben zowel hogere prijzen als een tekort aan producten. Wat de meeste mensen niet begrijpen, is dat er maar weinig manieren zijn om aan de verborgen belasting van inflatie te ontsnappen en aandelen zijn zeker GEEN goede en veilige bescherming. Iedereen zal een MILJARDAIR worden... en niks bezitten!

"Deze brandbare mix van onwetendheid en macht zal vroeg of laat in ons gezicht ontploffen."

Er is iets zorgwekkends aan de hand! “Science is a way of skeptically interrogating the universe with a fine understanding of human fallibility. If we are not able to ask skeptical questions, to interrogate those who tell us something is true, to skeptical of those in authority, then we are up for grabs for the next political charlatan who comes along.”
Met andere woorden, als de wetenschap niet meer in vraag kan gesteld worden en kritische vragen verboden zijn, dan staat er ons een gevaarlijke toekomst te wachten. Dit brandbare mengsel van onwetendheid en macht zal vroeg of laat in ons gezicht ontploffen. Als mensen idiote, moderne politici hun show laten opvoeren, zal de pleuris uitbreken... zoals nu begint te gebeuren.

Verwacht van de autoriteiten en centrale banken dat 1) ze bewust meer inflatie zullen opzoeken, terwijl 2) ze liegen over de echte inflatieniveaus en dan 3) de rentetarieven onderdrukken om gedeeltelijk hun schulden weg te inflateren met 4) steeds zwaarder ontwaarde valuta's. De economie doet het niet geweldig: dit is de Grote Depressie van de 21e eeuw!


We waren correct met onze voorspellingen voor Goud in 2003 en 2016. Onze lezers weten wat we bedoelen met halfway correction. We zijn GEEN CASINO en proberen onze lezers te laten begrijpen WAAROM men op een bepaalde manier moet investeren en welke vermogenscategorieën en instrumenten het beste zijn. We behandelen alle activa. Van onroerend goed tot bankdeposito's. In het abonneegedeelte leggen we uitgebreid uit met behulp van grafieken, waar we staan ​​in de Goud & Zilver-cyclus en wat de koersdoelen zijn. We proberen ook in te schatten WANNEER we bepaalde koersdoelen zullen bereiken en WAAR je moet in beleggen. Een klein foutje en je kunt alles kwijtraken. 

called gold bull 2021 11 08 

Goud presteerde beter dan aandelen. Dit is voor alle briljante aandelenbeleggers die niet kunnen begrijpen waarom iemand goud zou bezitten in de 21e eeuw. Niet slecht voor barbaarse relikwieën!

 • 3 januari 2000... Goud 290$ ->Vandaag ongeveer 1850$ of 6,2x hoger.
 • 3 januari 2000….Dow 11.357 ->Vandaag ongeveer 36.327 of 3,2x hoger.
 • 3 januari 2000….S&P 1.455 ->Vandaag ongeveer 4.697 of 3,3x hoger.
 • 3 januari 2000…..Nasdaq 4.131 -> Vandaag ongeveer 15.971 of 3,9x hoger.

Belangrijke fundamentals:

 • De US-dollar slot

Belangrijke technicals:

 • slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Woensdag/donderdag 10, 11 november 2021 – Wees op je hoede voor het komende digitale monster!


Bijgewerkte secties: Uraniumaandelen

Groeiende digitale controle zal miljoenen mensen uit de midden- en lagere klassen tot een moderne slaaf maken. Hieronder volgt een korte maar briljante analyse van wat er vandaag gebeurt en waar we naartoe gaan: volledige digitale controle door de autoriteiten en een volledige communistische tirannie. In de video legt Thierry ook DUIDELIJK uit wat COVID is en WAT deze vaccins zijn. Belangrijk om te weten, is dat deze vaccins het menselijk DNA BESCHADIGEN en GEVAARLIJK zijn. Het is net DNA dat nodig is om beschadigde en/of vernietigde cellen te herstellen.

Het feit dat er meer besmettingen zijn na de massale vaccinatie en meer gevaccineerde mensen die de ziekenhuisbedden vullen, zou in ieder geval een belletje moeten doen rinkelen! Het feit dat de autoriteiten hun vuil spel blijven spelen, is zeer, zeer verontrustend. Als dit niet over een pandemie gaat, moet het over iets diepers en zelfs gevaarlijker gaan. Misschien is het de hoogste tijd om je spaargeld en beleggingen te herschikken!?

Het draait allemaal om TOTALE CONTROLE! Thierry legt de link tussen het Covid-gebeuren, de QR-code en de totale controle door de autoriteiten over alle aspecten van het leven: gezondheid, geldzaken, uitgaven, belastingen, reizen, vakanties,...

Een digitale dollar van de Federal Reserve en een digitale euro van de ECB wordt steeds meer realiteit terwijl er geen enkele noodzaak voor is want ze zijn nu al grotendeels digitaal. Het is beangstigend omdat het enkel gaat om directe controle over de valuta, de economie en dus de mensen. Terwijl de Federal Reserve (en de ECB) zich voorbereiden om binnenkort een herziening van een mogelijke digitale valuta van de centrale bank te lanceren, moeten burgers zich bewust zijn van alle negatieve gevolgen die kunnen voortvloeien uit een digitale munt van de centrale bank (CBDC). Je ziet nu al dat de centrale banken een PR-campagne begonnen zijn om het publiek warm te maken voor een digitale valuta (daarom staan ​​ze andere cryptocurrencies toe - althans voorlopig). Ze zullen praten over de vele voordelen en transparantie van gebruik, over de blockchain-technologie... Maar achter dit alles zit er controle; het vermogen om de economie en de mensen te controleren, met meer mogelijkheden dan ooit tevoren.

De inflatieverwachtingen schieten de lucht in. De inflatie ontwikkelt zich in een tempo dat bijna 3x sneller is dan de reële groei van het bbp - een cijfer dat de Fed niet langer kan negeren. Dit is de reden waarom Powell geen andere keuze had dan op zijn persconferentie van november aan te kondigen, dat de Fed vanaf deze maand haar aankopen van MBS (mortgage-backed securities) en Treasuries met $ 15 miljard per maand zou verminderen. Dat is totdat Powell terug van koers verandert (zoals we verwachten) en daarmee officieel de economie verder naar de rand van het monetaire klif duwt.

Vind je dit interessant? Deel het dan met je familie en vrienden!

Als de depressie zo erg wordt als we denken, zullen mensen hun inkomen en hun baan verliezen en niet in staat zijn hun hypotheek af te betalen. Bekijk de video hieronder om uit de eerste hand te horen hoe het was tijdens de hyperinflatie in Roemenië. Besef dat het deze keer veel erger zal zijn omdat het nu in de hele westerse wereld zal gebeuren. En waarschijnlijk ook in China.

Enkel voor abonnees: 

slot

Belangrijke fundamentals:

 • Goede wijn moet rijpen. Attente lezers die zich de afgelopen jaren in de uraniumsector hebben gepositioneerd, hebben hun investering al verdriedubbeld. In plaats van de MASSA te volgen, waren ze hen voor!

slot

slot slot
 
slot lifestyle usa 2021 11 08
Inflatie tast de reële koopkracht aan. Hetzelfde geldt voor huisvesting: in plaats van 2 jaarinkomens heb je er vandaag 20 nodig om een​huis te kopen...
expected crash size 2021 11 08 speed of inflation

Belangrijke technicals:

 • slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Maandag/Dinsdag 8-9 november 2021 – Bereid je voor op de grootste crisis ooit!

Bijgewerkte secties: Can$ & goud, Pond & goud, Zweedse kroon & goud, Aussie & goud, 
Yen & goud, Rand & goud

Klimaatsverandering is nu volledig gepolitiseerd. Maskers zijn een politiek statement geworden! Bureaucraten het investeringsbeleid laten bepalen op basis van wilde en onvoorspelbare schattingen is een recept voor een ramp (zoals de voorspelling van de mondiale temperaturen over 30 jaar). Maar dit gebeurt natuurlijk al. Investeringen in fossiele brandstoffen nemen snel af, terwijl andere economische en betrouwbare energiebronnen, zoals kernenergie, maar moeizaam aan kapitaal geraken.

"Dit is de reden WAAROM de energieprijzen dramatisch zullen stijgen, terwijl de wereld tegelijkertijd grote tekorten zal ervaren."

Terwijl we een transitie hebben naar groenere energiebronnen, zullen we steeds meer stroomstoringen zien. Aardgas wordt in de EU verhandelt aan het equivalent van 200$ per vat ruwe olie. Dit is exclusief de hoge belastingen. De energiecrisis zal niet snel verdwijnen, aangezien er geen snelle oplossing is na een aantal jaren met een gebrek aan investeringen en slechte investeringen. Een lagere vraag zal ook niet de oplossing zijn, aangezien geen enkele beleidsmaker die weg wil bewandelen. Het risico van een complete energiecrisis die de financiële markten en economieën kan destabiliseren is nabij...

"Het is nu officieel, onze leiders zijn een stel gevaarlijke oplichters, leugenaars, idioten en psychopaten."


DE DREIGING VAN HYPERINFLATIE; DE CENTRALE BANKEN KUNNEN ENKEL NOG PRATEN,... EN MEER FIATGELD UIT HET NIKS CREËREN.

no inflation 2021 11 04We bevinden ons nu op een punt waar de westerse Centrale Banken eerlijk gezegd in de val zitten. De rente is kunstmatig tot nul gemanipuleerd. Maar noch de Fed, noch de ECB zijn  begonnen met het verminderen van hun balansen, hoewel ze blijven zeggen dat ze dat uiteindelijk zullen doen. Centrale Banken hebben geen beleidsinstrumenten meer om op de volgende crisis te reageren. Een crisis die ironisch genoeg het gevolg zal zijn van de verkeerde allocatie van fondsen en investeringen, die ze zelf hebben aangewakkerd door hun balansen roekeloos uit te breiden en de rente tijdens de pandemie tot nul te verlagen.

De rente kan eenvoudigweg niet lager worden gemanipuleerd bij de volgende crisis. Als de Centrale Banken de huidige stimulus waarmee onze economieën gedrogeerd zijn, afbouwen, zal het hele systeem instorten. Met rentetarieven van 6, 7 of 8% procent zouden de VS, de EUSSR, Engeland, Japan,... van de ene op de andere dag failliet zijn. Als reactie op de onvermijdelijke volgende crisis, zullen ze geen andere keuze hebben dan het financiële systeem te overspoelen met nog meer papiergeld, wat tot hyperinflatie zal leiden.

Geen inflatie? Enkel in je stoutste dromen. De werkelijke inflatie van de consumentenprijzen ligt veel dichter bij 10% dan bij de valselijk gepropageerde 2%.

We verwachten dat de prijzen van levensmiddelen nog eens met 20% zullen stijgen, tussen nu en het einde van het jaar. Autoriteiten en politici zijn niks anders dan leugenaars. Ze zullen natuurlijk de schuld leggen bij Covid en de door hen ingevoerde lockdowns. Ze zullen volharden in het kwaad en er alles aan doen om onze economieën en samenleving te vernietigen. Net zoals de leiders van de USSR dat deden tot 1989.

De huidige democraten en democratieën zijn niets anders dan communistische tirannieën & entiteiten. De populariteit van Joe Biden neemt af omdat iedereen ziet dat hij seniel is, niet eens een zin kan bouwen of zijn woorden kan onthouden. Hij heeft zelfs problemen met het lezen van zijn autocue. Als gevolg van het wanbeleid zullen de Democraten (socialisten) veel zetels in het Congres verliezen en hopelijk de verkiezingen van 2022. We vermoeden dat de Democraten waarschijnlijk de meerderheid in het Huis (van Afgevaardigden) zullen verliezen en dat Pelosi zal moeten vertrekken. Laten ons hopen...

Biden en de Democraten doen met deze "infrastructuur-wet van $ 1,2 miljard" precies hetzelfde als Roosevelt deed tijdens de Grote Depressie van de jaren dertig. Het verspillen van geld werkte toen niet en zal nu ook niet werken.

Mensen die tot 1989 onder het communisme leefden in de USSR en in communistische satellietstaten, weten allemaal heel goed wat het is om onder een socialistisch (=communistisch) regime te leven. Ze hebben de ontberingen aan den lijve ondervonden. Ze zagen hoe aardappelvelden beschermd werden met prikkeldraad. Ook weten ze wat het is om 2 jaar op een TRABANT van karton te wachten. Ze weten wat het is om bespioneerd te worden door de STASI (Merkel is een EX-STASI! Doet het een belletje rinkelen?).

Voordat het IJZEREN GORDIJN viel in 1989, was ik verschillende keren in Oost-Europa. Geloof me, dat was geen fijne ervaring. Het lijdt geen twijfel dat deze onprettige ervaring nu naar de EUSSR komt, en misschien zelfs naar de VS (tenminste in bepaalde staten, zoals Californië, New York,...). We verwachten dat mensen die in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk wonen het slechtst af zullen zijn. Vooral de mensen die in steden en dichtbevolkte gebieden wonen.

 

Deel dit verhaal met je vrienden! (kopieer de link)
 

GOUD voor voedsel in Venezuela, Zimbabwe,... Nee, je kunt geen Goud & Zilver eten maar al eeuwenlang hebben mensen ALTIJD VOEDSEL en ONDERDAK kunnen BETALEN met FYSIEK Goud & Zilver. In tijden van crisis en hyperinflatie wordt het onmogelijk om dit te doen met valuta, bankdeposito's,... En degenen die in crypto's geloven, moeten zich ervan bewust zijn dat we in tijden van crisis misschien zelfs geen elektriciteit zullen hebben. Dus HOE gaan ze goederen en diensten kopen met crypto's als er geen stroom is? (In veel Afrikaanse landen gaan zelfs vandaag de dag mensen op zoek naar goud om voedsel te kopen.) 


Enkel voor abonnees: we moeten ons concentreren op onze eigen survival ​​van de "grootste financiële crisis van de 21e eeuw".

Het moge duidelijk zijn dat de oplossing niet eenvoudig is:

slot

"Goud is niet om te gokken, maar om te beleggen. Het is 'de activa' voor vermogensbehoud, geen manie/speculatie om rijk te worden."


Belangrijke fundamentals:

 • De officiële verwachtingen van de Centrale Bank (Fed, ECB, BoE, BoJ,...) slot
Degenen die durven te doen alsof crypto's het nieuwe goud zijn, vergissen zich serieus. Alles wat uit het niets is gemaakt, of het nu fiatgeld of crypto's zijn, is niets waard.

Belangrijke technicals:

slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Donderdag/vrijdag 4, 5 november 2021 – Gekke gold bugs of superintelligente mensen?


Bijgewerkte secties: Goud-$, Zilver, US dollar, Rupee goud, Zwitserse frank & goud
Euro & goud

DEFINITIE VAN TAPERING: AFBOUW VAN DE STIMULUS, DUS MINDER FIATGELD CREËEREN DAN GEPLAND.

spike food pricesEr is een enorme piek in voedselprijzen! Er broeit iets... en het is NIET goed! Politici hebben de economie om zeep geholpen met hun STOMME Covid-regels.

China heeft families gewaarschuwd om een voorraad aan voedsel en andere essentiële zaken op te slaan, aangezien men de restricties drastisch aanscherpt om een ​​kleine uitbraak van Covid-19 onder controle te krijgen! (zever) Het Chinese ministerie van Handel noemde uitbraken van Covid of mogelijke lockdowns niet als reden voor de waarschuwing. Maar het ministerie drong er wel op aan bij de autoriteiten die verantwoordelijk zijn voor lockdowns, om snel informatie bekend te maken over waar en hoe mensen essentiële zaken kunnen krijgen... 

"Gekke Gold bugs of superintelligente denkers? Dit doet me denken aan de beweringen van Harry Dent, dat goud zou dalen tot 250$. Ik was zijn beweringen zo moe..." 

Bij degenen die het mechanisme van het financiële systeem en 'economie' BEGRIJPEN, bestaat er niet de minste twijfel over wat er in de nabije toekomst gaat gebeuren. HET is gewoon een kwestie van WANNEER. We weten dat het 'WANNEER' dichtbij is, maar helaas kunnen enkel leugenaars de juiste timing voorspellen.

Eén ding weten we uit ervaring: hoe negatiever de pers, des te negatiever de publieke visies en hoe dichterbij de uitbraak. historic bearish gold callsHoe positiever de pers, des te meer optimistische visies, hoe dichterbij de neergang (zie hieronder de grafieken voor vastgoed).

 1. New York Times, 26 maartThough happily out of the precious metal, Mr. Heim is no more bullish on the present state of the stock market than any of the unreconstructed gold bugs he's had so much fun twitting of late. He's urging his clients to put their money into Treasury bills.”
  Ik wed dat veel klanten van de heer Heims niet al te blij waren toen goud in januari 1980 verzesvoudigd was, terwijl de Amerikaanse dollar - die de waarde van schatkistpapier ondersteunt - maar liefst 26,2% van zijn koopkracht verloor in dezelfde periode
 2. New York Times, 20 juliIt's a seller's market. No one is buying gold,' a dealer in Zurich said.”
  Klinkt bekend. Maar wat dan? Een succesvolle belegger zijn, betekent vooruit kijken en zoeken naar opportuniteiten, niet beleggen in iets wat op dit moment populair is.
 3. Time magazine, 2 augustusThough the price recovered to $111 by week's end, that is still a dismal figure for gold bugs, who not long ago were forecasting prices of $300 or more.” 
  Blijkt dat die voorspelling van 300$ door de gold bugs TE LAAG was. Goud zou in minder dan vier jaar 850$ bereiken.
 4. Time magazine, 2 augustus. Meanwhile, the economic conditions that triggered the gold boom of 1973 through 1974, have largely disappeared. The dollar is steady, world inflation rates have come down, and the general panic set off by the oil crisis has abated. All those trends reduce the distrust of paper money that moves many speculators to put their funds in gold.” 
  Hoe kortzichtig kun je zijn? De symptomen waren misschien wat verlicht, maar de problemen waren nog steeds aanwezig, zoals de goud- en zilverprijzen later zouden bewijzen.
 5. 19 augustus New York Times. Our own predictions are that gold will go below $100, with some hesitation possible at the $100 level.” 
  Oeps! Goud daalde nooit onder de 100$, dus als je naar meneer Heim luisterde of zelfs maar wachtte om te kopen tot goud onder de 100$ zakte, kreeg je nooit de kans om te kopen, ofwel betaalde je veel meer.
 6. New York Times, 19 augustus. Currently, Mr. LaLoggia has this to say: ‘There is simply nothing in the economic picture today to cause a rush into gold. The technical damage caused by the decline is enormous and it cannot be erased quickly. Avoid gold and gold stocks.” 
  Je kan zien dat er commentaren werden gegeven, enkele dagen voor de bodem! Beleggers hadden precies het tegenovergestelde moeten doen van wat hij aanbeveelde.
 7. New York Times, 29 augustus. Gold was an inflation hedge in the early 1970s,” the Citibank letter says. "But money is now a gold-price hedge."
  Serieus? Dit klinkt alsof medewerkers van Citibank de definitie van geld moesten leren. Dit doet me denken aan enkele van de domme opmerkingen die we tegenwoordig weer horen, net zoals de man die goud een "pet rock" noemde (en goud is met 52% gestegen sinds hij die opmerking maakte).

Mensen hebben de keuze, of ze blijven luisteren naar het GRATIS ADVIES van de Mainstream Media en/of abonneren op goedkope beleggersbrieven, of ze betalen een abonnement op een onafhankelijke, professionele financiële nieuwsbrief, geschreven door ervaren PROFESSIONALS...zoals Goldonomic!

Goed advies is nooit gratis. Voordat je het beseft, ben je de KOSTEN van je abonnement al kwijt aan beleggingen en de aankoop van onroerend goed... Belangrijk om te begrijpen, is dat de huidige situatie en dus ook het PROBLEEM dramatisch en INTERNATIONAAL is.

Vastgoedgrafieken enkel voor abonnees.

DUTCH real estate peak 2021 11 01 slot
Vastgoedprijzen zijn al minstens 400 jaar niet zo duur geweest.  
investeren in onroerend slot
Een Belgische financiële krant voorspelt nog een stijging van de vastgoedprijzen met 3,5%.   
real estate in lira 2020 21 Inflation per country 2021 11 01
Voor inflatie gecorrigeerde prijzen van onroerend goed in Turkije, een stijging met 15%, maar >>>>> De Turkse lira verloor 27,80%... dit maakt dat het totale jaarlijkse nettoverlies 27,8% - 15% = 12,80%!

p.s. Geloof het of niet maar er zijn nog steeds mensen die beweren dat investeren in onroerend goed en in het bijzonder in Turks onroerend goed, een verstandige beslissing is.


 Belangrijke fundamentals:

 • Welkom in de SUPER BUBBEL! Degenen die geloven en HOPEN dat deze zeepbel zal verdwijnen, staan voor een verschrikkelijke verrassing. Houdt er rekening mee dat de omvang van "de crash" elke keer GROTER is. Verwacht TEN MINSTE een crash van 95%, uitgedrukt in echt geld!
 •  slot

Belangrijke technicals:

 • Wat de FED ook zal aankondigen (minder of meer tapering), slot
   
slot   slot
   
slot slot
   
slot slot
+100% tegenover de huidige prijs...  

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Jullie zijn liever bang dan te moeten toegeven dat de overheid jullie in de maling neemt! Erg te moeten vaststellen dat een regering niet meer in het belang van de bevolking handelt! Mensen geloven makkelijker GROTE LEUGENS dan de waarheid. Global Warming is net eenzelfde leugen maar anders...Wij leven in een schijn-democratie!


Maandag/woensdag 1-3 november 2021 - Dit is het begin van een wereldwijde, dramatische vastgoedcrash!


Bijgewerkte secties: Staatsobligaties in de EU, Bedrijfsobligaties

Een belangrijk uitgangspunt van de leninistische staat was: "vertrouwen is goed maar controle is beter". Met de CORONAPAS is dit cruciale onderdeel van het marxistisch-leninistische recept geïmplementeerd. (Vertrouwen was zo volkomen als onbestaande in de oude Sovjet-Unie).

Zo was het leven in de jaren vijftig toen geld nog ECHT was!

Echt geld en een echte democratie met niet-professionele politici brengt vooruitgang.  Dit is wat de wereld vandaag is, uitgebuit door professionele politici.

Autoriteiten zijn ENKEL goed in belastingen heffen of beter gezegd in legale diefstal (en in inflatie, een geniepe vorm van belasting ). Het officiële verhaal is dat ze het doen om de arme mensen te helpen. Maar eigenlijk is het niets anders dan legale diefstal van de koopkracht van het volk. Om één of andere reden realiseren de mensen zich niet dat zij het zijn die elke cent belasting betalen. Biden en andere G20-wereldleiders bekrachtigden de grensverleggende, wereldwijde minimumbelasting voor multinationals. De nieuwe wereldwijde minimumbelasting van 15 procent, is bedoeld om de decennialange daling van de belastingtarieven voor multinationals over de hele wereld ongedaan te maken. Bedrijven zullen echter andere manieren zoeken om de extra belasting te omzeilen.

Westerse politici en centrale bankiers geven een uitleg voor de snel stijgende prijzen – van knelpunten in de toeleveringsketens tot hun favoriete boeman; Vladimir Poetin. De echte oorzaak durven ze niet te vermelden; namelijk zichzelf.

"Inflatie is altijd en overal een puur monetair fenomeen" - Milton Friedman.

De prijzen in fiatgeld blijven omhoogschieten in de westerse economieën. Of het nu gaat om onroerend goed, aandelenmarkten, cryptocurrencies, voedsel, consumptiegoederen of energie, we zien consequent enorme prijsstijgingen die de loongroei ver overtreffen (anders gezegd daalt het reële inkomen sterk). De afgelopen maanden is de situatie steeds erger geworden en hebben we niets dan excuses gehoord van het politieke establishment: van knelpunten in de toeleveringsketens tot beschuldigingen dat de Russische president Vladimir Poetin persoonlijk de aardgasvoorziening manipuleert. Natuurlijk zou het westerse establishment nooit overwegen de schuld te leggen waar die hoort; bij zichzelf.

Hoewel velen in de financiële sector, in het bedrijfsleven en de politiek dit feit proberen te verhullen, is inflatie in wezen een expansie van de geldhoeveelheid. Prijsstijgingen zijn een gevolg van een groeiende geldhoeveelheid. Hoe meer geld er in omloop is, hoe meer de prijzen stijgen. Waar de prijsstijgingen het meest acuut zijn, hangt af van hoe de nieuw gecreëerde valuta in de samenleving worden verspreid.

Heb je ooit al meegemaakt dat je ging winkelen en merkte dat de prijs van je favoriete product was verdubbeld? Sprong je toen een gat in de lucht van vreugde? Nee, natuurlijk niet. Inflatie komt enkel de centrale banken en regeringen ten goede, die proberen hun enorme schulden af ​​te betalen. Een serieuze adder onder het gras, is dat ze je koopkracht moeten vernietigen om het te doen - een feit dat ze voor je willen verbergen.


Vastgoed staat op zijn top en de verkopen beginnen te dalen. In werkelijkheid is de vastgoedsector al maanden geleden begonnen met dalen... uitgedrukt in echt geld. De kwaliteit, niet het BBP is van belang voor onroerend goed. Nederlands en Belgisch vastgoed staat op een niveau dat in 400 jaar niet meer is gezien en weet je wat, er zijn nog steeds mensen die dromen dat de prijzen zullen blijven stijgen. Ze WEIGEREN de mechanismen van onroerend goed te begrijpen...omdat ze niet weten wat ze met hun spaargeld moeten doen om te overleven wat er gaat komen...wij WETEN het wel! Het kost slechts iets minder 600€ als je het ook wilt weten. Dat is veel minder dan wat je op het punt staat te verliezen als je denkt het beter te weten.

Het aantal gedwongen huisverkopen stijgt.

Belangrijke fundamentals:

 • Zoals het met de automobielsector gaat, zo gaat het met de economie (oud gezegde). slot
 • Trap niet in het verhaal van de tekorten door COVID! Covid is niets anders dan AFLEIDING. We ervaren tekorten omdat we aan het begin van exponentiële inflatie of hyperinflatie staan. Degenen die VANDAAG niets doen, komen te laat! Merk op dat op dit moment de tekorten groter zijn in de VS dan in Europa. Houd er echter rekening mee dat als het vandaag regent in de VS, het morgen zal beginnen druppelen in de EUSSR. Zie de video hieronder voor meer.
 • Dat is PRECIES het moment waarop ze de COVID-oplichterij begonnen: eind 2019! slot
 • De VS bereikt het op één na grootste tekort ooit van $ 2,77 biljoen na 2 jaar pandemische uitgaven.
 • Goudbankiers slot

 

Belangrijke technicals:

 • slot

ireland

 © De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic

Categories: Financieel Nieuws

Twitter