19
november
2018

NOVEMBER'18

Trots een sterkere Dollar en Zwakkere aandelen & obligaties blijven Goud en Zilver vast! - uitstekend...

[Most Recent Quotes from www.kitco.com] [Most Recent Quotes from www.kitco.com]

 

Maandag 19 november 2018 - In moeilijke tijden krimpen "activa" ..."verplichtingen" krimpen echter NOOIT!


Bijgwerkte secties: Olieaandelen ,Ruwe olie, Uranium, Biotech-farma, Banken=slecht, Steenkool en zeldzame mineralen, Landbouwproducten, 

Het probleem met de Italiaanse begroting en het conflict tussen de Italiaanse regering en de EU heeft de rendementen op Italiaans staatsobligaties doen stijgen. Zodat een herhaling van de eurocrisis van 2011 dreigt die Mario Draghi er toe zal dwingen om de geldpersen weer te doen draaien.  Italië had in augustus belangen in de Duitse banken voor een bedrag van minsens $558 miljard. Deutsche Bank kan niet meer verliezen slikken, zodat Italië Draghi zal dwingen om in actie te komen zoals Spanje dat enkele jaren geleden deed. De Italiaanse economie is de 3de in Europa en de politici van het land zullen geen heruitgave van de Griekse deal aanvaarden.

[zie de video hieronder - Rajoy was een leugeneaar van formaat.. hij beloofde lagere belastingen voor de verkiezingen om die vervolgens na de verkiezingen gewoon op te trekken tot recordniveaus...de domme Spanjaaden kregen waarvoor ze gekozen hadden.

De Euro en de US-Dollar zijn elkaar waard: ze zijn allebei NIETS waard. De US-Dollar staat op het punt om zijn status als wereldreservemunt te verliezen maar de Euro zal niet in staat zijn om die positie over te nemen. Ook de Chinese Yuan zal dat niet kunnen want een papieren munt gecontroleerd door COMMUNISTEN kan er nooit van dromen om een reservemunt te worden.

(wist u dat de Yuan volledig gecontroleerd wordt door de communistische overheid en dat Chinese zakenlui maar $ 12,500 mogen meenemen op internationale trips!? - controleer het geld en u controleert het volk) . Conclusie: heb edele metalen en bewaar u uw goud en zilver op een veilige plaats.

Belangrijke fundamentals:

 • De Schall Law Firm, een internationaal advocatenkantoor dat de rechten van aandeelhouders verdedigt, onderzoekt voor de aandeelhouders van BWX Technologies, Inc. (BWXT) claims in verband met schending van §§10(b) en 20(a) van de Securities Exchange Act of 1934 en Rule 10b-5 van de U.S. Securities and Exchange Commission.
 • GE gaat in versneld tempo het belang in Baker Hughes afbouwen. General Electric heeft het moeilijk op de beurs en daarbuiten. Het rendement van 5% op de junior subordinated perpetual obligatie is vorige week opgelopen tot 15%. Dat is een snelle stijging, zodat veel slecht nieuws al ingeprijsd zit.
 • We hebben het einde van de John Law GEKTE nog niet gezien. Lafarge (hoofd IMF) zegt dat de overheden hun eigen cryptocurrencies mogen introduceren. Christine Lagarde steekt de loftrompet over deze nieuwe technologie. . Wanneer mensen als zij het noorden kwijt raken, weet men dat het einde nabij is....
 • Lage en negatieve rentevoeten liggen aan de basis van een grote pensioencrisis. Er komt iets heel ergs op ons af, iets dat veel erger is dan de meesten verwachten....meer in de abonneesecties

Belangrijke technicals:

...meer in de abonneesecties  

© -  Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Vrijdag 16 november 2018 - Al Capone was een sympathieker figuur dan eender welke overheid ooit zal zijn.


Bijgewerkte secties: Olieaandelen , Ruwe olie, 

De overheid zit achter de grootste gouddiefstal uit de geschiedenis. Wie edelmetalen bezit en die niet buiten het bereik van de overheid bewaart, bezit eigenlijk NIETS! Onze grootste zorg is dat de overheid mogelijk ons goud zal aanslaan. In dat geval zouden goud en zilver u door een financiële crisis loodsen, enkel en alleen om daarna door de overheid aangeslagen te worden. Zo raken we niet alleen onze buffer kwijt maar ook een deel van onze welvaart.

Probeer niet om winsten op korte termijn te accumuleren...belangrijk is dat u aan het einde van het verhaal nog in bezit bent van uw spaargeld. Onder normale omstandigheden kost het jaren beleggen om serieuze winsten aan de kant te kunnen zetten. Weinig beseffen evenwel dat deze winsten in een wip en een zucht uitgewist kunnen worden. En dat geldt op de eerste plaats voor winsten in Fiat Money en in derivaten.

 1. Houd fysiek goud/zilver aan.
 2. Sla het op in een kluis met directe toegang. Indien mogelijk in uw eigen kluis.
 3. Er mag geen tussenpersoon tussen belegger en kluis zijn.
 4. Die kluis moet in een juridisch veilig land zijn, zoals bijvoorbeeld Panama.
 5. Het beste is een kluis in een tax free zone is best (Panama).
 6. De wetgeving mag geen geschiedenis hebben van het aanslaan van goud.
 7. De kluis moet privé zijn, niet van een bank of andere financiële instelling of van een muntslag eigendom van de staat.
 8. De uitbater van de kluis moet de beste adelbrieven kunnen voorleggen.
 9. Het goud/zilver moet verzekerd zijn door een verzekeraar van topkwaliteit...zoals Lloyds of London (Panama).
 10. Gemakkelijk en het kost niet meer dan het thuis te bewaren....stuur ons een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer.

v

Tijdens WWII werden Belgische, Franse en Nederlandse boeren rijk. Na de oorlog werd hun geld echter aangeslagen door de overheid. Met als uitleg dat het systeem moest uitgekuist worden en alle oorlogswinsten aangeslagen. De echte reden was echter dat deze landen bankroet waren en dat ze het geld van de burgers nodig hadden om hun verliezen te dekken. 

In Frankrijk verloren Andre Citroen en Louis Renault eveneens hun fortuin. Louis Renault pleegde zelfmoord in de gevangenis van Fresnes waar hij opgesloten zat. Op 1 januari 1945 werd het bedrijf posthuum aangeslagen en genationaliseerd.

Belangrijke fundamentals:

Belangrijke technicals:

 • We hebben tal van interessante signalen....wie te gierig is om abonnee te worden, zal zich dat achteraf beklagen...meer in de abonneesecties.

© -  Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Donderdag 15 november 2018 - Aardgas (energie) wordt duurder- hebben we een breakout?


Bijgewerkte secties: Juniors , Aardgas & aardgasaandelen, 

Gelooft u nog in banken, centrale banken, fiat money, obligaties, derivaten, financiële producten gecreëerd bij de banken??...!? In dat geval bekijkt u beter onderstaande video 2x. Laat ook uw vrouw kijken als ze emotioneel doet over goud!  [ondertitels in het nederlands - en weet dat tot op heden niemand rijk is geworden door handel te drijven in goud; de marges zijn erg klein; reken het zelf maar eens uit]

 

In de update van morgen vertellen we hoe DIKWIJLS de overheden goud en zilver hebben aangeslagen en HOE en WAAR u uw edelmetalen veilig kan bewaren.....

Belangrijke fundamentals:

Dit zijn enkele redenen waarom FYSIEK goud & zilver gekocht en bijgehouden mogen worden:

 1. Omdat alle FIAT currencies ALTIJD verdwijnen na 40-50 jaar.
 2. De wereld verzuipt in de schulden.
 3. De marktpsychologie van Greed en Fear.
 4. Het ACCIDENT dat weinigen verwachten en dat globaal zal zijn.
 5. Goud & zilver hebben een bewezen track record van meer dan 6,000 jaar!
 6. Vandaag zijn goud en zilver spotgoedkoop (wie aan verkopen denkt, moet wel gek zijn).
 7. Om de nachtrust veilig te stellen.....meer in de abonneesecties

Belangrijke technicals:

..meer in de abonneesecties  

Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Woensdag 14 november 2018 - Goud circuleert nog niet zoals geld. En zal dat misschien ook nooit doen. (Gresham's wet)


Bijgewerkte secties: Majors 

Denk 2x alvorens de overheid (vooral socialisten & democraten) te vertrouwen, want ze willen uw spaargeld AANSLAAN...

Venezuela gold reserves 2018Vandaag is het Venezuela; morgen kan het eender welk ander land zijn uit de lijst van 30 waarvan het goud opgeslagen ligt in BOE kluizen. Venezuela wil zijn goud dat opgeslagen ligt in de kluizen van de Bank of England terug. De Britten zeggen echter “NO”. Dit zou alle mogelijke alarmlichtjes moeten doen flikkeren.

“Alleen al de vraag dat Londen de Venezolanen vroeg waarvoor ze dat geld nodig hebben, zegt al voldoende. Het is onmogeljik om het geld rechtstreeks vanuit de Bank of England te verkopen.

Nota: Venezuela verkocht al 50% van zijn goudreserves.

Duitsland, naar goudbezit in de wereld de nummer 2 na de VS met 3,378 ton slaagde er vorig jaar in om 300 ton vanuit de VS weer naar huis te brengen. Het kostte de VS verschillende jaren om dit te doen. De staven die terug naar huis werden gebracht, droegen echter andere labels. Wat doet veronderstellen dat de VS ze op de markt hebben gekocht. Het goud lag dus niet op zijn plaats toen de Duitsers er om vroegen.  Mogelijk geldt hetzelfde voor het Venezolaans goud in Engeland. En moeten de Engelsen het ook ergens zien te kopen.

Belangrijke fundamentals:

 • Zweden steunt officieel een CryptoCurrency en aanvaardt het als een officiële munt. De gekte van John Law, de massa en de politici ten top gedreven...
 • BEURSKOERSEN STIJGEN ALTIJD tijdens hyperinflatoire depressies. Daarom is de correctie op de beurs tijdelijk en zullen we in de komende jaren VEEL HOGERE beurskoersen zien. Alleen in REAL MONEY of goud hebben we intermediaire top.

Belangrijke technicals:

Belangrijke technicals - Medium term outlook - De charts hieronder zijn ZEER interessant en veel belangrijker dan de Daily Updates!

 • Veel beleggers vergissen zich door op de korte termijn te focussen (CASINO) de MIDDEN en de LANGE TERMIJN zijn het belangrijkst.
 • We hebben een medium termijn correctie op de beurs,..meer in de abonneesecties .
   
ZEER BELANGRIJKE CHARTS ALLEEN VOOR ABONNEES ..meer in de abonneesecties
   

Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Dinsdag 13 november 2018 - Voor 1988 gold vrijdag de 13de bij de floor brokers als “Hat Day”.


Bijewerkte secties: US-Dollar 

HAT DAYVoor 1988 gold vrijdag de 13de bij de floor brokers als “Hat Day”. Ze droegen dan gekke en/of bizarre hoofddeksels, bedoeld om de kwade geesten op afstand te houden. De laatste offiiciële “Hat Day” werd in 1987 gehouden. Het was vrijdag 13 november. Enkele weken voordien had de fameuze beurscrash plaatsgevonden. De Dow verloor die dag 22%. Vandaag zou dat 5.500 punten zijn. De ’87 crash was procentueel gezien veel en veel erger dan de ’29 crash. Op de vloer heerste toen een soort surrealitische stemming terwijl de koersen maar bleven dalen. Het leek alsof er een horror movie werd afgespeeld.

De dagen en de weken na de crash werden de traders en de beleggers geconfronteerd met de aangerichte puinhoop. Een misgelezen koers kon een klein huis of in ieder geval een dure auto kosten. Sommige mensen waren alles kwijt en behielden alleen de herinneringen aan die rampzalige dag.

Op het einde van de eerste week was duidelijk wie had overleefd en wie niet. Toen werd de suggestie geopperd dat Hat Day een soort “Survivors Ball” zou worden. De galerij voor bezoekers werd gesloten om afleiding te vermijden. Op Hat Day vierden de overleveraars dat zij de storm hadden doorstaan. ,

Belangrijke fundamentals:

 • De Chinese olie-import heeft een nieuwe piek bereikt; China’s import van ruwe olie bedroeg vorige maand 9.61 miljoen barrels per dag. Volgens Reuters werd nooit zoveel olie ingevoerd. Vorige maand kondigde Beijing aan dat het zijn olie-importquota met 42% zou optrekken voor de raffinaderijen die niet in handen van de staat zijn. Vorig jaar komt er nieuwe raffinagecapaciteit in gebruik. Daardoor is de vrees voor een terugval in de vraag afgenomen, maar dan wel alleen maar tijdelijk. Zowel de OPEC als Rusland spreken oppnieuw over een productieverlaging wegens een te groot aanbod op de markt. China laat zich op een andere manier bevoorraden en importeert minder Amerikaanse olie.
 • Op hetzelfde moment verlaagt de OPEC zijn olieaanvoer....
 • De beleggers trokken bijna $20 miljard terug uit obligatiefondsen, dat is het derde grootste bedrag in minstens 15 jaar. In het afgelopen decennium was er nooit een outflow voor een dergelijk bedrag. ..meer in de abonneesecties

Belangrijke technicals:

 • De Dollar/Euro bereikt de weerstand van de MAL (Maximum Activity Line) - zie US-Dollar sectie We zien volgende week mogelijk een TOP maar we blijven een lagere dollar verwachten voor 2019. Die kan samenvallen met een bodem op korte termijn voor goud en zilver. Technisch zouden we een piek moeten krijgen voor de dollar tussen nu en medio december en een bodem in augustus 2019. Goud & zilver kunnen bodem zien tussen nu en medio december en een piek in augustsu 2019...meer in de abonneesecties

Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Maandag 12 november 2018 - Dit is het einde van een super-cyclus!


Bijgewerkte secties:Wereldbeursindices, Beursindices in goud, Lange termijn charts, Royalties

In een wereld gebaseerd op papiergeld en digitaal geld - en niet te vergeten valse waarderingen van activa's - is de echte waarde van goud verloren gegaan. Eindeloze kredietverstrekking en het drukken van waardeloos geld hebben geleid tot een explosie van de prijzen van activa. De beleggers hebben zodoende fake winsten geboekt. Maar de komende secular downturn in de schulden- en activamarkten zullen - gepaard gaande met een sterke terugval in de wereldeconomie - aantonen dat deze winsten totaal niet bestaan. 90% van alle papieren welvaart in de wereld zal dan ook in rook opgaan. De beleggers moeten zodoende voorbereid zijn op de grootste vernieting van welvaart in de wereld en tevens voor de grootste transfer van welvaart ooit. (E. von Greyerz)

De Baby Boomers gaan nu al op pensioen. Daarom zal de vraag naar Onroerendgoed verder afnemen en zullen de onroerendgoed prijzen blijven dalen naarmate men naar kleinere woningen verhuist.

Obligatiemarkten zullen crashen eens de Pensionados en Pensioenfondsen hun activa moeten verzilveren teneinde te overleven.

De beurzen/aandelen zullen in een seculaire baisse trend belanden eens de Pensionados hun obligaties & aandelen moeten verkopen om de kosten van hun levensonderhoud te dekken.

Mythes over overheidsschulden - verwacht dat minstens  (90%) van de schulden zullen imploderen! De komende pensioencrisis belooft op uiterst woelige zeeen te verlopen

 "Iedereen die goud koopt, weet dat hij niet kan verliezen zolang hij geduld heeft en zijn goud om de juiste redenen aanhoudt."

images.populationpyramid.net

Vandaag moet EEN actieve burger opdraaien voor TWEE PENSIONADOS. De levensverwachting blijft immers stijgen...Hoe dan ook daalt de ACTIEVE POPULATIE dramatisch en deze moet net de kosten dekken van de op pensioen gaande Baby Boomers. Omdat de socialistische regeringen de beschikbare middelen hebben gestolen en opgebruikt en bovendien de rente heeft GEMANIPULEERD richting zero en zelfs tot negatieve niveaus is de situatie explosief geworden. Voor miljarden aan STAATSOBLIGATIES zullen verkocht moeten worden om de extra kosten te dekken. [nota: pensioenfondsen zijn een creatie van kapitalistische entrepreneurs...in het verleden werden ze echter op een bepaald moment aangeslagen door de overheid...en het geld voor andere doeleinden gebruikt].

De dag dat de (STAATS)OBLIGATIES CRASHEN zal de westerse wereld enorme verliezen lijden...want het gans systeem is er op gebouwd (incl. Fiat Money).

De enige manier voor de Overheid om een crash van de obligatiemarkt te vermijden is om de schulden te MONETISEREN = geld drukken.

Bond bubble deflating 2018 11 09Belangrijke fundamentals:

Belangrijke technicals:

Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic

Vrijdag 9 november 2018 -  Vastgoed is een GEVAARLIJK  en EENZIJDIG BULLISH LEVERAGED INSTRUMENT.


Bijgewerkte secties: ZAR-Goud & ZAR/$/€, Krona-Goud &Krona/$/€, Yuan-Goud &Yuan/$/€, Rupee-Goud

Vastgoed is een GEVAARLIJK  en EENZIJDIG BULLISH LEVERAGED INSTRUMENT (indien het met een krediet word gekocht).

 1. Het is het perfecte instrument om iemand aan een bepaalde plaats te binden, men kan vastgoed niet onder de arm nemen en mee weg wandelen.
 2. Het is het perfecte instrumenT voor de overheid om de belastingbetaler te melken.
 3. Na 20 jaar is vastgoed verouderd.
 4. Vastgoedprijzen dalen altjid als het reëel inkomen daalt.
 5. Vastgoed in een land dat bankroet is, kan niet meer verkocht worden.
 6. Als de zaken slecht gaan, zal de overheid de huurprijzen omlaag duwen in het voordeel van de laagste bevolkingsklasse.
 7. In een echte berenmarkt is vastgoed onmogelijk te verkopen aan een fatsoenlijke prijs en dit vanwege het grote aanbod. 
 8. De demografie heeft grote invloed op de vastgoedprijzen, die zullen altijd dalen als de bevolking veroudert.(zie de update van gisteren)

We leven in een wereld gedomineerd door Keynesiaanse economische illusies en door monetaire manipulaties van de kant van de centrale banken. 

Belangrijke fundamentals: ..meer in de abonneesecties

Belangrijke technicals: VERVELEND - Vervelende..meer in de abonneesecties

Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Donderdag 8 november 2018 - Bent u van mening dat schulden geen probleem vormen en dat de vastgoedprijzen zullen blijven stijgen!?


Bijgewerkte secties: Aussie-Goud & Aussie/$/€ , Swiss-Goud & Swiss/$/€, Can$-Goud & Can$/$/€,  ¥-Goud & ¥/$/€ , £-Goud & £/€ /$ ,

Olivier Delamarche is niet beschaamd om te zeggen dat de huidige politieke leiders niet meer of niet minder zijn dan een bende ego-centristische IDIOTEN. En dat de wereld een gekkenhuis is geworden. Dit is een erg interessant verhaal. Missdchien toch tijd om naar Panama uit wijken nu het nog kan?

Belangrijke fundamentals:

 • BALERNA, Zwitserland, 29 oktober 2018 - Valcambi SA, één van de grootste goudraffineerders in de wereld, bereikte een akkoord om branchegenoot Republic Metals Corporation (RMC) over te nemen. Beide bedrijven zijn plan om nauw te gaan samenwerken. 

 • Met dergelijke demografische pyramides is het gewoon ONMOGELIJK de bestaande schulden terug te betalen en is het 100% ZEKER dat de vastgoedprijzen zullen crashen.  Bovendien is het ook mathematisch zeker dat de huidige influx van immigranten de situatie niet kan of wil oplossen. Noteer dat landen als CHINA, THAILAND en CANADA er niet beter aan toe zijn. PANAMA is één van de weinige goede uitzonderingen.
Belgium 2018 Netherlands 2018 Norway 2018
 Belgium = negative demography  Netherlands = negative demography Norway = negative demography
Germany 2018 Switzerland 2018 Spain 2018
 Germany = negative demography  Switzerland = negative demography Spain = negative demography 
Malta 2018

Europa is een verloren continent... en dat inclusief het Verenigd Koninkrijk !

Vanwege de negatieve demografie is het mathematisch 100% zeker dat de vastgoedprijzen zullen crashen.

“We hebben zelfs in de verste verte de bodem van de Amerikaanse vastgoedmarkt nog niet in zicht.”

Europe 2018
Malta = negative demography    
Canada 2018 China 2018 Thailand 2018
Canada = negative demography Panama looks and is promising.... Thailand = negative demography
  Panama 2018  

Mis morgen de video over de vastgoedmarkt niet!

Belangrijke technicals:

 •  Central Banken, het IMF, de BIS kopen nu ook aandelen en obligaties...of met andere woorden: als de beurzen crashen, crashen de centrale banken mee

Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Woensdag 7 november 2018 - Alle ogen zijn gericht op de Amerikaanse verkiezingen -


Bijgewerkte secties: $-Goud

Alle ogen zijn gericht op de Amerikaanse verkiezingen: de eerste uitslagen zijn aan het binnen lopen....[Blauw = Democraten = Sossen]

Indien u er nog altijd van overtuigd bent dat aandelen, obligaties, vastgoed enzovoort,... beter zullen doen dan ECHT GELD krijgt u van ons het advies om onderstaande charts/tabellen uit te printen en goed bij te houden. Bekeken over een lange termijn doet ALLEEN GOUD het goed.

long term return

Goud doet het EEN STUK BETER dan vastgoed...
   

Belangrijke fundamentals:

Belangrijke technicals:

Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic

 


Dinsdag 6 november 2018 - Vandaag is een belangrijke dag voor de financiële markten overal in de wereld....


Bijgewerkte secties: $-Goud, Zilver, US-Dollar, €-Goud & €/$ ,

Dit is de UNIEKE service die we aanbieden: probeer dit eens bij uw lokale bank, broker of goud/zilver dealer vast te krijgen:

 1. U wilt FYSIEK GOUD en/of ZILVER kopen en hebt het verschuldigde bedrag 's morgens overgemaakt aan uw dealer.
 2. De prijs is binnen 24 uur vastgelegd (dezelfde dag nog).
 3. ZERO BELASTING/BTW op uw goud en zilver.
 4. Het edelmetaal kan binnen 24 uur naar uw kluis verscheept worden. DE GOEDEREN ZIJN VAN DEUR TOT DEUR VERZEKERD.
 5. Een paar dagen later (minder dan een week) is het metaal opgeslagen in uw eigen kluis.
 6. Uw bezit kan volledig verzekerd worden door (London) Lloyd's.

Belangrijke fundamentals: ...meer in de abonneesecties

Belangrijke technicals: ...meer in de abonneesecties

Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Maandag 5 november 2018 -  Fort Knox (VS) heeft geen volledige audit meer gehad sinds de tijd van Eisenhower in de jaren 50.


Bijgewerkte secties: Recessiebestendige aandelen, Recessiebestenige aandelen (veel stop losses), $-Goud ,
Hopelijk zullen de financiële markten hun trend hervatten na de Mid-Term Elections van 26 november 2018. Deze Mid-term Elections worden in het midden van de presidentiële ambtstermijn georganiseerd. Alle 435 zetels in het Amerikaans huis van afgevaardigden zijn herkiesbaar, evenal 35 van de 100 zitjes in de senaat.

Elke week raken we meer en meer betrokken in het 1987 Orwell  scenario.

 • Het Verenigd Koninkrijk begint welvaart aan te slaan zonder criminele aanklacht. Sinds januari beschikt de Britse wet over een nieuwe tool genaamd: “Unexplained Wealth Orders” die toelaat om geld en eigendom aan te slaan zonder dat men beschuldigd is van het plegen van een misdaad. Wie niet kan bewijzen dat geld een eerlijke afkomst heeft, riskeert dat het zomaar wordt aangeslagen.
 • Daarmee wordt de rechtspraak op haar kop gezet. Iemand is niet langer onschuldig tot het tegendeel bewezen is, maar integendeel schuldig totdat onschuld bewezen is.
 • In België en Nederland screenen camera's de nummerplaten van autos's. Politiegagenten en douaniers mogen auto's aanslaan van mensen die hun verkeersbelasting en andere uitstaande schulden niet hebben betaald.

De VS (Fort Knox) heeft geen audit meer gehad sinds de tijd van Eisenhower in de jaren 50. Daardoor valt niet uit te maken hoe groot de goudreserves zijn. Het zou best kunnen dat de Amerikaanse kluizen maar de helft van de vroegere 8100 ton aan fysiek goud bevatten.

real gold stocks 2018

Wat het IMF betreft: de gemelde 2800 ton is waarschijnlijk het gevolg van een dubbeltelling. Duitsland heeft een deel van zijn goud gerepatrieerd maar 50% bevindt zich nog steeds in het buitenland, met 1,250 ton in New York en 440 ton in Londen. Dat buitenlands goud kan zijn weg naar China of India hebben gevonden.

De COMEX bezit geen vol procent van het papieren goud in omloop, en de bullion banken zitten in hetzelfde schuitje. Die boot is gevuld met waardeloos papieren goud dat snel in rook zal opgaan als blijkt dat er een tekort is aan fysiek goud. Op dat moment zal het onmogelijk zijn om een goudprijs te fixen.

Central Banken, banken, de BIS, de IMF: de overheid zal zo lang mogelijk blijven liegen.  Dat deden ze ook al in de jaren 60-70 (Gold Pool). Maar de waarheid zal hen altijd achterhalen en de dag dat dit gebeurt zal iedereen stomverbaasd zijn. We krijgen dan een BANK HOLIDAY/WEEK/MAAND.

 

Politicians and the debasement of money  Welfare & Mass Distraction + The Exponential drop

 

meer in de abonneesecties

Belangrijke fundamentals:  Deze video's zijn een WAKE UP...meer in de abonneesecties

Belangrijke technicals:

Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Donderdag 1 november 2018 - Tot  aanstaande maandag!


Bijgewerkte secties: , 


meer in de abonneesecties.   

Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic

Categories: Financieel Nieuws

Twitter

RT @ErikGeenen: Growing world population and related electricity demand: Dramatic increase (upto +468%) of nuclear energy needed to meet in…

Goldonomic Goldonomic

RT @ErikGeenen: Als je je monopolie-elektriciteitsproducent zonder garanties verkoopt aan een buitenlands semi-staatsbedrijf dan weet je da…

Goldonomic Goldonomic

Cron Job Starts