28
september
2012

NIEUWS SEPTEMBER 2012

HET ABONNEMENT VAN ELKE (NIEUWE) ABONNEE ZAL GRATIS MET 6 MAAND WORDEN VERLENGD ALS PER 31 DECEMBER 2012 DE GOUDPRIJS NIET HOGER IS DAN $ 1720!

VRIJDAG 28 SEPTEMBER 2012 - €-GOUD IS UIT EEN BELANGRIJKE ACCUMULATIE FORMATIE GEBROKEN!


bloodonthewalls

Geactualiseerde secties: Let op de Nieuwe doelen ....€-Goud , $-Goud, Australische dollar & goud , Zwitsers goud , Canadees - goud , Yen-goud , Renminbi-Goud , Obligaties algemeen , Goud & zilver majors 

Zij die shortposities hebben op goud & goud en zilvermijnen zullen nu wel enorm angstig zijn! Maar men kan toch weinig genade hebben met degenen die de propaganda van de overheden blijven geloven, welke op dagelijkse basis over de gehele media wordt uitgesmeerd. Herinner dat geduld is bitter maar het fruit is zoet...behalve natuurlijk als u short gaat op goud/zilver...of geen posities hebt.

Zij die vandaag de dag geen goud kopen, doen dit als goud door de €2.000 en €3.000 grens breekt. Dit zijn de regels van het spel. Koppige mensen en zij die WEIGEREN hun huiswerk te doen betalen altijd een prijs voor hun gedrag. Dit is de prijs die investeerders, die blijven luisteren naar misleidende adviezen zoals gegeven door bankiers en goedkope adviseurs, zullen moeten betalen. Dit is de prijs die de mensen betalen die blijven vasthouden aan waardeloze obligaties, treasuries en fiat papieren geld en zij die doen alsof je goud niet kan consumeren. De prijs voor hen die blijven investeren in vastgoed moeten betalen en de prijs die mensen die niet luisteren naar Goldonomic zullen moeten betalen...

Zelfde regels gelden voor goud en zilver aandelen. Goud- en zilveraandelen zijn spotgoedkoop en we hadden een welbepaalde bodem. Zoals gebruikelijk zullen de Juniors op een meer heftige manier reageren dan de Majors (zie onze uitgebreide aandelenselectie - enkel toegankelijk voor abonnees).

"We leren van de geschiedenis dat we niet van de geschiedenis leren. We leren niet de lessen die we zouden moeten leren". 

nothing changes

Op dit moment zijn obligaties/treasuries de meest gevaarlijke plek om in te investeren. Geen twijfel dat we een enorme piek hebben. Vanwege de MANIPULATIE door centrale banken is het onmogelijk te vertellen WANNEER de obligaties/treasuries uit hun bodem zullen vallen.

donquichottewindmill

Op vrijdag 14 september, net voor 10 a.m. braken de windturbines van het Verenigd Koninkrijk een record door een kortstondige toevoer van iets meer dan 4 gigawatt (GW) aan elektriciteit op het nationale net. Drie uur later, in Duitsland, de 23.000 windturbines en miljoenen zonnepanelen bereikte een ongekende output van 31GW. Maar de reacties op deze gebeurtenissen in de twee landen hadden niet in groter contrast kunnen staan.

In Groot-Brittannië claimde de windindustrie een triomf. Maria McCaffery, CEO van RenewableUK, kraaide uit dat "dit record liet zien dat windenergie een betrouwbare, veilig aanbod aan elektriciteit levert aan een altijd groeiend aantal aan Britse huishoudens en bedrijven" en dat "deze overvloedige vrije bron zal helpen de energierekeningen naar beneden te brengen". In Duitsland echter werd het nieuws begroet met ontzetting, om redenen die serieuze aandacht verdienen in Groot-Brittannië.

Duitsland heeft een grote voorsprong op ons op hetzelfde pad als onze politici willen volgen - en de problemen die zij heeft ondervonden als gevolg daarvan zijn groot nieuws daar. In feite is Duitsland verschrikkelijk gevangen door precies dezelfde waan over hernieuwbare energie waar onze politici voor zijn gevallen. Zoals alle enthousiasten voor "vrije, schoen , hernieuwbare elektriciteit", overkijken zij de fatale gevolgen van het feit dat windsnelheden en zonlicht constant wisselen. Zij worden gevangen door de truc van de windindustrie van het enorm overdrijven van het nut van de windparken in termen van hun "capaciteit", dit verbergt dat de feitelijke output varieert tussen 100% aan capaciteit en 0%. In Groot-Brittannië is het gemiddeld 25%; in Duitsland is het nog lager, slechts 17%.

Des te meer een land vertrouwt op zulke bronnen van energie, des te meer zij zullen ontstaan - zoals Duitsland aan het ontdekken is - twee enorme technische problemen. Eén is dat het ongelooflijk moeilijk wordt een consistent aanbod aan stroom aan het net te leveren, waarbij die wild fluctuerende hernieuwbare output moet worden gebalanceerd door de input van conventionele centrales. De andere is dat, om die back-up constant beschikbaar te houden ervoor kan zorgen dat de fossiele centrales een groot deel van de tijd erg inefficiënt en kostbaar zijn in operatie (incidenteel zoveel meer CO2 uitstoot dan normaal dat het de vermeende CO2 besparingen van de wind teniet doet. 

DE STRATEGIE VAN GOLDONOMIC

sHoe creëert Goldonomic nu meerwaarde voor u? Een eerste stap is te weten waarin u NIET moet investeren. Dat bespreken we in onze beleggingpiramide (enkel toegankelijk voor abonnees). In dit strategisch rooster wordt elke investeringsmogelijkheid gewikt en gewogen en beoordeeld als positief, neutraal of negatief.
Dit zowel voor de verschillende wereldvaluta, edelmetalen, vastgoed, (recessiebestendige) aandelensoorten, grondstoffen, kunst, termijnrekeningen, gestructureerde bankproducten (TAK, CREST, ...), turbo's, opties, futures, trackers, speeders, kortom voor alles wat waarde heeft.
Zo zijn er bijvoorbeeld heel wat mensen die denken dat vastgoed heden een goede investering is. Wij zeggen van niet. Maar waarom zeggen we van niet? De verklaring daartoe kan men afleiden uit de Oostenrijkse theorie, en in het beleggingsrooster krijgt vastgoed een zeer duidelijke plaats. Zo kan de belegger in één oogopslag zien waar hij moet zijn. Opgelet: voor de meeste mensen is dit een schok ... ze werden jarenlang bedrogen en slagen er soms niet in om een eerlijke waarheid onder ogen te zien. Dit noemen we Glaubensunwilligkeit (zie onze special).

DE TACTIEK VAN GOLDONOMIC

goldOp basis van dit algemene "waardeschema" gaat Goldonomic bepalen in welke asset class het gaat investeren. We kunnen u nu al zeggen dat daar een stuk goud tussen zit. Maar goud en goud is twee. Welk soort goud? En in welke vorm aangehouden? Via ETF's? Fysiek? Digitaal? In munten? In baren? Ook zilver? Van welke zuiverheid dan? En toch niet enkel goud? Neen, natuurlijk niet. 
Wij organiseren onze portefeuille volgens een welbepaalde methode: de investeringpiramide(ook enkel toegankelijk voor abonnees). Is het beleggingsrooster het langetermijnperspectief, dan is de investeringspiramide het perspectief van waaruit men zijn portefeuille in één jaar tijd kan uitbouwen: in lagen, met in de basis de meest veilige en betrouwbare asset classes, en in de top de meest renderende, maar ook meest volatiele activa. Deze tactiek biedt de kleine spaarder evenveel zekerheid als de grote vermogensbeheerder. Een driehoek begint in zijn top, maar is oneindig aan zijn basis. Dat zorgt ervoor dat gelijk wie een abonnement kan nemen op Goldonomic: de tips zijn voor iedereen relatief gezien evenveel waard.

Modelportfolio

In de Goldonomic modelportfolio's staan onze belangrijkste aandelenposities weergegeven. We hebben een conservatieve portefeuille en een junior portefeuille. Het gaat hier om aandelen die u niet zult vinden bij de banken en hun adviseurs. Onze prestaties waren gemiddeld 14,13% winst per jaar voor de conservatieve portefeuille (start jan. '05), en 139,94% winst op jaarbasis voor de junior portefeuille (start aug. '09—begin dec. '10). Uiteraard zijn er nu en dan afwijkingen, wij zijn niet vrij van fouten. Echter als je de 'vijver' om te vissen (investeren) met grote zorg uitkiest, blijven de verliezen beperkt en is blijft de koopkracht van het portfolio te allen tijde veilig. Sinds 1980 boekt Goldonomic gemiddeld een rendement van circa 20% (de archieven die teruglopen tot 2004 zijn een goed bewijs).

Lees verder in onze abonneesectie... 


DONDERDAG 27 SEPTEMBER 2012 - POLITICI ZITTEN ER OM U DE DINGEN TE VERTELLEN DIE U WILT HOREN - WIJ VERTELLEN U NIET WAT U WILT HOREN, MAAR IN PLAATS DAARVAN WAT WIJ DENKEN DAT DE WAARHEID IS!!!


Het gaan naar een stemhokje is net als het gaan naar een stripclub. Weken later, maanden later ontmoet u opnieuw dat mooie meisje waar u uw geld aan gaf...maar die glimlachende knappe meid zal u niet eens meer herkennen.

Lees verder in onze abonneesectie....


WOENSDAG 26 SEPTEMBER 2012- 


"Vrijheid is nooit verder dan één generatie verwijderd van uitsterven. Het is niet van ons door nalatenschap; er moet elke generatie voor worden gevochten en het moet worden verdedigd". Ronald Reagan

 

Spanjaarden hebben lef!..Vergeleken met Spanje, zien Griekenland en Italië er nogal rustig uit...en Van Rompuy en Super Mario zullen het niet lang volhouden.

spainprotest

lees verder in onze abonneesectie...


DINSDAG 25 SEPTEMBER 2012 - DIT IS SLECHTS HET BEGIN VAN DE MODERNE HEKSENJACHT - EENIEDER MET SPAARGELDEN ZAL LEVEND OP DE BRANDSTAPEL WORDEN GEGOOID! - TREK UW EIGEN CONCLUSIES


governmentGeactualiseerde secties: $-Goud, Zilver, €-Goud & $/€ (de de PF grafiek voor €-Goud)

Geen plaats om te verstoppen!? - de belastingman wordt steeds harder. Spaanse belastingdienst wordt verwacht meer middelen te krijgen om het geld uit de zakken van de middenklasse te jagen verbreedt haar vergroot haar verzoek voor informatie. Het benaderde 51 banken voor meer informatie met betrekking tot rekeninghouders met een kluis. Als een ingezetene van de EU zijn uw spaartegoeden NIET VEILIG zolang u deze bewaart op het oude continent!

Euro- goud is er in geslaagd haar oude prijsrecord te bereiken en ik verwacht NIEUWE records zodra de OVERKOCHTE condities van de markt uit het systeem zijn gereinigd. Het is uitstekend dat het record volledig onopgemerkt bleef door de pratende hoofden en de meeste financiële publicaties. Dit bevestigt dat er GEEN LUCHTBEL is en dat €xxxx de volgende tussentijdse top is.

ZILVER is ZWAAR en dit laat zich zien in de grafieken en prijs.Tot zo ver voor al de zilver fanatici waar er nog altijd een redelijk GAT is tussen het prijsniveau van vandaag en het hoogtepunt aller tijden. 

Merk de voortgaande correctie voor de goud- en zilversector. Zij waren overkocht en de correctie is GEZOND en zou moeten worden gebruikt om te ACCUMULEREN! Herinner dat tijdens bullmarkt correcties SNEL en GEWELDDADIG zijn.

Ik denk dat mijn trackrecord tenminste zo goed is als Celente! Hij voorspelde tenminste niet de Grote Crash van Japan in 1989. Ik wel! Afgezien hiervan, net zoals Celente zegt: "het is ALLEMAAL KLIP en KLAAR...de volgende grote oorlog is gestart, het is begonnen...een miljoen mensen zijn al gedood in Irak...zijn jullie mensen BLIND of DOOF??? Men heeft GOUD, WAPENS en een ESCAPE PLAN NODIG! Zorg ervoor dat u en uw kinderen niet in SCHULDEN geraken door ze een huis te laten kopen of een fortuin te lenen om voor hun studies te betalen (VS)...en raak niet betrokken bij een stomme politieke ideologie...". 

Meer in onze abonneesectie...


MAANDAG 24 SEPTEMBER 2012 -GEDULD IS BITTER, MAAR HET FRUIT IS ZOET & OVERHEDEN GEVEN GEEN R**T OM U!


kingben

Zij probeerden de Japanse economie al 7 keer opnieuw te starten zonder succes...en nu heeft het westen besloten het voor een derde keer te proberen. Er is GEEN KANS dat het westen zal slagen in wat Japan niet lukt. Zeer verontrustend is dat in vele Europese universiteiten de meeste professoren nog altijd incorrecte en antieke economie onderwijzen. Nog erger is dat zij blijven geloven dat er GEEN significante inflatie ("nutty professors"), er geen QEIII (alhoewel er elke maand miljarden in het systeem worden geïnjecteerd) en tot slot leven zij die toegeven dat er iets gaande is in de overtuiging dat al het vers gecreëerde geld wordt gesteriliseerd. Dit denken zij omdat de effecten op de economie van elke nieuwe hoeveelheid  Fiat geld FAALT...en begrijpen niet dat de waarde van elke additionele toegevoegde geldhoeveelheid exponentieel afneemt. QEIII zal ook niet Hyperinflatie in werking stellen, omdat HYPERINFLATIE een massa psychologische gebeurtenis zal zijn. Met andere woorden, slechts de mensen kunnen en zullen hyperinflatie starten. Dat is waarom het zo moeilijk is te voorspellen WANNEER zoiets gaat gebeuren.

De investeringpiramide biedt tezamen met de communicerende vaten en winkelmandjes (inclusief brede sectie recessie bestendige aandelen) ALLE benodigde informatie die het u toestaat uw investeringen goed op elkaar af te stemmen. Details over individuele aandelen kunnen worden verzameld op het internet (klik op de naam van het aandeel/bedrijf) brengt u direct naar hun homepages.

beeldenstorm

Zodra u eenmaal juist hebt geïnvesteerd, is de volgende uitdaging uw posities BUITEN POLITIEK BEREIK te stellen en u ervan te verzekeren dat het fysieke goud FYSIEK is opgeslagen uw kluis zich buiten POLITIEK bereik bevindt. Als u denkt dat de overheden uw goud met rust zullen laten, vergist u zich zwaar! Overheden en regeringen STELEN ALTIJD 'LEGAAL' de bezittingen van hun onderdanen zodra zij in geldnood verkeren. Napoleon jaagde het bezit van de kerk na en Philip le Beau liet alle kruisvaarders arresteren en martelen en nam hun goud in beslag. Hitler liet iedereen die de grens overging met waardevolle spullen arresteren. Denk niet dat het deze keer anders is omdat we gekozen overheden hebben (meeste zijn niet gekozen, maar benoemd door de regeringen en/of politieke partijen zelf - bijvoorbeeld EU en ECB).

De Goldonomic portefeuille steeg gemiddeld +20% per jaar...sommige jaren niet zo goed omdat niets in een rechte lijn omhoog gaat...maar de opwaartse trend is een realiteit die elke lezen zo kan controleren! Klik op pers en lees de nieuwsbrief uit 2004Goldonomic lezers zouden moeten begrijpen dat het abonnementsgeld soms ook wordt gebruikt om NIETS te schrijven. Dat is slechts als er GEEN SIGNIFICANTE VERANDERINGEN ZIJN.

Geduld is bitter maar het fruit is zoet. Alle spelers staan klaar, QEIII op het punt van activeren, goud gaat naar xxxxxxx en uitgedrukt in de VS dollar is goud xxxxxxxxx. Goud en zilver aandelen xxxxxxxxxxxx...en de Dow Jones zal uitbreken en tegen een muur van zorgen omhoog klimmen richting xxxxxxxxxx!

Waarom Goldonomic?...lees verder

Lees verder in onze aboneesectie...


VRIJDAG 21 SEPTEMBER 2012 - IK ONTWIKKELDE DIT MODEL VAN COMMUNICERENDE VATEN IN DE JAREN '80!


Geactualiseerde secties: Aardgas & aandelen, Kolen , Landbouwproducten, Koper & platina & aandelen, Inflatie index

Ik ontwikkelde het model van communicerende financiële vaten hieronder in de jaren '80 en het presteert nog altijd goed. Wat het niet laat zien, zijn de landen waar kapitaal van wegvloeit en de landen waar kapitaal binnenstroomt. Als een regel; KAPITAAL vertrekt van Socialistische/Communistische/over-gereguleerde landen waar het wordt GECONSUMEERD, richting Kapitalistische landen waar het wordt geëerd en het RENDEERT. Kapitaal STRAFT de overheden en die bevolkingen die het kapitaal niet eren en er slecht voor zorgen (belastingen, regulatie) en BELONEN de ondernemers en hardwerkende bevolkingen. Wat de meeste niet lijken te begrijpen is dat kapitaal werkgelegenheid meeneemt...jaag kapitaal weg en u opent de deur naar werkloosheid. U moet wel politici zijn om dit niet te begrijpen!

CASINO INVESTERINGEN = proberen te voorspellen en investeringen voor nu en morgen

WIJS INVESTEREN = voorspellen en investeren voor komende jaren (het is eigenlijk de emotionele massa die de beste investeringmogelijkheden creëert)

Banken zullen tot in hun KERN rotten...Bank of America ontslaat 16.000 medewerkers.

De meeste autofabrikanten/assemblagebedrijven zullen hun fabrieken in Europa sluiten.Het proces is er een van Hoge Orde Kapitaalsgoederen en wordt altijd vernietigd tijdens hyperinflatoire depressies.

Lees verder in onze abonneesectie (interessante koopgelegenheden)

DONDERDAG 20 SEPTEMBER 2012 - GEBREK AAN PROFESSIONALITEIT OVER DE GEHELE LINIE.


printing moneyGeactualiseerde secties: abonneesectie

Het is NIET correct om te doen alsof QEIII slechts zal resulteren in een kleine beweging op de aandelenmarkt en dat het monetaire beleid zoals gevoerd door de overheden niet een diepgaande invloed op de financiële markten zullen hebben. De financiële (adviseurs) markten zijn bevolkt door onervaren, kortzichtige adviseurs die leven van korte termijn resultaten. Zij begrijpen maar niet dat er een BASIS verschil is tussen de economie en de financiële markten, net als dat zij de consequentie van de creatie van Fiat Papieren geld niet begrijpen. Precies dit type adviseurs probeert hun onderzoeken te verkopen dor het bieden van gouden bergen die uw vermogen voor het einde van het jaar laten verdubbelen. De basisregels zijn SIMPEL en worden hervat door de COMMUNICERENDE FINANCIËLE VATEN. Een simpel diagram die voor sommigen extreem moeilijk te begrijpen is. Opmerking: drie maakt een trend. Afgelopen nacht sloot de Bank of Japan zich aan bij de Europese Centrale bank en de VS Federal Reserve in de aankondiging van een asset opkoopprogramma bedoeld om de uitgaven en de zieltogende economie te stimuleren. Tenminste jump-start groei is de bedoeling; het enige wat het geld printen om assets te kopen zeker doet, is het verzwakken van de lokale valuta en asset prijzen opdrijven.

Aandelen zijn ECHTE ACTIVA en OBLIGATIES zijn lucht. In onze recessiebestendige aandelensectie is xxxxx uitgebroken, xxxxxx is uitgebroken, xxxxxx staat op het punt uit te breken, de groene arceringen geven de meeste uitbraken aan...

De PAPIERLOZE wereld is GEBOREN: geef het 5 jaar en de BOEKEN, TIJDSCHRIFTEN en KRANTEN eindigen in een museum. Terug naar school...of we leven het einde van de GEPRINTE BOEKEN/MEDIA net als het einde van de traditionele media zoals zij bestaan sinds de jaren '50. TELEVISIE en FILM gewoontes zullen compleet veranderen. Kijken zullen hun programma's selecteren via INTERNET: nieuws, onderzoek, films,...propaganda gekleurde FOX, CNN, MSNCB [er zijn vergelijkbare situaties in Europa en het Midden-Oosten] zullen komen te vervallen. NETFLIX biedt al een veelvoud aan films aan wat kan worden gekocht voor $9 per maand! Dit is goedkoper dan de prijs van een gemiddelde DVD! [in Europa is het systeem - natuurlijk - verboden]. Op school gebruiken steeds meer kinderen TABLETS in plaats van boeken. De Kindle staat u toe een boek in enkele minuten tijd te downloaden en kan duizenden boeken digitaal opslaan...3d, robots..

En JA, we zijn op een punt belandt waar we weer kunnen beïnvloeden en besluiten of het gaat regenen of dat de zon gaat schijnen.Het gevaar is niet alleen weer manipulatie maar ook beëindiging van zaden...Monsanto controleert een groot deel van de markt voor landbouwchemicaliën en (genetisch gemanipuleerde) zaden. Monsanto zijn rampzalige kapitalisten...maar het aandeel doet het natuurlijk goed. De atmosfeer wordt gemanipuleerd en ENORM vervuild, terwijl achterlijke politici hun tijd spenderen aan de opwarming van de aarde en CO2 vervuiling. Maar weten we niet allemaal al dat politici altijd laat zijn en achter de feiten aanlopen?

Meer in onze abonneesectie..


WOENSDAG 19 SEPTEMBER 2012 - DRAMATISCHE UITBRAAK VAN DENISON MINES BIJ ENORME VOLUMES -  


Geactualiseerde secties: Bank & financiële aandelen (xxxxxxxxxx run), olie aandelen, Uranium mijnen, Canadees goud $ Can$/€, Japanse Yen-goud & Y/$/€, Brits pond-goud & $/€ (extreem interessant), Zuid-afrikaans-goud & ZAR/$/€ (iets is in de maak), goud in Zweedse kroon & kroon/$/€ (xxxxxxx onthult), Rupee goud 

We hebben nog nooit een globaal systeem gezien dat zo dood als dit is. Het grootste stervende systeem in het recente verleden was de USSR. Het stierf in de nacht op enig moment in oktober 1989. Als dit huidige financiële systeem instort zal het vermoedelijk samengaan met een BIG BANG en mogelijk zelfs een oorlog.

MARIKANA, Zuid Afrika (AP) -- Stakingen hebben Zuid Afrika ongeveer 4,5 miljard rand gekost (ongeveer $563 miljoen) in verloren goud en platina productie. President Jacob Zuma kondigde dit maandag aan toen de mijn waar de arbeidsonrust begon meedeelde dat het ophouden van het werk bij de schacht constructies ongeveer 1.200 banen zal kosten. De stakingen die het werk tot stilstand hebben gebracht bij zeven goud en platina mijnen spreidt zich nu ook uit naar de chroomsector, volgens de Zuid-Afrikaanse pers. De politie blokkeerde de politicus Julius Malema, een diehard tegenstander van Zuma, voor het toespreken van 3.000 stakers die zich hadden verzameld in een stadium bij de Lonmin mijn in Marikana, noordwest van Johannesburg.

"Arresteer hem!", beviel een officier, Malema had 20 minuten om te vertrekken of zou worden gearresteerd. Dit zorgde ervoor dat Malema vertrok met zijn gevolg. "Ik vertrek, we gaan hier weg. Waarom volgen jullie mij? Gaan jullie mij neerschieten?" beschimpte Malema met referentie aan het politie schietincident van de staking van de Lonmin mijnbouwers, waarbij er 34 omkwamen op 16 augustus in het ergste geweldincident sinds de apartheid eindigde in 1994.

Als u landbouwgrond kocht omdat u dacht dat het een goede en VEILIGE investering was, zou u voor een onaangename verrassing kunnen komen staan. In een Franse stad hebben "overheden besloten" om de bestemming landbouwgrond om te zetten in voorname constructiesites. Vanwege dit besluit zijn de onroerend goed belastingen op deze objecten gestegen tot 1000% en vanwege de op handen zijnde Franse vastgoedcrash is het ONMOGELIJK het opgewaardeerde land/vastgoed te verkopen. Of hoe vastgoed bezit zich plots kan ontwikkelen tot een slechte droom.

Lees verder in onze abonneesectie...


DINSDAG 18 SEPTEMBER 2012- ENIG IDEE WAT ER MET DE PRIJS VAN GOUD EN OLIE GEBEURT ZODRA EEN VOLGENDE GROTE OORLOG WOEDT?  



Geactualiseerde secties: goud&zilver junior aandelen, ruwe olie (beiden in sectie vermogensallocatie)

 

Dit gaat allemaal over Fiat papieren geld en de gekken die de touwtjes in handen hebben en die tot het uiterste hierin gaan tot waar u het ze toestaat: elke oorlog kost een BOEL geld en helaas ook mensenlevens. Nathan Rothschild KOCHT goud elke keer als hij zag dat er een oorlog stond uit te breken. Hij wist waarom, hij leerde dit vanuit de geschiedenis. Geschiedenis leert ons dat politiek, oorlog en geloof een inherent onderdeel zijn van de globale economie en de maatschappij. Zie onderstaand schokkend filmpje, waarbij wij met klem willen benadrukken dat wij alleen maar kunnen hopen op wereldvrede en een betere toekomst voor iedereen. 

  


MAANDAG 17 SEPTEMBER 2012 - DIT IS WANNEER MEN DE PROFESSIONALS HERKENT: ZIJ KOMEN TERUG OM DE SITE TE CHECKEN ALS ER BELANGRIJKE ACTUALISATIES STAAN AAN TE KOMEN



Geactualiseerde secties :
$-goud, Zilver, VS-dollar (schokkend), €-goud (beste scenario is 1,4 $), goud & Australische dollar/$/€, Zwitsers goud & Zwitserse franc/$/€, Wereldbeurs indices (Dow Jones ziet recordprijs binnen handbereik), Goud & Zilver majors, Goud in Renminbi (prijzen zullen zeker VERDUBBELEN)
 

De Goldonomic model portefeuille was afgelopen week aan de steroïden. Aandelen in ons winkelmandje stegen met 10% - 15% - 20% - zelfs met 30%!En dit is slechts het begin van de bullrun. Ik verwacht dat vele aandelen van ons winkelmandje in de komende maanden zullen stijgen met +100%. Herinner dat we meer dan genoeg BEAR TRAPS hadden en de grootste is de Bearish Wedge voor $-goud. 

Moeten we DIESEL motoren en dieselauto's bannen?!De slogan komt slechts jaren nadat PROPAGANDA deed alsof dieselauto's minder vervuilend waren...voor enkele jaren al heb ik gepleit dat diesel extreem gevaarlijk is voor de volksgezondheid en toch hebben politici in Europa alles in hun macht gedaan om het gebruik ervan te promoten. De productie van diesel motoren zou simpelweg moeten worden verboden..maar probeer dit maar eens uit te leggen aan een "intelligente" politici. Geef ze de sahara in management en in minder dan 5 jaren zal er geen zand meer liggen! Verbazingwekkend is dat de massa deze idioten aan de macht blijft helpen door op ze te stemmen. 

De belangrijkste invloeden tijdens deze beweging zijn hausse monetaire beleidsaankondigingen vanuit de Europese Centrale Bank en de VS Federal Reserve. Ik heb lang volgehouden dat monetair beleid de belangrijke invloedsfactor op trends in aandelenmarkten is, omdat deze direct invloed hebben op de communicerende financiële vaten. 

Een Dow Jones van 30.000 !? Is zoiets mogelijk en WANNEER kunnen we dit record bereiken?Het antwoord ligt in de COMMUNICERENDE FINANCIËLE VATEN. Aandelenmarkten in Groot-Brittanië en Amerika beleven een momentum beweging die begon met de opwaartse dynamiek op 6 juni, twee handelsdagen na het feitelijk dieptepunt volgend op een correctie in mei. U kunt dit erg duidelijk zien op dagelijkse grafiek van de S&P 500 die de meest invloedrijke aandelenmarkt index blijft van de wereld. Opwaartse dynamiek heeft vervolgens gedomineerd, met één uitzondering, tijdens de initiële variërende fase van deze rally. 

Lees verder in onze abonneesectie... 


 

Vrijdag 14 september 2012 - TOT hier voor hen die doen alsof u geen goud kan OPeten! 


WWIIIGeactualiseerde secties: in bewerking

Het recept voor een volgende grote oorlog: vermoord de VS ambassadeur in Libië, val de VS ambassade in Cairo aan, voer een razende oorlog in Syrië en tot slot, laat de spanningen tussen Israël en Egypte stijgen. Een medicijn?, probeer goud en zilver. Het werkte altijd goed in het verleden...(natuurlijk hopen wij ook dat er snel vreedzame oplossingen komen).

De massa is ONWETEND, EMOTIONEEL en pakt en betaalt ALTIJD de rekening. Feitelijk zouden we geen medeleiden hoeven te hebben met de massa, omdat het ook de massa is die de politici/autoriteiten in de eerste plaats aan de macht hebben geholpen!

Super-Mario en Bernanke staken een vuurtje onder de goud en zilver raket. Overwegende dat tijdens de laatste weken en maanden het nog altijd niet zeker was of we Kwantitatieve verruiming tot in de oneindigheid zouden zien, is dit vandaag een feit geworden. Goldonomic vrienden zijn voorbereidt voor wat er vandaag en in de toekomst staat te gebeuren. Geen noodzaak om de hele tijd te KOPEN of te VERKOPEN of posities te verhandelen. Het is beter om in de correcte instrumenten te investeren en STIL TE ZITTEN! Ik heb GEEN ENKELE TWIJFEL dat SUPERMAN Bernanke en SUPER-MARIO de westerse wereld in een hyperinflatoire depressie zullen sturen! Tenminste iets waar ze goed in zijn.

Dit is de tijd tot KOPEN...VERTRAAG UW AANKOPEN NIET! Zij die vandaag geen goud/zilver hebben, zijn degenen die gaan kopen als de prijs van goud naar $3.000 per oz is gestegen!

Niemand lijkt het op te vallen dat de dollar index van de SECULIERE NEERWAARTSE trend afstuiterde en we hebben zelfs een neerwaartse break-away-gap = dit is een extreem baisse scenario!

Vandaag verzekerde Bernanke dat de Dow Jones uiteindelijk zal koersen naar 30.000!

Meer in onze aboneesectie...

 

 


 

donderdag 13 september 2012 - De euro is het probleem, niet de oplossing!


Glaubensunwilligkeit...denial...of hebt U ook zand in de oren?

De Euro is opmerkelijk sterk en botst tegen haar 200 daags voortschrijdende gemiddelde. Gebruik de sterke euro om deze Frankenstein valuta om te wisselen voor stereke valuta's en ook voor ECHT GELD (goud en zilver). Het Duitse hof heeft hamerstuk het suicidale plan om deel te nemen aan "opbeperkt obligaties op te kopen"in de eurozone (i.e. monetiseren van schulden) teneinde tijdelijk te voorkomen dat de Europese obligatiemarkt trapsgewijs instort = Kwantitatieve verruiming tot in de oneindigheid!

Jsland voegt regelgeving toe voordat kapitaalscontroles worden gelift. IJsland is een voorproefje van wat er staat aan te komen voor Europa en de VS! Beambten in Reykjavik staan op het punt nieuwe regels te introduceren voor het verplaatsen van kapitaal voordat algemene controles kunnen worden versoepeld. De centrale bank van het land zei maandag dat het de opstelling van de “prudentiële regels” met de financiële toezichthouder en andere overheidsfunctionarissen de komende weken gaat opmaken, in een poging risico's te beperken zodra blokkages op zo'n 8 miljard USD worden opgeheven die zich nu bevinden in het IJsandse bankensysteem. Een officiële verklaring van Sedlabanki is als volgt: “De relevante ministeries, de centrale bank en de financiële toezichthouder beginnen zulke regels in hun definitieve vorm te gieten, met inbegrip van voorstellen tot wetswijzigingen als nodig.”Het voegde toe dat de nieuwe regels “buitenlandse wisselkoers risico's zou beperken in het financiële systeem, ook het beperken van buitenlandse valuta liquiditeitsrisico's, zij zullen in hun combinatie de excessieve groei van banken beperken.Read more

Meer in onze aboneesectie...


WOENSDAG 12 SEPTEMBER 2012 - CASSE-TOI RICHE CON = DONDER OP RIJKE EIKEL = ALS U WAT SPAARGELD HEEFT, VERTREK DAN ONMIDDELLIJK UIT DIT GAT VOORDAT ZE HET U ALLEMAAL ONTNEMEN!!!


bernardDit is hoe de Franse media de 4e rijkste man van de wereld afschilderen op het moment dat Frankrijk een beweging maakt naar het opleggen van een 75% vermogensbelasting. Vandaag de dag is het ongelooflijk voor te stellen dat de Franse revolutie feitelijk plaatsvond in Frankrijk en schijnbaar hebben de media en de Franse leiders (Hollande & Co.) wiet gerookt. Het is ook een feit dat de Fransen niet goed wijs zijn en geloven in gratis lunches, gratis spelen, gratis alles....in het algemeen is dit de GEESTESTOESTAND in Europa: rijke mensen zijn vuile, gemene mensen en hun rijkdom moet worden afgenomen ten gunste van de armen, werklozen, etc.,...Niemand lijkt te begrijpen dat het de combinatie van KAPITAAL en ARBEID is welke resulteert in RIJKDOM en belasting en regulatie doet niets meer dan KAPITAAL EN WERKGELEGENHEID WEGJAGEN, dit brengt niets dan ellende! 

De Franse fiscus zijn ERG GEVAARLIJK geworden! Bernard Arnault bezit Louis-Vuiton, Moet,- Hennessy and is de 4e rijkste man ter wereld. België heeft nog altijd enige duidelijke fiscale voordelen boven Frankrijk en Nederland...Helaas heb ik een slecht gevoel over Meneer Di Rupo (premier) die het zelfde pad aan het bewandelen is als Hollande. Wees gewaarschuwd. Zelfs als uw naam Arnault is. Steek NOOIT een Europese grens over met verkooppapieren en andere gevoelige informatie. Als ze iets bij u vinden, zal de douane blij zijn en een een ritje bezorgen...naar de belasting HEL!.

 VERTREK NU UIT EUROPA (inclusief Zwitserland)!- Zelfs de Zwitserse banken hebben de moraliteit van een goedkope politici verworven...

Lees verder in onze abonneesectie...


 

DINSDAG 11 SEPTEMBER 2012 - EEN GEMIDDELDE GROEI VAN UW PORTEFEUILLE MET +20% PER JAAR IN HET AFGELOPEN DECENNIUM IS U GEEN $575 WAARD!? U MAAKT EEN GRAPJE...


Een oudje uit onze archieven: Klik hier voor een nieuwsbrief uit 2004...In 2004 voorspelde ik olie op $55, $460 goud, $6,8 zilver, een Dow Jones op 9.000 en Barrick was een koopje op $26,...

Gisteren ondervonden we problemen en diensten op de website kenden kortstondig uitval, wellicht als gevolg van een uitzonderlijk hoog aantal bezoekers op onze website(s). We hebben het probleem hersteld. We verontschuldigen ons voor het ongemak. We zullen onze dagelijkse actualisaties later deze week weer oppakken.

LEES VERDER IN ONS ABONEEGEDEELTE


MAANDAG 10 SEPTEMBER 2012 - Schaakmat- 100% ZEKER DAT WE EEN HYPERINFLATOIRE DEPRESSIE ZULLEN GAAN BELEVEN


 

Geactualiseerde secties: Vastgoed in Spanje, Modelportefeuille, €-goud, olie aandelen, Uranium (aandelen), derivaten, Recessie bestendige aandelensectie (mis deze actualisatie niet!) 

update2

  

Onze modelportefeuille is geactualiseerd is laat opnieuw een plus zien. De gemiddelde groei sinds het begin van het jaar is ongeveer 3,5% of 5,25% op j/j basis, maar ik heb er vertrouwen in dat tegen het einde van 2012 het cijfer zoals gebruikelijk zal uitkomen op +20%. We hebben enkele aanpassingen gemaakt en wees geadviseerd dat het opportuun is om langzaam maar zeker te bewegen richting VOLLEDIGE INVESTERINGEN. Een bedrag van $130.883/€92.850 werd in december 2008 geïnvesteerd en is nu gegroeid tot $244.627/€190.640. Dit gebeurde in slechts iets meer dan 3 jaar tijd ofwel 44 maanden...dit is +23% per jaar wanneer uitgedrukt in VS -dollars en +28% wanneer het wordt uigedrukt in euro's. 

We hebben een aantal aandelen toegevoegd aan een WATCHLIST die nu zijn opgenomen in de recessiebestendige sectie, Energie aandelen en aandelen met een HOOG RENDEMENT...op dit moment zijn deze opgenomen TER BEPROEVING en misschien geven we hierop binnenkort een koopadvies af. (scroll helemaal naar beneden in de sectie) 

Voor hen die onze nieuwsbrieven en markt alerts die de afgelopen twee weken zijn verzonden niet lazen, wees geadviseerd dat de goud en zilversector is uitgebroken en de olie aandelen presteren ook beter dan verwacht. Niets gaat omhoog in een rechte lijn, zelfs niet onze modelportefeuille, en toch is het gemiddeld jaarlijkse rendement +20% sinds meer dan 20 jaren. Onze doel is VEILIG te investeren met een minimum aan transacties in simpele investeringinstrumenten: aandelen, goud, zilver,...en zodra opportuun obligaties. Zie onze investeringpiramide en onze winkelmandjes voor de hete aandelen om in te investeren.  

BDI candle4Baltic dry index op nieuw dieptepunt en een bevestiging dat we een economische DEPRESSIE ingaan. Afgelopen week beloofde Super-Mario dat hij al het geld dat het systeem nodig heeft te overleven zou printen/ creëren en bevestigde hiermee ook dat we in de niet zo verre toekomst zullen leven in HYPERINFLATIE. De evolutie van de Baltic dry index verlelt ons dat er een DEPRESSIE zal zijn.  

De staatsschuld van de VS: $16 biljoen dollar van morele, culturele en politieke rot. We zullen spoedig de zestien triljoen dollar in staatsschuld oversteken! Dat is een boel stemmen kopen zelfs voor Washington. Is dit verzieken? Hebben we onze kinderen verbonden tot lijfeigenschap? Solomon waarschuwde dat kredietnemers de slaven van de geldschieters zouden worden. Voeg hieraan toe $120+ biljoen aan ongedekte toekomstige verplichtingen en, nou ja, we zijn gedoemd. Terwijl Washington nonchalant het kapitaal politiseert, lijdt de economie. Private actoren zouden veel beter investeren dan politici die de kiezers omkopen.   

Terwijl de middelen filteren door de machinaties van de staat, worden vrijheid en welvaart opgeofferd voor politieke doeleinden. Massale schulden is economisch slecht, echt slecht, en mogelijk zelfs hopeloos; maar veel, veel erger is wat dit onthult over de morele, culturele en politieke rot van de westerse wereld. 

Ik geloof dat de schulden een stuk hoger zullen worden. Het zal een parabolische piek kennen, veroorzaakt door een gebeurtenis of een bepaald verlies van vertrouwen. Een VS dollar crisis zou een perfect voorbeeld zijn. Dat zou veroorzaken dat de goudkoers door het dak schiet, en daarna wil iedereen het bezitten. Ik denk niet dat we hier ook maar dichtbij in de buurt zitten. Goud zal vermoedelijk een grotere run kennen dan enkele andere harde assets, omdat het ook een valuta is. - Frank Giustra, mijnbouw industrie ondernemer 

In India zijn politici, bankiers en overheden net zo corrupt - als niet erger, dan in andere delen van de wereld. Op een dag bereikten goudprijzen een nieuw record, de reserve bank van India drong er bij de bevolking op aan tegen het kiezen van goud als een middel voor sparen of investeren en zij gebruikten zelfs religieuze argumenten.   

"Omdat rentetarieven erg laag zijn, investeren mensen in goud. Maar de armen zouden nooit moeten investeren in goud (!?), voor zover zij goud hebben gekocht belandt het in de tempel of in de handen van de geldschieter of, hooguit kan het worden gebruikt om weg te geven tijdens een huwelijk van een dochter", zei RBI vicegouverneur K.C. Chakrabarty. 

Rome – de technocraten (ongekozen door ECB benoemde overheid) verbiedt elke contante transactie lager dan €50. Of een voorproefje van wat er staat aan te komen in andere EU-landen. De wetgeving probeert de geldstroom te controleren en resulteert in een 100% fiscale val welke effectief zal worden vanaf januari 2013. Natuurlijk is het argument dat dit het witwassen van geld zal stoppen en ten gunste zal zijn voor alle inwoners. Niemand noemt dat het slechts gunstig is voor hen die leven van de regering. Een herhaling van Brood & Spelen. 

Toronto - Canada : Canadees vastgoed staat op het punt om NU te knappen. Druk op terugspoelen en kijk naar de VS huizenmarkt voordat het instortte. Teneinde om te beoordelen of we op de rand van een crash zitten of niet, moeten we kijken naar de "winnende voorwaarden" die de VS huizenmarkt lieten knappen.  

    1. VS consumentenschuld = 94% van BBP (Canada staat op 92% op dit moment)
    2. Hoge leningen tot waarde (je kon op enig moment meer dan 100% van de waarde van je huis financieren).
    3. Tweede hypotheek werd beschouwd als nationale sport (vele Canadezen zien hun huizen ook als pinautomaat).
    4. Gretige praktijken van banken die hypotheken herpakten tot giftige commerciële pakketten.
    5. Een vertragende economie lijdt tot banenverliezen en daarna, de onmogelijkheid voor consumenten om hun gekke hypotheken af te betalen. 

 

debt-to-personal-disposable-income-ratio

 

Daar El Salaam - Tanzania : vastgoedbel neemt nog altijd toe in grootte... het is eigenlijk niet moeilijk om een crash te voorspellen (leeglopende vastgoedbel). Ik deed dit de eerste keer in 1989 voor Japan. Voor een niet-Japanse vastgoedinvesteerder was het verlies 82%! Of hoe u een fortuin kunt verliezen (en meer met geleend geld) bij investeringen in vastgoed. Ik voorspelde het een 2e keer voor de VS en een derde keer voor Spanje en het VK. De bel loopt nu leeg in Nederland en zal spoedig worden gevoeld in Frankrijk en BelgiëHet duurt gemiddeld 26 jaar voordat we een BODEM bereiken!  

Lees verder in ons aboneegedeelte (+ toegang tot al onze secties) 


VRIJDAG 7 SEPTEMBER 2012 - EEN CARTOON MAAKT HET SOMS EENVOUDIGER OM TE BEGRIJPEN!


Centrale bankiers zijn er in deze wereld om geld te printen. Zij zijn, intellectueel gezien, compleet oneerlijk of incompetent, dat is alles wat ze weten. Zij werken samen met politici die zelfs nog erger zijn....

En dit is hoe zij voortgaan: Treasuries + cijfers = fiat geld wat wordt gebruikt om rentetarieven kunstmatig laag te houden. Feitelijk zijn hoge rentes veel meer dodelijk voor overheden en bankiers dan duur goud en tot op heden lijkt geen enkele analist hier aandacht aan te besteden. Vanwege deze reden zullen de Centrale banken (FED, ECB) ALLES doen wat zij kunnen om het algemene renteniveau onder 6% te houden.

fredgraph fredgraph-1 fredgraph-2
 Bank reserves Monetaire basis  Rente tarieven

En dit is het onherroepelijke gevolg van hun acties:

Fedgraph-3 Fedgraph-4 Fedgraph-5
Goud Inflatie index Dow Jones

Zie ons winkelmandje voor de hoofdsectoren en aandelen om in te investeren, KOOP, WEES GEDULDIG en BLIJF RUSTIG ZITTEN! Op het einde komen handelaren ALTIJD los...Wees geadviseerd dat vanwege de communicerende financiële vaten dit niet van toepassing is op alle markten en dat sociaal- communistische markten in het nadeel zijn. Dat zijn zij altijd.

Super Mario heeft besloten voor schulden monetisatie en onbeperkte printen van geld = Hyperinflatie voor 10000% zeker. Bent u voorbereidt?

lees verder in onze abonneesectie...


DONDERDAG 6 SEPTEMBER 2012 - GESTERILISEERDE KWANTITATIEVE VERRUIMING KRANKZINNIG -


pigsfly

Geactualiseerde sectie: €-goud, olie aandelen (koop XXXX, XXXX), Uranium (koop XXXX) 

We zijn investeringadviseurs, geen casino dealers. Goldonomic is geen site voor hen die ONMIDDELLIJKE GRATIFICATIE zoeken. Op dit moment zijn er echter belangrijke korte termijn signalen die het u mogelijk maken uw inschrijvingsfee en meer terug te verdienen in slechts enkele maanden...maar sprekend over onmiddellijke gratificatie, dit aandeel zal u abonnementsgeld in enkele maanden tijd hebben terugbetaald.

We hebben een nieuw goud & zilver aandeel toegevoegd...het is een extreem HETE grafiek...het zou moeten worden gekocht tegen de prijzen van vandaag...

Varkens hebben vleugels en zij kunnen vliegen...of hoe Goldman Sachs & vriendjes de markt blijven manipuleren door het verkopen van sprookjes. Uitgelekte versie van het Draghi plan onthult dat de ECB president heeft voorgesteld een 'onbeperkt' obligatie opkoop programma te ontketenen. De centrale bank zou ook afstand doen van haar seniore status onder de schuldeisers, een maatregel die als cruciaal wordt gezien voor het stimuleren van particuliere beleggers in obligaties. Het plan zou het shorten van Brits en Amerikaanse- stijl kwantitatieve verruiming stoppen, omdat de ECB nog altijd zoekt naar mogelijkheden haar obligatie opkoop programma te "steriliseren", of het vergelijkbare bedrag aan geld ergens anders uit het systeem te halen...meer

  1. Lees: meer en exponentiële stijgende hoeveelheden fiat geld printen, verdere manipulatie van rentetarieven door de ECB en meer deflatie propaganda.
  2. Begrijp: de realiteit met meer inflatie - eindigt in hyperinflatie - stijgende prijs van goud en zilver en veel hogere aandelenprijzen met een Dow Jones gericht op 30.000 en hoger.
  3. Handel: volg onze investeringpiramide en accumuleer de aandelen uit onze geadviseerde sectoren NU.

Er is geen twijfel dat we Piekolie hebben en de prijzen zullen blijven stijgen. Een rapport van Citigroup waarschuwde dat Saoedi-Arabië tegen 2030 geen olie meer heeft voor de export, dit verhoogde de angst dat olieprijzen de komende jaren significant kunnen stijgen. Het Koninkrijk is de grootste olieproducent van de wereld en is goed voor circa 13% van het wereldaanbod, maar mogelijk hebben ze een groter aandeel van haar productie nodig voor energieopwekking, om de stijgende vraag naar elektriciteit aan te kunnen, zei Citi...meer [feitelijk hebben we enkele interessante KOOPJES in de sectoren Uranium, Aardgas en Olie aandelen]. 

De grondstoffensector bevindt zich in een SECULIERE HAUSSE MARKT! En het is niet alleen olie. Als een regel, vanwege de huidige en toekomstige exponentiële stijgende hoeveelheden geld printen, zal de nominale prijs van grondstoffen blijven stijgen en elk ongeluk kan resulteren in hyperinflatie.

De staatsschuld in de VS heeft opnieuw een nieuw record bereikt en economische modellen voorzien een stijging voor de komende jaren. Meer schulden = meer fiat geld = hogere prijzen voor goud en zilver en hogere aandelenmarkten! Ik verwacht dat de Dow Jones uitbreekt boven haar vorige hoogtepunt en een doel van 30.000 (en hoger) ligt ongetwijfeld binnen bereik.

us debt forecast

Meer in onze abonneesectie...

 


WOENSDAG 5 SEPTEMBER 2012 - VERMOGENS GAAN VERLOREN EN ER ZULLEN VERMOGENS WORDEN GEMAAKT - WAT ZAL ER MET UW VERMOGEN GEBEUREN?


gold-price-up

Geactualiseerde secties: (wellicht de meest belangrijke actualisatie voor 2012): $-goud (mis deze actualisatie niet!), €-goud, zilver, goud en zilver majors en juniors

In de komende paar weken zal er BLOED op de muren van de shorters zitten...verwacht niet veel correcties voor goud en zilver tussen NU en aanstaande lente. Zoals eerder uitgelegd heeft de BEARISH WEDGE een boel shorters voor een verrassing gezorgd.

Als u Fiat papieren winsten blijft najagen in plaats van uw hersens te gebruiken en slechts het enige doet wat goed voor u is loopt u risico en verliest u mogelijk alles omdat het belangrijk is uw spaartegoeden buiten politiek bereik te stellen. Korte termijn investeringen, derivaten, bank gefabriceerde rotzooi...allemaal dodelijk voor uw spaartegoeden. Gelooft u me niet, koop dan maar eens een fatsoenlijk geschiedenis boek en LEES het zelf. 

Een deel van wat u MOET doen voor bescherming van uw vermogen kan worden gevonden in onze abonneesectie VERMOGENSALLOCATIE volgens opbouw vanuit onze investeringpiramide - de andere helft is de privilege van onze COACHING. 

We hebben een paradigma verschuiving en daarom zal iedereen die koppig is en/of zijn/haar hoofd in het zand blijft steken de prijs betalen voor dit gedrag. Dit is NIET de tijd om te geloven in illusies, de fata morgana van papieren geld en bank cijfertjes. Het is noodzakelijk om te investeren in ECHTE ACTIVA (met uitzondering van hoge orde kapitaalsgoederen zoals vastgoed).

Lage rentetarieven - goedkoop geld - bevordert slecht gedrag. Op dit moment manipuleren de overheden van de westerse wereld de rentetarieven naar beneden, wanneer rentetarieven op een normaal niveau zouden zijn zouden de overheden worden gedwongen tot faillissement. Door dit te doen hebben overheden de GROOTSTE LUCHTBEL ooit gecreëerd! Zodra het leegloopt zal het gros van het fiat geld worden vernietigd. Slechts na de overvloed van geld is gereinigd uit het systeem wordt een nieuwe economische boom weer mogelijk.

Frankrijk is de volgende ONAANGENAME verrassing: de Franse regering nationaliseert het tweede grootste vastgoed bedrijf: Credit Immobilier de France. Amerikanen REDDEN, Europeanen NATIONALISEREN. In beide gevallen eindigt de bevolking met de rekening voor de schade. Jammer dat in de meeste gevallen deze criminelen nooit worden gearresteerd en in de cel gezet (IJsland is een uitzondering). De officiële werkloosheidcijfers van Frankrijk stegen tot boven de 10% grens. Voornamelijk jonge mensen en ouderen zijn werkloos. Een tikkende bom...

Goud en zilver aandelen (majors en juniors) zijn deel van onze investeringpiramide (SECTIE: vermogensallocatie) en u moet deze NU massaal accumuleren!  

LEES VERDER IN ONZE ABONNEESECTIE....


DINSDAG 4 SEPTEMBER 2012- VERMOGENS GAAN VERLOREN EN ER ZULLEN VERMOGENS WORDEN GEMAAKT -


Sinds wanneer is te groot om te vallen een excuus om mensen te plunderen? Zij die in papieren geld, vastgoed en bank deposito's blijven, zullen worden vernietigd door de hyperinflatie. Zoals u kan zien leest Frank Giustra ook Goldonomic en volgt onze investeringfilosofie.

De goud en zilversector heeft haar tussentijdse xxxxxx xxxxxxx en startte een nieuwe xxxxxxx...maar als u de markt alerts van afgelopen week uit de abonneesectie had gelezen, was u hiervan al op de hoogte...in tegenstelling tot normale nieuwsbrieven is Goldonomic een LEVENDE NIEUWSBRIEF waar elke dag belangrijk nieuws en marktacties worden gepubliceerd en bevestigd...

lees verder in onze abonneesectie...


MAANDAG 3 SEPTEMBER 2012 - LABOR DAY - GEEN ACTUALISATIE! - MAAR EEN BONUSARTIKEL (in bewerking)!!!


labor-day

Vergeet niet dit extreem interessante en helder geschreven artikel over "De goudprijs voor de komende 16 jaar" te lezen...klik hier

Lees verder in onze abonneesectie


Categories: Financieel Nieuws

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."
Cron Job Starts