30
juni
2014

NIEUWS JUNI 2014 (publiek)

Belastingen en Bail-ins zijn zo zeker als de dood

Maandag 30 juni 2014 - Dit is waar de moslim "ISIS" op zoek naar  is... of is het een Amerikaanse destabilisering wens!? -


Geactualiseerd secties: Grondstoffen uitgedrukt in goud,

ISIS wil het Kalifaat herstellen. De financiële en economische crisis is dramatisch, maar met de tijd kan het worden overwonnen. Dat is zo lang de Barbaren uit  het brandende Romeinse Rijk worden gehouden. Een groot probleem is dat ze hier al zijn en dat De Mensen meer oog hebben voor de omgekochte Spelen (World-cup) dan voor het dreigende gevaar. Het RELIGIEUZE verlangen van ISIS is om een 750 AD 's type imperium te bouwen rond het Midden-Oosten, Noord-Afrika, maar ook Europese landen als Spanje, Frankrijk, Italië, etc......Belangrijker is echter om uit te vinden of de westerse wereld (bijgestaan door de Seven Sisters) zal slagen in het starten van een nieuwe wereldoorlog. Er is weinig twijfel dat de VS alles zullen doen wat ze kunnen om de Wereld Valuta status van de US-dollar te behouden. Het is echter niet geheel zeker dat hun plan zal werken.

De Seven Sisters zijn de zeven grootste oliemaatschappijen. De zeven oliemaatschappijen domineerden de wereldwijde olie-industrie in het midden van de jaren 1940 tot de jaren 1970. De groep bestond uit Anglo-Persian Oil Company (thans BP); Gulf Oil, Standard Oil of California (Zuid-Californië), Texaco (nu Chevron); Koninklijke Nederlandse Shell; Standard Oil of New Jersey (Esso) en Standard Oil Company of New York (Socony) (nu ExxonMobil). Voorafgaand aan de oliecrisis van 1973, controleerden de leden van de Seven Sisters ongeveer 85 procent van de wereld olie reserves, maar de laatste decennia is de dominantie van de bedrijven en hun opvolgers afgenomen als gevolg van de toenemende invloed van het OPEC-kartel en staatsbedrijf oliemaatschappijen in opkomende markteconomieën.

Spanningen in het Midden-Oosten en hogere olieprijzen zijn een win-win situatie voor de oliemaatschappijen en de US-dollar.

De gebeurtenissen in het Midden-Oosten zouden ook een poging kunnen zijn om de Amerikaanse olie-export te duwen en hierbij een deel van het Dollar-Trade-Deficit in te dekken. Amerikaanse ruwe olie lijkt steeds klaar om de wereldwijde markten te betreden. De goedkeuring van het Amerikaanse Commerce Department vorige week laat export toe van wat wordt aangeduid als 'condensaten' en is een stap in een richting die een game-changer kan blijken te zijn. Het Amerikaanse Commerce Department gaf Pioneer Natural Resources Co en Enterprise Products Partners toestemming om een soort ultralight olie ook wel bekend als condensaten te verschepen. Het kan worden geraffineerd tot benzine of andere brandstoffen. Alhoewel ruwe olie echter verboden blijft om uit te voeren, onder de nieuwe regels kan condensaat kwalificeren als een verfijnd product (refined) - en dus toegestaan om te exporteren - zolang de vloeistof is gestabiliseerd en gedistilleerd. Nu de binnenlandse levering van olieproducten in de VS verbetert (fracking), kan een deel van de productie wordt geëxporteerd ...

De weg naar de vernietiging van de Fiat Paper valuta's zal pijnlijk zijn en tijdens dit proces zal en kan een tweede paspoort op een veilig continent een uitkomst bieden ... een permanente verblijfsvergunning is de # 1 vangst voor de belastingautoriteiten. De veiligste manier om hebzuchtige autoriteiten die behoefte hebben aan meer en meer geld te ontwijken, is om te stemmen met je voeten .... en verander uw verblijf (domicilie).


 

Belangrijke Technicals:

 • zie abonnee sectie

Copyright 2014, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.

 


Vrijdag 27 juni 2014 - "Dit keer is het anders", zijn de gevaarlijkste woorden in de wereld van vandaag -


Geactualiseerd secties:
Zodra de internationale handel stopt met het gebruik van de US-Dollar, zullen de internationale dollars terug vliegen naar hun thuisland. Dit zal Hyperinflatie initiëren en de US-Dollar  laten crashen. De daling van de Petrodollar zal het einde signaleren van de reserve status van de Amerikaanse munt. Op dat moment kunnen we goed omgekeerd kapitaalcontroles zien en IMPORT restricties op niet-binnenlandse US-dollars. Als gevolg hiervan kunnen niet-binnenlandse Dollars over nacht gewoon waardeloos worden.

Gazprom stopt ook met het gebruik van de US-dollar en zal de handel in Roebels en / of Yuan afwikkelen. Dit is een direct gevolg van het domme Amerikaanse buitenlands beleid en de schaamteloze arrogantie van Obama en zijn regering. Ook hebben centrale bankiers van China en Rusland besproken hoe de dollar te vervangen door Roebels en Yuan.

Kleine leugenaars, grote leugenaars, advocaten en politici. De politici liegen, bedriegen, stelen, omkopingen, steekpenningen .... China ontdekt $ 15B in valse GOUD leningen. China's nationaal chief auditor heeft voor $ 15.2B aan leningen ontdekt die verbonden zijn met vervalste goud transacties. De leningen dateren uit 2012 en werden geleend van een groot aantal banken. Chinese handelaren en beleggers zijn bekend om te lenen tegen grondstoffen zoals goud, koper en sojabonen, en in de meeste gevallen is het geldige handel. Toch heeft de Chinese rekenkamer veel goud verwerkende bedrijven gevonden die geleend hebben op basis van valse transacties in de goudmarkt. Nader onderzoek kan leiden tot nieuwe beperkingen op de grondstoffen financiering.


Over verleidelijke ETF's en andere door de grootbanken gefabriceerde financiele produkten.

Ik weet het, die dingen zijn soms erg verleidelijk. Zeker als er wat hefboomwerking op zit. Je kan immers van een cent een ton maken in geen tijd. Tenminste als je geluk hebt...en als je dezelfde kaart speelt als diegene die de BOEKEN bijhoudt....de markt-maker. Anders maak je in geen tijd van een ton een cent.

Het probleem met die dingen is dat van zodra je persoonlijke winst te groot wordt, je automatisch een vijand wordt van de markt-maker....en dat die man/vrouw over heel wat meer financiele armslag en informatie beschikt dan wij. Die bookmakers beschikken over de miljoenen/miljarden deposito's van hun klanten (ook die van jij en ik) en kunnen hiermee gemakkelijk de situatie in hun voordeel uitspelen.

De mark-houder die volgt zijn produkt en zijn boek 24 uur per dag op...uur na uur, sekonde na sekonde. De "Martkhouder" van een Financieel produkt, kent per definitie de exacte situatie van de markt: het aantal haussiers alsook het aantal baissiers. Hij houdt immers alle cijfers bij. Hij weet ook heel precies in welke richting de markt moet evolueren en met hoeveel zodat jij (de financiele instelling die straks je bonus uitbetaalt) uit het spel een maximale winst kan halen.

Net daarom gebeurt het vaak dat men de prijs van zo een Financieel Instrument op een vrij onlogische manier ziet evolueren. Zo kan de prijs van het produkt vaak tenderen in TEGEN-OVER-GESTELDE richting van de prijs-evolutie van de onderliggende grondstof, aandeel, index, obligatie, enz...

Als je dus graag tegen de muur loopt en op korte tijd veel geld wenst te verliezen, dan zijn dit soort financiele instrumenten echt IDEAAL.

Wees met deze dingen dus extreem voorzichtig, evenals met de "beursblaadjes" die graag pronken met Calls, Puts, Warrants, ...

25 Juni 2014

Francis Schutte

 Belangrijke Technicals:

 •  zie abonnee sectie

Copyright 2014, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.

 


Donderdag 26 juni 2014 - Er is GEEN economische opleving ... we glijden dieper naar Depressie -


hookers
Updated sections:

 

U kunt alleen zo veel bedriegen, u kunt alleen de cijfers zo veel manipuleren. De bedrijfsactiviteit van PROSTITUTIE aan het Bruto Nationaal Product toevoegen helpt alleen zo veel. Uiteindelijk breekt  de werkelijkheid door de rookgordijnen. Het doet het altijd.

De Amerikaanse economie kromp in een veel steiler tempo dan de verwachte  en geschatte in het eerste kwartaal. Het Commerce Department zei woensdag dat het bruto binnenlands product daalde met een 2,9 procent op jaarbasis, de slechtste prestatie in vijf jaar van de economie, in plaats van de gemelde 1,0 procent tempo vorige maand. Terwijl de ellende van de economie grotendeels was toegeschreven aan een ongewone koude winter, de grootte van de herzieningen geeft aan dat nog andere factoren in het spel zijn dan het weer. De groei is nu in totaal  3,0 procentpunt bijgesteld sinds  de overheid de eerste raming publiceerde in april. Toen ging de economie met een 0,1 procent groeien. Het verschil tussen de tweede en derde schatting was de grootste in de analen sinds 1976, zei het ministerie van Handel ...more

 Waarom is Irak een natie van 3 Volkeren die hun eigen weg gaan? , Waarom zal Spanje een natie worden van 3 volkeren die hun eigen weg gaan? Waarom zal België een land worden van 2 volkeren die hun eigen weg gaan? ....

Complexe samenlevingen kunnen dure energie niet overleven (Tainter)

Ons financiële systeem een vorm van namaak. De Echte Verliezers zijn Gepensioneerden, Spaarders en lange termijn beleggers. Dit is een vernietiging van kapitaal dat nodig is om de economie terug op te bouwen NA de Catharsis. Hyperinflatie is een valuta gebeurtenis en niet een economische gebeurtenis! Centrale banken en overheden zullen het  systeem overeind houden totdat het mislukt ...

 

Dit zal tot een einde komen met een SHOCK!! of je bent goed geïnvesteerd voordat het gebeurt en je overleeft of je zal het allemaal verliezen en sterven ...

Als de wereld stopt met te handelen in US-dollars zullen de miljarden dollars terug naar het thuisland komen en zal  HYPERINFLATIE initiëren in de VS. De waarheid is dat we zo dicht bij dit punt staan: meer en meer handel wordt gefactureerd in andere valuta : Roebels, Euro's, Roepie, Yuan, .. noem maar op ... Timing is zoals gewoonlijk uiterst moeilijk. Technisch gezien is het DOLLAR patroon bijna afgerond. En elke fatsoenlijke technicus weet dat de grootte van de Vorming - dat is een DISTRIBUTIE -  zo sterk is dat het de macht heeft om de US-Dollar naar de hel te sturen.

Belangrijke Technicals:  

 • zie abonnee secties

 

Copyright 2014, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


Woensdag 25 juni 2015 - Het duurde drie jaar om deze perfect technische Goud bodem te bouwen -


Geactualiseerd secties: $-Goud (backtest kaars LT), Zilver, Wereld beursindexen (trailing stop SP500 LT kaars),

Soms is het zo dat een Franse vrouw de waarheid moet komen vertellen!

Als u voor een fractie van een seconde denkt dat we in de 21ste eeuw leven in plaats van de Middeleeuwen, bekijk dan de videoclip. Dit is hoe propaganda werkt ... en business as usual! Er zijn geen winnaars als mensen voorgelogen worden ...  er zijn enkel rampen. Je wordt elke dag voorgelogen, elke dag !!! [journalisten die er niet om liegen, krijgen geen baan, verliezen hun baan, worden in de gevangenis gezet of worden gedood]

Uranium is de energiebron van de toekomst. In China, op het einde van vorig jaar, waren 17 kerncentrales operationeel, met een totale capaciteit van bijna 15.000 megawatt elektriciteit. Op een vergadering van de Nationale Energie Commissie op 18 april, verkondigde premier Li Keqiang de introductie van nieuwe kerncentrales langs de oostkust "ten gepaste tijd". Eerder deze maand, heeft het ministerie van Milieubescherming de milieueffectrapporten vrijgegeven voor twee nieuwe kerncentrales, een in de provincie Guangdong en een andere in Shandong, maar dit is nog steeds niet voldoende op de langere termijn. "De kernenergie sector van China heeft nog een lange weg te gaan voor ze aan het gemiddelde komen van de wereld", zegt Ye Qizhen van de Chinese Academy of Engineering. Een aandeel van 10 procent aan kernenergie is het ideale voor China, zei Ye.

 Belangrijke Technicals:  zie abonnee secties
 
Vandaag is het gold and silver option expiration day. Rond deze periodes zie je meestal wat bokkesprongen. Bekijk de kaarsgrafieken in de desbetreffende delen van Vermogen allocatie.

 

Copyright 2014, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


dinsdag 24 juni 2014 -  nu Goud & Zilver rolt, tijd om het andere belangrijkste onderdeel van uw huiswerk te doen.


Geactualiseerde secties: Goud & Zilver Majors, Goud & Zilver junioren, $-Goud (doelen),

Zodra de kudde zal zien dat het algemene prijspeil zal blijven stijgen, zullen ze  Fiat Papier Geld massaal wisselen voor Goederen. Dit zal de start zijn van hyperinflatie. Ik verwacht dat op dat punt de autoriteiten KAPITAAL controles zullen installeren ... als het niet vroeger zal gebeuren.

Er is altijd een adder onder het gras. Kiev verdubbelt de prijs van koud water, schakeld warm water uit. Elektriciteit in Spanje is zo duur als in de Benelux en Noord-Europa. In Caracas is er een tekort aan wc-papier ... Verdubbeling en verdrievoudiging van de prijs van de nutsvoorzieningen (water, gas, elektriciteit, telefoon) is het favoriete instrument van Europese politici.

Verandering die ze beloofden en verandering die we hebben gekregen ... alleen niet de verandering die we hadden gehoopt. Zinloos om de spelers te veranderen, zolang men de regels van het spel niet gaat veranderen. De videoclip toont duidelijk de kracht van de intelligente psychopaten en hoe ze de mensen misleiden.


 

Belangrijke Technicals:

Zwart Goud (Olie) toont de weg voor Goud ... doet dit vaak!

Zie abonnee sectie VOOR DE UPDATE SECTIES  Majors , juniors en doel $ Goud

 

Copyright 2014, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


Maandag 23 juni 2014 -  Stijgende voedselprijzen gewoon 'ruis'? Janet Yellen - FED -


Geactualiseerde secties:

Antwoord op de vraag : wat bedoel je met " drie maal is scheepsrecht"?   Sinds het bestaan van Goldonomic hebben we onze abonnees meerdere keren gewaarschuwd,  voor nakende, drastische gebeurtenissen. Deze drastische gebeurtenissen hebben ook een positieve zijde. Er biedt zich nu, wederom, een uitzonderlijke opportuniteit aan. Een juiste positionering en diversifiëring van uw vermogen kan u niet alleen exponentiele winsten opleveren maar ook veiligheid en bescherming. De derde grote opportuniteit is er (daarom de drie maal is scheepsrecht) ! De vraag is niet of het gaat gebeuren maar juist wanneer. Het kan volgende week zijn, binnen een maand, maar het duurt beslist geen jaren meer. Eens de trein het station verlaat, komt u te laat. Zorg dat u op tijd en juist geïnvesteerd bent.  Meer dan ooit is het belangrijk de Beleggingspiramide te volgen.

We staan op het punt om een geheel nieuwe klasse van miljonairs te creëren

90% van de mensen steken hun kop in het zand ... en hopen dat wat de overheden en bankiers u willen doen geloven, waarheid zal worden. Slechts 10% weet dat het einde nabij is en dat het bijna onmogelijk is te voorspellen wanneer precies de Black Swan zal aankomen en de laatste zeepbel zal springen. Uiteindelijk zal iedereen leren wat ECHT GELD is. Sommigen omdat ze niets meer hebben. Rijkdom komt in materiële vaste activa en financiële beloften met een tegenpartij  risico. We ervaren reeds een stormloop uit Fiat Paper Money naar reële activa en dit zal doorgaan tot het systeem ontploft.

De 5 duurste woorden in de geschiedenis: deze keer zal anders zijn.

Argentinië zal failliet gaan en het zal belangrijk zijn om te zien hoe dit alles zich ontvouwt,  wat zijn de problemen en hoeveel geld zal verloren gaan.

De situatie in het Midden-Oosten en Noord-Afrika verslechtert snel: een religieuze oorlog, benzinestations in Libië zitten bijna zonder (wie zou hebben geloofd dat dit ooit zou gebeuren), meer spanningen tussen Israël en Palestina, ... een erg gevaarlijk gekkenhuis.

 

 

Dit is wat er gebeurt als landen failliet gaan: ze nemen altijd hun toevlucht tot het plunderen van hun burgers..

VS : Brand spanking new taxes were rolled out on 1/1/2014 in the Land of the Free, including a capital gains tax increase from 15% to 23.8%. This is a proportional increase of over 58%. Important is to understand that the TAX PAYERS are only prepared to take so much and sooner or later the TAX EATERS will be left empty handed.  On the path to bankruptcy, Authorities traffic, manipulate, cook and rig STATISTICS: Inflation figures and now even GDP figures.


Belangrijke Technicals:

           Zie abonnee sectie

 

Copyright 2014, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


Vrijdag 20 juni 2014 -  drie maal is scheepsrecht & waar is het fysiek goud ?


Geactualiseerde secties : $-Gold , Silver , €-Gold , Pers

Raak banken niet aan ... zelfs niet met een hele lange stok. Belgische UBS top is gearresteerd voor belastingontduiking-bijstand (niet fraude!) en waardering van Zuid-Afrikaanse banken verlaagd.  Als het belasting niveau normaal zou zijn is er geen noodzaak voor belastingfraude en belasting minimalisatie. Vandaag, in de meeste westerse landen, is niet alleen het niveau abnormaal hoog ... maar daar bovenop verkwist de overheid zoals dronken zeelieden. Kapitaal wordt geconsumeerd .... of vlucht naar veiliger delen van de Planeet Aarde.

 • Johannesburg - Vier Zuid-Afrikaanse banken zijn gedegradeerd na Standard & Poor's gelijkaardigde rating actie op Zuid-Afrika. S & P zei op woensdag dat het de ratings op FirstRand Bank, Standard Bank of SA, Nedbank en Investec om BBB-/A-3 uit BBB/A2 ging verlagen. Het ratings agentschap zei dat zijn kijk op deze instellingen stabiel was en dat de banken waarschijnlijk hun huidige solide financiële profielen,  voor het classificatie niveau voor de komende 24 maanden in het gezicht van de toenemende economische druk, kunnen handhaven. S & P trad Fitch bij in het snijden van Zuid-Afrika's credit ratings vorige week.
 • In België, is het sinds de jaren 1990  verboden om burgers over belastingontduiking te helpen. Tegenwoordig hebben zelfs Accountants, advocaten, bankiers en Notarissen "de wettelijke plicht" om Autoriteiten op de hoogte te brengen, elke keer dat ze vermoeden dat een van hun klanten belastingontduiking zullen plegen. [Hitler deed nooit iets illegaals en waar is de Stasi??].

We hebben PEAK OIL ... geen twijfel over mogelijk. Ook de gemiddelde marginale productiekosten van ruwe olie is $ 75 per vat ... en de kosten gaan elke dag omhoog. Investeren in Big Oil is een veel lager risico dan de speculatieve junioren resource sector, maar als je blootstelling wil aan de bovenkant, is de sector Junior Resource waar je wilt zijn. De video over Peak Oil biedt ook een goed inzicht van de sector Energie.


Degenen die hun spaargeld goed hebben geïnvesteerd, hebben enkel de helft van hun huiswerk klaar. Het brengen van uw spaargeld "uit politieke bereik" is net zo belangrijk. Tenminste, als je niet wilt dat regering profiteren van uw inspanningen.

Rome is gebouwd op marsen en nieuwe bewoners kregen gratis land. De stad floreerde tot Intelligent Psychopaten het hebben kapot gemaakt door belastingheffing en regelgeving. Op het einde, verlieten zelfs  de BOEREN hun veld en verhuisden naar Rome, want het was de plaats van gratis brood en spelen ....
 
De Republiek Panama is bij uitstek geschikt voor de offshore belegger die sterke financiële privacy en geen lokale belastingen, zakelijke of persoonlijke wil. Zijn territoriale belastingstelsel heft alleen belastingen op de winst vanuit het land. Ten zuiden van Miami, is Panama het toonaangevende bank-en financiële centrum in Latijns-Amerika met meer dan 80 banken, met vele lokale vestigingen van internationale banken. Het heeft een sterke financiële privacywetgeving en de vermogensbeheer bescherming wetten gaan terug tot de jaren 1920 voor de totstandbrenging van bedrijven, trusts en, sinds de jaren 1990, prive-familie stichtingen. Zijn offshore professionele gemeenschap is een van de beste.
 
Het is belangrijk om uw vermogen te beschermen door een deel offshore te zetten, maar je moet ook rekening houden met het verkrijgen van een tweede staatsburgerschap, zodat je gemakkelijk kan bewegen buiten de Verenigde Staten en Europa.

 

De Bank of England verloor 755 ton goud in 2013. Volgens de BoE hadden ze 755 ton minder goud in hun kluizen in februari 2014 ten opzichte van februari 2103 (in tegenstelling tot de verslagen van de BoE verloren zij 1.300 ton in 2013). De BoE is een bewaarder voor de centrale banken en de LBMA, het verwijderde goud uit de kluizen was waarschijnlijk van LBMA klanten. GLD zijn goud ligt in de kluizen in Londen, maar ik ben niet positief hoeveel, als er iets, van hun goud wordt of is opgeslagen bij de BoE. GLD aandelen verloren 451 ton in deze periode. Als alles dat GLD verloor uit hun eigen HSBC kluis kwam, en niets van hun sub-bewaarder van de BoE, het goud verwijderd uit zowel GLD en de BoE is in totaal 1206 ton. 

Belangrijke Technicals:

 • Zie abonnee sectie

Copyright 2014, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


Donderdag 19 juni 2014 - Door het volgen van de kudde zal je vertrappeld worden - Kapitaalcontroles komen en kunnen nu elke dag worden uitgevoerd!


Updated sections: Ruwe olie prijs, Koper & platina, Lange termijn commodity grafieken met $-Goud, Obligaties algemeen & Verenigde Staten, Duitsland, 

 

Geactualiseerde sectie publiek : Pers

 

Irak-crisis: Isis plannen Brittannië aan te vallen, zegt Cameron - Laatste ontwikkelingen en nieuws van de crisis in Irak, waar David Cameron heeft gewaarschuwd dat Isis jihadisten er naar streven om een islamitisch kalifaat te bouwen en ze ook van plan zijn om "ons aan te vallen, hier thuis in het Verenigd Koninkrijk"... more  [naar verluidt werd Isis in Jordanië getraind door de Britten en de Yanks om te worden gebruikt tegen Assad in Syrië]. Dit is Europa's echte probleem ... maar niemand lijkt het te zien.

Irak is alles over een Soennitische, sjiitische, Koerden conflict. Wat er gebeurt in Irak is het TAINTER effect..."Complexe samenlevingen kunnen geen dure Energy overleven". [don't miss the fresly inserted video /kijk zeker naar de nieuw geplaatste video - klik hier -of kijk in de Academie onder Energie & complexe maatschappij]

Deze situatie is veel gevaarlijker dan de economische en monetaire crisis. Door een invasie van Irak heeft  de VS de doos van Pandora  geopend en creëerde meer instabiliteit in het Midden-Oosten ... met het gevaar voor een terugslag in vele Europese landen: Frankrijk, België, Nederland, Engeland, ... Met een beetje pech kan een Europese vrouw al snel worden gedwongen om een Burka te dragen!?

Kudde beleggen is een van de gevaarlijkste dingen die je kunt doen als belegger. Als het domme geld instroomt en de prijs van aandelen begint te klimmen, is het gemakkelijk om zelfgenoegzaam te worden en te denken dat de aandelen hoger zullen blijven gaan, omdat je het gevoel hebt alsof je op de juiste zijde van de handel zit. Maar dat is wanneer het slimme geld toeslaat, ze trekken hun investeringen terug ten koste van het stomme geld ... en de prijs neemt een duikvlucht onder de verkoopdruk. Het is de kudde die altijd " ends up holding the bag", altijd eindigt met een lege zak en is de klos.

Maak je geen zorgen over de stijgende voedsel-en gasprijzen waarmee je elke dag geconfronteerd wordt... zegt Janet Yellen "het is gewoon ruis"

Het was maar om te lachen... 'Recessie in de eurozone is niet voorbij, ze neemt enkel een kleine pauze'................ 'Slecht nieuws voor de eurocraten en de crisismanagers van de eurozone,' schrijft Wolf Richter op Testosterone Pit. 'Maar niets nieuws voor de miljoenen werklozen in Griekenland, Spanje, Portugal, Frankrijk, Italië en vele andere landen. Die ondervinden aan den lijve dat de herstelhype niets meer is dan... een hype.  Het is het zoveelste bewijs - alsof er nog bewijs nodig is - dat 'alles doen wat nodig is' om banken, obligatiehouders en andere te redden - om daarna werknemers te verstikken door hun lonen te verlagen en de belastingen te verhogen - de reële economie niets opbrengt.'......klik hier voor meer

 

  Belangrijke Technicals:

              Zie abonnee sectie - gebruik trailing stops

 

Copyright 2014, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


Woensdag 18 juni 2014 - Kapitaal-kontroles kunnen nu elke dag worden geimplementeerd ! -


Geaktualiseerde secties : Kapitaal transfer kontroles , Operatie Gutt , 

wolf-sheeps-clothingVoor de mensen die ons niet willen geloven, de propaganda blijven geloven (en zeker de politici in "schapenvacht"), blind & doof zijn en zich in een staat van onwil bevinden - hieronder een kleine opsomming van kapitaal controles in verschillende vormen en verscheidenheid en verdoken extra belastingen (dit is enkel een kleine opsomming voor België):

 • Sinds 2010 kan je niet meer beschikken over je groepsverzekering pensioensparen voor je 65st. De sommen staan geblokkeerd. Vanaf je 60 kan je ze wel opvragen mits een zware vergoeding. De belasting op pensioenkapitalen opgebouwd door werkgeversbijdragen wordt verhoogd van 16,5% naar 20% (in geval van pensioen op 60 jaar) en 18% (in geval van pensioen op 61 jaar).
 • Er wordt een belasting ingevoerd op de omzetting van effecten aan toonder in gedematerialiseerde effecten (1% voor omzettingen in 2012, 2% voor omzettingen in 2013, 3% voor omzettingen van rechtswege op het einde van de omzettingsperiode (eind 2013). De demateralisatie komt neer op de facto afschaffing van de NAAMLOZE VENNOOTSCHAP.
 • Cash betalingen zijn vanaf januari 2014 beperkt .Bij de verkoop van roerende goederen en diensten kan er vanaf 01/01/2014 maximum 3.000 EUR cash betaald worden.
 • Voor betalingen van onroerende goederen worden cash betalingen vanaf 01/01/2014 helemaal verboden.
 • Er worden maximum bedragen ingesteld voor geldafhalingen bij uw bank. Voor grotere bedragen/afhalingen moet u op voorhand verwittigen.
 • Fiscale amnestie, terugbrengen van uw "zwart geld" uit het buitenland aan "gunsttarief"
 • Roerende voorheffing: het tarief wordt verhoogd tot 21%. Een aanvullende crisisbijdrage van 4% zal worden geheven op de roerende inkomsten boven 20.000 EUR (dus tarief van 25%)
 • De btw op betaaltelevisie wordt verhoogd van 12 naar 21%. De vrijstelling van btw voor notarissen en gerechtsdeurwaarders wordt afgeschaft.
 • De tarieven en de plafonds inzake beurstaks worden verhoogd met 30%.
 • Sinds enkele jaren ben je verplicht je buitenlandse rekeningen door te geven aan de fiscus. Alle  EU landen gaan de gegevens uitwisselen.
 • Databank met al uw bankrekeningen vanaf 1 mei raadpleegbaar door de fiscus
 • FATCA alle transacties van en naar de VS worden gecontrolleerd.
 • Een wetsontwerp voorziet in de geforceerde opening van kluizen waaraan minstens 5 jaar niet geraakt is.
 • De rente staat op een dieptepunt terwijl de inflatie minimum 2 à 3 % hoger ligt. Negatieve depositorente
 • Weduwepensioen vanaf 2015 beperkt in de tijd
 • Nu gaat men starten met het aanvullend pensioen zwaarder te belasten (sinds 2010 staat deze geblokkeerd dus je bent zowiezo de pineut)
 • Verhoging van de btw naar ......
 • ........
 • .........
 • Kapitaal kontroles zijn er eigenlijk al in verdekte vorm. Wie kapitaal-transferten maakt van en naar het buitenand, weet dit al.

 De pensioenkassen zijn leeg (want waarom gaan ze anders de 2de pijler, blokeren, belasten,......) ......maar ja we hebben nog altijd ....

zilverfonds

 

Blijft de kudde dit geloven, blijft u dit geloven ???????..........wij in ieder geval niet !!!   

 

Uh, uh, ... geen prijs inflatie ??? (CNSNews.com) - Volgens de gegevens van het Bureau of Labor Statistics (BLS), maakte het gecorrigeerde seizoen indexcijfer voor vlees, gevogelte, vis en eieren een all-time high in mei, . In januari 1967, toen de BLS begon met deze meting, was de index voor vlees, gevogelte, vis en eieren  38,1. In mei verleden jaar was dit 234,572. In januari laatstleden raakte het 240,006. In april  was het 249,362 en vorige maand in mei, klom het naar een record van 252,832. "De index voor vlees, gevogelte, vis en eieren is gestegen 7,7 procent over een jaar tijd" zegt de BLS. "De index voor voedsel thuis steeg 0,7 procent, de grootste stijging sinds juli 2011. Vijf van de zes grote supermarkt voedsel groepindexen zijn in mei toegenomen. De index voor vlees, gevogelte, vis en eieren steeg met 1,4 procent in mei na een 1,5 procent stijging in april, met vrijwel alle belangrijke componenten die verhogen, "zegt BLS ...more

Wie graag gaat voor een Green Card (permanente Amerikaanse verblijfsvergunning), leest beter eerst wat volgt? Voor de meeste burgers is het voldoende om te verhuizen naar een ander land om het betalen van extravagante belastingen te voorkomen (vb. Depardieu, Chaplin, ). Als u een permanent verblijf in een ander land verwerft, word je een belastingplichtige van dit ander land. Door te verhuizen kan je uw belastingen niveau dramatisch zien dalen ... tot niveaus die soms zo laag zijn als NUL PROCENT. De Amerikaanse burgers zijn echter niet zo gelukkig. De enige manier om zich te ontdoen van de IRS, is om te verzaken aan het Amerikaanse staatsburgerschap. Iets wat meer en meer Amerikanen aan het doen zijn. De American Dream lijkt minder en minder aantrekkelijk zijn. Naar aanleiding van de release van de namen van personen die hun Amerikaanse staatsburgerschap hebben afgezworen (of verzaakten aan hun Amerikaanse verblijfsvergunning ) in het eerste kwartaal van 2014, wordt de snelheid van ontheemding uit de VS verder gezet met een exponentiële stijging ... FATCA en het feit dat het uiterst moeilijk is voor een Amerikaan, maar ook voor een Amerikaanse permanente ingezetene, om een bankrekening buiten de VS te openen laat velen met geen andere keuze! Nota: elke RIJKE Amerikaan moet bovendien 20% taks betalen voor hij met zijn vermogen de USA mag verlaten.

Aandelenmarkten zullen blijven stijgen zolang de centrale banken geld PRINTEN en aandelen kopen.Tijdens de jaren 1920-30 en onder de Goud Standaard was dat gewoon onmogelijk. Centrale banken over de hele wereld, waaronder China, hebben beslist hun beleggingen te verschuiven naar aandelen daar lage rente hun inkomsten heeft aangetast. Dit blijkt uit een wereldwijde studie van 400 overheidsinstellingen. Een cluster van centrale bank beleggers zijn belangrijke spelers geworden op de wereld van aandelenmarkten ", aldus een rapport dat deze week door de officiële Monetaire en Financiële Instellingen Forum (Omfif), een centrale bank onderzoeks-en adviesgroep, gepubliceerd werd. De trend "zou kunnen bijdragen aan oververhitte prijzen van activa", waarschuwde het ... meer

 Belangrijke Technicals:

 • zie abonneesectie voor deze ERG BELANGRIJKE update

 

Copyright 2014, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


Dinsdag 17 juni 2014 - De onwil om de waarheid en de werkelijkheid te zien en te geloven - kapitaalcontroles zijn op komst en kunnen elk moment geimplementeerd worden ! -


Geactualiseerde secties : A campaign again Capital(ism) , a remake of operation Gutt , ready for Capital Transfer controls ? ,

Slechts 20% doet moeite en snapt dat er wat aan het ontsporen is. Slechts 15% maakt zijn huiswerk en weet wat er moet gedaan worden. Slechts 10% plant om iets te doen...en hoopt straks met zijn hielen over de sloot te geraken...net voor de katarsis. Slechts 5% doet er daadwerkelijk NU iets aan.   Met kan dus met zekerheid stellen dat 80% NIETS zal doen en zal eindigen als financieel kanonvlees.

Het is een "deja vu".  Lees hier  en hier  voor meer of raadpleeg de academie sectie !

Meer en meer mensen willen de werkelijkheid en de waarheid niet zien en of geloven. Ze blijven halsstrarrig geloven in de propaganda en worden voortdurend in de luren gelegd door de overheid, banken, politici, vakbonden (ja ook deze... of ben je vergeten dat deze steeds de politici van de toekomst leveren en met hun geld, uw geld, in belastingsparadijzen zitten),...Deze bende parasieten produceren niets maar teren op wat zij afnemen van de wel producerenden. Ze blijven op rechtstreekse en onrechtstreekse manier stelen van de wereldwijde bevolking. Af en toe schenken ze een aalmoes terug om de kudde rustig te houden en te vermijden dat er opstand uitbreekt. In steeds meer landen werkt dit niet meer en zie je ook dat er opstanden uitbreken.

Blijkbaar is iedereen al vergeten dat de crisis van 2008 veroorzaakt werd door deze bende psychopaten. Door hun hebzucht hebben ze een zeepbel doen ontploffen en zo een enorme diepe krater gecreerd. Om deze grote put terug te vullen en hun Ponzi schema van fraude en oplichting verder te kunnen zetten ,  drukken ze sindsdien massa's nieuw fiat geld bij(schulden die verder doorgeschoven worden naar de toekomst). Hun dikke vette lonen moeten toch verder betaald worden. Wie denk je dat de pineut is die dit uiteindelijk zal moeten betalen ?

De geldhoeveelheid neemt exponentieel toe maar geraakt noch tot bij de bedrijven noch tot bij de gewone man op straat (politici dienen betaald, bankmanagers worden beloont om op de financiele roulette te spelen, riante ontslagpremies,......) met als gevolg dat deze niet investeren, produceren, geld verdienen, uitgeven,...... Dit is heel goed te zien aan de omloopsnelheid van het geld die op een dieptepunt staat.

 M1 money suply M2 velocity 

 

 

De heropleving en verbetering van de economie zijn pure leugens en propaganda. Door nog meer belastingen te heffen,... knijpen ze de citroen meer en meer uit waardoor de middenklasse aan het verdwijnen is. Bedrijven vertrekken ofwel naar betere oorden, ofwel sluiten ze of gaan ze falliet. Dit heeft tot gevolg dat er steeds meer werkloosheid is en steeds minder beschikbare reëele koopkracht is. Het maatschappelijk welzijn gaat zienderogend achteruit. Het aantal 'armen' stijgt dagelijks.  Uiteindelijk, net zoals in het verleden, leidt ons dit naar toestanden zoals we gekend hebben tijdens de Franse Revolutie, Belgische Revolutie (1830), de Weimar hyperinflatie en  WO II,.... (zie ook sectie academie).

We zien het al jaren aankomen en hebben telkens opnieuw onze lezers verwittigt en zijn van plan dit te blijven doen, zolang het nog kan. Deze keer wordt het niet anders ! Spijtig dat er nog velen in "glaubensunwilligkeit" zitten. Spijtig dat velen weigeren de gevaren te herkennen en blijven leven in een fantasie wereld. Hoog tijd om wakker te worden en met open ogen te kijken naar wat er werkelijk aan het gebeuren is. Denk logisch na en doe er iets aan voor het te laat is.

Wij beschikken over de "know how" en de ervaring hoe u zich kan beschermen. Een Goldonomic abonnement kan je vergelijken met een verzekeringspolis tegen het verlies van je spaargeld en vermogen. Voor 1 euro en 37 cent per dag kan je uw spaargeld en vermogen niet alleen beschermen maar ook uw vermogen vergroten.

Abonneer u nu zodat u niet eindigt als financieel kanonnenvlees. Onze abonnees hebben vandaag nog een nieuwe Markt update gekregen die hun investering kan verviervoudigen en waardoor ze voor de toekomst een mooi appeltje voor de dorst hebben (pensioen). Dit terwijl er al sprake is dat men het aanvullend pensioen zwaarder gaat belasten.  Onze abonnees weten waarom ze niet aan dit soort van pensioensparen meedoen maar gebruiken het vermogens allocatie systeem van Goldonomic.

Indien u voor het einde van de maand een abonnement neemt krijgt u 3 maanden extra toegang tot de website (12 maand betalen en 15 maand toegang)...klik hier voor het winkelmandje. (voor wie worstelt met het winkelwagentje hebben we handige screen-prints gepubliceerd: klik hier )

Ja, het is uitgegroeid tot een zaak van urgentie. Niet alleen verwacht ik kapitaalcontroles te zien elke dag nu ... maar VERMOGENSBELASTING zal een feit worden in heel Europa. Degenen die van plan zijn om een ​​deel van hun spaargeld te verplaatsen naar het buitenland zullen moeten betalen om toestemming te krijgen en een vergoeding betalen. Degenen die besloten hebben om hun schapen thuis te houden zullen worden gemolken door de Bail-ins: 10% - 20% - 30% of meer ... De Bail-ins zullen worden gemaakt in een CYPRUS stijl of zowel ingezetenen als niet-ingezetenen zullen de dupe zijn.

Als je geld hebt, ben je de speelbal !

Heinrich Bruning en de 'flight tax' (vlucht taxatie)

In de late jaren 1920 werd de economie van de Weimarrepubliek geteisterd door talrijke fiscale problemen. De wereldwijde depressie verspreidde zich snel naar Duitsland, dat de capaciteit van de overheid om de herstelbetalingen te maken van de Grote Oorlog.  Vrezend voor een terugkeer naar hyperinflatie, besloten veel Duitsers om in te pakken en te vertrekken; zij herinnerden zich de dagen dat bankbiljetten werden gebruikt als behangpapier en hadden geen zin om deze belevenis te herhalen.  In 1931 legde  kanselier Heinrich Bruning een 'vliegtaks' op, waardoor een 25% belasting geheven werd over de waarde van alle bezittingen en kapitaal van Duitsers die hun land verlieten. De totale ontvangsten uit deze belasting bedroegen ongeveer 1.000.000 Reichsmark (RM) in zijn vroegste dagen ($ 56.000.000 vandaag). Tegen de late jaren 1930 onder Hitlers bewind, waren de vlucht belastinginkomsten gestegen tot RM 342 miljoen ($ 21.500.000.000 vandaag) aangezien meer mensen naar de uitgangen liepen.

Deze vlucht belasting vormt een van de eerste moderne voorbeelden van kapitaal controles. Ze hebben zich ontwikkeld sinds de dagen van Hitler, maar het einddoel is hetzelfde - regeringen die de stroom van kapitaal over grenzen controleren. Falliete regeringen proberen kapitaal binnen hun grenzen gevangen te zetten, het maximaliseren van het beschikbare bedrag voor de daaropvolgende fiscale of andere vormen van confiscatie . Deze tactiek wordt meestal gebruikt wanneer het vertrouwen verloren is en de overheid een verminderde capaciteit heeft om te lenen. Als je de kranten koppen leest in de VS en Europa, is het duidelijk dat de mars naar strengere controle op het kapitaal versnelt.

Kapitaalcontroles kunnen een verscheidenheid van andere vormen hebben, waaronder belasting op buitenlandse overschrijvingen, beperkingen op het verkeer van financiële instrumenten, bureaucratische goedkeuringsprocedures voor buitenlandse transacties, rapportage-eisen voor buitenlandse activa, en de overheid controle over banken.  Dit laatste is van groot belang - wanneer politici en bankiers hetzelfde bed delen, kunnen de banken worden gedwongen om een ​​deel van hun deposito's aan de schatkist te lenen tegen onrealistische voorwaarden, en zitten klanten van de bank opgescheept met rente onder het inflatiepercentage. [Ik herinner me deze brief in de late jaren 1970 die de Belgische minister van Financiën stuurde , waar hij de Institutionele Beleggers (verzekering co's) bedreigde als ze geen Belgische staatsobligaties kochten].

 

Belangrijke Technicals:

                  Koopsignaal voor xxxxxxxxxxxxx , xxxxx, xxxxxx xxxx en xxxxxxxxxx   zie abonnee sectie

 

Copyright 2014, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


 Maandag 16 juni 2014 - Kapitaal controles zijn op komst - Deze keer wordt het niet anders.


Geactualiseerde secties: Goud & Zilver junior aandelen , The Team , Why Goldonomic ? , Islamization in Europe , De Gaulle and Islam , What went wrong in Europe - dummies guide , PRESS ,

De Goldonomic site is 529 pagina's groot. De openbare archieven gaan terug tot 2004...klik hier voor meer.

De Australische regering heeft onlangs $ 360.000.000 in beslag genomen van bankrekeningen die slechts 3 jaar slapende zijn.

pngbase64ae2f6ba58c4a089a

Het Midden-Oosten is een kruitvat dat elk ogenblik kan ontploffen. Als dat zo is, zullen we vuur zien helemaal tot in Thailand, Pakistan, Afghanistan ... en misschien India, China en Japan. Het zal de 3de olieschok zijn en een Volledige 3de Wereldoorlog. Als gevolg daarvan zullen overheden hiervan gebruik maken om de WERKLOOSHEID met miljoenen te verminderen in een zeer korte periode van tijd. Als gevolg hiervan zullen we een remake krijgen van de grenzen in het Midden-Oosten, die na WO II werden getrokken door een stel intelligente psychopaten (met de hulp van een aantal flessen wijn, whisky, Bourbon en Wodka) . Israël zal weer worden weggevaagd ... Oorlog laat regeringen ALTIJD uiterst vijandige maatregelen nemen ... voor uw veiligheid? Dit gezegd zijnde, kunnen alleen religieuze psychopaten een stomme wereldoorlog beginnen ... en helaas is dit precies het soort mensen dat het Midden-Oosten bevolkt.

Dure energie staat geen Complex Societies toe (Tainter). De Britten en de geallieerden (Amerikanen) schiepen de crisis in het Midden-Oosten (Irak) door het tekenen van de naoorlogse grenzen over een paar flessen wijn, Bourbon, Whisky en Vodka. Niet alleen hebben ze geen rekening gehouden met de natuurlijke grenzen, maar ook hebben zij NUL aandacht gehad voor de mensen:  Koerden, Sjiieten, Soennieten, Joden, ... Om het nog erger te maken, vielen de Amerikanen vielen Irak binnen in een tijd van stabiliteit onder Saddam Hussein wegens vermeende massavernietigingswapens. Door dit te doen werd het gedestabiliseerd. Wat Intelligent Psychopaat Tony Blair aan het verkopen is aan de BBC is Propaganda en zijn leugens .......meer

Opmerking: als Ruwe Olie de breakout bevestigt - dat wil zeggen, als de backtest positief is -  geeft dit aan dat de prijs van olie fors zal stijgen tot nieuwe hoogtes (en de oorlog in het Midden- Oosten zal een wereldoorlog worden.)

De Rabbit Hole van bankieren, Real Estate & Hypotheek *****DO NOT MISS THIS VIDEO

 


 

Negen redenen om niet (meer) in vastgoed te beleggen.    zie abonnee sectie


 

Krugman moet een idioot zijn ... Wat is er mis met deze jongens dat ze de BASIC's van ECONOMIE niet begrijpen!?

 


Deze keer wordt het niet anders !

Zcrimeet u schrap voor kapitaalscontroles, WETTELIJKE diefstal door overheden en banken !!!... U MOET uw spaartegoeden buiten politiek bereik stellen in VEILIGE LANDEN (NIET de EU-zone, NIET de VS)! Tijdens de crisis in Argentinië confisqueerden de overheden alle buitenlandse valuta van rekeninghouders en deze werden gebruikt voor aflossing van de buitenlandse schuld. Om VEILIGHEID in plaats van WINST na te jagen is dit EXTREEM belangrijk....tenzij u er niets om geeft als de overheid profijt haalt uit uw (verstandige) investeringskeuzes. Overheden kunnen EN zullen hun eigen burgers plunderen! Triest maar waar. De geschiedenis laat zien dat dit ALTIJD zo is geweest!  Deze keer wordt het niet anders.

Ofwel ben je blind ofwel geloof je in de propaganda (of je leeft op een andere planeet) maar als je onze waarschuwingen blijft negeren zal je de klos zijn.

Met meer dan 35 jaar ervaring heeft Goldonomic ook een resem van uitgekomen en bewezen voorspellingen die je kan nalezen op de website. Voorspellingen die steeds zijn uitgekomen op een moment dat niemand ons nog geloofde. Het is deze keer niet anders.

nota: buiten politiek bereik stellen is niet hetzelfde als belastingsontduiking !

Wij gaan steeds voor veiligheid, en middellange tot lange termijn aanpak.

In de Goldonomic modelportfolio's staan onze belangrijkste aandelenposities weergegeven (zie abonnee sectie). We hebben een conservatieve portefeuille en een junior portefeuille. Het gaat hier om aandelen die u niet zult terugvinden bij de banken en hun adviseurs.  Onze prestaties waren gemiddeld 14 procent winst per jaar voor de conservatieve portefeuille (start jan. '05), en 139 procent winst op jaarbasis voor de junior portefeuille (start augustus 2009—begin dec. 2010). Uiteraard zijn er nu en dan afwijkingen. Wij maken ook fouten. Vooral als de markten gemanipuleerd worden.

Gelukkig blijft manipulatie nooit duren en komt er steeds een eind aan. Onze lange termijn visie op basis van fundamentele analyse loont dus steeds (al kan het soms iets langer aanslepen). Echter als je de 'vijver' om te vissen (investeren) met zorg uitkiest, blijven de verliezen beperkt en blijft de koopkracht van het portfolio te allen tijde veilig. Sinds 1980 boekt Goldonomic gemiddeld een rendement van 20 procent (zie de archieven die teruglopen tot 2004 zijn een goed bewijs).  Het is deze keer niet anders.

De goldonomic abonnementsservice is een persoonlijke dienst als geen ander. Als abonnee krijg je toegang tot een compleet en gebruiksklaar instrumentarium om je vermogen te positioneren, zodat het gewapend wordt tegen de verdere ontwikkeling van de huidige (hyper-)inflatoire depressie.  Bovendien geeft dit je flexibiliteit om tijdig mee te stappen met nieuwe langetermijntrends.  Wij zijn 100 procent volledig onafhankelijk.

We staan nu, in verschillende sectoren, op het punt van enkele bull runs die het rendement veel hoger kunnen stuwen ttz als je de juiste vissen uit de investeringvijver neemt (je kan ze terugvinden in de abonnee sectie onder vermogens allocatie)

Op een portfolio van 10.000 euro heb je bij Goldonomic een jaarlijks gemiddeld rendement van 2000 euro terwijl je op de bank binnenkort voor je deposito's zal moeten betalen (wees maar zeker dat ze je op een of andere manier kosten zullen doorrekenen). We hebben het dan nog niet over de inflatie die je jaarlijks minimum 2 procent van je deposito's kost.

Een jaar abonnement  op Goldonomic kost 500 euro maar hiervoor krijg je wel heel wat voor in de plaats, heb je heel snel terugverdiend en geeft u ook nachtrust. Onze abonnees hebben geen slaaploze nachten door te piekeren over beleggen, pensioen, negatieve rente, plunderende overheden.

Wij doen voor u de technische en Fundamentele analyse. Wij volgen voor U alle wereldgebeurtenissen en vertellen de waarheid en niet de propaganda. Wij geven u alle richtlijnen, tips,.... over hoe u een portfolio kan samenstellen, hoe u spaargeld veilig te stellen en nog veel meer.................en dit voor amper 1 euro en 37 cent per dag. Je hebt er zelfs bijna geen halve kop koffie meer voor .......maar voor deze prijs kan je wel een mooie opbrengst hebben en staat je spaargeld veilig.

Onze aankooptips van januari 2014 hebben op dit moment een opbrengst van boven de 19 procent, exclusief dividend en dit op 5 maand

(bvb Gxxxxx + 4%, FxxNxxxx +40%,  Pxxxxxxxa +21%,.....)

abonneren kan je via deze link of door op de website op abonneren te klikken


 Copyright 2014, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


Vrijdag 13 juni 2014 -  VALUTA controles zijn OP KOMST - als je GEEN tegendraadse BENT, ZAL JE EEN SLACHTOFFER ZIJN ! -


Updated sections: Gold & Silver Majors , Gold & Silver Juniors ,

De Australische Dollar is één van de sterkste valuta's geweest in de wereld in de afgelopen tien jaar. Dit heeft de woede aangetrokken van de RBA, die heeft aangegeven dat ze ongelukkig zijn met het effect die de sterke munt heeft op de binnenlandse economie en heeft gehandeld om deze te verzwakken. Dit gezegd zijnde, hebben ze dit ook gedaan met de Zwitserse, goud en zilver .. maar betekent dit dat je NIET in hun monetaire instrumenten moet blijven en deze moet verkopen voor waardelooze Dollars en Euro's ?.... Wees een tegendraadse en overleef of je bent iemand van de kudde en ga je verdrinken.

Wereld Oorlog III is jaren geleden begonnen ... en het verspreidt zich over het hele Midden-Oosten en Noord-Afrika. De situatie in Irak met de inbeslagneming van de op een na grootste stad, Mosul, kan een bredere oorlog ontbranden dan dat het nieuws en de markten u laten geloven. Het vermogen van de radicale soennitische extremisten om het Iraakse leger gemakkelijk te verslaan in een belangrijk gebied zal extra druk op Turkije brengen, en waarschijnlijk ook Jordanië.   To raise its level of military involvement to prevent the ISIS group to attain a larger hold over critical OIL areas.F or the Sunni insurgents, OIL means money for supporting its military operations. I expect that the Religious leaders will succeed (a new Caliphate) where the Corrupt Political leaders of the EU are failing. Certain EU-politicians don't have the talent to present this imminent danger in a "politically acceptable" way to the Democratic majority in Europe...but that doesn't imply that they are RIGHT! What is brewing in the Middle-East is far more dangerous than the Economic Depression...

Een economische recessie en depressie kunnen - en zal worden overwonnen. De mensheid is inventief en flexibel en na elke grote oorlog, zien we dat steden, fabrieken, wegen en bruggen worden herbouwd en welvaart heerst weer. Godsdienstoorlogen zijn echter veel gevaarlijker en kan een continent vernietigen en elke economische opleving kapot maken voor generaties. Dit is precies wat er nu gebeurt in West-Europa. Moslims en Halal zijn langzaam maar zeker de samenleving aan het overnemen. Terwijl niemand iets doet om de voortgang en de infiltratie van deze religie te stoppen. De weinige en degenen die het zien gebeuren worden afgeschilderd als racisten. Dit is het orgasme van de domheid van de kudde: iedereen is goed en iedereen is mooi en alles moet mogelijk zijn.

Vastgoed prijzen staan ongeveer op imploderen in Canada ... maar ook in België en Frankrijk. Zelfs het Internationaal Monetair Fonds geeft waarschuwingen dat het gemiddelde prijsniveau van onroerend goed in België ten minste 40% te hoog is. Het gevaar is dat een crash van de Real Estate markt ook direct van invloed op het fragiele evenwicht van de Banken. Dit zal een nieuwe bankencrisis ontbranden! 

 

 

IMF housing1 japan debt M2 gold SPX2014-06 pm
Real Estate Japanese Debt Money, shares, Gold

Monetization of DEBT = Hyperinflation. Japan to keep printing money for years to come, so learn to enjoy it. The Bank of Japan will have to mop up the entire issuance of public debt for years to come, covering the budget deficit with printed money. There are no one-way bets in global finance, but Japan's stock market comes close. The authorities are about to funnel large sums into Japanese stocks openly and deliberately under the next phase of Abenomics, both by regulatory fiat and by purchasing the Nikkei index directly with printed money...more

The authorities are about to funnel large sums into Japanese stocks openly and deliberately under the next phase of Abenomics, both by regulatory fiat and by purchasing the Nikkei index directly with printed money.

Japanese will do openly what others (FED, ECB, BOE,..) are doing under cover. Until the system collapses, the Stock markets will continue to go up because of communicating monetary vessels. Once "the system" collapses, Shares will crash and Bank Deposits/Treasuries will evaporate.  Would you rather loose 100% of your savings because you are holding Bank Deposits/Treasuries or would you prefer to ride the crash of the Stock Markets? Only six months after the Great Crash of the 1930's the Stock Markets had recovered 60% of their losses.

U.S. pensions ‘cash negative’ by 2016. America's sprawling 401(k) pension system will turn cash flow negative in 2016, threatening disruption for asset managers and selling of equities, according to analysis by Cerulli Associates, a research house. The $3.5 trillion system attracted fresh contributions of $300 billion in 2012, with $276 billion either withdrawn as cash by retirees or rolled over into individual retirement accounts (IRAs), Cerulli estimated. However, by 2016 it forecasts that inflows will be $364 billion and outflows $366 billion, with the deficit only widening year on year after that as the core of the baby-boomer generation retires. Similar conditions we have in Europe and the UK. By 2016 Pension Funds and Insurance cos' will be FORCED to massively liquidate their assets: Real Estate, Treasuries, Bonds.  Pension Funds and Insurance co's can by law NOT invest in Gold/Silver and only a minor position in shares is allowed.  Hence the pressure will be maximum on the former investment instruments.

Show me the Gold. Does GLD (GLD ETF) really have the 800 tons of gold that they say?  What about the LBMA and COMEX?  Oh heck, what about Ft. Knox, West Point and of course the Federal Reserve Board of NY? Do you see the danger here?  We have shown you so many bits and pieces of anecdotal evidence where common sense told you that there was no way that the amounts of physical gold “claimed” could never be true, how could all of these pieces be pure coincidence? This is where I believe we are headed, “show me the Gold” so to speak. 

Important Technicals:

 Copyright 2014, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


Donderdag 12 juni 2014 - we hebben peak olie / energie - meer oorlog in het Midden-Oosten werd verwacht -


Geactualiseerde secties: Aardgas en Aandelen, Recessie proof aandelen (rendement vanaf 31 december), Olie aandelen (return), Uranium aandelen (return),,

JA we hebben Peak Oil en we hebben meer Fracking PROPAGANDA dan de productie. We staan nu op de rand van een schokkend golbaal olie tekort. De meeste consultants, die gespecialiseerd zijn in de aardolie-industrie, hebben het gevoel dat de Saoedi's record hoeveelheden olie zullen moeten oppompen in het 4e kwartaal als gevolg van een tekort aan ruwe olie dat momenteel bestaat in de wereld .... Een dergelijk tekort is SCHOKKEND want het komt tijdens een recessie / depressie. Het tekort is het gevolg van wanbeleid door de autoriteiten. Een complete, domme en bijna hilarisch verkeerde besteding van de fondsen in de zogenaamde GROENE hernieuwbare energie. Green Energy is alleen goed om stemmen te kopen.

We hebben een voortdurende ENERGIE OORLOG en het komt mij voor dat deze keer het WESTEN de verliezer zal zijn. Europa moet het grootste deel van haar Aardgas kopen van Poetin. Het saldo is gekocht van een onstabiel Noord-Afrika. De verkoop van Aardgas in Europa en Japan is met een factor 3-4 in vergelijking met de prijs in de VS. Bovendien is er de clash in Oekraïne en zien we ook dat het Midden-Oosten aan het verschuiven is naar het oosten (Rusland, China, ....). Last but not least - en niemand lijkt dit op te merken - is Rusland een van de belangrijkste aanbieders van verrijkt uranium van de Wereld. Het minste wat we kunnen zeggen is dat het energiebeleid van het Westen in de afgelopen tien jaar een complete grap is, om niet te zeggen een ramp geweest.

Laat Politici de Sahara beheren en binnen de 5 jaar zal er geen zand meer zijn ... De mensen krijgen altijd de politici die ze verdienen ...

Een belangrijke fout die veel beleggers maken is dat ze geen geduld hebben.

 • Ze hebben geen geduld bij het KOPEN. Dat wil zeggen, er is een dringende noodzaak om het beschikbare kapitaal zo snel mogelijk te investeren.
 • Zodra het is geïnvesteerd willen ze onmiddellijke bevrediging (opbrengst). Zij zullen elke goede positie verkopen zodra ze een 10 % tot 20% winst hebben.  Als gevolg hiervan, na enkele jaren,zullen ze alle goede paarden verkocht hebben en blijven over met de slechte.
 • Een andere fout is dat ze niet investeren in een logische manier en hebben de neiging om de kudde te volgen ... omdat ze weigeren om hun huiswerk te maken. Ze wensen dat het allemaal moet komen zonder te werken. Als gevolg daarvan zijn zij degenen die verstrikt raken in PANIEK VERKOPEN (crashes) en  verwerven een beleggingsinstrument wanneer het te laat is om te kopen.
 • De meeste mensen begrijpen niet dat de markten onlogisch en verkeerd kunnen zijn voor enige tijd, maar dat uiteindelijk REALITEIT altijd overneemt. Ze begrijpen niet dat eigenlijk dit soortsituaties de beste investeringsmogelijkheden kan bieden.
 • Ook denken veel beleggers dat omdat de PRIJS aan het dalen is of niet omhoog gaat wanneer ze denken dat het zou moeten, ze de verkeerde investeringsbeslissing hebben genomen.Aangezien er geen onmiddellijke opbrenst is, nemen ze aan dat ze verkeerd zijn en verkopen hun posities  ... net voor de prijs begint omhoog te gaan.

Belangrijke Technicals:

 

 • We have several BUYS in the Natural Gas section.
 • Toxxxxx  gives a BUY signal.

Kennismakingsaanbod jaarabonnement tot 15 juni aan uitzonderlijke voorwaarden !

Wees voorbereid.....voor het te laat is !  Nu het nog kan en wettelijk mogelijk is !

 

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

 

 

Copyright 2014, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


Woensdag 11 juni 2014 - Als je NU nog niet ziet dat er iets mis is dan heb je een ernstig probleem ! -


emperorUpdated sections: Recession Proof shares (conti.) , 

Even a Communist and Socialist must see that the Free Party is almost over.  The BITTER end will be different in the USA and in Europe. A major problem in the US is that Americans are all well armed, are fed up with the FED and the Federal Government (Obama). In Europe the system floats on a bankrupt Social Security system which means that Europeans will probably see the abrupt end (bankruptcy) in an 1989-USSR style. Weapons have been taken away (for the security of the Europeans)...therefore an armed revolt is impossible. The prelude will be the expected and legally planned BAIL-IN , capital controls and more taxation. Authorities spend money like drunken sailors but request that ALL citizens pay the invoices.

If you still don't see something is very wrong, you have a severe problem - if you don't do nothing about it, you are mentally retarded !

A TRIUMPH of Socialism. In Venezuela there is no DRINKING WATER. Shelves in the shops are empty and people have to line up early in the morning to buy whatever is available. Today it will be Toilet Paper, tomorrow fish, yesterday beer. And yet, Credit Default Swaps trade at normal levels...like there is NO problem....thank you GOLDMAN SACHS. [the question being how long they will be able to keep the beach ball under water and....what is to happen if the ball slips out of their hands]

“It is well that the people of the nation do not understand our banking and monetary system, for if they did, I believe there would be a revolution before tomorrow morning.” Henry Ford

 There is no doubt in my mind that we shall have a Bail-in. The timing is - as usual - almost impossible. Reality is that such can happen EVERY DAY.  Taking your money out of the Banking System won't suffice. Keeping Paper bank notes under your mattress won't help. Keeping Gold stacked in a Safe Deposit Bank with a local or Swiss/Luxemburg bank either. The reason is simple: the bail-in will be preceded or will come with CAPITAL CONTROLS. Such implicates that if somebody sells his Gold holdings, he will have to do so through an Agent (bank, broker) which has been appointed by Government and which will levy the necessary tax. Keeping your savings out of political reach is still possible...but it has become more complex.

We live in a world which is upside down..down under. Good currencies are being dumped and cruched: Can-Dollars, Aussies, Swiss francs but also Gold & Silver. Bad currencies are being manipulated, camouflaged with Smoke curtains, lipsticked until they appear STRONG and SAFE and continue to attract THE HERD. Authorities know pretty good that the day The Herd sees that the Emperor has no clothes , it's game over.

 1971 Nixon made all Fiat Paper money worthless....The end is close. When watching this EXCELLENT video clip it occurs to me that Mike is using the term DEFLATION in an incorrect way. Deflation and inflation are monetary phenomenons but he is using the term Deflation in a economic sense. Extremely confusing. We live a inflationary recession which will become an hyperinflationary depression. The recession and depression is the economic side of the monetary side which is inflation and hyperinflation.

 • The fact that more and more trade is NOT invoiced in US-Dollars is extremely bad for the exchange rate of the Dollar. Once Dollars stop to be used abroad to settle for trade, these will come back home and ignite the Hyperinflation.
 • It becomes clear that we are closing in on a ONE NIGHT event....and a Bank Holiday.
 • any physical Gold kept in a Safe Deposit Box falls under the Bank Legislation and you will NOT have access to it during and possibly after a BANK HOLIDAY. Thefore you MUST keep these in a VAULT. [note we know excellent Vaults which are out of political reach]

 

Important Technicals:

 

 Kennismakingsaanbod jaarabonnement tot 15 juni aan uitzonderlijke voorwaarden !

Wees voorbereid.....voor het te laat is !  Nu het nog kan en wettelijk mogelijk is !

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

   Copyright 2014, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.

 

 


Tuesday June 10, 2014 -Goud betaalt geen rente, maar Fiat Valuta bij een bank wordt beloond met negatieve Rente ..???-


 Updated Sections: Crude Oil price , Oil Shares , 

If you're a foreigner, the US government will built a wall around you so it can keep you out and throw you out as soon as possible. This is especially so if you are for example a Talented alien who gets trained at an American university and gets kicked out as soon as they graduate. Other foreigners whose sole desire is to come to the United States, start a business, and create jobs are being shot like pheasants at a hunting lodge. That is after traveling back and forth between their country - where they have to sell their intentions to the local Consul - and the USA. And off course - if after several years of business activity they decide to close down the business and enjoy life, they will have to leave the USA and spend the earned money in another country.

Even better, if you're a wealthy foreigner who wishes to come and live in Florida, buy some real estate and spend your pension money in the Sunshine state, such is impossible. Assuming you apply for a tourist visum and you get one, you are allowed for 6 months a year and if for some reason you overstay your visum once (even by accident), you can expect problems, delays and deportation next time you enter the USA.

Als je moet kiezen tussen fysiek goud in een of andere kluis (buiten politiek bereik!!!) en een bankrekening met NEGATIEVE RENTE ... wat zou je dan kiezen ???Negatieve rente is een daad van wanhoop en een kanarie in de mijnschacht die ons vertellen dat meer kwantitatieve versoepeling en Hyperinflatie spoedig zal komen.

Belangrijke Technicals:

 • Olie is weer in beweging. Zo is ook alles wat je nodig hebt om te leven: energie, voedsel, ...

 Copyright 2014, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


Maandag 9 juni 2014 - The World Trade is being "DE-DOLLARIZED" -


Real Estate a GOOD INVESTMENT !? You must be joking...I wonder if those who are keeping the bulk of their savings into Real Estate will still sleep at night after seeing what the Recession does to Real Estate in 3-5 years time.[click on the picture to be redirected to GooBing Detroit and see more...] Real Estate is a High Order Capital Good and anybody holding on to it, will loose it ALL!! History shows that there are NO EXCEPTIONS!

detroit0913  
 click on the picture for more....  If you are familiar with Google Maps or Bing...this is how it works. Try it for other locations.

note: Foreclosures do play a major role in this Drama...and many have still not been Foreclosed on because the Banks try not to flood the market with even more Real Estate. Also, once a property has been foreclosed on, the Bank has to maintain the property, pay the taxes, HOA-fees,...

Weekend TV - History Channel H2 - America's Book Of Secrets - The Gold Conspiracy

 

 Kennismakingsaanbod jaarabonnement tot 15 juni aan uitzonderlijke voorwaarden !

Wees voorbereid.....voor het te laat is !  Nu het nog kan en wettelijk mogelijk is !

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

   Copyright 2014, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


Vrijdag 6 juni 2014 - Overheden zullen Pensioenfondsen plunderen, Spaarrekeningen - zelfs uw fysiek goud is in gevaar -


 Updated sections: Wereld beursindexen, Wereld beursindexen uitgedrukt in goud, Lange termijn grafieken,

Wat  er vandaag in de EU gebeurde is een oproep tot hyperinflatie. Inflatie is een meer dan evenredige groei van de geldhoeveelheid. Inflatie en hyperinflatie zijn monetaire fenomenen ... de recessie en depressie zijn economische fenomenen en kunnen niet worden genezen door meer geld te drukken (inflatie). Dit is het ABC van de economie ....

Martin Armstrong was briljant ... toen hij in de gevangenis was. Sinds hij eruit is werkt hij duidelijk met een agenda. Niet helemaal zeker wat het is, maar hij is zeker uit op een kavel van zijn analyse in de afgelopen jaren.

draghiECB knipt in de basis tarieven en is klaar om de 'big bazooka' te gebruiken. Europese Centrale Bank gaat  'asset backed securities' kopen en is akkoord om quantitavie versoepeling te overwegen om de inflatie te stimuleren als deze te laag blijft. [Lees: Mario en de ECB  verliezen de strijd tegen de depressie en staan ​​klaar om QE (geld drukken) te verhogen]

De ECB heeft voor het eerst de deur geopend voor kwantitatieve versoepeling als de centrale bank van de eurozone een belangrijke rentevoet verlaagde en onthulde een pakket maatregelen om de groei te stimuleren en het hoofd te bieden aan deflatie. Het tarief dat banken krijgen voor het storten van geld bij de ECB werd verlaagd van 0pc tot -0.1p. Het is de eerste grote centrale bank om een ​​van haar belangrijkste tarieven negatief te maken en is gericht om banken meer te laten uitlenen in plaats van te betalen aan de centrale bank om hun geld op te slaan.

Het tarief dat banken krijgen voor het storten van geld bij de ECB werd teruggebracht van 0% tot -0,1%.

ECB-president Mario zei dat het stimuleringspakket meer goedkope leningen omvatte voor banken en dat ze werken aan de aankoop van "asset-backed securities". Hij zei dat de beleidsmakers unaniem waren ingestemd met een of andere vorm van kwantitatieve versoepeling te overwegen om de inflatie te stimuleren als het te laag blijft. Dit is cruciaal omdat het betekent dat de Duitse Bundesbank aan boord is met de nieuwe maatregelen. "The Governing Council is unanimous in its commitment to using also unconventional instruments within its mandate should it become necessary to further address risks of too prolonged a period of low inflation," zei hij .....more 

 

Important Fundamentals:    &    Important Technicals:

                                      zie abonnee secties

Kennismakingsaanbod jaarabonnement tot 15 juni aan uitzonderlijke voorwaarden !

Wees voorbereid.....voor het te laat is !  Nu het nog kan en wettelijk mogelijk is !

 

  Copyright 2014, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


Donderdag 5 juni 2014 - " Deflatie " is goed en " Propaganda en schuld"  SLECHT


inflationdeflationUpdated secties : Renminbi -Gold , Indiase Roepie - goud , ruwe olie ,

Deflatie is goed voor de economie , is goed voor de samenleving . ECB maakt zich klaar om verse hulpmiddelen te lanceren om de strijd aan te gaan tegen lage inflatie. Mario Draghi zal een pakket maatregelen onthullen om de groei te stimuleren en de strijd aan te gaan tegen de dreiging van deflatie. Dit is PROPAGANDA ... vuile propaganda . De Europese Centrale Bank bereidt zich voor om het monetaire beleid in onbekend terrein te brengen. Dit aangezien het vecht om te voorkomen dat het 18 - natie blok wordt meegezogen in een deflatoire val in Japanse stijl . Mario Draghi , de president van de Europese centrale bank, zal naar verwachting een pakket maatregelen onthullen om de kredietverlening van de eurozone te stimuleren en groei te stimuleren , waaronder het verminderen van één van haar belangrijkste rentetarieven tot onder nul. Analisten verwachten dat de ECB een negatieve depositorente zal introduceren , wat betekent dat de centrale bank  kosten in rekening gaat brengen aan kredietverstrekkers om geld 's nachts bij te houden. Een dergelijke maatregel is nooit geïntroduceerd door een grote centrale bank..more

 

Mensen hebben een natuurlijke neiging om de waarschuwingssignalen te negeren en de weg te kiezen van de minste weerstand . Het is veel gemakkelijker om je hoofd in het zand steken ... dan de realiteit te erkennen!

Mijn mening: de kritische rente is snel aan het dalen en de schuld is nog sneller aan het stijgen . De enige manier om het blik verder in de toekomst te schoppen ( tot hij de muur raakt ) is om de rente tot nul te brengen en - indien mogelijk - deze negatief te maken. De nadere overweging echter is wat er zal gebeuren als investeerders weigeren om Obligaties te kopen en te houden... !? Dit verhaal zal een zeer slecht einde hebben . Deze Ponzi zal knallen ... Eigenlijk kan dit op elk moment gebeuren.

Het is een rekenkundige zekerheid dat zelfs met nul of negatieve rente tarieven Europa en de Verenigde Staten zullen falen om voldoende belastinginkomsten te verzamelen om de rente op de schuld in te dekken. Uitgaven blijven stijgen en de inkomsten ( belastingen ) blijven dalen... en Jim's formule maakt overuren . Als de rente zou stijgen tot 4 % - 5 % zou dit leiden tot het afbrokkelen van de westerse wereld.

Zoals gebruikelijk doen de Autoriteiten precies het tegenovergestelde van wat er moet gebeuren . Centrale banken zijn failliet ... ZERO en negatieve rente in combinatie met exponentiële Geldhoeveelheid VERNIETIGEN gewoon Kapitaal en de mogelijkheid voor een nieuwe economische Boom . Kapitaal is gespaarde Arbeid en een deel van het productie proces en uiterst belangrijk voor de samenleving . Neem kapitaal weg of vernietig het en de maatschappij glijdt weg in een 3de wereldland ....

 

Belangrijke Fundamentals :

zie abonnee secties

Belangrijke Technicals :

zie abonnee secties

Kennismakingsaanbod jaarabonnement tot 15 juni aan uitzonderlijke voorwaarden ! Wees voorbereid.....voor het te laat is !

  Copyright 2014, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


Woensdag 4 juni 2014 - Er is geen economisch herstel noch in China , noch in de VS noch in Europa , noch in Japan - degenen die doen alsof er wel een is zijn leugenaars !


 

Updated sections: Zuid-Afrikaanse Rand & Goud, Zweedse Kroon & Goud

Eigenlijk, de dag van vandaag en over de hele wereld , zijn er meer mensen en media die leugens vertellen dan mensen die de waarheid te vertellen . Standard & Poor's is veroordeeld voor ten onrechte aan te kondigen dat Frankrijk zijn credit rating werd gedegradeerd in het eerste handhavende optreden genomen door de EU effecten waakhond . De European Securities and Markets Authority ( ESMA) zei dat de 2011 episode het resultaat was van "controle fouten" binnen de organisatie van het ratingbureau en dat S & P de Europese regels had overtreden...meer

Documentaire over Goudprijs Manipulatie in de mainstream media .

 

The DEJA vue of the 1960 Gold Pool will end in a similar way as in the 1970's - 1980's. The market for Gold & Silver derivatives dominates price discovery for physical Gold & Silver, which explains why gold and silver have been in backwardation more often than not since July 2013. [Backwardation means that the SPOT price is higher than the FUTURES price]. This backwardation is proof positive of the abnormal influence of gold & silver derivatives on the pricing structure, as is the fact that commitments to deliver gold & silver in the aggregate far exceed the annual new supply; they even exceed available above-ground supplies. Just like in the 1960's the Central Banks are failing in their battle to keep a lid on gold.  It can't be a fluke that gold futures are down every night, regardless of what gold did during the day. Important however is that GOLD is back UP every day and that I KNOW the day is close where the lid will be blown off and the gold price will explode!

Bewaar uw fysiek goud en zilver in een kluis buiten Politiek Bereik !!!!

Fractional-reserve Gold & Silver are not only fraudulent because of the inability to deliver all commitments; they are also inherently unstable and come with incalculable risks. For this reason I therefore always recommend avoiding paper products, and owning only physical gold and physical silver.

The sentiment on the Gold & Silver sector is so BEARISH that even if the metals have big rallies and nobody would get aboard. I note many predictions for $1,000 gold....Technically speaking if the SECULAR TREND line (see blue PF charts in subscriber's sections) is broken, Gold would not fall to $ 980, but can actually ease back all the war to $ 250. Likewise, if the present BOTTOM for Gold & Silver Majors is broken and the bulilsh flag is negated, the price of Gold & Silver mines should become NEGATIVE. And such is - by definition IMPOSSIBLE - My opinion is that those who don't buy Gold & Silver mines today are missing THE OPPORTUNITY of their life!

 

Belangrijke technicals :

 • Zie geactualiseerde secties (abonnee sectie)

Kennismakingsaanbod jaarabonnement tot 15 juni aan uitzonderlijke voorwaarden ! Wees voorbereid.....voor het te laat is.....klik hier voor meer info

 

Copyright 2014, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


Tuesday June 3, 2014 -  This is the second phase: the economic crisis.....click here


Gold at $ 2,000 by year end !?

 I have been calling a TOP for months now...Bonds and Treasuries remain extremely hazardous to the health of your savings... Extremely difficult to forecast a market where manipulation happens on a daily basis.The US 10-year Treasury note gave a long term bear market signal in August 2013 when the yield broke above a 32 year trend line. Since then it has oscillated mostly sideways, trending lower more recently to test market resistance at 2.43%. A long term view of the yield shows that the close last week was right at very significant resistance and could well be the low mark of the rally. ... Authorities and Central Banks will do whatever lies in their power to keep the interest rates as low as possible because higher rates would simply devastate the financial markets. Something which eventually will happen. The Treasury markets sit between a Roch and a hard plate and the situation is so critical that even if THEY succeed in keeping the interest rates at the actual level, the MARGINAL interest rates continues to come down towards ZERO and will sooner or later CLASH with the reality...

Renminbi clearing bank to open in London. The end of the USD$ is near. A yuan clearing bank will be officially appointed in the United Kingdom in June, said Mark Boleat, policy chairman for the City of London Corp, in an exclusive interview with China Daily...more

Barclays Manipulated Gold as Soon as It Stopped Manipulating Libor. If you were writing a paranoid fantasy of gold price manipulation you'd be hard pressed to come up with something more on the nose than the U.K. Financial Conduct Authority's order against Barclays. It has everything; it is the benchmark of manipulation by which all future manipulation will be measured. Well, this or Libor. Delightfully, this manipulation occurred on June 28, 2012, the day after Barclays was fined 290 million pounds for manipulating Libor. They just really wanted to perfect their manipulating technique...more

Belangrijke technicals :

Zie belangrijke nieuwsbrief en geactualiseerde secties (abonnee sectie)

 

Kennismakingsaanbod jaarabonnement tot 15 juni aan uitzonderlijke voorwaarden ! Wees voorbereid.....voor het te laat is.....klik hier voor meer info

 

 

Copyright 2014, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


Maandag 2 juni 2014 -  Als je Goldonomic leest , maak je deel uit van de 10 % happy few.... van de samenleving -


Geactualiseerde secties : $ - Goud ( candle1 ) , Zilver, Goud & Zilver MajorsGoud & Zilver juniors , US-Dollar , €-Gold & €/USD$ , Aussie-Gold & Aussie/€ /$ , ¥-Gold & ¥/€/$ , £-Gold & £/$/€

Een Wake up call ... Het grootste probleem van de westerse wereld is niet financieel en economisch , maar een humanitaire crisis :

 1. Vanwege Belastingen en kapitaal reglementen, vertrekken ondernemers en de beste managers uit de VS en West-Europa .
 2. Immigranten van lage klasse komen Europa binnen " en masse " . We hebben een vergelijkbare situatie in de Verenigde Staten, waar het uiterst moeilijk is voor mensen met talent om een ​​permanente verblijfsvergunning te krijgen, maar ( humanitaire ) immigranten hebben geen probleem om in de VS binnen te komen en illegaal te verblijven.
 3. Omwille van deze immigratie wordt Europa steeds meer geconfronteerd met moslims en islamitische religie .
 4. Minder en minder kapitaal , steeds minder ondernemers en een groeiende lage klasse bevolking die vraagt ​​om meer en meer belastingen en meer en meer regelgeving ... totdat de kip met de gouden eieren verhongert en het continent het nieuwe Afrika wordt ... iedereen weet waar het is, maar niemand wil er wonen ...
 5. In Frankrijk verliest Links (Pres. Hollande-Frankrijk) de verkiezingen en is van plan om alle immigranten stemrecht te geven. Deze intelligente psychopaten denken alleen aan zichzelf en het zal erger worden ...
 6. Om het systeem overeind te houden, hebben deze Intelligente Psychopaten een massa geld verkwist en blijven geld uitgeven als dronken zeelieden. De Duitse Groenen (of zijn ze ROOD geworden) besteden € 400.000.000.000 aan windmolens die in het best geval maximaal 5% genereren van de energie. Vandaag is de zogenaamde Renewable Energy in Duitsland en in Spanje opgegeven.
 7. Hoewel de EU-verkiezingen een duidelijke boodschap hebben gegeven, gaan de grote Europese politieke partijen door alsof er niets is gebeurd.
 8. De Britten betalen elke week 1.000.000.000 £ rente op hun schulden - VIER MILJARD BRITSE POND PER MAAND ... ALLEEN VOOR RENTE !!!

 la ninaDoor El Nino/Nina zijn er Cocoa tekorten die zullen vergroten in de komende tien jaar als West-Afrikaanse telers worstelen met boerderijen die minder opbrengen of overschakelen naar meer lucratieve gewassen, zoals rubber .

Omdat de wereldwijde vraag toeneemt (de gemiddelde Chinese consument eet slechts iets meer dan twee chocolade repen per jaar) overwegen producenten manieren om de telers te overhalen voor hogere opbrengsten van cacaoplantages in Ivoorkust en Ghana . Ondanks twee jaar van tekorten , zijn de prijzen niet genoeg gestegen om veel boeren te overtuigen om bij cacao te blijven , terwijl andere gewassen meer betalen.

" Cacao boeren worden steeds meer bewust van de slechte deal die ze krijgen op de cacaowaardeketen , " zei Edward George , hoofd van soft commodities research in Lome, de in Togo gevestigde kredietverstrekker Ecobank Group . " Het neemt iets heel dramatisch om een landbouwer, die heel zijn leven cacao heeft geteelt, zover te krijgen om zijn cacaoplantage te vernietigen en over te schakelen naar rubber. Maar je kunt reeds een trend zien die onderweg is. "

Wereldwijde vraag naar cacao zal de productie weer overtreffen in het volgende seizoen , dat begint op 1 oktober, volgens een Bloomberg enquête van vijf analisten en traders. Het tekort zal naar verwachting negenvoudig groeien tot 1.000.000 ton in 2020 , dit zou gelijk zijn aan ongeveer een kwart van de mondiale productie als de telers het huidige tempo van de productie behouden , zei Barry Callebaut AG gevestigd in Zurich, naar aanleiding van een prognose in de brede industrie. Hoe te voldoen aan de wereldwijde vraag  zal een onderwerp zijn dat besproken zal worden tijdens de Wereld Cocoa Conferentie, die op 9 juni begint in Amsterdam .

Wat ook de regering PROPAGANDA probeert te verkopen, we leven in een ( hyper ) inflatoire depressie.

 • Dit jaar loopt de Amerikaanse voedsel inflatie op tot 22 % . Na vijf jaar dat de federale overheid het publiek aan het vertellen is dat ondanks een $ 3.5 trillion verhoging van de monetaire expansie ,de inflatie lager is dan 2 % , waarschuwde het ministerie van Landbouw ( DOA ) gewoon het Amerikaanse publiek dat het indexcijfer van de consumptieprijzen voor voedsel met 10 % gestegen is dit jaar ....meer..

 • Inflatie verlaagd het ECHTE besteedbaar inkomen. Wat de consumenten in de VS besteden daalt onverwacht . Amerikaanse shoppers draaiden hun uitgaven terug in april nadat het in de laatste vijfjaar aan het snelste tempo was gestegen. Huishoudelijke aankopen daalden onverwacht 0,1 procent , de eerste daling in een jaar , na een 1 procent winst de voorafgaande maand dat de sterkstewas sinds augustus 2009,  Commerce Department cijfers toonden dit vandaag aan in Washington . Na het aanpassen van het cijfer om rekening te houden met de inflatie , was het nieuws nog erger: de uitgaven daalden het meest sinds september 2009 nadat inkomensgroei afkoelde . Economen bij Morgan Stanley en Barclays Plc waren onder degenen die hun schattingen hebben aangepast voor het tweede kwartaal nadat de economische groei van huishoudens een ​​adempauze nam. Een meer ingetogen consument onderstreept de behoefte aan snellere vooruitgang op dearbeidsmarkt die wordt begeleid door dikker salaris ....meer...

Aandelenmarkten blijven overleven en gaan omhoog als gevolg van de aanhoudende groei van de geldhoeveelheid. Let op de versnelling van de groei van de geldhoeveelheid in 2008-09 om een crash te voorkomen van de aandelenmarkten en het financiële systeem.

M2 and SPX may2014

Iemand moet de VS-Obligaties kopen aangezien de Russen en Chinezen ze dumpen .... zonder België zou de VS rente stijgen en de USD $ CRASHEN . België is de ideale partner om op te treden als reserve : NAVO , SWIFT , EUROCLEAR zijn het antwoord op de vraag WAAROM ! ...meer

belgium us treasuries

Wat is er mis met al die intelligente psychopaten ... en met de kudde die deze maar blijft geloven ! ? ... En zijn die kadetten echt zo dom dat ze het niet begrijpen ? China maakt niets .. maar alles wat je aanraakt in Amerika is "Made in China " !

 

 

 

Kennismakingsaanbod jaarabonnement tot 15 juni aan uitzonderlijke voorwaarden ! Wees voorbereid.....voor het te laat is.....klik hier voor meer info

 

Belangrijke technicals :

                         zie abonnee sectie

 

Copyright 2014, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.

Categories: Financieel Nieuws

Twitter

Cron Job Starts