30
augustus
2013

NIEUWS AUGUSTUS 2013

DAGELIJKS PUBLIEK NIEUWS - FYSIEK GOUD DE ENIGE OVERLEVENDE EN HOE goed heb ik me beschermd?

vrijdag 30 augustus 2013 -  GEDULD is je beste vriend voor wijselijk te investeren -


Geactualiseerde secties :  (zie abonnee sectie)

We hebben een echte zwakte (op de beurzen) in Azië. We hebben veel van de kleinere markten in Azië die echt kloppen krijgen. Tot nu toe dit jaar, zijn de Bombay indices  bijna 30% gedaald in valuta gecorrigeerde termen, met de daling van de rupee. We hebben ook de Indonesische beurs 24% lager, en Thailand met 14%. In dollars zien we een aantal echt instorten. Thailand is 20% gedaald in de afgelopen maand. Dit is allemaal kapitaalvlucht uit Azië. En er worden een aantal drastische maatregelen genomen door overheden om te proberen dit tegen te gaan, waaronder het verbod op de invoer van gouden munten in India .... [het Verre Oosten is niet een veilige plek om uw spaargeld te houden!]

Van India tot Mexico, Zuid-Afrika tot Indonesië, valuta van opkomende markten zijn vrijwel in vrije val en is het laatste teken dat het fiat experiment een snel einde beschoren is. Deze beweging heeft enorme implicaties voor goud - dat de 'barbaarse relikwie' dat mensen opscheppen in bulk op dit moment als een middel om hun spaargeld te bewaren.

Geliquideerd ETF goudvoorraad worden verzonden vanuit het Verenigd Koninkrijk naar Zwitserland voor raffinage in kleinere kilo goudstaven, Australische bank Macquarie schreef dit in een notitie gisteren. Deze werden vervolgens naar Azië gestuurd en gekocht door Aziatische investeerders. De nota bevestigde, wat anekdotische reeds bekend was een aantal weken geleden. Dit draagt ​​bij aan de toegenomen krapte op de fysieke markt als grote London Good Delivery bars (400 oz) per luchtvracht naar Zwitserland worden gebracht voor raffinage in kleinere kilo bars (32.15 ounces) voor de vraatzuchtige Aziatische markt.

Belangrijk Technicals:  (zie abonnee sectie)

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU

KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


donderdag 29 augustus 2013 - financiële markten haten onzekerheid!


Geactualiseerde secties : Aandelen zijn Real Assets, Ruwe olie prijs, Uranium, Goud & Zilver Majors, $-Goud, Wereldbeurs indices (zie abonnee sectie)

Wat wordt genoemd "Groene energie" is een luxe product en alleen zinvol in Absurdistan. Zoals verwacht Overheden worden gedwongen door de realiteit van de recessie op de Groene Programma's te staken en nucleaire programma te hervatten. Zelfs Duitsland, waar ze de verkiezingen van oktober voorberieden, heeft besloten nieuwe Nuke energiecentrales te bouwen en met de meeste groene energie programma's te stoppen. Soortgelijke's ontwikkeld door de USA.

Update van vandaag is gereserveerd voor abonnees!

Belangrijk Technicals:  (zie abonnee sectie)

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU

KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


woensdag 28 augustus 2013 - gevaarlijke ontwikkelingen in het Midden-Oosten: aanval op Syrië binnen enkele dagen!


Ik gebruikte massavernietigingswapens in Irak, kunt u nu gebruik maken van chemische wapens voor Syrië ... geloof me, de Mainsteam Media koopt het zoals gewoonlijk!
Geactualiseerde secties : Wereld beursindexen,  $-Gold (next target for Gold is now clearly defined!) ,

 "Telkens als destroyers verschijnen onder de mensen, beginnen ze met geld te vernietigen,  geld is de mensen 's bescherming en de basis van een moreel bestaan​​. Destroyers grijpen goud en laat aan haar eigenaars een valse stapel papier. Papier is een hypotheek op rijkdom die niet bestaat, ondersteund door een pistool gericht op degenen die naar verwachting om het te produceren. Dit doodt alle objectieve maatstaven en levert mannen in de arbitraire setter van waarden. Goud was een objectieve waarde, een equivalent van de rijkdom geproduceerd. Papier is een cheque getrokken door juridische plunderaars op een rekening die niet de hunne is: Kijk uit naar de dag wanneer het stuitert, gemarkeerd "account debetsaldo."   Ayn Rand

Het wordt duidelijk dat de VS en het Verenigd Koninkrijk (bijgestaan ​​door de Fransen) op het punt staan om een ​​oorlog tegen Syrië te starten. Net als voor Irak, zal de invasie worden gebaseerd op verzonnen (chemische wapens en massavernietigingswapens) happenings. De uitkomst van deze invasie zal echter heel anders zijn dat het Irak-scenario ...

De VS is van plan om Syrië binnen te vallen, de olietoevoer verzekeren en bezetten het land. Meer onschuldige mensen zullen sterven, politici zullen rijker worden en de domme kudde zal de VS,  het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk weer loven voor hun moed en deze landen bedanken voor het straffen van de slechte jongens. De soldaten die ze in het gevecht sturen zullen worden overtuigd  dat ze democratie en rechtvaardigheid brengen ...!?

 

Belangrijk Technicals:  (zie abonnee sectie)

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU

KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


Dinsdag 27 augustus 2013 - gevaarlijke ontwikkelingen in het Midden-Oosten!


Bijgewerkt secties: ZAR-Gold & ZAR / $ / €, Zweedse Kroon-Gold & Kroon / $ / €, (zie abonnee sectie)

Update van vandaag is gereserveerd voor abonnees!

Belangrijk Technicals:  (zie abonnee sectie)

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU

KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


maandag 26 augustus 2013 - gevaarlijke ontwikkelingen in het Midden-Oosten en hoe je zuur verdiende centjes worden opgesoupeerd!


Geaktualiseerde secties:  $-Goud, Zilver, US-Dollar, €-Goud & € / $, Aussie-Gold & Aussie / $ / €, Swiss-Gold & Zwitserse / $ / €, Can-Gold & Can $ / $ / €, ¥-Gold & ¥ / $ / €, £-Gold & £ / $ / €, (zie abonnee sectie)

Dit is hoe hoe je zuur verdiende centjes (die je noodgedwongen moet afstaan aan de Zonnekoning) worden opgesoupeerd door die mensen die je al dan niet tijdens de laatste verkiezingen verkozen hebt. Als je dit ziet, is het moeilijk om voor  dit soortje nog veel respekt op te brengen. Zoals Lodewijk XV pleegde te zeggen:" Après moi le déluge" . Zijn nageslacht (Louis XVI en Marie-Antoinette) werd dan ook onthoofd. Een iets belangrijk heeft men toen over zijn hoofd gezien. Men had de guilliotine aan het Parlement moeten laten staan...[toen dacht men zwaar zieken te kunnen genezen door Aderlatingen. Net zoals men nu overtuigd is dat men de ekonomie kan genezen door geld bij te drukken. De dwaasheid is dus nog steeds niet uit deze wereld. Vaak is die zelf aanwezig bij mensen waarvan men het niet verwacht]

strassbourgEerst sluiten de Amerikanen hun ambassades in gevarenzones en daarna levert de CIA of maakt iemand gebruik van chemische wapens in Syrië ... het veranderen van de psychologie van de mainstream media, de kudde  en de privates ... Dit alles gebeurt op een moment dat de situatie in Egypte wijst naar een mogelijke blokkade van het Suezkanaal die de kosten van ruwe olie zou laten toenemen met bijna 50%.

Dit is een ander bewijs van het IQ-niveau van degenen die de ECB, de EU-zone en het IMF leiden. "Ze wilden de Russen buiten gooien, maar op het einde, gaven zij de belangrijkste Cypriotische bank aan de Russen", zei de Cypriotische president, Nicos Anastasiades, in een interview in juni.

Banken zullen rotten tot de kern: Moody's Investors Service zou kunnen snijden in de ratings van ten minste vier van de zes grootste Amerikaanse banken waarvan wordt onderzocht of  er minder kans zou zijn dat de overheid ervoor zou zorgen dat  schuldeisers worden terugbetaald in een crisis.

Real Estate is belangrijk voor het voortbestaan ​​van het Bank-systeem en het voorspelt niet veel goeds als bankiers zelf profeteren van een verdere daling van de sector: "Home sales zijn een groot deel van dit herstel verhaal in de VS," Paul Zemski , de in New York gevestigde hoofd van de asset allocatie van ING Investment management, dat toezicht houdt op $ 180.000.000.000, zei in een interview. "Het feit dat er een stijgende rente is  kan de verkoop van nieuwe woningen negatief beginnen te beinvloeden . Dat gaat waarschijnlijk ertoe leiden dat de economie een beetje zachter is in de tweede helft."

Tijdens de Weimar hyperinflatie kon men een compleet dorp kopen voor $ 2 en $ 5!

Goldman Sachs Group Inc (GS), JPMorgan Chase & Co (JPM), Morgan Stanley (MS) en Wells Fargo & Co (WFC) kan worden gedowngraded zei Moody's vandaag in een verklaring. Bank of America Corp (BAC) en Citigroup Inc (C) worden herzien, met de richting van een waardering verandering onzeker, zei Moody's . Bank of New York Mellon Corp en State Street Corp waren al herzien.

India loopt in de problemen alsook China en de andere HOCG-landen. Problemen zijn zelfs gesignaleerd in Singapore, het Zwitserland van het Oosten. Het banksysteem in het Verre Oosten is zeer slecht georganiseerd en gestructureerd ... zo slecht dat alles mogelijk is. De Indiase roepie werd gedevalueerd met 50%: goud heeft alle Indiase Beleggers gered die investeerden in goud in plaats van in de Fiat Indiase Roepie. (ook als regering belastingen op Goud aankopen verhoogde)

19 juni 2013 zal de Chinese bank-geschiedenis ingaan als de dag dat 's nachts debetrentevoeten een recordhoogtehaalden van  25%, waardoor effectief de Chinese kredietmarkt is bevroren. Onder normale marktomstandigheden, de Shibor-dat is de snelheid waarmee de Chinese banken bereid zijn om aan elkaar te lenen voor een korte periode van tijd is meestal minder dan 3%.Deskundig advies is sterk verdeeld over zowel de oorzaken en gevolgen van deze torenhoge rente op leningen. Deskundigen wijzen erop dat torenhoge interbancaire tarieven de penibele toestand betekenen van het Chinese banksysteem. Ze wijzen op een krediet zeepbel die uit de hand is gelopen en voorspelt een ineenstorting van de economie.

Belangrijk Technicals: zie abonnee sectie

 voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU

KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


vrijdag 23 augustus 2013 -  De mensheid is aan het verdrinken in de criminaliteit van de overheid!


Geactualiseerde secties : Indian Rupee Gold (uiterst interessant bodem / omkering?)

 

Stephen Harper's (een Canadese politicus) Ultimate Crime is bijna voltooid. Hij zorgvuldig dupliceerde de rampzalige Amerikaanse huizenbubbel in Canada (samen met het opstapelen van jaren aan  tekorten). We kunnen er absoluut zeker van zijn dat Harper's criminele bedoelingen hier omdat hij ervoor koos om de Amerikaanse huizenbubbel in Canada te dupliceren achter dat die markt al was ingestort in een orgie van fraude-en-afscherming. Let op de Canadese Real Estate Bubble die pas onlangs is begonnen met leeglopen ....

Hoe heeft het failliete Verenigde Staten van Amerika het afbrokkelen tegengehouden van haar volledige (papieren) huis-van-kaarten ? Twee woorden: frauduleuze boekhouding. De ECB, de Bank of England, de Bank of Japan doen precies hetzelfde  .... Met zo veel schuld en monetaire stress in de mondiale economie, is het steeds duidelijker met de dag dat het huidige fiat systeem  in ernstige problemen is. De enige reden dat het nog werkt is omdat mensen vertrouwen blijven hebben in het systeem en er is echt geen mainstream alternatief voor het houden van papiergeld. Als er een levensvatbare, alternatieve munt zou worden geïntroduceerd die mainstream en populair werd, zou de overheid niet langer in staat zijn om het frauduleuze monetaire systeem te laten voortduren.

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU

 KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


donderdag 22 augustus 2013 - het doel van het spel van vandaag is niet om een maximale winst, maar om uw koopkracht te behouden zodat u een compleet dorp kan kopen als de Tsunami inslaat -



Geactualiseerde secties : US-Dollar

Als u nog steeds vertrouwen heeft in uw bankier, hou er gewoon rekening mee dat Goldman Sachs $ 5 miljard van de GLD ETF kocht het laatste kwartaal, terwijl ze luidkeels  "'verkoop goud "  riepen aan gans de wereld.

Degenen die weigeren om hun gezond verstand te gebruiken en liever de leugens van bankiers en overheden GELOVEN zullen alles verliezen .... en misschien  verdienen ze dit ook.

 

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU

om u te abonneren KLIK HIER

 

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


woensdag 21 augustus 2013 - wat er gebeurt in Argentinië EN ook gebeurde tijdens de Weimar crisis  zal binnenkort weer gebeuren


Geactualiseerde secties :

Zodra overheden geld moeten lenen om rente te betalen over het geld dat ze hebben geleend  hoeft men niet een Einstein te zijn om het einde van het systeem te voorspellen. Het maakt geen verschil uit of de man die verantwoordelijk is Mugabe, een Kirchner, een Obama of een Hollande is. Net als voor vastgoed, waar mensen overtuigd waren dat de prijzen altijd zou stijgen zal het systeem crashen. Centrale banken kunnen en zullen op één of andere manier de controle verliezen over de rente, maar zulke impliceren NIET dat Aandelenmarkten en Goud hun opmars zullen stuiten.

Er is een goede reden waarom de Duitse Real Estate één van de goedkoopste is in de wereld. Tijdens de jaren 1920 (Weimar) waren huur min of meer nominaal en in de periode van hyperinflatie, werd behuizing vrijwel gratis verkregen. In werkelijkheid werd het eigendom van de grootgrondbezitters geconfisqueerd (patroon nu al te zien in landen als Spanje).

Import maar ook de export werden gecontroleerd. Argentinië verhoogde belastingen op de uitvoer van levensmiddelen, Duitsland verbood het.

Gedurende die jaren (laat het niet een belletje rinkelen) werden rentetarieven nooit voldoende verhoogd om te voorkomen dat een negatief rendement op kapitaal en kopers waren enthousiast om het even wat aan te schaffen die waarde zou behouden. Vandaar de snellere verhoging en grotere vraag voor de goederen. Mensen kochten niet wat ze nodig hadden, maar alles wat ze konden krijgen.

 

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.



dinsdag 20 augustus 2013 - Argentinië, Iran, Zimbabwe, Venezuela, de USSR, ... allemaal gedood door socialisme en communisme door de Kudde.


Geactualiseerde secties :  

Argentinië of een les voor de westerse wereld: Voor iedereen wiens nettowaarde niet in pesos is vastgebonden en wie het grootste deel van hun geld uit het land houdt, is de huidige inflatie een echte zegen.

Tijdens de jaren '50 en tot '80  was Argentinië (zoals Venezuela) één ​​van de rijkste landen op aarde.

De huidige Argentijnse regering [democratisch gekozen door de mensen] wordt gedomineerd door ware gelovigen - jongeren die idealistische notie hebben van gelijkheid voor iedereen, en die geloven dat de overheid alles wat mis gaat kan repareren. Ze zijn hardcore socialisten, leunend naar het communisme. Maar, zoals het geval is in de Verenigde Staten, ze echt niet weten wat ze doen en zo het beleidsmaatregelene ongelooflijk kortzichtig opvolgen. Zij zijn niet geïnformeerd wat geschiedenis en economie betreft en blunderen van het ene onbezonnen beleid naar het andere. Er is letterlijk niets dat ze niet zullen proberen. 

Zij hebben de pensioengerechtigde rekeningen gestolen,  de munt gedevalueerd en zetten kapitaalcontroles in de plaats. Er zijn handels controles zodat mensen niet noodzakelijkheden kunnen importeren in het land, maar in plaats daarvan, moeten ze lokaal vervaardigen en de overheid  geven monopolies aan hun vrienden. Zelfs Boeren moeten belasting betalen over de producten die zij exporteren. Ze hebben prijscontroles en dwingen de lokale supermarkten om hun prijzen niet te verhogen. Dit leidt uiteindelijk tot tekorten. En er zijn nu al tekorten aan bepaalde items. Ze hielden niet van een oppositie krant en hebben de nieuws en krantenindustrie genationaliseerd. In feite, zo ongeveer elk ding dat je zou kunnen doen om het te verknallen, hebben zij gedaan.

WELKOM IN DE EUSSR WAAR ONDERSTEUNEN VAN WHISTLEBLOWERS EEN TERRORIST AKTIVITEIT IS GEWORDEN !

Het is komisch om de extremen te zien waar ze naartoe zijn gegaan. Bijvoorbeeld, in Argentinië, als je een inflatie statistiek publiceert die afwijkt van de officiële overheidcijfers, zou je een boete kunnen krijgen van 100.000 dollar. Ik had nog nooit gehoord van zoiets ergens anders - behalve misschien in het communistische Rusland en Zimbabwe. Het loopt echt volledig uit de hand en het land is binnenkort een  la-la-land.

Op de lange termijn, is er géén manier dat de autoriteiten kunnen winnen van de mensen. Het resultaat van krankzinnige Kirchner politiek is de creatie van een parallelle ondergrondse economie. De autoriteiten in Argentinië zijn een lachertje geworden en meer en meer zaken worden gedaan op een manier die buiten de controle is van de autoriteiten. Hier is het terug naar de toekomst, terug naar de handel methodes die werden gebruikt voor eeuwen in Afrika en die gebruikt worden tijdens bezettingen.

Gelukkig zijn er manieren om uw spaargeld veilig te houden en te verbergen totdat reden terugkomt. Goede oplossingen zijn (als je het eenmaal weet) het grootste deel van de tijd zeer eenvoudige en kosten niet veel geld. Ze kunnen echter veel emoties kosten en vereisen mentale energie .... Abonneer op Goldonomic nu en wij zullen uw hand vasthouden ! Een laatste advies, stel geen enkele beslissingen uit tot morgen,  uitstellen was te laat voor Cyprus, Argentinië, Venezuela, Zimbabwe.

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU ....KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


maandag 19 augustus 2013 - Vertrouw NOOIT maar dan ook NOOIT regeringstatistieken en luister NOOIT naar hun LEUGENS!


Bijgewerkt secties:

Obligatiemarkten tonen een grote top. Zodra de rente stijgt en de groei vertraagt​​, kunnen de belangrijkste sectoren die gebruik maakten van het gemakkelijk geld niet langer de geaccumuleerde schuld en standaard eren. Als gevolg volgt een kredietcrisis en de financiële markten wankelen. Moeilijk te voorspellen waar het probleem zal starten want zo is alles mogelijk: vastgoed, derivaten, gemeenten, banken, ....MEER IN DE ABONNEE SECTIE

Prijs van Vastgoed heeft veel ruimte over onder het huidige niveau: 50% van de Amerikaanse huiseigenaren die voorheen werden gered door de overheid, om uitsluiting te voorkomen zijn weer in gebreke gebleven, alle huiseigenaren die hun "home sweet home" gekocht hebben met verstelbare hypotheekrente plannen, zullen zodra de drempel van 6%-tarief is gebroken worden geslacht. Vermeng deze verwachte causale verbanden met die vastgoedeigenaren die proberen te verkopen, omdat ze zien dat de markt dalende is en degenen die gedwongen worden om te verkopen, omdat ze geld nodig hebben te leven (Cyprus, ...) en vastgoedprijzen kunnen binnenkort veel meer vallen. DETAILS IN DE ABONNEE SECTIE

Gemeenten (Detroit) zijn in een verschrikkelijke toestand. Detroit is failliet, maar Philadelphia, New York, Phoenix en Jacksonville (Florida) zullen spoedig volgen. Californië is failliet. In Europa, landen als Ierland, Griekenland, Portugal en Spanje overleven nauwelijks, terwijl landen als Frankrijk (Frankrijk is nu frankpoor) België en Nederland (theoretisch failliet) binnenkort zullen toetreden tot de gelederen van de gemeenten. .MEER IN DE ABONNEE SECTIE

Natuurlijk, als de centrale banken erin slagen om voldoende hoeveelheden geld te drukken kan de Apocalyps enigszins worden uitgesteld en op voorwaarde dat er geen onverwachte financiële mijn eerder ontploft. De student lening sector kan instorten: een student lening is de enige lijn van kredieten die niet kunnen worden geweigerd aan een Amerikaan. Het is echter ook de enige lening waarvan niemand kan weglopen.

China zou kunnen worden geconfronteerd met een kredietcrisis: China is een HOCG-land en de effecten van de westerse economische malaise wordt versterkt voor China. Het is zeker mogelijk om een ​​remake van de Grote Depressie van de 1920's-30's in China te zien.

Derivaten ten bedrage van $ 1,4 biljard blijven een zwaard van Damocles en zelfs een vermindering van de blootstelling (Deutsche Bank) van 25% zal niet in staat  zijn om de bank en het systeem  te redden eenmaal rente tarieven pieken. De blootstelling van JPMorgan is minstens 5 keer het Bruto Nationaal Product van de VS. Voor meer informatie zie paragraaf  abonnees ...

Tuurlijk zal het 16% rente niveau van 1980 weer te zien zijn en er is weinig twijfel dat dit niveau wordt overschreden. Een hoog niveau van de rentevoeten zal autoriteiten straffen en zelfs afslachten voor hun wangedrag, terwijl houders van kapitaal  - na al die jaren van historisch lage gemanipuleerde rentevoeten eindelijk weer zullen beloond worden.

Zodra we in een cyclus van hogere rente terecht komen waar de consumptie wordt gestraft en sparen beloond wordt, zal de economie beginnen te herstellen en zich voorbereiden voor een nieuwe boom. Vers kapitaal die het gevolg is van de arbeid (geaccumuleerde arbeid = kapitaal) zal worden gebruikt in combinatie met redelijke geprijsde arbeid om producten en diensten te leveren op een economisch verantwoorde manier.

Kapitaal is opgebouwde arbeid

Het is de morele verantwoordelijkheid van de Spaarders te doen wat ze kunnen om het kapitaal dat zij hebben opgebouwd in het verleden te behouden zodat het kan worden gebruikt om de economie een kickstart te geven van zodra het financiële uitgaven delirium van de leiders van vandaag wordt beëindigd.

Per definitie kan kapitaal niet worden bewaard door het investeren in de financiële instrumenten die door de Autoriteiten & Banken zijn gecreeërd: Treasuries, gemeentelijke obligaties, Bankbiljetten, Bankrekeningen, Spaarrekeningen,...... elke vorm van bank vervaardigd financieel product (Tak 21, Tak 23 zijn twee uitstekende voorbeelden), Levens verzekeringen, Private pensioenfondsen zullen in beslag worden genomen door de regering, Bank & Financiële aandelen, derivaten, opties, warrants, zelfs Real Estate is een slecht instrument omdat het rechtstreeks is gekoppeld aan het bankwezen en ook een HOCG, .. ..

Aan het eind van de dag blijven er weinig plaatsvervangers over op de bucket list: .ZIE DE ABONNEE SECTIE VOOR DE LIJST EN DETAILS

Vergeet niet om deze beleggingen en spaarmogelijkheden (die reële activa zijn) uit politiek bereik te houden aangezien het risico bestaat dat de transfer agent of de financiële instelling die uw certificaten in bezit heeft in gebreke blijft, maar we zullen waarschijnlijk ook een remake zien van de Camile Gutt Operatie (na WO II) ... [deze operatie zal worden verkocht voor uw beveiliging en om het systeem te reinigen van terrorisme-fondsen en geld Wasserij.........of is dit reeds aan het gebeuren????..........]

Tijdens dit lopende proces, zal echte rijkdom op een vergelijkbare manier zoals het Europa verliet voor de VS tijdens de laatste Grote Depressie en de Tweede Wereldoorlog, de westerse wereld (Europa en de VS) verlaten voor het Verre Oosten of China en India.

stroom van fysiek goud goud leveringen aan China versus World Gold productie

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU ....KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


Dinsdag 13 augustus 2013 tot zaterdag 17 augustus 2013 - 42 jaar geleden ondertekende Nixon het doodvonnis van het Fiat Papier geld!


Updated secties:

15 augustus 2013 is de verjaardag van de oprichting van het Waardeloos Fiat Geld

Tweeënveertig jaar geleden, brak Richard Nixon het Amerikaanse constitutionele mandaat dat eiste dat de dollar werd gedekt door goud, wat kan worden gezien als niets minder dan een flagrante en historisch ongefundeerde leugen, Nixon vertelde het Amerikaanse volk dat de Dollar zo goed was als goud.

Door het sluiten van de Goud venster heeft Nixon de waarde van de Amerikaanse dollar (maar ook de waarde van de meeste andere valuta waarin de Amerikaanse dollar als "Reserve valuta") verminderd tot de waarde van de inkt en het papier waarop het wordt gedrukt. Het tijdperk van de Fed met creëren van geld uit "niets" komt binnenkort tot een einde. Dat is omdat het in de 100 jaar van haar bestaan zoveel Fiat geld heeft gecreëerd dat de koopkracht van de $ US is afgenomen met ruim 95%. [Ten opzichte van deze wet is de Watergate-affaire peanuts ...]

Historisch gezien, de afgelopen 6000 jaar, overleefd GEEN enkele valuta meer dan 50 jaar. Dus het zou meer dan een wonder zijn dat de US-dollar het zou doen. Best case scenario, de US-Dollar, maar ook de Euro, het Pond Sterling, de Japanse Yen, etc. .. hebben een maximum van 3 jaar te gaan voordat ze waardeloos worden en moeten vervangen worden.

Iedereen die zijn koopkracht houdt in bankdeposito's en Bankbiljetten, zal zijn spaargeld verliezen in de komende 3 jaar.

Zoals gewoonlijk en per definitie zal Vastgoed niet overleven. Onroerend goed is een High Order Consumer Good en overleeft NOOIT hyperinflatie en depressies. Een goed voorbeeld was de Weimar hyperinflatie waar men een complete Duitse dorp kon kopen voor slechts $ 2 - $ 3.

Goldonomic WEET wat te doen en HOE te handelen met het oog op de komende financiële storm ... neem NIET het risico om uw spaargeld te verliezen ... abonneer U vandaag en zorg dat je VEILIG zit eerder dan SPIJT te hebben binnekort !!!

KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


maandag 12 augustus 2013 -  Goud zal zonder twijfel de top investering zijn voor de rest van 2013


gold 20vault

Geactualiseerde secties :

Nog een tiental dagen te gaan in de afwikkeling van de futures augustus contracten en de voorraden blijven sterk dalen.

comexreg

De vraag naar fysiek blijft stijgen en de honger van het Oosten is groot en zal niet direkt afnemen, integendeel. Een complete chaos zit er aan te komen met tekorten in goud en zilver.

 

   

 

    

 Dagelijks  nieuws  zal  uitzonderlijk  vakantie  nemen  tot  het  einde  van  deze  week ....

 


 

 

    

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU .....met volgende voordelen :

  •     Dagelijks financieel nieuws en updates
  •     Toegang tot de volledige site, een levend boek
  •     Ontvang belangrijke email alerts en breaking news
  •     Persoonlijke email consultaties en coaching. (gelimiteerd - aanvragen)
  •     Gratis analyse van uw portefeuille/vermogen (gelimiteerd - aanvragen)
  •     Maak kans op 2 weken gratis verlenging van uw service abonnement!
  •     Voorrecht  als abonnee om in te schrijven op symposium Goldonomic België 2013

om u te abonneren KLIK HIER     

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


9 augustus 2013 -  je kan de realiteit negeren, maar u kunt de gevolgen van het negeren van de realiteit niet negeren - pas op voor kapitaal controles!!!


Geactualiseerde secties :   €-Gold & €/$ , US-Dollar ,

Na HSBC, heeft ook Barclays Bank besloten om de rekeningen te sluiten van 250 geldoverdracht organisaties over gans de wereld en zal een bijzonder ernstig effect hebben op de pogingen van Somalië om uit twee decennia van conflict te komen.. Transacties: (i) die bepaalde bedragen overschrijden, (ii) naar bepaalde bestemmingen, (iii) die impliceren bepaalde regelgeving, of (iv) verstuurd via vertraagde opties kan het langer duren, worden onderworpen aan dollargrenzen of onderworpen worden aan bijkomende beperkingen. de waarde van grensoverschrijdende overschrijvingen naar verwachting $ 437.000.000.000 in 2012, een stijging van $ 387.000.000.000 in 2009, volgens de Aite Group, een onderzoeks-en adviesbureau.

Vooral beïnvloed door de ontkenning zijn de jonge, onervaren bankiers die binnen het bancaire systeem operationeel zijn. Velen hebben problemen om te accepteren dat banken en centrale banken technisch failliet zijn. Ze weigeren simpel om toe te geven dat fractional reserve banking is gebouwd op niets, op ijle lucht en op het geloof, geef toe ... Ze weigeren toe te geven dat de 1,4 biljard Derivaten op een gegeven moment de "coup de grace" zal geven aan een reeds verzwakt financiële systeem.

Degenen die weigeren om toe te geven dat de bail-ins een direct gevolg van het failliet banksysteem zijn moeten natuurlijk niet toegeven dat de deposito's die zij hebben bij hun bank zijn verdwenen, verdwenen of in ieder geval op hoog risico zitten.

Als alles goed en veilig was, zou de EU overwegen dergelijke harde bail-in wetgeving te stemmen en zouden ze zelfs overwegen om dagelijkse geldopnames te limiteren tot maximum100 à 200€?

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU .....met volgende voordelen :

  • Dagelijks financieel nieuws en updates
  • Toegang tot de volledige site, een levend boek
  • Ontvang belangrijke email alerts en breaking news
  • Persoonlijke email consultaties en coaching. (gelimiteerd - aanvragen)
  • Gratis analyse van uw portefeuille/vermogen (gelimiteerd - aanvragen)
  • Maak kans op 2 weken gratis verlenging van uw service abonnement!
  • Voorrecht  als abonnee om in te schrijven op symposium Goldonomic België 2013

om u te abonneren KLIK HIER   

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


donderdag 8 augustus 2013 -zorg ervoor dat je bij het overschrijden van een grens géén financiële documenten op zak hebt, zelfs geen acceptgiro,......!


Geactualiseerde secties :

Welkom in het land van de Free: US Homeland Security keurt Inbeslagname  goed van mobiele telefoons en laptops binnen 100 Miles van de grens, ze hebben ook het recht om voedselprodukten in beslag te nemen binnen dezelfde grenszone. Douane en Immigratie ambtenaren hebben het recht om u vast te houden en te zoeken zonder duidelijke redenen en uw geldige reis documenten.  Merk op dat de Franse douane ambtenaren ook het recht hebben om te zoeken en  Mobiele telefoons en laptops in beslag te nemen. Maar niet iedereen weet dat Frankrijk is voor romantische Lovers en communisten!? [tijdens WO II en WO I hadden de Duitsers ook het recht op voedsel voorraden, koeien en zelfs paarden in beslag te nemen]

Medicare is de VS aan het kapot maken, net zoals de sociale zekerheidvan West-Europa aan het kapot maken is. In de Ohio Cleveland Clinic kost een slagader-clearing coronaire bypass operatie $106.385, maar in India kost deze procedure 95 000 roepies of $ 1555. Niet Chirurgen maar Insurance co's zijn extreem duur ...

Hoe kan Ruwe olie meer dan US 100 dollar per vat zijn, hoewel de schalie revolutie verondersteld was om ons te redden van de hoge olieprijzen? Als Fracking in staat zal zijn te zorgen voor de VS om onafhankelijk van Olie en Energie invoer, waarom verkoopt Crude Oil dan aan $ 100 per vat en waarom zit de prijs dan in een stijgende trend?  Misschien omdat er veel meer PROPAGANDA is dan schaliegas / olie.

Het Central Banking System is een Totale Fraude!

Het centrale banksysteem is een totale fraude. Ziekmakend is dat de politieke en bancaire instelling de wereld heeft geschilderd in een rampzalige hoek. Erger nog "er is geen uitweg" voor dit corrupte experiment. Dit noemen we het wereldwijde financiële systeem ! Failliete naties verslaafd aan schulden en papiergeld gecontroleerd door een kleine bancaire elite!

 

Dexia-bank heeft zoals verwacht een ander enorm verlies geboekt en technisch is zelfs Deutsche bank failliet. HSBC, de grootste Britse bank en het tweede grootste bedrijf op de Britse Stock Exchange (FTSE 100 Index) met een marktkapitalisatie van 102,7 miljard Britse pond op 6 juli 2012 is uiteraard ook failliet. HSBC is betrokken geweest in de afgelopen decennia in vrijwel alle mogelijke grote schandalen, misdaad en fraude in de banksector die men kan bedenken - van tuigage LIBOR rente tarieven, witwassen maffia en narco verkeer dollars van over de hele wereld, en met name uit Zuid-en Midden-Amerika, maar ook Azië, om handel met voorkennis, belastingontduiking, enz., enz...... Het was de HSBC bank die naar verluidt gevraagd heeft meer dan 40 diplomatieke missies om hun rekeningen te sluiten als onderdeel van een programma om bedrijfsrisico's te verminderen .... Dexia Bank is weer in de problemen en heeft nog eens een miljard nodig om drijvende te blijven. De bank verliezen zijn voornamelijk te wijten aan DERIVATIVEN. De balans van de grote Zwitserse banken (UBS, Credit Suisse) bedraagt ​​500% van het Zwitserse BBP, ..

Volgens het Instituut Molinari werkt de gemiddelde Belgische werknemer tot 8 augustus om de overheidsuitgaven te financieren. Het Instituut noemt België, met zijn reële belasting van 60,25 procent, dan ook de 'kampioen van de belastingdruk'.

Vroeg of laat zal het algemene niveau van belangen stijgen en als dat zo is, zal dit niet alleen de ruggegraat van de banken en de regeringen met enorme schuldenlast breken maar ook .................

Voor degenen die nog GEEN abonnement hebben, $ 575 (ongeveer 435 euro de dag van vandaag of 1euro en 19 cent per dag) zou wel eens de BESTE investering van je leven kunnen zijn .... abonneer u nu voor u verkeerde financiële beslissingen neemt!

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU .....met volgende voordelen :

  • Dagelijks financieel nieuws en updates
  • Toegang tot de volledige site, een levend boek
  • Ontvang belangrijke email alerts en breaking news
  • Persoonlijke email consultaties en coaching. (gelimiteerd - aanvragen)
  • Gratis analyse van uw portefeuille/vermogen (gelimiteerd - aanvragen)
  • Maak kans op 2 weken gratis verlenging van uw service abonnement!
  • Voorrecht  als abonnee om in te schrijven op symposium Goldonomic België 2013

om u te abonneren KLIK HIER  

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


woensdag 7 augustus 2013 -  Het is of echt geld of goud of waardeloos fiat papiergeld!


Geactualiseerde secties : Gold & Silver Majors , Gold & Silver Juniors , $-Gold , Treasuries in the EU , Corporate Bonds , Crude Oil , Silver , ...(zie vermogensallocatie in de abonnee sectie)

De keuze is een simpele. Of je gelooft dat Fiat Papiergeld en het bancaire systeem gebouwd op Fractional Reserve Banking en Fiat Money zal overleven en je blijft vasthouden aan staatsobligaties, obligaties, Bankdeposito's, papiergeld, .... of je wisselt "een onmogelijke droom" voor een onverwoestbare, harde activa of Goud.

Als je eenmaal hebt besloten dat  Goud  de veiligheid is, moet je beslissen of je GELOOFT in Fractional Gold (de Comex goud reserves slinken,  Duitsland is verteld door de VS dat het tot 7 jaar moet wachten voordat zijn nationaal goud zal worden teruggegeven, The Bank van Engeland is aan het knoeien met fysieke reserves die het hoort veilig te bewaren), .. of dat je uw  fysiek GOUD gaat opslaan buiten het bankwezen in een kluis die buiten politiek bereik ligt (Europa voor de Noord-Amerikanen en de America's voor Europeanen ). Uw Gold / Silver opgeslagen houden met professionals in of uit douanezones is absoluut geen veilige oplossing. Dit is precies waar de autoriteiten goudreserves zullen confisqueren wanneer in nood ...

Het aantal shorts versus het aantal longs is een contraire indicator die betrouwbaar is. Vandaag bevestigen de cijfers dat we een BODEM hebben

        Grafiek 1 enkel voor abonnees.      

voor meer informatie, grafieken in de abonnee sectie, ..... ABONNEER U NU .....met volgende voordelen :

  • Dagelijks financieel nieuws en updates
  • Toegang tot de volledige site, een levend boek
  • Ontvang belangrijke email alerts en breaking news
  • Persoonlijke email consultaties en coaching. (gelimiteerd - aanvragen)
  • Gratis analyse van uw portefeuille/vermogen (gelimiteerd - aanvragen)
  • Maak kans op 2 weken gratis verlenging van uw service abonnement!
  • Voorrecht  als abonnee om in te schrijven op symposium Goldonomic België 2013

om u te abonneren KLIK HIER

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


dinsdag 6 augustus 2013 - Commercials are 5,000 contracts short of being net-long on gold !


Geactualiseerde secties :  Inflation-Index , Bonds General: Germany & the USA ,


Hopelijk is dit propaganda .. VS breidt sluitingen ambassades uit tot een week; waarschuwingen vernieuwen debat over verzamelen NSA data. Het sluiten van de Amerikaanse ambassades in 21 overwegend islamitische landen en een brede voorzichtigheid over reizen in augustus, dat het ministerie van Buitenlandse Zaken afgegeven heeft op vrijdag, raakte uit debat zondag meer dan sweeping gegevensverzameling programma's van de National Security Agency.

Congres aanhangers van het programma, aanwezig op zondagochtend talkshows, vertelden dat de programma's nodig waren door dat de laatste rondes van de waarschuwingen van onbepaalde bedreigingen, terwijl de tegenstanders vertelden dat er geen bewijs was voor de programma's, met name de enorme collectie van mobiele telefoon gegevens van miljoenen Amerikanen, om de vage waarschuwingen van een mogelijke terroristische aanslag ... meer

We zijn naar een situatie nu waar we slechts ongeveer 5000 contracten verwijderd zijn dat de commercials netto-long zitten in dit goudmarkt. Er is een weerstand in goud rond de $ 1.340. Maar het zijn niet de goudbanken die het papier goud verkopen,  het zijn de hedge funds en andere speculanten. Comex Warehouse voorraden dalen nog steeds  ...

Geldhoeveelheid en Velocity zijn de belangrijkste ingrediënten van hyperinflatie. De Hyperinflatie zit al in het systeem en zal zichtbaar worden in de exponentieel stijgende prijzen zodra Velocity oppikt. Let op de correlatie tussen Velocity en Rentevoeten!

voor meer informatie, grafieken in de abonnee sectie, ..... ABONNEER U NU .....met volgende voordelen :

  • Dagelijks financieel nieuws en updates
  • Toegang tot de volledige site, een levend boek
  • Ontvang belangrijke email alerts en breaking news
  • Persoonlijke email consultaties en coaching. (gelimiteerd - aanvragen)
  • Gratis analyse van uw portefeuille/vermogen (gelimiteerd - aanvragen)
  • Maak kans op 2 weken gratis verlenging van uw service abonnement!
  • Voorrecht  als abonnee om in te schrijven op symposium Goldonomic België 2013

om u te abonneren KLIK HIER   

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


maandag 5 augustus 2013 - een lange hete zomer en de definitie van inflatie en hyperinflatie!


 

Geactualiseerde secties :  aandelen zijn reële activa,

Zij die prediken dat we in een DEFLATIE terechtkomen en niet een HYPERINFLATIE maken enorme redenerings fouten. De verklaring dat we op dit moment geen belangrijke inflatie hebben, is gewoon onjuist. We hebben wel een belangrijke inflatie ... alleen de inflatiecijfers worden gemanipuleerd, vervalst. Ook begrijpen ze niet dat de prijzen van High Order Capital Goods zoals onroerend goed in tijden van hyperinflatie naar beneden komen, terwijl de prijs van de Low Order Consumer Goods zoals voedsel en energie omhoog gaan (precies wat er nu gebeurt). Inflatie indexen mengen zowel de prijs van HOCG en LOCG.

 Vervolgens komt het feit dat in de periode vlak voor Hyperinflatie begint, er altijd een lichte deflatie komt als het gevoel van consumenten afdwaald en zij minder verbruiken en meer besparen: velocity falls (precies wat we nu hebben). Zodra de consument voelt en begrijpt dat de prijzen niet zullen dalen, beginnen ze massaal het Fiat geld dat ze hebben uit te wisselen voor goederen en gaan we in hyperinflatie. Snelheid van Geld piekt ...

 Inflatie is een meer dan evenredige groei van de geldhoeveelheid en de Prijs inflatie komt als gevolg.

Je kunt de inflatie NIET meten door de verhoging - of afname van PRIJZEN! Met andere woorden, vandaag zit de hyperinflatie al gebakken in het systeem ... en we wachten nu gewoon tot de kudde zich realiseert  dat het is bedrogen door de Money Printing Autoriteiten .... En zelfs ALS de centrale banken STOPPEN met het drukken van geld , hyperinflatie zit in de kaarten en is er al. Een totale implosie van het financiële systeem kan natuurlijk hyperinflatie teniet doen in een flits ..... maar de autoriteiten en centrale bankiers zullen niet overleven en doen ALLES wat in hun vermogen ligt om ervoor te zorgen dat we GEEN FAILLISSEMENT hebben van de banken en het financiële systeem ... of ze zullen geld blijven drukken. Alleen als we hyperinflatie hebben zal de kudde zijn vertrouwen in het Fiat Geld verliezen en zullen we Deflatie zien.

 Of we nu Hyperinflatie of Deflatie hebben is niet relevant voor Goud en Zilver omdat zij de ultieme waarde hebben , de allerlaatste ultieme koopkracht. De dag dat Goud verkoopt voor $ 100 of minder, zal het financiële systeem geimplodeerd zijn en een brood zal 0,01 cent kosten!

U kunt de situatie van nu niet te vergelijken met de situatie van de 1920's-30's: tijdens de Grote Depressie, werden de US-dollar en andere valuta gegarandeerd / gesteund door goud. Vandaag de dag is dit bij GEEN ENKELE valuta het geval.

 

Hedge fondsen zijn de Dejà Vu:mensen gebruiken geleend geld om aandelen te kopen zoals in 2007 of 1999. Ook Deutsche Bank heeft een monster lijst van op marge gekochte schuld die overal de ronde maakt. De conclusie van de notitie is vrij eenvoudig - vandaag euforisch lenen op de marge om aandelen te kopen doet denken aan het verleden bubbly aandelenmarkt periodes ... maar het kan en zal voor enige tijd duren ... Onthoud, wij hebben communicerende financiële vaten. Dit gezegd zijnde Deutsche bank kan werken aan zijn derivaten, maar er is geen manier technisch gezien dat ze zelfs een deel van hun aandeel in een 1,4 biljard globale wereld derivaten situatie liquideren.

Duitse Deutsche Bank is "vreselijk onder-gekapitaliseerde" en heeft "geen foutmarge", en de Basel III mondiale regels kapitaal (bekend als de Basil III-akkoord) laten kredietverstrekkers toe goed gekapitaliseerd voor de dag te komen terwijl ze het niet zijn.

Italië's tweede grootste bank Mediobanca werd vorige week gerapporteerd dat ze binnen de zes maanden een 'Griekenland-style bailout' zou kunnen nodig hebben. Mediobanca wordt gerapporteerd dat ze in een vertrouwelijk bericht aan klanten gemeld heeft dat:. "De tijd dringt snel", "De Italiaanse macro situatie is niet verbeterd ten opzichte van het laatste kwartaal, eerder het tegendeel.  Een 160 grote ondernemingen in Italië zijn nu in speciale crisis administratie . ", en Italië zal onvermijdelijk eindigen in een EU-bail-out verzoek in de komende zes maanden, tenzij het kan rekenen op lage financieringskosten en een breder herstel.

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU .....met volgende voordelen :

  • Dagelijks financieel nieuws en updates
  • Toegang tot de volledige site, een levend boek
  • Ontvang belangrijke email alerts en breaking news
  • Persoonlijke email consultaties en coaching. (gelimiteerd - aanvragen)
  • Gratis analyse van uw portefeuille/vermogen (gelimiteerd - aanvragen)
  • Maak kans op 2 weken gratis verlenging van uw service abonnement!
  • Voorrecht  als abonnee om in te schrijven op symposium Goldonomic België 2013

om u te abonneren KLIK HIER  

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


2 en 3 augustus 2013 -  Nieuwe highs, nieuwe hoogtepunten, ... welkom in Zimbabwe!   - 21 ambassades en consulaten VS gesloten!

Geactualiseerde secties :

De 3e wereldoorlog is al begonnen en de VS is er een inherent deel van : De VS staat op het punt om de activiteiten van ambassades in het Midden-Oosten op te schorten als reactie op een niet nader verklaarde bedreiging van de veiligheid. Roepen een noodsituatie uit en persconferentie, het Amerikaanse ministerie zei gisteren dat het  ambassades zou gaan sluiten (die normaal  open zouden zijn deze zondag 4 augustus), vanwege "veiligheidsoverwegingen" ... meer.

 

Getroffen ambassades zijn gevestigd in Bahrein, Israël, Jordanië, Koeweit, Libië, Oman, Qatar, Saudi-Arabië, Jemen, Afghanistan en Bangladesh.

De VS heeft een negatief reisadvies afgegeven aan de VS-burgers en de Amerikaanse diplomatieke missies die op zondag gesloten zijn in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten , Algiers, Algerije, Amman, Jordanië, Bagdad, Irak, Cairo, Egypte, Dhahran, Saudi-Arabië, Djibouti, Djibouti, Dhaka, Bangladesh, Doha, Qatar, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten, Erbil, Irak, Jeddah, Saudi-Arabië; Kabul , Afghanistan, Khartoum, Soedan, Koeweit-Stad, Koeweit, Manama, Bahrein, Muscat, Oman, Nouakchott, Mauritanië, Riyadh, Saudi-Arabië, Sanaa, Jemen en Tripoli, Libië.

Niet moeilijk voor te stellen wat er zal gebeuren als er slechts een kleine hoeveelheid kapitaal gaat verschuiven naar de sector Goud en Zilver:


voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU .....met volgende voordelen :

  1.     Dagelijks financieel nieuws en updates
  2.     Toegang tot de volledige site, een levend boek
  3.     Ontvang belangrijke email alerts en breaking news
  4.     Persoonlijke email consultaties en coaching. (gelimiteerd - aanvragen)
  5.     Gratis analyse van uw portefeuille/vermogen (gelimiteerd - aanvragen)
  6.     Maak kans op 2 weken gratis verlenging van uw service abonnement!
  7.     Voorrecht  als abonnee om in te schrijven op symposium Goldonomic België 2013

Abonneer u NU - KLIK HIER - of verliest u liever waar u zo hard voor gewerkt heeft

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.


DONDERDAG 1 AUGUSTUS 2013 - Duitsland werd verteld dat het tot 7 jaar diende te wachten voor hun soevereine goud zou worden gerestitueerd -

Geactualiseerde secties :
 

 

Ik denk dat het effect van deze run op de edelmetaal banken nogal wat mensen dood koud gaat raken, als een klap in het gezicht. Dat komt omdat de media zo weinig aandacht besteed over wat er gaande is. Zelf de internet media blijft in gebreke. Ik weet en ik voel dat 90% van de mensen NIET BEGRIJPT wat er gaat gebeuren en om deze reden niet de gevraagde voorzorgsmaatregelen nemen. Er is zelfs Glaubensunwilligkeit door een aantal lezers van Goldonomic.

"Gepriviligeerde mensen riskeren liever hun volledige vernietiging dan een deel van hun materiele voordelen op te geven" John Kenneth Galbraith, De Eeuw der Onzekerheid

 

We hebben fractional reserve banking, maar we hebben ook fractional reserve GOLD: zorg ervoor dat je je fysiek goud in uw kluis uit het bankwezen hebt NU!   (zie de video in de dagelijkse update van woensdag 31 juli )

 

Belangrijk is om uw spaargeld te controleren  op  veiligheid en  waarde in plaats  van het te controleren  op de prijs (denk aan devaluatie, baill in,...........).

 ABN-AMRO is de eerste bank die in gebreke blijft met Fractional Goud, wie zal de volgende zijn............................Gaat u wachten tot er iets uit de lucht komt vallen zoals in Cyprus  ? ...........

Camiel Gutt deed het. Zelfs de Nederlanders deden het na WO II .... en er is geen twijfel  ze zullen het weer doen ... Als je geld hebt, ben je de speelbal en als je het niet kan verbergen, zullen ze het legaal van je afnemen! Zo veel voor alle de idioten (ik weet ik ben brut en grof) die besloten hebben om de kaart van de Fiscale Amnestie te spelen......domme , domme idioten.....

voor meer informatie, grafieken, ..... ABONNEER U NU .....met volgende voordelen :

Dagelijks financieel nieuws en updates
Toegang tot de volledige site, een levend boek
Ontvang belangrijke email alerts en breaking news
Persoonlijke email consultaties en coaching. (gelimiteerd - aanvragen)
Gratis analyse van uw portefeuille/vermogen (gelimiteerd - aanvragen)
Maak kans op 2 weken gratis verlenging van uw service abonnement!
Voorrecht  als abonnee om in te schrijven op symposium Goldonomic België 2013

Abonneer u NU - KLIK HIER - of verliest u liever waar u zo hard voor gewerkt heeft

(C) Copyright 2013, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag NIET worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder een link naar Goldonomic.

Categories: Financieel Nieuws

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."
Cron Job Starts