31
januari
2022

JANUARI 2022

Verwacht dat de overheid je spaargeld zal stelen, weliswaar op een stiekeme manier; via inflatie.

[Most Recent Quotes from www.kitco.com] [Most Recent Quotes from www.kitco.com] koop je nog altijd papieren goud?
fysiek is tot $200 duurder fysiek is tot $11 duurder Koop je nog altijd papieren goud?

OPMERKING:

 • Internetbeveiliging maakt het voor ons steeds moeilijker om e-mailberichten te verzenden en voor u om ze in uw inbox te ontvangen. Gelieve de volgende e-mailadressen in uw contactenlijst te zetten om dit probleem te vermijden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en controleer je spambox.
 • We raden aan om de site regelmatig te bezoeken. Vooral omdat interessante videos op YouTube gecensureerd worden!
 • Er staat VEEL waardevolle informatie in oudere updates, de moeite om eens terug te lezen.
 • Kaars- en PF-grafieken kunnen te allen tijde worden bijgewerkt, zelfs als ze niet worden vermeld in de "Bijgewerkte secties"

De sites van Goldonomic worden overgeplaatst naar grotere en snellere servers.
Van zodra deze klus geklaard is, wordt de volgende update gepubliceerd.

Het Goldonomic Team


Vrijdag 28 januari 2022 – Het zal donker en koud worden in de EU als de politici niet stoppen met hun propaganda over Rusland!


Bijgewerkte secties: Zweedse kroon & Goud, Aussie & Goud, Yen & Goud, Rand & Goud

trudeau comingTerwijl de eerste van de 70.000 Canadese vrachtwagens in Ottawa zijn aangekomen, is tiran Justin Trudeau gevlucht en heeft hij zichzelf in isolatie geplaatst. Het voordeel is dat de truckchauffeurs hun vrachtwagens nu rondom zijn huis kunnen parkeren om er zeker van te zijn dat Justin niet besmet raakt.

Een soortgelijk konvooi wordt georganiseerd in de VS. De voorraadniveaus in de Amerikaanse winkels blijven dalen. Het enorme probleem met de truckchauffeurs zal dit nog erger maken. Op dit moment rijdt er een 100 km lang vrachtwagenkonvooi (en groeiend) naar Ottawa, Canada. Het konvooi zou zaterdag in Ottawa moeten aankomen voor een protest. Als het op tijd aankomt - en als het konvooi bij elkaar blijft zoals in British Columbia, Alberta en Saskatchewan - zal het tien keer groter zijn dan het wereldrecord.

De regering-Biden keert terug op haar stappen om vaccinatie- en testplicht in grote bedrijven in te voeren. Dit kwam er na het besluit van het Hooggerechtshof eerder deze maand, om deze verplichting tegen te houden.

Na het VK schaft nu ook Denemarken alle COVID-restricties af. Het tegenovergestelde gebeurt in Nederland, België, Frankrijk,... Opmerkelijk is echter dat één van de Belgische virologen "Steven Van Gucht" zijn kijk op de vaccins totaal heeft veranderd. Hij bevestigt nu de theorie van Geert Vanden Bossche: vaccinatie tijdens een pandemie is suïcidaal en kinderen mogen in geen geval gevaccineerd worden.

De menselijke en economische schade als gevolg van de idiote maatregelen die de autoriteiten (politici) namen tegen covid, begint dramatische proporties te vertonen.

← Op dit moment is het aantal deelnemende
vrachtwagenchauffeurs gestegen tot + 70.000
en hun aantal blijft groeien.


URANIUM:

slot


Belangrijke fundamentals:

 • We hebben onze lezers geadviseerd om weg te blijven van slot

in stock levels 2022 01 23

 • Brent oil breekt de 90$ met sterke fundamentals / technicals en door de crisis in Rusland-Oekraïne. De relatie van Europa en de EU met Rusland is complex vanwege de sterke afhankelijkheid van Russische energie en in het bijzonder gas. Duitsland bijvoorbeeld is voor 60% van haar aardgas afhankelijk van Rusland. Aangezien Duitsland nu haar laatste kerncentrale sluit, is het volledig afhankelijk van Russisch gas en het is daarom zeer onwaarschijnlijk dat het Poetin de rug zal toekeren. Eén verkeerde stap en Duitsers zullen lang in het donker en de kou zitten!

Belangrijke technicals:

 • Goud & Zilver zijn een 'deja vu' van de Goud Pool uit de jaren '60 en '70.  slot
Shortage of physical 2022 01 23 slot
   
slot slot
   

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Woensdag/donderdag 26, 27 januari 2022 – Goud & Zilver blijven blinken terwijl aandelen & crypto's blijven dalen.


Bijgewerkte secties: Zilver, Wereldbeurs indices, Recessiebestendig (LOCG), Uranium

denmark 2022 01 24Het narratief omtrent covid en vaccinaties wordt beetje bij beetje  neergehaald. Het is misschien maar een kwestie van weken voordat de restricties en gedwongen vaccinaties voorbij zijn. Helaas moet het ergste nog komen; alle mensen die door deze vaccinaties zijn geschaad moeten nog wakker worden en beseffen wat er gebeurt is. De gevolgen van de natuurlijke emoties die daarmee gepaard gaan zullen enorm zijn.

"Vaccinaties en boosters werken... ze maken meer mensen ZIEK!"

Het CDC meldt een oversterfte van 40% voor 2021 in de VS. De rapporten zeggen dat de enorme toename "onverklaarbaar" is. Vele anderen zeggen dat de vaccinaties alles verklaren, en het enkel moeilijker zal worden om nog uit te leggen. Er zijn veel data die zeggen dat 2024 het einde van de mutaties zal zijn. We hebben dus nog een aantal zeer zware jaren voor de boeg. Jaar na jaar zullen er meer mensen sterven. Er zullen ook meer lichamelijke aandoeningen opduiken. Er zullen zeer gewelddadige reacties zijn op de vergiftiging, en sommigen zullen spectaculair zijn in termen van geweld. Het zal niet verstandig zijn om bij de elite in de buurt te zijn."

"De Covid-gekte kent geen grenzen...En dezelfde idioten besturen jouw land?!"

De Covid-gekte kent geen grenzen. Steeds meer mensen beginnen in te zien in dat hun Covid-wetgeving NUL zin heeft, waardeloos is en het alleen maar erger maakt. Wereldwijd is er een tekort aan ziekenhuizen en ziekenhuisbedden. In sommige (ontwikkelde) landen zoals Guadeloupe, Martinique is er niet enkel een tekort aan ziekenhuizen en ziekenhuisbedden maar is er ook geen water. Er is ook een tekort aan verpleegkundigen en medisch personeel... en toch zullen al degenen die geen vaccinatie willen, worden ontslagen!?

trudeau tynannyPersoonlijk ken ik mensen die na een positieve PCR-test (dubbel gevaccineerd + booster) blijven reizen zoals vroeger. Met dank aan het idiote QR-certificaat en de zieke regelgeving van onze regeringen.

Er hangt een sterke stank rond de Oekraïne-crisis. Tevens dreigen politici Rusland uit het SWIFT-systeem te gooien. [Swift is een wereldwijd systeem voor het betalingsverkeer] Ik vraag me af hoe en met wat West-Europa dan gaat betalen voor hun aardgasaankopen? Misschien met goud? Hoe gek kan je zijn als politicus?

Lege schappen en een gebrek aan vrachtwagenchauffeurs in Noord-Amerika. Deze maand mogen niet-gevaccineerde Canadese & Amerikaanse truckers, niet langer de grens tussen Canada en de VS oversteken. Ongeveer 12.000 hebben er al hun baan opgezegd. Dit zorgt er enkel maar voor dat er de komende weken nog meer lege schappen in de winkels te zien zullen zijn. Zoals verwacht doen de MSM en politici er alles aan om deze realiteit te verbergen... en de meerderheid van de mensen gelooft ze.

'We weten allemaal wat er gaat gebeuren eens die massa wakker zal worden, nietwaar?'

Tot slot, wist je dat ze het boek '1984' van Orwell proberen te censureren op universiteiten? Men beweert dat het boek gevaarlijke en ongezonde lectuur is voor jonge studenten!? Zorg ervoor dat je het te pakken krijgt en leest voordat ze alle boeken van Orwell verbranden. ATLAS SHRUGGED (Ayn Rand) is ook een topboek om te lezen.

orwell 1984 22


Belangrijke fundamentals:

 • Over de aandelenmarkten en crypto's: slot

Belangrijke technicals:

 • Het feit dat Goud & Zilver blijven blinken en aandelen & cryptos blijven dalen, zegt genoeg. slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag/dinsdag 24, 25 januari 2022 – Precies wat Goldonomic voorspelde; een correctie van aandelen en crypto's maar hoger Goud & Zilver!


Bijgewerkte secties: Brits pond & Goud, Recessiebestendig (LOCG)(Index), 
Wereldbeurs indices (deels)

In Duitsland patrouilleert de politie 'met meetlatten' door de straten om ervoor te zorgen dat de juiste social distancing wordt gerespecteerd! Dit is echt geen grap! We leven in een knotsgekke wereld. 

Boris beëindigt alle Covid-restricties in het VK. Ondertussen heeft de Israëlische minister van Volksgezondheid, Yuli Edelstein, onlangs aangekondigd dat Israël de meeste van zijn binnenlandse COVID-restricties niet zal verlengen. Spanje heeft Covid geclassificeerd als een normale griep. Tegelijkertijd proberen de autoriteiten in Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Nederland en België nog meer idiote beperkingen op te leggen. Quebec (Canada) is waarschijnlijk een van de slechtste plaatsen om te wonen. Canadese autoriteiten zijn helemaal gek!

In België is er een muziekfestival met meer muzikanten dan publiek. De autoriteiten staan wel toe dat ouders en supporters in een bar opeengepakt zitten... maar ze mogen niet in openlucht naar een voetbalwedstrijd kijken!? Deze absurde regels zijn allemaal gemaakt door dezelfde idioten die een land besturen, die belastingen heffen en die ervoor moeten zorgen dat een land (België) goed gedijt!?

In Noord-Korea konden ze het niet beter doen! De volgende video is verboden door alle social media (wegens te gevaarlijk). We hebben geprobeerd hem te publiceren maar het was onmogelijk. Merk op dat we gebanned zijn door FACEBOOK en Linkedin.

"Een eenvoudige stap voor een moedig individu, is om niet mee te doen met de leugen." A. Solzjenitsyn

Je kunt het kwaad niet verslaan door het te sussen. Je verslaat het door je ertegen te verzetten. Wanneer bandieten je dorp komen plunderen, kun je ze niet kwijtraken door in te stemmen met al hun gruwel.

Maar wat als de dorpelingen niet beseffen dat de bandieten plunderen, maar denken dat ze hen goed willen doen? Na twee jaar plunderen kunnen enkel de meest onnadenkenden niet zien dat er iets niet klopt. De meesten moeten het gevoel hebben dat hun leven op zijn kop wordt gezet om redenen die heel anders zijn dan wat hen wordt verteld. Toch kiezen ze ervoor om niet naar die verontrustende stem te luisteren omdat het zou betekenen dat ze een standpunt moeten innemen.

In 1976 probeerden ze een dergelijke hold up met de varkensgriep... gelukkig werd dit tijdig gestopt door de mensen. Hilarisch is dat dezelfde video wordt gebruikt als marketinginstrument voor roken.

Peter Schiff legt uit waarom Goud niet is gestegen. Onze reden is simpel: Goud & Zilver moesten de enorme stijging die in 2001 begon, verwerken en zich ook voorbereiden op de nieuwe opwaartse fase die minstens even belangrijk zal zijn als de 1e (we zullen een stijging van minimaal 670% zien). Zie grafieken in het abonneegedeelte voor de juiste koersdoelen en timing.

slot


Belangrijke fundamentals:

 • Bitcoin daalt sterk tot onder de 38.000$. Ethereum zakte ook onder de 2.800$. De cryptomarkt verloor deze vrijdag ongeveer 10%.
 • Klinische proef slot
 • agriculurals 2022 01 19

Belangrijke technicals:

 • De aandelenmarkten en cryptos ondergaan een correctie maar Goud & Zilver schitteren! Precies zoals we hadden voorspeld. Merk ook op dat de miners niet reageren zoals de meesten verwacht hadden. slot
Merv n Dollars 2022 01 08
Omhoog in de lokale valuta ... maar fools' gold!  Omlaag in US-dollars.
   
slot slot

Dit toont de echte waarde van de NASDAQ.
Let op er was al een verlies van 70%
en we verwachten een nieuwe crash van ten minste 70%!

De NASDAQ is gestegen,
gemeten in $...maar 70% gedaald in echt geld. 
slot slot
Het volgende koersdoel xxxxx Zie de sectie voor Majors voor het koersdoel.

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Vrijdag 21 januari – Revoluties worden vaak op gang gebracht wanneer mensen honger lijden!


Bijgewerkte secties: Bank aandelen, Juniors, Rupee & Goud, Zwitserse frank & Goud, 
Can$ & Goud

Het COVID-beleid zorgt voor enorme problemen door de lockdowns en de gedwongen experimentele injecties. Het hele Covid-gedoe is een hoax. Het is allemaal voor niks geweest en toch doen ze gewoon verder. Ze houden vol ondanks het feit dat het nu onomstotelijk bewezen is dat het vaccin je eigen immuunsysteem tot wapen tegen je eigen lichaam maakt. Het vaccin zorgt ervoor dat jouw immuunsysteem je eigen vitale organen aanvalt. Dat is de reden van de vaccinletsels en sterfgevallen. Bovendien beschermt het je niet tegen Covid. Toch willen ze hun beleid nog steeds voortzetten. Krankzinnig is het!

Deze video moet je zeker zien! (Engels gesproken met Nederlandse ondertitels)

Engeland heft alle COVID-certificaten, verplichte mondmaskerdracht en werk-restricties op, zo maakte de Britse premier Boris Johnson woensdag bekend. Johnson suggereerde ook dat de regels voor zelfisolatie eind maart kunnen worden stopgezet, aangezien de pandemie endemisch wordt.

Met onmiddellijke ingang zijn mensen niet langer verplicht om van thuis uit te werken. Het gebruik van het coronacertificaat voor nachtclubs en grote evenementen wordt niet langer verlengd, als het op 26 januari afloopt. En vanaf donderdag is het dragen van een masker binnenshuis nergens meer verplicht in Engeland. De verplichting voor middelbare scholieren om maskers te dragen tijdens de les en in de gemeenschappelijke ruimtes wordt ook opgeheven.

Revoluties worden vaak op gang gebracht wanneer mensen honger lijden. De geplande wereldwijde economische neergang zal gepaard gaan met een stijging van de olie- en voedselprijzen over de hele wereld. Er zal een massale hongersnood volgen en men kan oorlog verwachten. Dit is allemaal opzettelijk. De meeste Europeanen lijken niet door te hebben wat voor schade COVID aan de VS aanricht.

coppernose


"Fiatgeld is de wortel van alle kwaad."

Fiatgeld is de wortel van alle kwaad. Tegen het einde van het bewind van Hendrik VIII werden de zogenaamde zilveren munten eigenlijk grotendeels gemaakt van koper (terwijl de munten werden gebruikt, was Henry's neus op de voorkant van de munten al snel afgesleten. Daardoor werd het koper eronder zichtbaar, wat hem de bijnaam Oude Koperneus opleverde).

Tegenwoordig is het creëren van fake geld een stuk eenvoudiger geworden. We zijn op een punt gekomen waarop onze grootste vijanden (regeringen) niet langer waardeloos fiatgeld hoeven te drukken. Nee, samen met hun vrienden "de Banksters" kunnen ze het genereren met behulp van enkele toetsaanslagen op een computer.

Wat elke verbeelding te boven gaat, is dat de massa deze onzin nog steeds accepteert. Mensen houden hun spaargeld bij banken en weigeren te geloven dat ze ofwel hun spaargeld zullen verliezen als de bank failliet gaat, ofwel (en waarschijnlijk) hun spaargeld zullen verliezen tijdens de komende hyperinflatie.

Als de prijzen elke maand met 5% stijgen, hebben we over 12 maanden een prijsstijging van bijna 80%! Dit loopt serieus uit de hand en dan is het niet verwonderlijk dat de prijzen voor edelmetalen gisteren explodeerden.

Ik sta versteld van de veerkracht en de volgzaamheid van het grote publiek. Ik ben verbaasd om te zien dat sommige rijke mensen gewoon weigeren om voorzorgsmaatregelen te nemen, dat ze al hun spaargeld in het failliete, digitale financiële systeem blijven houden. Deze mensen zijn vaak zo koppig dat ze iedereen die hen adviseert om een deel van hun vermogen uit het systeem te halen, voor idioten verklaren. Dit is waarom er financiële ongelukken gebeuren en waarom in deze tijden fortuinen verloren gaan en fortuinen worden verdiend.


Belangrijke fundamentals:

 • Ter info: bij AmsterdamSafe is de verzekering gewijzigd. De verzekering tegen confiscatie is er opgeheven!
 • Royal Dutch Shell:slot
slot

Een groei van 4000% in monetaire basis is een stijging van 4000% van de inflatie.

xxxxx steeg slechts met 115%. Je moet al achterlijk zijn om niet in te zien dat de prijs van xxxxx niet met minstens 1000% zal stijgen.

   
slot

Men mag er ook zeker van zijn dat de dollar de komende maanden en jaren een serieuze klap zal krijgen, net zoals de euro.

Om erachter te komen welke van de 2 de zwakste zal zijn, hoef je enkel maar de grafiek van xxxxx te vergelijken met de grafiek van xxxxx.

xxxxx is spotgoedkoop!  

Belangrijke technicals:

 • slot

 

slot slot
 Liftoff: +7.5%   Liftoff: +7.5%
slot  
   

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Woensdag/donderdag 19, 20 januari 2022 – Er is geen correlatie tussen inflatie en rente!


Bijgewerkte secties: Royalty's, Majors, Ruwe olie

Het hele COVID narratief is uiteen aan het vallen... wat nu gluiperige politiekers!?

"Maduro (Venezuela) verklaard het einde van de hyperinflatie omdat de inflatie is afgenomen tot 600%!?"

Als alle Dollars terug zouden vloeien naar de VS, zou dit leiden tot hyperinflatie... net zoals er in Spanje hyperinflatie was, nadat er eeuwen geleden enorme hoeveelheden Goud en Zilver vanuit Amerika naar Spanje waren verscheept. Er is niets veranderd en na al die jaren kennen mensen nog steeds de definitie van inflatie niet. [video enkel voor abonnees]

slot

Dit is de reden waarom de autoriteiten voorlopig nog steeds crypto's laten bestaan. Wat ze eigenlijk willen, is het implementeren van digitale controlesystemen in het financiële systeem, het gezondheidssysteem en in overheidssystemen. Je hebt bijzondere bewakingssystemen die al tientallen jaren gestaag zijn opgebouwd en iedereen in feite volgen. . . . Daarom zijn de ‘vaccinatiepaspoorten’ en de ‘CBDC' (digitale valuta van de centrale bank) zo gevaarlijk. Het is belangrijk om te begrijpen wat ze proberen te doen. Ze proberen een volledige transactiecontrole te creëren. Als ze niet willen dat je 10km van je huis gaat, zal je elektrische auto niet meer dan 10km van je huis werken. . . . Als ze niet willen dat je pizza koopt, staat je creditcard niet toe dat je pizza koopt. Ze hebben het over het invoeren van buitengewone digitale controlesystemen en het letterlijk veranderen van je auto en je huis in een digitaal concentratiekamp.”

"Een goede manier om terug te vechten en jezelf te beschermen is geen digitale valuta gebruiken, geen crypto's gebruiken en je spaargeld in fysiek goud buiten politiek bereik houden."

Bij een wereldwijde financiële crash, zal er een 50 à 80 jaar durend herstel zijn vooraleer de situatie weer normaal is. Bent u bereid om het risico te nemen om 90% van uw spaargeld te verliezen zoals in 1929-32 en pas in 2090 in reële termen te herstellen!? Het gevaar is dat op het moment dat het allemaal duidelijk wordt, het te laat is om in te grijpen.


Belangrijke fundamentals:

 • Vanaf oktober 2021 zijn de huizenprijzen slot
 • Kan iemand mij uitleggen waarom mensen nog steeds al deze obligaties, aandelen, ETF's, beleggingsfondsen kopen, terwijl één eenvoudig, veilig investeringsvehikel het allemaal doet? slot

En zo zullen papieren fortuinen worden weggevaagd. We mogen ook niet vergeten dat het zeer lang kan duren vooraleer de markt zich herstelt in reële termen.

Belangrijke technicals:

 • Aandelen gaan lager, maar Goud & Zilver hoger! slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag/dinsdag 17, 18 januari 2022 – De overheid is onze vijand! 


Bijgewerkte secties: Goud-$, Staatsobligaties in de EU, Bedrijfsobligaties

the tide is turningDit is het grootste doofpotverhaal van de overheid sinds de beruchte Pentagon Papers. Er is bewijs dat de regering goed op de hoogte was van het “gain of function”-onderzoek in Wuhan, de vaccinatieplannen, het tegenwerken van het gebruik van ivermectine en HCQ, het vrijlaten van het virus als wapen op de ganse wereld, om in feite mensen te doden en ze uit angst experimentele vaccins te laten nemen.

De publicatie laat zien dat de Amerikaanse regering heeft gelogen en haar jarenlange betrokkenheid bij deze misdadige praktijken heeft verdoezeld, zodat Big Farma obscene hoeveelheden geld kon verdienen met een gevaarlijk vaccin dat bovendien niet nodig was. De "DARPA Papers" zullen hopelijk een einde maken aan de COVID-zwendel.

Het grootste kwaad wordt bedacht en bevolen in mooie kantoren, door mannen in maatpak die hun stemmen niet hoeven te verheffen.

Het is een feit dat het kwaad vaak wordt gekoesterd door Jan Modaal. In veel totalitaire landen hebben de passiviteit en onwil van miljoenen mensen, om het kwaad dat zich voor hun ogen afspeelt het hoofd te bieden, het mogelijk gemaakt om te gedijen en dit is wat er op dit moment in onze samenleving gebeurt.

Hoewel het aantal mensen dat zich verzet laag is, is het zeker toegenomen naarmate meer mensen zijn gaan beseffen dat de vermeende reactie op een virus niets te maken had met de volksgezondheid, maar eerder een gefabriceerde gezondheidscrisis is die wordt gebruikt als dekmantel voor de herschikking van de samenleving in een totalitaire hel, vol digitale identiteitsbewijzen, sociaal kredietsysteem, de decimering van kleine en middelgrote bedrijven en de transhumanistische droom van een samensmelting van onze fysieke, biologische en digitale identiteiten, zoals de heer Schwab het uitdrukt.


Het laatste inflatiecijfer is bekend en het officiële cijfer is 7% (VS), wat ruim boven de Fed-doelstelling van 2% ligt. In de echte wereld, waar er geen trucjes van de overheid zijn om het inflatiepercentage te verlagen, is het percentage 15% volgens econoom John Williams van Shadowstats.com. Om het nog erger te maken, bereikte de PPI (Producer Price Index) jaar op jaar een nieuwe recordhoogte van + 9,8%. De Centrale Bank is in paniek om controle te krijgen, maar als ze de rente verhoogt en de weg naar easy money afsnijdt, zal ze de economie doen crashen!? Houd er rekening mee dat er een waanzinnige hoeveelheid schulden en derivaten zijn (honderden biljoenen dollars). Experts zeggen dat er niet veel nodig is voor de Fed om de totale controle te verliezen.

 

 consumer prices surged used car prices jan 22
Bovendien zijn steeds meer schappen leeg!   Elke sector waar de overheid zich mee bemoeit, komt in de problemen.
CPI 2022 01 12
Prijzen stijgen veel sneller dan ons werd verteld door de centrale bankiers... zoals gewoonlijk liegen ze en verbergen ze het feit dat ze al hyperinflatie hebben veroorzaakt door exponentiële hoeveelheden valuta uit het niets te creëren. [ze weten dat het plebs dom gehouden moeten worden om een opstand zo lang mogelijk uit te stellen]

De logica bij een wereldwijde financiële crash, is dat het 50 à 80 jaar duurt vooraleer de situatie weer normaal is.

Vandaag zijn de financiële markten net zo overgewaardeerd als in 1929. Met andere woorden, het risico op een ernstige crash is even groot als in 1929, zo niet nog groter. Dit komt door schulden, fiatgeld, derivaten... In 1929 bestonden derivaten niet eens en tegenwoordig is de schuld veel hoger dan in de jaren twintig. Regeringen doen echter precies hetzelfde maar dan anders om de economie om zeep te helpen: in de jaren 20-30 lieten ze de boeren hun gewassen verbranden, in een poging om het algemene prijsniveau te verlagen. Tegenwoordig gebruiken ze COVID.

"Ben je voorbereid op het risico om 90% van je spaargeld te verliezen zoals in 1929-32 en het pas in 2090 in reële termen te herwinnen!?"

 risky market 2022


 Belangrijke fundamentals:

 • Uitgedrukt in cijfers van 1980, is de inflatie nu al hoger dan in de jaren 70... en dit is nog maar het begin! Weet dat een inflatiepercentage van 20%, in slechts 12 maanden tijd 1/5 van uw spaargeld opslokt.
 • slot

Belangrijke technicals:

 • De Amerikaanse dollaslot
 • Een aantal negatieve divergenties zijn zichtbaar geworden op de belangrijkste aandelenindexen slot
 • Je kan zomaar 25% verliezen wanneer Duitse staatsobligaties naar de bodem van hun lange termijn trendkanaal zakken. Dat zou een ravage aanrichten op de financiële markten en veel banken in ernstige problemen brengen... klik hier voor meer

slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Vrijdag 14 januari 2022 – Ben jij klaar om lessen te trekken uit de monetaire geschiedenis?


Bijgewerkte secties: Amerikaanse dollar, Euro & Goud, Aardgas

hitler saluteBehoor je tot degenen die gebrainwasht worden door de autoriteiten (40% van de mensen) en deze blindelings steunen en volgen? Of maakt je deel uit van degenen met een kuddegeest (40%), die niet in staat of te lui zijn om voor zichzelf te denken en de gebrainwashten blindelings volgen? Of maak je deel uit van een vrij kleine groep (20%) die wel denkt, redeneert en probeert te begrijpen en te zien wat er werkelijk gebeurt?

Of het nu gaat om Covid, fiatgeld of investeren, we zien steeds dezelfde 3 groepen terug. Een eerste groep die blindelings gelooft in de regering (bankiers) en 'gelooft' dat fiatgeld waarde heeft en dat ze zoveel geld kunnen drukken als ze denken nodig te hebben, die gelooft dat ze de schuld onbeperkt kunnen verhogen en dat er geen schade wordt aangericht, dat beleggen in schatkistpapier (overheidsschuld), obligaties, kunstmatig gemanipuleerde aandelenkoersen, onroerend goed, het beste is wat men kan doen omdat de fiatprijs van deze activa eeuwig zal blijven stijgen... of in ieder geval niet zal crashen.

De 2e groep volgt de 1e groep en voelt zich comfortabel zolang het systeem in leven blijft en de fiatprijs van de bovengenoemde activa blijft stijgen. Ze zijn ervan overtuigd dat zolang de gehersenspoelde groep zich in een bepaalde richting beweegt, alles goed zal komen. In feite zijn groep 1 en 2 de massa, het kanonnenvlees.

De 3e en kleinste groep denkt, redeneert en leert uit de (monetaire) geschiedenis. Zij volgen groep 1 en 2 niet. Ze redeneren, weten en begrijpen dat rijkdom en geld niet kunnen worden gecreëerd met schulden. Ze weten dat wanneer enkel de fiatprijs van iets stijgt, dit niet betekent dat de echte prijs ook omhoog gaat. Ze weten dat echt geld enkel wordt gecreëerd door hard te werken, door goederen te produceren en diensten te verkopen. Zoals altijd en zoals de geschiedenis ons leert, zijn dit uiteindelijk de enigen die de storm overleven, want zij zijn de enigen die de juiste stappen en voorzorgsmaatregelen hebben genomen.

“De eenvoudige stap van een moedig persoon, is om niet mee te doen met de leugen. Je kunt het kwade niet verslaan door het te sussen. Je verslaat het door je ertegen te verzetten. Als bandieten je dorp komen plunderen, kun je er niet vanaf geraken door in te stemmen met al hun grillen.” A. Solzjenitsyn

"Financiële ongevallen gebeuren omdat de meerderheid precies het tegenovergestelde doet van wat er moet gebeuren!"


EEN WONDER GEBEURT: URANIUM IS GROEN GEWORDEN EN IS WEER HIP!?

Screen Shot 2022 01 12 at 4.18.51 PMTussen 2017 en 2021 waren er getuigenissen voor het Congres en werden tientallen artikelen en het boek “Apocalypse Never”   gepubliceerd. Daarin werd betoogd dat weersafhankelijke, hernieuwbare energiebronnen elektriciteit steeds onbetrouwbaarder en duurder maakten en de VS, Europa en Azië erg afhankelijk maakten van aardgas.

Als reactie daarop was er een georganiseerde en enigszins succesvolle poging van progressieve klimaatactivisten om financiering stop te zetten, critici op Facebook te censureren en te voorkomen dat mensen nog voor het Congres zouden getuigen.

"Een obsessie voor hernieuwbare energie veroorzaakt energietekorten!"

Maar nu Michael Bloomberg (eigenaar van mediagigant Bloomberg) geïnvesteerd heeft in aardgas en hernieuwbare energiebronnen, is er een artikel gepubliceerd waarin bijna elk punt van kritiek dat in de loop der jaren is gemaakt, wordt erkend en onderbouwd. "Europa slaapwandelde naar een energiecrisis die jaren zou kunnen duren", schreeuwt de kop. Het artikel concludeert dat de crisis "jaren in de maak" was omdat Europa "kolencentrales en kerncentrales sloot en zijn afhankelijkheid aan hernieuwbare energiebronnen vergrootte".

Net zoals bij Covid hebben ze de grootst mogelijke onzin verkocht om kolen-, gas- en kerncentrales te sluiten. Ze gebruikten zelfs kinderen (Greta Thunberg, Anuna De Wever) om hun idee verkocht te krijgen. De realiteit van vandaag is dat regeringen precies het tegenovergestelde deden van wat er moest gebeuren... en de zwaar stijgende kosten van energie achtervolgen hen nu!


Screen Shot 2022 01 12 at 4.41.12 PMVoor beleggers in risicovolle activa is het gemakkelijk om zich een expert te voelen in tijden van extreme overwaardering. Het is gemakkelijk omdat je geen fouten kan maken. Helaas zorgen misplaatst vertrouwen en zelfgenoegzaamheid ervoor dat beleggers het belang van het begrijpen van en het voorbereiden op risico negeren. Tegenwoordig is het bewijs van dit risico (markten, bankwezen, valuta, politiek) letterlijk overal aanwezig waar we maar kijken.

Goud is een absoluut cruciaal aspect voor het behoud van rijkdom. We hebben geen idee wat de huidige zeepbel zal doen klappen maar de trigger is nooit wat men verwacht. Het voorspellen van de precieze trigger en timing, is veel minder belangrijk dan het herkennen van het duidelijke gevaar van de bubbel zelf. Tegenwoordig is het risico op verlies in de traditionele activaklassen veel groter dan het opwaartse potentieel. En het verlies zal dramatisch zijn. Nu, meer dan ooit tevoren, zou het behoud van rijkdom een ​​veel grotere prioriteit moeten zijn dan het najagen van meer ervan.


Belangrijke fundamentals:

 • Centrale banken kopen en houden geen cryptovaluta's omdat ze weten dat ze uiteindelijk de wet aan hun kant hebben en dat ze op legale wijze onmiddellijk een einde kunnen maken aan cryptovaluta.
 • Afgelopen november kocht de centrale bank van Ierland 78 miljoen € aan Goud! Hoeveel goud heb jij gekocht? Hoeveel goud heb je?
 • De meeste mensen onderschatten het gevaar van het UBO-register en het CRS-systeem. Turkije is een goed voorbeeld van wat er in de toekomst gaat gebeuren tijdens een financiële crisis en hoe overheden nu ook controle kunnen uitoefenen over de activa die je in het buitenland bezit. ZEER GEVAARLIJK IS HET!
 • Het gevaar van UBO/CRS: slot

Belangrijke technicals:

 • Zie grafieken.

slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Woensdag/donderdag 12, 13 januari 2022 – Dit is een bullish klimaat voor goud, Net zoals in de jaren 70!


Bijgewerkte secties: Majors fundamentals, Juniors fundamentals

Eens KARTELS internationale organisaties zoals de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie), nationale gezondheidsinstellingen en de verantwoordelijke politici omgekocht hebben (lobbyen), hebben we geen kapitalisme en geen concurrentie op de vrije markt meer maar COMMUNISME en een criminele bende die enkel voor het geld gaat. Dit is precies waar we vandaag zijn.

Turkey 2022 01 05


Tegenwoordig wordt de wereld niet langer gecontroleerd door parlementen, de stem van het volk. Van scheiding der machten is geen sprake meer; er is geen scheiding meer tussen de rechterlijke, de uitvoerende en de wetgevende macht. We zijn terug bij het "absolutisme" maar dan iets anders.

Het begint allemaal met een verkeerde toekenning van fondsen, met politici die stemmen proberen te kopen door leugens te verkopen en met hoge schulden. Het eindigt met inflatie en hyperinflatie, met een valutacrash, met meer belastingen, tirannie, kapitaalcontroles en bail-ins. Het eindigt met extreme armoede en de vernietiging van spaargeld, rijkdom en vaak met een revolutie of oorlog.

Degenen die hardst getroffen zullen worden, zijn de koppige mensen die weigeren na te denken en niet voor rede vatbaar zijn. Vandaag loopt alles wat je in het digitaal financiële systeem hebt gevaar; valuta's, aandelen, hypotheken, ETF's, futures,... evenals alle activa met een prijs uitgedrukt in digitale valuta. We zijn op het punt gekomen dat men onmiddellijk kapitaalcontroles kan invoeren. Door dit te doen, kan men alle activa vastzetten zoals we al eerder zagen in Argentinië, Cyprus, Gutt,...  COVID heeft ons geleerd dat de authoriteiten tot alles in staat zijn en niet te vertrouwen zijn. Denk eraan dat het geen tijd kost om dergelijke wetgeving in te voeren.

Fiatgeld overleeft nooit! Crypto's zullen ook niet overleven. Vooral in roerige tijden is het internet het eerste wat de autoriteiten uitschakelen als er problemen zijn. Zonder internet zijn er geen crypto's...Tijdens oorlogen en revoluties zijn crypto's de eersten die zullen sterven...

money survival

"Tout va tres bien Mme la Marquise. Alles gaat goed zolang het lineaire in leven blijft en wordt hectisch van zodra het exponentiële het overneemt."

linear vs exponentila

Tijdens de meeste hyperinflatoire cycli beginnen de prijzen langzaam te stijgen. Dit patroon kan meerdere jaren aanhouden... totdat het lineaire plotseling exponentieel wordt en de prijs begint te verdubbelen in slechts enkele dagen of weken tijd. Tegen die tijd is het meestal te laat om nog iets te kunnen doen. Enkel degenen die zich tijdig hebben voorbereid zijn veilig.

 

"Degenen die zich nu niet voorbereiden, zullen te laat komen!"

 

Tal van voorbeelden:

 • Bulgarije, het begin van de hyperinflatie: op maandag was de wisselkoers ten opzichte van de USD 40 LEV voor 1 dollar. Tegen het einde van de week was het 3000 LEV voor 1$. Dat is een devaluatie van 87% van de LEV in slechts één week!
 • Ten tijde van de Weimar betaalde je jouw eten en drankjes al bij het bestellen. . . anders riskeerde je het dubbele of meer te betalen tegen de tijd dat je klaar was met eten.
 • In Turkije verloren alle mensen met Turkse activa, 50% van hun activa/spaargeld in 2021. Bovendien legt Turkije beslag op een deel van de FOREX-tegoeden van Turken. De inflatie in Turkije loopt rond de 50%.

Belangrijke fundamentals:

 • De olieprijzen stegen dinsdagmiddag met meer dan 3% slot
slot inflation CPI 2021
  Hallo... geen inflatie?
Screen Shot 2022 01 06 at 3.10.12 PM slot
Koop je nog steeds aandelen op de casinomarkten? Denk beter twee keer na.  Hallo... geen inflatie?
slot America finances LT
Gelooft u nog steeds dat valuta beter en veiliger zijn dan Goud?  Geloof je echt dat deze onbalans nog veel langer zal voortduren?

Belangrijke technicals:

 • De revolutie in Kazachstan duwde Bitcoin in een STOP LOSS. 
 • Wetende dat aandelen veel te duur zijn, zijn de Goud- & Zilversector zwaar ondergewaardeerdslot
slot slot
We hebben een bullish patroon!   Dit is een zeer bullish patroon!
slot slot
 Een Topformatie!?  Een bearish head & shoulders-patroon, de prijs zakt door de neklijn = bearish!
slot slot
Een nieuwe aanvulling aan de sectie Majors.  Een goede Junior minder in de sectie Juniors.
slot slot
  En we hebben PEAK OIL!

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag/dinsdag 10, 11 januari 2022 – De Groenen beschouwen kernenergie & aardgas nu als groene energie!


Bijgewerkte secties: Aardgas, Uranium, Bank- en fin. aandelen, Zon en zeldzame metalen, 
Landbouw, Koper, platina, non-ferro, Inflatie-index, Obligaties algemeen & VS

Dit is het goede nieuws. Een zeer interessante video met de juiste conclusies. Langzaamaan beginnen buiten anti-vaxxers, ook anderen in te zien dat ze door de regering zijn beetgenomen, waardoor het sentiment 180° kan omslaan. Als politici deze waanzin niet stoppen, riskeren ze een BURGEROORLOG... desnoods zullen ze met geweld van hun positie verwijderd worden. Krankzinnigheid is steeds dezelfde dingen blijven doen en een andere uitkomst verwachten. Wat er met de aandelenmarkten gaat gebeuren, zal voor veel beleggers als een verrassing komen. Meer...in het abonneegedeelte.

Geloof het of niet maar de Groenen beschouwen Kernenergie & Aardgas nu als GROENE, HERNIEUWBARE ENERGIE!

Hoge gasprijzen zijn het resultaat van zowel inflatie als de idiote EU-energiepolitiek waarbij men langlopende gascontracten opzegde en enkel kortetermijncontracten hield. Opnieuw proberen ze een fout te verdoezelen. Plots beschouwen ze Aardgas & Kernenergie als groene, hernieuwbare energie.

Men kan Rusland en Poetin niet verantwoordelijk achten voor de hoge aardgasprijzen. Absoluut niet. De oorzaak kan eerder gevonden worden bij de leiders van de EUSSR die geen flauw idee hebben van wat inflatie is. Hoe kan je zo dom zijn en in de overtuiging leven dat de inflatie onder controle kan gehouden worden en tegelijkertijd fiatgeld creëren alsof er geen morgen is?!

"Tijdens het afgelopen jaar, heeft de VS 40% van alle dollars gedrukt!"

Het afgelopen jaar heeft de VS 40% van alle in omloop zijnde dollars gedrukt! En geloof het of niet, zij doen nog steeds alsof de inflatie tijdelijk zal zijn. Ze geloven dat ergens later dit jaar het algemene prijsniveau van goederen en diensten terug naar beneden zou moeten gaan! Deze mensen kennen niks van economie maar ze zetelen wel in regeringen, centrale banken, banken, internationale organisaties, de mainstream media (vooral de financiële media), en niet te vergeten de professoren die onjuiste informatie doceren aan de meeste universiteiten.

"Als je nog steeds gelooft dat de regering je zal redden, kan je best eens een vakantie boeken in Cuba, Venezuela of Libanon."

Screen Shot 2022 01 08 at 10.36.24 AMHet financiële systeem is op een ijsberg gelopen en dreigt te zinken. In plaats van het juiste te doen om te voorkomen dat het zinkt, volharden de politici in het nemen van dezelfde slechte beslissingen: meer schulden, meer regelgeving, minder economische activiteit, meer vernietiging van de middenklasse; de ruggengraat van onze economie, wanbeheer van onze energiesystemen... De regering is onze grootste vijand geworden. Niet alleen omdat ze de wereld overspoelt met waardeloos fiatgeld, maar ook omdat ze de economische activiteit vernietigd met nutteloze, idiote en ongrondwettelijke regels.

Door ook nog restrictieve maatregelen te nemen tegen de opwarming van de aarde, wordt alles duurder om te produceren. Energie en transport worden duurder (onbetaalbaar voor de lagere klassen) en immigratie maakt onze sociale systemen onbetaalbaar. Niet-rendabele elektrische voertuigen worden opgedrongen aan de autofabrikanten en de consument. De bouw van moderne kerncentrales wordt uitgesteld of is van de tafel geveegd.

De zogenaamde gekozen politici, beschermen en helpen monopolies en oligopolies waarvan we allemaal weten dat ze een enorme economische vernietigingsfactor hebben. Ze dansen naar de pijpen van Big Farma die 1.000$ per seconde verdient (vóór belastingen), Bill Gates (Microsoft), Apple, Amazon, Google, ... en niet onbelangrijk; tegelijkertijd verstevigen ze nog meer het fundament van een tirannie in wat ze nog steeds democratieën durven noemen. [weinig mensen weten hoe het was in de Duitse Democratische Republiek of DDR]

Ondertussen zouden we allemaal moeten weten dat noch de vaccins, noch de boosters, maskers, quarantaine, of social distance enige zin hebben. Idiote Covid-restricties vernietigen de toeristische sector, de hotelsector, de restaurants, bars, ... en veroorzaken veel psychische schade. Ze betalen mensen om thuis te blijven in plaats van hun job uit te voeren, ze dwingen mensen om van thuis uit te werken, ze zorgen voor de neergang van winkelcentra. Voeg daarbij de verkeerd toegewezen overheidsfondsen, de kosten van Covid-reclame, de kosten van vaccins en vaccinatiecampagnes, de kosten van contact tracing...

[Voor wie het nog niet door heeft: onlangs was er een Covid-uitbraak op de Belgische Prinses Elisabethbasis op Antarctica. Een plaats waar iedereen dubbel gevaccineerd is, de booster kreeg en waar een strenge quarantaine wordt gehandhaafd. Misschien was het de Kerstman wel?!]

Terwijl de aandacht vooral naar Covid uit gaat, wordt onder het mom van Covid handig gebruik gemaakt om het belasting- en regelgevingskader aan te passen. Banken, verzekeringen en pensioenfondsen worden verwoest door lage, negatieve rentes. Banken en brokers maar ook alle rekeninghouders krijgen te maken met een verplicht nieuwe afdeling, ook wel bekend als COMPLIANCE.

"Het is de duivel aan het werk"


CRISIS, GEVOLGD DOOR CRISIS, GEVOLGD DOOR...

Dit verhaal kan de voorspelling van Marx bewijzen dat "de geschiedenis zich herhaalt, eerst als tragedie, ten tweede als klucht."

powel money machineAls de Centrale Banken het juiste hadden gedaan en zich niet hadden bemoeid met de economische cyclus, zouden veel mensen minder rijk zijn geweest en sommigen failliet zijn gegaan, maar de gemiddelde burger zou dan veel beter af zijn. Wat men had moeten doen, is de natuurlijke cyclus van booms en busts zijn gang laten gaan, in plaats van de rente omlaag te manipuleren zodat de bubbels niet barsten. Dit had men moeten doen in plaats van lockdowns en gedwongen vaccinaties.

Op elke crisis wordt gereageerd met een expansie van de geldhoeveelheid en manipulatie van de rente om de kunstmatige vraag te stimuleren. Dit legt op zijn beurt de basis voor de volgende, grotere crisis door steeds grotere, slechte investeringen mogelijk te maken. In eerdere cycli waren prijsstijgingen als gevolg van een bewuste uitbreiding van de geldhoeveelheid grotendeels beperkt tot de aandelenmarkten en onroerend goed, aangezien een groot deel van de monetaire expansie zich concentreerde in de financiële sector, waardoor een zogenaamd welvaartseffect ontstond onder houders van onroerend goed en eigenaren van aandelen. In de huidige cyclus worden ook ENERGIE, VOEDSEL en CONSUMENTENGOEDEREN getroffen.

In het tijdperk van fiatgeld, willen centrale bankiers en politici ons doen geloven dat inflatie een positieve evolutie is. Ze stellen absurde "inflatiedoelen" en beweren dat elke inflatie boven hun gestelde "doelstelling" van 2% per jaar "van voorbijgaande aard" is, terwijl ze tegelijkertijd geld uit het niets creëren alsof er geen morgen is. Wat een contradictie! De voorzitter van de Federal Reserve, Jerome Powell, bevestigd deze gedachte tijdens bijna elke vergadering van het Federal Open Market Committee (FOMC) en ECB-president Christine Lagarde herhaald deze overtuiging.

Centrale banken zijn wanhopig op zoek naar een excuus om hun balansen nog maar eens te kunnen uitbreiden en de rente te verlagen. De repo-crisis gaf de Fed het perfecte excuus om QE te hervatten en elke maand tientallen miljarden dollars aan liquiditeit in de markt te pompen. Het weigerde het destijds QE te noemen, maar dat is precies wat het was. Niet lang daarna kwam de pandemie, die ervoor zorgde dat de westerse regeringen de werkelijke reden van de geldcreatie konden verborgen houden. Dit alles in een wanhopige poging om het afbrokkelende monetaire systeem overeind te houden.

In de VS is een groot deel van de huidige ronde van monetaire expansie, onder de burgers verdeeld in de vorm van helikoptergeld of directe contante betalingen. Dit is een nieuwe ontwikkeling en een duidelijk signaal dat dit monetaire systeem zijn onvermijdelijke einde nadert. Biljoenen aan nieuw gecreëerde valuta jagen nu op dezelfde hoeveelheid goederen die bestonden vóór de pandemie. Kortom, we leven in een eindig systeem met eindige natuurlijke hulpbronnen. Toch hebben we, althans voorlopig, nog steeds de mogelijkheid om de geldvoorraad waarmee we die eindige hulpbronnen kunnen najagen oneindig uit te breiden, wat neerkomt op een eindeloze kunstmatige vraag.


Belangrijke fundamentals:

 • Sell the good news. slot

 

 • Deze video laat zien hoe overheden onze belastingen verkwanselen en dat mensen betaald worden om windmolens uit te zetten als er teveel wind is...

slot

Belangrijke technicals:

 • We verwachten nog steeds een ERNSTIGE slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Woensdag/vrijdag 5-7 januari 2022 – De overheid zal uw geld in beslag nemen tijdens de komende crisis!


Bijgewerkte secties: Aardgas, Uranium, meer secties worden de komende dagen bijgewerkt...

Het politieke misdaadsyndicaat is een "machine die het land en haar economie verslindt". Met al de lockdowns, restricties, enz.. worden onze vrijheden in sneltempo ontnomen. De ruggengraat van de toch al 'zwakke economie' wordt gebroken. De gevolgen zullen dramatisch zijn!

De overheid zal uw geld in beslag nemen tijdens de komende crisis. Dit zal echter op een stiekeme manier gebeuren aangezien inflatie een verborgen belasting is! Inflatie voorkomt dat er prijsdalingen plaatsvinden zodat onze levensstandaard niet omhoog kan gaan.

Erdogan speelt een sluw spel. Ofwel stopt de lira met dalen ten opzichte van de Amerikaanse dollar, ofwel betaalt het Turkse volk het verschil (kapitaal +14% rente) aan het einde van het jaar, ofwel daalt de dollar sneller dan de Turkse lira in 2022 .

Verwacht dat de regering uw spaargeld op een stiekeme manier zal stelen; nl. via inflatie. Wat er in Canada gebeurt, gebeurt overal in de westerse wereld. Typerend is dat politici de basisprincipes van de economie niet begrijpen en/of het interesseert hen gewoonweg niet! Het zijn politici en enkel politici die inflatie creëren en er dus voor verantwoordelijk zijn. De geschiedenis leert ons dat inflatie keer op keer landen en beschavingen ruïneert. De enige manier om dit te stoppen, is door de politici te stoppen, net zoals de Fransen deden door Lodewijk XVI en Marie-Antoinette te onthoofden.


Belangrijke fundamentals:

 • slot 

Belangrijke technicals:

 • We hebben genoeg 'bear traps' in onze sectie xxxxx. Dit is erg bullish voor xxxxx slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Zondag 2 januari 2022 - Het Goldonomic Team wenst U een gelukkig en gezond 2022 !


Bijgewerkte secties: Aussie & Goud, Yen & Goud, Rand & Goud, Wereldbeursindexen,
Index in echt geld/Goud, Lange termijn indexen, Royalty's, Miners en Goud vs SPX,
Juniors, Recessiebestendige aandelen, Recessiebestendig (HOLD), Biotech - Farma
meer secties worden de komende dagen bijgewerkt...

Beste vrienden, dit is om jullie allemaal te informeren dat onze onbeminde en bekende vriend, de heer 2021, op 31 december met pensioen is gegaan. Zijn 12 vrouwen, 52 kinderen en 365 kleinkinderen waren aanwezig bij het grootse afscheid op vrijdag 31 december om 23.59 uur. Zijn familieleden hebben me echter gevraagd om u te informeren dat hij met pensioen is gegaan met AL uw problemen; ziekte, teleurstellingen, frustratie, vroegtijdige dood, schaamte, schande, onvruchtbaarheid, ontmoediging en mislukking.

Toch vroeg zijn opvolger - de heer 2022 (hopelijk geen politicus) mij om u te informeren dat hij u gaat compenseren met: een lang leven, een goede gezondheid, rijkdom, liefde, vrede, vreugde, gerechtigheid, promotie, welvaart en Gods zegen!

 © De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.

slot

Categories: Financieel Nieuws

Twitter