28
januari
2021

JANUARI 2021

Merry crisis and a happy new fear – EN WE ZIEN STEEDS MEER CENSUUR!

 

[Most Recent Quotes from www.kitco.com] [Most Recent Quotes from www.kitco.com] koop je nog altijd papieren goud?
fysiek is tot $200 duurder fysiek is tot $11 duurder Koop je nog altijd fools gold?

OPMERKING:

 • Internetbeveiliging maakt het voor ons steeds moeilijker om e-mailberichten te verzenden en voor u om ze in uw inbox te ontvangen. Gelieve de volgende e-mailadressen in uw contactenlijst te zetten om dit probleem te vermijden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en controleer je spambox.
 • We raden aan om de site regelmatig te bezoeken. 
 • Er staat VEEL waardevolle informatie in oudere updates, de moeite om eens terug te lezen.
 • Kaars- en PF-grafieken kunnen te allen tijde worden bijgewerkt, zelfs als ze niet worden vermeld in de "Bijgewerkte secties".

Donderdag/vrijdag 28,29 januari 2021 – Dit zijn zeer gevaarlijke aandelen-, obligatie- & valutamarkten!


Bijgewerkte secties: /

dark winterDe MASSA, het volk, de huidige investeerders herinneren zich niet aan Weimar, aan de crash van 1929, aan de naoorlogse LEGALE diefstallen (Lieftinck, Gutt, 90% belasting in de VS,...). Vanwege de verhaaltjes van de mainstream media, de politici, de lokroep van de cryptocurrency... blijven ze precies het tegenovergestelde doen van wat ze zouden moeten doen om financieel te overleven van wat komen gaat. Mensen worden verblind door winst in waardeloos fiatgeld, die in minder dan een dag kan en zal verdwijnen. Mensen blijven kuddegedrag vertonen en weigeren het laatste beetje gezond verstand te gebruiken. Mensen weigeren om uit het DIGITALE FINANCIEEL SYSTEEM te stappen en zullen het zich levenslang beklagen wanneer deze bubbel implodeert.

De Grote Depressie van de 21e eeuw is begonnen en RELLEN, vallende regeringen, gestolen verkiezingen,... zijn het bewijs dat onze uitspraken correct zijn. Degenen die enige notie van geschiedenis hebben, weten dat ELKE GROTE ECONOMISCHE crisis gepaard gaat met rellen, revoluties, burgeroorlogen en oorlogen. Geen enkele is ooit gebeurd zonder bloedvergieten. Wat de politici ook proberen ons te laten geloven, met de hulp van de Mainstream & Social Media, vandaag zijn RELLEN de profeten van wat komen gaat.

Iedereen met een beetje verstand weet intuïtief dat er nog een addertje onder het gras schuilt met dit hele COVID-gebeuren. Volg gewoon het geld ... en haal uw vermogen uit het digitale financiële systeem voordat de overheden en centrale banken het in beslag nemen. Iedereen met een beetje verstand weet dat de wereld onder controle staat van financiële machten die de politici omkopen. 

Alles wat we om ons heen zien, is een leugen: inflatiecijfers, BBP-cijfers, werkloosheidscijfers, rentevoeten, valuta's, vastgoedbubbels, ... als je het kan manipuleren, kun je het maken.

boom to bust options 2021 vs 1973 2021 01 25
   

"Het volk zal de komende 5 jaar tot 99% van hun rijkdom verliezen!" 

Covid stelde de Centrale Banken & Regeringen in staat om exponentiële hoeveelheden fiatgeld en schulden te creëren. En dit terwijl de wereld en het financiële systeem al failliet waren vóór Covid. De buitengewone geldcreatie die nu plaatsvindt, zal door weinigen worden bekritiseerd. 

Tegenwoordig zijn er nog weinig GOEDE OPTIES over, voor degenen die hun koopkracht en spaargeld willen veilig stellen. Dus wat moeten investeerders doen? Voor sommigen van ons is het erg duidelijk. 

slot

Belangrijke fundamentals: 

 • Schuld: slot
 • slot

Belangrijke technicals: 

 • slot bereidt zich voor op een nieuwe bull run.
 • Meer bodemvorming voor slot. Onthoud, hoe groter de bodem, hoe sterker de volgende bull run. 

slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Woensdag 27 januari 2021 - Degenen die niet op tijd uit de digitale financiele bubbel stappen, zullen eindigen als de grote verliezers! 


Bijgewerkte secties:

In plaats van de aandelenmarkt die crasht, kan de valuta crashen. Met andere woorden, ze zullen de valuta opofferen (bv. dollar, euro) om de aandelenmarkten te sparen. De winst van 300% op uw portefeuille zal dus gedecimeerd worden door een verlies van 1000% op de valuta.

Overheden beschrijven foutief de oorzaak van de rellen. Ze zijn glashard aan het liegen! Bijvoorbeeld in Nederland. Pensioenfondsen over de hele wereld zijn FAILLIET! Regeringen zijn FAILLIET! Banken zijn FAILLIET!
Niemand weet precies WANNEER en op WELK
niveau de aandelenmarkten zullen crashen.
Mogelijks zullen deze niet crashen maar wel
de VALUTA, waardoor het
EINDRESULTAAT NOG ERGER ZAL ZIJN! 

Als je schulden probeert op te lossen door nog meer schulden te maken en door de rentevoeten te verlagen, zodat je nog meer schulden kunt creëren, kan men zich verwachten aan een ECHT DRAMA.

slot slot
Canada is het ergste!!  Dit zal omslaan met een KLAP!
slot tomatos 2021 01 25
De M2 is vorige week met 369 miljard dollar geëxpandeerd (+ 26%).
De kosten van boodschappen zijn al zwaar gestegen. 

Belangrijke fundamentals:

slot

Belangrijke technicals: 

 • slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag/dinsdag 25,26 januari 2021 – ORWELL 1984: Big Brother is watching you is realiteit geworden!

Bijgewerkte secties: obligaties algemeen & VS, staatsobligaties in de EU, bedrijfsobligaties

Animal Farm, Orwell 1984, Brave New World (Huxley), Atlas Shrugged (Ayn Rand) zijn al de dagdagelijkse realiteit in China en binnenkort ook in het Westen. Het boek of de film moet iedereen gezien hebben.

Het idee dat Bitcoin schaars is omdat er maar 21 miljoen van zijn, is onzin. Eén Bitcoin vertegenwoordigt een willekeurige hoeveelheid van 100 miljoen Satoshis (sat). Het is dus het totale aantal Satoshis dat in aanmerking moet worden genomen. Met een hoeveelheid van 2,1 biljard zijn Satoshis allesbehalve schaars! Het feit dat een ounce goud in grammen kan worden verdeeld, maakt het niet minder schaars. Dat komt omdat het gewicht van goud schaars is in verhouding tot de vraag om het te gebruiken. Bitcoin weegt niets en wordt voor niets gebruikt. Het opdelen van Bitcoin maakt het dus minder schaars. Bovendien is Bitcoin erg volatiel en dus niet geschikt om transacties te doen.

"Het idee dat Bitcoin schaars is, is totale onzin.”

Indien iedereen dit zou beseffen, zou de koopgekte serieus afkoelen. Bitcoin en crypto's zijn als een financiële Russische roulette en zijn duidelijk GEEN ruilmiddel voor de dagelijkse aankopen. Net die financiële filmsterren die hun eigen afwijkende definitie van inflatie- en deflatie hebben, zijn fervente liefhebbers van cryptocurrency?!

somalia money Bitcoin
Cryptocurrencies zijn niets meer dan een digitale versie van waardeloze bankbiljetten; papiergeld. Bitcoin is geen effect, het heeft geen cashflow en geen intrinsieke waarde. Het is een gedecentraliseerde Ponzi-fraude. 
paper gold versus physical gold  
Je kunt niet winnen van fysiek goud!   

"We hebben geen PANDEMIC maar een PLANDEMIC... een crisis die door de regeringen wordt gebruikt om fiatgeld te creëren alsof er geen morgen is!" 

Denk je echt dat we aan het lachen zijn? Denk je echt dat je de overheden te slim af kunt zijn? Als dat het geval is, hoeft niemand medelijden te hebben als je al jouw spaargeld verliest. Tientallen jaren geleden, in een tijd waarin de Spaanse peseta, de Italiaanse lira, de Franse frank en de Belgische frank werden gedevalueerd ten opzichte van de Duitse mark, geloofde minder dan 10% van de mensen dat er daadwerkelijk een devaluatie zou plaatsvinden. En waarschijnlijk nam slechts 5% voorzorgsmaatregelen. Goud kopen was in die tijd al een manier om u te beschermen. 

Net zoals vandaag luisterde de MASSA naar de overheden en de mainstream media, en bleef ze ook geloven. Op een vrijdag zwoer men op het graf van hun moeder dat er geen devaluatie zou zijn, en tegen maandag was de valuta 10% minder waard. In sommige landen zoals Italië, werd de situatie zo slecht dat mensen POSTZEGELS als geld begonnen te gebruiken. Degenen die hun huiswerk maken, weten dat dit een PONZI-FRAUDE is en dat als het echt slecht wordt, de regering ook voor uw Goud & Zilver zal gaan. Alle anderen blijven in LALA-LAND wonen met Tulpenbollen, de Mississippi Company en blind vertrouwen in de banken en regeringen.

Ik zei dat goudprijs naar oneindig zal gaan. Haal nu je fysieke goud voordat oneindig komt ... 

Een verbijsterende 850x de dagelijkse goudmijnproductie. De dagelijkse goudhandel, die vrijwel geheel uit papieren goud bestaat, is 850x de dagelijkse mijnproductie!! De handel in papiergoud bedraagt 70 biljoen dollar per jaar, terwijl de jaarlijkse mijnproductie slechts 213 miljard dollar bedraagt. Moet er nog zand zijn?

slot

 

 

Belangrijke basisprincipes:

 • KLM-Air France en de Franse spoorwegen zijn technisch gezien failliet!! 
 • De voedselprijzen stijgen wereldwijd, maar de inflatie blijft ... ongelofelijk laag? slot
 • slot

Belangrijke technicals: 

 • slot

slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Vrijdag 22 januari 2021 – Het einde van de Democratie & deze week verwelkomt de VS Socialisme en de EUSSR Communisme! 


Bijgewerkte secties: koper, platina & non-ferro's, grondstoffen in goud, de inflatie-index 

merkel chinaNu dat socialisten de VS leiden en communisten de EU leiden, is het de hoogste tijd om aan de slag te gaan en je Amerikaanse paspoort op te geven. En voor Europeanen om voor een plan B te gaan. President Joe Biden heeft herhaaldelijk gesuggereerd dat rijke Amerikanen hun "eerlijke deel" van de belastingen niet betalen. Dat betekent dat de belastingen op vastgoed maar vooral vermogensbelasting een belangrijk doelwit zal zijn voor de democraten. Hij zal ook alles terugdraaien wat Trump heeft gedaan, geld uit het niets creëren alsof er geen morgen is, en daardoor de VS nog sneller ruïneren. Biden zal de kapitein zijn wanneer de Financial Titanic eindelijk zinkt. Zoals jaren geleden gebeurde, zullen de ZWAKSTEN het eerste slachtoffer zijn, gevolgd door de middenklasse. Wat de 'happy few' tot dusverre nog niet beseffen, is dat ze ook een grote deel van hun vermogen zullen verliezen.

'Biden zal de kapitein zijn wanneer de Financial Titanic eindelijk zinkt.' 

Als president Biden de Amerikaanse economie wil redden, zou hij niet mogen beginnen met onmiddelijk triljoenen dollars waardeloos nieuw geld te creëeren. In plaats daarvan zou hij beter zijn minister van Financiën Janet Yellen vertellen, om alle gedevalueerde valuta uit omloop te halen. Net zoals Aristophanes suggereerde in 405 v.Chr., Copernicus in 1517 en Gresham in 1560. Er is maar één probleem; als men dit zou doen zou ER GEEN GELD MEER IN CIRCULATIE ZIJN, aangezien alle dollars gedevalueerd zijn en NUL waard zijn. (januari 2021)

"Als je geen goud bezit, ken je noch de geschiedenis noch de economie."

Door de geschiedenis heen was goud altijd het beste omdat het ECHT geld is. Zoals gewoonlijk wordt de Massa verblind door FOOLS MONEY en door winst in fiatgeld. Zoals gewoonlijk zal hun wake-up call komen als het al te laat is. Ondertussen blijven ze om de een of andere reden "geloven" dat fiatgeld en digitaal fiatgeld (Bitcoin) hen zal redden. 

Goud klaar om honderden dollars per uur te stijgen? Wanneer de koning van het fiatgeld - de dollar - echter een plotseling waardeverlies lijdt in termen van andere valuta's, of een aanhoudende neiging tot waardedaling vertoont, zullen beleggers op een gegeven moment beseffen dat het bezitten van dollars een foute keuze is (en andere fiatvaluta's en cryptocurrencies). Op dat moment zal er een massale run op het gele metaal zijn en zal de prijs van goud met honderden dollars per uur stijgen. 

Meer in de abonneesectie

slot

Belangrijke fundamentals: 

 • Enkel in het Westen leven ze nog steeds in LALA-LAND. slot
 • slot
 • Geen prijsinflatie… maar prijsdeflatie zoals sommige analisten blijven zeggen?? (Richards, Mike Maloney,...)
 • slot

Belangrijke technicals: 

 • Denk je ECHT dat je veiliger en beter af bent met aandelen dan met Goud & Zilver?! Dan hopen we voor u dat we het bij het verkeerde eind hebben! 
 • slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Woensdag/donderdag 20,21 januari 2021 – Dit economische "reddingsplan" is zoals iemand die aan het verdrinken is een anker toewerpen! 


Bijgewerkte secties: aardgas, uranium, bankaandelen, ruwe olie, zon & zeldzame metalen

Maandag was het Martin Luther King-dag, morgen is de inauguratiedag. 

In de VS mag men zich voorbereiden op meer overheid, meer en hogere belastingen, stijgende prijzen, een dalende dollar en exponentiële geldcreatie. We verwachten ook problemen met 'Black Lifes Matter' en andere groepen van zodra ze ontdekken dat Biden & Co. tegen hen heeft gelogen! 

Hoe waren de kosten van levensonderhoud in de jaren zestig en zeventig in vergelijking met die van vandaag? De onderstaande tabel geeft aan dat we op het punt staan een dramatische stijging van de goud- en zilverprijs te zien. Mensen die op dit niveau nog steeds vastgoed kopen in België, moeten echt gek zijn, want ze kopen aan de top van de markt. 

"We zijn van een gezin met één verdiener, geen werkende vrouw en 6-8 kinderen (jaren 60-70) naar twee verdieners gegaan met maximaal 2 kinderen." 

Landen waar vastgoed nog min of meer redelijk geprijsd is, zijn Duitsland (Duitsers herinneren zich nog wat er gebeurde tijdens en na de Weimar), Japan (post-crash), Zwitserland en Zweden. 

Degene die nu nog vastgoed koopt op deze topniveaus heeft een probleem en moet beseffen dat hij of zij onderdeel uitmaakt van de koopclimax. In Florida moesten in 2005-06 potentiële kopers deelnemen aan een loterij. Slechts een paar winnaars mochten een woning kopen. Een jaar later kon u dezelfde woning  kopen tegen een prijs die 50 tot 60% lager was en de meeste kopers hun huis stond 'onder water' (waarde van de woning was lager dan hypotheek).
Real Estate prices 1970 2020
 Dit is het begin van de Grote Depressie van de 21ste eeuw!  En prijshyperinflatie komt er snel aan... 
Big Depression 21st century CRB 2021 01 13

Bitcoin en de meeste cryptocurrencies bevinden zich nog steeds in een enorme bubbel... maar niemand kan voorspellen WANNEER de zeepbel zal knappen. Beter een jaar te vroeg weg dan 1 seconde te laat. 

Gokken, casino's, trading, ... zijn eerder een spel waarin je veel geluk nodig hebt. Het heeft NIKS met investeren en vermogensbescherming te maken. Velen begrijpen niet dat ze investeren op de korte termijn, investeringen doen op basis van algoritmes, enz.... het is de beste manier om alles kwijt te raken.

Investeren betekend niet vandaag aandeel A kopen om het morgen met een winst van 25% te verkopen. Vandaag een valuta of grondstof kopen om het volgende maand met 15% winst te verkopen, is niet investeren. Wat is investeren dan wel? Uw spaargeld zo afstemmen dat het van de marktevolutie zal profiteren EN VEILIG blijft ofwel dat GEEN Overheid en/of Bankier van u kan stelen.

Belangrijke fundamentals: 

 • slot
 • Groene hernieuwbare energie: windmolens en zonnepanelen slot

slot

Belangrijke technicals: 

 • De inauguratie van Biden zou wel eens een ernstige correctie van de OVERKOCHTE aandelenmarkten kunnen veroorzaken. 
 • slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag/dinsdag 18,19 januari 2021 – Bananenrepublieken overleven niet door waardeloos geld te printen. 

Bijgewerkte secties: Recessiebestendig (hold), Biotech - Farma, Olie, Aardgas, 
Landbouwproducten

Geen inflatie? Sinds september 2019 hebben de Fed en de ECB iets minder dan 8 biljoen dollar aan "fake" digitaal geld gecreëerd. Men kan het zeker fake noemen, aangezien niemand iets hoefde te doen of goederen moest produceren voor dit geld. 

De 8 biljoen dollar zijn gelijk aan 60 miljoen werkuren tegen 15$ per uur (Biden's nieuwe minimumloon). Maar in het moderne economische paradigma MMT (Money Market Theory) hoef je niet voor het geld te werken. Wat de wereld ook nodig heeft, centrale banken en regeringen kunnen gewoon geld uit het niets creëren. Dat is totdat de muziek stopt. Sleepy Biden en Madame Harris zijn de waarschijnlijke dirigenten die ons naar de finale apotheose zullen leiden. De verstandigen zullen nu al een stoel zoeken, want als de muziek stopt, zijn er geen stoelen meer vrij en breekt de hel los. 

Tegen die tijd zal de schuld geen biljoenen of honderden biljoenen bedragen. Nee, het zullen biljarden € of $ zijn, aangezien niet enkel de instortende schuldenberg door centrale banken moet worden gekocht, maar ook de derivaten die waarschijnlijk 2 biljard $ of meer bedragen. Bovendien zullen de medische zorg, sociale zekerheid en ongedekte pensioenen wereldwijd waarschijnlijk meer dan 1 biljard $ bedragen en bijdragen aan de ondergang van het financiële systeem. Het zal niet nodig zijn om te reizen of op vakantie te gaan in 2021-22, dit keer zal Venezuela ons komen bezoeken. 

"Macht en onkunde zijn een gevaarlijke, explosieve cocktail." 

Sleepy Joe en Pelosi zullen de kans niet missen om de VS in hyperinflatie te duwen. En vanaf 21 januari zullen ze zich klaarmaken om MINSTENS 1,9 biljoen $ in de economie te injecteren. Of beter: 1,9 biljoen $ uit het niets creëren. Bovendien is Sleepy Biden van plan om 1.400$ aan elke Amerikaan te DONEREN (De Chinese vrienden van Biden zullen deze 1.400$ cheques graag zien...) en het minimumloon verhogen naar 15$ per uur. We hebben altijd geweten dat Biden maar één truc in petto had: MEER GELD DRUKKEN dan welke president ook in de geschiedenis heeft gedaan. Trump verslaan zal niet moeilijk zijn, hij heeft in 4 jaar (slechts) 8 biljoen $ gedrukt! 

Het duurde 200 jaar (1808-2008) om de Amerikaanse schuld te verhogen van 65 miljoen naar 10 biljoen dollar. Toen Obama het in 2009 overnam, erfde hij een schuld van 8 biljoen $. Acht jaar later droeg hij 20 biljoen $ schuld over aan Trump. In 8 jaar tijd heeft Obama meer geld gedrukt en geleend dan de vorige presidenten in de loop van 200 jaar hadden bereikt! Wat een geweldige president was hij... 

De term "financiële onderdrukking" is emotioneel geladen vanwege zijn historische betekenis. Na de Tweede Wereldoorlog betaalde de Amerikaanse regering haar oorlogsschuld terug door deze weg te laten inflateren. Dat was een bewust beleid waarbij de rentevoeten langdurig op een laag niveau werden gehouden, de belastingen werden verhoogd en inflatie de schuld decennialang deed uithollen. Vanuit het perspectief van de belegger was het vergelijkbaar met de overheid die in je zakken zat en je geld nam zonder dat je het door had. 

"Stijgende consumentenprijzen maken een zwakke economie niet sterk, het maakt ze alleen maar zwakker. Als de consumenten minder besteden, zullen ze nog minder uitgeven als de prijzen stijgen. Als de Fed dus probeert een zwakke economie te stimuleren door meer inflatie te creëeren, zal het in plaats daarvan de economie afremmen." 

Enkel voor abonnees slot

Belangrijke fundamentals: 

Vrijdag de 8e was het weer zover; om 9.00 uur Europese tijd was Goud 1.905$ en daalde het in één keer 30$. (Het zal niet de laatste keer zijn dat men dit doet.) Er was een verkooporder voor 1,4 miljoen ounces (43 ton) die via de Comex ging, met een waarde van 2,7 miljard dollar. Dit was duidelijk één van de goudbanken die handelde met de BIS (Bank for International Settlements) in Bazel. Geen enkele zinnige trader zou ooit 1,4 miljoen oz goud in één keer op een illiquide markt dumpen. Als hij dat deed, zou hij ter plekke worden ontslagen. Dit was duidelijk manipulatie. De grote shortpositie van de goudbanken vereiste een lagere goudprijs ... en een lagere goudprijs zullen ze nooit krijgen. Misschien moeten de BIS en de Centrale Bankiers gaan onderzoeken hoe het ging in de jaren zestig en zeventig toen de Gold pool hetzelfde probeerde.

slot slot
   
  • Of goud naar 2.000$, 20.000$ of 200 biljoen $ gaat, heeft niets te maken met de waarde van goud, maar alles met een bankroet financieel systeem en waardeloze fiatvaluta's.
  • De komende jaren zullen in het teken staan van economisch overleven en vermogensbehoud, in plaats van je zorgen te maken over waar de Dow, Dax,... naartoe gaat. 
  • Het is veel belangrijker om uw positie nu veilig te stellen dan voor de laatste 10-25% in nominale termen te gaan. slot
  • slot

  Belangrijke technicals: 

  • Wanneer de huidige correctie in GOUD slot
  • slot

  © De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


  Als je met die Beroepspolitiekers niet mag wenen, dan moet je lachen!?


   

   


  VRIJDAG 15 JANUARI 2021 - ZE ZULLEN U OOK BELASTEN MET INFLATIE. 


  Bijgewerkte secties: Goud & Mijnen vs SP500, Goud & Zilver Juniors, 
  Recessiebestendige aandelen (LOCG) 

  Banana USADonald Trump is waarschijnlijk de gelukkigste presidentskandidaat uit de geschiedenis die een verkiezing heeft verloren. Alleen beseft hij het nog niet. En Biden realiseert zich nog niet hoe ongelukkig hij zal zijn door te winnen. Maar dat zal snel veranderen, aangezien zijn presidentschap van crisis naar crisis zal gaan. Op elk gebied; van monetair tot fiscaal, sociaal en politiek. Tijdens zijn presidentschap zal er maar heel weinig goed gaan. 

  Gaat de economie weer op volle kracht draaien, nu de vaccins eraan komen?! Misschien, maar een Biden die voor meer regelgeving gaat en een Federal Reserve die blij is met inflatie, voorspellen niet veel goeds voor de aandelenmarkt. Ze zullen u belasten met inflatie alsof er geen morgen is. Ondanks dat de Amerikaanse schuldniveaus klaar zijn om richting de stratosfeer te schieten, hebben veel beleggers nog niet begrepen hoe de nieuwe realiteit hun portfolio zal beïnvloeden... 

  In de afgelopen jaren zijn veel mensen uit Californië vertrokken. Black Lives Matter, de gekke Groene politici en hoge belastingen...en omdat ze geen aardbevingen of bosbranden meer konden verdragen. Velen denken eraan om te verhuizen, nadat ze vrienden hebben horen praten over 'zichzelf thuis te bewapenen' omdat de geldkraan voor de politie wordt dichtgedraaid. Triestig om een staat te zien die verwoest is door het socialisme. 

  Het duurde minder dan 50 jaar om RIJKE landen als Zimbabwe, Venezuela en Argentinië te vernietigen. Ik vraag me af hoe lang het zal duren vooraleer Europa (EU) en Noord-Amerika een JUNGLE geworden zullen zijn. 

  "Geen enkele regering zal toestaan dat grote hoeveelheden rijkdom het land verlaten in tijden van crisis, zeker niet door middel van cryptocurrencies." 

  Is bitcoin een slimme belegging? Na de terugval van bitcoin, werd binnen de 24 uur 150 miljard dollar van de cryptocurrency-markt weggevaagd. Hoewel bitcoin potentieel hoge opbrengsten kan opleveren, is het extreem volatiel en gevaarlijk. Zoals we deze week hebben gezien, kan de waarde van bitcoin erg snel dalen. Hierdoor kunnen Bitcoins NOOIT GELD zijn! 

  MINDER DAN 0,5% VAN DE BELEGGERS WEET DAT DE ENIGE ECHTE ACTIVA GOUD IS. Voor lezers van Goldonomic is dit natuurlijk geen geheim. Maar de overige 99,5% heeft nog niet ontdekt dat goud of andere edelmetalen zoals zilver en platina, enorm ondergewaardeerd zijn. Ze blijven geloven in de Ponzi-fraude van de aandelenmarkten, bankdeposito's ... en zullen dat waarschijnlijk blijven doen totdat we een bank holiday hebben ... 

  "De vraag van één miljoen is NIET om de aandelen te vinden die de komende maanden en jaren het beste zullen presteren, maar om de activa te vinden die u het beste zullen BESCHERMEN!" 

  Het duurt minder dan 50 jaar voor socialisten om een rijke, bloeiende economie en samenleving bankroet te maken. Zeg dus nooit dat dit onmogelijk kan gebeuren in de westerse wereld of de VS!

  Belangrijke fundamentals:

  • De recente stijging van slot

  Belangrijke technicals:

  • slot

  © De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.

  Woensdag/donderdag 13,14 januari 2021 – De lange termijn beursindexen zijn aan het stijgen... maar in realiteit zijn ze bearish?! 

  Bijgewerkte secties: Lange termijn beursindexen (nieuwe grafieken), Royalty Co's, 
  Goud & Zilver Majors

  Poverty 2021

  Elke dag opnieuw ben ik verrast om te zien hoeveel mensen GELOVEN en VALLEN voor deze COVID idiotie en de REALITEIT erachter vergeten. Ik moet toegeven dat de autoriteiten, de mainstreammedia EN angst het erg moeilijk maken om te begrijpen.

  "Het enige waar we bang voor hoeven te zijn is de angst zelf." Franklin Roosevelt

  Tijdens de vorige Grote Depressie waren mensen volledig gedesillusioneerd door het kapitalisme en wilden ze zich tot het Communisme en het Fascisme richten. Franklin Roosevelt wilde het vrije marktkapitalisme en de burgerrechten, democratie behouden. En hij besefte dat het wapen van autoritaire controle ANGST zou zijn. 

  Toen Göring op het proces in Neurenberg werd gevraagd hoe het mogelijk was om zeer goed opgeleide Duitsers in slaven te veranderen – die van de ergste gruweldaden uit de geschiedenis van de mensheid hebben begaan – zei hij, dat is een simpele zaak: maak de mensen angstig, houd ze zo en je kunt ermee doen wat je maar wilt. Deze crisis is gebruikt om de mensen onder totalitaire controle te brengen: burgerrechten, vrijheid van meningsuiting, censuur,...

  "Waarom staan de Democraten geen DEBAT toe? Waarom zijn ze doodsbang voor een debat?"

  Burgers van alle landen betalen een enorme prijs voor de epidemie. Ze hebben niet enkel dierbaren verloren, maar ook hun vrijheden, hun broodwinning, vreugde,... Ook kinderen en jongeren lijden onder deze crisis. Zonder hun vrienden en sociale activiteiten zijn de mentale problemen bij onze jeugd ongekend hoog. Mensen van over de hele wereld eisen dat ze gespaard worden van de verwoestende gevolgen van de epidemie. Robert F. Kennedy, Jr., voorzitter van Children’s Health Defense, geeft een inspirerende boodschap voor vrijheid en hoop aan activisten over de hele wereld. 

  Dit is wat ze willen dat je geloofd! Je moet meer dan een idioot zijn om dit te geloven! Dit is hoe het verhaal eruit ziet voor onze Keynesiaanse vrienden “Een democratische regering kan nu zoveel stimuleren als nodig is om de Amerikaanse economie weer te laten groeien. Dat zal leiden tot hogere rentevoeten en een sterkere dollar." 

  Komt er een communicatie-blackout... ? Heeft Biden echt de controle of is er iets groter aan de hand? Als je denkt dat dit NORMAAL is, dan zul je snel verrast worden. Apple schorst Parler uit zijn App Store, terwijl Amazon de webhosting service zal afsluiten vanwege gewelddadige inhoud. 

  WhatsApp is van Facebook en heeft een nieuw privacybeleid. We passen hiervoor en schakelen over op SIGNAL. Op dit moment denken we dat Signal één van de veiligste berichtenapps is.

  media banning trump jan 2021

  CRITERIA VOOR VERMOGENSBESCHERMING. We bevinden ons nu in een periode waarin we aan strikte criteria moet voldoen om aan vermogensbescherming te doen. 

  Laten ons eens kijken naar enkele: 

  1. De activa die je gebruikt om je vermogen te beschermen mogen niet afhankelijk zijn van elektriciteit, internet of computers. 
  2. De activa mogen niet hackbaar zijn. 
  3. Het mag niet afhankelijk zijn van een code die traceerbaar is. 
  4. Het mag niet online worden verhandeld. 

  Deze vier criteria sluiten dus duidelijk elke digitale vorm van geld of andere digitale activa uit. Ik ga niet ingaan op de uitgebreide redenering hierachter, maar voor een belegger die de veiligste basis voor zijn vermogen wil, evenals de best mogelijke verzekering, moeten ze duidelijk zijn. 

  De beste activa voor vermogensbehoud zijn: 

  1. Onafhankelijk 
  2. Schaars 
  3. Duurzaam

  De bovenstaande punten 1-4 definiëren voor een deel onafhankelijkheid. Maar wat nog belangrijker is, fysiek goud heeft het financiële systeem niet nodig. En al helemaal niet wanneer het systeem totaal niet meer functioneert, zoals nu het geval is. Bitcoin is niet onafhankelijk op basis van criteria 1-4. Goud is duidelijk schaars. 190.000 ton zijn geproduceerd in de loop van de geschiedenis. Vrijwel alles is er nog steeds. Jaarlijks wordt er ongeveer 1,5% toegevoegd door de productie van mijnen. Investeringsgoud is slechts 43.000 ton. Dat vertegenwoordigt maar 0,5% van de wereldwijde financiële activa, ofwel een minuscuul deel.

  Het enige dat goud en Bitcoin gemeen hebben, is dat ze allebei schaars zijn. Fysiek goud is superieur tegenover om het even welk ander financieel actief, wat betreft de duurzaamheid ervan. Goud is al meer dan 6.000 jaar geld en is het enige geld dat nog in zijn oorspronkelijke vorm bestaat. Nog meer geschiedenis. Als slechts één valuta al duizenden jaren heeft overleefd, dan bewijst dit duidelijk dat deze de juiste eigenschappen bezit. Iedereen die beweert dat Bitcoin of andere cryptocurrencies onder de mantel van goud vallen na een bestaan van slechts 11 jaar, is een paar duizend jaar voorbarig. 

  Crypto's of digitale valuta zijn zo'n nieuwe ontwikkeling dat zelfs als ze overleven, er in de loop van de tijd honderden of zelfs duizenden mutaties zullen zijn. Duurzaamheid is dus erg onwaarschijnlijk. Het risico van digitale valuta, of het nu om BTC gaat of digitale munten uitgegeven door een centrale bank, is ook dat ze in een milliseconde kunnen verdwijnen. Alles, van EMP-aanvallen (elektromagnetische puls) tot kwantumcomputers, kan deze vorm van geld gewoon laten verdwijnen. 

  20 years of usa inflation


  Murray Rothbard beschrijft hyperinflatie niet als een tragedie die moet worden vermeden (in Man Economy and State), maar als de laatste overgebleven verdediging van het volk tegen de systematische diefstal door het drukken van geld. En het is enkel een tragedie als je er niet op voorbereid bent. We zijn nu in het jubileumjaar, het 50e jaar van deze monsterlijke schuldenzeepbel die begon in 1971 en die op het punt staat leeg te lopen. 

  Binnenkort zullen internationale houders van dollars doorkrijgen wat er gaande is en hun dollars dumpen voor alles wat tastbaar is. China doet dit al met landbouwgrondstoffen zoals tarwe en sojabonen. Egypte en Jordanië trouwens ook. De prijs van vliegtickets kan aan het dalen zijn, maar dat is enkel omdat vliegen bijna onmogelijk is zonder quarantaines. De prijs van voedsel echter stijgt overal, en snel. Van zodra de dollar internationaal wordt gedumpt ten gunste van tastbare grondstoffen - en ik denk dat dit echt serieus kan worden wanneer het volgende reddingsplan van meerdere miljarden dollars aangekondigd wordt - zal het effect op de binnenlandse consumentenprijzen in de VS en de rest van de westerse wereld drastisch en beangstigend zijn. En dat is het moment waarop we snel hyperinflatie in de consumentenprijzen kunnen zien. 

  Met een digitale euro of dollar, slot

  Belangrijke fundamentals: 

  • De OPEC slot

  Belangrijke technicals:

  • Rslot

  © De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


  Maandag/dinsdag 11,12 januari 2021 – Pas op 20 januari zullen we echt zeker zijn!

  Bijgewerkte secties: Wereldbeurs indices, Index in echt geld/goud, Goud-$, Zilver

  the swamp6 januari 2021 zal de geschiedenis ingaan als het EINDE van de Democratie en het officiële begin van Socialisme-Communisme en dictatuur in de westerse wereld. Door zich van Trump te ontdoen, heeft het linkse politieke establishment (het moeras) het laatste stukje VRIJHEID van MENINGSUITING en Democratie doen verdwijnen. Trump lijkt zich er eindelijk bij neergelegd te hebben (hoewel we moeten wachten tot 20 januari om zeker te zijn). Waarom doorgaan als je weet dat de strijd verloren is... tenzij het een strategie is. Er is maar één manier om te winnen van professioneel omgekochte politici die worden gesteund door multinationals (Big-Pharma, Big Oil, Big Tech,...) en China en dat is door een burgeroorlog en/of een revolutie. Dat is precies waar de westerse wereld naar op weg is. Er komt een dag waarop de mensen in opstand zullen komen. Tenzij president Trump nog iets in petto heeft. De toekomst zal het uitwijzen. 

  "Ze hebben het lelijke eendje 🦆 verwijderd omdat hij geen lid is van de club. Hij is een gewone zakenman die weigert omgekocht te worden door de globalisten." 

   Een audit zou het verschil al hebben goedgemaakt!  Biden & the Democraten hebben al gefaald. 

  President Trump zegt dat hij de inauguratie van Joe Biden niet zal bijwonen. Pelosi wil de president opnieuw afzetten. Ervan uitgaande dat dit lukt, kan dit leiden tot een BURGEROORLOG. Om een of andere reden gaat Pelosi full in: het 25e amendement, insurrection act, afzetting. Tegelijkertijd haastten de communistische sociale media zich (Twitter, Facebook, YouTube, Instagram,...) om hun steentje bij te dragen en beëindigden (Twitter) of schorsten ze de accounts van president Trump. De linker vleugel die de ban van Donald Trump door Facebook aanmoedigen, zijn tegenwoordig de grootste idioten in de politiek. Ze hebben de miljardair-kapitalisten met plezier de bevoegdheid gegeven om iemand de mond te snoeren, zelfs die van een democratisch gekozen president. 

  Trump zou blij moeten zijn dat hij de komende catharsis van de Grote Depressie van de 21e eeuw niet zal meemaken als president. Het is bijna 100% zeker dat we een catharsis zullen meemaken voor het einde van de volgende presidentiële termijn in 2024. Aangezien we nu verkiezingen hebben zoals in Venezuela (Maduro) of Argentinië (Kirchner), betekend 2020 het einde van de vrije verkiezingen. Op voorwaarde natuurlijk dat Trump niks meer in petto heeft. Vrije verkiezingen zullen we niet meer zien totdat het volk arm en hongerig is geworden door hyperinflatie. Waarna het gebouwen in de westerse wereld - zoals het Capitool - zal zijn binnengevallen om daarna de politici naar de guillotine brengen. 

  Nu men waarschijnlijk van Underdog Trump af is, kan het omgekochte politieke establishment doen wat hen best past... doorgaan met het creëren van fiatgeld alsof er geen morgen is. Muilkorf de mensen in hun mars naar armoede. Neem wapens in beslag en verbiedt ze. Help 'big brother' met chips, gezichtsherkenning en digitaal geld gecontroleerd door de centrale banken en overheden. Elke niet-gehoorzame burger zal zijn bankrekening geblokkeerd zien worden totdat men berouw toont. De westerse wereld zal de voorspellingen van Ayn Rand (Atlas Shrugged), Orwell (1984), Huxley (Animal Farm) ... nog versterken. Een PLAN B, investeren, uw welvaart behouden en koopkracht behouden wordt een zeer belangrijke oefening . 

  Screen Shot 2021 01 09 at 4.47.37 PM Screen Shot 2021 01 09 at 4.49.02 PM Screen Shot 2021 01 09 at 4.55.00 PM

  De stemfraude is waarschijnlijk een stuk groter dan we ons kunnen voorstellen. Sommige analisten beweren zelfs dat de fraude verhinderde dat de staten Californië en New York, Republikeinse staten zouden worden. Het is algemeen bekend dat Hunter Biden door verschillende landen is omgekocht en dat China Joe Biden 1,5 miljard dollar heeft betaald. Wat is er beter voor communistisch China dan om fiat dollars te gebruiken om Amerikaanse politici om te kopen en zo indirect de VS te controleren? Merk ook op dat de afgelopen week de NIET GEKOZEN leiders van de EUSSR - Ursula Von Der Weyden en Charles Michel - ook hun Chinadeal hadden. Ik vraag me af hoeveel ze van China hebben gekregen. 

  We hebben verschillende interessante pdf-bestanden met betrekking tot de Grote Diefstal van de presidentsverkiezingen in november. 

  1. Alle feiten en details over fraude ... slot
  2. Selecteer bewijs van de verkiezingsfraude 2020 ... slot
  3. Trump 2020: een brief van de voorzitter ... slot
  4. Een supermacht terugwinnen of Amerikanen voorbereiden op oorlog ... slot

  office for rent


  BEDRIJVEN VERMINDEREN HUN KANTOORRUIMTE IN SNELTEMPO. Zoals we hadden voorspeld toen de COVID-oorlog begon, slot

  Het tempo waarin bedrijven hun kantoorruimtes verminderen ligt hoger dan tijdens de dot-com bubbel en de Grote Recessie. slot

   

   


  Kleine kernreactoren zijn de GROENE toekomst voor de wereld. slot

  Belangrijke fundamentals: 

  • slot

  Belangrijke technicals: 

  • Vorige week is meer "papieren" zilver op de markt gedumpt slot
  • slot

  © De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


   

  Donderdag/vrijdag 7,8 januari 2021 - Komt het moeras van leugens en corruptie terug naar Washington? Of is dit nooit verdwenen?

  Bijgewerkte secties: Portfolio

  stolen Biden

  "Op dit moment (19u30) worden de stemmen geteld in D.C. en we hebben al onze bedenkingen!" 

   

  13 senatoren en 77 volksvertegenwoordigers betwisten de verkiezingsoverwinning van Biden. Daarom verwachten we dat het nog enige tijd zal duren voordat we weten wie het Witte Huis gaat winnen. Het is nog niet voorbij... Merk op dat ten minste 500.000 Amerikanen zich verzamelen in Washington D.C. om Trump te steunen. 

  Dit is ongezien sinds de oorlog in Vietnam. Een nederlaag van Sleepy Joe (Amerikaanse socialisten) zal ook de nederlaag betekenen van de mainstream media die de democraten steunden EN (of je het nu gelooft of niet) het einde van de COVID-ellende. 

  biden China Trump Shot 2021 01 06
  Dit is de toekomst met Biden Dit is de toekomst met Trump
  fraudulent votes 2021 01 06

  De nieuwe regering Biden is begonnen met het benoemen van personeel en met een beleidsvorming. De terugkeer van tweederangspersoneel van de Obama-administratie en de marginalisering van linkse progressieven voorspelt een terugkeer naar het beleid van vroeger: internationale overeenkomsten en instellingen, en een terugkeer naar 20e-eeuwse "regels" en "normen". Dit zal waarschijnlijk niet toereikend zijn om China en Iran het hoofd te bieden. Dit is een TERUGKEER NAAR HET VERLEDEN en Communisme. 

  Als Biden & Co. wegkomen met de verkiezingen van 2020, zullen dit de laatste verkiezingen zijn die we zullen zien. Want in de toekomst zullen ze ons vertellen wie de leiders zullen zijn. Dit is nu al het geval in de EU. Ursula, Charles Michel, en vele anderen, ZIJN NIET GEKOZEN, maar BENOEMD door de politieke partijen. Dit is niks anders dan communistische tirannie. Ook in België werd de huidige regering gemaakt door politieke partijen die tijdens de laatste verkiezingen ZWAAR verloren. De winnaars maken er niet eens deel van uit. In landen als Venezuela (Chavez, Maduro) en Argentinië (de Kirchners) worden de verkiezingen al jaren gecontroleerd en gemanipuleerd. Het is erg triest dat de Mainstream media gedwongen worden om dit volledig te steunen. 

  Alle betweters die er zijn, zouden onze eerdere updates over de CIA eens moeten lezen. Men zou perplex staan als men zou weten dat de CIA de afgelopen decennia verkiezingen over de hele wereld heeft gemanipuleerd. Lees dan ook zeker "The Dulles Brothers”. Zie onze sectie Literatuur. Men moet ook weten dat Kennedy werd vermoord omdat hij de CIA wilde afschaffen of op zijn minst haar bevoegdheden ernstig wilde beperken.

  Onze 'luie' portfolio is bijgewerkt. De laatste update was gemaakt in augustus 2020. Nogmaals, dit is niets meer dan een momentopname. Belangrijk is het REDENERINGSPROCES achter de investeringen en wat de resultaten zijn in de loop van de tijd. Van de ene op de andere dag 100% winst maken, maar een dag later al je geld verliezen, is niet investeren maar GOKKEN. En toch is gokken wat de meeste mensen elke dag doen. De gemiddelde belegger ziet enkel de winst in WAARDELOOS FIATGELD. Het feit dat Bitcoin de afgelopen dagen is gestegen van 20.000$ naar 30.000$, bewijst het. Bitcoin is niks anders dan de Mississippi zeepbel, een ander voorbeeld van de Tulpenmanie, een Ponzifraude, want de fiatprijs kan enkel stijgen onder voorwaarde dat MEER mensen deze crypto's kopen. De dag dat iedereen besluit om hun posities te verkopen, keert Bitcoin terug naar zijn intrinsieke waarde van NUL. 

  We drukken de waarde van onze portfolio uit in GOUD of echt geld. Dit maakt het zo veel moeilijker: 140,85 oz. goud is ons laatste totaal. In 2008-2009 schommelde de goudprijs rond de 850$, vandaag is hij 1.950$ (jan.2021). Toen de portefeuille voor het eerst werd gemaakt, bedroeg het totaal 100.000$. Vandaag is het totaal 274.657$. Uitgedrukt in euro's zijn de cijfers 92.850€ en 223.247€. 

  Investeren betekend niet vandaag aandeel A kopen en het morgen, volgende week of maand weer verkopen met 20% winst, om dan op jacht te gaan naar een ander aandeel, zodat je het met winst kunt verkopen. Investeren is het zodanig positioneren van uw vermogen dat u financieel veilig en welvarend zal zijn. Wat dit ook mag zijn. 

  Sommige mensen wijzen ons erop dat we niet veel spreiding hebben. Soms is dit juist... we kunnen er niets aan doen dat we tegen investeren in BUBBELS zijn. Centrale banken over de hele wereld hebben het afgelopen jaar geld uit het niets gecreëerd als dronken zeelui. Een deel van het fiatgeld werd gebruikt om de aandelen- en obligatiemarkten te ondersteunen. Deze inspanning werkte erg goed in de VS. In andere landen was het resultaat echter verre van overtuigend. De aandelenmarkten bleven opboksen tegen historische weerstandsniveaus, maar konden deze niet positief doorbreken. 

  "Beleggers profiteren van een collectieve waanzin geleid door al even gekke, blinde centrale bankiers". 

  rat piper HamelenOndanks duidelijk bewijs van een economische depressie, schoot de DOW voorbij de 30.000 toen het wereldwijde BBP daalde. Economieën stortten in, wat bewijst dat men maar heel weinig kan doen met de geldprinter om een Frankenstein-effectenzeepbel te ondersteunen. Terwijl we door COVID allemaal thuis zaten, kenden alle risicovolle activa, van krediet, aandelen tot crypto's, een hoogtepunt. Het feit dat er in 2020 ook record lage rentes voor junk obligaties en een vervijfvoudiging van de prijs van Bitcoin te zien waren, zou voldoende bewijs moeten zijn dat beleggers genieten van deze collectieve waanzin geleid door een al even gekke groep blinde centrale bankiers. Degenen die de muziek van de Centrale Bankiers volgen, zijn als de ratten die de muziek van de rattenvanger van Hamelen volgden...

  Citaat van Eddie George, Gouverneur van de Bank of England in 1999, toen de "Central Bank of England" 400 ton goud verkocht; 50% van het goud van de BoE. Denk eraan dat de goudprijs in 1999 250$ per oz bedroeg. Vandaag is dat 1.900$ of + 660%. Uitgedrukt in Britse pond was het 150£ tegenover 1500£ vandaag of + 900% verlies. Wat een geweldige job hebben die Britten en centrale bankiers gedaan door het Britse goud te verkopen. Net zoals de Canadese Trudeau toen hij ALLE Canadese goudreserves verkocht. 

  “We looked into the abyss if the gold price rose further. A further rise would have taken down several trading houses, which might have taken down all the rest in their wake. Therefore at any price, at any cost, the central banks had to quell the gold price, manage it. It was very difficult to get the gold price under control but we have now succeeded. The US Fed was very active in getting the gold price down. So was the U.K.”

  Goud is ECHT GELD, dat is al meer dan 6000 jaar zo, en het zal nog minstens 1000 jaar echt geld blijven. Geld is het algemeen aanvaarde ruilmiddel. Wat het echt bijzonder maakt, is dat geld het meest verhandelbare, het meest liquide van alle goederen in de economie is. Geld is geen consumptiegoed en geen productiegoed. Het is een middel van uitwisseling. Ik moet ook opmerken dat geld geen claim op goederen is. En in een vrije markt is niemand verplicht om u iets voor uw geld te geven. 

  Geld is - net als elk ander economisch goed - onderworpen aan de wet van afnemend marginaal nut. Een stijging van de geldhoeveelheid vermindert het marginale nut van de extra verkregen geldeenheid ten opzichte van verkoopbare items. Als resultaat (en als andere dingen gelijk zijn), zullen de extra geldeenheden worden ingewisseld tegen verkoopbare items, waardoor (vroeg of laat) hun prijs zal stijgen. Dit is WAAROM, nadat Amerika werd ontdekt en enorme hoeveelheden goud en zilver in Europa werden geïmporteerd, dit resulteerde in hoge inflatie. 

  Enkel voor abonnees

  slot

  Belangrijke fundamentals: 

  • De Saoedi's verrassen de oliemarkt met een grote eenzijdige productieverlagingslot
  • slot

  Belangrijke technicals:

  • Centrale banken en goudbanken slot
     
  slot slot
     

  © De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


  Woensdag 6 januari 2021 - Het is 100% zeker dat het zal gebeuren (omvallen banken) en het kan van de ene op de andere dag gebeuren... als je niet voorbereid bent, zal je alles verliezen! 


  Bijgewerkte secties: Goud-$, Zilver, US Dollar, Rupee Goud, Zwitserse Frank & Goud,
  Euro en Goud, Candollar & Goud, Brits pond & Goud, Zweedse Kroon & Goud, Aussie & Goud,
  Yen & Goud,Rand & Goud

  Richard Celente weet en begrijpt wat er gebeurt. De meeste mensen WEIGEREN hun huiswerk te maken omdat ze zich veilig voelen als ze hetzelfde doen als de massa. 

  Het is 100% zeker dat het zal gebeuren en het kan van de ene op de andere dag gebeuren... als je niet voorbereid bent, zal je alles verliezen. Alles kwijtraken betekent dat gepensioneerden hun pensioen verliezen, dat huurders hun huur niet meer kunnen betalen, dat verhuurders hun hypotheek niet meer kunnen betalen. Het betekent dat de PONZIFRAUDE die sinds de jaren zeventig door politici en bankiers gevoed werd, eindelijk in elkaar stort. 

  Wat er zal gebeuren is zo DRAMATISCH dat de massa niet in staat zal zijn om deze afloop te verwerken. Onze uitspraak zal een typische “Cassandravoorspelling” worden; op voorhand denkt men dat het onmogelijk is waardoor men zich niet voorbereid, maar uiteindelijk komt het wel uit... Tel daarbij op dat de bullish aandelenmarkten (enkel uitgedrukt in Fiat-valuta) de gemiddelde belegger een vals veiligheidsgevoel geven. WAAROM verkopen, zolang de aandelenmarkten stijgen? WAAROM voor advies betalen zolang je meer 'valuta' kan verzamelen? Ze weten het veel beter! Of toch niet? Waarom zijn ze bereid zo'n groot risico te nemen? Is het vanwege de propaganda die door Mainstream media wordt verkocht!? 

  Wat veel mensen zich niet realiseren, is dat het niet langer voldoende is om uw vermogen in Goud en Zilver aan te houden. Er moet nog meer gebeuren. Als u het niet kan vasthouden, bezit u het niet.

  Dit is een zeer interessante video als je wilt begrijpen hoe de financiële systemen functioneren en wat er gebeurt als ze het misbruiken ... zoals ze nu doen! MUST SEE. 

  slot

  Belangrijke fundamentals: 

  • Na de KOOPCLIMAX op de Belgische vastgoedmarktslot
  • Terwijl de massa naar dit hele COVID-gebeuren staart, hebben de autoriteiten en centrale bankiers 50% slot

  slot

  Belangrijke technicals: 

  • We hebben meer technisch bewijs dat een correctie en/of kleine crash mogelijk is slot
  • slot

  © De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


  Maandag/dinsdag 4,5 januari 2021 - Il est l'or - het is tijd, tijd voor Goud & Zilver. 


  Bijgewerkte secties: de komende dagen zullen we de meeste kaars- en PF-grafieken voor Goud & Zilver bijwerken. Gelukkig nieuwjaar! Het Goldonomic Team.

  communismHet communisme is springlevend, Westerse regeringen hebben geen integriteit meer, mensen verliezen het vertrouwen in de regering... Donald Trump werd verkozen omdat de mensen de corruptie beu waren, zich genegeerd voelen, de inconsistenties beu zijn,... De mensen willen dat Donald Trump een grote schoonmaak houdt. Vanwege deze verkiezingen zullen Democraten worden ontmaskerd. 

  Als Amerika voor het Communisme valt, is er geen hoop meer voor de wereld! 

  We voeren een oorlog met het communistische China dat hulp krijgt van Iran en Rusland. Het is een biologische oorlog (COVID-19), geleid door Big Farma en tevens een cyberoorlog (o.a. de Amerikaanse verkiezingen). China zei openlijk dat het de positie van Amerika zal overnemen tegen 2024. Omdat Hillary de verkiezingen van 2016 niet kon stelen (ze hadden nooit verwacht dat Trump zo populair zou zijn), schoven ze de planning op naar 2020. Communisme is kwaadaardig. Ze proberen onze schoolboeken te herschrijven, ze proberen de media te beheersen... en uiteindelijk zullen ze de economie en jouw bedrijf controleren. De Chinezen hebben al veel politici in de westerse wereld in hun macht. Ofwel door omkoping, ofwel door chantage. Hiertoe behoren VEEL West-Europese politici. 

  Momenteel zitten we in een proces waarbij we onze GRONDRECHTEN aan het verliezen zijn. Ze worden ons ontnomen door globalisten en door de niet-verkozen leiders van de EU, door de niet-verkozen leiders van veel Europese landen, door Soros, door Bill Gates,... Donald Trump is het belangrijkste en enige probleem omdat hij Amerika altijd op de eerste plaats zal houden. Ze weten dat Trump niet kan worden omgekocht of gechanteerd. Als hij verdwijnt, zullen de komende jaren heel somber zijn. 

  We moeten NU van deze GLUIPERIGE, professionele en soms niet-verkozen politici afraken! Het is niet normaal en buitengewoon slecht voor de samenleving om een land te hebben dat wordt bestuurd door een stel psychopaten. Vaak zijn deze corrupte politici en hun familie al erg lang aan de macht. Biden, Pelosi,... zijn uitstekende voorbeelden van de eerdere uitspraken. Deze misdadigers moeten eruit gegooid worden en er moeten wetten komen die ervoor zorgen dat dit NOOIT meer kan gebeuren. 

   Het bestaande politieke establishment moet NU stopgezet worden!  In de EU hebben we ook een mislukt overheidssysteem, belangrijke video! 

  We verwachten veel hogere prijzen voor Goud & Zilver in 2021... maar helaas ook veel hogere BELASTINGEN! Hogere directe belastingen, samen met stiekeme hogere indirecte belastingen (de geldpers en inflatie). En wie weet nemen ze misschien zelfs uw goud en zilver in beslag. Met de onderstaande video's proberen we wat humor te brengen voor het nieuwe jaar. 

  C'est l'or (goud) of het is tijd ... il est huit or (goud). 2020 een slecht jaar voor belastingen? Geen probleem, de belastingen volgend jaar zullen dubbel zo hoog zijn. Et pour l'annee 2021 la recolte sera mauvaise et les impots plus hauts! 

  Slechts 250 tot 300 van de 10.000 winkelcentra in de VS zullen heropenen nadat COVID in 2021 is verdwenen. Ongeveer 100 miljoen dollar die vastzit in Airbnb plus alle banen die eraan verbonden zijn, zullen in 2021 verdwijnen. Denk aan het sneeuwbaleffect dat de 800.000 restaurants die in problemen verkeren en waarschijnlijk niet zullen overleven, zullen creëeren. 70% van de economie bestaat uit kleine bedrijven, de middenklasse... en juist deze verkeren in grote problemen. 

  Grote bedrijven in de kleinhandel, vrijetijdsbesteding, reizen en luchtvaartmaatschappijen sluiten elke dag en de meeste gaan niet meer open. Wereldwijd zijn al honderdduizenden kleine bedrijven gesloten, met verwoestende gevolgen voor hun eigenaren en de economie. Deze recessie/depressie zal alle niveaus van de samenleving treffen, en naarmate we het einde van dit economisch tijdperk naderen, zal alles wat fout kan gaan ook fout gaan. 

  Covid-19 is als een lucifer bij een tijdbom in de vorm van het wereldwijde financiële systeem. Deze tijdbom staat op ontploffen. 

  Hyperinflatie is een zekerheid. Het is alleen een kwestie van wanneer. Hyperinflatie is een valuta-gebeurtenis. Dit betekent dat het niet ontstaat als gevolg van stijgende prijzen, maar door de instortende valuta. De dollarindex is al 12% gedaald sinds het hoogtepunt in maart. De combinatie van de Covidcrisis, de schuldexplosie en de geldcreatie, zou in 2021 gemakkelijk tot het begin van hyperinflatie kunnen leiden. En kijk maar naar de geschiedenis; van zodra het begint gaat het explosief snel. 

  Nog meer bevestiging van de komende hyperinflatie zien we in de vorm van de US M1 (geldhoeveelheid). In 2009, toen de Grote Financiële Crisis voorbij was, bedroeg M1 1,5 biljoen $. Dan 11 jaar van "economische bloei" ??? Men zag een stijging van M1 van 2,5 biljoen $ tot 4 biljoen $ in maart 2020. Het is duidelijk geen echte hausse, maar enkel één door schulden veroorzaakt. 

  Het duurde van 2009 tot maart 2020 ofwel 11 jaar vooraleer M1 met 2,5 biljoen $ steeg. En van maart 2020 tot 30 november hebben we opnieuw een verdere stijging van 2,5 biljoen $ gezien, maar dan in 9 maanden tijd!! Enkel al in de laatste 2 weken van november steeg M1 met een half biljoen $. 


  Enkel voor abonnees slot

  Belangrijke fundamentals: 

  • JPMorgan verwerft een belangrijk bedrijf van credit card rewards. Het gokt dat de reissector in 2021 weer zal opleven. De cx Loyalty Group werkt voor veel van de grootste Amerikaanse creditcardbedrijven, waaronder Citigroup, Capital One en Mastercard. Het heeft in totaal 3.000 klanten en marketingpartners die 70 miljoen consumenten bedienen. 
  • De Chinezen hebben zojuist een kwantumcomputer uitgevonden die 100 biljoen keer sneller is dan de huidige computers. Hij is ook 10 miljard keer sneller dan de computer waaraan Google werkt. Het risico dat Chinezen grote delen van het wereldwijde internet en het digitale financiële systeem hacken of vernietigen, moet enorm zijn. 
  • Dit is de toestand van de financiële markten VANDAAG - zie onderstaande afbeelding. 

  slot

  Belangrijke technicals: 

  • De US-dollar...  
  • Goud & Zilver...
  • De aandelenmarkten..
  • Mijnaandelen...
  • Grondstoffen...
  • De prijs van ruwe olie...

  slot

  © De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.

  Categories: Financieel Nieuws

  Twitter