31
januari
2020

JANUARI 2020

IN EEN SYSTEEM VAN FIAT GELD IS DEFLATIE PER DEFINITIE "ONMOGELIJK"!

[Most Recent Quotes from www.kitco.com] [Most Recent Quotes from www.kitco.com]

Vrijdag 30 januari 2020 - Hoe "enkel" een goudstandaard een economische boom en welvaart brengt!


Bijgewerkte secties: ,

Enkel een goudstandaard zorgt voor een economische boom en vooruitgang. Dit is het omgekeerde van wat de dwaze overheden en hun PROPAGANDA instrumenten de MEDIA beweren. DEFLATIE is goed voor de economie en goed voor uw spaargeld terwijl zelfs een kleine inflatiegraad (1/2% tot 2%)  absoluut nefast is.  Bankiers en Politici die beweren dat een klein beetje inflatie "GOED" is, zijn hetzij IDIOTEN, hetzij LEUGENAARS die enkel op je centen en stem uit zijn. Deze waarheid snappen velen niet (incl. de vertaler van deze site).

FED in 1913

Het SPEL dat de politici spelen om STEMMEN te ronselen is ZIEKELIJK en eindigt ALTIJD in een ramp. De foutieve signalen die het resulltaat zijn van het scheppen van fiat geld uit de lucht liggen aan de basis van de creatie van GROTE zeepbellen in de financiële sectoren (aandelen, obligaties, vastgoed). Deze zeepbellen zullen binnenkort imploderen en iedereen die er in belegde, ruïneren. UZELF moet beslissen in welk kamp u thuishoort.  Fiat geld en fractioneel bankieren zorgen ALTIJD voor miserie omdat dit gebeuren FOUTE SIGNALEN stuurt naar de Ondernemers en Politici. (Ludwig von Mises)

"De MARKT zal het laatste woord hebben: er is NO WAY OUT en de zeepbellen kunnen op eender welk moment imploderen!"

De autoriteiten en de bankiers zullen doen wat ze altijd doen en blijven volhouden (en liegen) dat er niets aan de hand is en dat welvaart en vooruitgang om de hoek wacht. Totdat de zeepbellen imploderen en ze de realiteit niet langer kunnen ontkennen. Politici doen meestal het TEGENOVERGESTELDE van wat ze zouden moeten doen (net zoals tijdens de jaren 1930). Dit om STEMMEN te KOPEN en aan de macht te blijven. Ze kopen die stemmen van de KUDDE, waar ze die altijd kopen.

Dit is de 4de belangrijke video deze maand. George legt klaar en duidelijk uit hoe het FIAT GELD SYSTEEM werkt. Legt uit dat er geen pjinloze oplossing mogelijk is en dat uiteindelijk de MARKTKRACHTEN het zullen overnemen en een einde maken aan deze POLITIEKE NACHTMERRIE. Elke tussenkomst van de overheid maakt de situatie enkel erger. En hierdoor wordt de DEPRESSIE dieper en duurt het langer eer een samenleving deze overwint.

Neem de tijd om naar beide video's te kijken en begrijp dat het scheppen van geld uit het niets ALTIJD in ZEEPBELLEN en MISERIE eindigt.  Zeepbellen barsten altijd en maken HET VOLK steeds armer. Enkel de PARTIJ-BONZEN (Overheid) worden rijker. Zelfs een ¼% en ½% prijs-inflatie is SLECHT voor de economie.  Prijs-DEFLATIE is daarentegen goed voor iedereen.

Wie belegt in aandelen, obligaties en vastgoed zullen, nadat de zeepbellen imploderen, hun denkbeeldige rijkdom zien verdwijnen. Enkel ECHTE RIJKDOM (vb. Goud en Zilver) zal blijven bestaan. Hier bestaan veel historische voorbeelden van. Vanwege het FIAT GELD, en Fractioneel Reserve Bankieren en DERIVATEN wordt de eindstrijd ditmaal nog erger. Bovendien zal straks de Overheid zich ook verplicht zien - in een poging om de woede van Het Bedrogen Volk te kalmeren - , ECHTE RIJKDOM (goud en zilver) in beslag te nemen.

Conclusies (enkel voor abonnees):

© Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Donderdag 30 januari 2020 - Wie goud bezit of dat wil kopen, moet het buiten politiek bereik te bewaren.


Bijgewerkte secties: Wereldbeursindices(deels), Recessiebestendige aandelen(Index), 
Negatieve rentevoeten, ,

Dit is de 2de interessantste video deze maand. We wilden hem eerste voorbehouden voor abonnees, maar denken dat iedereen deze moet zien. Deze video is een "in depth analysis" van wat momenteel gebeurt en hoe de mensen door de autoriteiten (politici) en bankiers belogen worden. Het vervolg wordt morgen gepubliceerd.

De reden waarom een fiat currency systeem de omvang van de financiële economie vergroot is: het dwingt mensen te speculeren. Doet men het niet, dan wordt het spaargeld en de koopkracht uitgehold door inflatie. Dit terwijl de inflatie anderzijds de armen en de middenklasse berooft van elke welvaart die ze kan verwerven in verleden, heden of toekomst.

De UK verlaat de EU en deze voordracht door Nigel Farage zal in de geschiedenis boeken eindigen. [nota; pig Verhofstadt's gedrag en houding - wie dit ziet, wil geen belg meer zijn]

Je kan met je eigen ogen zien hoe de EU de Britse en Nationale vlaggen HAAT en Farage op een lage manier behandelt.

Belangrijke fundamentals:

 • Waarom koopt u geen goud nu de centrale banken met tonnen goud kopen?   Bent u zoveel slimmer of bent u gewoon dom, koppig en/of kortzichtig?!...lees verder in de abonneesectie

Belangrijke technicals:

 • Zoals altijd vertelt een grafiek meer dan 1,000 woorden. Check de NIEUWE lange termijn-trend-kanalen op de PF-charts met de VERKOOPSIGNALEN. (Wereldbeursindices, Recessiebestendige LOCG-aandelen,....De beurskoersen kunnen stijgen of niet stijgen, maar het gevaar neemt met de dag toe. De video toont duidelijk aan waarom de markten stijgen en hoe de Overheid en de Centrale banken zichzelf in een hoek schilderen....lees verder in de abonneesectie

© Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Woensdag 29 januari 2020 -  Wees er zeker van dat de media nu gaan beweren dat de markten vallen en het goud stijgt als gevolg van het Corona-virus


Bijgewerkte secties: $-Goud, Zilver, 

coronavirusZoals verwacht beweren de media nu dat het Corona virus verantwoordelijk is voor de lagere beurzen en de hogere goudprijs.  De Mainstream Media vinden ALTIJD een uitleg voor hogere of lagere markten. In 95% van de gevallen trekt die uitleg op niets. Het maakt beleggen echter moeilijk. Vooral de CASINOGOKKER (short term trader) krijgt het moeilijk. Short term traders (men kan ze moeilijk beleggers noemen) zoeken onmiddellijke bevrediging door proberen te polsen hoe het sentiment van de markt op een bepaalde dag is. Op het einde verliezen deze traders altijd. Beleggen is geen SHORT TERM oefening, maar een LONG TERM PROGRAMMA. De ENIGE MANIER om succesvol te beleggen, is te handelen op basis van GEZOND VERSTAND en GEDULD TE KOESTEREN. EMOTIE is de GROOTSTE vijand van een belegger.

"De ENIGE MANIER om succesvol te beleggen, is te handelen op basis van GEZOND VERSTAND en GEDULD TE KOESTEREN."

Belangrijke fundamentals:

 • In tijden van hyperinflatie zullen de prijzen voor HOCG (High order capital goods zoals vastgoed - inclusief electronica) dalen, maar de prijzen voor LOCG (Low order consumer goods) stijgen.
HOCG 2020 01 25 ...lees verder in de abonneesectie
  ...lees verder in de abonneesectie
Klik op het plaatje om de presentatie te vergroten.
 

Belangrijke technicals:

© Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic  


Maandag/dinsdag 27/28 januari  - De ratio risico/winst heeft een piek bereikt: de markten kunnen nog iets hoger gaan, maar ze kunnen ook met 95% crashen.


Bijgewerkte secties: Recessiebestendige aandeel (nieuw aandeel toegevoegd),  

HET DECENNIUM VAN FANTASIE EN DECADENTIE IS BIJNA VOORBIJ

"Aandelen zullen afgeslacht worden, vooral tegenover echt geld zoals goud, kunnen Aandelen  tot 95% van hun waarde verliezen."

En ze zullen inderdaad uw goud aanslaan. Ze deden het in het verleden en zullen het morgen opnieuw doen.  Wie zijn goud thuis of (erger nog) op de bank bewaart, moet een vijs los hebben. Hong Kong, Singapore en Zwitserland (Liechtenstein), Canada,.. zijn niet langer VEILIG. Dat weten we met zekerheid, omdat we weet hebben van verschillende zaken die in die landen lopen.

Alleen voor abonnees:

...lees verder in de abonneesectie ...lees verder in de abonneesectie
 Hyperinflatie zit om de hoek
Cash is Trash

Belangrijke fundamentals:

 • De grootste zeepbel ooit staat op het punt om te imploderen.
 • De risico's voor alle activa zijn groot.
 • Geld uit de lucht geplukt heef in alle activaklassen geleid tot namaakwelvaart.
 • De wereldschulden zullen onder hun eigen gewicht instorten.
 • De meeste beursgenoteerde bedrijven maken geen winst.
 • Wijze woorden over de goud & zilversector, maar ook over de miners, royalties,... ...lees verder in de abonneesectie

Important Technicals:

 • De NASDAQ is sinds 2009 met een factor 7 gestegen. De zeepbel is even groot als in 2000-02 toen de Nasdaq 90% van zijn waarde verloor. Technisch zijn de markten bijzonder kwetsbaar.
 • De beurzen blijven nieuwe records najagen. We zien echter GROTE BEARISH DIVERGENTIES en SIGNALEN ...lees verder in de abonneesectie
...lees verder in de abonneesectie  
Het PF-objectief voor de Dow is bereikt De Dow is uitgelopen en overkocht
   
Het OVERKOCHTE NIVEAU op lange termijn is bereikt Het ziet er uit als een climax en kan kan een climax zijn.
 • Het VOLUME speculatieve call opties is goed voor 2.50% van het NYSE volume, en dat is een stijging van het record van vorige week. Vanaf nu zal het parabolisch gaan (BUY CLIMAX) . Dit heb ik nog nooit in mijn leven gezien....lees verder in de abonneesectie

Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Donderdag/vrijdag 23/24 januari 2020 - Frankrijk: rook wiet, doodt een jood, ga niet naar je proces en ga vrijuit...noem de massa immigratie een ” invasie” en krijg 2 maanden gevangenis..!.


Bijgewerkte secties: . 

Screen Shot 2020 01 22 at 12.04.01 PM Frankrijk: rook wiet, doodt een jood, ga niet naar je proces en ga vrijuit...noem de massa immigratie een ” invasie” en krijg 2 maanden gevangenis..!. In Frankrijk pleiten de uitvoerders van anti-Joodse aanslagen ontoerekeningsvatbaarheid om aan justitie te ontsnappen. Ontoerekeningsvatbaarheid wordt in Frankrijk steeds vaker gebruikt om te ontkomen aan haatmisdaden. En het werkt nog ook.

Parijs, April 4, 2017. Sarah Halimi, een 66-jaar oude Joodse vrouw wordt via het balkon van het derde verdiep van haar huis gegooid . De moordenaars hadden haar eerst gemarteld. De opgeroepen politie ging op de loop toen ze een man  "Allahu Akbar" hoorden roepen en wachtten op versterking. Wanneer Kobili Traoré werd aangehouden, verklaarde hij dat hij SATAN had gedood. Tijdens het folteren van zijn slachtoffer citeerde hij verzen uit de koran. Die zou hem opgedragen hebben om een jood te doden. Hij belandde in een psychiatrische inrichting, waar hij aan de psychiater vertelde dat hij wiet had gerookt.

Een Franse intellectueel werd veroordeeld tot 2 maanden gevangenis om de massa immigratie een invasie te noemen. Hij moet €1800 betalen aan anti-racistische organisaties wegens de misdaad een eigen mening te hebben. Renaud Camus moet met andere woorden 2 maanden de cel in. De auteur, schrijver van Le Grand Remplacement (The Great Replacement), was aangeklaagd wegens “aanzetten tot haat en geweld op basis van afkomst, ras, nationaliteit of godsdienst.

Camus verklaarde in november 2017 in een speech in Colombey-Les-Deux Eglises voor de National Council of European Resistance dat immigatie een invasie was geworden. Hij sprak van demografische kolonisatie door het vervangen van de ene bevolkingsgroep door de andere. De 'grote vervanging' is volgens Camus het belangrijkste feit in de geschiedenis van Frankrijk zo lang het land bestaat. Indien dit verhaal verder gaat, stopt het verhaal van Frankrijk.

Massa-immigratie is altijd een signaal van zwakte. In Europa groeit de moslimbevolking 9x sneller dan de lokale bevolking. Over de komende jaren zal de geboortegraad bij de moslimbevolking eveneens dalen, maar voor dat punt is bereikt zullen de mosliims in Europa de meerderheid vormen. Het pensioenprobleem in Frankrijk kan niet opgelost worden zonder dat het land stopt met bestaan zoals we het kennen. Het Europees pensioenprobleem is de olifant in de porceleinwinkel. En het resultaat van de EXTREEM LAGE GEBOORTEGRAAD bij de Europeanen en van de extreem lage of negatieve rentevoeten. We zullen allemaal kunnen fluiten naar onze pensioenen. ..

Over de komende 10 jaar zullen in Europa kruisbeelden en kerken verdwijnen. Slagerijen worden allemaal HALAL. In Engeland zullen zelfs de Britse Pubs verdwijnen. In Antwerpen kiest 50% voor moslimscholen in plaats van voor katholieke scholen. In sommige scholen wordt de Tweede Wereldoorlog niet meer onderwezen omdat het problematisch is voor de moslims.

"Ze zullen niet alleen het heden veranderen, maar ook de toekomst en het verleden. Het verleden vormt namelijk een probleem voor de nieuwe meerderheid."

Het Westen heeft niet de wil om zichzelf te verdedigen.  Binnen 10 jaar zal het allemaal voorbij zijn. .Het gebeurt allemaal razendsnel, voordat we het weten is het te laat. Daarom is het belangrijk om een PLAN B en een Permanente Residentie in een VEILIG LAND te hebben. Europa, de EU vechten niet alleen een ECONOMISCHE oorlog maar ook een MENSELIJKE uit. De uitkomst is bekend: de autochtonen zullen de slaven worden van de allahtonen.

Wie zegt dat we doemdenkers zijn: in welke moslimstad wilt u wonen? In welke moslimstad wilt u uw kinderen grootbrengen?

nota: de USA verschilt nog altijd van Europa. Europa heeft kunnen doen wat het deed dankzij de USA. De AMERIKAANSE belastingbetaler is een sugar daddy voor Europa. Dankzij de USA was Europa in staat om veel geld uit te geven aan sociale programma's en aan immigratie. Wanneer de Sugar Daddy vertrekt, zal de EU zijn bestedingen anders moeten aanwenden. In de VS is er anderzijds het probleem tussen de blanken, de zwarten en de Latino's.

Dit is WAAROM de vastgoedzeepbel voor de 1ste keer in Europa en voor de 2de keer in de USA zal ontploffen. video in de abonneesectie...lees verder in de abonneesectie

Dit WAAROM de recessie die dit jaar zal starten erger zal zijn dan die van 2008-09. video in de abonneesectie...lees verder in de abonneesectie

Belangrijke fundamentals:

Belangrijke technicals:

© Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Woensdag 22 januari 2020 - Spaargeld zal er niet meer zijn...want het zal allemaal verdwenen zijn!.


Bijgewerkte secties: . 

Spaargeld zal er niet meer zijn...want het zal allemaal verdwenen zijn...want na de Bail-zal er niets meer over zijn!  In Europa zijn alle pionnen op hun plaats voor de finale actie: de wetgeving, de acteurs, Ursula Von Der Leyen, Christine Lagarde,...Zelfs Mario Draghi besliste dat het tijd was om te gaan want een pop zonder hersenen kan een pak slaag krijgen voor zijn zonden.

De eersten die er aan zullen gaan zijn zij die DEPOSITO'S en SPAARREKENINGEN bij de banken hebben. Nadien komen zij aan de beurt die in obligaties, aandelen en vastgoed belegd hebben. De man in de straat zal beseffen dat elke cent bij de bank niet zijn eigendom is maar die van de bank.

"Het enige wat we niet kunnen zeggen is WANNEER het doek zal opengaan!"

Franse video met ondertitels.

Belangrijke fundamentals: ...lees verder in de abonneesectie

Belangrijke technicals: ...lees verder in de abonneesectie

© Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic

 


Maandag/dinsdag 20/21 januari 2020 - Gold rush in Duitsland: verschillende winkels sluiten bij gebrek aan VOORRAAD!.


Bijgewerkte secties: Bedrijfsobligaties, Recessiebestendige aandelen (LOCG) & Recessie- 
bestendige aandelen (Hold)
toevoeging aan de charts.

De goudmarkt is zo klein dat deze zou passen in een…figuurlijke notedop. Wanneer denkt u dat de voorraad goud en zilver van JOU handelaar in edelmetalen uitgeput is? Bent u bereid dit risico te nemen? Denkt u werkelijk dat het VEILIG is om goud en zilver bij een bank binnen politiek bereik te bewaren? Bent u zo naiëf dat u de boodschappen van banken en overheden gelooft?

De goudmarkt is zo klein dat ze zou passen in een…Apple Computer’s heeft een marktwaarde van ongeveer $1.3 triljoen. De goudindustrie is daar een fractie van, zowel de marktwaarde van alle goudproducenten in de wereld als iedere troy ounce goud die vorig jaar door de mijnbouwbedrijven werd opgedolven is kleiner dan de beurswaarde van Apple.  Apple’s beurswaarde is 3x groter dan alle op de beurs verhandelde goudmijnaandelen. Apple's beurswaarde is 9x groter dan die van alle goud dat vorig jaar ontgonnen werd.

"Apple’s beurswaarde is 3x groter dan alle op de beurs verhandelde goudmijnaandelen."

Apple is uiteraard een groot bedrijf. Berkshire is ook een groot bedrijf. De goud- en zilversector is zoveel kleiner dat ze onmiddellijk de gevolgen zal ondervinden wanneer de grote beleggers in de markt komen. Warren Buffet kan elke troy ounce goud kopen die op de COMEX beschikbaar is en dit enkel met de 1,60% cash waarover hij beschikt. Hij zal dat natuurlijk niet doen, maar het geeft aan hoe klein en kwetsbaar de goudmarkt is. En dit zijn maar 2 bedrijven, er zijn duizenden bedrijven, honderden hedge funds, miljoenen beleggers en ga zo maar door.

Screen Shot 2020 01 15 at 3.47.18 PM

Het goud van de Comex is klein in vergelijking met al het goud dat bovengronds opgeslagen is. Indiase huisvrouwen bezitten MASSA's goud dat ze zouden kunnen verkopen wanneer de prijs hoog genoeg is. Niemand weet precies hoeveel goud die huisvrouwen bezitten en ze zijn natuurlijk ook niet van plan om te verkopen. Maar zelfs wanner ze allemaal het tegelijk zouden verkopen, zou er niet genoeg goud voorhanden zijn om aan de enorme vraag te voldoen in geval van een grote financiële crisis. Het punt is dat er erg weinig cash nodig is om de prijs van goud en zilver naar omhoog te jagen. Een veel grotere vraag dan aanbod zou de prijs in een mum naar nooit geziene records duwen.

Nota: Warren Buffet's Berkshire Hathaway Inc. is een Amerikaanse multinationaal conglomeraat holding met hoofdzetel in Omaha, Nebraska, United States. De holding bezit GEICO, Duracell, Dairy Queen, BNSF, Lubrizol, Fruit of the Loom, Helzberg Diamonds, Long & Foster, FlightSafety International, Pampered Chef en NetJets. Daarnaast bezit het 38.6% in Pilot Flying, 26.7% in Kraft Heinz Company en grote minderheidsbelangen in American Express (17.6%), Wells Fargo (9.9%), The Coca-Cola Company (9.4%), Bank of America (6.8%),en Apple (5.22%).. Sinds 2016 nam het bedrijf grote participaties in de belangrijkste Amerikaanse US airline carriers. Het is momenteel de grootste aandeelhouder in United Airlines en Delta Air Lines en een top 3 aandeelhouder in Southwest Airlines en American Airlines.

cap gold market vs. apple cap

Belangrijke fundamentals:

Belangrijke technicals:

© Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Vrijdag 17 januari 2020 - Er is één plaats waar u zeker NIET mag zijn eens dat rentevoeten zero en/of negatief zijn.


Bijgewerkte secties: Inflatie Index , Obligaties algemeen en USA, Europese obligaties,

Merk op hoe de Democraten elk hun eigen persoonlijke pen gebruiken. Democraten (lees Socialisten & Communisten) denken niet aan de MENSEN maar aan de macht. Democraten houden zich liever bezig om tijd, energie en geld te stoppen in het ontslag van Trump dan om iets te doen voor de burgers. Dit is een video voor het einde van de week.

Dit is geen periode om belegd te zijn in SCHULDEN of OBLIGATIES, maar zeker ook geen tijd om belegd te zijn in AANDELEN. Beide markten lopen een explosief risico op enorme koersdalingen. Maar verwacht niet dat u dit zult lezen in de Mainstream Media, verwacht niet dat uw bankier u zal verwittigen, verwacht niet dat de regering daarover iets zal komen vertellen. De maskerade zal verder gaan tot het ganse boeltje om één of andere reden uit elkaar spat. De financiële markten zullen in vuur en vlam komen te staan en imploderen. Dit zal op een onverwacht moment in een flits gebeuren.

"Het IMF schat dat een economische terugval HALF zo diep als in 2018 meer dan $19.000 miljard dollar bijkomende schuld zal genereren, en dat de ontleners dan zelfs de rente op hun schulden niet meer zullen kunnen betalen. Over terugbetaling wordt zelfs niet gesproken." 

Geld is Schuld en Schuld is Geld. De gemiddelde levensduur voor FIAT PAPIER GELD is 50 jaar.

Wie controleert ons geld?

Belangrijke fundamentals:

 • De belastingen in de EU zullen DRAMATISCH stijgen, we verwachten hogere gewone belastingen, groene belastingen, belastingen op welvaart, belastingen op energie, CRS-belastingen, hoger kapitaals-winst-belastingen en ga zo maar door.,...De Europese burgers zullen belast worden in een tempo dat ze het zelf niet kunnen geloven. 
 • De NEW DEAL, die door de overheden werd bedacht om de westerse wereld uit de Big Depression van de jaren 20-30 te trekken, wordt vervangen door de GREEN DEAL. De geplande uitgaven lopen in de MILJARDEN. De financiering zal gebeuren door meer BELASTINGEN en door het DRUKKEN van meer geld (inflatie) in pure USSR style. 
 • Vanwege de UK en de BREXIT zal het inkomen van de EUSSR met EEN DERDE afnemen. In andere woorden: vanwege de Brexit zullen de overblijvende EU-landen voor het ontbrekende DERDE moeten betalen.

Belangrijke technicals:

 • Timing is het moeilijkste deel van onze job....ik raak er steeds meer van overtuigd dat TIMING vrijwel onmogeljik is. De BEARISHE divergentie voor de US-Dollar bestaat al jaren...en sinds 2015-16 is er niets meer gebeurd. ...lees verder in de abonneesectie

© Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Donderdag 16 januari 2020 - De Dow en de SP500 lieten nieuwe records optekenen alvorens de U.S.-China deal werd getekend.


Bijgewerkte secties: Koper-Platina & non-Ferro aandelen, 

DOW HITS RECORDSDe drie belangrijkste beursindices gingen hoger in het eerste deel van de woensdagsessie. De Dow klom boven 29,000 tot een recordniveau.  De beurzen blijven gaan terwijl de onderliggende fundamentals blijven verslechteren.

Er zijn steeds meer SCHULDEN nodig om de economie draaiende te houden. Het algemeen niveau van de bedrijfswinsten stagneert terwijl de SP500 blijft stijgen. De koopkracht van de consumenten blijft dalen...

Zeer gevaarlijk is dat de meeste VERMOGENSBEHEERDERS volledig belegd zijn. Niemand stelt de vraag van 1 miljoen dollar: WIE ZAL AL DEZE AANDELEN aan zelfs nog HOGERE KOERSEN KOPEN?

De koersen blijven stijgen terwijl zowel de fundamentele als technische signalen ALARM ! GEVAAR! schreeuwen"!

SP500 high jan 2020 profits sp500 2020 01 12
   
Moneydebt vs. GDP jan 2020 purchasing power in gold jan 2020

Belangrijke fundamentals:

 • De Chinese import van ijzererts steeg in december tot in de buurt van een recordniveau. Veel consumenten kochten ijzererts met Chinees Nieuwjaar op komst. Zodoende wordt er meer ijzererts aangevoerd vanuit Australië. Vorige maand werd 101.3 miljoen ton ingevoerd, of iets minder dan het record van  102.8 miljoen ton in september 2017. Op jaarbasis steeg de import met 0.5% tot 1.07 miljard ton.
 • QE4 is ...lees verder in de abonneesectie

QE4

Belangrijke technicals:

...lees verder in de abonneesectie  
Goud volgens Elliott.   Zilver volgens Elliott.

  © Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Woensdag 15 januari 2020 - Verkopen van Gold Eagle munten op dieptepunt, zijn de beleggers in slaap gevallen?


Bijgewerkte secties: Steenkool - zon & zeldzame mineralen, Landbouwproducten, Koper-Platina & 
Non-Ferro's
, Charts grondstoffen op lange termijn, Grondstoffen uitgedrukt in goud,
Inflatie Index ,

american gold eaglesDe gemiddelde belegger - en dat bent uzelf - is meestal fout.  De verkopen van Gold Eagle munten bevinden zich op recorddieptepunten, de beleggers zijn in slaap gevallen. Goud bevestigde een nieuwe bull market in 2019, maar de meeste beleggers blijven rustig verder slapen. Het dieptepunt in de verkopen van de Eagles ondersteunt een keerpunt in 2020. Ik ben een contrarian investor en mijn principe is dat ik probeer uit te vissen wat het grote publiek doet of niet doet. Om vervolgens het omgekeerde te doen. Waarom? Omdat de gemiddelde belegger bijna altijd mis is.

"De belangrijkste factor in het komende decennium is naar mijn mening niet het verdienen van geld maar financieel het hoofd boven water houden."

Belangrijke fundamentals:

 • Vorige week kochten de beleggers allemaal samen 21.6 miljoen speculatieve call opties. Dat is het grootste aantal ooit. Het totale bullish / bearish volume was het hoogste sinds maart 2000. Deze markt zal vroeg of laat met een BIG BANG naar omlaag gaan. (zie onder). Na een recordjaar voor de meeste beurzen leggen weinig beleggers enige voorzichtigheid aan de dag. Waarom zouden ze ook? Veel beleggers zijn nu rijker dan ooit voordien. Staan we nu aan de vooravond van een gebeurtenis zoals in 2007, 2000, 1987, 1973 of 1929? Deze jaren zijn voorbeelden van pieken met nadien een daling van de beursindices met 50% tot 90%.

putcall ratio jan 20

 • xxxx is een technisch powerhouse gespecialiseerd in Internet Protocol (IP)-based networking equipment. De aandelen stegen sterk in de eerste 7 maanden van 2019, maar vielen terug in de tweede helft van het jaar. We stellen de sterke balans op prijs en zijn van mening dat het aandeel nog steeds goedkoop gewaardeerd is. Over de komende 3 jaar mag minstens een winst $3.25 per jaar verwacht worden. Dat komt neer op een verwachte P/E ratio of 15 en een solide dividend van 3%.
 • xxxx, xxxx en xxxx zijn onze top picks. Samen met xxxx. xxxx is de top in de sector oliediensten. Het bedrijf heeft een beurskapitalisatie van $55 miljard en betaalt een 4.98% dividend aan een koers van $39.94 op 10 januari. Einde vorige week noteerde het aandeel op het laagste niveau in 10 jaar....lees verder in de abonneesectie

Belangrijke technicals:

 • Uitbraken zien we voor verschillende aandelen in de sectie Zon-steenkool & zeldzame mineralen....lees verder in de abonneesectie
 • De Chinese yen blijft maar stijgen. Sommigen verwachten dat de munt 6.8 per dollar zal bereiken binnen 3 maannden -- een niveau dat sinds mei vorig jaar niet meer is gezien. Velen hadden niet verwacht dat de Renminbi sterker dan de trend zou noteren, maar de munt is nu toch uitgebroken (of is de US-Dollar naar beneden uitgebroken!?).
 • De chart hieronder vertelt meer dan 1,000 woorden!...lees verder in de abonneesectie

© Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Maandag/ dinsdag 13-14 januari 2020 - Meer aanwijzigingen dat het einde niet ver af meer is


Bijgewerkte secties: Recessiebestendige aandelen (Hold, Aardgasaandelen, Bio-Tech & Farma,
Uraniumaandelen, Banken & Financials,  

De GROTE LES: de regering moet de economie zichzelf laten corrigeren en NOOIT TUSSENBEIDE KOMEN.

De grote fout die de overheden maakte in de jaren 20-30 is dat ze de geldhoeveelheid niet lieten toenemen.

De grote fout die de overheden nu maken is dat ze de geldhoeveelheid verhogen.

In beide gevallen is de pijn het gevolg van (fout) OVERHEIDSINGRIJPEN. In de jaren 1920-30 maakten de overheden de fout om de GELDHOEVEELHEID (M2) LAAG te houden. Als gevolg daarvan duurde de Big Depression tot na Wereldoorlog II. In de Big Depression van de 21ste eeuw (1970-2030) maken de overheden een andere grote vergissing: zij laten de Geldhoevelheid EXPONENTIEEL stijgen. Dit leidt tot een hyperinflatiore depressie.  Nota: de overheid komt op een foute manier tussenbeide omdat de politici alleen proberen om STEMMEN te winnen om aan de macht te blijven...in plaats van te doen wat ze zouden moeten doen. 

Of het nu kapitalisme, socialisme, fascisme of zelfs democratie wordt genoemd, het maakt niet uit. Hoe meer OVERHEIDSCONTROLE we hebben, hoe meer regels en hoe minder VRIJ ONDERNEMEN, hoe erger de depressie wordt. Milton Friedman begreep dit maar al te goed en legt alles uit in onderstaande video.

   

De dollar gaat door de vloer en het goud gaat door het plafond. 

 Dit is een andere aanwijzing dat HET EINDE nabij is. De productiviteit van schulden is negatief geworden en groeit exponentieel. De groei van de schulden is ook exponentieel geworden. 

“Productiviteit van schulden” is het bedrag van nieuwe schulden geassocieerd aan de groei van het BBP. Tijdens het laatste kwartaal (Q4-2019) genereerde iedere dollar aan schulden maar $0.42 aan globale BBP groei. Dat is 11% minder dan 10 jaar geleden. Dit is geen lineaire trend. We verwachten dat de trend zal versnellen nu de schulden sneller groeien dan het BBP. Op een bepaald moment zullen de schulden alleen om consumptie gaan. Met als gevolg dat toekomstige consumptie naar voren wordt geschoven. Zodat we later minder consumptie zullen zien. De consumptie wordt naar voren geschoven wegens ZERO en NEGATIEVE RENTEVOETEN.

GDP Global Debt2020 01 12

De groei van schulden is echter ook niet linear. Schulden zijn overal gestegen zelfs zonder negatieve gebeurtenissen (recessie, oorlog enzovoort) die ze historisch gezien doen stijgen. We zouden er beter aan toe zijn wanneer de bedrijven zoals de huiseigenaars het laatste decennium zouden gebruikt hebben om de schulden af te bouwen. Dat deden de bedrijven echter niet omdat de centrale banken lenen onweerstaanbaar maakten. Bedrijven leenden geld omdat ze dat konden doen en niet omdat ze dat nodig hadden. Vaak kochten ze eigen aandelen in of zetten ze een nog grotere hefboom op hun balans.

Belangrijke fundamentals:

Belangrijke technicals:

© Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Donderdag/vrijdag 9/10 januari 2020 - Olie aan de vooravond van een grote uitbraak!?


Bijgewerkte secties: US-Dollar, Wereldbeursindices (alle), Lange termijn charts, 
Indices in Goud, Juniors (alle), Recessiebestendige aandelen (LOCG), Ruwe olie,
Olieaandelen ,

oil 2020 01 07Goud, zilver en de olieprijzen stijgen als gevolg van de raketten afgevuurd door Iran op Amerikaanse basissen!!! In wat een vergeldingsactie mag worden genoemd, schiet Iran tientallen raketten af op de Ain al-Assad militaire basis in Irak.

Reuters en AFP bevestigen de aanval maar zeggen dat er geen informatie is over schade en slachtoffers. Ook een basis in het Koerdische Erbil zou aangevallen zijn. Nota: een belangrijke hoeveelheid olie wordt door de Golf van Hormuz vervoerd. Worst case scenario stevenen we op een nieuwe oliecrisis af.

"Deze OORLOGSACTIE is alleen maar een katalysator voor goud, zilver en olie....we beleven hoe dan ook een uitbraak."

Goud is een beschermer tegen inflatie/deflatie en is eveneens een monetaire barometerNiemand kan zeggen of een munt sterk of zwak is tenzij ze met goud wordt vergeleken. Alle fiat munten worden bij het eerste signaal van problemen door de overheid in overvloed gedrukt. Goud doet het goed zodra competitieve devaluatie van munten een belangrijke factor wordt, zoals dit vandaag gebeurt met gesynchroniseerde monetaire  begrotingsstimuli. Prijsinflatie is een neveneffect van de creatie van fiat geld.

Er speelt zich heelwat af in de oliesector  ...lees verder in de abonneesectie

Belangrijke fundamentals:

 • Twee weken nadat xxxx een partnership afsloot met xxxx in een veelbelovend block in Suriname kondigden beide bedrijven een grote olievondst aan in het block. Dit veld zou kunnen voortlopen in de wateren van buurland Suriname.
 • xxxx start 2020 met een nieuwe naam en een groot geschenk voor de aandeelhouders. Het kwartaaldividend werd met 79% opgetrokken....lees verder in de abonneesectie

Belangrijke technicals:

© Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Dinsdag/woensdag 7/8 januari 2020 - Aan de wereldwijde monetarisering van schulden valt NIET TE ONTSNAPPEN!


Bijgewerkte secties: Zilver, €-Goud & €/$, Wereldbeurzen(deels), Juniors (deels) 

Een grap? De banken blijven FIAT PAPIER-GELD in hun reserves aanhouden...

"De centrale banken staan schaakmat en we zullen geen HOGERE REELE RENTEVOETEN zien alvorens het spel afgelopen is!"

Wie zijn KOOPKRACHT niet in ECHT GELD (goud en zilver) veilig stelt, zal met lege handen eindigen.....Alleen idioten hebben vertrouwen in de centrale bankiers, die alleen maar bestaan om de banken te redden en te zorgen dat deze verder operatief kunnen blijven . Mensen met hersenen beleggen in FYSIEK GOUD en ZILVER. Goldonomic heeft een model dat over de afgelopen 45 jaar de welvaart van zijn relaties heeft gevrijwaard.

Het eerste schot van de DERDE WERELDOORLOG werd gevuurd.

Voor de abonnees : EINDELIJK zijn de kaarten geschud. Het goudkartel ligt op sterven. In de komende jaren zullen in de edelmetaal sector fortuinen gemaakt worden. De goudprijs steeg met bijna $30 in de opening tot een piek op $1587, in wat misschien de meest indrukwekkende opening ooit was. De grootste beweging in de geschiedenis van het goud is op komst omdat er te weinig fysiek goud voorhanden is om aan de vraag te voldoen. Het is slechts een kwestie van tijd alvorens ook de zilver prijs naar voorbeeld van de goud prijs zal exploderen.

Belangrijke fundamentals:

 • Sinds de introductie van papieren goud is de handel in goud en zilver op de Comex geworden tot iets wat alleen maar een karikatuur kan worden genoemd. De open interest in goudcontracten is bijna 10x de hoeveelheid die in de kluizen van de Comex wordt aangehouden, het is 60x de hoeveelheid "geregistreerd" goud of goud dat aangeduid is voor levering.
 • Zoals verwacht gelooft 90% van de MASSA dat er geen QE4 is ! Ze begrijpen niet dat de beurskoersen stijgen omdat er FIAT GELD wordt gedrukt...en dit is de reden waarom de beurzen de ultieme val zijn geworden om IDIOTEN te vangen. Aan de globale monetarisering van schulden is geen ontsnappen mogelijk.
 • QE4 is aanwezig: $ 500 miljard werd toegevoegd aan de repo market in de afgelopen 3 maanden....lees verder in de abonneesectie
 • xxxx is één van de grootste Amerikaanse olie- en aardgasproducenten. Het bedrijf heeft zijn busines model aangepast aan de post-2016 situatie van prijzen onder druk en zwak presterende energieaandelen. Het bedrijf koopt meer eigen aandelen in en betaalt meer dividend uit, dit dankzij de gestegen operationele cash flow en de gezonde schuldengraad. De waardering is naar mijn mening aantrekkelijk en ik verwacht grote dingen in 2020 en daarna.
 • Wat gaat u doen met GOUDEN STAVEN de dag dat de olieprijs in euro en dollar zo hoog staat als nu in Iran?? ...lees verder in de abonneesectie

Gold in Iranese Rial 0105

Belangrijke technicals:

© Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Maandag 6 januari 2020 - Krijgen we de Derde Wereldoorlog?!


Bijgewerkte secties: Rupee-Goud, Yuan-Goud & Yuan/$/€, Kr-Goud & Kr/$/, R-Goud & R/$/, 
£-Goud & £/$/, ¥-Goud & ¥/$/, Can$-Goud & Can$/$/€, Swiss-Goud & Swiss/$/€,
Aussie-Gold & Aussie/$/€, $-Gold , Royalties, Majors ,

world war 1 Eerst komen de valutaoorlogen, dan krijgen we de handelsoorlogen en vervolgens de oorlogen waarin echt wordt geschoten.  Het is erg moeilijk om mensen naar een oorlog te sturen, zodat het belangrijk is om het  "Kanonnenvlees" voor te bereiden, zoals ook deze keer is gebeurd. Dit gebeurt altijd in schuifjes: de druk wordt geleidelijk aan opgetrokken...totdat er plots een explosieve situatie ontstaat.

In oorlogsperiodes zijn goud en zilver atijd de beste manieren om eten, vrijheid en eventueel zelfs uw leven te kopen. Het herinnert me aan een oude vriend die op weg was naar Auschwitz en die er in slaagde om zijn leven af te kopen met een paar goudstukken. Hij ontsnapte uit Europa en streek neer in Halifax. Nu leeft hij vreemdzaam in Canada.

In oorlogsperiodes wordt FIAT GELD waardeloos. De beurzen worden gesloten en Bankoperaties gecontroleerd door de vijand. Kapitaalcontroles worden op een strenge manier ingevoerd en het wordt onmogelijk om kostbare goederen te exporteren, zoals tijdens de Tweede Wereldoorlog gebeurde.  (Reichsfluchtsteuer...klik hier). In de meeste gevallen wordt nieuw fiat oorlogsgeld uitgegeven.

 De vastgoedsector wordt gebombardeerd of - in een best case scenario - aangeslagen en is niet langer meer verkoopbaar.

"De actieve bevolking is vanwege de depressie zo druk bezig dat ze de storm in de maak niet zien komen."

Belangrijke fundamentals:

 • Het financieel systeem wordt onstabiel en is waarschijnlijk niet langer solvabel. De FED pompt $ 60 miljard per maand in het systeem en 100 MILJARD per nacht in de REPO MARKT.
 • “Indien China de deur sluit voor de export van of medicijnen en de grondstoffen voor deze medicijnen, zullen de Amerikaanse ziekenhuizen op enkele maanden of zelfs dagen tjid niet langer meer functioneren. Medicijnen worden in de VS zelf gemaakt, maar de onderdelen (API's) worden voor 80% tot 90% in China geproduceerd.
 • De meer complexe onderdelen voor het maken van elektrische wagens ...lees verder in de abonneesectie
 • Ondanks de belangrijke rol van Moskou in het ondersteunen van de productiebeperkingen ...lees verder in de abonneesectie

Belangrijke technicals:

GLD candle1

 © Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Vrijdag 3 januari 2019 - De 3 koningen brengen goud, zilver en gezond verstand.


Bijgewerkte secties: ,

Screen Shot 2020 01 02 at 9.14.06 AM

"We verwachten dat financiële markten pas volgende week opnieuw normaal zullen functioneren."

"Zeg maar dag met het handje tegen de Roaring Twenties (Les Années Folles) en goede morgen tegen de Thirties (de Great Depression van de 21ste eeuw)

Belangrijke fundamentals:

 • De creatie van fiat geld wordt zowel in de VS als in de EU hervat.
 • De handelsoorlogen tussen China en de USA zijn niets anders dan VERKIEZINGSPROPAGANDA.
 • Huawei is China’s grootste technologiebedrijf en wereldwijd een marktleider in 5G, de technologie die het mobiele internet van de volgende generatie zal bepalen. Ondanks alle druk vanuit de VS heeft Huawei geen krimp gegeven. De aandelen Huawei worden niet op de beurs verhandeld.
 • De Baltic Dry index geeft duidelijk aan dat de wereldeconomie aan het wegglijden is in de richting van een nieuwe recessie of depressie.

Baltic Dry Index QE4 dec19
 De SP500 versus the falling Baltic Dry Index. Kijk naar de Communicerende financiële vaten in de sectie Vermogensallocatie.
Ze noemen het nu REPO...en daarmee doelen ze op het plukken van geld uit de lucht. Een lagere economische activiteit heeft een DIRECTE impact op de beurskoersen!

 DE INDUSTRIELE PRODUCTIE STAAT OP INSTOREN. DE CENTRALE BANKEN ZIJN DE CONTROLE OVER HET SYSTEEM KWIJTGERAAKT!

Belangrijke technicalsCRB (grondstoffenprijzen) blijven stijgen!

 • Olie boven $60 en hoger zullen we ten laatste in juni/juli 2020 zien. We verwachten een sterke stijging van de grondstoffenprijzen, inclusief olie, in de komende 12 tot 18 maanden. Sterke onverwachte prijsstijgingen bij de grondstoffen kunnen leiden tot een massale koersval op de Amerikaanse beurzen. De hoge waarderingen voor aandelen zijn gebaseerd op de verwachting dat de inflatie oneindig lang laag zal blijven.

© Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Woensdag/donderdag 1-2  januari 2020 - Wij wensen al onze lezers een GEZOND en gelukkig 2020. Dit wordt het jaar dat zelfs de gemanipuleerde inflatiecijfers zullen beginen stijgen.


Bijgewerkte secties: , ,

"In een Fiat Monetair Systeem is Deflatie bij definitie ONMOGELIJK"

fiat moneySDR'S (special drawing rights) ZULLEN NOOIT WERKEN: "SDR's kunnen niet verdwijnen door omruiling in goud - ze kunnen alleen tussen de centrale banken verhandeld worden. In tegenstelling tot goud zijn er geen privégebruikers van SDR's, die dus nooit als internationale munten gebruikt kunnen worden.

Cryptocurrencies, of een digitale versie van FIAT GELD, zal nooit werken. Indien de mensen geen GEDRUKT PAPIEREN en digitaal geld dat ze aanhouden bij de banken kunnen vertrouwen, geldt dat des te meer voor ongeregeld geld dat geen intrinsieke waarde heeft en dat in de lucht oplost als er geen elektriciteit beschikbaar is. Het is niet te geloven dat sommige mensen blijven geloven in Bitcoins en algorithmische-SYSTEMEN.

We verwachten dat de beurskoersen in 2020 en daarna zullen dalen. Indien niet in norminale dan toch in reëele termen. We verwachten ook een LAGERE US-Dollar en een gevaarlijke piekformatie op de obligatiemarkt die op eender welk moment kan breken. De prijs en de kost van olie zal blijven stijgen en kan een katalysator voor hogere olieprijzen worden.

Bij aandelen krijgen we laatste up-wave #5. Moeilijk te voorspellen WANNEER en op WELK NIVEAU de beurzen een CLIMAX zullen bereiken en naar omlaag zullen komen. In REEELE- GELDTERMEN zullen goud en zilver aandelen moeiteloos kloppen.... ...lees verder in de abonneesectie en in de belangrijkste technicals hieronder.

Obligaties blijven de topformatie voor de afgelopen 37 jaar verder afwerken. Op een bepaald moment in de toekomst zal die top rijp zijn en zullen de obligatiekoersen fors naar omlaag komen....lees verder in de abonneesectie en in de belangrijkste technicals hieronder. 

Vastgoed maakt zich op voor de tweede neerwaartse beweging in veel landen en voor de eerste dramatische crash in landen die tot dusver veilig waren.

"Wie niet maakt dat hij NU weg is uit aandelen, obligaties, banken (deposito's, spaarrekeningen, kunstmatig in elkaar gestoken financiële producten) zal in de nabije toekomst in de val lopen en met ZWARE HISTORISCHE VERLIEZEN geconfronteerd worden.


"Op dit moment is het interessanter om in zilver dan in goud te beleggen."

Wat zijn de verwachtingen en targets voor goud & zilver? 

 • Zilver-conservatieve target: van $17/$20 tot $200 of x factor 11 of $100,000 zilver investering gaat naar $1,100,000
 • Zilver-gemiddelde target: van $17/$20 tot $1,200 of x factor 70 of $100,000 zilver investering gaat naar $7,000,000
 • Zilver-piektarget: van $17/$20 tot $1,620 of x factor 95 of een $100,000 zilver investering wordt $9,500,000

Moeten we goud of zilver kopen?

 • Goud-conservatieve target: van $1,500 tot $8,00 of x factor 5.33 of $100,000 zilver investering gaat naar $533,000
 • Goud-medium target: van $1,500 tot $18,000 of x factor 12 of $100,000 goud investering gaat naar $1,200,000
 • Goud-piektarget: van $1,500 tot $28,000 of x factor 18.66 of $100,000 goud investering gaat naar $1,866,000

Belangrijke fundamentals: ...lees verder in de abonneesectie

Belangrijke technicals:

 • Koop ...lees verder in de abonneesectie
 • Goud/zilver/HUI zet Short Term uitbraken verder. ...lees verder in de abonneesectie
 • Zilver: wees klaar voor ...lees verder in de abonneesectie
 • Koper is uitgebroken boven het weerstandsniveau en uit een Bullish Wedge. Heel wat prima KOOPKANSEN in de sectie voor koper & platina!
 • Mijnbouwaandelen ...lees verder in de abonneesectie
 • Het is normaal dat de trends die vorige week begonnen is, zich verder zet in het nieuwe kwartaal.
 • De DJ Euro STOXX 50 vond steun aan de bovenkant van de range over 6 maanden en stoot verder naar de 2015 piek.
 • De Agricultural Index is uit een BULLISH WEDGE gebroken wat bevestigt dat we HEEL WAT PRIJSINFLATIE zullen krijgen in 2020. (zie sectie Landbouwproducten)

SP500-Goud ratio Corporate total retun index
...lees verder in de abonneesectie  
  Mega uitbraak bij de mijnbouwaandelen.
 Einde van de pullback-backtest voor $Goud en uitbraak
   
 Goud uitbraak & Target Zilver uitbraak & Target
   

Mijn portefeuille: long posities in edelmetalen verder uitgebouwd.

© Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic

KLIK HIER VOOR HET DECEMBER 2019 NIEUWS

Categories: Financieel Nieuws

Twitter

RT @abflipse: Lees en huiver. De #ECB wil over een reeks van jaren alle 'rijkdom' (spaar- en pensioengeld) van landen als Nederland en Duit…

Goldonomic Goldonomic