02
februari
2012

Goud en Zilver een "Zeepbel": waar of vals?!

10 redenen en meer om nu in goud te investeren

Weinig adviseurs zijn nog positief voor het goud, iets wat enkele maanden geleden wel anders was. Steeds meer adviseurs zijn negatief geworden voor het goud, sommigen zien zelfs het einde van de bull markt. Dat is één van de indicatoren die richtinggevend kunnen zijn voor de evolutie van de goudprijs in de komende maanden.

De goed geïnformeerde belegger laat zich echter weinig gelegen aan alles wat er over het goud wordt verteld, hij weet wel beter. Overheden en centrale banken doen echter alles om beleggingen in goud te ontmoedigen, dit om een foutief gevoerd beleid te voeren.

In een poging een deflatoire depressie af te wentelen (die erger zal worden dan we in de jaren 30 meemaakten) wordt de westerse wereld overspoeld met vers gedrukt geld. Zodra de financiële wereld gaat beseffen dat er waardeloos geld in omloop wordt gebracht, kunnen de prijzen voor goud en zilver in de komende jaren naar ongekende hoogten te stijgen.

Wat we tot nu toe gezien hebben, geeft maar een voorsmaakje van wat komen gaat. De leverage in het bankensysteem en het gebruik op grote schaal van alternatieven zal alles in een ongekende stroomversnelling brengen. In het slechtste geval zullen goud en zilver nog een tijdje ter plaatse blijven trappelen. Het heeft echter weinig zin om nu te verkopen, in de hoop later goedkoper te kunnen instappen. We geven de lezer het advies om zich daar niet moe mee te maken.

lees het dossier in de abonnesektie....

Categories: Financieel Nieuws

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."
Cron Job Starts