28
februari
2022

FEBRUARI 2022

De OVERHEID is onze grootste gemeenschappelijke vijand!

 

[Most Recent Quotes from www.kitco.com] [Most Recent Quotes from www.kitco.com] koop je nog altijd papieren goud?
fysiek is tot $200 duurder fysiek is tot $11 duurder Koop je nog altijd papieren goud?

OPMERKING:

 • Internetbeveiliging maakt het voor ons steeds moeilijker om e-mailberichten te verzenden en voor u om ze in uw inbox te ontvangen. Gelieve de volgende e-mailadressen in uw contactenlijst te zetten om dit probleem te vermijden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en controleer je spambox.
 • We raden aan om de site regelmatig te bezoeken. Vooral omdat interessante videos op YouTube gecensureerd worden!
 • Er staat VEEL waardevolle informatie in oudere updates, de moeite om eens terug te lezen.
 • Kaars- en PF-grafieken kunnen te allen tijde worden bijgewerkt, zelfs als ze niet worden vermeld in de "Bijgewerkte secties"

Maandag 28 februari 2022 – Putin is klaar voor het worst-case scenario. We hebben overduidelijke interventies van de Fed,ECB,BIS,PPPT,... en de Gold Pool!

Bijgewerkte secties: veel goud-grafieken in de secties zijn bijgewerkt.

De meeste mensen zijn angsthazen en met Covid hebben we geleerd dat de "gehoorzaamheid" toeneemt, dat geldt ook voor tirannie (autoritarisme). Kijk maar om je heen en zie hoe gemakkelijk het is om mensen dit masker te laten dragen, zich te laten vaccineren,... zonder zich verder vragen te stellen.


start the war

Het probleem dat we nu hebben met de oorlogssituatie, is dat men de MSM niet langer kan vertrouwen (en we konden deze al niet vertrouwen, toch?) omdat ze 100% propaganda-instrumenten van de overheid zijn geworden. RT en andere Russische media zijn in Duitsland verboden. Feit is dat Rusland het meest geavanceerde leger ter wereld heeft met supersonische intercontinentale nucleaire raketten.

Nu de angstcyclus voor Covid-19 ten einde loopt, weten politici niet meer van welk hout pijlen te maken. Ze hebben een ramp veroorzaakt met hun beleid: extreem hoge schulden, een ontsporend financieel systeem, exponentiële creatie van fiatgeld, allesomvattende zeepbellen,... Het enige dat dan nog rest is toevlucht nemen tot oorlog. Dus in plaats van een 8 jaar oud probleem op te lossen (het akkoord van Minsk), gebruiken ze nu Oekraïne als zondebok.

Het is interessant om te zien hoe idioot westerse leiders reageren, door deze sancties uit te vaardigen. Het doet me echt denken aan een "kleuterschool" en aan "dwazen die het gekkenhuis besturen". De realiteit is dat zij en hun burgers uiteindelijk het echte slachtoffer van de sancties zijn: de kosten van olie en aardgas stijgen, de kosten van landbouw & kunstmest stijgen, het financiële systeem komt opnieuw onder grote druk te staan ​​(zie hieronder in de abonneesectie). Let op: de ironie is dat olie- en gasproducten in de EU gemiddeld uit 60 % belastingen bestaan. Dit bewijst hoezeer de EU-politici van hun onderdanen houden.

"De ironie is dat olie- en gasproducten in de EU gemiddeld uit 60% belastingen bestaan."

Screen Shot 2022 02 26 at 12.41.50 PMAfgezien van Nordstream I en II lopen de meeste pijpleidingen door Oekraïne. Als onze briljante, superintelligente Duitse politici besluiten Nordstream af te sluiten, hoeft Poetin enkel maar de Oekraïense pijpleidingen te sluiten, en Duitsers, Italianen,... zullen geen brandstof, benzine, aardgas meer hebben,... een terugkeer naar de middeleeuwen... Merk op dat de superintelligente Duitsers ook bezig zijn hun kerncentrales te sluiten en meer gascentrales bouwen. Superintelligente Nederlanders winnen echter de Oscar. In plaats van de miljarden aardgasreserves die ze in het noorden van het land hebben te gebruiken en te exporteren, importeren ze het liever. Canada is niet veel beter. In plaats van hun olie- en gasreserves in Alberta te gebruiken, importeren ze deze liever uit het Midden-Oosten.

Na wat er in Canada gebeurde (geblokkeerde bankrekeningen), gebeurt nu hetzelfde in andere westerse landen maar dan om andere redenen. Nadat de rekeningen van Russen in het VK en het Westen zijn bevroren, bevriest Rusland op haar beurt de rekeningen van West-Europeanen in Rusland. Dat is mogelijk door de digitalisering van alle financiële rekeningen. Met behulp van de CRS- en UBO-registers, is het uiterst eenvoudig geworden voor de autoriteiten om bankiers/brokers alles te laten blokkeren of in beslag te laten nemen wat men maar wil.

We zijn ervan overtuigd dat de kans uiterst klein is dat ze Rusland de toegang tot SWIFT ontzeggen. Geen SWIFT betekent dat slot

Dit verhaal klinkt helemaal anders dan wat de MSM verkopen!

 

slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic. 


Vrijdag 25 februari 2022 – De oorlogstrommels roffelen zoals tijdens de jaren '30. Heb je Goud & Zilver?!


Bijgewerkte secties: Wereldbeurs indices (gedeeltelijk), $-Goud (gedeeltelijk), 
Zilver (gedeeltelijk)

Canada freeze accounts 2022 02 23

De “bail-in”-wetgeving is al maanden geleden gestemd en ingevoerd. Zoals gewoonlijk zijn mensen zelfingenomen en/of geloven ze niet dat we ooit een bail-in zullen zien, tot het realiteit is geworden. Net zoals ze na de Tweede Wereldoorlog niet geloofden dat een “Operatie Gutt” (Lieftinck in Nederland) al hun spaargeld zou confisqueren. Bankieren met de smartphone is ondertussen zo ingeburgerd geraakt en gemakkelijk geworden, dat bijna niemand het potentiële gevaar meer ziet en de historische lessen vergeet. 

"De geblokkeerde bankrekeningen van de Canadese truckers kunnen ook gevolgen hebben voor jou!"

In Canada kunnen de banken en brokers nu alle activa blokkeren zonder gerechtelijk bevel! Als ze je niet mogen, kunnen ze je account gewoon blokkeren... en het zal waarschijnlijk weken of maanden duren voordat je weer toegang hebt. We adviseerden al enkele jaren geleden om al het spaargeld uit Canada weg te halen.

"Het Ministerie van Vrede houdt zich bezig met oorlog, het Ministerie van Waarheid met leugens, het Ministerie van Liefde met marteling en het Ministerie van Welvaart met hongersnood." Orwell


DE RUSSISCHE FEDERATIE BESCHOUWT DE ONAFHANKELIJKHEID VAN DE VOLKSREPUBLIEK DONESTK EN LUGANSK ALS WETTELIJK VOLGENS INTERNATIONAAL RECHT, GEZIEN HET NIET-NAKOMEN DOOR HET WESTEN VAN DE MINSK-AKKOORDEN VAN 5 SEPTEMBER 2014.

Putin got the gold 2022 02 23Een staat van beleg hebben we nu ook in Oekraïne. De afgelopen weken kreeg de president van het land militaire hulp uit het Westen: helmen uit Duitsland, België dat het nog beter doet met meer helmen en ook tenten en misschien kunnen de Fransen bestek sturen...? De lokale bevolking is al weken aan het oefenen met houten geweren.

Poetin besloot dat 8 jaar intimidatie door Oekraïne en het Westen moest stoppen en hij had genoeg van het niet naleven van het akkoord van Minsk door het Westen en Oekraïne. 

Wat er op dit moment in Oekraïne gebeurt, is nog een waarschuwing voor iedereen die in een dichtbevolkt deel van een land woont. Steden als Los Angeles, San Francisco, New York,...maar ook dichtbevolkte landen als Nederland, België, Duitsland,... lopen gevaar. De mensen die in deze delen van de wereld wonen, zullen het meeste lijden van wat komen gaat. Meer in het abonneegedeelte.

"De oorlogstrommels roffelen zoals tijdens de jaren '30. Vergeet het materialisme en keer terug naar de basis. Doe het nu!"

 • Oekraïne beschiet Donbass al bijna een week, maar de media en de NAVO houden vol dat Rusland is binnengevallen. Rusland heeft 7 jaar geduld gehad en omdat Oekraïne en het Westen de overeenkomst van Minsk niet naleven (de regering van Oekraïne is altijd de agressor geweest), besloot Poetin dat het tijd was om in actie te komen. Niks hiervan zal je in de media lezen. Alles wat je van de media te horen krijgt, zijn leugens.
 • Het Oekraïense circus gaat door. Waar de Amerikanen en de EUSSR geen rekening mee lijken te houden, is dat door dit te doen de energiekosten zullen blijven stijgen. Dit zal een dramatisch effect hebben op de inflatie omdat duurdere energie de prijs van alle goederen en diensten opdrijft.
 • Het is het Westen dat de overeenkomst van Minsk niet nakomt! Zoals verwacht vertellen de mainstream media niet het echte verhaal achter de gebeurtenissen in Oekraïne. Kortom, het Westen is verantwoordelijk voor wat er nu in Oekraïne gebeurt.
 • slot

Belangrijke fundamentals:

 • slot

Belangrijke technicals:

 • slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Woensdag/donderdag 23, 24 februari 2022 – (Hyper)inflatie zal de depressie erger maken!


Bijgewerkte secties: Inflatie-index, Obligaties algemeen & VS, Staatsobligaties EU,
Bedrijfsobligaties

Door het uitroepen van een staat van beleg door Trudeau, een soort noodtoestand, is er een mogelijkheid dat VN- en NAVO-troepen (VS, Duitsland,...) naar Canada komen. De veiligheid van de natie is niet langer in handen van Canadezen. Bekijk de video helemaal tot het einde om erachter te komen dat als het slecht gaat, cryptos je ook niet zullen redden! Of je nu gelooft dat er een Deep State is of niet, dit extreme scenario is zeker mogelijk. De niet-verkozen politici van vandaag zijn een echt gevaar voor de mensheid!

Goudbeleggers moeten ver weg blijven van landen met fascistische leiders zoals Canada. Nu goud uitbreekt en naar nieuwe hoogtepunten zal gaan, moeten zowel oude als nieuwe goudbeleggers heel voorzichtig zijn met hoe en waar ze hun fysieke edelmetalen bewaren. Canada is niet langer veilig voor goudinvesteringen.

Trudeau communistTrudeau heeft een decreet uitgevaardigd dat hem volledige noodbevoegdheden geeft om mensen te bestraffen die betrokken zijn bij de blokkade van de vrachtwagenchauffeurs. Deze actie had door de rechtbanken moeten worden genomen, zoals het in een rechtsstaat hoort. In plaats daarvan heeft Trudeau zichzelf de macht gegeven om de bankrekeningen van mensen te blokkeren en ook hun verzekering op te zeggen. De noodwet waar hij een beroep op doet, is bedoeld voor echte noodsituaties en niet om protesten tegen zijn impopulaire beleid neer te slaan...

Tot dusver heeft Trudeau zichzelf het recht gegeven om hun bankrekeningen te laten blokkeren maar er is geen reden waarom hij niet verder zou gaan en andere activa in beslag zou leggen. Denk maar aan aandelen of de inhoud van een bankkluisje, inclusief goud en zilver dat bewaard wordt in depots in Canada zoals de Royal Mint, Loomis of Brinks.

En waarom zou Trudeau geen soortgelijke maatregelen nemen en de activa van de mensen grijpen om gelijk welke reden dan ook, inclusief het aanvullen van de staatskas omwille van zijn onbekwame beheer van de economie?

Elke belegger die activa in Canada bezit, moet zich nu zorgen beginnen maken. Wat heeft Trudeau nog meer in petto om Canada volledig in lijn te brengen met de agenda van Klaus Schwab van het WEF? Deze agenda heeft weinig te maken met vrij kapitalisme, maar zal in plaats daarvan leiden tot fascisme.

p.s.

 • Vreemd dat de mainstreammedia nooit hebben gemeld dat Oekraïne de afgelopen dagen Donbass en Lugansk heeft gebombardeerd.
 • Afgelopen maandag was het 'President's day' en waren de Amerikaanse financiële markten gesloten.

Belangrijke fundamentals:

 • De inkomsten van xxxxxxx zijn de afgelopen vijf jaar met 63% gestegen. slot
 • Zelfs met de sancties laat Rusland een mooi overschot op de handelsbalans zien. West-Europa is een netto-importeur van Russisch aardgas. Als Poetin de gastoevoer afsluit, wacht de EUSSR een koude en donkere winter. Ik weet zeker dat als ze Poetin uit het SWIFT-systeem gooien, hij zal eisen dat het aardgas wordt betaald met fysiek goud. Deze EUSSR-leiders zijn echt een stel idioten. slot
 • De spanningen zal de prijs van ruwe olie naar meer dan 100$ per vat stuwen. Ook de aardgasprijzen zullen nog veel meer stijgen. Dit zal vooral pijnlijk zijn voor de Groenen in de EU. Enkel psychopaten stoppen de Nord Stream2-pijpleiding en laten Poetin hierdoor nog meer geld verdienen aan het aardgas en de olie die hij naar de EUSSR exporteert.
 • slot
slot Canada deficit 2022 02 19
Rusland heeft een overschot... de VS een groeiend tekort.    Wie heeft de $ 250 miljard gestolen?
slot money in the bank 2022 02 21

Belangrijke technicals:

 • Wat er met de aandelen van Moderna- en Pfizer gebeurt, voorspelt niet veel goeds... slot
 • Zoals het met de autosector gaat, zo gaat het met de wereldeconomie. En weet dat elektrische voertuigen de wereldeconomie niet zullen redden. Weinigen weten dat ze dit ook al probeerden rond 1920... totdat de grote crash plaatsvond in 1929 en de mensen zich plotseling realiseerden dat de werkelijkheid anders was.
 • slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag/dinsdag 21, 22 februari 2022 – Covid-19 gaat volledig over “Totale Controle” en een “Social Credit” systeem!


Bijgewerkte secties: Uranium, Bank & Fin. Aandelen, COVID-19 een complot?, 
Zonne & Zeldzame elementen, Landbouw, Zuid-Afrika, Grondstoffen op lange termijn,
Grondstoffen uitgedrukt in Goud, Miners & Goud versus SPX

Bij Covid-19 draait het allemaal om "totale controle". Degenen die zich niet aan de regels van de communistische leiders houden, zullen niet kunnen reizen, geen toegang hebben tot hun bankrekeningen, niet op restaurant mogen gaan,... kortom zware tijden voor degenen die niet doen wat de communistische leiders zeggen.

Welke toekomst wil jij voor je kinderen? Met het coronacertificaat wordt een digitale gevangenis gecreëerd voor je kinderen en je dierbaren. Engels gesproken met Nederlandse ondertitels.

Klik hier voor de video: COVID-19 een complot?


HET IS VOOR UW EIGEN VEILIGHEID.

 • Evacueren uit Oekraïne... maar enkel als je bent gevaccineerd! Het ministerie van Buitenlandse Zaken van Amerika heeft gewaarschuwd dat Amerikaanse burgers onmiddellijk uit Oekraïne moeten vertrekken vanwege de dreiging van een op handen zijnde invasie vanuit Rusland. De Amerikaanse ambassade en het consulaat in Polen hebben een bericht gestuurd waarin staat dat Amerikanen naast commerciële vliegreizen ook de landgrens met Polen kunnen oversteken.
 • Ze hebben niet eens een visum nodig, enkel een bewijs van COVID-vaccinatie! Anders zal de Amerikanen de toegang tot Polen worden ontzegd en gedwongen worden om in een land te blijven dat, volgens niet nader genoemde bronnen van de Amerikaanse inlichtingendiensten, op de rand van een totale oorlog staat.

HET IS VOOR UW EIGEN VEILIGHEID: HET DIGITALE FINANCIËLE SYSTEEM IS NIET VEILIG... VASTGOED IS NIET VEILIG!

 • Nu dat we weten dat premier Trudeau zomaar financiële eigendommen in Canada in beslag kan laten nemen, raden we je aan om alles wat je in Canada hebt, het land zo snel mogelijk uit te halen. Houd er rekening mee dat zoiets ook in andere westerse landen kan en zal gebeuren! Wat je ook hebt in het digitale financiële systeem, het is niet meer veilig!
 • Ben jij ook een van die eigenwijze vastgoedbeleggers/bezitters?! Zo ja, dan moet je de video bekijken. Dit verklaart precies wat er nu gebeurt en hoe de eigenaren van onroerend goed op het punt staan te verliezen. Het scenario van de video houdt geen rekening met de evolutie van de valuta. Een crashende valuta draagt enkel maar bij aan de verliezen en meestal maakt het elke verkoop van onroerend goed onmogelijk. In het beste geval schommelt het rendement op onroerend goed in de EU rond de 3%. Dat is vóór belastingen. [video enkel voor abonnees]

slot


Belangrijke fundamentals:

 • slot

Belangrijke technicals:

 • slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Vrijdag 18 februari 2022 – Op een ochtend zullen we wakker worden in een heel andere wereld: fortuinen zullen verloren zijn en fortuinen zullen gemaakt worden!


Bijgewerkte secties: Recessiebestendig hold, Biotech-Farma, Olie-aandelen, Aardgas

Op een ochtend zullen we wakker worden in een totaal andere wereld... en het kan dagen of weken duren vooraleer alles een beetje genormaliseerd is. Het enige probleem is dat we niet weten wanneer juist. Zoiets is gewoonweg onmogelijk te voorspellen. Wat we uit het verleden kunnen leren, is dat degenen die zich voorbereid hadden enorm konden profiteren nadat de ponzifraude ophield te bestaan.... en degene die zich niet voorbereid hadden, alles verloren. Fortuinen gaan verloren en fortuinen worden gemaakt.Waar kies jij voor? Het einde van de Goud Pool is een uitstekend voorbeeld. Maar dat geldt ook voor de gebeurtenissen in Argentinië, Cyprus, Operatie Gutt, Venezuela, de Mississippi Company en John Law, de Franse Assignaten, Zimbabwe, Libanon, Turkije,...

government helpFiatgeld geeft macht aan de overheid. Echt geld geeft macht aan het volk en is tegelijkertijd ook een bescherming tegen de overheid. De overheid wil dat je hun papier en/of digitaal geld gebruikt zodat ze de valuta kunnen gebruiken om oorlog te voeren en hun vrienden te verrijken, zodat ze het kunnen gebruiken om stemmen mee te ronselen, zodat ze miljarden kunnen doneren aan Afrika (en er hun commissie op krijgen), zodat ze kunnen doen alsof ze de lagere klasse helpen (een 4-daagse werkweek)... We komen nu op een punt waar dit niet langer meer mogelijk is. De problemen kunnen niet langer meer vooruit geschoven worden. We komen op een punt waar de directe legale diefstal en de onzichtbare belasting of diefstal (inflatie) tot een climax komt. Enkel de overheden en haar politici zijn verantwoordelijk voor wat er met de westerse wereld zal gebeuren.

Wat ze tegenwoordig het kapitalisme noemen, is geen kapitalisme. Wat ze democratie noemen, is geen democratie maar communisme. We zijn de laatste fase van de westerse beschaving ingegaan. Er is een enorm verschil tussen de kapitalist die werkt in een vrije markt en de kapitalist die werkt met hulp van de overheid. In het begin was de controle door de overheid minimaal en de vooruitgang van de westerse wereld werd niet belemmerd.

Er zijn twee manieren om rijk te worden. Eén is het produceren van rijkdom en het verhandelen ervan met andere mensen met een gezamenlijk voordeel. De tweede manier is rijkdom verwerven met geweld. Om het met geweld te verkrijgen, moet men ofwel een crimineel zijn, ofwel een gelegaliseerde crimineel. Dat is een persoon die de macht van de regering gebruikt om hem/haar speciale privileges te verlenen die niet aan concurrenten zijn toegekend en zo rijkdom verwerft met gelegaliseerd geweld, de kracht van de wet. Meer in onderstaande video.

Het is de bio-farmasector die de autoriteiten (politici) omkoopt om COVID-vaccinatie af te dwingen. Pfizer, Moderna, ... op dit moment verdienen ze 1.000$ per seconde. Maar blijkbaar gaan de zaken zo slecht voor de fabrikanten van deze vaccins, dat ze geen enkele verantwoordelijkheid dragen voor de mogelijke nadelige gevolgen van het massaal vaccineren van mensen.

De volgende video is een waarschuwing voor iedereen! Dit is het pad dat westerse regeringen volgen.


Belangrijke fundamentals:

 • De inflatie blijft stijgen... volledig zoals verwacht. Zie onderstaande grafiek. Velen realiseren zich nog steeds niet de inflatiekracht van deze grafiek.
 • xxxxxxx
slot slot
Trudeau en alle westerse wereldleiders hebben deze COVID-crisis opzettelijk gecreëerd om het echte probleem of het begin van hyperinflatie te maskeren. Tijd om wakker te worden... er is niet veel tijd meer om aan fysiek Goud & Zilver te komen! Geld is nep, maar schuld is echt!

Belangrijke technicals:

 • De olie-aandelen slot
 • Een conservatief koersdoel slot
 slot  
 48.000$ is een zeer conservatief koersdoel.    

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Woensdag/donderdag 16, 17 februari 2022 – Dit eindigt in een absolute ramp voor de mensheid. Het is al een ramp geweest en het gaat nog slechter worden.


Bijgewerkte secties: Juniors, Recessiebestendig (LOCG)

De premier van Canada, Justin Trudeau, beroept zich op een autoritaire noodwet om het protest van de truckers van het Freedom Convoy tiranniek de kop in te drukken. Hij is erger dan Pierre Trudeau, die jaren geleden Quebec al om zeep hielp en hij is net zo erg als Fidel Castro. Democratie eindigt altijd met communisme en tirannie.

Trudeau heeft van Canada een dictatuur gemaakt. Zijn reactie op de protesten van de vrachtwagenchauffeurs is een ‘beslissend moment’ voor de geschiedenis. De kans dat dit verhaal zonder bloedvergieten zal eindigen, wordt met de dag kleiner. Let op; Trudeau heeft nu ook volledige controle over alle bankrekeningen van de Canadezen en over al hun Crypto's! Enkel Canadezen met fysiek Goud & Zilver buiten het bereik van Trudeau zijn nog veilig!

Iedereen voorspelt een oorlog tussen Rusland en Oekraïne, behalve Rusland en Oekraïne (en Goldonomic). Biden en de Democraten hebben goede marketing nodig om ervoor te zorgen dat de Democraten komende november niet al hun zetels in het Congres verliezen! Poetin is echter veel te slim om in hun val te trappen... Het Westen zal zichzelf zonder elektriciteit en aardgas stellen als er iets stoms wordt gedaan. Poetin wacht gewoon af tot de westerse leiders zichzelf nogmaals belachelijk maken. De opperbevelhebber van de VS Biden, is goed voor het gesticht en zou het Witte Huis zo snel mogelijk moeten verlaten. De premier van Canada is niet beter en moet mogelijk de "de blauwhelmen" (VN-troepen) inschakelen om de protesten tegen de vaccinmandaten neer te slaan.

We leven op voet van oorlog met de globalisten (WEF, WHO,..)! Wanneer vrijheden worden afgenomen, is het einde van een imperium nabij. Laat je kinderen in geen geval deelnemen aan dit kredietsysteem. Onze tijd om te reageren loopt ten einde, het is tijd voor actie. Het enige dat we moeten doen is een massale nee laten zien tegen alle restricties.... en haal je spaargeld uit het systeem en stop het in fysiek goud en zilver buiten politiek bereik. Geef niet op!

Het fiat-geldsysteem hangt aan de beademingsmachine. In tegenstelling tot de jaren zeventig hebben we een schuldenoverschot in plaats van een spaaroverschot. Als je het wilt begrijpen, bekijk dan de geschiedenis. Wat nu gebeurt, is al vele malen in de geschiedenis gebeurd. Stop met werken voor waardeloos papier! In tegenstelling tot de jaren zeventig, waar de maatregelen werden genomen toen de inflatie net begon, kunnen ze nu geen weg meer op: ​​de rentetarieven bevinden zich op een historisch laag niveau, de schulden op een historisch hoog niveau, ... en covid bracht nog meer onevenwichtigheid tussen het aanbod van geld en de vraag naar goederen.

Sinds 1970 zijn we van een alleenstaande werkende ouder die nog een huis kon kopen, een auto kon kopen, de kinderen kon opvoeden, op vakantie kon gaan en nog steeds geld kon sparen voor later, naar ouders gegaan die beide moeten werken om een ​​hypotheek, auto, studies van de kinderen,.... te kunnen betalen. En politici durven dit voortgang te noemen?


Hoe rijk worden tijdens hyperinflatie: [enkel voor abonnees]

slot


De dollar heeft terminale kanker!

dollar cancerAlle problemen van de wereld, of het nu de truckers in Canada zijn of de problemen in Oekraïne, zijn terug te voeren tot geheime geldcreatie en de leugens om alles te verdoezelen vooraleer het ontploft. Of het nu gaat over de vrachtwagenchauffeurs in Canada, over wat er gebeurt in Oekraïne, over wat er gebeurt in de Zuid-Chinese Zee met betrekking tot Taiwan, of over wat er gebeurt in de Korea's, alle geopolitieke spanningen overal ter wereld zijn allemaal terug te voeren tot geld. De hoeveelheid geld die wordt gecreëerd is waanzinnig veel groter dan wat bekend en gepubliceerd is.

slot

 

slot slot
"Alles" in de VS is "made in China"  De Europese "handelsbalans" is nog steeds positief.

Een ding dat niet liegt, is de stijgende prijsinflatie, wat wijst op een dramatisch depreciërende valuta. In het afgelopen jaar is de prijs van aardgas met 81% gestegen, de prijs van ruwe olie is met 66% gestegen, landbouwgrondstoffen zijn met 24% gestegen, de huur stijgt met 13%, de prijzen van tweedehands auto's zijn met 44% gestegen, benzine is met 36% gestegen, de veeprijzen zijn met 20% gestegen, hout is met 15% gestegen, koffie is met 92% gestegen, prijzen van hotels zijn met 37% gestegen en de CPI (Consumer Price Index) is slechts met 7,5% gestegen.meat protection wall mart feb 22

Een video van een Walmart-shopper toont een steak met een soort kippengaas errond, in een TikTok-post die viraal ging. Sommige supermarkten nemen extra maatregelen om te voorkomen dat artikelen worden gestolen, maar een Walmart in Florida tilt naar verluidt de zaken naar een ander niveau. Dit doet me denken aan de aardappelvelden met draad errond in Oost-Europa. Boeren moesten erg inventief zijn als ze niet wilden dat hun oogst werd gestolen door hongerige kameraden die uitgehongerd waren door de communisten.

We komen in een situatie terecht waarin geld (valuta's) steeds minder koopkracht heeft en in een ernstige economische crisis waar de werkloosheid veel slechter is dan openlijk wordt toegegeven. 

 


Belangrijke fundamentals:

 • De inwoners van San Francisco worden aangespoord om een ​​dakloze in huis te nemen (net zoals gebeurde in Moskou in 1917).
 • Wat gebeurt er wanneer stijgende prijzen botsen met blutte consumenten? Er ontstaat een ernstige depressie. De grote hyperinflatoire depressie van de 21e eeuw.

slot

Belangrijke technicals:

 • slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag/dinsdag 14, 15 februari 2022 – Kan de Fed aub stoppen met liegen? Het is onmogelijk om inflatie te bestrijden met rente!


Bijgewerkte secties: Werelbeurs indices, Grondstoffen uitgedrukt in goud,
Lange termijn beursindexen, Royalty's, Majors

Als je te ver gaat, kunnen de zaken zich tegen je keren! Als mensen beseffen dat ze burgers zijn en geen lijfeigenen, kan de situatie snel erg lelijk worden. De Canadezen geven niet op. In België, Frankrijk en tal van andere Europese landen begint men soortgelijke protesten te organiseren... en zoals we al verwachtten, hebben de lokale autoriteiten de protesten verboden. (Ze staan ​​niet langer toe dat mensen opkomen voor hun vrijheid! Een déja vu van wat vroeger de DDR was.) "In de EUSSR is er ook geen vrijheid meer. Wat we nu ervaren is tirannie. Trudeau, Macron, Verlinden, Rutte, Scholz,...zijn een belediging voor de mensheid! De Canadese vrijheidsbeweging is erg goed georganiseerd en het bevriezen van hun fondsen of gerechtelijke bevelen zullen geen impact hebben. Dit kan wel eens uitmonden in een burgeroorlog.

powel money machine


Centrale Bankiers maken me ziek door steeds weer dezelfde leugens te proberen verkopen. Centrale Bankiers zijn niks anders dan gesofisticeerde criminelen die financieel ongeschoolde mensen misleiden. Dat geldt ook voor de meeste politici die de mainstream media en de politie gebruiken om hun burgers onder controle te houden.

"Inflatie is een meer dan proportionele groei van de geldhoeveelheid... rente is de prijs van geld."

Inflatie is een meer dan proportionele groei van de geldhoeveelheid. Rente is de prijs van geld. Dit zijn twee verschillende dingen. Als en wanneer de tijd komt dat de rente stijgt, zullen de centrale banken ongetwijfeld blij zijn dat de massa hun leugens blijft geloven. Turkije is een recent voorbeeld van de leugen wat betreft de verhouding tussen rente en inflatie. Venezuela is een ander voorbeeld. De rentetarieven in Turkije zijn hoog. In Venezuela nog hoger! De enige manier om inflatie te stoppen, is door te stoppen met het creëren van geld. Wanneer centrale banken stoppen met het creëren van geld omdat ze minder staatsobligaties uitgeven en/of meer staatsobligaties (en andere financiële instrumenten) terugkopen, dan stijgen de rentetarieven omdat de geldhoeveelheid daalt.

Price changes since jan 2021Een centrale bank kan de rente verhogen maar dit heeft geen enkele invloed op de inflatie. Wat er echter zal gebeuren, is dat rentegevoelige activa beginnen te dalen: schatkistpapier, obligaties, aandelenmarkten, onroerend goed, ... Dit zal het economische en financiële systeem van de westerse wereld nog meer in gevaar brengen en kan resulteren in een ernstige crisis, burgeroorlog en oorlog.

De niet-gemanipuleerde inflatiecijfers zijn veel hoger dan de belachelijke 7,3% die de Fed meedeelde. (Idem voor de officiële cijfers in de EU.) De inflatie is zelfs hoger dan de 15% die de specialisten van Shadow Statistics berekenden. Iedereen met een beetje gezond boerenverstand en een rekenmachine kan het uitzoeken. Een vlugge blik op enkele producten (zie tabel links), laat zien dat het cijfer veel hoger moet zijn. De tabel betreft de prijzen in de VS maar je kan gemakkelijk zelf de oefening maken. Vergelijk je energiefactuur, de benzineprijzen, je uitgaven in de supermarkt etc. eens met 1 of 2 jaar geleden. Maar wij vertellen je leugens en de msm vertelt je de waarheid. Of is het toch andersom?

"Fortuinen zullen verloren gaan en fortuinen zullen worden gemaakt."

Denk eraan dat het niet de prijzen zijn die stijgen maar eerder de waarde van het fiatgeld is die daalt (we hebben bewijs van deze verklaring in de sectie Grondstoffen uitgedrukt in Goud). En dit is nog maar het begin. We verwachten dat het erger zal worden naarmate de gevaarlijke westerse leiders (criminelen) fiatgeld blijven drukken en uitgeven. Houd er rekening mee dat, aangezien de hele westerse wereld hetzelfde spel speelt, het moeilijker dan ooit zal zijn om ervoor te zorgen dat je spaargeld en koopkracht veilig blijven. Maar als de tijd daar is, zullen degenen die zich voorbereid hebben, worden beloond.

Er zal geen crash zijn op de aandelenmarkten. In ieder geval niet voor 2029-2030 en wanneer uitgedrukt in fiatgeld. In Echt Geld zal het verhaal er compleet anders uitzien en erg somber zijn. [zie de sectie voor lange termijn beursgrafieken voor meer informatie - bekijk vooral de grafieken van Venezuela, Argentinië,...]


Heb jij ook een schoenenpoetser die je rijk zal maken?

Shoe shine 2022 02 11Misschien heb je een abonnement op een van de 'zogenaamde' financiële tijdschriften die worden beheerd door mensen die geen idee hebben wat inflatie is. Er zijn er genoeg. Of misschien neem je tips aan van een 20-jarige blogger die het verschil niet weet tussen een aandeel en een obligatie. Deze zijn er ook volop.

Goede financiële adviseurs zijn schaars. In de jaren negentig deden de banken en authoriteiten er alles aan om zich te ontdoen van adviseurs die de schaduwzijde van de bankiers en brokers zichtbaar maakten voor het publiek. Tegelijkertijd zijn veel ervaren financiële adviseurs overleden of met pensioen.

"Sinds de jaren negentig heb ik de kwaliteit van de financiële media sterk zien achteruitgaan."

Belangrijke waarschuwing: de meeste financiële adviseurs en de meeste beleggersbrieven zijn geschreven door onervaren yuppies die nooit een serieuze marktcorrectie en/of crash hebben gezien. Hen volgen is spelen met je financiële welzijn. De gemanipuleerde financiële markten van vandaag zijn een gevaarlijke roulette. Net zoals de crypto's zijn. Ze zullen blijven stijgen zolang de manipulatie werkt. Je spaargeld in dit digitale, financiële systeem houden is zeer gevaarlijk geworden. Bij een mogelijke bankencrisis, valutacrisis of bail-in, kan er zomaar een deel van je spaargeld in de rook opgaan. Je spaargeld aanhouden bij een bank of broker is dan ook erg gevaarlijk geworden.

Tijdens de jaren 1920 tot 1929 kwam het beste financiële advies van de schoenenpoetsers, de bell boys, taxi chauffeurs,... tegenwoordig heb je de moderne versie hiervan: de finfluencers, bloggers, ... enz. Zolang ze geld blijven drukken, zullen we geen crash zien en zullen de aandelen blijven stijgen. De aandelenmarkten in Turkije, Venezuela, Argentinië,... blijven allemaal stijgen. Gecorrigeerd voor de lagere valuta's en vooral wanneer ze worden uitgedrukt in Echt Geld, crashen ze. Onthoud dat je spaargeld, portfolio en vastgoed bij hoge inflatiepercentages in een mum van tijd bijna niets meer waard zullen zijn: er zullen meer en meer miljonairs en zelfs miljardairs zijn ... maar ze zullen niets hebben en arm zijn !

"Het probleem waarmee we worden geconfronteerd, is dat de nominale prijs van aandelen en vastgoed zal blijven stijgen, terwijl de echte prijs zal crashen!"


Belangrijke fundamentals:

 • Op dit moment is er een ernstig leveringsprobleem van xxxxxx!
 • Wat heb je eraan als de aandelenmarkt 100% stijgt maar de valuta crasht? Turkije is er het levend voorbeeld van. (zie de sectie voor langetermijngrafieken)

TR20 candle4

Belangrijke technicals:

 • slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Vrijdag 11 februari 2022 – Het Canadese truckersprotest krijgt navolging over de hele wereld.


Bijgewerkte secties: Vastgoed in Turkije, Vastgoed in Zuid-Afrika

Het Canadese Freedom Convoy krijgt navolging over de hele wereld: Nieuw-Zeeland, Frankrijk, België, Nederland... De mensen hebben genoeg van deze regeringstirannie. Wat we vandaag als regering beschouwen, is niks anders dan georganiseerde misdaad en heeft niks te maken met democratie. Het is zo erg geworden dat de autoriteiten geen democratische manifestaties meer toestaan! Genoeg is genoeg en de tijd is gekomen voor het volk om op te staan ​​en zich te ontdoen van alle politieke psychopaten die de burgers verkopen aan het globalisme.

Poolse immigranten arriveerden in Ottawa met duizenden Poolse worstjes en brood voor de vrachtwagenchauffeurs. "We wilden niet in het communisme leven, we wilden in een vrij land leven maar hier leefden we de laatste twee jaar als gevangenen." Deze mensen hebben uit de eerste hand ervaren hoe communisme is (dit is wat we nu in de meeste delen van Europa hebben). Persoonlijk herinner ik me hoe het was toen ik tot 1989 naar Oost-Berlijn en communistisch Europa (USSR) reisde. Ik weet dat het niet grappig was en ik weet dat we vandaag in de EUSSR precies dezelfde situatie hebben als jaren geleden in de USSR. Na de val van de Berlijnse Muur in 1989, verspreidde het communisme zich helemaal naar het Westen. Helaas zijn de huidige woke generatie (millennials) ggebrainwashed door een door de overheid gecontroleerd onderwijssysteem. Tijd voor hen om een ​​goede les te krijgen.

Wat er vandaag gebeurt, gaat niet over Covid, maar over de totale controle over ons allemaal! Liefhebbers van crypto moeten weten dat digitaal geld deel uitmaakt van het plan.


property or gold

Het idee dat vastgoed een veilige belegging is die ook voldoende bescherming biedt tegen inflatie lijkt voor de meeste beleggers wel een wetmatigheid te zijn. Het idee dat vastgoed een veilige belegging is die ook voldoende bescherming biedt tegen inflatie lijkt voor de meeste beleggers wel een wetmatigheid te zijn. In tegenstelling tot wat je misschien denkt, beschermt vastgoed je koopkracht onvoldoende tijdens periodes van hoge inflatie. De vastgoedprijzen zullen stijgen, maar dat zegt niets. Tijdens hoge inflatie stijgen de prijzen van alles, van amandelen tot toiletpapier.

De vastgoedprijzen moeten hard genoeg stijgen om in ieder geval gelijke tred te houden met de andere prijsstijgingen, anders verlies je koopkracht. En daar ligt het probleem met de zeer hoge inflatie. Tijdens de hyperinflatie van Weimar Duitsland, daalde de prijs van een woning uitgedrukt in Amerikaanse dollars. De prijs daalde ook uitgedrukt in Goud.

"De mark daalde sneller dan de binnenlandse prijzen stegen. Berlijnse appartementen die voor de oorlog een waarde hadden van 10.000$ konden worden gekocht voor slechts 500$."

Wie de vastgoedprijzen in Duitse mark bekeek, zag prijsstijgingen zover het oog reikte, maar wie dezelfde prijzen uitdrukte in een stabiele munt als de dollar, kreeg plotseling te maken met een prijsdaling van maar liefst 95%. Vóór de hyperinflatie kon een buitenlander met 10.000$ cash één appartement kopen. Een paar jaar later kon hij met diezelfde hoeveelheid cash maar liefst twintig appartementen kopen. Met andere woorden, met slechts 2 of 3 gouden munten kon men een hele straat kopen. Hetzelfde verhaal in Manhattan waar men met 2 of 3 gouden munten een wolkenkrabber kon kopen. Wanneer een valuta zijn fiatwaarde verliest, hebben de zaken de neiging om snel en heftig te gaan.

Tegenwoordig kan men in Venezuela een mooi huis kopen voor 10.000$ (5 x 1 oz. gouden munten)... en de prijzen blijven naar beneden glijden. In Turkije daalde vorig jaar de gemiddelde prijs van vastgoed met de helft nadat de Turkse lira crashte. Ook hier compenseerde de stijgende vastgoedprijzen de inflatie en de zwakkere lira niet. In Zuid-Afrika worden huizen, uitgedrukt in dollars, voor bijna niets verkocht. Zie Vastgoedsecties: Vastgoed in Turkije en Zuid-Afrika.

De overheid is een ander probleem dat dikwijls tot ernstige problemen met vastgoed kan leiden. Wanneer vastgoed- en huurprijzen te snel stijgen, staat de politiek onder druk om huizen voor iedereen betaalbaar te houden. Eerst zullen ze proberen om vastgoedbeleggingen wat minder aantrekkelijk te maken, maar op een gegeven moment zullen ze gewoon de huurprijzen fixeren. Men zal dus prijscontroles invoeren.

Houd er rekening mee dat de prijsstijgingen nooit zo groot zullen zijn als die voor goud en zilver. Dit is de reden om te focussen op edelmetalen en de vastgoedmarkt grotendeels te negeren. Wees geduldig en binnenkort zul je kunnen profiteren van de idiotie van de massa die zonder reden blijft geloven in stenen en mortel.

Ook niet onbelangrijk; weet dat uitgedrukt in Echt Geld of Goud, de prijs van vastgoed al enkele jaren aan het zakken is. Zie de afbeelding op de homepage voor Belgisch vastgoed uitgedrukt in Goud. Onthoud dat vastgoed geen belegging is en een dak boven je hoofd altijd geld kost.


Belangrijke waarschuwing: de meeste financiële adviseurs en de meeste beleggersbrieven zijn geschreven door onervaren yuppies die nooit een serieuze marktcorrectie en/of crash hebben gezien. Hen volgen is spelen met je financiële welzijn. De gemanipuleerde financiële markten van vandaag zijn een gevaarlijke roulette. Net zoals de crypto's zijn. Ze zullen blijven stijgen zolang de manipulatie werkt. Je spaargeld in dit digitale, financiële systeem houden is zeer gevaarlijk geworden. Bij een mogelijke bankencrisis, valutacrisis of bail-in, kan er zomaar een deel van je spaargeld in de rook opgaan. Je spaargeld aanhouden bij een bank of broker is dan ook erg gevaarlijk geworden.


Belangrijke fundamentals:

 • De renteverhoging van de Fed zal de Hyperinflatoire Grote Depressie van de 21e eeuw nog versterken. slot
 • De kunstmarkt is oplichterij! slot
slot slot
   
slot

Het productieproces verhuisde naar China.
Eigenlijk werd het weggejaagd naar China door politici die de wetgeving,
regelgeving en belasting op de lokale fabrikanten bleven verhogen...
en omdat "Wij, het Volk" het allemaal lieten gebeuren.

Belangrijke technicals:

 • xxxxxx starten een nieuwe bull run ... tot veel hogere niveaus!
 • slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Woensdag/donderdag 9, 10 februari 2022 – Ottowa kondigt de noodtoestand af vanwege het antivax-truckersprotest in de Canadese hoofdstad.


Bijgewerkte secties: Goud-$, Rupee & Goud, Zwitserse Frank & Goud, Euro & Goud, 
Candollar & Goud, Brits pond & Goud, Zilver, US dollar, Zweedse kroon & Goud,
Aussie & Goud, Yen & Goud, SA Rand & Goud, Ruwe olie

 

De burgemeester van Ottawa heeft de noodtoestand uitgeroepen, tien dagen nadat een konvooi van boze vrachtwagenchauffeurs en demonstranten de Canadese hoofdstad bezette tegen de Covid-vaccinmandaten. Jim Watson zei dat de situatie "volledig uit de hand loopt" en een ernstige bedreiging vormt voor de bewoners. De demonstranten zijn nu talrijker dan de politie in de stad. Een paar honderd vrachtwagenchauffeurs hebben het centrum van Ottawa tot stilstand gebracht en wegen geblokkeerd met hun voertuigen, opleggers en tenten. De politie is begonnen met het in beslag nemen van diesel en benzine van de truckers, om het voor hen onmogelijk te maken om zich nog warm te houden... en beginnen zowel de truckers als de vreedzame demonstranten te treiteren in Ottawa, Toronto, Montreal,...

Langzaamaan sijpelt het nieuws over de opstand ook door in de MSM in de EUSSR. Ook in de EUSSR begint men soortgelijke opstanden te organiseren, aangezien het Covid-narratief nu snel terrein begin te verliezen. Hoog tijd als je je realiseert dat elke persoon die Covid heeft maar in het bezit is van een geldige QR-code, vrij kan reizen en anderen kan besmetten! Hoog tijd om te beseffen dat drievoudig gevaccineerde personen meer kans hebben om in het ziekenhuis te worden opgenomen. Met andere woorden, de vaccins doen het tegenovergestelde van wat de gezondheidsautoriteiten beweerden. Het verplicht maken van vaccinatie maakt het probleem eigenlijk erger, niet beter.

De Canadese regering overtreedt nu al twee jaar de wet, net als regeringen in veel andere landen. Hoog tijd dat de mensen dit stoppen! De hele wereld kijkt nu naar de Canadese truckers. Wat er in Canada gebeurt, zal waarschijnlijk de hele westerse wereld beïnvloeden. Westerse regeringen hebben niet enkel de grondwet en lokale wetgeving overtreden, het rechtssysteem heeft de illegale activiteiten ook goedgekeurd en zelfs verdoezeld. Montesquieu draait zich om in zijn graf.

Nu lafaard en communist Trudeau is gevlucht naar een geheime schuilplaats in de VS, presenteert Pierre Poilievre zichzelf als de toekomstige premier van Canada. Als hij wordt verkozen, zal hij waarschijnlijk een van de weinige hooggeplaatste politici zijn die weet wat inflatie is en hoe deze te beheersen. Pierre weet ook heel goed hoe een goede regering eruit ziet. Wat we nu zien is tirannie, domheid en een aanfluiting van goed bestuur. En Belgie, Nederland, de EU...moeten hiervoor niet onder doen. Integendeel. De EUSSR is een MONSTER gecontroleerd door 54.000 NIET-VERKOZEN SMERIGE PENNELIKKERS. China kan het niet beter doen.p.s.

 • Bekijk ook Pierre's andere video's over inflatie, schulden en over gezond geld. Hij legt duidelijk uit wat "inflatie" en "geld" zijn... en het is niet wat die andere politici en hun MSM beweren dat het is. Hij is een goed voorbeeld van hoe een goede leider moet zijn!
 • Afgelopen week stonden er 2 artikels in een Belgische krant (De Standaard) over inflatie. Het lezen ervan maakte me ziek. Echt ongelooflijk dat dit soort zever in 2022 aan het publiek wordt verkocht. Dit zegt alles over de huidige samenleving.

Hier is een korte samenvatting van de recente gebeurtenissen in Canada:

Het Canadese leger heeft zich "incompetent" verklaard op de vraag om de politie te helpen bij het beëindigen van de protesten. Een legerwoordvoerder zei: "De Canadese strijdkrachten zijn niet betrokken bij de wetshandhaving en er zijn geen plannen om dit te veranderen."

Het schenken van benzine werd door de politie verboden en het stadsbestuur van de hoofdstad liet het in beslag nemen. Kort daarna verklaarde een rechtbank dat dit onwettig was en dat de in beslag genomen benzine moest worden teruggegeven. Burgers maakten er grappen over en liepen met lege jerrycans langs politiecontroles.

Vrachtwagenchauffeurs hebben de banden van hun trucks gehaald om te voorkomen dat ze worden weggesleept. Maar dat is waarschijnlijk niet nodig want veel sleepbedrijven tonen solidariteit met de truckers.

Ondertussen overwegen ook particuliere reders om havens te blokkeren! De eerste pogingen zijn al gedaan.

Belangrijke waarschuwing: de meeste financiële adviseurs en de meeste beleggersbrieven zijn geschreven door onervaren yuppies die nooit een serieuze marktcorrectie en/of crash hebben gezien. Hen volgen is spelen met je financiële welzijn. De gemanipuleerde financiële markten van vandaag zijn een gevaarlijke roulette. Net zoals de crypto's zijn. Ze zullen blijven stijgen zolang de manipulatie werkt. Je spaargeld in dit digitale, financiële systeem houden is zeer gevaarlijk geworden. Bij een mogelijke bankencrisis, valutacrisis of bail-in, kan er zomaar een deel van je spaargeld in de rook opgaan. Je spaargeld aanhouden bij een bank of broker is dan ook erg gevaarlijk geworden.


 Belangrijke fundamentals:

 • Ongelooflijk maar waar. Aardgas en kernenergie zijn weer geclassificeerd als groene energie en bovendien heeft een Franse president met de naam Macron ook openlijk verklaard dat Frankrijk weer meer kolen zal gaan gebruiken om elektriciteit op te wekken. De groene leugen is aan het uit elkaar vallen, net zoals het officiële verhaal rond covid. Ik vraag me wat er zal gebeuren met de elektrische voertuigen...?
 • In een tijd waarin de EU steeds meer aardgas uit Rusland moet importeren, maken de EUSSR-politici het Poetin en Rusland wel erg moeilijk?! Bekijk even onze PF-grafiek van aardgas. Wat was de prijs was van aardgas in 2005-2006 en 2008? Het antwoord is 15 en 13$! Van 2000 tot 2005 waren de kosten van aardgas gemiddeld dubbel zo hoog als nu (9,5$). Bekijk ook de PF-grafiek van ruwe olie en sta versteld van wat de prijs was in 2008 en 2011-2012. Houd er ten slotte rekening mee dat de overheid wettelijk het grootste deel van de energiekosten steelt door middel van belastingen (minimaal 60% tot 70%).
 • xxxxxxx zal de komende 5 jaar waarschijnlijk ten minste 10$/ADR aan dividenden uitkeren.
 • xxxxxxx: sterke productiegroei verwacht voor 2022. 
 • xxxxxxx is een goede belegging voor de komende 2 jaar. slot
slot Screen Shot 2022 02 07 at 11.45.13 AM
 

Nog een bewijs dat digitaal geld zeer gevaarlijk is
voor uw financiële gezondheid. De overheid kan en zal  uw geld in beslag nemen wanneer ze dat willen.

Belangrijke technicals:

 • Correlaties komen en correlaties gaan... en het lijkt erop dat de correlatie tussen slot
 • De Goudpool (overheid) is de grootste goud- & zilvermanipulator. Net zoals het was tijdens de jaren 1960-1970 voor de Bank Holiday, waarna de prijs van Goud verdubbelde. Dit was slechts het begin.
 • xxxxxx steeg met 6%. Zie pf in de sectie voor xxxxx
 • xxxxxx steeg 5%. Zie pf in de sectie voor xxxxx
 • xxxxxx steeg 5%. Zie pf in de sectie voor xxxxx
 • De meeste valuta (FOREX) bewegen zijwaarts ten opzichte van elkaar... wat het resultaat is van de internationale manipulatie ofwel Swap-overeenkomsten door de FED en de ECB. Als men zoveel fiat-valuta uit het niets kan creëren als nodig is...dan is bijna alles mogelijk...totdat het niet meer werkt. Valuta's zijn eigenlijk niets waard. Of je nu Ponden, Dollars, Euro's, Yen, Rand,... hebt, aan het eind van de rit wanneer de bubbel barst, zal het niet veel verschil uitmaken.
slot facebook 3 feb 2022
 Rente is de prijs van geld, van een valuta!  Het is gecreëerd uit het niets en het zal eindigen als niets! 

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag/dinsdag 7, 8 februari 2022 – De echte reset gebeurt altijd versus Goud (& Zilver)!


Bijgewerkte secties: Wereldbeurs indices(gedeeltelijk)

“Onder het mom van covid creëert men geld als gekken. De restricties zijn er om onlusten een halt toe te roepen wanneer de instorting plaatsvindt."

Als je toevallig ook zo een van deze sterren van de Mainstream Media kent, geef ze dan alsjeblieft een schop onder hun kont en laat het ons weten! We vragen ons echt af hoe de MSM en politici vanonder deze leugens uit zullen geraken? In Ottawa lieten alle sleepbedrijven aan Trudeau weten, dat ze geen sleepwagens naar de binnenstad konden sturen omdat alle chauffeurs thuis zijn met Covid.

"Het zal Goud & Zilver zijn en veel ellende."


overnight repos LT 2022De inflatie is in december met 7% gestegen, het hoogste cijfer in 40 jaar. Geen verrassing voor ons. We hadden dit verwacht en verwachten nog hogere cijfers. Benieuwd welk verhaal de authoriteiten en MSM daarover zullen proberen te verkopen. Onthoud in elk geval dat we de exponentiële fase van de geldcreatie bereikt hebben en dat er steeds meer fiatgeld zal nodig zijn om het financiële systeem in leven te houden. Hogere rentetarieven zullen het niet kunnen stoppen. Meer geld richting de aandelen-, obligatie- en onroerendgoedmarkten sturen, zal niet werken en zal de inflatie niet stoppen. De inflatiecijfers manipuleren zal ons niet redden en Oekraïne en Poetin de schuld geven zal ons ook niet redden.

Er zijn niet veel activa die je nu kunnen redden. Het wordt Goud & Zilver of het wordt ellende. Dat is de afgelopen 6.000 jaar al zo geweest, politici en centrale bankiers zullen dit niet kunnen veranderen. Echt niet! Binnenkort zal het publiek ontdekken dat de verstoringen in de toeleveringsketen ook niets meer zijn dan de zoveelste vuile leugen!

Dit is hyperinflatie (zie grafiek). De situatie is even slecht in de EUSSR, Japan en Engeland!

Of de prijs van Goud & Zilver stijgt of daalt, is totaal irrelevant. Binnenkort zijn er mensen met geld (Goud & Zilver) en mensen zonder geld (bankdeposito's, obligaties, aandelen, vastgoed, kunst, crypto's,...). 

In plaats van te discussiëren over crypto's, hogere of lagere aandelenmarkten, hogere of lagere vastgoedmarkten,... kan je beter je tijd gebruiken om de enige activa te verwerven waarmee je kan overleven: Goud & Zilver.


Belangrijke fundamentals:

 • De FED koopt 125% van alle obligaties. Jawel 125%. Dit komt omdat het niet enkel alle nieuwe obligaties opkoopt maar ook alle obligaties uit China en Rusland die weer op de markt worden gebracht.
 • Bent jij ook zo'n slimmerik die onroerend goed koopt op de top van de markt (sinds 1737) omdat je ten onrechte denkt dat iets huren weggegooid geld is? (zie originele foto in de sectie vastgoed). Het is verstandig om onroerend goed te kopen als het spotgoedkoop is en niemand het wil (zoals na een oorlog) en het te verkopen als het erg duur is en niemand gelooft dat de prijs zal crashen en/of dat we een nieuwe oorlog kunnen krijgen.

huizenprijzen 300j

 • En nee, nominale rentevoeten en het algemene renteniveau hebben geen enkele invloed op de prijs van Goud & Zilver! Enkel de reële rente is van belang.
 • En de rentevoet is de prijs die men moet betalen voor geld en het niveau heeft niets te maken met inflatie (zoals de Centrale Bankiers je graag willen laten geloven).
slot slot

 Goud is spotgoedkoop...
maar de massa ziet het nog steeds niet. 

 De Fed-balans = creatie van nieuwe valuta.
Alle monetaire cijfers zijn nu in HYPERINFLATIE-modus! central bank assets 2022 02 05

Belangrijke technicals:

 • xxxxx is koopwaardig op het huidige niveau. xxxxx zijn koopwaardig op het huidige niveau (maar vergeet onze waarschuwing niet over digitale activa en hedgeposities).
slot slot
   
slot  
 xxxxx heeft zojuist een sterke steun (bodem) bereikt.
Dit is een ETF en mag niet als belegging worden gekocht.
 

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Donderdag/vrijdag 3, 4 februari 2022 – Overheden (incl. Centrale Bankiers), hun overheidsambtenaren & de mainstreammedia zijn onze grootste vijanden!


Bijgewerkte secties: klik hier om te zien wat de Canadezen doen met de leugens!

De politici besloten de wereld te vaccineren... tegen een of andere griep. Gevaccineerde mensen worden echter nog steeds ziek.  Mensen die de booster kregen, worden nog steeds ziek. Gevaccineerde mensen met QR-code worden nog ziek en besmetten anderen. Hieronder is het resultaat te zien van het Frankenstein-beleid van de idiote politiekers. Echt pijnlijk om te zien dat de goedgelovige massa zich nog steeds niet afkeert van deze idiote politici?!

vaxxed the world 2022 01 30

Vrijheidskonvooi 2022 & het Canadese fake nieuws!? Zoals we al verwacht hadden rept men er met geen woord over in de Europese communistische mainstream media... of ze doen alsof het fake nieuws is en slechts iets marginaals van een kleine groep extremisten. Justin Trudeau, premier van Canada (slechter dan zijn vader Pierre Trudeau) zegt dat het Truckers For Freedom-konvooi een "kleine marginale minderheid" is met "onaanvaardbare opvattingen". Merk op dat deze man zichzelf aan de macht heeft gekocht met behulp van de mazen in de Canadese wetgeving en met een minderheid van Canadese stemmen (30%). Waar hebben we nog soortgelijke criminele acties gezien? België, Nederland, Frankrijk, de U.S.A....? Het wordt hoog tijd dat "het volk" haar rechten terugneemt en zich ontdoet van deze politiekers.


"Als iedereen hetzelfde denkt, dan denkt er iemand niet na." George Patton

Een goede belegger zoekt naar situaties waarin de waarheid afwijkt van de consensus. Eigenlijk zou men zich ongemakkelijk moeten voelen bij een grote eensgezindheid op de aandelenmarkt (en op de vastgoedmarkt). Beleggers in technologieaandelen hebben dit de afgelopen weken aan den lijve ondervonden.

Bad government brings bad inflation. Deze video moet je zeker zien! Stop met het geloven van de leugens die door de regeringen worden verteld, want zij zijn de enige reden voor inflatie.

Ten tijde van zeepbellen (zoals nu), hebben fundamentals weinig of geen invloed op de realiteit van de financiële markten. Het is en blijft een bubbel tot het moment dat de bubbel barst. Meestal blijven de mensen en beleggers relatief gelukkig totdat de catharsis plaatsvindt. Dat is totdat ze besluiten om zes nullen van de munt te schrappen. Wat de meeste mensen niet beseffen, is dat er waarschijnlijk geen beurscrash zal zijn. Enkel de valuta crasht (Dollar, Euro, Pond, Yen, Bolivar,...). Een goed voorbeeld is de Bolivar. Door van de ene op de andere dag zes nullen van de Bolivar te schrappen, decimeren ze tegelijkertijd mensen hun portfolio, onroerend goed,... (zie onder, enkel voor abonnees)

 slot


Belangrijke fundamentals:

 • Dit is hoe ik en andere professionals te werk gaan wanneer we een 'grote' order moeten invullen: ze verkopen het papier (futures, ETF's,...) en kopen tegelijkertijd het fysieke. Dit is precies wat er vorige week weer gebeurde op de markt voor Goud & Zilver.slot
 • Het droevige feit, is dat het vrij duidelijk is dat we op weg zijn naar hyperinflatie. slot
 • Wat veroorzaakt al deze inflatie? slot

Als gevolg hiervan begint de prijsinflatie in de meeste westerse landen te stijgen. In Duitsland zijn de producentenprijzen 24% gestegen (dit reflecteert zich nog niet in de consumentenprijzen), de energiekosten stijgen tot een niveau waarop veel mensen niet langer de rekeningen kunnen betalen.

 • De aardgasprijzen slot

Belangrijke technicals:

 • Zo ziet het historische scenario eruit en krijg je een idee van wat we de komende jaren kunnen verwachten.
slot slot
Ze blijven valuta uit het niets creëren... zie de hockeystick-grafieken in de video Bad Government bring Bad Inflation.  Dit drijft de prijzen op de aandelenmarkt kunstmatig op ... totdat de nullen plots geschrapt worden en je portfolio crasht... evenals de waarde van je huis! In Venezuela gebeurde dit 3-4 keer op rij... waardoor portfolio en onroerend goed werden vernietigd.
slot slot
 Tegelijkertijd crasht de wisselkoers van de valuta. Verticale lijnen staan voor elke keer dat de valuta 99% van zijn waarde heeft verloren, wat vijf keer is gebeurd sinds 2012. De grafiek laat zien dat de valuta vanaf oktober 2021 ongeveer 46 miljard keer minder waard is dan in augustus 2012. Zoals de geschiedenis leert, is er zoals gewoonlijk maar één activa dat overleeft.

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


slot

Categories: Financieel Nieuws

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."