26
februari
2021

FEBRUARI 2021

Gamestop en het ganse financieel systeem is minder dan een kaartenhuisje!

 

 

[Most Recent Quotes from www.kitco.com] [Most Recent Quotes from www.kitco.com] koop je nog altijd papieren goud?
fysiek is tot $200 duurder fysiek is tot $11 duurder Koop je nog altijd fools gold?

OPMERKING:

 • Internetbeveiliging maakt het voor ons steeds moeilijker om e-mailberichten te verzenden en voor u om ze in uw inbox te ontvangen. Gelieve de volgende e-mailadressen in uw contactenlijst te zetten om dit probleem te vermijden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en controleer je spambox.
 • We raden aan om de site regelmatig te bezoeken. Vooral omdat interessante videos op YouTube gecensureerd worden!
 • Er staat VEEL waardevolle informatie in oudere updates, de moeite om eens terug te lezen.
 • Kaars- en PF-grafieken kunnen te allen tijde worden bijgewerkt, zelfs als ze niet worden vermeld in de "Bijgewerkte secties". 
 • Door de ongekende hoge vraag op de edelmetaalmarkten kunnen de responstijden op e-mails en telefoontjes langer zijn dan normaal. Het kan tot 2 werkdagen duren vooraleer we contact met je opnemen over transacties, transfers en andere services. Bedankt voor je geduld

Vrijdag 26 februari 2021 – Bitcoins zijn bullshit & het neerhalen van de Goudprijs voorbije woensdag, is compleet mislukt.

Bijgewerkte secties: Goud-$, Zilver, HUI, Indexen, (korte kaarsgafieken & PF)

bitcoin bubbleBitcoin zakt onder de 50.000$ na kritische geluiden van Yellen en Musk. Stelt u zich eens voor dat de prijs van al uw beleggingen - uw aandelen, uw pensioenportefeuille, uw huis,... - dit jaar plotseling met de helft daalt. Stel je nu voor dat de inflatie bovendien plotseling toeneemt, waardoor je kosten van levensonderhoud omhoogschieten.

De meeste miljonairs en miljardairs ontwijken legaal belastingen. Het is de middenklasse die de grootste belastingontduikers zijn. Ze kunnen zich geen dure boekhouder veroorloven, dus geven ze geen contante inkomsten aan en overdrijven ze met aftrekposten (maar ze kunnen een Coaching abonnement kopen bij Goldonomic). Men zal er alles aan doen om de gemiddelde belastingbetaler te laten betalen.

Voor de middenklasse zijn er veel manieren om aan belastingoptimalisatie te doen (zo min mogelijk belastingen betalen). De totale kosten ervan zijn voor de meeste mensen betaalbaar en de oplossing(en) ongecompliceerd. Omdat de Overheid en de Centrale Bankiers WETTELIJK een steeds groter deel van uw spaargeld stelen, wordt het een MORELE KWESTIE om er alles aan te doen wat u kunt, om de opbrengst van uw harde werk en spaargeld te beschermen.

"Democratie (socialisme-communisme) blijft bestaan zolang men het geld van de anderen kan uitgeven."

government helpGrootverdieners betalen nu al meer belastingen en door COVID-19 zal dit nog stijgen. Ze zullen natuurlijk ook meer verborgen (indirecte) belastingen betalen. Inflatie is altijd de beste belasting geweest en het kost altijd veel tijd vooraleer de massa beseft wat er aan de hand is. Met COVID en de exponentiële creatie van schulden en fiatgeld, wordt het een stuk erger ... VEEL ERGER.

Het is nu tijd om u voor te bereiden en uw financiën te herpositioneren. Uw belastingstarief zal stijgen en inflatie zal meer van uw koopkracht stelen. De meeste mensen beseffen niet dat er niet veel manieren zijn om deze belastingshel te overleven.

Vermogende erfgenamen zullen ook meer belastingen betalen. Belastingen op vastgoed gaan op verschillende manieren omhoog gaan. In de VS stelt Biden voor om het belastingtarief voor successierechten te verhogen van 40% naar 45% en om de bedragen van het te belasten landgoed waarop dit van toepassing is, te verlagen van 11,7 miljoen $ naar 3,5 miljoen $. 

Hoe kan Goud uw welvaart beschermen!? Voor veel mensen zijn successierechten en belasting op vastgoed een zware dobber. Het is tijd om nu actie te ondernemen om uw vermogen te beschermen en ervoor te zorgen dat wat u aan uw erfgenamen nalaat, niet wordt wegbelast.

"Goudstaven en Gouden en Zilveren munten worden al lang aangeprezen door erfrecht advocaten als een efficiënte en discrete methode om rijkdom van de ene generatie naar de andere over te dragen."

Met het voorstel om het niveau van successierechten al te laten stijgen vanaf 3,5 miljoen i.p.v. 11,7 miljoen dollar, zullen meer gezinnen gedwongen worden om het hogere belastingtarief te betalen. Een WIN-WIN-situatie voor de organisatoren van LEGALE DIEFSTAL (uw overheid). Een zelfde verhaal in Europa maar ietsje anders. Hierdoor vermindert het vermogen dat u aan uw erfgenamen kunt geven aanzienlijk, aangezien de overheid een veel groter deel van het geld van uw gezin zal afnemen. Neem contact met ons op en we bekijken welke strategieën het best bij u passen om uw vermogensoverdracht te maximaliseren...


HOE DURVEN ZE?! Deze verklaring maakt me ziek ... Powell wordt gek. Volgens Powell is er GEEN INFLATIE en zal de exponentiële stijging van de geldhoeveelheid niet resulteren in INFLATIE. En als dat wel het geval zou zijn, hebben de Centrale Banken alle instrumenten om de inflatie te verminderen en te stoppen. Met andere woorden, Powell, Yellen, Lafarge, ... denken dat ze SUPERMAN en SUPERWOMEN zijn.

Hoge grondstoffenprijzen hebben nu al invloed op de index voor consumentenprijzen. Volgens het Bureau of Labor Statistics gaven Amerikaanse consumenten in januari 2021 3,7% meer uit aan hun gemiddelde boodschappenmandje dan in januari 2020. 

"Elektrische voertuigen zijn niks anders dan een duur mode-item en zullen verdwijnen van zodra er geen geld meer uit het niets gecreëerd wordt"

De fantasie van batterijtechnologie komt niet overeen met de realiteit. Technologie is gedwongen om de verwachtingen van investeerders en groene politici na te jagen.  slot


Belangrijke fundamentals:

 • Margin debt of effectenkrediet is een goede maatstaf om te weten hoe speculatief investeringen zijn: hoe meer schuld er uitstaat, hoe speculatiever. We leven nu dus in de meest speculatieve periode OOIT.
 • Een ineenstorting van de obligatiemarkt resulteert in hogere rentevoeten en het einde van het financiële systeem. slotslot
Central bank assets vs gold 2021 02 17 TESLA 2021 02 23
slot Ja, er zijn echt nog steeds IDIOTEN die Tesla-aandelen kopen.

Belangrijke technicals:

 • BELANGRIJKE STEUN-niveaus kunnen zelfs door de BIS (Bank Int. Settlements), IMF, JP Morgan en Goldman Sachs niet doorbroken worden!

slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Woensdag/donderdag 24,25 februari 2021 – DE Grote Depressie van de 21e eeuw & de komende paradigmaverschuiving. 


Bijgewerkte secties: $-Goud & $-Zilver (korte kaarsgrafieken)

plunging interest ratesCentrale banken hebben de rentevoeten verlaagd (nog steeds) en kwantitatieve versoepeling (d.w.z. geldcreatie en het opkopen van financiële activa) doorgevoerd op een manier die onhoudbaar is. Dat veroorzaakte een boom in de activaprijzen, zowel direct (daadwerkelijke aankoop van de activa) als indirect. Deze vorm van versoepeling nadert zijn limieten omdat de rentevoeten niet veel meer kunnen verlaagd worden. Ook neemt het effect af en zijn er negatieve effecten op de economie en de markten. Tegelijkertijd zullen centrale banken die meer geld creëeren en activa kopen, meer negatieve reële en nominale rendementen veroorzaken, waardoor beleggers steeds meer de voorkeur zullen geven aan alternatieve vormen van rijkdom (bv. goud).

Hoewel ik niet precies weet hoe de paradigmaverschuiving zal plaatsvinden, denk ik dat het zeer waarschijnlijk is dat de stimuli van de centrale banken ergens in de komende jaren uitgewerkt zullen raken. Een enorme hoeveelheid aan schulden en toekomstige verplichtingen (bv. pensioen en gezondheidszorg) zullen niet kunnen gefinancierd worden met activa. Ik denk dat het paradigma waarin we ons bevinden hoogstwaarschijnlijk zal eindigen, wanneer het reële rendement op de rente zo laag wordt dat beleggers die de schuld aanhouden, zullen beginnen over te stappen op iets waarvan zij denken dat het beter is. En tegelijkertijd zal de grote vraag naar geld om schulden te financieren, bijdragen tot de “big squeeze”.

"De houders van schulden zullen een negatief reëel rendement ontvangen in valuta, wat de facto een vermogensbelasting zal zijn."

Op dat moment zal er niet genoeg geld zijn, er zal dus een combinatie moeten zijn van grote tekorten die worden gemonetariseerd, devaluatie van de valuta en grote belastingsverhogingen. Deze situatie zal waarschijnlijk de conflicten tussen de kapitalistische haves en de socialisten (have-nots) vergroten. 

Over de hele wereld zijn de ECHTE RENDEMENTEN OP OBLIGATIES NEGATIEF (werkelijke rendementen op obligaties = nominaal rendement - ECHTE inflatie. Opgelet, de ECHTE INFLATIE is minstens 8% op jaarbasis). Kortweg, al wie obligaties, schatkistcertificaten of valuta's aanhoudt, betaald de facto een vermogensbelasting!

real bond yields 2021 01 25

"Negatieve rentevoeten zijn een enorme transfer van rijkdom van de spaarders naar de regering en de schuldenaren."

In plaats van te luisteren naar de MODERNE taxichauffeurs,... (financieel advies op YouTube, Mainstream Media, Bankiers, Makelaars, beursprofeten, ed), is het belangrijk dat je je VOORBEREID op wat komen gaat (laat de laatste % winst voor de gokkers). Stap uit aandelen, obligaties, bankdeposito's, enz ... en in ECHT GELD (Goud & Zilver) en heb GEDULD. De dag dat je dit kan gebruiken om vastgoed (2 gouden munten voor een straat en 250 zilveren munten voor een huis), aandelen, obligaties,... te kopen, ligt om de hoek . Per definitie geraakt slechts een zeer klein deel van de beleggers op tijd uit het financiële systeem. Want zij zijn juist de reden achter de ONREDELIJK HOGE prijzen! 

slot

Er zijn beroemde verhalen die uit de tijd van de Grote Depressie voortkomen, zoals de slimme investeerders die al hun aandelen verkochten net voor de grote crash van 1929. Enkel de slimme investeerder deed dit, omdat het DE MASSA was die de aandelenkoersen zo hoog opdreef ... net hetzelfde zoals nu gebeurt met aandelen (en Bitcoin).

"Om schatrijk te worden, hoef je dit maar EENMAAL in je leven te doen!"

Joseph Kennedy dumpte zijn portfolio nadat hij aandelentips had ontvangen van een schoenpoetsjongen. En Bernard Baruch, één van de rijkste financiers op Wall Street, zei na de crash; taxichauffeurs vertelden u wat u moest kopen. Als jan en alleman je beursadvies geven, weet je hoe laat het is...

Belangrijke fundamentals: blijven van minder belang voor de waardering van aandelen en obligaties.

 • STAP UIT ZUID-AFRIKA! slot
 • slot
slot slot
Als de SCHULD te hoog is, worden valuta's waardeloos ...  ...men moet uit het financiële systeem stappen, in Goud.

Belangrijke technicals:

 • Een key reversal op de grafieken voor slot
 • Goud is tijdens de laatste bullrun overschaduwd door bitcoin. slot
 • We hebben een andere UITSTEKENDE indicator slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag/dinsdag 22,23 februari 2021 – Centrale Banken maken dezelfde fouten als John Law & hyperinflatie is een valuta gedreven gebeurtenis.


Bijgewerkte secties: Staatsobligaties in de EU, Bedrijfsobligaties

Het relaas is wat het is totdat men de REALITEIT inziet! Om één of andere reden weigeren de meeste mensen de WERKELIJKHEID te aanvaarden tot wanneer het te laat is! Verstarring, onwetendheid, hebzucht en angst spelen zeker een belangrijke rol.

gold coins us

“Hyperinflatie is niet iets vergezocht dat waarschijnlijk nooit zal gebeuren.”

Hyperinflatie is een erg destructief fenomeen. Onbeheersbare inflatie leidt tot devaluatie van de valuta en bizarre situaties, zoals een brood dat 200 miljard kost. De Amerikaanse econoom Philip Cagan was de eerste die hyperinflatie definiëerde. Hij stelde vast dat het fenomeen zich voordoet wanneer het inflatiepercentage van een land meer dan 50% per maand bedraagt. Op basis hiervan hebben de economen Steve Hanke en Nikolas Krus de Hyperinflatie-ranglijst opgesteld. In de video legt men de vijf ergste gevallen van hyperinflatie tijdens de afgelopen 100 jaar uit. De top vijf zijn Griekenland van na de Tweede Wereldoorlog, de Duitse Weimarrepubliek, de Federale Republiek Joegoslavië, Zimbabwe en het naoorlogse Hongarije. 

Goud heeft het eigenlijk beter gedaan dan de meeste beleggingscategorieën. Sinds 1971 is het langetermijnrendement van goud vergelijkbaar met aandelen en hoger dan dat van obligaties. Goud presteerde de afgelopen vijf, tien en twintig jaar ook beter dan veel andere belangrijke beleggingscategorieën.

gold performs

"We zijn klaar voor een enorme daling van de dollar en een grote stijging van de goudprijs."

Het verhaal is weer helemaal verkeerd en onsamenhangend. Veel onderzoeksrapporten van investeringsbankiers en hedgefondsen bouwen een verhaal op dat de economie sneller zal herstellen en sterker zal worden dan de Fed en de ECB verwachten op basis van alle stimuleringsmaatregelen. Het zal de centrale bank dwingen het monetaire beleid aan te scherpen, en dit zal slot

Degenen die nog steeds twijfelen, moeten al onze PF-grafieken uitgedrukt in goud in de belangrijke valuta eens nakijken. Uitgedrukt in de meeste valuta's, laten onze PF-grafieken in Goud een duidelijke en gestage UPTREND zien. Uitgedrukt in Dollar, toont onze PF-grafiek een UITBRAAK en een POSITIEVE TEST van de 2011 top. In het ergste geval zien we een Goudprijs van 1.680$. [al 45 jaar maak ik PF-grafieken en ze hebben me nog NOOIT op het verkeerde been gezet!] 

Een ander teken van stijgende inflatie is dat slot

Belangrijke fundamentals:

 • Er zijn tekenen dat de inflatie slot
 • slot

Belangrijke technicals:

 • Zilver aan 30$ slot
 • 1.800$ voor Goud is echt een koopje.

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Vrijdag 19 februari 2021 – Alle miserie komt door COVID-19 en Bill Gates houdt van kernenergie!


Bijgewerkte secties: inflatie index

gates winterHet ziet ernaar uit dat Bill Gates eindelijk geabonneerd is op Goldonomic en onze visie en analyse serieus neemt. Meer en meer mensen beginnen in te zien dat Global Warming niks anders is dan een hoax. Vergelijkbaar met het gat in de ozonlaag en de zure regen.

(Reuters) - Bill Gates heeft een bedrijf in kernenergie gefinancierd en zei donderdag dat het hoopt kleine geavanceerde kerncentrales te bouwen die elektriciteit kunnen opslaan als aanvulling op de electriciteitsnetten die in toenemende mate worden voorzien door bronnen zoals zonne- en windenergie. [we adviseren al jaren zo'n bedrijf]. We komen op een punt waarop zelfs de profeten van de hernieuwbare energie beginnen in te zien dat deze energiebronnen (zon, wind) niet werken.... en dat ze niets anders zijn dan een dure grap van de politiek. 

Vanwege de kou en het ijs bevriezen de windmolens en stoppen ze met het produceren van elektriciteit. Het wordt zo erg dat het de mensen in TEXAS 900$ kost om hun Tesla op te laden (vanwege de kou verliest een batterij sneller zijn lading). Hernieuwbare energie is een GRAP en steeds meer mensen beginnen dit te begrijpen. De toekomst is en zal KERNENERGIE zijn. Bedrijven die 'kleine kernreactoren' vervaardigen (zie sectie Uranium) zullen bevoorrecht zijn en hun aandeelhouders erg blij maken. 

Zelfs met minder vervuiling en minder CO2 (vanwege de Covid-depressie) hadden we zware winterstormen over de hele planeet. Zelfs in de Sahara heeft het gesneeuwd. [wat geldt voor de USA, geldt ook voor de EUSSR - zie video]. 

Zoals je zou kunnen verwachten, zijn de werkloosheidscijfers, armoede, mensen in nood, honger en depressie allemaal te wijten aan één of ander griepvirus dat ze COVID-19 noemen. Achterlijke politici, schizofrene virologen, politie die de belachelijke beperkingen afdwingen, gaan allemaal vrijuit ... terwijl zij de echte boosdoeners zijn. Ze zijn de bron van de recessie en depressie. Politici hebben de afgelopen decennia geld uitgegeven alsof er geen morgen was, ze hebben de mensen diep in de schulden gestopt. 

"De holdings van Centrale banken" ACTIVA "noemen is een aanfluiting". 

Alle echte manieën die prijzen laten stijgen tot een veelvoud van wat zelfs de meest optimistische vroege investeerder redelijk achtte, vereisen een aantal factoren. Een financiële innovatie ontketent de brandstof die nodig is om prijsstijgingen te ondersteunen. Beleggers in tulpen gebruikten futurescontracten, in de jaren twintig was handelen op marge populair en opties droegen bij aan een revolutie in trading in de jaren negentig. Tegenwoordig is bitcoin een financiële innovatie, hoewel niemand duidelijk is over hoe het zal worden gebruikt. Drie dingen zijn 200% zeker ... Crypto's zijn een Ponzi-fraude, de Massa denkt niet na en Bitcoins en Cryptos hebben een ECHTE WAARDE van NUL! 

Bitcoin gaat omhoog omdat iedereen met een brein groter dan een erwt weet dat de centrale banken niks anders doen dan al dit monopolygeld in de economieën pompen, om ze kunstmatig te ondersteunen. Voor de jonge mensen zijn Bitcoins als goud. We gaan van smerig geld naar digitaal afval. Je wilt dat vuile geld niet voor altijd vertrouwen. Daar kun je het virus van krijgen (sarcasme). Dus gaan we digitaal, zodat ze elke cent weten die je hebt uitgegeven, waar je het hebt uitgegeven en hoe je het hebt uitgegeven, en ze er hun deel van kunnen krijgen.

Valuta zijn waardeloos. Ze komen met een nieuwe digitale valuta, zodat ze het hele systeem kunnen aanpassen. Ze zullen een nieuwe munt verzinnen, onze schuld kwijtraken en mensen zullen het aanvaarden. Ze zullen doen wat hen wordt opgedragen, net zoals ze doen met alles omtrent Covid. Maar uiteindelijk leert de geschiedenis ons dat enkel ECHT GELD overleeft.

"Fysiek goud & zilver zijn veilige activa. Vooral als ze buiten politiek bereik worden gehouden." 

Bankiers en criminele groepen hebben de touwtjes in handen. Ik ben boos dat ze me mijn rechten ontnemen. Ik ben niet op aarde geboren om bevelen op te volgen. Ik ben geboren om vrij te zijn. 

Voor Belgen: 

 • Hebt u vastgoed op uw eigen naam in het buitenland!? slot
 • slot

Belangrijke fundamentals:

 • De toekomst van zilver voor schone energie. slot
Peak gold 1 2021 02 17 Peak gold 2 2021 02 17
   

Belangrijke technicals:

 • We raden aan de aandelenmarkten slot
 • De Goud & Zilversector is slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Woensdag/donderdag 17,18 februari 2021 – Koop Goud voordat Marxisme je geld vernietigd! 


Bijgewerkte secties: inflatie-index

Geloof het of niet, maar in Texas kost het 900$ om uw Tesla op te laden
(in plaats van 18$). 

"Door het elektriciteitstekort tijdens de koudegolf in Texas, zijn de spotprijzen voor elektriciteit zo sterk gestegen dat het 900$ kost voor het opladen van een Tesla."

In dit interview met Peter Schiff, legt hij uit waarom de overheid belastingen gebruikt om alle schulden en allerlei programma's af te betalen. Hij legt uit dat het creëren van geld uit het niets de ergste belasting is die er bestaat en ongemerkt aan onze koopkracht vreet... tot het te laat is om nog iets te doen. 

Ofwel doe je NU iets, ofwel blijf je luisteren naar de overheid, bankiers en hun verhaal, en zal je te laat zijn... De exponentiële toename van de geldhoeveelheid en de dramatische afname van de vraag door COVID zullen binnenkort resulteren in vuurwerk... 

"Een marktcrash en hoge inflatie."

Stelt u zich eens voor dat de prijs van al uw beleggingen - uw aandelen, uw portefeuille voor uw pensioen, uw huis - dit jaar plotseling met de helft daalt. Stel u nu eens voor dat de inflatie bovendien plotseling toeneemt, waardoor je kosten voor het levensonderhoud omhoogschieten. Dat zou een ramp zijn, niet? Eerlijk gezegd zou dit meer dan een theoretische oefening kunnen zijn. 

Gedurende vele maanden gaven we een overvloed aan data vrij, die onthullen dat de huidige markten zich op een historisch ongekend niveau van overwaardering bevinden. Nu kan men ook een record aan 'margin debt' of effectenkrediet * toevoegen, dat overigens NOOIT hoger is geweest in vergelijking met het BBP dan nu. Zoals gewoonlijk zal er niets gebeuren tot wanneer alles losbarst en beleggers zich moeten haasten om uit de financiële markten te geraken.
* Margin debt: de schuld aangegaan om effecten te kopen. Men koopt dus op krediet en margin is het voorschot. Als de koers van het effect daalt, moet je geld bijstorten ofwel je verlies nemen.

"Degenen die de aandelen hebben gekocht die we adviseren in de koper, platina & non-ferro secties verdienen veel geld!" 

Belangrijke fundamentals: 

 • De Japanse slot
 • +100$ Olie: grote banken geloven dat een nieuwe olie-supercyclus begint slot
 • Denk aan de komende INFLATIE & verwachte Hyperinflatie. Doe iets VOORDAT het allemaal begint. 

Belangrijke technicals: 

 • De Goud- & Zilversector slot
 • De aandelenmarkten zijn slot
 • We hebben zeer goed presterende aandelen in de volgende secties: slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag/dinsdag 15,16 februari 2021 – Zal zilver goud zijn op steroïden?!


Bijgewerkte secties: Zilver Fundamenten, Bankaandelen, 
Banken en financiële instellingen II (fundamentals),
Ruwe olie,
Zonne-energie en zeldzame elementen, Landbouwproducten, Koper, Platina en non-ferro's,
Lange termijn grondstoffen, Grondstoffen in Goud

Goebbels propagandaMocht Goebbels nog leven, hij zou klaarkomen nu er GEEN VRIJE MENINGSUITING meer is en van de CENSUUR die alom tegenwoordig is. Het YouTube-kanaal van USAWatchdog.com werd stopgezet. Dit gebeurde zonder waarschuwing, na 11 jaar en meer dan 90 miljoen videoweergaven, bekeken door meer dan 260.000 abonnees. 

Ze vroegen aan YouTube "waarom?" Maar verwacht geen antwoord te krijgen, want we kennen allemaal de reden. YouTube houdt niet van de waarheid en houdt niet van iemand met een ander verhaal dan hun door de Deep State goedgekeurde, globalistische, pro-Chinese, anti-Amerikaanse boodschap. Facebook doet precies hetzelfde. Goldonomic kan ervan meespreken... 

"YouTube houdt niet van de waarheid en houdt niet van iemand met een ander verhaal dan hun door de Deep State goedgekeurde, globalistische, pro-China, anti-Amerikaanse boodschap." 

We zijn erin geslaagd om een gecensureerde documentaire over het COVID-circus op onze servers te plaatsen (Ceci est un complot). Een zeer interessante en eerlijke film, ook gecensureerd door YouTube. Zie de update van vrijdag. 


De kluizen van LBMA Londen worden beheerd door drie edelmetaalbanken: JP Morgan, HSBC en ICBC Standard Bank en door vier beveiligingsfirma's: Brinks, Malca-Amit, Loomis en G4S. Alle ogen slot

Enkel voor abonnees slot

Belangrijke fundamentals: 

 • Twitter rapporteert een nettoverlies van 1,14 miljard dollar voor 2020. slot
 • De dollar slot
 • Geen prijsinflatie?! Enkel zo in de dromen van mensen die in LALA-LAND wonen. Hierna zie je de jaarprestaties van een breed scala aan grondstoffen: Energie⛽: Ethanol + 24%, Uranium + 20%, Aardgas + 58%, Steenkool + 54%. Metalen: nikkel + 40%, zink + 26%, tin + 54%, koper + 44%, ijzererts + 88%, aluminium + 20%. Landbouw: katoen + 27%, timmerhout + 111%, maïs + 41%, palmolie + 46%, sojabonen + 51%. slot
 • India verbiedt cryptocurrencies slot
 • Hieronder de laatste fundamentals voor Zilverslot

Belangrijke technicals: 

 • De Silver pool? Er is iets aan het broeien... slot
 • Ik hou van het feit dat de goud/zilver-ratio slot
 • Zullen lagere aandelenmarkten ook resulteren in lager goud & zilver? slot
 • Ruwe olie verkoopt opnieuw rond de marginale productiekosten. slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


 

VRIJDAG 12 FEBRUARI 2021 - CECI N'EST PAS UN COMPLOT - DIT IS GEEN COMPLOT!


Bijgewerkte secties: Nieuwe sectie in Academie: hoe kaarsgrafieken lezen, 
Recessiebestendig (LOCG), Recessiebestendig - hold, Biotech-Farma

Ceci n'est pas un complot - dit is geen complot, is een erg goede video die wij op onze servers hebben opgeladen omdat deze op de meeste platformen (o.a. YouTube) wordt gecensureerd. Vrijheid van mening wordt door de moderne DEMOCRATIE (lees Socialisme-Communisme) niet toegelaten. De WAARHEID mag niet geweten worden en "Celui qui dit la verité, il doit être executé (hij die de waarheid zegt, moet terechtgesteld worden).

Opmerkelijk is dat op 01:00:00 professor Georges Hugeux de Goldonomic visie bevestigt. COVID-19 gaat helemaal NIET om de gezondheid van de mensen, van het volk maar wordt door de SMERIGE BEROEPSPOLITIEKERS en Centrale Bankiers (de Toren van Basel, IMF) misbruikt om exponentiële hoeveelheden SCHULDEN en FIATGELD te scheppen.  Elkeen met 5 gram hersenen weet welke desastreuze gevolgen zoiets heeft.

Deze video is een eye-opener. Zelf als je het Frans niet machtig bent, raden wij aan om hem te bekijken en nadien de link door te sturen aan je familieleden, vrienden en kennissen!  Let wel op dat je enkel de link doorstuurt van de publieke pagina en niet van de abonneesectie.  Dit is de goede link: https://goldonomic.be/nieuws/item/februari-2021

"Hyperinflatie komt plotseling uit het niets opduiken en eindigt in een ineenstorting van het financiële systeem. GEEN Toren van Basel (BIS), noch Lagarde van het IMF zal het kunnen stoppen." 

Belangrijke fundamentals: 

 • Drie Amerikaanse senatoren hebben investeerders het groene licht gegeven slot
 • De prijsindex van voedsel is op een jaar tijd met 10 procent gestegen, slot
 • Er is momenteel geen fysiek zilver te vinden. slot

Belangrijke technicals:

gamestop

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic. 


Woensdag/donderdag 10,11 Februari 2021 - Goud maakt zich klaar voor een scherpe rally.

Bijgewerkte secties: Wereldbeurs indices, Beursindexen in echt geld/goud (+2 grafieken), 
Lange termijn beursindexen, Royalty Co's, Goud & Zilver Majors (HUI-Gold is nieuw),
Goud & Zilver Juniors (GDXJ-Gold is nieuw), Beleggingspiramide

rabbit holeHet is buitengewoon moeilijk, als het überhaupt al mogelijk is, om aan de MASSA uit te leggen dat hoewel ze winst boeken in fiatgeld, ze in werkelijkheid armer worden. Een deel van de oorzaak zijn belastingen. De meeste belastingstelsels belasten hoge inkomens meer dan lagere inkomens. Dit is de reden waarom men na een loonsverhoging slechts een kleine stijging ziet (na belastingen). Tel daarbij de btw op en men betaald dus  21% extra belasting over alles wat men koopt. 

Niet in de laatste plaats komt INFLATIE. Dit is de gevaarlijkste belasting, want het is een verborgen dief die blijft stelen zolang er inflatie is (zelfs als de autoriteiten de cijfers naar hun hand weten te zetten en doen alsof er geen is).

"COVID-19 bewijst dat min. 80% van de mensen kuddegedrag vertonen; ze denken niet logisch na en worden onder controle gehouden door PROPAGANDA."

Door te knoeien met de cijfers van de prijsinflatie kan men simpelweg in alle stilte uw koopkracht stelen. Terwijl de exponentiële creatie van fiatgeld overal ter wereld bubbels creëert, is uw ECHTE INKOMEN niet aangepast aan de realiteit. De belastingen stijgen wel en de droom van een groeiende economie wordt levend gehouden door het publiceren van valse statistieken en met steun van propagandamedia. De reële koopkracht van de consumenten daalt echter.

Een lagere koopkracht leidt tot meer recessie of depressie. Hogere belastingen en meer fiatgeld uit het niets, meer schulden en meer depressies. Het nooit eindigende verhaal wordt in leven gehouden door de overheden (politici) om aan de macht te blijven. Maduro, Fidel Castro, Mugabe, Rutte, Macron, Merkel, Decroo, Biden ... zijn uitstekende moderne voorbeelden. Ofwel begrijpen ze niet wat er gebeurt, ofwel kan het ze niet schelen. Zolang ze maar aan de macht kunnen blijven ... zoals Louis XIV, Louis XVI, ... totdat het hele systeem instort.

"Wat er vandaag gebeurt, kan het beste worden vergeleken met een ALGEMENE PONZIFRAUDE, aangestuurd en gehandhaafd door politici en de regering."

Zoals de geschiedenis ons leert; nadat mensen alles hebben verloren, worden de PONZI's gearresteerd en gelyncht. We hebben burgeroorlogen, revoluties en oorlogen. Wat velen niet beseffen, is dat de overgangsperiode uit zo'n Ponzi-wereld naar een nieuw, beter en eerlijker systeem ook zijn tol eist en dat zo'n periode zwaar is en het herstel meerdere jaren duurt. Voorbeelden zijn de jaren na de onthoofding van Lodewijk XVI in Frankrijk, de jaren na de Weimar-revolutie in Duitsland met WOII, de Grote Depressie in de VS en WOII, Rusland nadat de Sovjet-Unie in 1989 failliet ging en Zimbabwe vandaag...

gold boxEnorme onbetaalbare schulden hebben het westen al bankroet gemaakt, en politici zijn ook massaal corrupt. Het financiële systeem wordt gerund door een aristocratie die vergelijkbaar is met de John Law-aristocratie. JPMorgan Chase, Google, General Dynamics, Big Pharma, Apple, Microsoft, Amazon, Alibaba, ... JP Morgan had het al voor het zeggen tijdens de grote depressie van de jaren dertig en was een van de banken die het overleefde. Ze zijn vooral geïnteresseerd in een systeem waarbij de regels voor jou en mij gelden maar niet voor hen. Ze mogen de prijs van goud, zilver, obligaties, aandelen en valuta's manipuleren. De gewone burger mag dat niet. Als je hen ziet als hertogen en hertoginnen wiens belangrijkste taak het is om de macht over de boeren te behouden, dan is hun gedrag volkomen logisch.

We zitten vast aan dit PONZI-systeem, wat de grootste financiële zeepbel uit de menselijke geschiedenis heeft veroorzaakt. We hebben nu minstens vier en misschien wel vijf bubbels, allemaal op hetzelfde moment: vastgoed, obligaties, aandelen, valuta's, kunst, fiatgeld, ... daarom noemen ze het de ‘allesomvattende bubbel’. . . Wanneer dit ding klapt, wordt het onmogelijk om nog te regeren. 

"Het is moeilijk te begrijpen dat mensen arm zullen worden op een moment dat de FIAT-waarde van hun portefeuille, huizen, ... enorm stijgt." 

Niemand zal de dollar, het pond, de yuan, de euro of de yen nog willen. Het maakt niet uit wat de regeringen doen. Dat is wanneer het echt gek wordt, en mensen zullen blij zijn dat ze goud en zilver hebben. Dat is wanneer men in staat zal zijn om een ​​hele straat of een wolkenkrabber te kopen voor slechts een paar gouden/zilveren munten.

Belangrijke fundamentals:

 • SIBANYE-Stillwater slot
 • Hoe u uw koopkracht kunt behouden (van slechtste naar beste)slot

Belangrijke technicals:

"We kunnen het niet blijven herhalen, maar de fysieke metalen zullen BETER presteren dan Aandelen en zijn VEILIGER als ze buiten politiek bereik worden gehouden!"

 • slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag/dinsdag 8,9 februari 2021 - De grote crash van de 21e eeuw zal erger zijn, maar ook anders dan de crash van 1929 omdat we toen geen fiatgeld hadden zoals nu.


Bijgewerkte secties: Goud-$ (nieuwe grafiek),Zilver (nieuwe kaars- en PF-grafiek),Rupee goud,
Zwitserse Frank & Goud, Euro en Goud (potentiële versnelling),
Can dollar & Goud,
Brits pond en Goud, Zweedse kroon en Goud, Aussie en Goud, Yen en Goud, SA Rand en Goud
 

De GROTE CRASH van de 21e eeuw zal erger zijn, maar ook ANDERS dan de crash van 1929, want toen hadden we geen Fiatgeld zoals we dat nu hebben. Jeremy Grantham, mede-oprichter en hoofdstrateeg investeringen bij Boston's GMO, gelooft dat Amerikaanse aandelen een grote zeepbel zijn geworden, waarbij de instorting zal kunnen wedijveren met de crash van 1929. In dit interview legt hij uit waarom, bespreekt hij de zinloosheid van het beleid van de Federal Reserve, bekritiseert de staat van het Amerikaanse kapitalisme en deelt zijn mening over goud, Bitcoin, de opkomende markten en klimaatverandering.

 

Aangezien financiële ongelukken ALTIJD gevolgd worden door onrust, revoluties, burgeroorlogen, oorlogen, is het ook belangrijk om een ​​PLAN B te hebben en een plaats om naartoe te gaan. Tenminste voor degenen die begrijpen wat er vandaag gebeurt en niet willen eindigen in een gaskamer en/of concentratiekamp. In het verleden was verhuizen naar een ander land gemakkelijker dan het nu is. Er waren ook meer mogelijkheden.

"Dankzij onze Point&Figuresgrafieken, zijn we waarschijnlijk één van de WEINIGEN die consequent zijn in de tijd en bijhouden wat we adviseerden.”

Opmerking: als u Zilver en/of Goud koopt via de kanalen die wij adviseren, betaalt u GEEN belasting, u bewaart het in uw EIGEN door Lloyds verzekerde box, in een superveilige kluis buiten politiek bereik ... en dit is een service die NIEMAND anders aanbiedt. Tevens is er een conciërgeservice die u de mogelijkheid geeft om te kopen en verkopen zonder dat u heen en weer hoeft te reizen naar uw kluis.

De langetermijn seculiere top voor aandelen, slot

Meer in de abonneesectie...

Belangrijke fundamentals:

 • Geloof het of niet maar de Groene Revolutie is een Zilveren Revolutieslot
 • slot

Belangrijke technicals: 

 • De grafieken in de meeste Goud- & Zilversecties zijn bijgewerkt en het wordt duidelijk slot
 • slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


VRIJDAG 5 FEBRUARI 2021 - DE ENIGE echte groene oplossing voor energie is NUCLEAIR!


Bijgewerkte secties: Vandaag is een IDEALE dag om Fysiek Goud en Zilver te kopen!

De enige weg naar schone, groene energie is NUCLEAIR! Al het andere is een dure leugen. Hernieuwbare energie overleeft enkel vanwege de politiek, de creatie van fiatgeld uit het niets en fractioneel reservebankieren.

Belangrijke opmerking :

Als u Zilver en/of Goud koopt via de kanalen die wij adviseren, betaalt u GEEN belasting, u bewaart het in uw EIGEN door Lloyds verzekerde box in een superveilige kluis buiten politiek bereik ... en dit is een service die NIEMAND anders aanbiedt. Tevens is er een conciërgeservice die u de mogelijkheid geeft om te kopen en verkopen zonder dat u heen en weer hoeft te reizen naar uw kluis. Kortom een waterdicht systeem.

"JP Morgan downgrade zilveraandelen. Ze moeten echt wanhopig zijn."

"Als Redditors verontwaardigd waren over de 140% shortpositie van hedgefondsen op GameStop-aandelen, zouden ze zeker verontwaardigd moeten zijn over het feit dat zilveren ounces meer dan 500 maal verhandeld worden op de New Yorkse futuresmarkt en gouden ounces meer dan 100 maal, in vergelijking met de jaarlijkse wereldwijde goud- en zilverproductie." 

Vanwege vertraagde sluitingen van Amerikaanse kerncentrales, slot

Belangrijke fundamentals:

 • De enige efficiënte GROENE energie, is NUCLEAIR! Al het andere is een dure leugen.slot
 • slot

Tijd om op uw knikkers te letten: de ECB heeft een nieuw mechanisme waarmee in tijden van nood de waarde van obligaties wettelijk kan worden verlaagd door de emittent. Het doel is om centrale banken en regeringen nieuwe manieren te bieden om de particuliere sector geld af te troggelen. Degenen die blijven GELOVEN in het financiële systeem nemen een GROOT RISICO.

Belangrijke technicals:

 • Zoals te verwachten was, doet JP Morgan zijn uiterste best om kleine en ongeschoolde beleggers weg te jagen van ZILVER. Maar de fundamenten van Zilver zijn zo sterk dat het 100% zeker is dat de dag van JP Morgan zal komen. Zilver is DE investering van het decennium. slot
 • slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Woensdag/Donderdag 3,4 februari 2021 – We vertellen je al jaren fysiek Zilver (en Goud) te kopen. 


Bijgewerkte secties: Portefeuille, Zilver, US dollar

Screen Shot 2021 02 02 at 8.59.52 AMOp een gegeven moment krijg je een stormloop uit de dollar. De Fed heeft de toekomst van financiële activa gekoppeld aan de valuta. De enige mogelijkheid is dat de markten heel, heel zwaar corrigeren. Wanneer dat gebeurt, krijgt we een uitstroom van portfolio uit de dollar. . . . Het effect hiervan zal zijn dat de dollar omlaag gaat, samen met de prijzen van financiële activa. We kunnen snel een instorting van de dollar gaan zien. 

Het is absoluut onmogelijk dat de dollar zijn waarde kan behouden met het huidige niveau van geldcreatie. Van maart tot nu, kunnen we zien dat er in totaal 8 biljoen dollar aan QE (geldcreatie) nodig was om alle programma's te kunnen betalen, inclusief dat van Biden. 

In Europa zijn ze zeer incompetent bezig. Ik word er ziek van als ik zie hoe dit eens zo rijke continent om zeep geholpen wordt. Vergeet het maar, als je een onbekwame regering hebt. De Europese banken staan op het punt om failliet te gaan. Hoe ga je om met zo'n situatie als je onbekwame, idiote bureaucraten aan de top hebt? Eerlijk gezegd verbaast het me dat er nog niets is gebeurd. 

Iedereen die gelooft dat de inflatie slechts 1,4% is, dat regeringen de rentevoeten voor altijd kunnen onderdrukken en alles kunnen controleren en oplossen, leeft in dromenland.

De beste bescherming voor de gewone man tegen de financiële onrust waarmee de wereld wordt geconfronteerd, is om sound money (gezond geld) te hebben, zoals fysiek goud en zilver. 

Waarom hebben we nog geen hyperinflatie gezien? Verwacht hyperinflatie van zodra de Covid-beperkingen opgeheven worden. En houd er rekening mee dat het erg snel kan gaan eens het begint!

1 jaar geleden waren er ongeveer 4 biljoen dollars in het systeem. Vandaag zijn dat er 6,7 biljoen! Dit betekent dat meer dan 40% van alle Amerikaanse dollars zijn gecreëerd in het afgelopen jaar. Vreemd genoeg hebben we niet veel prijsinflatie gezien voor alledaagse goederen zoals benzine en voedsel. De prijzen zijn alleszinds geen 40% gestegen... nog niet! 

"Als de Centrale Bank de geldhoeveelheid verdubbelt, dan is uw geld maar de HELFT meer waard!"

real looters jan 2021De reden waarom we nog geen serieuze prijsinflatie van consumentenproducten hebben gezien, is omdat de hoeveelheid vers gecreëerd geld slechts één van de factoren is die bijdraagt aan inflatie. Om inflatie te krijgen, zijn er ook nog andere factoren: 

 1. Industriële productie: hoeveel "dingen" produceert een economie. Door Covid is de productie lager. Er is ook minder vraag. 
 2. Werkgelegenheid: een te hoge werkgelegenheid leidt ertoe dat werkgevers vechten voor goede werknemers, wat leidt tot hogere lonen en dus ook tot hogere prijzen. Door Covid is de werkgelegenheid lager. 
 3. De geldhoeveelheid: het hoofdonderwerp van deze video en waarschijnlijk het gemakkelijkst te begrijpen. Wanneer er meer geld is en een economie dezelfde hoeveelheid produceert, dan krijgen we hogere prijzen.
 4. De omloopsnelheid van het geld: mensen geven minder uit vanwege de COVID-crisis.

In ons geval is de geldhoeveelheid belachelijk gestegen, maar de andere factoren houden de inflatie laag.

Sommige zaken blijven stijgen! Zoals Tesla-aandelen, andere aandelen, vastgoed en Bitcoin! Maar in plaats van het inflatie te noemen, noemen we het de beursrally, de vastgoedboom, de tijd van crypto's om te schitteren of de grote cryptobubbel, afhankelijk van wie je het vraagt. 
Moet de geldprinter blijven doorgaan? Kan de geldprinter blijven doorgaan? 

Dit gezegd hebbende, hebben we misschien nog geen prijsinflatie van consumentenproducten gezien, maar wel een enorme prijsinflatie van de obligatiemarkten, aandelenmarkten, vastgoedmarkten, ... al deze markten zijn een BUBBEL geworden. En op een dag zal de lucht uit deze bellen in de prijzen van consumentenproducten stromen. Als dit gebeurt, hebben we hyperinflatie.

Intelligente beleggers kopen fysiek zilver, losers kopen papieren zilver. Gisteren werd meer dan 1,5 miljard oz. verhandelt op de COMEX, terwijl de jaarlijkse productie gemiddeld niet meer dan 800 miljoen oz. bedraagt. Net als in de jaren '60 en '70 met de Gold pool, proberen de banksters de zilver- (en goud)prijs te manipuleren. Net als toen zullen ze op een gegeven moment de strijd verliezen. 

Belangrijke opmerking:

Als u Zilver en/of Goud koopt via de kanalen die wij adviseren, betaalt u GEEN belasting, bewaart u alles in uw EIGEN door Lloyds-verzekerde box in een superbeschermde kluis buiten politiek bereik... en dit is een service die NIEMAND anders aanbiedt. U heeft ook toegang tot een conciërgeservice. Dit betekent dat u een waterdicht systeem heeft en u niet steeds heen en weer hoeft te reizen naar uw kluis.

Nogmaals, bij het bijwerken van onze portefeuille realiseren we ons hoe moeilijk het is om beter te doen dan goud en zilver. Opvallend is dat het grootste deel van de winst komt door de hogere prijs van goud en zilver en niet door de hogere prijs van de aandelen. 

Belangrijke fundamentals: 

 • Zowel de fundamentele als de technische factoren zijn bullish voor Zilver. slot
 • slot

Belangrijke technicals: 

 • Het technische plaatje van zilver (en goud) is bullishslot
 • slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag/Dinsdag 1,2 februari 2021 - Gamestop en het ganse financiële systeem is een kaartenhuisje dat op elke ogenblik kan instorten!


Bijgewerkte secties: Goud-$, Zilver, Zilver Fundamenten (verboden video), 
Vermogens-allocatie,
 

closed brokersDe volgende GameStop: zwaar geshorte aandelen die knallen. Zilver is de perfecte grondstof voor de volgende short squeeze. Alsook meerdere (zilver)mijnen. [we adviseren al maanden een selectie van zilvermijnen] 

Het geeft voldoening om te zien dat sommige hedgefondsen verliezen, omdat een groep gewone beleggers slim genoeg is om het spel tegen de grote jongens te spelen. Het voorbeeld van GameStop suggereert dat er iets mis is met een systeem dat meer shortposities toelaat dan het aantal uitgegeven aandelen. Alsook met het shorten van Goud en Zilver met een grotere hoeveelheid dan de productie van de metalen. 

De praktijk van het innemen van een shortpositie en het vervolgens uitgeven van een bearish rapport is de afgelopen tien jaar veelvuldig toegepast. Meestal coveren ze hun positie kort na de koersval en gaan door naar het volgende doelwit. Deze praktijk komt eigenlijk neer op marktmanipulatie. Het wordt dus de hoogste tijd dat deze vorm van manipulatie het doelwit wordt. Deze praktijk komt erg veel voor in de goud- en zilversector! Alleen hebben de gemiddelde shortposities hier de neiging om te stijgen in plaats van te dalen. 

Het Gamestop-gebeuren toont ook aan dat het financiële systeem en de aandelenmarkten, hedgefondsen, ... een kaartenhuis zijn geworden, zijn gedegradeerd tot iets ergers dan een casino en dat het op elk moment kan instorten ... ALLE deelnemers met zich meenemend. 

Een groep 'Reddit-beleggers' besloot massaal GAMESTOP-aandelen te kopen nadat zo'n negatief financieel rapport was gepubliceerd. Zoals ze hadden verwacht, resulteerde hun actie in een short squeeze toen shorters zich haastten om hun shortposities met groot verlies te dekken. Waarom GameStop? Met 1,5 miljoen aandelen short, waren er meer shortposities dan aandelen. Mensen kopen zowel aandelen als call-opties waardoor ze nog meer aandelen kunnen controleren....en shorters (incl. Hedgefondsen, marktmakers, handelaars, ...) in zeer grote problemen zitten. 

Short gaan op een aandeel, valuta, grondstof... is iets verkopen dat u niet heeft. In tegenstelling tot kopen waarbij u enkel uw geïnvesteerde kapitaal kunt verliezen, kunt u bij shorten veel meer verliezen. Enorm veel zoals in het geval van Gamestop en binnenkort met Zilver. Want als er iets misgaat weet je niet op welk niveau je gedwongen wordt om je shortpositie in te nemen (buy-in). Zie de film 'trading places' over 2 broers die totaal geruïneerd waren door zo'n short squeeze. 

Vanwege Gamestop verhandelen verschillende makelaars/banken niet langer het aandeel GME of sloten ze simpelweg hun handelsplatformen. Net als wat er in de jaren tachtig gebeurde toen de Hunt Brothers de zilvermarkt klem zette en Zilver van 2$ naar 50$ steeg, maakten ze het onmogelijk om zilver te KOPEN. Omdat er enkel verkooporders werden aangenomen, kon de prijs van zilver enkel dalen. 

"In tegenstelling tot wat velen denken, zijn KOSTEN en PREMIUMS uw veiligheid." 

Wat de meeste beleggers niet weten (of zijn ze gokkers geworden), is dat sommige makelaars automatisch het andere deel van de transactie nemen (u koopt - zij verkopen). In alle gevallen worden LAGE en/of GEEN COMMISSIES (zoals Robinhood), gecompenseerd door acties van het Broker-Bank-Platform. GRATIS trading bestaat niet en wie toch besluit om van Robinhood e.d. gebruik te maken, neemt een veel groter risico (om zijn investering te verliezen in het geval van bijvoorbeeld een bail-in). Andere makelaars bieden trading voor en na de markt aan ... maar van zodra er zich een probleem voordoet, wordt de handel ook onmogelijk (bv. Interactieve brokers). In tegenstelling tot wat velen denken, zijn KOSTEN en PREMIUMS uw veiligheid. 

Deze marktverstoringen zijn uiteindelijk het resultaat van het geldbeleid van de Fed, zowel door de rentevoeten jarenlang op nul te houden als door QE (kwantitatieve versoepeling). Met sound money (gezond geld) zou geen van deze verstoringen mogelijk zijn geweest.

"Zilver rally na een Reddit-bericht over het uitvoeren van een 'short squeeze'. 
Een squeeze van zilver kan en zal een einde maken aan de Comex, de LMBA." 

De grootste short squeeze ooit moet nog komen: zilver van 25$ naar + 1000$. Afgezien van Gamestop, AMC (bioscopen), Bed, Bath & Beyond, is Zilver waarschijnlijk het meest geshort (naked shorts) op planeet Aarde. De "Crash JP Morgan, Koop Zilver”-campagne van 2010 deed de prijs stijgen van 15$ naar 50$ (zonder Robinhood). Eerder in de jaren tachtig slaagden de Hunt Brothers erin om de zilvermarkt te veroveren en de zilverprijs steeg tot 50$ per oz. 

Zie Zilver Fundamenten slot

Denk eraan: we weten HOE en WAAR we FYSIEK ZILVER moeten kopen, opslaan en verkopen zonder hoge belastingen, vermogenswinstbelasting, vermogensbelasting te betalen. De service die we bieden, maakt het gemakkelijker dan om Zilver in jouw buurt te kopen. (info@goldonomic.be)

Belangrijke fundamentals: 

 • Instortende slot

Belangrijke technicals: 

 • slot 

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.

Categories: Financieel Nieuws

Twitter

Cron Job Starts