27
februari
2020

FEBRUARI 2020

DE JAREN VAN DECADENTIE EN DROMEN ZIJN VOORBIJ!

[Most Recent Quotes from www.kitco.com] [Most Recent Quotes from www.kitco.com]

Donderdag/vrijdag 27/28 februari 2020 - Jaag de goegemeente schrik aan met valse boemannen:  opwarming van de aarde, Corona-virus.


Bijgewerkte secties: Koper-Platina & non-Ferro's, Inflatie Index, Obligaties-USA , 

mencken Jaag de goegemeente schrik aan met valse boemannen:  opwarming van de aarde, Corona-virus. Eeuwenlang werd de massa bestookt met hel en hemel, met duivels en engelen. Godsdienst maakte het mogelijk dat die massa kerken en kathedralen bouwden. Vandaag luidt het liedje gelijkaardig, maar dan toch op een andere manier.

Deze video is een interview met de voormalige GREENPEACE topman Patrick Moore, speciaal bedoeld voor wie nog gelooft in de opwarming van de aarde.  De MASSA gelooft altijd de leugens van de overheid en blijft dat doen tot ze hongerig wordt. De MASSA is ongeveer 90% van deze planeet. Kijk even rond u en overtuig u dat 90% u zelfs niet zal proberen te overtuigen dat u een dromer bent. Echte wetenschappers geloven in feiten, niet in emotie. STUDENTEN aan de unief zouden hun proffen moeten kunnen vervolgen voor het toebrengen van schade aan hun opvoeding.

“Wind & zon is minder dan 1% van de totale energieproductie!” En daar hebben we een fortuin in gepompt. Sommigen zijn er rijk van geworden!

Het Gold Cartel heeft vanaf mei 2019 onvoldoende goud om aan de vraag te voldoen. Sinds die dag is goud anders gaan noteren. want op ALLE dips werd gekocht en dit is sindsdien zo gebleven. De goudprijs is gestegen ondanks het feit dat de dollar en de Amerikaanse beursindices nieuwe historische pieken lieten optekenen.

We bevinden ons op hetzelfde punt als de London Gold Pool in 1968.  Charles De Gaulle en anderen haalden zoveel goud weg uit de Amerikaanse kluizen aan $35 per ounce dat de US gedwongen was om de goudprijs LOS te laten. Hetzelfde gebeurt nu op een andere manier.

"Goud & zilver: kort en goed KOPEN."

Weldra zal de goudprijs all-time highs in US dollar bereiken. Om daarna VEEL hoger te stijgen. Net zoals ten opzichte van andere munten al is gebeurd: de Euro, de Zwitserse frank, de Can-Dollar,....Goud is de beste dekking die iemand kan kopen tegen:

    • Hebzuchtige overheden.
    • Falen van het financieel/bancair systeem.
    • Centrale bank die fiat geld waardeloos maken.
    • Beurscrashes.
    • Falen van de kredietmarkten.
    • Vastgoedzeepbellen.
    • Instorten van kunst en alle andere opgeblazen activa.

Goud heeft een aantal wonderlijke eigenschappen. Goud is sinds 1999 in de meeste valuta's met 5-6x gestegen, in sommige valuta's zelfs nog meer. In de afgelopen 50 jaar is het zelfs met een factor 45x. gestegen Goud bewaren kost bijna niets en kan bijna risicovrij aangehouden worden buiten het bancair systeem.

    • Behoudt zijn koopkracht.
    • Wordt altijd door iedereen als betaalmiddel aanvaard.
    • Geen risico van een tegenpartij.
    • Geen verplichtingen voor niemand.
    • Beschering tegen inflatie en deflatie.
    • Bescherming tegen Crisis EN tegen oorlog. Met goud en zilver kan u altijd voedsel en onderdak kopen.
    • De enige munt met een geschiedenis van meer dan 6000 jaar.

Belangrijke fundamentals:

 • Goud & zilver zijn beperkt in aanbod, een hogere vraag kan niet ingevuld worden door meer aanbod maar alleen door hogere prijzen.
 • Rentevoeten bodemen uit en wees op uw hoede voor de Marginal Maximum...klik hier voor meer.
 • Een rentecyclus van 35 jaar piekte in 1981 en bodemde uit 2016, zoals blijkt uit de chart van de ...klik hier voor meer
 • Het is niet relevant of de rentevoeten nu stijgen of later.  Wat zeker is, is dat de centrale banken de controle over de rentevoeten zullen verliezen eens de obligatiemarkten instorten en de rendevoeten zullen stijgen wanneer op grote schaal geld wordt gedrukt.
 • Het geloof in de veiligheid van staatsobligaties is ronduit belachelijk. ...klik hier voor meer

Belangrijke technicals:

© Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Woensdag 26 februari 2020 - De realiteit wordt stilaan duidelijk: beurzen lager en goud en zilver hoger.


Bijgewerkte secties: $-Goud, Zilver, US-Dollar, Rupee-Goud & Rupee/$, Wereldbeursindices, Steenkool, zon & zeldzame elementen, Landbouwgrondproducten, Yuan-Goud & Yuan/$/€, Swiss-Goud & FS/$/€, 
 • Goud zal de enige overblijvende vluchthaven zijn. Iedere EERLIJKE professional zal dit bevestigen. 
 • Alle belangrijke indices zijn gedaald en zien er zwak uit.
 • Staatsobligaties zijn weggegooid geld.
 • Het is nog dommer om in bitcoin te beleggen.
 • Mainstream media (zelfs financiële media) blijven zwijgen over de recordgoudprijzen.
 • Baby boomers hebben het zaad voor communisme gezaaid.
 • De beurzen zullen uitgedrukt in echt geld met 95% dalen
 • Meer mensen zullen sterven van het Bernie Sanders virus dan van het Coronavirus.
 • Verstandige mensen beleggen hun geld in fysiek goud en zilver.

Belangrijke fundamentals:

 • VERGEET het Corona-BS virus. Dit is waarom de beurskoersen dalen. Met +45 jaar ervaring week ik waarover ik spreek. De beurzen crashen op de Euphoria-Climax. Zo een Climax zag ik nooit in mijn leven. Vergelijk de beurzen met de goud- en zilversector, het ziet er naar uit de REALITEIT zal zegevieren....klik hier voor meer

Belangrijke technicals:

 • De OBLIGATIEMARKT verwacht meer RENTEDALINGEN en er is geen enkele andere uitweg. Ofwel verlaagt de FED rente, ofwel zullen de beurzen crashen.

© Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Maandag/dinsdag 24/25 februari 2202 - De correctie en (misschien) de Dow-TOP zijn bereikt en zoals we voorspeld hadden, krijgt het Corona-Virus de schuld.


Bijgewerkte secties: Majors (HUI pf-short candle), Juniors (HUI pf-short candle),
Goud (PF-charts in alle secties), Vermogens-allocatie, Portefeuille

"Goud realiseerde de grootste winst op weekbasis sinds juni 2019"
Goud heeft vleugels gekregen, de zilverprijs zal straks fors stijgen. In vele wereldvaluta's heeft de goudprijs recordniveaus bereikt.

la patateNa de BREXIT, weigerde de EUSSR haar begroting te reduceren tot lagere niveaus. Weer een bewijs dat ze GEEN BAL inzitten met hun burgers. De UK was goed voor 1/3de van het EUSSR's budget. Met de Britten weg, zou de begroting met 1/3de verminderd moeten worden. We verwachten dat ze een manier zullen zoeken om de begroting te behouden, wat zal leiden tot het verhogen van de belastingen met 14%. Ze spreken over een begroting van amper 1,100 miljard euro...

De correctie en (misschien) de Dow-TOP zijn bereikt en zoals we voorspeld haddden krijgt het Corona-Virus de schuld. Goud zet de bull run verder, evenals zilver. Dit bewijst dat het gemiddeld IQ-level van de Mainstream Media & Financial Media erg laag is, maar ook dat het gemiddeld IQ level van zowel particuliere als professionele beleggers beperkt is. Goed nieuws voor wie ons advies volgde, we zeiden enkele weken geleden al wat u moest doen.

Jarenlang adviseren we al om uit de buurt van banken te blijven. Deutsche Bank is van plan om $100 miljard in assets af te stoten en schrijft zo een bedrag van $7.3 miljard af. Het ander probleemgeval HSBC geeft toe dat ongeveer 30% van het kapitaal is toegewezen aan verlieslatende bedrijven, vooral in global banking sectors en in de markten in Europa en de U.S.,"

Deze 2 banken worden niet gezonder, ze lijken integendeel een stille dood te sterven. Ze kunnen ook andere banken meesleuren in hun val. Die andere banken worden trouwens met gelijkaardige problemen (zie abonneesectie Banken & Financials) geconfronteerd. De westerse centrale banken (FED, ECB, BoE,..) controleren bijna alle derivaten . Deze gelddrukkers hebben (voorlopig) de mogelijkheid om iedereen waar en wanneer ook uit te kopen. Ze hebben de keuze uit tal van risico-situaties waarheen ze meer (fiat) geld kunnen sturen.  Maar niemand kan zeggen of de injectie van nieuw geschapen fiat geld wel resulaten afwierp/afwerpt. De Repo's worden steeds groter en groter (zoals QE...tot het moment dat?). De video over JOHN LAW hieronder legt duidelijk uit wat er NU aan de hand is en hoe het straks zal aflopen. Nota: vervang namen en data in de video en het zal duideljik zijn dat de instelling van de massa, maar ook van de leiders nooit zullen veranderen.  Gewoon omdat men korte termijnwinst blijft opzoeken met behulp van "emotieve korte termijn visies".

Het idee om de nieuwe QE te maskeren door het Repo te noemen, is gelukt.  Men verbergt wat volop in het zicht is.  De verwachting van onbeperkte QE blijft. Er zal dus tot in het oneindige geld gedrukt worden. Dat zal zo zijn tot er iets gebeurt waar de algos geen rekening mee hebben gehouden....Hebt u goud en zilver?

"Centrale banken kunnen ALLEEN het onvermijdelijke uitstellen...door meer Fiat geld te scheppen."

Belangrijke fundamentals:

 • Wie nu goud en zilver VERKOOPT, heeft ZERO besef van de REALITEIT en is 100% emotief.
 • De vraag naar fysiek geleverde edelmetalen ...klik hier voor meer.

Belangrijke technicals:

© Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Donderdag/vrijdag 20/21 februari 2020 -  Weldra zal de inflatie zich verplaatsen van de beurs naar de supermarkt!


Bijgewerkte secties: Ruwe olie, Zilver, Goud: korte kaarsgrafieken in alle secties , ,

dette unifieeBekeken over een periode van 50 jaar heeft de yen 92% verloren, de dollar 97.6%, de euro 98,2% en het pond sterling 98.7%...er is meer monetaire inflatie onderweg. Om dit verlies goed te maken, moest de belegger een spectaculaire RETURN op aandelen en obligaties gerealiseerd hebben. Dat was niet onmogelijk, maar het vroeg wel een HELEBOEL TIJD en energie (en veel geluk). WAAROM zo veel energie verspillen wanneer hetzelfde effect bereikt kan worden door simpelweg fysiek GOUD te kopen en het als BONUS buiten politiek bereik te bewaren? Het bewaren van fysiek goud en zilver heeft nog andere belangrijke voordelen waar we op deze site niet dieper kunnen ingaan. Vadertje staat leest namelijk ook Goldonomic.

"L. Von Mises:  99% van alle beleggers zullen in de komende jaren de verkeerde beleggingsbeslissing nemen, het zal allemaal in pure ellende eindigen."

Onbegrijpelijk hoe staatsobligaties als “VEILIG” worden beschouwd. Het betreft schuldenpapier uitgegeven door bankroete emittenten in een munt die zoals alle andere munten zal instorten. Er is absoluut ZERO veiligheid in Britse, Europese of Amerikaanse staatsobligaties, om van andere staatsobligaties maar te zwijgen. Deze obligaties kunnen namelijk niet terugbetaald worden in een munt met een echte waarde. De meest waarschijnlijke bestemming voor deze obligaties is in het beste geval een moratorium en in het slechtste geval een default. Indien er een terugbetaling komt, zal dat in waardeloos geld zijn.

Dit wordt bewezen door de geschiedenisboeken. België heeft bijvoorbeeld de fameuze DETTE UNIFIEE. Dit was een GROTE PERPETUAL met lage rentevoet uitgegeven door de Belgische staat. Elke uitstaande Belgische staatsobligatie moest in deze PERPETUAL omgezet worden. Inclusief de uitstaande schulden in US-Dollar en Pond Sterling. De operatie was een SCHULDENMORATORIUM.

Het was een heuse HOLDUP op klaarlichte dag. De Dette Unifiee werd uitgegeven met een coupon van 4% en dus viel de waarde terug onder paril omdat andere obligaties op dat moment aan 7% naar de markt kwamen. Onder Gutt werden ook 60% van alle BANKDEPOSITO'S gedwongen omgezet in deze obligatie. Wie moest verkopen, leed grote verliezen. Dit zal opnieuw gebeuren.

Belangrijke fundamentals:

 • DE RENTEVOETEN BODEMEN UIT - De 35 jaar lange rentecyclus piekte in 1981 en bodemt uit sinds 2012-13, zoals blijkt uit de chart van de US 10 year Treasury Note hier beneden. De huidige rentevoet van 1.59% ligt niet ver boven het dieptepunt maar de recente daling van de rente werd niet bevestigd door de  momentum indicatoren. Deze chart wijst op een bullish divergence en zodoende op het potentieel van hogere rentevoeten. Deze beweging wordt bevestigd door de cyclus indicatoren. Zie de sectie Obligaties voor meer charts. ...klik hier voor meer

...klik hier voor meer

 • Of de rentevoeten nu stijgen of later, is van ondergeschikt belang. Wat zeker is, is dat de centrale banken de controle over de rentevoeten zullen verliezen wanneer de obligatiemarkten instorten en de rendementen stijgen. Op een bepaald moment in een afzienbare toekomst zullen de beleggers hun obligaties aan eender welke prijs willen verkopen. Niemand zal dit waardeloos overheidspapier willen kopen. Die overheid zal de coupons of het startkapitaal niet kunnen uitbetalen zonder meer obligaties uit te geven. 
 • Panama werd opnieuw op de EU-blacklist geplaatst. Dat is een goede zaak, want het toont aan dat de EU geen greep heeft op Panama. Hopelijk zal dat zo bljiven. Meer dan 200 multinnationals hebben hun HQ naar Panama verhuisd en het land zal geen enkel risico nemen. Deze bedrijven zullen blijven, evenals de Tax legislation Panama. Panama zal de zinkende EU-Titanic overleven.

Belangrijke technicals:

 • xxxx breekt door de weerstand op $1,600.
 • xxxx breekt door de weerstand op $18. Op de long term ...klik hier voor meer

© Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


WOENSDAG 19 FEBRUARI 2020 - MINDER DAN 0,5% BESEFT DAT GOUD "IS" GELD!


Bijgewerkte secties: Bio-Tech & Pharma, Olie aandelen, Aardgas aandelen, Bank aandelen ,

"Het gaat allemaal om bescherming tegen risico's." Je moet het verlies beschermen. De winst krijg je er zo bij. "

De kudde is en blijft altijd de kudde en de kudde eindigt altijd als de pineut, of de verliezers omdat het de kudde is die de hoofdveroorzaker is achter elk koop-hoogtepunt en het is dezelfde kudde die in paniek op de bodem verkoopt.

In de regel houden de meeste beleggers geen toezicht op de grote markttendensen. In plaats daarvan raken ze verdwaald in emotionele micro-marktschommelingen. De meeste beleggers begrijpen niet dat, om echt geld te verdienen, men op de juiste manier moet beleggen en daarna de SECULAIRE OPWAARTSE TREND tot het einde toe aan moet uitzitten ... en pas mag verkopen zodra de EMOTIONELE KUDDE begint te kopen.

"Minder dan 0,5% beseft dat: “GOUD-IS-GELD” en dat je met goud altijd voedsel kunt kopen. Zelfs als er geen Fiat-geld meer is."

Wat we vandaag hebben is QE4 op steroïden. Luchtbellen die zelfs groter zijn dan in 2008. Goud- en zilveraandelen die SPOTGOEDKOOP zijn en een PERTINENTE KOOP. Olie- en gasaandelen die tegen lage prijzen kunnen worden gekocht. Het is een omgekeerde markt en bewijst dat 95% van de beleggers (en dit geldt ook voor professionele beleggers) voor de gek worden gehouden en op zoek gaat naar acute bevrediging en FOOL's Goud. Zeer gevaarlijk. (video alleen voor abonnees)

Belangrijke fundamenten:

 • Val niet in slaap tijdens een Exponentiële evolutie. De schuld is sinds 2006 verdubbeld en het risico is sinds 2002 exponentieel gestegen. Goud en zilver zijn waarschijnlijk "de enige uitweg"! En erger nog, er is misschien geen alternatief en geen uitweg voor degenen die geen goud en /of zilver hebben.
 • De resultaten van APPLE zijn lager dan geschat en zoals we voorspelden, krijgt de CORONA-VIRUS de schuld. (bekijk de PF-grafiek voor het climax-hoogtepunt)
 • De resultaten van WALMART zijn lager dan verwacht. (bekijk de PF-kaart voor de TOP-formatie)
 • HSBC-bank zal 35.000 werknemers ontslaan. VIJFENDERTIGDUIZEND! De bank is er slecht aan toe en de situatie in Hong Kong (en China) maakt de pijn nog erger.
 • Bank- en financiële aandelen zijn een ABSOLUUT NEE!
 • Cryptocurrencies zijn een NO-GO ... behalve als je geld wilt verliezen....klik hier voor meer

Op dit moment kunnen alleen de volgende aandelen die wij opvolgen worden gekocht (althans tijdens de komende correctie). Zie groen gelabelde aandelen in secties voor details....klik hier voor meer

Belangrijke technicals:

© Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Maandag/dinsdag 17/18 februari 2020 - Geschiedenis is de beste leraar & goud klaar voor nieuwe stijging op korte termijn!?


Bijgewerkte secties: $-Goud, €-Goud, Majors, Mijnbouwaandelen & Goud vs SPX, Juniors,
Juniors fundamentals, Recessiebestendige aandelen (LOCG), Recessiebestendige
aandelen (houden/verkopen)
,

Sinds 2015 is de €-prijs van goud met liefst 65% gestegen en dat lijkt op niemand indruk te maken. Het is "BUBBLE-BUSINESS" zoals gewoonlijk. Lang zal dit echter niet blijven duren. De wiskunde heeft altijd het laatste woord. De domme massa heeft zijn eigen EMOTIEVE regels WAAROM ze blijft beleggen in gevaarlijke beleggingsinstrumenten. Velen denken dat ze slim genoeg zijn om te investeren in deze instrumenten omdat ze slim genoeg zijn/waren om wat fiat geld te verdienen. Dit is niet het geval.

Een belangrijk probleem is dat de massa elke visie ontbreekt. Die massa wordt voortdurend gebombardeerd met LEUGENS en HALVE WAARHEDEN door de politici & Mainstream Media. De gemiddelde opleidingsgraad is LAAG en de meeste mensen hebben het zo druk om het einde van de maand te halen dat ze geen tijd hebben om hun huiswerk te maken. Erg wordt vaak hard gewerkt, maar eens de centen er zijn, neemt men niet de tijd om deze naar behoren te beleggen.

Nota: zeer interessante video van Alasdair Macleod die uitlegt wat het GEVAAR is van een financieel systeem dat tot over de oren in de schulden steekt. In het interview hebben Max en Alasdair Macleod het eveneens over de situatie op de goudmarkt. Onder andere over "waarom" de centrale banken goud opslaan. Het gaat ook over de wereldwijde schulden en wat daarna volgt. Het is één van de meest interessantste video's van deze maand (met ondertitels). Voor wie wil begrijpen wat zich nu onder zijn ogen afspeelt.

"Alleen 5% verstaat de situatie en houdt zijn spaargeld in goud en zilver aan...de andere 95% zullen alles verliezen."

Sinds 2015/16 is de goudprijs in euro met 65% gestegen of +15%-16% per jaar. Het was erg moeilijk om beter te doen op de beurs. Zelfs wie goud kocht op de top in 2012, (€1.360) zit in de plus op €1.460 €. (+7.50%) . Belangrijke is dat dit nog maar het begin is (zie abonneesector voor details).  GOUD is bovendien ECHT GELD en investeren in goud en zilver is de slimste beslissing die iemand NU kan nemen. De tweede slimste (en veiligste) is om het goud BUITEN POLITIEK BEREIK te bewaren...tenzij u natuurlijk de politici blijft vertrouwen en het u niet kan schelen dat de overheid dit morgen zal aanslaan om het aan de "arme" massa weg te schenken.

"Wat DE MEESTEN NIET begrijpen, is dat NIET de prijs van goud stijgt, maar wel de waarde van Fiat geld daalt."

Belangrijke fundamentals:

 • De video over John Law en de Mississippi company herhalen we nog eens na jaren omdat de LES die hij geeft zo duidelijk is. Gisteren waren het ASSIGNATEN en vandaag is het DIGITAAL geld (bankdeposito's). De Assignaten waren gewaarborgd door AANGESLAGEN VASTGOED (wat nogmaals bewijst hoe gevaarlijk het is om in vastgoed te beleggen in moeilijke tijden. Assignaten werden uit de IJLE LUCHT geplukt, zoals ook het hedendaags geld. Noteer hoe de overheid het goud en het zilver van de burgers toen aansloeg. Wie het weigerde te overhandigen, verloor soms letterlijk zijn hoofd.....klik hier voor meer
...klik hier voor meer  ...klik hier voor meer 
 • Beleggers leven in een wereld van fantasie en euforie. De verklaringen en acties van de centrale banken sinds eind augustus 2019 geven een duidelijk signaal van of zware problemen in het systeem.
 • Onbegrijpelijk waarom staatsobligaties “VEILIG” genoemd worden. Het betreft schuldenpapier bij een bankroete instelling in een munt die zoals alle andere munten zal instorten. Er is absoluut ZERO veiligheid in Amerikaanse of eender welke andere staatsobligaties.  Deze obligaties kunnen namelijk niet terugbetaald worden in geld dat echte waarde heeft. In het beste geval zullen ze in een moratorium zonder einde belanden of, nog waarschijnlijker, bankroet gaan. Indien er iets wordt terugbetaald, zal dat in in waardeloos geld zijn.
 • De US-schulden zijn sinds Obama blijvens stijgen en de zeepbel is veel groter geworden.
 • De creatie van fiat geld is hoger dan toen Trump 4 jaar geleden werd verkozen en de rentevoeten zijn lager. Dit alles om de economie draaiende te houden.
 • De FED/ECB houden iedereen voor de gek door te beweren dat ze een exit strategie hebben...er is er echter GEEN en er is er ook GEEN mogelijk. De rentevoeten moeten op zero of zelfs negatief gehouden worden om dit op SCHULDEN gebaseerde systeem drijvende te houden. Maar dat is helaas ONMOGELIJK....klik hier voor meer

Belangrijke technicals:

 • Noteer hoeveel aandelen verhuisden van de Recessiebestendige aandelen (LOCG) sectie naar de Recessiebestendige (houden/verkopen) sectie....klik hier voor meer

© Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Donderdag/vrijdag 13/14 februari 2020 - Worden de Amerikanen socialisten!?


Bijgewerkte secties: Langetermijnindices (zie chart voor de ZADOW op de bodem van de sectie), Uraniumaandelen, Royalties,

Screen Shot 2020 02 12 at 2.54.01 PMWorden de Amerikanen socialisten? De opkomst van Bernie Sanders bij de Democratische voorverkiezingen doet het ergste vrezen voor wat er zal gebeuren wanneer Sanders president zou worden. Deze dreiging voor de markten neemt veel grotere proporties aan dan de meesten vrezen. 

Bernie Sanders wordt waarschijnlijk de Democratisch tegenstander van Donald Trump in november (Presidential Elections). De kans dat hij zal worden verkozen, is echter klein. Maar als hij wordt verkozen, betekent dat het einde van de US and A en van de US-Dollar.

"Indien Sanders wordt gekozen, betekent dit het einde van de U.S. and A."

Belangrijke fundamentals:

 • Centrale banken blijven GOUD kopen (en geen vastgoed). Wie maar 5 tot 10% van de portefeuille in goud adviseert, leeft op een andere planeet. Al in 2002 gaven we het advies om minstens 50% van de activa in fysiek goud aan te houden. Vandaag is dat percentage nog hoger en, belangrijker nog, het moet buiten BEREIK van de POLITIEK gehouden worden.
 • Goud is al minstens 5000 jaar echt geld, het is de enige valuta die alles heeft overleefd. De meeste valuta's zijn deze eeuw met 60% in waarde gedaald.
 • Indien de overheden de waarheid vertelden over geld en goud, zou hun foute politiek blootgelegd worden.
 • Wereldwijd bedragen de schulden en verplichtingen nu meer dan $4 quadriljoen inclusief de derivatenmarkt die waarschijnlijk zal ontploffen. Daardoor zal het nodig zijn om massaal geld te drukken, met hyperinflatie tot gevolg. Het drukken van fake waardeloos geld zal leiden tot fake waarden voor activa die mee zullen imploderen wanneer de schulden imploderen. Vastgoed en aandelen zullen met 90 tot 95% in waarde dalen ten opzichte van goud....klik hier voor meer

Belangrijke technicals:

 • De indices op lange termijn stijgen zonder veel overtuiging. De charts doen niettemin een belletje rinkelen. Het is veiliger om aandelen te verkopen en goud en zilver te kopen. Vergeet niet om de laatste toevoegingen in het blauw in de lange termijnindices te checken.
 • Belangrijk om te weten is dat wanneer hyperinflatie komt AANDELEN veiliger zijn dan obligaties, bankdeposito's en andere geldmarktinstrumenten. Zie de charts op lange termijn voor Zuid-Afrika.
 • Uraniumaandelen bodemen uit en sommige aandelen zijn aan een nieuwe uptrend begonnen of hebben de vorige hervat (bij voorbeeld de producenten van kleine kerncentrales).
 • xxxx is op de huidige niveaus KOOPWAARDIG.
 • Wat de analisten aan beide zijden van de grote plas ook beweren, de realiteit is dat de US-Dollar versus de Euro zijwaarts zal blijven bewegen tot minstens de zomer van dit jaar en mogelijk zelfs tot bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen. ...klik hier voor meer

© Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Woensdag 12 februari 2020 - Gelooft u werkelijk dat de vastgoedmarkt even veilig is als goud?


Bijgewerkte secties: ,

De Goud tot Huis ratio is een maatstaf voor de relatieve waarde van goud ten opzichte van vastgoed. Het betreft het aantal troy ounce goud dat nodig is om een gemiddelde gezinswoning te kopen. Hoewel vastgoed en goud beiden tastbare activa zijn die bescherming bieden tegen inflatie, bewegen ze in reëele termen niet in dezelfde richting.

Op de grafiek hieronder zien we 2 verschillende tijdschema's. De vastgoedmarkt piekte versus goud vlak voor Nixon het goudvenster sloot in 1971 en rond de piek van de dot com zeepbel in 2001). Vanaf deze 2 pieken van de gemiddelde huizenprijzen versus gould zien we 2 dramatische prijsdalingen. In 1974 kon met iets meer dan 200 oz goud een gemiddeld huis gekocht worden. Daarop volgde een tijdelijk herstel tot iets minder dan 500 oz in 1976. De daling van de gemiddelde huizenprijs van 1976 tot de piek op de goudmarkt in januari 1980 bedroeg ongeveer 100 oz goud per gemiddelde prijs voor een woning. Op een jaar tijd was de goudprijs met 700% gestegen versus die gemiddelde huizenprijs.

In de 21ste eeuw maken we een gelijkaardig fenomeen mee. De stijging van de goudprijs versus de vastgoedmarkt strekt zich mogelijk uit over meer dan het dubbele van het tijdschema in vergelijking met de goudmarkt van de jaren 70.  De grafiek suggereert dat een prijs van 100 oz goud voor een gemiddeld huis in de onmiddellijke toekomst mogelijk en zelfs waarschijnlijk is.

In tegenstelling tot goud, is vastgoed is  gevoelig voor belastingen, erfenisrechten, onderhoudskosten en ga zo maar door. Vastgoed veroudert  en de regel is dat een huis na 20 jaar oud als 'oud' mag worden beschouwd op het vlak van verwarming, airco, isolatie enzovoort. Goudbezitters moeten slechts een kleine opslagkost betalen en goud kan van generatie tot generatie gewoon door gegeven worden.

Nota:

 1. Vanwege de structuur van de huidige recessie zijn we beland in een cyclus waarbij de prijs van vastgoed niet alleen zal dalen omdat het een HOCG (High Order Capital Good) is, maar ook vanwege verschillende andere factoren.
 2. Het gevaar met vastgoed is dat ALVORENS de prijs crasht de vastgoedmarkt opdroogt. Het word onmogelijk om te verkopen omdat kopers niet de middelen hebben om te kopen. Ook wordt het zeer moeilijk om een woonkrediet te krijgen, bijvoorbeeld omdat het beschikbaar inkomen van de kandidaat-koper te laag is.
 3. In periodes van hyperinflatie kan iemand een ganse straat (de Weimarrepubliek in Duitsland), en/of een wolkenkrabber (U.S.A. - New York) kopen voor slechts een paar goudstukken.
House price vs. gold 2020 02 09 house vs gold uk 2020 02 09
We staan op het punt om te zakken naar down-leg#2 We staan op het punt om te zakken naar down-leg#2

 

Belangrijke fundamentals:

 • Kleine kernreactoren zijn de toekomst. Zodra de massa zich realiseert dat de GROENE nonsense tot niets leidt. Sommige aandelen van deze bedrijven kunnen gekocht worden. Een paar van hen deden het vorige jaar erg goed (zie abonneesector uranium)....klik hier voor meer

Belangrijke technicals:

© Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Maandag/dinsdag 10/11 februari 2010 - Hoe lang kan de effekten-party nog duren?


Bijgewerkte secties: Wereldbeursindices (uitbraken, pull backs op de PF-charts)

Er is een oorlog tegen auto's aan de gang in de westerse wereld. De regelgevers willen de mensen uit de auto en in de trein en bus en op de fiets. Waarom? Omdat auto's voor vrijheid staan. Dit maakt het tevens makkelijker om de "NIEUWE GROENE DEAL" te verkopen. Lagarde als ECB Chef heeft de strategie van de bank herzien: klimaat wordt een fundamenteel bestaanddeel van de monetaire politiek. Actie tegen de opwarming van de aarde wordt een prioriteit voor de ECB. Dit zal de EU-burgers een FORTUIN kosten.

Deze video gaat over Oekraïne, witwassen van geld, Hunter Biden, Joe Biden, Obama, Impeachment, het IMF, hoe geld witwassen,...of hoe politiek, geld en economie met elkaar verweven zijn...of hoe u belogen wordt en hoe u telkens de REKENING mag betalen. Het is een lange maar interessante video. Vooral wanneer u wilt weten hoe politiek en zwart geld goede vrienden zijn en hoe het mechanisme werkt.

Nota: verschillende Europese politici hadden eveneens een vinger in de pap in Oekraïne. Eén naam is die van Verhofstadt.

BELEGGERS LEVEN IN EEN WERELD VAN FANTASIE EN EUFORIE,

De beleggingswereld is een wonderbare zaak. Iemand kan gedurende lange tijd een genie lijken (gemiddeld 75 jaar) om dan plots alles verliezen. In een secular bear market is iedereen een verliezer.

Het ziet er naar uit dat de beurzen wereldwijd naar omhoog gaan uitbreken....na de uitbraak moet er wel EERST een positieve backtest (pullback) komen en pas daarna is het veilig om te kopen...in afwachting is het zaak om GEDULDIG te zijn, Wie op veilig wil spelen, verkoopt NU aandelen en koopt de goud en zilver sector.

Wat weinigen zich realiseren is dat geld OOK verloren wordt als de beurzen blijven stijgen en nieuwe records neerzetten. Hoger zullen we gaan in Zuid-Afrikaanse stijl!! er ligt echter een adder onder het gras. UIitgedrukt in echt geld, wordt u dan immers armer terwijl de beurskoersen stijgen. De echte waarde, de koopkracht van uw investering wordt namelijk kleiner. Aandelen uitgedrukt in goud crashen en ook de valuta's (voorbeeld de Zuid-Afrikaanse rand) crashen. In dit geval verliest men DUBBEL. In het beste geval is het zo dat wat u wint bij de stijging van de koers van het aandeel, je verliest in koopkracht. Die verliezen lopen op zodra de beurskoersen CRASHEN (en die dag komt). U verliest dan op de MUNT,  op uw AANDELEN en op VASTGOED. 

ZAR LT ZADOW LT
   

Screen Shot 2020 02 08 at 6.59.41 PMPortugal trok buitenlanders aan met belastingvoordelen en anti-populistische standpunten. Onder druk van de EU-top wordt het voordeelregime voor niet-residenten en immigranten afgeschaft door de socialistische regering. Dit zal zonder enige twijfel een grote negatieve invloed hebben op de Portugese vastgoedmarkt. Veel Europeanen en Belgen die uitweken naar Portugal zitten nu met de gebakken peren. Eind dit jaar zet de regering een punt achter het belastingparadijs voor buitenlandse gepensioneerden. Zodra de begroting is goedgekeurd, zullen nieuwe buitenlandse residenten belastingen moeten betalen.

We zeiden het eerder al: u BENT IN GEEN ENKEL EUROPEES LAND VEILIG. Andorra, Monaco, Liechtenstein of Zwitserland vormen geen uitzondering. De dagen van de Zwitserse bankrekeningen zijn voorbij.  Er zijn echter nog NIET-EUROPESE opties.  We adviseren Portugese belastingimmigranten om te doen wat gedaan moet worden en een Permanente Residentie in Panama aan te vragen. 

Belangrijke fundamentals:

 • De olieprijzen weerspiegelen al een sterke terugvraag in de vraag. ...klik hier voor meer
 • Hxxxxxx Gold is goed voor een winst van 253 cent per aandeel voor de komende 6 maanden tot 31 december ondanks een lagere goudproductie. De hogere goudprijs compenseerde ruimschoots de lagere productie....klik hier voor meer

 

Belangrijke technicals:

© Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Vrijdag 7 februari - Wanneer zal de waanzin van de massa op de beurs ten einde lopen?


Bijgewerkte secties: Can$-Goud & can$/€/$, £-Goud & £/€/$, Krona-Goud & Kr/€/$, 
Aussie-Goud & Aussie/€/$, ¥-Goud & ¥/€/$, Rand-Goud & R/€/$,
Wereldbeurzen (deels), Indices in echt geld (goud), KOOP GOUD, KOOP ZILVER

Wanneer zal de waanzin van de massa op de beurs ten einde lopen?  De Amerikaanse economie en de wereldeconomie krimpen en groeien niet zoals de politici en de Propaganda Media ons voorhouden. (zie figuur). De Baltic Dry Index bevindt zich op een historisch dieptepunt, de echte winsten van de bedrijven dalen.

Baltic dry index 2020 02 06 profit and price 2020 02 06
   
Market correction virus <- Het is een grote leugen te beweren dat markten corrigeren vanwege een virus. Correcties gebeuren omdat de markten OVERKOCHT zijn.

Ik verwacht dat als gevolg van de communicerende financiële vaten (zie de vermogensallocatie) de beurskoersen zullen stijgen. LOGISCH, want ze blijven fiat geld drukken. De beurskoersen zullen uitgedrukt in waardeloos Fiat Geld blijven stijgen. Uitgedrukt in echt geld of goud zullen de markten echter crashen. Dat is precies wat gebeurt met de Zuid-Afrikaanse aandelen. Zie sectie voor beursindices uitgedrukt in goud.

"DE GESCHIEDENIS LEERT DAT SCHULDENGOLVEN SLECHT AFLOPEN."

Wereldwijd hebben de MSM (mainstream media) nauwelijks gewag gemaakt van de waarschuwing van de Wereldbank voor de komende schuldencrisis. Die Wereldbank heeft echter volledig gelijk wanneer ze het heeft over een slechte afloop. De wereld is daar grotendeels compleet niet op voorbereid.

“Lage rentevoeten bieden slechts tijdelijk soelaas tegen financiële crisissen. De geschiedenis van de schuldengolven tonen aan dat deze altijd slecht aflopen. ”

Als de beurzen en de krediet-zeepbellen imploderen en er aan een nog sneller tempo geld wordt gedrukt, zal de wereld zich weldra realiseren dat niet alleen het vers gedrukt geld maar ook alle activa die met dit geld  in de afgelopen 20 jaar werden aangekocht, waardeloos zijn geworden.

Belangrijke fundamentals:

 • Ford Motor co.: zoals de autosector gaat, zo gaat ook de economie...en Ford Motor VERLOOR geld in 2019.
 • De Amerikaanse topschaalolievelden...klik hier voor meer

Shale oil production 2020 02 06

 • De grafiek hieronder toont duidelijk aan dat geld drukken om het financieel systeem te redden de beurzen doet versnellen. [Communicerende financiële vaten]

...klik hier voor meer

Belangrijke technicals:

 • De verwachte correctie op de beurs is onderweg, maar is er tijd nodig alvorens het signaal wordt gegeven dat het einde in zicht is.
 • De koersstijging bij Tesla herinnert Wall Street aan bitcoin’s parabolische rally in 2017. Tesla is met 180% gestegen in de afgelopen 3 maanden, vanaf de slotkoers van $178.97 op 3 juni bedraagt de stijging meer dan 395%. De koers van bitcoin kelderde snel na de koopclimax en in het geval van Tesla zal dit niet anders zijn. In juni was er een consensus dat het bedrijf bankroet zou gaan. Vandaag circuleert het idee dat Tesla meer dan 10x waard zal worden dan de waarde waaraan Amazon nu wordt verhandeld. Aan $136 miljard is Tesla nu meer waard dan Ford, General Motors en Nissan SAMEN. Deze 3 bedrijven verkopen samen op jaarbasis meer dan 14 miljoen voertuigen....klik hier voor meer

  © Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Woensdag/donderdag 5/6 februari 2020 - We voorspelden dit: het Corona virus krijgt idd. de schuld voor de dalende markten!


Bijgewerkte secties: $-Goud, Zilver, US-Dollar, Rupee-Goud & Rupee, Yuan-Goud & Yuan, 
Swiss-Goud & Swiss/$/€, €-Goud & €/$ ,

“Inflateer of sterf” was een uitspraak van de uitzonderlijk verstandige Richard Russell ( Dow Theory Letters). Hij begreep zowel de noodzaak als de vloek van de centrale banken die bij het begin van deze eeuw geld begonnen te drukken."

debt big 2020 02 04China injecteerde $174 miljard aan liquiditeiten bij de opening van de markt op maandag. China’s centrale bank injecteerde 1.200 miljard yuan via reverse repo operaties (waar hebben we dat nog gezien?). Toch verloor de Chinese beurs nog 10%. Op dinsdag deed The People’s Bank of China er nog eens 500 miljard yuan bij ($71.5bn) bij.  Eén en ander moet uiteraard bekeken worden als ondersteuning van het banksysteem in deze periode dat het coronavirus woedt. Maar die oorzaak ligt wellicht dieper dan aangenomen wordt. Zoals steeds is een (Corona) excuus welkom.

Volgens de berekening van Reuters op basis van officiële data van de centrale bank werd in totaal $500 miljard aan Helicopter Geld in het systeem gepompt en hiermee ligt de weg naar hyperinflatie wijdopen: schep het geld dat nodig is en alles loopt goed en zal ook goed aflopen (denkt men).

Nota: Onofficiële rapporten zeggen dat China niet het volledige verhaal vertelt en dat er tot 10,000 doden in Wuhan zijn.


We zijn geen verzamelaars van munten, maar bieden onze abonnees een breed gamma van munten tegen groothandelsprijzen aan.

Het betreft 146 gouden en zilveren munten. Sommige zijn wettige betaalmiddelen, andere zijn alleen verzamelmunten en anderen zijn enkel geschikt voor beleggingsdoeleinden. De prijzen schommelen van $19 tot $ 2,900. Alle producten zijn NIEUW en van PERFECTE kwaliteit.

Sommige munten zijn wettelijke betaalmiddelen en anderen zijn dat niet. De premies voor verzamelmunten schommelen van 100% tot 1000% over de spotprijs. Grote hoeveelheden worden gratis geleverd. Verzamelmunten mogen niet gekocht worden als een belegging. PREMIES ten opzichte van de goud- en zilverprijs verdwijnen eens de prijs stijgt. Tijdens een koopclimax worden de munten vaak zelfs met een discount verkocht. Uiteraard hebben we alle traditionele gouden en zilveren Eagles, Maples, enzovoort voorradig...

gold collective 1 gold collective 2 silver collective 1
silver collective 2

coins numismatic

gewone goud & zilver munten - lage premies

silver collective 3

Nota: 

 • Er is  geen BTW  verschuldigd bij buitenlandse aankopen van goud en zilver.
 • Probeer niet om goud en zilver aan de laagste prijs te kopen....belangrijk is om GOEDE producten in het juiste land te kopen en te kiezen voor de juiste kluis.

Belangrijke fundamentals:

 • Portefeuilles met goud doen het beter dan die zonder goud.
 • Obligaties kosten nu ook geld, zoals de opslag van goud. Sinds 2008 hebben we negatieve reeële rentevoeten.
 • Elk Amerikaans gezin heeft een schuld van $117,000
 • Centrale banken kochten 12% meer goud dan vorig jaar. ...klik hier voor meer

gold target

Belangrijke technicals:

  © Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic


Maandag/dinsdag 3/4 februari 2020De jaren van fantastie, en decadentie zijn voorbij!


Bijgewerkte secties: PF-Gold grafieken in alle secties, 

francis head
Ralph Acampora heeft 50 jaar ervaring op Wall Street, ik heb 46 jaar op de teller staan. 
Hij was de stichter van de IFTA (International Federation of Technical Analysts). Ik was de stichtende VICE-PRESIDENT van de IFTA en oprichter-president van de BFTA (Belgian Federation of Technical Analysts) en dit gaf aanleiding tot een hoop jaloezie in België. Ralph leefde en werkte in de VS, terwijl ik mijn tijd in België verprutste.

Leven is een leerproces en het vergt wat tijd om te ontdekken dat het leven op andere continenten anders (en vaak beter) is. Vaak wordt een samenleving negatief beïnvloed door mensen die voor de VERKEERDE politici stemmen. Mensen stemmen graag voor socialisme (tegenwoordig noemen ze het democratie), maar ze moeten zichzelf later uit het communisme schieten.

De meeste 20'ers, 20'ers en 40'ers zijn zo druk bezig met geld verdienen dat ze het grote plaatje uit het oog verliezen. Anderen hebben in het volste vertrouwen hun geld "geschonken" aan het bancair systeem. Ze twijfelen er ook geen seconde aan dat hun pensioen veilig is en op hen te wachten ligt de dag dat ze met pensioen gaan. NIET ZO!

Om één of andere vreemde reden denken mensen in hun +50er jaren dan dat vastgoed hen zal redden. Vastgoed deed het goed na WW II maar heeft in verschillende landen een piek bereikt en in andere landen is die piek net voorbij (Belgie). Zodra de vastgoedmarkt crasht en de eigenaars beseffen dat verkopen dan onmogelijk wordt, wordt de situatie pas dramatisch. Vooral in de Europa, waar het onmogelijk is om de sleutels van een huis terug naar de bank te sturen, en je dan niet verder moet afbetalen. Eens de waarde van je huis dan onder het bedrag valt dat je hypothecair ontleend hebt, ben je de sigaar. Je moet dan immers meer terug betalen dat het pand nog waard is en kan wellicht zelf het pand niet meer verkopen. Erger nog, velen kopen vastgoed zoals ze OPTIES kopen en hebben nooit de bedoeling om er zelf in te gaan wonen.  Dit zijn de flippers. Zoiets is nog gevaarlijker.

Nota: de Dow Jones op Ralph's Barn is door het dak gevlogen. Misschien duidt dit op een lange termijn BUY-CLIMAX en wordt het stilaan tijd voor een TERUGVAL?


were out

Wie gaat nu verder de bijdrage van de Britten na de EU-brexit betalen?

We hebben een BREXIT en de EU-overheid heeft 1/3de van haar inkomen verloren. Na de BREXIT zullen dus de andere lidstaten voor het tekort moeten opdraaien. Met meer belastingen tot gevolg. De Nederlanders werden hiervoor al gewaarschuwd door Rutte.

EU-officials betalen GEEN BELASTINGEN. In het  EU-hoofdkwartier in Brussel zijn er zelfs WINKELS waar vrij van belastingen en BTW kan gekocht worden. Sommigen hebben een salaris dat hoger is dan dit van de Amerikaanse president.

 Nota: De Nederlanders werden al gewaarschuwd door Rutte dat ze meer bijdrage voor de EU moeten betalen.


ANC

Je werkte je heel leven, verdiende veel geld en verkocht je bedrijf in 1995. Spijtig genoeg gebeurde dit allemaal in Zuid-Afrika.

Sinds Nelson Mandela de 1ste president werd, verloren de Zuid-Afrikanen 80% van hun welvaart. De Zuid-Afrikanen verloren nogmaals R237 miljard in het derde kwartaal van 2019. Dat is het bedrag waarmee hun welvaart afnam ten opzichte van het tweede kwartaal.

"Sinds 1995 verloor de Zuid-Afrikaanse Rand 80% van zijn waarde tegenover de US-Dollar en de Euro."

De echte waarde van welvaart is de echte waarde van de activa minus de echte waarde van de verplichtingen. De activa bestaan vooral uit de gecombineerde waarde van het geld in het pensioensysteem, financiële investeringen en vastgoed, terwijl de verplichtingen vooral allerlei soorten schulden bevatten, schulden gemaakt met kredietkaarten en andere soorten schulden. 

"Enkel Zuid-Afrikanen die hun spaargeld in goud en zilver bewaarden, bleven gespaard."


Belangrijke fundamentals:

 • SCHULDEN zijn een stuk gevaarlijker dan het Corona-virus: het grootste probleem waar China mee worstelt is dat het financieel systeem overladen is met schulden en vroeg of laat zal instorten. Niemand - zelfs president Xi zelf niet - weet hoe dit probleem moet aangepakt worden. Alle 1,40 miljard inwoners van het land zullen er mee te maken krijgen. Een zeer pijnlijke maar de enige blijvende oplossing zou zijn dat China terug overstapt op goud als betaalmiddel, eventueel aangevuld met zilver.
 • De meeste beleggers in edelmetalen beseffen niet welke de belangrijkste fundamentele factor is om goud en zilver te verwerven. Veel mensen beschouwen het als SPECULATIE. De meeste analisten promoten goud en zilver vanwege het grote aanbod aan geld op de markt, vanwege de schulden en vanwege de derivaten. Ze waarschuwen echter niet voor ...klik hier voor meer
 • Staatspensioenfondsen, pensioenfondsen, verzekeringmaatschappijen, banken, Institutionele  beleggers verdienen niet langer geld op OBLIGATIES. Met marginaal lagere en zelfs negatieve rentevoeten wordt dit onmogelijk. Het kost nu vaak zelfs geld om in obligaties te beleggen. ...klik hier voor meer

Goud & zilver zijn een verzekering en ECHT GELD, terwijl de goudmijnaandelen "speculatie" zijn.

Belangrijke technicals:

 • De beurzen corrigeren zoals verwacht. Technisch verwachten we vanwege de STOP BUY nog steeds HOGERE KOERSEN. ...klik hier voor meer
 • Goud stijgt dit jaar. Uranium stijgt volgend jaar. Noteer dat uraniumaandelen goudmijnaandelen op doping zijn!!  Wanneer de uraniumsector beweegt, gaat het ...klik hier voor meer
 • We hebben een nieuwe uitbraak van zowel $-Goud als (zelfs belangrijker nog) €-Goud. De  €-Goud uitbraak valt samen met een uitbraak boven de vorige top. Belangrijk is dat de vorige TOP en WEERSTAND een sterke steunzone wordt.
 • Interessant: leg alle PF-charts van GOUD in de belangrijkste valuta's langs elkaar en u kan zien welke munt de sterkste en welke de zwakste is. De sterkste is...klik hier voor meer

   © Alle rechten voorbehouden. De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic

KLIK HIER VOOR HET JANUARI 2020 NIEUWS

Categories: Financieel Nieuws

Twitter

Cron Job Starts