23
december
2020

DECEMBER 2020

IK HOOP DAT JE BEGRIJPT DAT HET EINDSPEL IS BEGONNEN, DIT IS HET MOMENT OM VOOR VEILIGHEID TE GAAN!

 

[Most Recent Quotes from www.kitco.com] [Most Recent Quotes from www.kitco.com] koop je nog altijd papieren goud?
fysiek is tot $200 duurder fysiek is tot $11 duurder ;Koop je nog altijd fools gold?

OPMERKING:

 • Internetbeveiliging maakt het voor ons steeds moeilijker om e-mailberichten te verzenden en voor u om ze in uw inbox te ontvangen. Gelieve de volgende e-mailadressen in uw contactenlijst te zetten om dit probleem te vermijden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en controleer je spambox.
 • We raden aan om de site regelmatig te bezoeken. Updates worden driemaal per week gemaakt: op maandag, woensdag en vrijdag.
 • Er staat VEEL waardevolle informatie in oudere updates, de moeite om eens terug te lezen.
 • Kaars- en PF-grafieken kunnen te allen tijde worden bijgewerkt, zelfs als ze niet worden vermeld in de "Bijgewerkte secties".

WOENSDAG/DONDERDAG 23,24 DECEMBER 2020 – Nee, Trump is geen clown en ja, je zal Trump 4 jaar langer in het Witte Huis zien!


Bijgewerkte secties: Olie aandelen, Aardgas aandelen, Uranium aandelen,Bank Aandelen, 
Ruwe olie, Steenkolen, Zon en Zeldzame Metalen, Landbouwproducten,
Koper, platina non-ferro's
Koper, Grondstoffen in Goud, Inflatie Index

Nee, Trump is GEEN CLOWN en ja, je zal Trump 4 jaar langer in het Witte Huis zien. En ja, de DOLLAR zal blijven dalen ten opzichte van de Euro, Zwitserse frank,... 

Dit is het Aquarius tijdperk. We zijn getuige van de grootste politieke misdaad ooit. Het fake nieuws is overal aanwezig in de westerse wereld en de massa valt ervoor. Het jaar 2021 zal het einde zijn van de Democraten (socialisten-communisten) en het einde van de mainstream media en social media. We zijn al in oorlog voor correcte informatie. Deze oorlog zal wereldwijd meningen veranderen. [als je gelooft dat Trump een clown is en Biden de verkiezingen heeft gewonnen, ben je deel van de MASSA!]

Als we een RESET krijgen, wordt het banksysteem digitaal ... AL het geld wordt digitaal. ANGSTAANJAGEND!

Voorgaande video werd door YouTube gecensureerd. Best is updates DAGELIJKS te bekijken. Zo mis je heel belangrijke videos NIET langer.

Dit is HOE ZIEK Pelosi, Biden, Obama & de Democraten zijn: een steunpakket van $ 900 miljard om de economische gevolgen van de coronacrisis te temperen omvat o.a. $10 miljoen SEX GENDER PROGRAMMA'S in Pakistan en $ 696 miljard om de Amerikaanse leger-industrie te voeden en andere buitenlandse (omkopingen) werkjes op te lossen!  Rest maximum $200 miljard voor de Amerikanen. Een 200% Rood-Communistisch iets.

slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


MAANDAG/DINSDAG 21,22 DECEMBER 2020 - 20 JANUARI 2021 is de deadline... Ofwel blijft Trump en de vrije wereld, ofwel wordt de wereld een communistisch bastion.


Bijgewerkte secties: Biotech-Farma

Biden who stole Xmas20 januari 2021 is de deadline... ofwel blijft Trump en de vrije wereld, ofwel wordt de wereld een communistisch bastion. Dit is de laatste kans om niet in een Mao-regime terecht te komen zoals in Venezuela. Als Biden president wordt, zal Amerika snel zoals het Rode China worden.

Na 9/11 werd vliegen moeilijker en kregen we minder vrijheid. Het eindresultaat van de Covidpandemie zal nog meer verlies van vrijheid en meer socialisme zijn. Socialisten dwingen iedereen in hun systeem. Dit lukt enkel met leugens, moord, propaganda, de Mainstream Media, heropvoedingskampen,... Als socialisme overheerst, verwachten we meer censuur! De waarheid hangt niet af van censuur, leugens wel. 

"De waarheid hangt niet af van censuur, leugens wel." 

Er zijn geen financiële markten meer, enkel nog een socialistisch model waarbij ze denken dat ze de prijs voor alles weten en kunnen bepalen. Op een dag zullen ze falen, ze zullen een fout maken en je moet je voorbereiden op die dag. De enige manier is goud in fysieke vorm, buiten het banksysteem, met directe toegang tot uw goud. Goud is de enige echte en historisch beproefde vorm van vermogensbehoud en daarom cruciaal in een tijd waarin het voortbestaan van ons financiel systeem zwaar op de proef zal worden gesteld. 

"Fysiek goud, een historisch beproefde vorm van rijkdom: Goud is klaar om volgend jaar nieuwe all-time highs neer te zetten." 

Financiële adviseurs en bankiers die voor 2021 een koersdoel van 1.900$ per oz voor goud geven, weten echt niet waar ze het over hebben. Ons advies: blijf uit de buurt van financiële adviseurs en financiële instellingen die beweren dat de prijs van goud in 2021 zal DALEN. Blijf weg van elke adviseur die argumenteert dat "men geen goud kan eten". 

Naarmate de schulden slot

De volgende fase zal hyperinflatie zijn en die begint waarschijnlijk slot

Hyperinflatie is gegarandeerd. Het is enkel de vraag wanneer.


Belangrijke fundamentals: 

 • Noorwegen slot
 • slot

Belangrijke technicals: 

 • De US Dollar Index slot
 • slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


DONDERDAG/VRIJDAG 17,18 DECEMBER 2020 - DE ANGST VOOR HET ONBEKENDE EN INERTIE


Bijgewerkte secties: Recessiebestendige aandelen (hold)

Of deze Covid-19 nu gepland is of niet, het is belangrijk om te begrijpen hoe het virus wordt GEBRUIKT door politici, regeringen en centrale bankiers. 

De Crash komt eraan. Zoals we gisteren hebben laten zien, creëeren de Fed, de ECB en alle Centrale Banken vers geld tegen het nooit eerder vertoonde tarief van 120 miljard dollar per maand. En ze hebben de MZM-geldvoorraad* met meer dan 20% doen stijgen (jaar op jaar). De M2 is maar liefst 25% gestegen. Daarom hebben langlopende staatsobligaties nominaal gezien ongelooflijk veel ruimte voor een CRASH. Dat zal uiteindelijk zeker gebeuren door inflatie of insolventie, of waarschijnlijk door beide. 
* MZM = Money of Zero Maturity

"De verhouding tussen de Amerikaanse staatsschuld tot het BBP is gestegen van 33% in 1971 tot 106% in 2019." 

De inflatie-gecorrigeerde ECHTE rendementen op obligaties: het inflatie-gecorrigeerde / reële rendement op staatsobligaties zou zo beschamend en negatief zijn (d.w.z. > -8%) dat niemand deze nog zou willen kopen.

"De obligatiemarkt: alles dat ermee verbonden en door gegarandeerd wordt (incl. valuta's), zal uiteindelijk WAARDELOOS worden." 

Slechts enkele van de enorme institutionele beleggingsfondsen in de wereld bezitten goud en zilver. "Het is maar een heeeeel klein percentage". Nu zien we aankondigingen van veel fondsen dat ze goud in hun portfolio gaan opnemen. "Dit is de trigger die we nodig hebben - het enige dat je als kleine belegger moet doen, is meegaan met de golf die ze zullen veroorzaken ... en je zal het heel, heel goed doen. Je plaatst jezelf aan de goede kant van deze vermogenstransfer." 

bankruptcyDe overgrote meerderheid van de beleggers is ALTIJD FOUT. Ze zien maar één ding: stijgende markten die rijden op een golf van nepliquiditeit over verborgen riffen van onbetaalbare schulden. Crisissituaties (een CRASH) ontstaan juist omdat de MASSA altijd VERKEERD is en omdat er INERTIE is. 

Mensen zijn gewoontedieren; onze soort verzet zich tegen verandering en bezwijkt door inertie. Als we in rust zijn, hebben we de neiging om in rust te blijven. We weten diep van binnen wanneer we iets moeten veranderen. Maar inertie is de reden waarom we niet doen wat nodig is om ons leven te verbeteren. 

"Normalcy bias doet ons geloven, dat hoeveel chaos we ook voor ogen zien, alles snel beter zal worden." 

Door dit cognitieve vooroordeel, onderschatten mensen zowel de kans als de impact. We ondernemen geen actie, hoeveel chaos we ook voor ogen zien omdat we denken dat alles snel beter zal worden.... Of we erkennen dat het ondernemen van actie tot conflicten kan leiden. En aangezien de meeste mensen liever conflicten vermijden, nemen we de gemakkelijke weg, volgen we de massa en doen we afstand van onze besluitvorming aan andere mensen. Of we hebben een grote angst voor het onbekende. En we lijden liever onder een bekend gevaar dan het risico van een onzekere uitkomst te accepteren. 

Of (vooral tegenwoordig) steeds meer mensen zien zichzelf als hulpeloze slachtoffers die geen controle hebben over de richting van hun leven. We worden beloond voor het verzinnen van excuses in plaats van voor het ondernemen van actie. Dit leidt tot inactiviteit. 

Het grappige aan inertie is dat het tegelijkertijd een van de duurste aspecten van ons leven is, maar toch een van de gemakkelijkste om te overwinnen. Het weerhoudt ons ervan om te bereiken wat we echt willen in het leven. Maar het overwinnen van inertie is gewoon een keuze. Er is geen speciale vaardigheid voor nodig. Iedereen kan ervoor kiezen: vandaag ga ik actie ondernemen. Alles is beschikbaar is om je leven te verbeteren. Niemand hoeft bergen te verzetten om te beginnen. Er zijn maar een paar kleine stapjes voor nodig. 

Bijvoorbeeld de noodzaak om een plan B te maken. In het licht van alles wat er de laatste tijd in de wereld is gebeurd, is het niet meer dan rationeel om een plan B te hebben. Diep van binnen denk ik dat de meeste mensen wel weten dat dit verstandig is. Maar dan neemt de inertie het over. Om welke reden dan ook, dagen, weken en dan maanden gaan voorbij ... en we zijn nog steeds niet begonnen. Dit is niet ongebruikelijk. Maar het is gemakkelijk op te lossen. Onthoud - kleine stapjes. Elke keer dat je merkt dat je inertie moet overwinnen, vraag jezelf dan af: "Wat is het belangrijkste dat ik nu kan doen om de goede kant op te gaan?" Het is een geweldige vraag die je kan stellen om na te denken over je bedrijf, relaties en je leven in het algemeen ... en ook over je plan B. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie. 

Belangrijke fundamentals: 

 • Een klassieke buy-and-hold-portfolio is nu "extreem gevaarlijk". Wanneer de marktkapitalisatie van aandelen 183% van het BBP bereikt en staatsobligaties bijna 0% of zelfs minder, dan is het idee dat een gebalanceerde portfolio kan gekocht en behouden worden buitengewoon gevaarlijk. (Gebalanceerde portfolio's is nonsense verkocht door mainstream bankiers).

 • In Europa is de verhouding tussen het eigen vermogen van banken en hun marktkapitalisatie DRAMATISCH SLECHT. slot

 • De consumentenprijsindex, die sinds 1980 meer dan 20 wijzigingen heeft ondergaan, is een erg onnauwkeurige inflatiemaatstaf. Zo erg, dat het lachwekkend is. slot

 • Geld printen is een tweede bron van overheidsfinanciering geworden. Tijdens de tweede helft van vorig boekjaar was het financieringspercentage door middel van geld printen twee keer zo hoog als de inkomsten uit belastingen. Dit is serieus! Dit jaar wordt TWEE-DERDE van de overheidsuitgaven betaald door vers gecreëerd geld. Geld printen resulteert in inflatie en inflatie neemt productieve zaken weg van de particuliere sector en geeft het aan de onproductieve overheid. (De overheid produceert niet wat de consumenten vragen). Hoe meer geld de regeringen printen, hoe meer ze de economie VERZWAKKEN.
 • De stormloop van geld naar iets dat GEEN GELD is, zal de hyperinflatie starten en in leven houden. 

Belangrijke technicals:

 • De aandelenmarktenslot
 • slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


WOENSDAG 15 DECEMBER 2020 - DEZE KEER IS HET ANDERS! 


Bijgewerkte secties: Recessiebestendige aandelen (LOCG)

Screen Shot 2020 12 15 at 9.42.48 AMZe hebben MEER COVID-19 KANONNENVOER nodig. Duitsland en Nederland gaan ook in LOCKDOWN tot volgend jaar: geen kerst- en geen eindejaarsvieringen voor de horeca en middenklasse ... en nog meer faillissementen in 2021. In de VS wil de burgemeester van New York weer een lockdown. New York is een spookstad geworden! Biden heeft al beloofd dat op de dag dat hij het Witte Huis betreedt en zeker gedurende 100 dagen, ALLE Amerikanen ALTIJD mondmaskers zullen moeten dragen. Hij kan ook gaan voor een FEDERALE LOCKDOWN van de V.S. Dit zou resulteren in een CRASH van de Amerikaanse economie en dollar. 

De stemming in het kiescollege bekrachtigde de uitslag van de verkiezingen. Maar er kan nog VEEL gebeuren voor en zelfs na 6 januari 2021. Dit verhaal is nog niet voorbij. Er is veel meer aan de hand dan de Mainstream Media en de gecensureerde Social Media ons vertellen. Meer informatie over het constitutionele mechanisme van de presidentsverkiezingen in de 2e video. 

"De Kiesmannen van elke staat die begin volgend jaar naar Washington zullen reizen, zullen beslissen. Zij zullen geen persoon kiezen die stemmen heeft gestolen."

We stellen vast dat het Dominion Stemsysteem opzettelijk en doelbewust is ontworpen met inherente fouten om systematisch fraude te kunnen creëren en om verkiezingsresultaten te kunnen beïnvloeden. Het systeem genereert opzettelijk een enorm hoog aantal foutieve stemmen. - Allied Security Operations Group, Antrim Michigan Forensics Report, herziene voorlopige samenvatting, v2, 13 december 2020. 

Het hoge foutenpercentage was volgens de auditors te wijten aan een algoritme dat in de Dominionsoftware was geplaatst. Dit algoritme wees een verschillend gewicht toe aan de stemmen voor de verschillende kandidaten, in een verhouding van 2/3 tot 1/3. Hierdoor kon men het algehele resultaat wijzigen. De overwinningsverklaring werd volgens de controleurs gedaan op basis van punten, niet op basis van stemmen. Merk op dat het systeem al in 2016 werd gebruikt zodat Killary Clinton, Bernie Sanders kon kwijtraken. 

Trump zei dat minister van Justitie William Barr was afgetreden (hij werd vriendelijk verzocht...), omdat hij te weinig ondernam om zijn beweringen over kiesfraude te ondersteunen. En ook omdat er was geprobeerd om het openbaar maken van het onderzoek naar Biden's zoon te voorkomen. President Trump koos Barr niet als zijn minister van Justitie. De keuze werd voor de president gemaakt en vervolgens aan hem gepresenteerd als de enige aanvaardbare en door de Senaat bevestigde oplossing... 

p.s. Er is een uittocht uit het socialistische Californië vanwege overregulering en hoge belastingen. De belastingtarieven in Californië zijn 30% hoger dan in andere staten. Bovendien hebben andere staten zoals Texas en Florida geen personenbelasting. 

DEZE KEER IS ANDERS ... OF NIET? BENT U BEREID OM DE GOK TE WAGEN? ABONNEES WETEN BETER! 

 1. Er is geen beurszeepbel in zicht.
 2. Er is geen zeepbel op de obligatiemarkt in zicht. 
 3. Er is geen vastgoedbubbel in zicht. Mensen zouden eigenlijk meer onroerend goed moeten KOPEN omdat het hun spaargeld zal beschermen. 
 4. Bitcoin en cryptocurrencies hebben ECHTE waarde en hun prijs zal omhoogschieten. 
 5. We zijn NIET in de Grote Depressie van de 21e eeuw. Volgend jaar zal alles binnen de kortste keren weer normaal worden. 
 6. De overheden en bankiers van vandaag zijn een stuk wijzer dan die van de jaren 1920-40. Wat er toen gebeurde, zal NOOIT meer gebeuren. 
 7. Er zullen geen banken meer failliet gaan en worst-case zullen de centrale banken deze redden. Geen zorgen dus. 
 8. Met het vaccin zal de werkloosheid binnen de kortste keren weer als voorheen zijn en zal de groei van het BBP terugkeren naar het record van 2019 en hoger. 
 9. Regeringen, de EUSSR, ... weten duidelijk wat ze doen en ze zullen deze COVID-19 crisis in een mum van tijd oplossen. 
 10. Zilver is duidelijk een nutteloze activa. Enkel losers kopen het. Probeer er asap vanaf te geraken. Degenen die denken dat ze zilver zullen kunnen verkopen voor 500 tot 600$ per oz., zijn gewoonweg idioten. 
 11. Goud kan je niet eten. Koop er geen en als je wat hebt, verkoop het dan nu want de goudprijs zal crashen tot minstens 700$ en waarschijnlijk lager. Het is totaal niet relevant dat centrale banken goud blijven bijkopen.
 12. Mijn naam is Speedy Gonzalez en als er een crash gebeurt, verander ik al mijn posities in een mum van tijd. 
 13. Ik heb goud en zilver ETFs, een stuk gemakkelijker. Ik kan kopen en verkopen via internet en ze houden mijn goud en zilver veilig. 
 14. Ik houd mijn goud bij een broker van edelmetalen.
 15. Ik wil mijn goud en zilver niet buiten politiek bereik houden, omdat ik het NOOIT zal kunnen repatriëren.


Belangrijke fundamentals: 

 • De tweede grote depressie, de Grote Depressie van de 21ste eeuw, is begonnen. Iedereen die niet kan zien wat er gebeurt, is blind of heeft de geschiedenis niet bestudeerd. 
 • Duitsland en Nederland in LOCKDOWN tot volgend jaar. Geen kerst en geen eindejaarsfeesten en geen inkomen voor de middenklasse ... en nog meer faillissementen in 2021. 
 • Deze HYPERINFLATIE resulteert in hogere prijzen of meer prijsinflatie. slot
FED balance sheet 2020 12 14 ECB balance dec 2020
 7 keer meer geldcreatie in 2020 dan in 2009 !? en - >> - >> Verdubbeling van de geldcreatie in 2020!? 
Dit is hyperinflatie!!!!
slot slot
Het reële inflatiecijfer voor 2020 is 10%.  Prijs-hyperinflatie is nabij. En als het begint, gaat het ECHT SNEL. 
price versus income 2020  
Bedrijfswinsten DALEN maar aandelen stijgen = slot  

Belangrijke technicals: 

 • Al onze beursindexen slot
slot slot
Het aandeel is op het huidige niveau KOOPWAARDIG. 
Het aandeel is uitgebroken ... maar is duur.

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag/dinsdag 14,15 december 2020: COVID-19 is niks anders dan het kanonvlees voorbereiden op de Grootste Depressie van de 21e eeuw.


Bijgewerkte secties: Goud-$, Euro en €-Goud, Royalty Co's, Goud & Zilver Majors, 
Mijnen & Goud vs SP500, Goud & Zilver Juniors 

cannon meatCOVID-19 is niks anders dan het kanonvlees voorbereiden op de Grootste Depressie van de 21e eeuw. Deze COVID-MASKERADE verbergt veel gevaarlijkere acties van de autoriteiten en centrale bankiers op ons leven ... en het zal duidelijk worden in 2021. Volg gewoon het geld en de macht. 

Voor mij betekent dit dat in absolute termen en in verhouding tot andere oorzaken van ziektes*, evenals de gemiddelde leeftijd van mensen die sterven MET - niet noodzakelijk VAN COVID-19, (nuttig om de anders zeer lage sterftecijfers op te blazen), de 'pandemie' meer een kwestie van een zorgvuldig gemanipuleerd verhaal is, dat leidt tot een algemene hysterie die vervolgens maatregelen rechtvaardigt die de vrijheid en waardigheid van de mensen beknot. Dit brengt ons bij de "Perfecte Wereld" (voorspeld door Huxley en Orwell), met o.a. een Ministerie van de Waarheid.

* (wereldwijd is COVID-19 slechts nummer 11 van officiële doodsoorzaken)

 

De invoering van COVID-19 BELASTINGEN zijn van start gegaan. 

 • Als reactie op COVID-19 voerde Argentinië zware lockdowns in die de toch al worstelende economie verder vernietigde. Met de lockdowns bereikte de regering haar doelstelling niet om de verspreiding van de ziekte te vertragen. Nu denken deze briljante politici dat ze de oplossing hebben gevonden om weer te heropbouwen: een nieuwe vermogensbelasting. 
 • De regering heeft een "éénmalige" vermogensbelasting ingevoerd die van toepassing is op alle Argentijnen met activa van in totaal 2,4 miljoen dollar of meer. Deze burgers zullen een tax tot 3,5% van hun totale nettowaarde moeten betalen. En 5,25% op alle activa die buiten Argentinië worden aangehouden. 
 • België en Zuid-Afrika hebben een BELASTING ingevoerd op al het vastgoed dat eigendom is van Belgen over de hele wereld. 
 • Vanaf nu zullen ze auto's op het gewicht belasten in de EUSSR-Frankrijk. Het kost 10€ per kg voor auto's zwaarder dan 1800 kg. Voor een auto of SUV van 2000 kilo, kost het dus 2.000€ extra. Ze zijn erg inventief. Je moet het maar verzinnen! 

Je moet al een beetje een masochist zijn om nog te werken en wonen in Californië (hetzelfde geldt voor België). Eon Musk (Tesla) heeft genoeg van Californië en verhuist naar Texas. Veel grote bedrijven hebben de voorbije decennia hun hoofdkantoor VERPLAATST UIT België (bv.: Callebaut, Stella Artois, ...). We zijn nu op een punt gekomen waar Belgische bedrijven (bv. Sioen, Zenitel, Orange Belgium ...) hun notering op de beurs van Brussel SCHRAPPEN. En dat is precies wat ik zou doen! 

ALS JE ERAAN DENKT OM EEN PLAN B TE MAKEN OM JE TE BESCHERMEN TEGEN WAT KOMEN GAAT, EN OM JE VRIJHEID TE HERWINNEN, DAN WIL JE DIT NIET MISSEN.

We weten hoe: 

 • Bescherm uw spaargeld tegen de enorme risico's in het financiële systeem (vooral post-COVID). Verlaag uw belastingen legaal en bescherm uzelf tegen de bolsjewieken. 
 • Wees voorbereid op het feit dat de sociale zekerheid geen geld meer heeft. 
 • Ontsnap aan de lockdowns - zorg voor een tweede staatsburgerschap & paspoort of residentie in het buitenland. 
 • Bescherm uw bezittingen (vooral uw huis en andere eigendommen). 
 • En veel meer... 

Als je geen plan B hebt, heb je GEEN keuzes. Een plan B is een verzekering voor uw vrijheid ... En wat is er belangrijker dan uw vrijheid? Om u te helpen de controle over uw vrijheid terug te winnen, hebben we een solide en onmiddellijk bruikbare blauwdruk voor uw Plan B samengesteld. We hebben een volledig decennium en talloze uren besteed aan het verzamelen van deze informatie van de beste experts uit de hele wereld... voor meer, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 1. Als je het nog niet hebt gedaan... het is nog niet te laat. We hebben lockdowns over de hele wereld… politici kramen absolute onzin uit… en de geldprinters draaien op volle toeren. Een tweede residentie of paspoort is belangrijk, zodat u altijd een plaats heeft die u thuis kan noemen... een thuis waar je niet kan worden belast door uw lokale belastingdienst. 
 2. Bouw een ijzeren fort rond uw activa, zodat u kunt beschermen wat rechtmatig van u is ...
 3. Diversifieer uit de VALUTA'S (US Dollar, Euro, Sterling, ...) naar veilige plaatsen voor investeerders, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u uw spaargeld verliest ... 
 4. Bewaar tienduizenden dollars en/of euro's in speciale plaatsen terwijl u uw belastingen verlaagt, zodat u altijd een hoogwaardige levensstijl kunt behouden ... 

Screen Shot 2020 12 12 at 9.42.22 AMGeen verrassing voor Goldonomic-abonnees. slot

COVID-19 heeft invloed gehad slot

Een recente toevoeging aan onze lijst: slot

Facebook uit elkaar halen is een enorme uitdaging die jaren kan duren, als het al gebeurt. slot

 

 

 

  

Belangrijke fundamentals: 

 • De World Gold Council heeft zojuist zijn laatste gegevens slot
 • slot

Belangrijke technicals: 

 • Mijnbouwaandelen slot
 • Vergeet niet dat hyperinflatie niet enkel slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Donderdag/vrijdag 10,11 december 2020 – WALL STREET IS MISSCHIEN NIET VOLDOENDE BULLISH VOOR 2021!? 

Bijgewerkte secties:

Presidentsverkiezingen:

2d6ab46f 1068 4af7 9c32 011167a54756De Democraten stelen al jaren congreszetels. Ze manipuleerden niet alleen de presidentsverkiezingen, maar ook het Congres. Geen wonder dat Hillary Clinton niet kon geloven dat Trump de verkiezingen van 2016 won. Ze had toen nog niet door dat Trump zo populair was en dat ze niet genoeg stemmen hadden gestolen (gemanipuleerd). 

De Republikeinen blokkeren dat het Inaugural Committee Biden erkent als President. Vandaag, tijdens een vergadering van het Joint Congressional Committee on Inaugural Ceremonies (JCCIC), hebben de Republikeinen tegen een motie gestemd. Met die motie wou de commissie bevestigen dat het zich voorbereidt op de inauguratie van President-elect Joe Biden en Vice President-elect Kamala Harris.

"Politici, vooral Democraten (socialisten) zijn het uitschot van het universum." 

Let op: in België doen ze hetzelfde maar op een andere manier. De verliezers van de laatste verkiezingen hebben nu de controle over het land!

Degenen die in de NASDAQ investeerden, boekten sinds 1 januari een winst van 40%. Wie investeerde in Venezolaanse aandelen, maakte een WINST van 1.885,94%! En we weten al dat als je blijft beleggen in Amerikaanse aandelen, je binnenkort ook vergelijkbare winsten zal boeken. Alleen zal je portfolio niks waard zijn. Erger nog is dat de dollar de komende maanden en jaren zal dalen, zoals de Venezolaanse Bolivar de afgelopen jaren deed.

Terwijl de meeste ONERVAREN adviseurs de TOP 5 van de beste aandelen proberen te vinden, proberen de grootste fiatgeldwinst op korte termijn te boeken, gaan wij bij Goldonomic VOOR ECHTE WINST! Goed investeren wil zeggen dat je je spaargeld zo positioneert dat het op middellange tot lange termijn je vermogen beschermt. KORTE TERMIJN INVESTERINGEN = RUSSISCHE ROULETTE.

We verwachten dat in de komende jaren zelfs de SLECHTSTE aandelenadviseur enorme fiat-papierwinsten zal maken. Maar éénmaal uitgedrukt in ECHTE koopkracht, zal het een verlies zijn. Ook wordt het de komende maanden nog belangrijker om uw portfolio bij een VEILIGE financiële instelling te plaatsen. Alleen degenen die hierom geven, zullen financieel overleven.

IBVC 2020

De grootste valstrik voor welvaart uit de geschiedenis. De wereld heeft geen netto welvaart gecreëerd. In plaats daarvan is de welvaart kunstmatig opgeblazen door kredietcreatie en het geld printen van dezelfde omvang. Ik realiseer me dat de totale wereldwijde schuld en de wereldwijde persoonlijke rijkdom niet helemaal hetzelfde zijn. Toch geeft het een zeer goede indicatie van hoe deze extra welvaart is gecreëerd sinds 1971. Ja, het werd gecreëerd door simpelweg 200 biljoen dollar te drukken in de afgelopen 20 jaar! 

"AANDELEN WORDEN GEDREVEN DOOR LIQUIDITEIT - NIET DOOR WAARDE" 

Een snelle sprong naar de WAANZIN van vandaag: Amazon heeft een k/w van meer dan 90, Microsoft en Facebook "maar" in de 30, en Tesla heeft een duizelingwekkende k/w van 1.100. Dus historisch gezien zijn alle grootste bedrijven ter wereld, momenteel schromelijk overgewaardeerd met een k/w van 32 tot 1.100 !! Dit is wat er gebeurt als de primaire economische strategie van regeringen en centrale banken erin bestaat geld uit het niets te creëren en deze fondsen vervolgens worden gebruikt om de aandelenmarkt te ondersteunen. 

Wie slim is vermijdt de waanzin van de menigte. Dit geldt ongeacht de strategie of activaklasse (aandelen, obligaties, rente, edelmetalen). Succesvol beleggen in goud vormt hierop geen uitzondering (tegen de massa in gaan). Momenteel maken edelmetalen slechts 0,5% uit van de totale financiële activa. Door simpelweg edelmetalen te bezitten, behoort men al tot de minderheid. 

Als u nog niet in het bezit bent van Fysiek Goud & Zilver, is dit het moment om te kopen. Maar wees UITERST voorzichtig met waar u dat goud en zilver opslaat. De meeste opslagfaciliteiten (kluizen) hebben simpelweg GEEN balans waarmee ze het komende financiële klimaat kunnen overleven. 

"De overgrote meerderheid van de opslagfaciliteiten in de wereld zal de Grote Depressie van de 21e eeuw NIET overleven."


 

Maak kennis met de nieuwe Keynes, de Modern Monetary Theory (MMT) Profeet.

Kortom, het belangrijkste idee achter MMT is eenvoudig en toch niet echt revolutionair: regeringen die controle hebben over hun fiatvaluta, moeten zoveel geld kunnen drukken als ze nodig hebben... zolang de inflatie onder controle blijft. Heeft Keynes ook niet geprobeerd een soortgelijk idee te verkopen? In haar laatste boek, "The Deficit Myths", bouwt ze een diepgaande zaak op voor de MMT-beweging. Hier is een kleine voorproefje: "Tekorten kunnen ons helpen bij het bestrijden van een groot aantal problemen die onze economie teisteren - ongelijkheid, armoede en werkloosheid, klimaatverandering, huisvesting, gezondheidszorg, enzovoort. Maar we kunnen tekorten niet gebruiken om problemen op te lossen als we tekorten zelf als een probleem beschouwen." 
kelton

Wie is Stephanie Kelton precies? Behalve dat ze doet alsof ze de leidende expert is op het gebied van moderne monetaire theorie, is ze een POLITICUS. Voormalig hoofdeconoom van de Amerikaanse Senaat Begrotingscommissie. Door POLITICO genoemd als een van de 50 meest invloedrijke personen in het Amerikaanse beleidsdebat. Economisch adviseur van de presidentiële campagne van Bernie Sanders in 2016. 

Stephanie Kelton is absoluut de nieuwe Keynes en de rijzende ster achter de MMT-beweging. We kunnen er zeker van zijn dat naarmate MMT aan kracht wint in de VS, we binnenkort meer van haar zullen horen. Sommigen zullen zelfs zeggen dat als de MMT in het komende decennium de leidende economische theorie wordt, we haar op een dag aan het hoofd van de FED zouden kunnen zien staan.

Kwestie van overleven... De Amerikaanse regering hangt steeds meer af van de Federal Reserve om de markt van schatkistpapier te ondersteunen en de biljoenen dollars aan obligaties te absorberen die ze uitgeeft om haar enorme begrotingstekorten te financieren. De Fed bezit nu een record van 16,5% van de Amerikaanse schuld. En het zal in 2021 biljoenen dollars aan extra schatkistpapier moeten kopen om gelijke tred te houden met de overheidsleningen. 

Na twee maanden van netto wereldwijde afname van goudreserves, slot

slot

Belangrijke fundamentals:

 • Frankrijk is misschien wel het eerste land in Europa dat een burgeroorlog zal meemaken (zoals we in eerdere updates al vaak hebben voorspeld). 
 • Specialisten verwachten dat de Spaanse vastgoedprijzen in 2021 met 50% zullen dalen. 
 • België verhoogt de vastgoedbelasting en gaat een vastgoedbelasting heffen op al het (internationale) vastgoed van Belgen. (neem contact met ons op als u deze juridische diefstal wilt voorkomen). 
 • COVID-19 zal resulteren in een ongezien en verschrikkelijke aantal FAILLISSEMENTEN in 2021. 

Belangrijke technicals: 

 • Zelfs het pond slot Zie onderstaande grafiek. 
 • De afgelopen weken hebben we een aantal spectaculaire bullish runs gehad. Zie het onderdeel Wereldmarkt indices. Deze slot

slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Woensdag 9 december 2020 – Zelfs met een Dow van 100.000, zal het enorme verlies in koopkracht portfolio's decimeren!

Bijgewerkte secties: Wereldbeurs indices, Index in echt geld/Goud, Lange termijn beursindexen

Dow  30kJaag jij ook op Fools' Gold? De rendementen dit jaar zullen sterk variëren, afhankelijk van het moment waarop je bent ingestapt. Het is zelfs mogelijk om winst te maken in een berenmarkt. Tenminste, als je tijdens de correctie hebt gekocht. Wat de cijfers ook zijn, er is een gezegde: rien ne vaut courir, il faut arriver a temps! (het verhaal van de haas en de schildpad) of 'je kunt meer succes hebben door dingen langzaamaan en doordacht te doen dan door snel en ondoordacht te handelen'. 

Probeer dit boek te lezen: Extraordinary Popular Delusions and the Madness of Crowds ... Charles Mackay - een dik boek, maar zeker de moeite waard. 

Bitcoin en crypto = een SYSTEEM, een heel goed SYSTEEM ... maar met NUL intrinsieke waarde. Veel Venezolanen kunnen ervan meespreken. Degenen die aanvankelijk begonnen met het minen van cryptocurrencies in de hoop dat dit hen in staat zou stellen voedsel te kopen, eindigden met het verhandelen van goud en/of zilver. 

Zoals we al publiceerden op Goldonomic; zullen de SP500, NASDAQ, Dow, Footsie, Nikkei, ... de komende jaren exponentieel stijgen. Maar uw portfolio zal amper nog iets waard zijn. Enig idee hoe de aandelenmarkt in Venezuela presteerde? Zoek het op. Enig idee hoe de aandelenmarkt in Zimbabwe presteerde tijdens de hyperinflatie? Zoek het op.

Aangezien de rentevoeten naar NUL zijn verlaagd en zelfs in negatief territorium zijn geduwd, maakten degenen die investeerden in obligaties ook een mooie winst. Ze vergeten echter dat obligaties en schatkistpapier DIGITALE LUCHT zijn. Erger nog, obligaties zijn SCHULD. En degenen die SCHULD kopen tijdens de Grote Depressie van de 21e eeuw zullen waarschijnlijk NOOIT hun ECHT GELD (koopkracht) terugzien. En aangezien bankdeposito's zelfs waardeloos zijn, zullen deze ons ook niet redden. Zeker niet als we een bankencrisis en een bail-in operatie krijgen. 

Vastgoed zal, vanwege de Grote Depressie van de 21e eeuw (die is begonnen) ten minste 60% van zijn waarde verliezen ... of misschien moet ik zeggen ‘van zijn koopkracht’ ... want koopkracht is het enige dat telt. Al het andere is een DROOM. 

Dit brengt ons bij Goud en Zilver. Of de prijs van goud en zilver nu stijgt of daalt, is ABSOLUUT NIET BELANGRIJK! Fysiek goud en zilver zijn het ultieme GELD en waren dat de afgelopen 6.000 jaar. Geen domme politici of bankiers zullen hier ooit verandering in kunnen brengen. 

Als je geen zilveren munten koopt omdat de premie te hoog is, gebruikt je een slecht excuus. De premie op zilveren munten gaat enkel omhoog als de prijs van zilver stijgt. En eens de prijs voor een zilveren munt ongeveer 600$ bedraagt, is je premie al lang vergeten. Het is ook belangrijk om je zilveren munten in handen te HEBBEN... premie of geen premie. 

ETF's zijn ERG gevaarlijk. Net zo gevaarlijk als uw digitale deposito's… nogmaals, dit is geen tijd om risico's met je spaargeld te nemen. Maak je huiswerk goed en gebruik je hersens. 

Tip: het beste is om NIET mee te gaan met het verhaal van de Mainstream Media. In elk geval, als Trump in het Witte Huis blijft (zoals we denken dat zal gebeuren), zullen de meeste mainstream media (CNN, ...) en sociale netwerken (Facebook, Twitter) alle geloofwaardigheid verliezen. 

hyperinflations incl. hungry

De mainstream media zullen ook een hoge prijs betalen voor het verkeerd voorstellen van de COVID-19 pandemie en het helpen bij de vernietiging van de middenklasse. Hebben ze dit gedaan op verzoek van Amazon, Walmart, Big Farma,...? Eén ding is zeker; COVID-19 zorgt ervoor dat de MIDDENKLASSE verdwijnt. De middenklasse is de ruggengraat van elke samenleving, van elke economie. Door de middenklasse te doden, doden de autoriteiten ook de samenleving. 

Belangrijke fundamentals: 

 • De uraniumsector slot
 • Als u in een elektrische auto rijdt, houd er dan rekening mee dat uw accu bij winterse temperaturen 35% van zijn vermogen verliest. 
 • De Belgische overheid heft nu ook een vastgoedbelasting op het internationale vastgoed van haar burgers. 

Belangrijke technicals: 

 • Zullen we een correctie van de aandelenmarkten zien vooraleer de Dow zijn opwaartse trend begint naar 100.000 en hoger? slot
slot Screen Shot 2020 12 08 at 9.37.44 AM
Uitbraken in xxxxxx.
 Tesla is een ZEER gevaarlijk aandeel: volume gaat vooraf aan prijs! 
dow to gold ratio nov 2020  slot
De Dow uitgedrukt in goud.
 

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag/dinsdag 7, 8 december 2020 – De verkiezingen in de VS: het kan nog alle kanten op!

Bijgewerkte secties: Britse pond en goud, Zweedse kroon en goud, Aussie en goud, Yen en goud, SA Rand & goud

Deze video's zal je niet op de nationale televisie zien. Enkel op Goldonomic. Een MUST SEE voor al diegenen in de EUSSR en de VS die gebrainwasht zijn door de mainstream media. Wat veel beleggers niet beseffen, is dat de politiek en centrale banken een noodzakelijk onderdeel van het beleggingsproces zijn geworden (meestal negatief). Daarom is de uitkomst van de Amerikaanse presidentsverkiezingen uitermate belangrijk voor alle investeerders over de hele wereld. 

De uitkomst van de Amerikaanse presidentsverkiezingen is zelfs nog belangrijker voor Europa dan voor de VS. Met de Democraten zullen de VS een SOCIALISTISCH land worden en West-Europa een COMMUNISTSICH. Met Trump zullen de dingen hopelijk anders zijn. Vooral omdat Trump een ZAKENMAN is en geen POLITICUS. Indien Trump alsnog in het Witte Huis kan blijven, verwacht ik dat COVID-19 snel zal verdwijnen.

Deze zaak omtrent de verkiezingen is nog niet voorbij. Zeker niet wanneer een GENERAAL begint te praten over VERRAAD, chantage en STAAT VAN BELEG in de VS. Het huidige verkiezingssysteem is niet ontwikkeld met het oog op een cyberoorlog. Daarom moeten deze verkiezingen in handen van het leger worden gebracht. Dezelfde mensen die betrokken waren bij de IMPEACHMENT zijn betrokken bij dit verkiezingsverraad. Dit is serieus! 

Velen die ervoor zorgden dat de Dominion stemmachines gekozen werden, kregen smeergeld en zijn bang om gepakt te worden. En dit omvat veel Republikeinen. Dat is de reden waarom ze niet willen dat dit uitkomt. De president moet een nationale noodsituatie afkondigen, zodat ze de informatie op de stemmachines niet kunnen verwijderen. Afgezien van 280.000 valse stembiljetten die 's nachts van New York naar Pennsylvania werden verzonden, waren er ook valse stembiljetten die vanuit Mexico werden verzonden. Er werd dubbel en driedubbel geteld, er werden memory sticks gebruikt om vals te spelen, stemmachines werden illegaal verbonden met internet, duizenden stembiljetten werden geteld zonder toezicht, ... 

Made in China. Door stijgende belastingen, toenemende wetgeving, meer overheidscontrole (communisme), groene eisen, de groeiende macht van de vakbonden en de hoge arbeidskosten, de hoge kosten van (hernieuwbare) energie, werden in de afgelopen decennia de Amerikaanse en Europese productiemachine geëxporteerd naar vooral China. Dat heeft er alle belang bij dat hun corrupte vrienden (Biden, Clinton, Obama, ...) weer aan de macht komen. 

Omdat de productie grotendeels verhuisde naar het buitenland, verliest de westerse wereld ECHT INKOMEN. Geen enkele samenleving kan overleven van inkomsten die voornamelijk worden gegenereerd door de DIENSTENSECTOR. Het is belangrijk om te begrijpen dat hoe meer de wereld wordt gecontroleerd door politici, zoals vandaag het geval is, hoe sneller de economieën achteruitgaan. Dit soort van onevenwichtigheid leidt historisch gezien tot oorlog. Tijdens oorlogen wordt de wereldwijde onbalans in de productie weer hersteld. Een goed voorbeeld is de Napoleontische oorlog, waar men suikerbieten begon te verbouwen in Europa nadat suikerriet niet meer geïmporteerd kon worden. 

Waarom blijven de mijnaandelen achter op de goudprijs, in plaats van te leiden zoals deze traditioneel deden in het verleden? 

slot

Belangrijke fundamentals:

 • Olie zal slot

Belangrijke technicals: 

 • Zie onderstaande grafieken. 

slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Donderdag/vrijdag 3,4 december 2020 – Het blijft een groot vraagteken wie het Witte Huis zal winnen. 


Bijgewerkte secties: obligaties algemeen & VS, staatsobligaties in de EU, bedrijfsobligaties, 
Goud-$, Zilver, US dollar, roepie goud, Zwitserse frank en goud, Euro en goud

Het is nog steeds een groot vraagteken WIE het Witte Huis zal winnen. Dit gezegd hebbende, de financiële markten zijn wat ze zijn en het lijkt erop dat deze zich op nare dingen voorbereiden. Wie weet zien we misschien wel een BURGEROORLOG in de VS. (Zie Abonneesecties.)

Eén ding is zeker, dit is een NIEUWE OORLOG en de Westerse Wereld glijdt duidelijk af richting COMMUNISME. Zoals de geschiedenis ons laat zien, vindt de overgang van een Democratie naar het Communisme ALTIJD plaats over een langere periode om de MASSA niet wakker te maken. Zoals altijd, zullen velen het Communisme graag hebben. Tot wanneer al het geld van de anderen is uitgegeven... 

Of Trump of Biden nu wint, binnenkort slot

Meestal worden de prijzen van edelmetalen onderdrukt bij het aflopen van de opties aan het einde van de maand. slot

"Het is tijd voor goud en zilver om alle andere stijgende markten in te halen als gevolg van de twee dingen die centrale banken doen." 

slot

Dit zijn de resultaten van "een barbaars relikwie". Goud presteerde deze eeuw dramatisch beter dan aandelen, met een winst van ongeveer 555% ten opzichte van de 79% winst voor de MSCI All-County World Index of de 146% winst voor de S&P. 

De belangrijkste reden om goud te kopen is niet om geld te verdienen, maar om je welvaart te behouden. Nu de grootste activa-vernietigende-periode uit de geschiedenis begint, zal het grootste deel van de kunstmatige rijkdom imploderen (die de afgelopen 100 jaar en vooral de laatste 50 jaar is gecreëerd). Aangezien de wereld hier totaal niet op voorbereid is, zal dit niet enkel leiden tot paniek op de markten, maar ook tot de ontwrichting van de sociale structuren. 

Technisch gezien zullen vrijwel alle regeringen in gebreke blijven, maar ze zullen het natuurlijk niet toegeven. In plaats daarvan zullen ze waardeloos geld blijven drukken, gecombineerd met een schuldsanering. Velen zullen een nieuwe valuta introduceren, zoals crypto dollars of crypto euro's. Maar aangezien ze enkel maar een andere vorm van nepgeld zullen creëren, zullen markten slechts tijdelijk voor deze truc vallen. 

Centrale bankiers zijn even grote idioten als de politieke leiders die landen en continenten in de schulden duwen, denkend dat ze hierdoor zullen overleven. Als je ziet hoe slecht ze de COVID-19 crisis aanpakken, is het niet moeilijk te begrijpen hoe ze de economie en de samenleving verwoesten. 

Voor de Nikkei-crash in 1989 (crash die ik had voorspeld op een IFTA seminarie in Montebello, Canada) waren mensen ervan overtuigd dat deze markt voor altijd zou blijven stijgen. Daarna leden ze zware verliezen en de Nikkei is nog steeds niet hersteld van deze crash. Om het nog erger te maken; zelfs de yen is sinds 1989 gecrasht. 

nikkei 1970  2017

De vastgoedprijzen in Japan waren zo hoog dat men voor de prijs van één huis in Tokio, Manhattan en/of Los Angeles kon kopen. Maar mensen en investeerders bleven geloven dat de huizenprijzen zouden blijven stijgen! 

Belangrijke fundamentals: 

 • Het gevaar is dat in de komende weken/maanden slot
 • Zowel technisch als fundamenteel zijn slot
 • Als je eens bekijkt hoeveel koper een elektrische auto nodig heeft, slot

Belangrijke technicals: 

 • Koper slot
 • De Bear Trap van Goud is bevestigd door een KEY reversal. 
 • De slot breekt door een belangrijke LANGETERMIJN STEUNLIJN. 
 • De Dow Jones en SP500 zijn slot
 • De slot komt tot leven en slot

slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.


WOENSDAG 2 DECEMBER 2020 – Screaming buy en dramatische ommekeer voor Goud & Zilver! 


Bijgewerkte secties: /

Het begon met de “zure regen”. Toen dat niet werkte, probeerden ze het "gat in de ozonlaag"... erna "Global Warming". En uiteindelijk COVID-19. Waarschijnlijk hebben ze ook de presidentsverkiezingen van november vervalst. Hopelijk hebben ze niets meer in gedachte. 

Eeuwenlang waren ze in staat om het volk bang te maken met HEMEL en HEL. Tegenwoordig controleert men de massa door ze bang te maken voor Global Warming, het Coronavirus,... Vandaag de dag is hetzelfde maar anders. Wanneer mensen Royal Dutch-SHELL voor de rechter slepen omdat het bedrijf naar verluidt niet genoeg doet om de opwarming van de aarde te bestrijden, weet men in wat voor wereld we eigenlijk leven.

Ik twijfel er niet aan dat de Democraten proberen om van Donald Trump af te geraken. En dat zullen ze waarschijnlijk ook doen. Koste wat het kost. Ze werkten er de afgelopen 4 jaar aan. Ze wisten dat Trump zich zou verzetten tegen de verkiezingsdiefstal en daarom hebben "denktanks" nauwkeurig voorbereid wat er nu gebeurt. Trump is de vijand, een zakenman die weet wat er op het spel staat en er alles aan zal doen om de wereld niet te laten afglijden naar socialisme en communisme. Ze hadden waarschijnlijk nooit gedacht dat hij de verkiezingen in 2016 zou winnen. Na zijn termijn van 4 jaar, willen ze er zeker van zijn dat hij eruit wordt gegooid, zodat ze het beleid van Obama-Clinton kunnen hervatten. 

COVID-19 duwt ons rechtstreeks het communisme in. Het vaccin zal de economie niet plots veranderen. Er is te veel structurele schade aangericht. Verwacht nog enorme stimulus. De overwinning van Biden betekent een zwakkere dollar en een hogere goudprijs. Wie het Witte Huis wint, maakt geen groot verschil. Alleen zal het met Biden nog een een stuk sneller gaan. 

Banken, digitale activa, Centrale banken, 99% van de mensen zal afzien en het grootste deel van hun spaargeld verliezen. Het zal HETZELFDE zijn, maar anders dan wat er in Duitsland is gebeurd tussen 1920 en 1950. 

"Goud en Zilver in één woord: KOPEN." Goud en Zilver zijn de enige manier om uzelf en uw dierbaren te beschermen. Het is de beste hedge die iemand kan hebben tegen: 

 • Het falen van het financiële systeem
 • Geldontwaarding door de Centrale Bank
 • Een beurscrash
 • Problemen op de kredietmarkten 
 • Vastgoed bubbels 
 • De instorting van prijzen voor kunst of andere opgeblazen activa 

Goud is een activa dat in de meeste valuta's maal 5 of 6 is gegaan sinds 1999 en meer in zwakkere valuta's. En in de laatste halve eeuw is het maal 45 gegaan. Goud kost bijna niets om te bewaren en kan vrijwel zonder risico buiten het banksysteem worden gehouden. We weten HOE en WAAR (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Hoewel het een aantal prachtige eigenschappen heeft, bezit slechts 0,5% van de wereld fysiek goud en/of zilver:

 • Geen tegenpartijrisico
 • Niemand is aansprakelijk 
 • Inflatie hedge EN deflatie hedge
 • Een hedge tegen crisis EN oorlog
 • De enige valuta in de geschiedenis die meer dan 6000 jaar heeft overleefd 

De beschikbare hoeveelheid Goud en Zilver is beperkt en aan een stijgende vraag kan niet worden voldaan door meer productie, maar enkel door hogere prijzen. 

"De markten denken ten onrechte dat er geen risico is." 

Landen als de VS en West-Europa zullen met hun geavanceerde financiële systemen zwaar lijden onder een grote verstoring van de financiële marktenslot

Belangrijke fundamentals: 

 • Elke week hebben we weer een nieuwe lichting van 700.000 langdurige werklozen. 
 • De markt maakt zich klaar voor slot
 • Bitcoin is terug op het vorige hoogtepunt slot
 • Het Goudkartel begon eind mei 2019 zonder fysiek goud te zitten, om aan de vraag te kunnen voldoen. Sinds die dag begon slot
 • Hoewel de kortetermijnrente waarschijnlijk laag zal blijven en waarschijnlijk slot
 • De 35-jarige rentecyclus bereikte slot
 • slot

Belangrijke technicals: 

 • Goud werd tijdens het Thanksgiving weekend naar beneden gehaald op de PAPIEREN MARKT. slot
 • Alle Goud- en Zilveraandelen zijn slot
 • slot

© De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of verspreid zonder expliciete schriftelijke toestemming van Goldonomic.

 

Categories: Financieel Nieuws

Twitter