01
april
2019

10 maand prognose

Een scenario voor de komende 10 maanden (tot augustus 2019)

Dit is ons scenario voor de komende 10 maanden (Nov 2018 - Aug 2019)


Belangrijke technicals - Middenlang termijn vooruitzicht - De grafieken hieronder zijn ZEER interessant en veel belangrijker dan de Daily Updates!

  • Veel beleggers nemen foute beslissingen door op de korte termijn te focussen (CASINO) . De MIDDEN en de LANGE TERMIJN zijn echter het belangrijkst.
  • Hebben we nu een medium termijn correctie op de beurs? , zullen de Centrale banken straks weer geld beginnen te scheppen en gaan dan de aandelen en beursindexen opnieuw stijgen? ...of blijven de rentevoeten stijgen?
  • Is dit is de laatste "Hoera" voor de US-Dollar. Of moeten we ons voor volgend jaar aan een veel lagere dollar verwachten? Betekent dit dat de Euro straks waardeloos wordt?
  • Zal het huidige baisse-been C bij goud en zilver zullen resulteren in een up-explosie in de richting van de basis uptrend? of gaan de Goud en Zilverprijzen verder dalen?
  • Wat dan met de prijzen van ENERGIE, OLIE, URANIUM ?

klik hier voor meer....

 Vooral, let erop dat je EMOTIES niet de bovenhand krijgen als je belegt!!!

buy sell panic herds

 

Categories: Financieel Nieuws

Twitter

RT @PopescuCo: Germans are queuing at Degussa store to buy #gold in Köln. From Jan. 1, 2020, the limit to buy gold anonymously drops from €…

Goldonomic Goldonomic

RT @AnnemarieGelder: Twee jaar geleden werd Trump voor gek verklaard met zijn uitspraak over Zweden. Inmiddels zijn we honderden aan migrat…

Goldonomic Goldonomic

Cron Job Starts