Hoe Abonneren?

 

Eerlijk Advies »

De Grote Depressie van de 21st eeuw...

Internationaal PERSOONLIJK ADVIES verstrekt door experten met +45 jaar ervaring: krijg toegang tot +500 pagina's met onafhankelijk financieel advies (dagelijkse updates)!

Dit krijg je »

 1. Toegang tot dagelijks financieel nieuws en updates.
 2. Toegang tot de volledige site, een + 500 pagina's levend boek.
 3. Ontvang belangrijke email alerts en breaking news.
 4. Persoonlijke email consultaties en coaching. (beperkt)
 5. Gratis analyse van uw portefeuille & vermogen (beperkt)
 6. Ons advies is PERSOONLIJK, EERLIJK, ONAFHANKELIJK.
 7. Wij vertellen ook WAT en HOE je het moet doen en begeleiden je.
 • euro gold for 1 house 2021 slide
 • sWEIMAR GOLD 2022.jpg
 • FEC ECB.png
 • vault nl.png
 • fools gold slide.png
 • Goldonomic
 • Goldonomic
 • Goldonomic
 • Goldonomic
 • Goldonomic
 • De Goldonomic site is er enkel voor ERNSTIGE beleggers. Alle advies wordt verstrekt door specialisten met Universitaire Diplomas (economie, financies, monetaire geschiedenis,...) met jaren ervaring.  Alle "wijsneuzen" en GOKKERS die korte termijn winsten (onmiddellijke bevrediging) nastreven zoeken best elders advies.                                                                             F.S.
 • Ben zeer trots dat ik deze stap heb gezet. Het voelt aan als het bezit van een waardevolle eigendom die me meer zekerheid en vrijheid geeft in mijn leven. Ik moet u hiervoor bedanken want zonder de coaching en het advies van het afgelopen jaar was ik daar nooit geraakt.

  P.L.

 • Goldonomic is een zeer relevante website! De website geeft een onafhankelijke en neutrale visie op financieel, economisch en geo-politiek vlak. Het is vooral iets voor fijnproevers die graag op voorhand de nodige voorbereidingen willen treffen in onzekere tijden. Een kwalitatieve service die doet wat van hen verwacht wordt.

 • Men kan nog steeds op een wettelijke manier fysiek goud veilig (en verzekerd) opslaan buiten het banksysteem en buiten politiek bereik. Wij weten hoe! Een bankrekening openen in het buitenland?....wij weten HOE en waar. Laat U vooral niet afschrikken door Overheids-propaganda. Een rekening openen in het buitenland is voorlopig nog steeds wettelijk!

  Goldonomic

 • Kapitaal-kontroles zijn een zekerheid - 2018 is "alles" in plaats. Kontroles (Int. fiscale uitwisseling) zijn er nu al. De Vermogens-Belasting wellicht ook. Vijf na twaalf om je schapen op een veilige plek te laten grazen...terwijl dit WETTELIJK nog mogelijk is...Wij weten hoe!

  KS

 • Centrale Bankiers slaan massaal Goud op vanwege de komende devaluatie van de Euro en de US-Dollar...Als centrale banken grote hoeveelheden GOUD kopen, waarom zou U dan ook maar voor een seconde de negatieve commentaren van de mainstream media en derde-knoops-gat analysten geloven?!

  JB

Gratis Nieuwsbrief

22
april
2013

DE 12 APRIL COUP OP GOUD

Over hoe RATTEN reageren als ze in een hoek komen te zitten...

Waar gaan de technische analyses hand in hand en waar vechten ze elkaar tegen!

De point en figure grafiek voor $-Goud die wij publiceren op de website toonde een bearische DRIEHOEK en toch, ik besloot tegen een verkoop en voor een koop advies. In een normale situatie zouden we niet hebben geaarzeld om een verkoop advies voor Goud te adviseren maar in dit specifieke geval was er echter een verschil tussen de technische gegevens van de futures markt en de fundamenten van de fysieke markt. De futures (papier markt) signaleerde te verkopen, maar de fysieke markt (catastrofale daling van de voorraden bij de LME, COMEX, JP-Morgan en CME) riep om te kopen.

De Goud Roller-Coaster uitgelegd:

more in the subscribers' section...click here

Nog geen abonnee en wenst u meer infomatie over onze service ?  klik dan hier 

          Wenst u zich te abonneren ? klik dan hier

Wist je dat China meer goud koopt dan er jaarlijks gemijnd wordt?  klik hier om het ganse artikel te lezen.

Copyright ©2009-2013 Goldonomic.com; All Rights Reserved.  Familiarize yourself with our legal and use policies every time you engage the site: they're updated constantly without notice.

Copyright © 2009-2013 Goldonomic.be; Alle rechten voorbehouden. Maak u vertrouwd met ons juridische beleid elke keer dat u de site bezoekt en gebruikt : ze zijn voortdurend bijgewerkt zonder kennisgeving.

 

Categories: Pers, De Goud pool (manipulatie), Financieel Nieuws, Plunge Protec. Team

Twitter