als je nog geen plan B hebt is je huiswerk nog maar half gemaakt ...

This email contains graphics, so if you don't see them, view it in your browser.
 
 
  bannernieuwsbrief  
 

Markt Alert - als je nog geen plan B hebt is je huiswerk nog maar half gemaakt

Er is geen economische opleving, geen groene spruiten. Lage en negatieve rente dienen de economie niet, dienen ook de pensioenfondsen en levensverzekeringen co's niet. Ze laten alleen Autoriteiten toe om het blik (de problemen en de schulden) verder op de weg en in de toekomst te schoppen ...

De autoriteiten hebben het Goud van de mensen (uw goud) gestolen (en staan op het punt om uw spaargeld te stelen),  Autoriteiten duwen het bancaire systeem in nog meer fractional reserve banking ... en de meeste mensen blijven Monopoly spelen met waardeloos Fiat Geld. Dezelfde mensen haten Goud omdat de prijs niet snel genoeg stijgt en vervloeken goede analisten omdat ze adviseren om te investeren in een barbaarse relikwie. Wat ze niet beseffen is dat ze hun hoofd in het zand steken en blijven geloven in fata morgana's ...

Sommige centrale banken en overheden over de hele wereld zijn gedwongen om rekening houden met hun financiële realiteit.  Daarbij hebben ze hun toevlucht genomen tot een beproefde tactiek van plundering en bedrog.

Alleen in de laatste paar jaar hebben we de implementatie gezien van kapitaalcontroles. Het IMF roept voor meer controle op het kapitaal, vermogensbelasting en bail-in. De inbeslagname van particuliere pensioenen. De inbeslagname van bankrekeningen. En nog veel meer.

Natuurlijk zijn we allemaal geprogrammeerd om te geloven dat het niet hier kan gebeuren, dat dit niet voor ons of bij ons kan gebeuren. Niet hier. Niet in België, niet in Nederland. Zeker niet hier. De basiswetten van het financiële universum zijn hier niet van toepassing. Onze overheid heeft alles onder controle...........(waarom is er dan die waslijst aan nieuwe wetten en regels die ons alleen geld kosten?!)

Diep van binnen weten we allemaal dat er iets duidelijk mis is. Dat elke doelstelling fundamenteel suggereert dat uw eigen land zware moeilijkheden heeft zoals vergrijzing, pensioenen, werkloosheid, hoge loonkosten, hoge belastingen, hoge staatsschulden,........  Waar denk je dat ze het geld zullen halen ?

Als uit de objectieve gegevens blijkt dat het niet meer veilig is om 100% van uw spaargeld in uw eigen land te houden.....  wat denk je dan ? Wat ga je dan doen ? Heb je een plan B om uw spaargeld in veiligheid te brengen ?  U kunt uw spaarcenten naar het buitenland verplaatsen ! Op een wettelijke manier ! Naar een veiliger, lage schuld, goed gekapitaliseerde bank jurisdictie.

Bouw een veiligheid in !  Denk aan een residency te hebben in het buitenland en het verkrijgen van een ander paspoort. Overweeg asap uw investering opties en hou een deel van uw vermogen in het buitenland. Er zijn zoveel verschillende wettelijke mogelijkheden. Je moet natuurlijk de kennis hebben om het te laten gebeuren.  Onderwijs is de meest krachtige investering die je ooit kunt maken voor jezelf.  Goldonomic kan u daarbij helpen.

Als je een plan B hebt en de volgende zaken gebeuren zal je u op dat moment geen zorgen hoeven te maken :  de overheid start met het nationalizeren van pensioenen en banken, er worden beperkingen vastgelegd op alles en nog wat zodat je niet kan beschilkken over wat van u is, de economische omstandigheden of de politie staat worden zo erg dat je het nodig acht om jezelf en je familie naar veiliger oorden te brengen,........  Als je veiligheid is ingebouwd hoef je op dat moment enkel je koffers te pakken en te vertrekken.

Zorg dus dat je een plan B hebt. Alle basis info staat op de website.  Als abonnee heb je toegang tot alle informatie en bij vragen kan je ons steeds bereiken. Wij zijn er voor onze abonnees.
Er loopt nu een zomeraktie ! Abonneer u nu en werk aan je plan B.  Zelfs als geen van die zaken gebeuren (en de overheden zouden een oplossing hebben zonder ons verder te bestelen), zal je niet slechter af zijn omdat je een veiligheid hebt ingebouwd, wel integendeel !

Zet de kinderen en oma in bed. Kijk naar de onthullende History Channel documentaire ... en stop met de mainstream media te geloven, leugens en fantasieën verkocht door de intelligente psychopaten (Politici) en maak je huiswerk! Bekijk de video op de website in de dagelijkse update / nieuws juni 2014 van 9 juni  en neem een abonnement, het zal je beste (levens) verzekering ooit zijn. Met een beetje geluk kan je zelfs een deel van je vermogen verviervoudingen.  klik op volgende link om naar de website te gaan :  https://goldonomic.be/nieuws/item/nieuws-juni-2014

Wij wensen u een prettig weekend !

Een fijne dag verder.

Het Goldonomic Team


 

meer op www.goldonomic.be - www.goldonomic.nl - www.goldonmic.com

volg ons op TWITTER en op Facebook
 

 
 
disclaimer markt alerts 3
Not interested any more? Unsubscribe
Powered by AcyMailing
Cron Job Starts