30
augustus
2014

NIEUWS AUGUSTUS 2014 (publiek)

Het is nu of nooit : HOOG TIJD om UW SPAARGELD uit POLITIEK BEREIK te brengen

volg ons op Twitter en Facebook

 

 

Weekend TV- Wie is John Gatt - Labor day (maandag dag van de arbeid VS) weekend -



Vrijdag 29 augustus 2014 - Wist u dat de centrale banken aandelen kopen en de Verenigde Staten in feite zijn schuld al aan het monetariseren is !? -


Laatste dagen van de Zomer Special geldig tot maandag 12:00 Eastern Time: abonnees krijgen 15 maanden voor de prijs van 12 & Coaching abonnees krijgen 15 maanden voor de prijs van 12 maanden. ( gebruik subscribe om een abonnement te nemen)

"De risico's stapelen zich op in het financiële systeem.... De Federal Reserve is aan het printen, printen, printen.. . We gaan een monetaire crisis hebben van wereldklasse." Gezien de huidige situatie van een gebroken geldsysteem en slinkende natuurlijke rijkdommen, zegt Martenson : "Ik zie niet in hoe je  een harde landing op dit punt kan voorkomen." Chris Martenson

De offshore-professionele gemeenschap is één van de beste.

De Republiek Panama is bij uitstek geschikt voor de offshore-belegger die sterke financiële privacy en geen lokale, bedrijfs-of persoonlijke belastingen wil. Zijn territorial belastingstelsel heft alleen belastingen op de winst vanuit het land. Ten zuiden van Miami, is Panama het toonaangevende bank-en financieel centrum in Latijns-Amerika met meer dan 80 banken, en vele lokale vestigingen van  internationale banken. Het heeft een sterke financiële privacywetgeving en det vermogensbeheer bescherming wetten gaan terug tot de jaren 1920 voor de totstandbrenging van bedrijven, trusts, en sinds de jaren 1990, eigen private familie stichtingen.

Het is belangrijk om uw vermogen te beschermen door een deel ervan offshore te plaatsen, maar je moet ook rekening houden met het bekomen van een tweede staatsburgerschap, zodat je gemakkelijk kan bewegen buiten de Verenigde Staten en Europa.

Er zijn vele en gevarieerde programma's voor buitenlanders die wensen om er hun thuis te maken. In de afgelopen decennia, positioneerde Panama zich doelbewust als een eerste-klas pensioen haven, met een aantal van de meest aansprekende programma's van speciale voordelen voor buitenlandse ingezetenen, en gepensioneerden, van eender waar ter in de wereld. Of een individu een burger van Panama wil worden hangt af van hun financiële en fiscale situatie.

Buitenlandse personen die woonachtig zijn in Panama zijn vrijgesteld van belastingen op alle winst, tenzij de inkomsten komen van in Panama. Burgers betalen maximaal 30% belastingen. Officieel buitenlands ingezetene is meestal voldoende, omdat het vrijwel alle rechten verleent , waaronder het eigendomsrecht, evenals een identiteitsbewijs en reisdocument (maar niet een officieel paspoort). Een officiële paspoort kan worden verkregen na 5 jaar.

Panama biedt een verscheidenheid van visa voor beleggers, personen van vermogende, rijke gepensioneerden, zakelijke en agrarische zakelijke investeerders en ondernemers, en degenen die gewoon willen immigreren en Panamese bewoners en / of burgers willen worden.

Het "Pensionado" programma biedt directe verblijfplaats voor gekwalificeerde gepensioneerden, samen met de fiscale vrijstellingen en kortingen op vele producten en diensten, maar voorziet niet in het burgerschap.

Sinds 2012 is er een "Immediate Permanent Resident" visum beschikbaar voor gekwalificeerde vreemdelingen die investeren in Panamese bedrijven en het leidt tot uiteindelijke burgerschap.

Alle resident visum aanvragen moeten worden gedaan via gekwalificeerde advocaten. Tot nu toe heeft Goldonomic diverse opdrachtgevers geholpen met een 100% slagingspercentage.........

Last but not least, Panama is een smeltkroes en een groeiend, dynamisch land met veel immigranten die vertrokken zijn uit de failliete socialistische landen van Midden-en Zuid-Amerika: Venezuela, Argentinië, Colombia, Cuba, ... om een ​​nieuw leven te beginnen. Panama is ook uitermate veilig. Tenzij, natuurlijk, je gaat wandelen in het tropische woud. Ook is er geen noodzaak om malaria pillen te nemen en je hoeft  geen vaccinatie injecties (gele koorts, ..).

Hotels zijn uitstekend en betaalbaar en het eten is uitstekend ... en winkelcentra een positieve verrassing.

Panama nl II

Copyright 2014, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Donderdag 28 augustus 2014 -  Voltaire zei al in 1729: "Papier geld zal uiteindelijk terug naar haar intrinsieke waarde gaan, namelijk nul."


Geactualiseerde sectie :  Piek olie (publiek consulteerbaar)

Swiss Gold Referendum op 30 november - Een van de weinige overgebleven goede democratieën in de wereld,  zal stemmen op 30 november om het Zwitsers Goud terug naar Zwitserland te brengen. Dit is een initiatief dat alleen kan gebeuren in Zwitserland. Een invloedrijk lid van het parlement, Luzi Stamm, vertegenwoordigster van de grootste Zwitserse partij SVP (Zwitserse Volkspartij) begon dit initiatief met twee andere parlementariërs.  Om in Zwitserland een nationaal referendum over een probleem te houden, zijn er 100.000 ondersteunende handtekeningen nodig. De eis voor het 'Swiss Gold Initiative' was al gerealiseerd begin 2013. Niet alleen zal het referendum gaan over de goud repatriëring, maar heeft ook tot doel om alle goudverkopen te stoppen door de SNB (Swiss National Bank) en dat de SNB  20% van haar activa in goud moet houden.  Het Zwitserse Parlement en de SNB zijn tegen het initiatief, omdat het hun vermogen om vrij geld te drukken zou stoppen. Het Zwitserse monetaire beleid was het gezondste in de wereld, maar in de afgelopen jaren heeft Zwitserland zich aangesloten bij de andere landen om het ​​beleid van gezond en goed geld te laten varen. Zwitserland had 2.600 ton goud in 1999 wat een significante hoeveelheid is in verhouding  tot de omvang van het land. Op dat moment werd besloten om 50% van hun bezit te verkopen. Het meeste werd verkocht op het dieptepunt van de markt, net zoals in het Verenigd Koninkrijk.

Volgende video is belangrijk om te begrijpen hoe de autoriteiten liegen en cijfers vervormen en waarom het zo gevaarlijk is geworden om te lezen en te luisteren naar de mainstream media. Tenzij je natuurlijk wilt blijven wonen in LALA-land. [de clip wordt geleverd met ondertiteling in verschillende talen]. De video-kijker zal snel begrijpen dat de 'officiële vervorming' van de werkelijkheid waarschijnlijk zal eindigen in een ramp, wanneer de kudde ziet dat het al die jaren is voorgelogen.

Het begrijpen van Piek Olie en waarom Zonne-en windenergie het niet kunnen maken, is een ander belangrijk onderdeel van de wereld van vandaag ... en als de marginale exploitatie prijs van olie blijft stijgen wijst dit direct naar Tainter of WAAROM complexe samenlevingen niet kunnen overleven ... of WAAROM elke Energy Stijl van depressie altijd eindigen met een Globale Oorlog. Na het bekijken van deze video's wordt het duidelijk waarom ENERGIE (olie, steenkool, uranium) een aanzienlijk deel van een portefeuille zou moeten uitmaken. [de marginale exploitatie prijs van olie is 75 $ en stijgende] ... zie abonnee sectie voor de selectie van Energy aandelen.

Belangrijke Technicals:

  • zie abonnee sectie

Copyright 2014, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.

 


Woensdag 27 augustus 2014 - Het echte gevaar van "ISIS" is dat het misschien uw buurman is -


Updated sections:

Globale obligatierentes blijven laagterecords maken. De 10-jarige Duitse bund daalde tot onder de 1 procent, de Italiaanse 10-jarige note is onder 2,60 procent gedaald, Spaanse obligatie daalde tot 2,40 procent, en Japan biedt een schokkende halve procent om geld te lenen voor 10 jaar. Zelfs Griekenland, waar obligaties nog aan de ECB life support  zaten twee jaar geleden, heeft een 10 -jarige note die onder de 6 procent zal opleveren. Wereldwijde obligatierentes staan op all-time dieptepunten, waardoor de markt commentatoren scharrelen naar nieuws om toch maar met iets creatief te komen als verklaring voor dit fenomeen ....

Weinig commentatoren willen toegeven dat het kelderen van obligatierente hetzelfde signaleren over de hele wereld. : Westerse Overheden zijn verplicht om een toestand van eeuwige inflatie te zoeken om de illusie van welvaart en de solvabiliteit te handhaven. Om hun schuld te kunnen blijven honoreren,  hebben ze geen ander alternatief  dan nog meer geld te drukken (uitgifte van meer obligaties) en geld te verdienen met de schuld (de rente behouden tegen bijna nul).

Als gevolg (communicerende financiële vaten) hiervan werd de Dow Jones Industrial Average even in record hoogte geduwd, en raakte een verse intraday high van 17.153,80 eerder in de sessie. In de afgelopen handel, behaalde de blue-chip index +55 punten, of 0,3%, tot 17132. De Nasdaq Composite Index voegde 16 punten toe, of 0,4%, tot 4573.

De Dow Jones & SP500 staan op een record om de verkeerde reden.  Aandelen stijgen als gevolg van QE, de KOOP programma's van de centrale banken en de verwachting dat we binnenkort minder afbouw zullen zien en meer geld drukken.

De S & P 500 is volledig hersteld van de medio juli pullback in aandelen deels veroorzaakt door een scherpe escalatie van de geopolitieke spanningen in Oekraïne en het Midden-Oosten. De aandelen hebben een reeks van records dit jaar, gestimuleerd door de lage rente en het bewijs van een economisch herstel.

Afgezien van fysiek goud, zijn er weinig beschikbare beleggingsinstrumenten die uw spaargeld zullen beschermen de dag dat dit Kaarten Huis zal instorten ...  uiteindelijk zal het!!!

 Je moet voorbereid zijn en begrijpen wat er gebeurt en dienovereenkomstig investeren. Belangrijk is NIET  Wall Street te vertrouwen. Op een gegeven moment gaat deze bubble barsten en BIG TIME. Het gaat hier niet om het maken van die 10% extra winst morgen, het gaat hier over het maken van grote winsten als het uiteindelijk zal gebeuren, wat we de laatste jaren steeds weer hebben uitgelegd ...

 

 ..........In tegenstelling tot aandelen, obligaties en bankdeposito's waar ... je gaat slapen, iedereen vertelt dat alles prachtig en schitterend is, je wordt wakker en alles is weg. "

 

Point & Figure grafieken hebben het voordeel dat ze 'inconsistent korte termijn fluctuaties' uitsluiten en alleen de belangrijke trend of consolidatie zone tonen. Korte termijn fluctuaties zijn erg onvoorspelbaar en een spel voor gokkers die naar een casino zouden moeten gaan. Het definiëren van de omvang en de consolidatie zones zijn de 'kunst van het spel', die heel veel ervaring vraagt.  De PF grafieken die ik gebruik zijn voornamelijk drie punten omkering charts: elke x staat voor een hogere prijs en elke o voor een lagere. In een drie-punt-systeem, wordt een nieuwe kolom alleen gebruikt als ik ten minste drie tekens (xxx of ooo) kan intekenen. Punt en cijfers grafieken moet worden gezien in een context. Isoleren van een PF grafiek is zeer gevaarlijk.

XEU pf2a

  • Elke PF grafiek toont Consolidatie zones en trend-kanalen. Een consolidatie zone kan een Accumulatie zone of een Distributie zone zijn. In het geval van een  Accumulatie, zal de prijs uitbreken op de bovenzijde. In geval van een Distributie zal de prijs uitvallen aan de onderkant.
  • De Euro / Dollar PF grafiek toont de grote consolidatie zones. De 1e zone heeft gerijpt vanaf 2000 tot 2002. In juni 2002 is de dollar beginnen te verzwakken en Goud begon haar Bull run. Deze grafiek heeft hierbij de bevestigen gegeven van de breakout voor Goud.
  • Een consolidatie zone (ook wel technische patroon) is volwassen zodra 4/5 is afgerond. Zodra dit is afgerond, moet prijs uitbreken en moet worden bevestigd door een Backtest. Tijdens een Backtest, komt de prijs even terug naar het prijs niveau waar het uitbrak uit het technische patroon.
  • De omvang van de consolidatie zone dicteerde de Doelen van de doelstellingen. De 2000-2002 consolidatie zone had 1,62 als Target (*). Doelstelling werd bereikt in 2007-08. Hoe groter de consolidatiezone, hoe groter het vacuüm boven en onder de ene en de hoger / lager doel.
  • De 2e consolidatie zone (2008-2013) is ook aan het rijpen (4/5 is afgerond). Of de Euro uitbreekt op de bovenkant of valt door de onderkant van het patroon, gedefinieerd door de twee dikke blauwe lijnen, zal een aanzienlijke impact hebben op de prijs van goud en zilver. Steun niveau 1,22 (B) en weerstand niveau 1.38 (E). Als de Euro door de 1,22 breekt en we hebben een succesvolle backtest, is de Doelstelling  0.82 voor de Dollar. Als echter de Euro door het 1,38-niveau breekt is het 1e doel  1,62 (A of de 2007-2008 top). Vanwege de omvang van het actuele patroon, is het 2e doel 1.88 (D) en het 3e einddoel nog hoger. ...........

meer in de abonnee sectie

  •  xxxxxxxxxxx............
  • xxxxxxxxxx...............
  • xxxxxxxxxxxx...............

 

 Belangrijke Technicals:

  •  zie abonnee sectie

 

Copyright 2014, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Dinsdag 26 augustus 2014 - centrale banken en overheden hebben zichzelf in een hoek gezet...-


Bijgewerkte secties:

Instabiliteit is de naam van het spel in de Oekraïne en het Midden-Oosten. Het dient zowel de Russen als de Amerikanen. Vergeet niet dat de sociale onrust en oorlog komt als gevolg van de Grote Depressie: mensen worden ontevreden, hebben geen eten, leven in armoede, ...

Failliet Frankrijk in "politieke onrust" na het onverwacht ontbinden van de regering. Slechts enkele dagen nadat we hebben gemeld dat er problemen opborrelen in het socialistische paradijs, toen de rating van Maduro's Venezuela naar beneden tuimelde tot een all-time dieptepunt, en Argentinië in gebreke blijft, het socialisme is weer in rep en roer, deze keer in Frankrijk ... ook in Frankrijk is het geld van anderen uitgegeven! [verplaats beter je spaargeld voordat ze het komen afnemen om hun huid te redden!]

Centrale banken en overheden hebben zich in een hoek laten drummen. Aangezien de marginale rente naar beneden komt, hebben ze geen keus: het is ofwel geld blijven drukken (exponentieel) en de rente lager blijven brengen (en indien nodig deze onder nul drukken) of het BANKROET. Een bankroet zullen we uiteindelijk zien. Als het gebeurt,  verwacht ik dat de centrale banken en regeringen  iets of iemand anders de schuld zullen geven ... misschien een oorlog. Door geld te drukken en de rente naar beneden te duwen en zo laag te houden, schoppen ze het probleem verder de toekomst in .... tot de dag komt dat het niet meer mogelijk is en gans de boel explodeert. Helaas, is het uiterst moeilijk, indien dit al mogelijk is, om de dag te voorspellen.

In tussentijd, de Droom en de Fata Morgana, is de luchtspiegeling levend en blijft het de meerderheid van de beleggers misleiden. En dit is ook inclusief de bankiers en de financiële experten. Zolang we geen ongeluk of geen implosie hebben, blijven ze gelijk hebben. De dag dat het ONGEVAL gebeurt, zullen we ze niets meer van hen horen en hun volgelingen zullen weten dat ze kompleet de mist zijn in gegaan en dan pas begrijpen wat er gebeurd is ... maar zullen alles kwijt zijn en arm ....

De financiële wereld & Aandelenmarkten zijn gevuld met mensen die een antwoord op en de prijs van alles denken te weten, maar NIETS van de waarde van iets!

In eerste instantie is er één rat, de volgende dag zijn er twee ratten. Slechts enkele weken later, zijn er verschillende ratten .... en de mensen leren leven met het probleem ... De neiging om te vergeten dat in een jaar, de plaats zal zijn ingenomen door ratten en onleefbaar is geworden. Dit is wat er gebeurd is in Johannesburg vanaf 1994 (na Mandela werd gekozen). en later in Pretoria. Vandaag zijn de namen van de straten veranderd, zelfs de naam van Pretoria, en moet men geluk hebben om nog een "Witte" persoon tegen te komen in de straten ... Degenen die niet geloven dat dit stond te gebeuren, die de voorbereidingen niet hebben genomen,  kunnen hun huis niet meer verkopen (in ieder geval niet tegen een fatsoenlijke prijs) ..... Op dit moment zie je zo een zaken reeds de kop op steken op bepaalde plaatsen in België, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk......

Al eeuwenlang is goud "de sleutel" tot een gezond monetair systeem en de ergste vijand van de overheden en van de Banken omdat het FRAUDE beperkt .Sinds de jaren '60 zijn de 'Officiële Goudvoorraden' van de Centrale banken gedaald met meer dan de helft en in werkelijkheid is het beeld waarschijnlijk nog veel erger ...


central bank gold holdings 2014

Belangrijke Technicals:

  • zie abonnee sectie

 

Copyright 2014, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag 25 augustus 2014 - Een aanfluiting/bespotting: Yellen ziet aanzienlijke onderbenutting van het arbeidspotentieel! -


appearancesGeactualiseerde secties: Britse Pond,  Euro , Yen , Australische dollar (Aussie) , Gold & Silver majors (LT candle) , Juniors (LT candle) , $-Gold (LT candle) & GLD, Silver fundamentals ,

Ik denk dat Janet Yellen zich moet aanmelden om mee te spelen in "schone schijn" ( "keeping up Appearances"). Het "Orakel" Yellen heeft gezegd dat de centrale bank geen "mechanisch antwoord" heeft voor wanneer de tarieven te verhogen, en dat alvorens dit te doen de beleidsmakers zeker moeten zijn dat de economie een solide basis heeft. Ze neemt echt de mensen voor idioten! De Amerikaanse economie is uit elkaar aan het vallen ... de Dollar is een "death man walking" , er is een potentieel gevaar van burgeroorlog, ... Ik ben al lang gestopt met het verspillen van mijn tijd om te luisteren naar de speeches van de orakels Bernanke en Yellen. Het is zeker dat deze zijn geschreven door een aantal Hollywood scenario schrijvers.

Goud is nu zowel ondergewaardeerd als onbemind en zal daarom niet alleen dienen als verzekering, in de komende jaren, maar het zal waarschijnlijk ook meer waarderen in prijs dan iemand van ons zich kan voorstellen... dit gezegd zijnde, ongeacht of de papier prijs (futures) nu zal stijgen of dalen is VOLSTREKT irrelevant.

chanel-No5Geef Politici de macht van regelgeving over Parfums en ze zullen Chanel # 5 veranderen in stinkend afvalwater. Geef Politici de Sahara in beheer en binnen 5 jaar is er geen zand meer te zien. Geef ze de macht over de energie-sector en binnen 5 jaar zal iedereen in de kou en de duisternis zitten (in het geval van België misschien al zeer binnenkort). Marilyn Monroe droeg het beroemd naar bed - met niets anders - maar nu is Chanel No 5 onder bedreiging van Brussel. De signature parfum is een van de vele die mogelijk zal moeten geherformuleerd worden onder de nieuwe Europese regelgeving van de Commissie ter bescherming van de consument ten gevolge van allergieën. Chanel No 5 en Dior's Miss Dior, twee van de meest populaire parfums ter wereld, bevatten mossen die onder de nieuwe regels zouden kunnen worden verboden. De parfum huizen zijn wanhopig aan het proberen om de aroma's te synthetiseren, die de geuren van hun houtige basisnoten geven. Chanel No 5, die al 93 jaar op de markt is, is 's werelds best verkopende parfum, elke 30 seconden wordt er een fles van verkocht ......more

Wat moet er gebeuren voordat deze intelligente psychopaten worden gestopt in hun waanzin!?

 

Moslims zijn inderdaad erg mooi, zelfgenoegzaam, vredelievende mensen. Een Troyan paard is het! Dit zal verstrekkende gevolgen hebben. [er zijn soortgelijke video opnamen van in Spanje, Frankrijk, Belgistan, Duitsland, Rusland, ... kijk maar op Youtube en je kan er weekend mee vullen]

 

.....EN....eentje van in Nederland

 

 

 Interview met ​​adviseur van president Poetin ( Eentje die je zou MOETEN ZIEN !!!!)

zie abonnee sectie

Belangrijke Technicals:

  • zie abonnee sectie

 

Copyright 2014, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic. 


Vrijdag 22 augustus 2014 - Een monetair Hyperinflatoir beleid is alleen mogelijk met deflatie propaganda -


 Geactualiseerde secties: Obligaties / Treasuries USA & Duitsland, Staatsobligaties in de EU, bedrijfsobligaties, inflatie-index, Ruwe olie, US-Dollar, Evenementenkalender Goldonomic

Geen commentaar ! Thailand, Singapore en Maleisië fans zijn hierbij gewaarschuwd.

peacefull part of planet earth

Tijdens de jaren '30 hadden de aandelenmarkten ook geen zin om te dalen. Dat is tot de Grote Crash van oktober 1929. Deze keer kan en mag men niet vergeten dat de STEROÏDEN van derivaten logischerwijs de markten nog hoger kunnen stuwen. Vandaag de dag zijn de Markten volledig gescheiden van de realiteit, van wat er gaande is, zowel economisch als geopolitiek. Markten zijn nu in een manische fase, gedreven door valse hoop en momentum ....

2014-08-21 10.12.19 am

Perfect beeld is het! ... Het herstel, welvaart ligt direct om de hoek.

De SP500 trof andermaal een nieuwe high vandaag en blijft dichter naderen op het psychologische niveau van 2000. De Nasdaq-100, die een hardnekkig outperformer is geweest, haalde het 4000 -niveau eerder deze week. Obligatierentes zijn laag, liquiditeit in overvloed, de olieprijzen zijn gedaald, de Rusland / Oekraïne crisis is weggeëbd, het seizoen van de winst is vooral uitbundig geweest, bedrijven hebben eigen aandelen ingekocht in wonderbaarlijke hoeveelheden en niemand  denkt echt dat de Fed de rente tarieven zal verhogen, in de nabije toekomst. De dollar is sterk, Goud & Zilver zwak, er is GEEN inflatie .... Hoe zou het beter kunnen gaan?

Belangrijke Technicals:

                    zie abonnee sectie

 

     Copyright 2014, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic. 


Donderdag 21 augustus 2014 - Er is geen plaats voor deze wilden in de 21ste eeuw -


islamUpdated secties: Vastgoed in Spanje, Vastgoed in de VS, Vastgoed in het Verenigd Koninkrijk, Vastgoed in Zuid-Afrika, Vastgoed in België, Frankrijk, Nederland,

De "Wilden" zijn geëmigreerd over de gehele westerse wereld. Ze leven ook in Europa en de Verenigde Staten, ... Hoewel het bijna onmogelijk is geworden voor ondernemers om te emigreren naar bepaalde landen, hebben dit soort mensen doorgaans alle tests doorstaan ​​en wonen al jaren in Engeland, de Verenigde Staten , Frankrijk, Spanje, België, Nederland, Duitsland, Zwitserland, enz ...

De mensheid zal de financiële crisis overwinnen. Velen echter vergeten dat het echte gevaar is dat,  al die werklozen en hopeloze jongeren, kunnen beginnen de maatschappij te terroriseren.

Reizen is al een probleem geworden voor de Russen (sancties), maar ik heb de indruk dat ze de Amerikanen zullen moeten verwelkomen bij de club. Niet alleen is het uitgegroeid, tot extreem moeilijk, voor een Amerikaans burger en inwoner om een bankrekening buiten de VS te openen, maar vandaag is het te riskant geworden om te reizen op een Amerikaans paspoort.

De woningprijzen in het Verenigd Koninkrijk, zijn nog nooit gedaald met meer dan 10 procent in één jaar in de geschiedenis, behalve in 1931, toen verliet Groot-Brittannië de goud standaard. David Owen van Dresdner Kleinwort zei:. "Destijds werd de sterling verworpen uit de goud standaard en de munt stortte in, en, hoewel dit de export hielp, stortte de vastgoedmarkt en de prijs van woningen in. Wat we nu zien in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten heeft een aantal parallellen met toen."

Belangrijke Technicals:

zie abonnee sectie

Top Aug202014a

    Copyright 2014, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic. 


Woensdag 20 augustus 2014 - Markten lijken niet toe te geven, zodra en wanneer ze dat doen, zal het waarschijnlijk de end-game zijn -


ferguson policeUpdated secties: The Gold Pool, Technische analyse, Beleggen voor Dummies, (publiek consulteerbaar) Portefeuille (zie abonnee setie)

In de VS worden politie gemilitariseerd. Amerikaanse leiders zijn zich ervan bewust dat ze enorm groeiende binnenlandse probleem hebben, en ze noemen het RACISME.  De Amerikaanse zwarte bevolking en de Latino's groeien in een snel tempo en staan op het punt om de 'arme werklozen' meerderheid van de VS te worden. De voertuigen die worden gebruikt door de politie en de manier waarop de rellen worden behandeld, laat ons terug denken aan de situatie in Zuid-Afrika tot 1994 toen Nelson Mandela werd gekozen en het publiek / wettelijke Apartheid werd beëindigd. Iedereen die in de jaren 1990 in Zuid-Afrika heeft gewoond begrijpt de situatie. Voeg daarbij dat er een verschil is tussen de VS-gekleurde mensen en Afrikanen. Niet normaal dat ik voorzichtig moet zijn over de manier waarop ik deze paragraaf formuleer. Er is een reëel risico dat deze zich kunnen verspreiden over de hele VS. 

Dit gaat allemaal over werklozen die leven van voedselbonnen.

Tegelijkertijd is OORLOG zich aan het uitbreiden in Oost-Europa en het Midden-Oosten. De mainstream media zijn langzaam maar zeker aan het proberen om de kudde te overtuigen dat oorlog en sociale onrust  een normaliteit zijn, ... uiterst gevaarlijk en potentieel explosieve situatie .....more

Natuurlijk, in deze nieuwe World War III, zijn het allemaal TERRORISTEN ... Oekraïense president Petro Poroshenko ondertekende een wet, op 18 augustus, die de bevoegdheden van de politie zal uitbreiden in wat het land de anti-terroristische operatie (ATO) noemt. "Het document geeft recht aan de wetshandhavers om zonder waarschuwing maatregelen te treffen met fysieke kracht, speciale middelen en vuurwapens tegen personen die erkend zijn als terroristen onder de wet van Oekraïne [genoemd]" Op [de] de strijd tegen het terrorisme, "" zei een presidentiële verklaring. De wet is bedoeld om het veiligheidsniveau van de wetshandhavers te verhogen in de loop van de ATO en gemakkelijker te maken "een efficiëntere uitvoering van de taken op de neutralisatie van terroristen", aldus een uitspraak van de president ....more

En we moeten ook niet  het Onvermijdelijke Kalifaat vergeten. Wie zou slechts 10 jaar geleden hebben verwacht, of zelfs gedroomd dat een dergelijke situatie ooit mogelijk zou zijn in de 21e eeuw !?

CALIPHATE

 

Trailing stops zijn erg belangrijk, vooral in de huidige markt omgeving. Markten lijken niet toe te geven of te corrigeren, als ze dat doen, zal het waarschijnlijk de end-game zijn. In tussentijd lijken de Centrale Banken een ​​stevige grip op de huidige situatie van de aandelenmarkten te behouden.

Volgende grafiek laat duidelijk zien wanneer we een top hadden voor de Spaanse vastgoedmarkt. Het is ook duidelijk dat de bodem nog niet in zicht is. In feite hebben we, tenminste, nog eens 20 jaar te gaan voordat we een bodem hebben. Geen revival vóór 2033 ..!

cement spain 2014

Belangrijke Fundamentals:

 zie abonnee sectie

Belangrijke Technicals:

zie abonnee sectie

TOP19a aug14

Copyright 2014, All Rights Reserved - The contents of this report may NOT be copied, reproduced, or distributed without the explicit written consent of Goldonomic.


Dinsdag 19 augustus 2014 - obligatierente staat op het laagste peil sinds de 15e eeuw in Genua.


Geactualiseerde secties : Koper , Goud & Zilver Majors , Rupee-Gold , Yuan/Renminbi-Gold , $-Goud , Uranium ,

Europa's obligatierente staat op het laagste peil sinds de 15e eeuw in Genua. "De intresten daalden zo laag in Genua in de 15e eeuw, maar er was niets zoals dit in Europa in de moderne tijd", zegt professor Richard Werner, van Southampton University.

Als Europees bankieren ergens werd uitgevonden, was het waarschijnlijk in Genua in de 12e eeuw, onder impuls van de opleving van de handel in de Middellandse Zee. De eerste geregistreerde publieke obligatie wordt gedateerd januari 1150, toen de gemeente 400 lire ophaalde door de belastingsinkomsten van standhouders op de markt toe te kennen aan de beleggers. De termijn was 29 jaar, en de leningen werden beschreven als compere-of aankoop- om de woekerwetten van de kerk te omzeilen / ontwijken. In de 13e eeuw werden verhandelbare staatsobligaties uitgegeven in Genua, met een rente van 7%.

p.s. destijds was het zo dat de Overheid VOOR het uitvoeren van grote werken, bij de Adel, en het volk moest gaan 'bedelen' om fondsen (belastingen). Slechts NADAT de toelating was verkregen en de fondsen ontvangen, werden de werken uitgevoerd.

 

genova interest rates usa-DE-japan
   

Heeft u een plan B? Alhoewel, de huidige protesten in Ferguson,  aan de oppervlakte, over rassen discriminatie gaan, onthullen ze een veel diepere waarheid over de Amerikaanse situatie. Aangezien ze protesteren, volgen de mensen hun instincten, en hun instincten vertellen dat de staat niet meer te vertrouwen is. Er is een onzichtbare muur  om ons heen omhoog getrokken, overal in de westerse beschaving. Mensen beginnen dit te beseffen en dat is de reden waarom de woede zo groot is. Maar in plaats van boos of emotioneel te zijn, is het tijd om je klaar te maken en actie te ondernemen. Rationele mensen hebben een plan B. Want als je te lang wacht, zal je op een dag wakker worden en zien dat de er een muur om je is gebouwd. Dan is er plotseling een veel groter probleem om ongedeerd te ontsnappen met je vermogen.

Ik vraag me af of de mensen uit Oost-Duitsland (ex DDR) zouden hebben geaarzeld om hun spaargeld buiten politieke bereik te brengen indien ze  geweten hadden wat er ging gebeuren in de jaren na de Tweede Wereldoorlog? Zouden ze er echt een probleem van  uitgemaakt hebben dat ze moesten wachten om de fondsen te repatriëren tot na het failliet van de USSR failliet in 1989, bijna 50 jaar later?

Vanwege de Angst Propaganda die de overheid verkoopt via de mainstream media, kunnen veel spaarders niet meer correct redeneren ...

 Belangrijke Technicals:

  • zie abonnee sectie

Copyright 2014, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag 18 augustus 2014 - Het sprookje is bijna te perfect.


PROPAGANDA

Geactualiseerde secties :

Propaganda is dagelijkse kost geworden. Wie iets of wat logisch nadenkt, kan het onderscheiden van de waarheid. In het programma Cafe Weltschmerz van de Amsterdamse zender AT5 was er een gesprek met financieel geograaf Ewald Engelen met als titel "Wanneer gaat de Rabobank failliet?". Het ging vooral over de toekomstige problemen bij de Rabobank, over Blackrock en over de problematiek rond de financiële wolven.

Engelen geeft aan dat "de Rabobank er alles aan doet om de huizenprijzen omhoog te praten en dat ze al jaren de zeepbel op de huizenmarkt ontkennen." Immers dalende huizenprijzen zijn voor de banken een DRAMA.

 

In België is de huizen en vastgoedmarkt-propaganda ook goed aanwezig ... maar toch begint de massa te beseffen dat de realiteit  een kompleet ander beeld toont .  Enkel geloven ze nog niet wat ze zien en hopen ze dat het allemaal wel zal overgaan. Velen denken ten onrechte dat ze nog alle tijd hebben om maatregelen te nemen.

De vijver zit nu vol zwarte zwanen en is het enkel een vraag wanneer de zeepbellen doorprikt worden.

We beleven een (hyper) inflatoire depressie. Als gevolg van Quantitative Easing (exponentieel groeiende geldhoeveelheid) blijft de prijs van de lage orde Consumer Goods (LOCG)  hoog en blijft deze ook stijgen en de prijs van de High Order Capital Goods (HOCG) is aan het dalen. [met uitzondering van seizoensgebonden en andere korte termijn fluctuaties].

Vastgoed is een HOCG en zal je spaargeld NIET beschermen. Tijdens de Weimar hyperinflatie was huizen verhuur min of meer nominaal en in de periode van hyperinflatie, werd huisvesting vrijwel gratis verkregen. In werkelijkheid werden eigendommen van de grootgrondbezitters in beslag genomen. Import maar ook de export werden gecontroleerd. Argentinië belaste de export van voedsel, maar Duitsland legde er gewoon een verbod op. Tijdens deze jaren werden de rentevoeten nooit voldoende verhoogd om een negatief rendement te voorkomen. Kopers stonden te popelen om alles wat waarde zou behouden te kopen. Vandaar hoe groter de vraag des te sneller de stijging van de prijs. Mensen kochten niet wat ze nodig hadden, maar alles wat ze konden krijgen.

Alle technologische verbeteringen, van de laatste decennia, zijn ontstaan ​​in de kapitalistische landen. De mensen van de Verenigde Staten zijn nu welvarender dan de inwoners van alle andere landen, omdat hun regering later begon,  met het beleid van het belemmeren van het bedrijfsleven, dan de overheden in andere delen van de wereld . Zodra volksregeringen (democratie) controle hebben op de productie en distributie is het game over. Vooral als gevolg van de onjuiste toewijzing van de middelen, belastingen en regelgeving,  verjaagt (of verbruikt) het Kapitaal en Ondernemers.

Ze zijn de DROOM ZEEPBEL aan het vervaardigen ... met behulp van derivaten, centrale banken en Propaganda.

Het sprookje is bijna perfect.

Financiele markten zijn gemanipuleerd ... dankzij de Derivaten die een machtig wapen zijn.

  • met behulp van valuta swaps wordt er gemanoeuvreerd binnen een bepaald trading kanaal (op en neer)
  • de prijs van voedsel grondstoffen (tarwe, maïs, soja, suiker) zijn vergrendeld
  • goud, zilver, palladium, platina, koper, ... de prijs van de meeste metalen wordt gemanipuleerd
  • energie: ruwe olie, aardgas en uranium ... zelfs met een oorlog die woedt in het Midden-Oosten, blijft de prijs dalen en blijft laag.
  • rente tarieven blijven op miraculeuze wijze laag. Swaps zijn de magie
  • prijzen van de korte en lange termijn staatsobligaties blijven op miraculeuze wijze hoog
  • beurzen gaan omhoog omdat ofwel de bedrijven hun eigen aandelen inkopen of de FED of de ECB koopt.
Een hyperinflatie beleid is alleen mogelijk met een deflatie propaganda.

 De prijzen zijn niet aan het dalen, toch !? We hebben een sterke deflatie propaganda. En ... het werkt. Mainstream Media, sommige analisten en vele mensen geloven het. Natuurlijk dalen de prijzen van de High Order Capital Goods (onroerend goed, elektronica, ..). Dat is normaal in een hyper inflatoire depressie. Maar de prijs van LOCG blijven omhoog gaan. Elke persoon en familie, die gaat winkelen, ervaren dit elke keer weer als ze inkopen gaan doen. In veel landen, blijft de prijs van nutsvoorzieningen scherp stijgen: elektriciteit, aardgas, water, ... Maar ook de werkloosheid en de armoede blijven stijgen en blijven hoog. Als gevolg daarvan hebben we meer en meer sociale onrust in de VS en West-Europa en meer en meer oorlog in het Midden-Oosten, Centraal-Europa, ...

Belangrijk om weten is,  dat door manipulatie een eenvoudige trend niet kan worden teruggedraaid en dat alleen een up-of downtrend kan worden uitgesteld. Nog belangrijker is dat, hoe langer de manipulatie duurt, hoe sterker en de meer dramatisch de finale freakout en bull / bear run zal zijn zodra de manipulatie niet meer werkt. In de tussentijd is het wachten op Godot (wachten in onwetendheid) en nogal vervelend voor de financiële analisten en beleggers die begrijpen wat er gebeurt.

 Belangrijke Fundamentals en Technicals :

  • zie abonnee secties

OPMERKING:  dit is waar een Goldonomic Abonnement van vitaal belang wordt. Belangrijke signalen komen niet elke dag voor, of elke week of elke maand. Het zijn echter de belangrijke Pivot signalen die het verschil maken ... En mijn track record is uitstekend: 1989, ik voorspelde de crash van de Japanse Real Estate, Stock Market en Yen. Ik voorspelde de top van de Amerikaanse en Spaanse Vastgoed markt. Ik voorspelde de top van de financiële en banken sector en de crash in 2008 (het zit allemaal in de Goldonomic archieven dus je kan het nakijken en controleren ...). Ook bvb de dagelijkse update op 26 juli 2009  = koopsignaal voor de aandelen markten. Toen stond de Dow Jones op ongeveer 9000 punten. In juli ongeveer 17000 punten.  Ook bvb bij Goud (en zilver).  We hebben koopsignalen gegeven voor goud in 2004/2005, toen noteerde goud in euro rond de 300 euro /oz, nu rond de 1000 euro /oz.   Sla onze waarschuwingen, koop en verkooptips niet in de wind !  Abonneer u nu, het zal u geen windeieren leggen. Je kan een abonnement bekijken als een verzekering. Het enige verschil tussen een verzekering en een abonnement op Goldonomic = Je kan heel snel je premie (abonnementsgeld) niet alleen terugverdienen maar ook een mooi rendement halen + het belangrijkste : je centen veilig stellen tegen wettelijke diefstal ! klik op subscribe... en neem een abonnement.

subscribe-button

(speciale zomer aktie  !!! )

Copyright 2014, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Vrijdag 15 augustus 2014 - JW Bush en Obama zijn waarschijnlijk de meest onwetende en slechtste presidenten die de VS ooit heeft gehad - 15 aug feestdag OLV-Hemelvaart in België -


Updated sections: zie abonnee sectie

J. W. Bush en Obama zijn waarschijnlijk de meest onwetende en slechtste presidenten die de VS ooit heeft gehad. Ze herstelden het gevaar van een nucleaire oorlog die was opgelost en verdwenen. Ze openden de doos van Pandora van het Midden-Oosten, omdat ze de VS-dollar zo lang mogelijk moeten laten overleven ....... Vervolg en video zie abonnee sectie

De dag komt er aan, het gaat om een flash-event en het zal zeer pijnlijk zijn. Dergelijke zal gebeuren op de dag dat manipulatie en beinvloeding van de markten stopt met werken of een evenement het zal opblazen...

Degenen die geen of weinig goud hebben en nu geen kopen omdat de prijs niet omhoog gaat zijn idioten!

De Goud & Zilver Markten worden steeds gemanipuleerd en dit elke dag! Het kan de Autoriteiten niet schelen dat dit uitlekt via de mainstream media. Dit zal blijven duren en het zal erger worden totdat het eindigt met een KNAL. Ik ben meer en meer overtuigd dat er niets zal gebeuren, dat we geen Hausse markt voor de Goud & Zilver sector zullen hebben totdat het onmogelijk wordt en de prijs van goud omhoog schiet met een kracht dat je je ogen niet gelooft. Die dag zal het simpelweg nog ONMOGELIJK zijn om goud te kopen.

De Gold-Bang zal waarschijnlijk de dag markeren dat de vlucht uit de VS-dollar begint ... en het zal onmogelijk zijn om nog goud te kopen.

De naam van het spel nu is om financieel te overleven, niet om meer fiat geld te verdienen :

  • Dus stop met klagen over het feit dat de prijs van goud en zilver niet omhoog gaan de laatste jaren en dat je misschien een verlies hebt op uw Goud & Zilver. Wij hebben aangeraden te kopen sinds 2002 . Indien je de laatste jaren hebt gekocht zul je de correctie even moeten uitzitten. Luister niet naar de mainstream media en volg de kudde niet maar lees aandachtig de update's en gebruik de tijd om uw Goud & Zilver buiten politiek bereik te brengen, en wel NU. (lees ook de laatste nieuwsbrief/ market alert, BOTTOM LINE, één van de belanrijkste ooit!)
  • De Amerikaanse dollar is DE SLEUTEL voor de Zwarte Zwaan ... Op een dag zullen we een vlucht uit de dollar hebben .... en uiteindelijk zullen de obligatiemarkten en de aandelenmarkten crashen ... en het zal GAME OVER zijn.

 

Belangrijke Fundamentals en Technicals :

  • zie abonnee secties

OPMERKING:   dit is waar een Goldonomic Abonnement van vitaal belang wordt. Belangrijke signalen komen niet elke dag voor, of elke week of elke maand. Het zijn echter de belangrijke Pivot signalen die het verschil maken ... En mijn track record is uitstekend: 1989, ik voorspelde de crash van de Japanse Real Estate, Stock Market en Yen. Ik voorspelde de top van de Amerikaanse en Spaanse Vastgoed markt. Ik voorspelde de top van de financiële en banken sector en de crash in 2008 (het zit allemaal in de Goldonomic archieven dus je kan het nakijken en controleren ...). Ook bvb de dagelijkse update op 26 juli 2009  = koopsignaal voor de aandelen markten. Toen stond de Dow Jones op ongeveer 9000 punten. In juli ongeveer 17000 punten.  Ook bvb bij Goud (en zilver).  We hebben koopsignalen gegeven voor goud in 2004/2005, toen noteerde goud in euro rond de 300 euro /oz, nu rond de 1000 euro /oz.   Sla onze waarschuwingen, koop en verkooptips niet in de wind !  Abonneer u nu, het zal u geen windeieren leggen. Je kan een abonnement bekijken als een verzekering. Het enige verschil tussen een verzekering en een abonnement op Goldonomic = Je kan heel snel je premie (abonnementsgeld) niet alleen terugverdienen maar ook een mooi rendement halen + het belangrijkste : je centen veilig stellen tegen wettelijke diefstal ! klik op subscribe... en neem een abonnement.

subscribe-button

(speciale zomer aktie  !!! )

Copyright 2014, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Donderdag 14 augustus 2014 - De westerse wereld zit op waardeloze derivaten en ZERO rente rente en de Mainstreet Economie is afhankelijk van activa bubbels.


Deze zullen niet worden getoond door de Mainstream Media .... Poetin weet wat hij doet en wat hij zegt. (met dank aan H.N.)

 
 Vladimir Putin exposes the NWO - I  Vladimir Putin exposes the NWO - II
 
 Vladimir Putin exposes the NWO - III  Vladimir Putin exposes the NWO - IV

De rente is de achilleshiel van de derivaten (afgeleiden) markt. Zodra ze omhoog schieten, zullen ze de vernietiging van de financiële markten en de regeringen katalyseren. We zitten op een nulniveau procent van de rente voor altijd, totdat ... het systeem instort. En Goldman Sachs en JP Morgan geven niet op en creëren nog meer derivaten.

DB DerivativesDerivaten die in 2007 hielpen om de credit bubble op te blazen worden opnieuw gemaakt voor een nieuwe generatie. JP Morgan was zelfs in staat om een rally in staatsobligaties met Derivaten te genereren ...

JPMorgan Chase & Co biedt een swap contract aan dat gebonden is aan een speculatieve-grade lening index die het gemakkelijker maken voor de beleggers om te wedden op de schulden. Goldman Sachs Group Inc is aan het plannen om maar liefst 10 miljard euro ($ 13,4 B) aan gestructureerde beleggingen, die schuld bundelen tot top-rated effecten, uit te geven. ProShares is vorige week begonnen, met het aanbieden op de beurs van verhandelde fondsen, gesteund door credit-default swaps op de schulden van de ondernemingen.

Wall Street begint terug te keren naar de financiële innovatie die geholpen heeft de schuld rally uit te stellen zeven jaar geleden, voor het verergeren van de ergste financiële crisis sinds de Grote Depressie. De instrumenten komen weer tot leven, omdat beleggers op zoek zijn naar nieuwe manieren om de rendementen op te krikken die worden onderdrukt door de centrale bank stimulans. Op hetzelfde moment, laten ze hedgefondsen en andere investeerders toe om goedkoper te wedden op een duik na een 145 procent rally in junk bonds sinds 2008 .......more

De westerse wereld zit op waardeloze derivaten en ZERO rente rente en de Mainstreet Economie is afhankelijk van activa bubbels.

Ze kunnen niet toestaan dat de rentetarieven stijgen want als ze dat doen zal het gehele financiële systeem ontploffen en zullen overheden over de kop gaan in een flits. De VS gaat Oorlog voeren ter bescherming van de dollar in plaats van te imploderen. De Verenigde Staten is op zoek naar een zondebok om deze de schuld te kunnen geven indien de Verenigde Staten failliet gaat. De Verenigde Staten is op zoek naar de oorlog, omdat meer dan 25% van de Amerikaanse beroepsbevolking werkloos is.

Al uw bank deposito's (spaargeld) zijn ongedekte krediet. Beveiligde spaargelden zijn waardeloze DERIVATEN (hypothecair krediet) ... ja ... Mensen zijn gek, hebben ze niet allemaal meer op een rij! Haal je geld uit obligaties, staatsobligaties, derivaten, gestructureerde producten en stop het in Goud & Zilver NU!

In  2008 ging het Amerikaanse financiële systeem failliet. Omdat ze dit diende te verbergen hebben ze Quantitative Easing uitgevonden en brachten de rente tot nul procent. Ik verwacht dat voor het einde van 2014 ze zullen gedwongen worden om te stoppen met tapering want niemand koopt nog Amerikaanse Treasuries. Dit is de monetaire hyperinflatie en zodra de markten begrijpen dat tapering zal stoppen, zullen de beursindexen (en vooral de Dow Jones en de SP500) weer omhoog schieten ......... totdat het systeem crasht en het systeem instort.

 

Copyright 2014, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Woensdag 13 augustus 2014-  What goes around, comes around ... ook al is het energie -


Geactualiseerde secties: XXXXXXXXXX & XXXXXXXX 

Schuldsituatie in Japan is dezelfde als de schuldsituatie van de westerse wereld. Japan is een kanarie in de mijnschacht voor het westen. De rente is heel belangrijk. Vandaag zijn ze ook een barometer van de gezondheid van het financiële systeem ... vanwege de marktmanipulatie kunnen we zeggen dat " hoe lager ze zijn, hoe slechter de situatie!"

Het kritisch renteniveau in Japan is nu 1% en dalende; in de VS en Europa is het 4% en dalende.

Ik heb het vaak over de "marginale rentevoet" (rentepercentage waaronder het algemene niveau van de rente moet blijven of het systeem blaast zichzelf op). In volgende videoclip wordt duidelijk uitgelegd waarom. Hij legt duidelijk uit waarom ik 3000% zeker ben dat het systeem zal exploderen ... kijk en zie voor jezelf.

Gezond verstand zegt ons dat de rente tarieven omhoog MOETEN gaan. De kans is dat dit kan gebeuren met een KNAL en veel volatiliteit zal creëren!

Prijs van elektriciteit en energie stijgen in Japan ...  natuurlijk is dit zo ... Dankzij de Global Warming Idioten, groene bewegingen en intelligente psychopaten die de beweging van de kudde gebruiken om stemmen te kopen

Hoe minder de wereld vertrouwen heeft in kernenergie, hoe meer elektirciteit zal kosten. Elektriciteit is net als gas een makkelijke en veilige manier om belastingen te innen en belastingontduiking is onmogelijk.

obama energy policyVind de idioten? Op een bepaald moment, zal Amerika worden uitgeperst voor uranium, want het is 's werelds grootste consument, en het importeert momenteel 90% van wat er jaarlijks wordt verbruikt. Kazakstan produceert 40% van 's werelds belangrijkste uranium en wordt gecontroleerd door Rusland (Poetin).

Een op de vijf Amerikaanse huizen wordt aangedreven door kernenergie, en bijna de helft van die ontstaat uit de Rusland-gecontroleerde uraniummijnen. 10% van alle woningen in de VS is afhankelijk van kernenergie dat zijn grondstof-uranium-via Rusland krijgt of een nauwe bondgenoot. Uranium is supercharged geworden als gevolg van de afschrijving van de Russische en Kazachse valuta's, in combinatie met Obama's geniale zet van dumping uranium tot een historisch lage marktprijs. Netto resultaat: producenten in weze, tasten hun Amerikaans binnenlands toegestane ​​uranium reserves aan voor geen enkel economisch voordeel.

In Europa hebben de Groene bewegingen de energieprogramma's verpest,  Kerncentrales gesloten en geïnvesteerd in waardeloze, Groene energie: zon, wind, ethanol, ... die niets opbrengt. Kerncentrales werden gesloten, geen of enkele nieuwe zijn gebouwd geweest. Samenlevingen blijven vertrouwen op vuile Steenkool ...

 

 

Belangrijke Technicals:

  • Technische KOOP signalen of hausse cross-overs van de Voortschrijdende Gemiddelden en MACD voor : XXXXXXX XXXXX, XXXXX, XXXXXXXXXX, XXXXX XXXXX, XXX XXXXX, XXXXXXXXX XXXXXXX  & XXXX XXXX XXXX.  zie targets in de sectie ! sommige met 100den % winstpotentieel !
  • XXXXXXXXXXXX  XXX krijgt een bullish momentum signaal. TARGET minimum X 3 zie sectie

 Copyright 2014, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Dinsdag 12 augustus -  We zitten nog steeds in een financiële misdaadgolf -


Geactualiseerde secties:  onder constructie

We zitten nog steeds in een financiële misdaadgolf.  Mensen stelen van de gewone belastingbetaler en ze doen dit voor je eigen goed.

 

Wij maken bij deze ook onze abonnee's erop attent, dat :

Het introducerend gesprek (via skype) heel erg belangrijk is om je wegwijs te maken op de site (of bij verlenging van je abonnement om eventuele wijzigingen of aandachtspunten te bespreken). Er zijn een aantal abonnees die hiervan nog steeds geen gebruik van hebben gemaakt, alhoewel deze 30 minuutjes je veel kunnen bijbrengen en/of verder op weg helpen ! Wij voorzien hiervoor elke woensdag de tijd (tussen 18 en 20u). Gelieve per email een afspraak te maken en dan plannen we dit graag voor je in (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Belangrijke Technicals:

  • XXXXXXX  is door het 200 daags voortschrijdend gemiddelde gebroken en is een KOOP.

 

Copyright 2014, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.

 


Maandag 11 augustus 2014 - De onwil om te geloven - Het kudde instinct is ook ingebakken in de financiële sector en is de belangrijkste bedreiging voor de financiële stabiliteit -


Updated sections: Gold & Silver majors , Portefeuille, Uranium aandelen ,

Natuurlijk zijn we allemaal geprogrammeerd om te geloven dat het met ons en bij ons niet kan gebeuren. Niet hier. Niet in België, Nederland, Frankrijk, Italië, enz ....... (vul de namen van de failliete, insolvente landen maar in ). De basiswetten van het financiële universum zijn hier niet van toepassing ....  tussen1939-1945  kostte Glaubensunwilligkeit (De onwil om te geloven) miljoenen joden hun leven.

  • Bijna elk westers ontwikkelde natie in de wereld op dit moment, van België, Nederland tot Griekenland, Italië tot de Verenigde Staten, zijn failliet.
  • Bijna alle grote centrale banken in de wereld, van de Bank of Japan tot de Amerikaanse Federal Reserve, is borderline insolvent.
  • Sommige centrale banken zijn al failliet. De centrale bank van Mexico, bijvoorbeeld, heeft juist haar jaarverslag vrijgegeven en toont een negatief eigen vermogen van 175 miljard pesos.
  • Alleen in de laatste paar jaar hebben we het opleggen van kapitaalcontroles gezien. Het IMF roept om meer kapitaal controles. En vermogensbelasting. De inbeslagname van particuliere pensioenen. De inbeslagname van bankrekeningen. En nog veel meer.
De zuster van mij grootouders verloor al  TWEE KEER haar spaargeld. De 1e keer toen de Bank, waar ze haar spaargeld hield over de kop ging (De Boerenbond). De tweede keer vanwege operatie Gutt na de 2e wereldoorlog. De 2e keer maakte het gewoon niet uit waar u uw spaargeld bewaarde ...  in een bank of onder uw matras of in effecten. Ik hoor haar nog zeggen dat ze elke keer net genoeg geld hadden gespaard om hun huis te bouwen ....

De Schuldvraag is in meerdere opzichten een unicum voor een journalistiek programma in Nederland. Het is de eerste keer dat op een uitgebreide en diepgravende manier als deze aandacht wordt besteed aan de crisis en de oorzaken daarvan. Draait de consument op voor de puinhoop op de financiële markten? Hoe is de puinhoop ontstaan? En waardoor zijn onze schulden zo hoog? De crisis wordt tastbaar gemaakt door middel van gesprekken met economen, bankiers, MKB’ers en consumenten.

..........Ik moest kiezen tussen mijn huis en mijn bedrijf.........

 

Een pasgebore heeft 73.000 euro schuld !  Het kuddegedrag bestaat ook bij de bankiers en is erg gevaarlijk voor de financiele stabiliteit ...

Belangrijke Fundamentals en Technicals :

 zie abonnee secties

OPMERKING:  dit is waar een Goldonomic Abonnement van vitaal belang wordt. Belangrijke signalen komen niet elke dag voor, of elke week of elke maand. Het zijn echter de belangrijke Pivot signalen die het verschil maken ... En mijn track record is uitstekend: 1989, ik voorspelde de crash van de Japanse Real Estate, Stock Market en Yen. Ik voorspelde de top van de Amerikaanse en Spaanse Vastgoed markt. Ik voorspelde de top van de financiële en banken sector en de crash in 2008 (het zit allemaal in de Goldonomic archieven dus je kan het nakijken en controleren ...). Ook bvb de dagelijkse update op 26 juli 2009  = koopsignaal voor de aandelen markten. Toen stond de Dow Jones op ongeveer 9000 punten. In juli ongeveer 17000 punten.  Ook bvb bij Goud (en zilver).  We hebben koopsignalen gegeven voor goud in 2004/2005, toen noteerde goud in euro rond de 300 euro /oz, nu rond de 1000 euro /oz.   Sla onze waarschuwingen, koop en verkooptips niet in de wind !  Abonneer u nu, het zal u geen windeieren leggen. Je kan een abonnement bekijken als een verzekering. Het enige verschil tussen een verzekering en een abonnement op Goldonomic = Je kan heel snel je premie (abonnementsgeld) niet alleen terugverdienen maar ook een mooi rendement halen + het belangrijkste : je centen veilig stellen tegen wettelijke diefstal ! klik op subscribe... en neem een abonnement.

subscribe-button

(speciale zomer aktie  !!! )

Copyright 2014, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Vrijdag 8 augustus 2014 - Poetin doet bestelling van 16 Boeing's en maakt een aanbetaling-


Geactualiseerde secties: $ -Gold, € -Goud, Zilver, Aussie-Gold, Swiss-Gold, Loonie-Gold ¥-Gold , £-Gold , Rupee-Gold , Yuan-Gold , Krona-Gold , ZAR-Gold ,

De westerse leiders zijn gevaarlijk, achterlijk Intelligente psychopaten. In 1991, toen het Sovjet communisme instortte, leek het alsof het Russische volk eindelijk de kans zou hebben om burgers van een normale westerse democratie te worden.  Vladimir Poetin's desastreuze bijdrage tot de Russische geschiedenis is geweest om zijn land op een ander pad te zetten. En toch velen over de hele wereld, door middel van zelf-belang of zelfbedrog, zijn niet bereid om de heer Poetin te zien zoals hij werkelijk is. Bottom line is dat alleen West-Europa  vlees en vleeswaren en vers fruit en groenten exporteert naar Rusland en dat de VS weinig of geen schade zal hebben of ervaren als gevolg van de sancties. Poetin bestelde zelfs een aanzienlijke hoeveelheid  Boeing's en maakte een aanbetaling.

Levering van 16 Boeing's type 737-800 naar Rusland zou plaatsvinden in 2017 of 2018

Politieke en financiële autoriteiten genieten van de vrijheid van handelen die ze hebben, omdat "de man in de straat"  niet echt op de hoogte is, dus wat verwacht je ? Standaard begrip van geld, bankwezen, economie, de overheid is op een vrij laag niveau. Journalisten, hoogleraren, Nobelprijswinnaars, politici en economen zijn geen van hen een klasse van mensen om te vertrouwen. Vergeet ook niet om de secties in de Academie te raadplegen : Fractional Reserve Banking , The Federal Reserve ,

Het aantal Amerikanen die afzien van het Amerikaanse staatsburgerschap bleef in de buurt van een all-time high, in de eerste helft van het jaar, voor regels die het moeilijker maken om de activa van de fiscus te verbergen in werking getreden. Zo een 1.577 mensen gaven hun nationaliteit  op bij de Amerikaanse ambassades in de zes maanden tot en met juni, volgens de Federal Register gegevens,  gisteren gepubliceerd. Terwijl dat een 13 procent daling  is tov  dezelfde periode vorig jaar, is het pas de tweede keer dat er het er meer zijn dan 1500, volgens Bloomberg News berekeningen op basis van gegevens vanaf 1998.

De prijs van High Order Capital Goods zullen altijd dalen tijdens de (hyper) inflatoire depressies. Een reden is dat tijdens zo'n depressie de middenklasse wordt vernietigd.

death of middle-class

Te koop voor € 1: een huis in een idyllisch Siciliaans dorp. Raad in Gangi verkoopt ongeveer 20 huizen voor de prijs van een kopje koffie in de hoop om nieuw leven aan te trekken voor de heuveltop gemeenschap. Het gebeurt niet alleen in Detroit, Chicago maar ook in Italië, Griekenland, Spanje, Portugal, Nederland, België, Frankrijk, ...

Belangrijke Technicals:

 zie abonnee sectie, koopsignalen voor XXXXXX XXX, XXXXX, XXXX XXXX en XXXXXXXXX

OPMERKING:  dit is waar een Goldonomic Abonnement van vitaal belang wordt. Belangrijke signalen komen niet elke dag voor, of elke week of elke maand. Het zijn echter de belangrijke Pivot signalen die het verschil maken ... En mijn track record is uitstekend: 1989, ik voorspelde de crash van de Japanse Real Estate, Stock Market en Yen. Ik voorspelde de top van de Amerikaanse en Spaanse Vastgoed markt. Ik voorspelde de top van de financiële en banken sector en de crash in 2008 (het zit allemaal in de Goldonomic archieven dus je kan het nakijken en controleren ...). Ook bvb de dagelijkse update op 26 juli 2009  = koopsignaal voor de aandelen markten. Toen stond de Dow Jones op ongeveer 9000 punten. In juli ongeveer 17000 punten.  Ook bvb bij Goud (en zilver).  We hebben koopsignalen gegeven voor goud in 2004/2005, toen noteerde goud in euro rond de 300 euro /oz, nu rond de 1000 euro /oz.   Sla onze waarschuwingen, koop en verkooptips niet in de wind !  Abonneer u nu, het zal u geen windeieren leggen. Je kan een abonnement bekijken als een verzekering. Het enige verschil tussen een verzekering en een abonnement op Goldonomic = Je kan heel snel je premie (abonnementsgeld) niet alleen terugverdienen maar ook een mooi rendement halen + het belangrijkste : je centen veilig stellen tegen wettelijke diefstal ! klik op subscribe... en neem een abonnement.

subscribe-button

(speciale zomer aktie  !!! )

Copyright 2014, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Donderdag 7 augustus 2014 - Dit is oorlog en de Europese Autoriteiten & KUDDE zijn naive Idioten & het is allemaal over het voortbestaan van de VS-dollar -


Holmes

Geactualiseerde Secties: Centrale banken The Federal Reserve , Glass Steagall act , Banken & Financiële aandelen , 

Elementair Mr Holmes. Europa is in de Amerikaanse Val getrapt ... Sancties hebben dezelfde gevolgen als Quota's, Import belastingen, belastingen Export, .. en alle wettelijke beperking op de World Trade. Ze verminderen de economische activiteit van alle betrokken landen (exporteur en importeur) en  Europa zal dieper en dieper in de depressie worden geduwd.  Als ik hoor dat de autoriteiten nooit hadden verwacht dat Rusland zo zou reageren op de beperkingen door zelfs het beperken van de invoer van voedsel, weet je dat er iets ernstig mis is met de intelligentie van de heersers. Poetin geeft er geen bal om dat hij geen varkensvlees meer kan importeren uit Polen, groenten en bloemen uit Nederland, wapens uit Frankrijk en fruit uit België. Hij zal deze gewoon en simpel kopen van een andere partij. Om de een of andere reden begrijpen de mensen niet,  of weigeren om het te begrijpen, dat de wereld wordt beheerd door intelligente psychopaten, aan de macht gestemd,  die geen barst  geven om hun burgers ...click here for more

Inflatie is een meer dan evenredige groei van de geldhoeveelheid, deflatie een meer dan evenredige daling van de geldhoeveelheid.

Mike Malony, Amstrong en enkele andere financiële Filmsterren slaan de bal verkeerd wanneer ze pleiten dat we eerst een enorme deflatie zullen zien en pas later een hyperinflatie. NIET CORRECT ! Een dergelijke theorie kan alleen verkocht worden door iemand die niet de definitie begrijpt van inflatie en deflatie. Mike maakt gebruik van Japan als voorbeeld en doet alsof er geen inflatie is in Japan. Mike noemt wijselijk nooit  Zimbabwe, Venezuela, Argentina, Turkije en andere landen, waar we onlangs Hyperinflatie zagen. Het is niet juist dat de regeringen hun weg niet uit Deflatie kunnen printen ... niet zo.

Amerikanen hebben het voordeel dat hun ideeën worden verkocht door de mainstream media, vooral zoals in de lijn met wat Autoriteiten willen Hollywood aan de Kudde verkopen!

Correct is dat tijdens de 2e fase van het pad naar hyperinflatie de omloopsnelheid van het geld begint te dalen wanneer mensen beginnen te sparen, omdat ze geconfronteerd  worden met de economische recessie, de dalende prijzen van HOCG en de stijgende prijzen van LOCG. Zij hopen dat ze met hun spaargeld in staat zijn om meer goederen te kopen wanneer de prijzen zullen dalen. Pas als ze zich realiseren dat de prijzen van LOCG blijven stijgen, zullen zij massaal papier geld beginnen te wisselen voor goederen en de snelheid spikes up waardoor het systeem in hyperinflatie gaat.  [see Education Hall for more]

Opmerking: Tijdens een hyperinflatoire depressie DALEN de prijzen van High Order Capital Goods (ex. Vastgoed) .........en STIJGEN de prijzen van Low Order Consumer Goods,... (ex. gas,voedsel, boodschappen)

Wanneer u uw geld op een bank zet is het niet langer uw geld. De bank kan alles doen wat hij wil met het geld. Het kan naar de casino gaan om roulette te spelen. Het is  juridisch geen fraude  en de enige vereiste voor de bank is een Ponzi schema te leiden.

In het verleden hadden we deposito banken en lening banken. Als je je geld op een bank deponeerde, was het geld er om je huur en voedselkosten te betalen. Het was veilig. Lening banking was riskant. Je verstrekt geld voor een lening van de bank wetende dat de fondsen geblokkeerd staan voor een periode en dat je een risico hebt dit geld nooit meer terug te zien. Hiervoor kreeg je rente ter compensatie van het genomen risico en de waarde van de tijds voorkeur. Destijds, bankiers die een storting aannamen en het geld uileenden namen het risico om te worden opgeknoopt aan de grote eik op het dorpsplein. In het begin van de negentiende eeuw werden de deposito-functie en de lening functie samengevoegd tot een nieuwe entiteit genaamd een commerciële bank. Natuurlijk,  beseften deze nieuwe commerciële banken heel snel dat ze konden putten uit deposito's, in weze fraude pleegden, als een bron van financiering voor de leningen. Overheden beseften al snel dat een dergelijke frauduleuze activiteiten een geweldige manier was om de overheidsuitgaven te financieren, en zorgden ervoor dat wetten werden aangenomen waardoor deze fraude legaal is geworden.   Zie ook de Glass-Steagall act in de Academie.

Important Technicals:

zie abonnee sectie

OPMERKING:  dit is waar een Goldonomic Abonnement van vitaal belang wordt. Belangrijke signalen komen niet elke dag voor, of elke week of elke maand. Het zijn echter de belangrijke Pivot signalen die het verschil maken ... En mijn track record is uitstekend: 1989, ik voorspelde de crash van de Japanse Real Estate, Stock Market en Yen. Ik voorspelde de top van de Amerikaanse en Spaanse Vastgoed markt. Ik voorspelde de top van de financiële en banken sector en de crash in 2008 (het zit allemaal in de Goldonomic archieven dus je kan het nakijken en controleren ...). Ook bvb de dagelijkse update op 26 juli 2009  = koopsignaal voor de aandelen markten. Toen stond de Dow Jones op ongeveer 9000 punten. In juli ongeveer 17000 punten.  Ook bvb bij Goud (en zilver).  We hebben koopsignalen gegeven voor goud in 2004/2005, toen noteerde goud in euro rond de 300 euro /oz, nu rond de 1000 euro /oz.   Sla onze waarschuwingen, koop en verkooptips niet in de wind !  Abonneer u nu, het zal u geen windeieren leggen. Je kan een abonnement bekijken als een verzekering. Het enige verschil tussen een verzekering en een abonnement op Goldonomic = Je kan heel snel je premie (abonnementsgeld) niet alleen terugverdienen maar ook een mooi rendement halen + het belangrijkste : je centen veilig stellen tegen wettelijke diefstal ! klik op subscribe... en neem een abonnement.

subscribe-button

(speciale zomer aktie  !!! )(speciale zomer aktie  !!! )(speciale zomer aktie  !!! )(speciale zomer aktie  !!! )

Copyright 2014, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Woensdag 6 augustus 2014 - Het is een stuk makkelijker om beslag te leggen op spaargelden als ze recht onder je neus worden gehouden -


Geactualiseerde Secties: Steenkool, Opbouw van uw vermogen (beleggings piramide) ,Derivaten (afgeleide financiële produkten)

Waarom spaargeld houden buiten Politieke bereik? Omdat de autoriteiten geen juridische bevoegdheid hebben in andere landen. Tenminste dit is nog steeds het geval voor de EU en Europa en in mindere mate voor de VS omdat er FATCA is.

Autoriteiten kunnen op geen enkele manier indirect belasten of activa in beslag nemen die zich buiten hun land bevinden. Autoriteiten hebben geen jurisdictie in andere landen. Voor EU-burgers betekent dit dat spaargelden buiten Europa moeten worden gehouden. Voor Amerikaanse burgers, betekent  dit dat spaargelden buiten de VS moeten worden gehouden.

Als u uw goud bewaard in een kluis binnen politieke bereik, zal het op een dag wettelijk worden weggenomen of in beslag worden genomen. Zelfs als je een niet-ingezetene bent

Het wordt meer en meer duidelijk dat de overheid de banken zal benoemen als hun tollenaars: ze zullen belasting innen, bail-in de besluiten van de regering tot het heffen en direct betalen aan de regering. Een recent voorbeeld is het 0,03% met terugwerkende kracht geheven in Spanje op deposito's ....klik hier voor meer

Geniet van de rest van deze "bubble" nu het nog kan. Het zal zeker niet veel langer duren. De waarheid is dat wat we nu meemaken ongeveer zo goed is als het kan gaan voor de economie.Wanneer de volgende crisis er is, gaat alles sneller en veel erger zijn.

  • Amerikanen zijn zo bankroet dat ongeveer een derde van hen schuld invorderaars op hun hielen hebben.
  • Amerikanen zijn zo bankroet dat het Congres eigenlijk overweegt om postkantoren toelating te geven om payday leningen te verstrekken en het controleren van inningsdiensten.
  • Amerikanen zijn zo bankroet dat autodealers tot het uiterste moeten gaan om nieuwe klanten te krijgen.
  • Amerikanen houden hun voertuigen langer dan ooit. De gemiddelde leeftijd van de voertuigen op de Amerikaanse wegen zette onlangs een nieuw all-time record van 11,4 jaar.
  • Jonge Amerikanen zijn zo bankroet dat de helft van alle afgestudeerden nog steeds financieel afhankelijk zijn van hun ouders zelfs als ze twee jaar van school zijn.
  • Amerikanen zijn zo bankroet dat velen van hen zich zelfs niet meer kunnen veroorloven om te winkelen bij Wal-Mart en dollar-winkels ...
  • Amerikanen zijn zo bankroet dat er 49 miljoen Amerikanen te maken hebben met voedselonzekerheid. Het aantal mensen op voedselbonnen is toegenomen met ongeveer 14 miljoen, sinds Obama in het Witte Huis is.
  • Amerikanen zijn zo bankroet dat 76% van alle Amerikanen leven van salaris naar salaris.
1989.  De USSR ging 's nachts failliet .... De situatie in Europa is - voorlopig - iets wat beter want we hebben nog steeds een "sociaal systeem". Het "sociale systeem is nauwelijks in leven", maarzolang ze geld kunnen drukken, zullen ze hopelijk in staat zijn om een ineenstorting te voorkomen. De dag dat de sociale systeem failliet gaat, zien we wel sociale rellen en een revolutie in demeeste delen van Europa. De Hongerige Kudde zal VERWACHTEN van de regering om eigendommen / kapitalen / spaargelden van de 'Rijken' aan te slaan, zodat ze kunnen overleven. Door dit tedoen, zullen de autoriteiten gewoon het laatst beschikbare deel van het kapitaal verkwisten en ervoor te zorgen dat op korte termijn geen economisch herstel mogelijk zal zijn. Dit is wat er gebeurdein Rusland (USSR) op het einde van de Eerste Wereldoorlog. De Romanov's werden geexecuteerd en met de hulp van Lenin, Stalin en Trotski werd Rusland een groot communistische land datover de kop ging in 1989. Eigenlijk, in de Geschiedenis is niet één voorbeeld van een land waar de introductie van het socialisme en het communisme heeft geleid tot vooruitgang en welzijn voor demensen.
 

Dokter Zhivago - of hoe snel een samenleving in schulden kan instorten en in de handen vallen van mensen zoals Lenin: Het verhaal speelt zich vooral tegen de achtergrond van de EersteWereldoorlog en de Russische Revolutie. Tijdens de Februari-revolutie ontstaan ​​radicale veranderingen in heel Rusland als Vladimir Lenin aankomt in Moskou. De roman werd pas voltooid in 1956Het boek diende uit de Sovjet-Unie te worden gesmokkeld door een linkse Italiaanse uitgever die het kort daarna publiceerde. Geholpen door een Sovjet-campagne tegen deze roman, werd heteen sensatie in de hele niet-communistische wereld. Het prijkte 26 weken bovenaan de bestseller lijst van de New York Times.

 Belangrijke Technicals :

  • The Euro continues to xxxx versus the US-Dollar - target is xxxx
  • Dow Jones and Stock markets continue to xxxx.

 OPMERKING: dit is waar een Goldonomic Abonnement van vitaal belang wordt. Belangrijke signalen komen niet elke dag voor, of elke week of elke maand. Het zijn echter de belangrijke Pivot signalen die het verschil maken ... En mijn track record is uitstekend: 1989, ik voorspelde de crash van de Japanse Real Estate, Stock Market en Yen. Ik voorspelde de top van de Amerikaanse en Spaanse Vastgoed markt. Ik voorspelde de top van de financiële en banken sector en de crash in 2008 (het zit allemaal in de Goldonomic archieven dus je kan het nakijken en controleren ...). Ook bvb de dagelijkse update op 26 juli 2009  = koopsignaal voor de aandelen markten. Toen stond de Dow Jones op ongeveer 9000 punten. In juli ongeveer 17000 punten.  Ook bvb bij Goud (en zilver).  We hebben koopsignalen gegeven voor goud in 2004/2005, toen noteerde goud in euro rond de 300 euro /oz, nu rond de 1000 euro /oz.   Sla onze waarschuwingen, koop en verkooptips niet in de wind !  Abonneer u nu, het zal u geen windeieren leggen. Je kan een abonnement bekijken als een verzekering. Het enige verschil tussen een verzekering en een abonnement op Goldonomic = Je kan heel snel je premie (abonnementsgeld) niet alleen terugverdienen maar ook een mooi rendement halen + het belangrijkste : je centen veilig stellen tegen wettelijke diefstal ! klik op subscribe... en neem een abonnement.

 subscribe-button

(speciale zomer aktie  !!! )

Copyright 2014, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Dinsdag 5 augustus 2014 - als het gaat om investeren, de grootste verliezers zijn degenen die 10% winst  nemen en weglopen  -


Geactualiseerde Secties: Wereldbeurs indices ( worden bijgewerkt),

De Banco Espirito Santo (Portugal) is gesplitst in een goede en een slechte bank. De opening van de 'Novo Banco', die tot stand is gekomen naar aanleiding van de splitsing van wat vroeger Banco Espírito Santo was, dat achterbleef met de goede activa en die nu behoren tot de financiële sector, ging rustig op maandag. Op het hoofdkantoor van BES - nu Novo Banco - in Lissabon Avenida da Liberdade, waren er net zo veel klanten als gebruikelijk en verder niets bijzonders. En dat is hoe ze het willen zien.

"Janet Yellen is niet van plan om oorlog te voeren tegen de inflatie. Ze heeft zich al overgegeven aan de inflatie ... Ze gaat inflatie toestaan maar niet alleen laten doorgaan maar ook laten versnellen. En dat is wat goed is voor goud. Wetenswaardig, terwijl goud daalde door slechte economische data op donderdag, maakte het vrijdag die verliezen volledig goed. Niet zo voor de beurs. De beurs ging veel lager en ging toen nog meer naar beneden. "

 Kwantitatieve versoepeling (geld drukken) is slecht, het niet stoppen is nog erger.

 

 Belangrijke Technicals :

  •  meer bodem vorming voor xxxx & xxxx sector

Copyright 2014, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Maandag 4 augustus 2014 - Geld is een instrument voor de handel, niet voor vermogensbeheer - was het nooit!


Geactualiseerde Secties: Pers (publiek consulteerbaar) ,  Wereldbeurs indices (worden bijgewerkt)

Amerikaanse leiders zijn stomme psychopaten. Men moet ofwel achterlijk zijn om te doen wat zij doen, of ze moeten echt in diepe penarie zitten. Ik vermoed dat beide factoren een rol spelen. Er is nooit enige twijfel in mijn gedachten geweest dat de Amerikanen de Magic Stone zouden opgeven of de mogelijkheid om waardeloos papier om te zetten in Fiat Money met een drukpers / computer, zonder een oorlog. De oprechte lezer herinnert zich zeker dat jaren geleden, ik al heb gezegd, dat er geen manier was dat Amerikanen dit recht zouden opgeven zonder een strijd. Afgezien van de fysieke gevechten die we hadden in Noord-Afrika en het Midden-Oosten, hebben we ook een razende Financiële oorlog die de VS aan het verliezen is: wat ook het resultaat van de sancties op korte termijn zijn, het lange termijn gevolg is de ondergang van de VS -dollar als reservevaluta en als valuta.

Geld was historisch een middel voor het uitwisselen van goederen en zaken doen. Vandaag de dag wordt het steeds meer gebruikt om koopkracht op te slaan en het is begonnen met een eigen leven te gaan leiden.

UnionPay is een Chinees bank-card systeem. Clave wordt gebruikt in Panama en Midden-Amerika.

Tijdens de Grote Depressie toen de Britse Pond zijn rol als reserve valuta aan het verliezen was, zijn de Britten - op een bepaald moment - terug naar de gouden standaard gegaan, omdat ze fysiek in staat waren om dit te doen (de Bank of England had nog grote goudreserves) . Vandaag de dag, heeft de VS zichzelf in een hoek laten drummen daar ze geen goud meer over hebben.

Het punt van geen terugkeer is reeds lang voorbij: : the USA has to fly until the Dollar crashes!

Niet moeilijk om te weten wat de uiteindelijke uitkomst zal zijn. De weg naar de dood van de Dollar en de timing van haar dood is een onmogelijke taak. We weten alleen dat het een proces met veel bloed zal zijn. De gebeurtenissen in Libië, Tunesië, Egypte, Jemen, Soedan, Mali, Gaza, Israël, Syrië, Oekraïne en de sancties zijn allemaal onderdeel van het dood geratel van de US-Dollar. In feite, Israël maar ook Gaza zijn uiterst belangrijk voor de USA. De onrust in het Midden-Oosten is een belangrijk instrument voor de Amerikanen om de controle over de petro DOLLAR te handhaven.

Hoe meer sancties, hoe sneller de wereld uit het westerse financiële systeem zal gaan (bijv. Visa, Master Card) en in het Oosterse System: China, BRICS

Tapering is het tijdelijke einde van de exponentiële groei van de geldhoeveelheid. Vanwege Tapering, heeft de rente de neiging om omhoog te gaan. Iets dat door en mat alle middelen moet worden voorkomen. Vanwege de Tapering is de stijging van de aandelenmarkten gestopt en de situatie is zo kritiek dat we zelfs een crash kunnen zien. Geen twijfel mogelijk, dat zodra de centrale banken dit begrijpen,  tapering wordt gestopt en de aandelen markten zullen hun klim op de Wall of Worry hervatten.

De KRITISCHE MARGINALE RENTEVOET blijft dalen naar NUL.

Ukraine.

  • Oekraïne is rijk aan delfstoffen, waaronder ijzererts ( het produceerde vroeger 50 procent van de gehele Sovjet output), mangaan (waarvan het ooit 40 procent produceerde van de wereldproductie in de Sovjet tijd), kwik, titaan en nikkel. Oekraïne is een van de belangrijkste mineraal producerende landen van de wereld, zowel in termen van grootte  en omvang van de reserves. Er zijn bijna 8.000 afzonderlijke deposito's, die ongeveer 90 verschillende mineralen herbergen, waarvan er ongeveer 20 economisch significant zijn. Ongeveer de helft van alle bekende deposito's worden geëxploiteerd.
  • Oekraïne is ook een van de top 10 wapenexporteurs in de wereld. De ondertekening van de recente grote contracten kan Oekraïne in de 6de plaats zetten onder grootste wapenhandelaren, na de Verenigde Staten, Rusland, Frankrijk, Duitsland en Israël. [30] De output van de Oekraïense verdediging vestigingen groeiden 58% in 2009, met de grootste groei gemeld door vliegtuigbouwers (77%) en scheepsbouwers (71%).
  • Oekraïne transporteert Russisch gas naar de EU via haar goed ontwikkelde gasleidingen, voor Europa de belangrijkste aansluiting van vitaal belang.
  • Het land produceert auto's en bussen.
  • Oekraïne staat in de top negen van de elite landen van de wereld voor het bezitten van de volledige cyclus van aerospace hardware engineering en productie. Naast het ontwerp en de productie van passagiers- en transportvliegtuigen (de Antonov is het grootste vliegtuig ter wereld), Oekraïne beschikt ook over een netwerk van vliegtuig reparatie bedrijven, waaronder bedrijven die betrokken zijn bij het herstellen van militaire vliegtuigen en helikopters.
  • De hele ruimte raket industrie in Oekraïne werd beheerd door de National Space Agency van Oekraïne sinds 1992.
  • Oekraïne is 's werelds grootste producent van zonnebloemolie, wereldwijd een belangrijke producent van graan en suiker, en de toekomstige wereldwijde speler op vlees en zuivel markten. Het is ook een van de grootste producenten van noten. Oekraïne produceert ook meer natuurlijke honing dan enig ander Europees land.

Belangrijke Technicals :

  • XXXXXXXX XXX valt uit Bairishe Wig
  • XXXXXXXX XXXX index staat op uitbreken
  • Ik blijf XXXXXXXX voor XXXXXXXXXXXXXXX but we need to see some follow through this coming week(s)

OPMERKING: dit is waar een Goldonomic Abonnement van vitaal belang wordt. Belangrijke signalen komen niet elke dag voor, of elke week of elke maand. Het zijn echter de belangrijke Pivot signalen die het verschil maken ... En mijn track record is uitstekend: 1989, ik voorspelde de crash van de Japanse Real Estate, Stock Market en Yen. Ik voorspelde de top van de Amerikaanse en Spaanse Vastgoed markt. Ik voorspelde de top van de financiële en banken sector en de crash in 2008 (het zit allemaal in de Goldonomic archieven dus je kan het nakijken en controleren ...). Ook bvb de dagelijkse update op 26 juli 2009  = koopsignaal voor de aandelen markten. Toen stond de Dow Jones op ongeveer 9000 punten. In juli ongeveer 17000 punten.  Ook bvb bij Goud (en zilver).  We hebben koopsignalen gegeven voor goud in 2004/2005, toen noteerde goud in euro rond de 300 euro /oz, nu rond de 1000 euro /oz.   Sla onze waarschuwingen (zie alert die we hebben gegeven over de beurs indexen), koop en verkooptips niet in de wind !  Abonneer u nu, het zal u geen windeieren leggen. klik op subscribe... en neem een abonnement.

  subscribe-button    

(speciale zomer aktie  !!! )

 Copyright 2014, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.


Vrijdag 1 augustus 2014 - Het negeren van het probleem, laat het niet verdwijnen. Vroeg of laat bijt de werkelijkheid.


Geactualiseerde Secties: Euro en €-Goud   VS-Dollar, 

13 Jaar later is Argentinië weer failliet.  Het negeren van het probleem, laat het niet verdwijnen. Vroeg of laat bijt de werkelijkheid. Houd dit in gedachten, Argentinië was een van de rijkste landen in de wereld tot 40 jaar geleden - sterk en stabiel met enorme natuurlijke rijkdommen. Deze dingen veranderen. En de tekenen zijn er allemaal. De objectieve gegevens vertellen ons dat Argentinië failliet is ....... op dezelfde manier dat de objectieve gegevens ons vertellen dat het merendeel van het Westen failliet is. Vandaag de dag leeft 60% van de bevolking in Argentinië in armoede en 30% leeft in behoeftigheid. Dank u Evita Peron, bedankt Mr & Mrs Kirchner ... maar ook bedankt bevolking van Argentinië voor het laten vernietigen van uw mooi land door deze mensen.  

Argentijnen lijken te vergeten dat de mensen altijd de politici krijgen die ze verdienen.

Afgezien van aandelen en belastingen, in Argentinië - tot dusver dit jaar - is de prijs van een tweede hands auto gestegen met 20%. Dit is precies hetzelfde fenomeen dat ik ervoer in Zuid-Afrika tijdens de sancties daar. Omdat het onmogelijk was om Rands te exporteren en daar de Zuid-Afrikanen niet in staat waren om vreemde valuta te kopen, werden auto's beleggingsinstrumenten. Deze werden geïmporteerd en de prijs werd continu aangepast aan de verzwakking van de Zuid-Afrikaanse Rand.  De situatie in Argentinië is zo ziek dat de regering zelfs besloten heeft om de boeren te belasten op de export van hun gewassen.

De aandelenmarkt maakt helaas het verschil niet goed van het verlies van de wisslkoers.  Zeker niet voor het verlies van de reële wisselkoers.

Vergeet niet dat correcties, in de regel, SNEL en GEWELDDADIG zijn. Zodra Overheden en centrale banken beseffen dat tapering (een vertraging van geld drukken) niet werkt, zullen ze weer beginnen met meer en meer geld te drukken en de aandelenmarkten zullen hun klim hervatten. Tussen vandaag en het punt waar ze besluiten om de geldpersen terug op hoger toerental te laten draaien, kunnen gewone aandelen en beursindexen waarschijnlijk 50% verliezen. Als je wordt uit gestopt van bepaalde posities, zorg ervoor dat je deze opnieuw gaat investeren wanneer deze correctie tot een einde komt.

Wanneer een land in gebreke blijft, zijn obligatiehouders, Bankdeposito's, pensioenfondsen en verzekeringen co's de grootste verliezers.

De verzwakking van de US-dollar werd gered door het Oekraïne conflict en het neerhalen van MH17. De sancties tegen Poetin en Rusland hebben belangrijke gevolgen voor de Euro / Dollar wisselkoers. Verwacht een zwakkere euro en een sterkere US-Dollar tot minstens XXXXXXX. De bearishe doelstelling voor de Euro / US-dollar is XXXXXXX (zie  ABONNEE sectie).

De sancties zijn allemaal over Banken (financiën), omdat Poetin de motor is achter het nieuwe financiële systeem dat wordt gebouwd met de BRICS-landen, over energie, omdat de VS wil dat Europa energie koopt en gefactureerd in US-dollars en niet in euro of Roebel. Ook over wapens omdat de VS wil dat Europa  wapens blijft kopen uit de VS en niet ervan houdt dat Europa wapens gaat verkopen aan Rusland en het Oosten. De handel die minder wordt gefactureerd in US-Dollar is meer en meer een kritische factor voor de US-Dollar. Op korte termijn zullen de sancties een negatieve impact hebben op de Euro / dollar en ik verwacht dat de koers van de Euro zal dalen tot $$$$$$ - waarschijnlijk tussen nu en XXXXXXXXX.

Dit zal Putin niet stoppen in zijn acties en de kans dat hij zijn anti-Dollar programma zal stoppen is NUL.

Eerste vice-voorzitter van de Centrale Bank van de Russische Federatie KV Yudaeva en uitvoerend directeur van de Reserve Bank of India G. Padmanabhan hadden een bijeenkomst die ook werd bijgewoond door vertegenwoordigers van de centrale banken, ministeries en agentschappen, credit organisaties in Rusland en India.

Tijdens de bijeenkomst werd prioriteit gegeven aan de discussie over het gebruik van de nationale valuta in onderlinge overeenkomst. Gezien de urgentie van het probleem en het belang van de commerciële structuren van de twee landen, is er op de vergadering besloten om een ​​werkgroep in te stellen om een ​​mechanisme voor het gebruik van de nationale valuta in onderling overleg te ontwikkelen. Het zal bestaan ​​uit vertegenwoordigers van banken en, indien nodig, de ministeries en departementen van de twee landen om de activiteiten te coördineren tussen de centrale banken van Rusland en India.

Als we een correctie hebben voor de beursindexen, zal dit een beperkte impact hebben op de Goud & Zilver sector. Daar de mijnaandelen zo goedkoop zijn als chips, is het neerwaartse risico beperkt.

Belangrijke Technicals :

  • zie abonnee sectie dagelijkse update

OPMERKING: dit is waar een Goldonomic Abonnement van vitaal belang wordt. Belangrijke signalen komen niet elke dag voor, of elke week of elke maand. Het zijn echter de belangrijke Pivot signalen die het verschil maken ... En mijn track record is uitstekend: 1989, ik voorspelde de crash van de Japanse Real Estate, Stock Market en Yen. Ik voorspelde de top van de Amerikaanse en Spaanse Vastgoed markt. Ik voorspelde de top van de financiële en banken sector en de crash in 2008 (het zit allemaal in de Goldonomic archieven dus je kan het nakijken en controleren ...). Ook bvb de dagelijkse update op 26 juli 2009  = koopsignaal voor de aandelen markten. Toen stond de Dow Jones op ongeveer 9000 punten. Nu op ongeveer 17000 punten.  Ook bvb bij Goud (en zilver).  We hebben koopsignalen gegeven voor goud in 2004/2005, toen noteerde goud in euro rond de 300 euro /oz, nu rond de 1000 euro /oz.   Sla onze waarschuwingen, koop en verkooptips niet in de wind !  Abonneer u nu, het zal u geen windeieren leggen. klik op subscribe...

  subscribe-button    

(speciale zomer aktie  !!! )

 Copyright 2014, All Rights Reserved - De inhoud van dit rapport mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Goldonomic.

Categories: Financieel Nieuws

Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."